Vapaasana
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 

 


Rechercher Tarkennettu haku

Viimeisimmät aiheet
» Päivän Sana! Me tiedämme, että kaikki koituu niiden parhaaksi
 Hän on eksyttäjä, jolla on väärä henki EmptyTänään kello 5:37 am kirjoittaja jarrut

» Olavi Peltola haastattelu viestikapulan vaihtuessa Kylväjässä
 Hän on eksyttäjä, jolla on väärä henki EmptyEilen kello 10:10 am kirjoittaja Stiina

»  Voiko kristityssä olla paha henki?
 Hän on eksyttäjä, jolla on väärä henki EmptyEilen kello 7:32 am kirjoittaja jarrut

» Päivän sana
 Hän on eksyttäjä, jolla on väärä henki EmptyEilen kello 6:19 am kirjoittaja jarrut

» TIEDOKSI tänään
 Hän on eksyttäjä, jolla on väärä henki EmptyTo Joulu 12, 2019 11:15 am kirjoittaja Stiina

» Kuinka ihmeen kirkkaasti Jesaja näkikään Jeesuksen!
 Hän on eksyttäjä, jolla on väärä henki EmptyTo Joulu 12, 2019 8:42 am kirjoittaja jarrut

» Päivän Sana! Vähäsarja
 Hän on eksyttäjä, jolla on väärä henki EmptyKe Joulu 11, 2019 10:04 am kirjoittaja Stiina

»  Uusi luterilainen kirkko Suomeen
 Hän on eksyttäjä, jolla on väärä henki EmptyKe Joulu 11, 2019 7:04 am kirjoittaja jarrut

» KANSANKIRKOLLINEN HYÖKKÄYS LUTERILAISTA TUNNUSTUKSELLISUUTTA VASTAAN
 Hän on eksyttäjä, jolla on väärä henki EmptyKe Joulu 11, 2019 6:58 am kirjoittaja jarrut

Joulukuu 2019
MaTiKeToPeLaSu
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Kalenteri Kalenteri

Yhteistyökumppanit


Hän on eksyttäjä, jolla on väärä henki

Siirry alas

 Hän on eksyttäjä, jolla on väärä henki Empty Hän on eksyttäjä, jolla on väärä henki

Viesti kirjoittaja jarrut lähetetty Pe Heinä 22, 2016 3:22 pmHän on eksyttäjä, jolla on väärä henkiRaamattu varoittaa, että viimeisinä päivinä nousee monta eksyttäjäsaarnaajaa, joka käyttää Jeesuksen nimeä ja on itse kanavoituna väärän hengen ja väärän voiman välityksellä uskovien ja vanhurskauden Sanassa olevia kokemattomien uskovien keskellä. Raamattu puhuu päivänselvästi, että nousee monta eksyttäjää, joita Raamattu kutsuu vääräksi kristukseksi ja vääräksi profeetaksi ks. Matt. 24:24.

Matt. 24:24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että he eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin.


Luopumus ensin tapahtuu


Raamatun mukaan Henki ilmoittaa, että viimeisinä päivinä jotkut kristityistä luopuvat ja eksyvät uskomaan riivaajien oppeja ja seuraamaan eksyttäviä henkiä, joita he luulevat Pyhäksi Hengeksi ks. 1Tim. 4:1. He luopuvat tietämättään oikeasta ja terveestä opista, joka on Raamatun pohjasta. Ja he myös luopuvat Kristuksesta ja eksyvät uskomaan antikristusta. He eivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen voidakseen pelastua, niin Jumala lähettää heille voimakkaan eksytyksen, koska he eivät usko toisen uskovan varoituksen sanaa, joka on oikeilla Raamatun linjoilla ja he mieltyvät valheeseen, jota he ensin eksyvät uskomaan luullen sen tulleena Jumalalta. Rakkautta totuuteen Sanalla koeteltavaksi hylkäessään he saavat voimakkaan eksytyksen Jumalalta, niin he menettävät kyvyn erottaa totuuden valheesta ja luulevat valhetta totuudeksi ks. 2Tess. 2:11.

1Tim. 4:1 Henki sanoo selvästi, että viimeisinä aikoina jotkut luopuvat uskosta ja seuraavat eksyttäviä henkiä ja riivaajien oppeja

2Tess. 2:11 Siksi Jumala lähettää heille voimakkaan eksytyksen, niin että he uskovat valheeseen

Väärä voima

Väärä voima on älykäs, joka osaa manipuloida uskovia taitavasti, niin uskovat luulevat sitä Pyhäksi Hengeksi. Raamattu sanoo, että saatana osaa tekeytyä valkeuden enkeliksi, siksi se manipuloi ihmisiä. Se voi parantaa sairaita ihmisiä terveiksi ja tehdä suuria tunnustekoja ihmeineen ks. Matt. 24:24. Se käyttää Jeesuksen nimeä hämäysverkkona hämääkseen uskovia ks. Matt. 7:22-23. Jumala ei koskaan tunne heitä, vaikka he käyttävät Jeesuksen nimeä ks. Matt. 7:23.

Matt. 24:24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että he eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin.

Matt. 7:22 Monet sanovat minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra, emmekö me sinun nimessäsi profetoineet,sinun nimessäsi ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimessäsi tehneet paljon voimatekoja?'
23 Silloin minä vastaan heille: 'Minä en ole koskaan tuntenut teitä. Menkää pois minun luotani, te laittomuuden tekijät.'"

Marko Selkomaa

Marko Selkomaa oli minun fb-kaverilistassani. Huomasin, miten hän markkinoi uutta voimaa sekä uutta voitelua että tulevia kokouksia ympäri Suomea päin, niin se herätti huolestumaan, koska tällaista Raamattu ei opeta. Erään uskovan omin todistuksin sanoin Marko Selkomaan käsien kautta lähtee voima- ja sähkövirrat. Sinuna en menisi Marko Selkomaan käsien alle, koska hänellä on toinen henki. Raamattu kehottaa, että jokaista henkiä tulee koetella Jumalan Sanalla ks. 1Joh. 4:1.

1Joh. 4:1 Rakkaani, älkää uskoko jokaista henkeä, vaan koetelkaa henget, ovatko ne Jumalasta, sillä monta väärää profeettaa on lähtenyt maailmaan.

Jollei koettele sitä Sanalla, on itse uhrina väärälle hengelle, joka kulkee saarnaajan käsien kautta ja saarnaaja toimii kanavoituna uskovien keskellä. Väärä henki siteeraa osittain Raamattua hämääkseen uskovia ja vaikuttaakseen ollen oikeilla linjoilla Raamatun kanssa. Siksi pitää olla tarkka ja jokaista henkeä tulee AINA koetella Jumalan Sanalla, joka on omaksi turvaksi. Muistathan, miten Henki vei Jeesuksen erämaahan perkeleen kiusattavaksi? Niin kiusaaja siteerasi kiusaten kohdan Raamatusta sanomalla Jeesukselle: 'Hän antaa enkeleilleen käskyn sinusta', ja: 'He kantavat sinua käsillänsä, ettet jalkaasi kiveen loukkaisi.' Se kohta on siteerattu Psalmista ks. Psa 91-11-12. Älä ole sinisilmäinen uskomaan kaikkea, vaan koettele aina Sanalla, joka on omaksi turvaksesi! Perustukoon sinun usko yksin Jumalan Sanaan, joka vie perille pelastukseen Isä Taivaallisen luona turvallisesti!

Psa 91:11 Sillä hän antaa enkeleilleen sinusta käskyn varjella sinua kaikilla teilläsi.
12 He kantavat sinua käsillään, ettet loukkaisi jalkaasi kiveen.

Jeesuksen varoituksen sana

Hän varoittaa turhasta juoksemisesta. Jeesus sanoi: "Katso, tuolla hän on!' 'Katso, täällä!' Älkää menkö sinne älkää juosko perässä ks. Luuk. 17:23. Jeesus itse lupasi, että Hän on meidän kanssamme jokapäivä maailman loppuun asti, joten tyytykäämme yksin siihen! Ks. Matt. 28:20. Kuuluisimpien saarnaajien kokouksiin ei kannata mennä mukaan, jos ei tunne Raamattua, joka on omaksi turvaksi.

Luuk. 17:23 Teille sanotaan: 'Hän on tuolla' tai 'Hän on täällä.' Älkää lähtekö minnekään älkääkä juosko kenenkään perässä.

Matt. 28:20 ja opettakaa heitä pitämään kaikki, mitä minä olen käskenyt teidän pitää. Ja katso, minä olen teidän kanssanne joka päivä maailmanajan loppuun saakka."Varoittaminen tapahtuu rakkaudesta

Jumala vaatii jokaisen, joka tietää hänet eksyttäjäsaarnaajaksi, tilille, jos hän jättää varoittamatta. Se olisi rakkaudeton teko, jos jättää varoittamatta. Nykyaikana varoittamisesta hyssytellään, se on aika huolestuttavaa. Jeesushan varoitti eksyttäjistä. Me olemme Jeesuksen opetuslapsia, niin meidän tulisi varoittaa myös. Varoittaminen tapahtuu rakkaudesta aina ajatellen lähimmäisiä. Esimerkiksi äiti näkee oman pojan leikkivän heikolla jäällä, niin äiti varoittaa poikaa siitä, että on heikko jää ja kieltää pojan menemästä sinne, koska se tulee äidin rakkaudesta. Niin se pätee varoittamiseen, kunhan se tulee kohdallemme, niin siitä me varoitamme. Tämä ei tarkoita, että pitäisi mennä etsimään eksyttäjiä. Tämä tarkoittaa, että eksyttäjä tulee kohdallemme, niin kristuskeskeisinä meidän tulee varoittaa siitä rakkaudesta. Itse ihmettelen suuresti, että kristityt heti hyökkäävät, jos heitä varoitetaan eksyttäjästä. Heidän hyökkääminen paljastuu, että heidän rakkaus totuutta kohtaan vaikuttaa kylmentyneeltä.

Väärentämätön Jumalan Sana


Väärentämätön Sana on vastalääke siihen sydämen rakkauden kylmentymiseen ja puhdistaa sydäntä siltä ks. Joh. 15:3 Pitäkää huolta Raamatun lukemisesta Jeesuksen tulemukseen asti ks. 1Tim. 4:13. Ainoastaan Raamattu voi tehdä sinut viisaaksi, jos luet pääasiallisesti vain Raamattua ks. 2Tim. 3:15. Väärentämätön Jumalan Sana vie perille pelastukseen ks. 1Piet. 2:2. Väärentämätön Jumalan Sana vie perille Isän Taivaallisen luokse turvallisesti ks. Psa 119: 105. Koska vaeltaessaan jalka ei kompastu kiveen, niin tie on valaistu Sanan kautta.

Joh. 15:3 Te olette jo puhtaat sen sanan kautta, jonka olen teille puhunut.

1Tim. 4:13 Pidä huolta lukemisesta, kehottamisesta ja opettamisesta, kunnes minä tulen.

2Tim. 3:15 Olet myös jo lapsuudestasi asti tuntenut pyhät Kirjoitukset, jotka voivat tehdä sinut viisaaksi, niin että pelastut uskon kautta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa.

1Piet. 2:2 Niin kuin vastasyntyneet lapset janotkaa sanan väärentämätöntä maitoa, jotta te sen avulla kasvaisitte pelastukseen,

Psa 119:105 Sinun sanasi on jalkojen lamppu ja valo minun polullani.


Erämaa ja Hengen vuodatus


Jumalan käsi ei ole lyhyt auttamaan, sanoo Raamattu. Niin Jumalan käsi ei ole lyhyt nostamaan jonkun kristityn omasta paikallisseurakunnasta käyttääkseen häntä nostamalla vaikka parantamisen armolahjan. Se on mahdollista Jumalallekin. Jos kokee olevansa kesken erämaata, silloin se on oikeilla Raamatun linjoilla, koska Raamattu puhuu paljon erämaasta ja Hengen vuodatuksesta. Jumala johdattaa meitä jokaista yksilöä erämaahan avaakseen kallion ollessaan kesken erämaata, niin kalliosta puhkeaa elävästi vettä, niin yksilöllinen uskova uudistuu ja voimistuu, siinä on Jumalan voima ja Hengen vuodatus. Olen itse kokenut samaa muutaman kerran ja olen kokenut, miten voitelu valui pääni päällä suloisen lämpimästi. Sisälläni erämaa muuttui puutarhaksi ks. Jes. 32:15. Näin mielessäni piirroskuvat siitä erämaavaelluksesta ja markkinoivasta voimasta

Jes. 32:15 Näin on hamaan siihen asti, kunnes meidän päällemme vuodatetaan Henki korkeudesta. Silloin erämaa muuttuu puutarhaksi, 33/38

Ruumis on Jumalan temppeli, sisäisesti se tapahtuu


Otan lainaksi erään uskonsiskon kirjoituksen. Hän selitti tosi hyvin ja katson sitä sopivaksi kohdaksi tänne blogiin. Hän kirjoitti:

'Pyhä Henki ei ilmene sähkövirtana kehossa. Tällaista Raamattu ei opeta. Pyhä Henki on Jumalan Henki, joka asuu uskovan sydämessä. Pyhä Henki on vuodatettu sydämeemme silloin kun. tulimme uskoon ja saimme uudesti syntyä ylhäältä ja tulla Jumalan lapsi sekä Herran Jeesuksen seuraajiksi. Pyhä Henki on uskovan sydämessä, sinun ja minun sydämessä. Olemme Pyhä Hengen temppeleitä, joissa Jumalan Henki asuu. Pyhä Henki ei ole mikään ulkoinen voima. Me emme voi tankata Pyhää Henkeä itseemme jostain ulkopuolelta, emmekä voi siirtää sitä ihmisestä toiseen. Pyhä Henki on kaiken aikaa sydämessämme, vaikuttaen meissä tahtomista ja tekemistä, kirkastaen meille Jeesusta Kristusta ja ohjaten meitä kaikessa Jumalan Sanan totuuteen, jos vain annamme Hänelle valtuudet siihen. Jumala voi täyttää meitä aina uudestaan ja uudestaan Pyhällä Hengellään. Sen voi kokea ilona ja rauhana sydämessä.'


Ohjelma- ja markkinakeskeinen seurakunta


Seurakunta muuttui ohjelma- ja markkinakeskeiseksi, eikä itse huomaa pois pudonneita kristittyjä voidakseen auttaa heitä ja laiminlyö alhaisissa oloissa olevia kristittyjä, jotka tulevat Sanan tähden, joka voi nostaa ja eheyttää ja antaa lohdutuksen sanoja heidän ahdistukseen. Itseasiassa Sana on lääke ks. Snl. 4:22.

Snl. 4:22 sillä ne ovat elämä sille, joka ne löytää, ja lääke koko hänen ruumiilleen.


Niin se seurakunta laiminlyö Kristusta, joka tulee sitomaan haavoja, nostamaan pystyyn särkyneen ruokon, eikä sammuta väkisin heikosti savuavaa kynttilänsydäntä. Ohjelmiin ja markkinointiin keskittymällä seurakunta vaikuttaa eniten viihdekeskeiseltä. Jumalan Sanaa janotaan, mutta se saadaan liian vähäisenä annoksena. En itse jaksa katsella, mitä seurakunnassa esitetään viihdekeskeisiä ohjelmia ja kotiin tultuani olin aika puhki ja minulta voimat oli lopussa ja pettyneenä kaipasin saada Jumalan Sanaa, mutten saanut yhtään. Uuvuttavaa se viihdekeskeinen seurakunta on. Jumala ei tunnu toimivan siellä, koska siellä toimitaan sielullisesti. Olen huolissani siitä ja siksi se on aina rukouksissani.

Ylenkatsominen alkoi näkyä ohjelma- ja markkinakeskeisessä seurakunnassa. Koska ei tullut tervehtimään ja vaihtamaan pikku kuulumisia, vaan kävellen se tervehtii toisia, jotka ovat korkeassa asemassa ja jättää tervehtimättä alhaisissa oloissa olevia kristittyjä, joita ylenkatsomalla kävelee pois ks. Room. 12:16. Siellä ei ole kuultu vielä siitä opetuksesta, jonka mukaan tulee opettaa, että synneistä on tehtävä parannusta. Jeesus pitää seurakuntaa rakkaana, nuhtelee ja kurittaa sanoen 'Ahkeroi siis ja tee parannus!' ks. Ilm. 3:19.

Room. 12:16 Olkaa keskenänne yksimielisiä. Älkää tavoitelko korkeita, vaan sopeutukaa vaatimattomiin oloihin. Älkää olko omasta mielestänne viisaita.

Ilm. 3:19 Kaikkia niitä, joita rakastan, minä nuhtelen ja kuritan. Ahkeroi siis ja tee parannus!


Raamatun kohtia olisi hyvä muistaa


Koska elämme tässä lopunajassa ja on hyvä muistaa, että viimeisinä päivinä nousee monta eksyttäjää käyttäen Jeesuksen nimeä. Koettelemisen tärkeyttä tulee ymmärtää ks. Tärkeä ymmärtää, että Sanalla koetteleminen ei ole negatiivinen asia Lopunajan eksyttäjät tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä

2Tess. 2:9 Tuon laittoman tuleminen tapahtuu Saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla tunnusteoin ja ihmein,
10 kaikin vääryyden viettelyksin niille, jotka joutuvat kadotukseen, koska he eivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen voidakseen pelastua.
11 Siksi Jumala lähettää heille voimakkaan eksytyksen, niin että he uskovat valheeseen,
12 jotta kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuuteen vaan ovat mieltyneet vääryyteen.


Kaikki Raamatun kohdat ovat Raamattu Kansalle -käännöksestä, paitsi yksi.

http://tutkimusm.blogspot.se/2015/08/han-on-eksyttaja-jolla-on-vaara-henki.html
jarrut
jarrut

Viestien lukumäärä : 2319
Join date : 24.10.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

 Hän on eksyttäjä, jolla on väärä henki Empty Vs: Hän on eksyttäjä, jolla on väärä henki

Viesti kirjoittaja jarrut lähetetty To Elo 31, 2017 7:47 amOPETTAJA

Marko Selkomaa vie helluntaiytimeen - Etsimään Pyhän Hengen täyteyttä! Marko on tunnettu evankelista Suomessa ja toiminut pitkään pastorina Kanadassa. Saat kuulla takuuvarmaa armollista ja sielunhoidollista opetus

Pitäsisi sanoa Marko Selkomaa vie eksytyksen ytimeen.
jarrut
jarrut

Viestien lukumäärä : 2319
Join date : 24.10.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa