Vapaasana
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 

 


Rechercher Tarkennettu haku

Viimeisimmät aiheet
» Kettu ja kanaemo
Tänään kello 11:11 am kirjoittaja Stiina

»  HUGO ODEBERG /FARISEISM OCH KRISTENDOM
Eilen kello 11:54 am kirjoittaja jarrut

» Lutherin elämä
Eilen kello 11:02 am kirjoittaja Stiina

»  Aksel Valen-Sendstad / Uskonnollisuus
Eilen kello 8:50 am kirjoittaja jarrut

» Nettikirja/ C. H. MacIntosh/ Ei enää syntiä
Eilen kello 8:21 am kirjoittaja jarrut

»  Helsingin Salemin Ankkuriseurakunta ja sen epäraamatullisia opetuksia
Su Marras 19, 2017 3:54 pm kirjoittaja Rea Aalto

» Älä hylättyjä hylkää
Su Marras 19, 2017 12:11 pm kirjoittaja Hellevi Raitosalo

» Sinä sanot: "Mutta Hän ei ollut viisas valitessaan minut...
Pe Marras 17, 2017 10:40 am kirjoittaja Stiina

» Rekisteröitymisvaikeuksia Vapaasanalle
Pe Marras 17, 2017 9:01 am kirjoittaja jarrut

Marraskuu 2017
MaTiKeToPeLaSu
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   

Kalenteri Kalenteri

Yhteistyökumppanit

Donald Trump vann - vad händer sedan?

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Siirry alas

Donald Trump vann - vad händer sedan?

Viesti  jarrut lähetetty Ma Tammi 09, 2017 11:44 am

Donald Trump vann - vad händer sedan?

Donald Trump vann en klar seger i presidentvalet i USA (om man ser till antalet elektorsröster, vilket är det som räknas, just nu 290-232). Men ser man på antalet verkliga röster så fick Hillary Clinton flest röster. Idag 27/11 leder hon med 1.917.830 röster enligt CNN eller 1,4 procent. Fortfarande återstår röster att räknas. Vad man kan säga är att valsystemet är orättvist. Hade det svenska valsystemet fått råda så hade Hillary vunnit. Dock finns det fortfarande en mikroskopisk chans att Hillary skulle kunna vinna, då man kommer att räkna om rösterna i tre delstater enligt SR 161126, Wisconsin, Pennsylvania och Michigan och som hon måste vinna. Den omräkningen måste vara klar den 13 december, för den 19 december ska elektorerna välja president.

Se US Electoral College. Trumf kallar omräkningen för en bluff och att resultaten av detta val bör respekteras i stället för att utmanas och missbrukas. Skulle Hillary till slut vinna så får man nog dra ut Donald med korkskruv!
81 procent av USA:s vita evangelikaler röstade på Trumf (av de som röstade, 43,2 procent av de röstberättigade röstade inte). förståeligt om man ser på vissa enskilda frågeställningar. Men vissa profetior hjälpte också till att en del personer valde Trumf före Clinton. Den troligtvis mest kända av dessa är profetian från 2011 av Mark Taylor. Douglas Parker i Sköve berättar i Dagen 161110 att det var denna profetian som fick honom att ge sitt stöd till Trumf. Världen idag 161111 har en artikel där de berättar att flera tunga förkunnare har drivit opinionen i riktning mot Trump.

Vi kan titta på profetian av Mark Taylor:
Pensionerade brandmannen Mark Taylor säger att Gud visade honom år 2011 att Donald Trump skulle bli president i USA. Profetian publicerades offentligt första gången i april 2016 (det är en svaghet att den inte kan bekräftas tidigare). Taylors uttalanden gjordes under en exklusiv intervju med Rick Wiles. Taylor sa att han den 28 april 2011 fick Guds ord om Donald Trump, medan han tittade på en intervju med New York-miljardären. Medan Trump talade hörde Taylor Herren säga till honom att han lyssnade på en president. Vid den tiden övervägde Trumf att ställa upp i presidentvalet och kampanjade också starkt för att Barrack Obama skulle visa upp sitt födelsebevis. Även om han slutligen bestämde sig för GOP-nomineringen under 2012, tror Taylor att hans framträdande i 2016-kampanjen var bestämd av Gud.

Den 28 April 2011 höll Trump ett tal i Las Vegas till en insamling anordnad av Clark County Nevada Republican Party. I sitt tal talade han direkt om den nuvarande- och framtidspotentialen för honom att ställa upp för att bli president. Nedan är en översatt kopia jag gjort av budskapet. Mark Taylor säger att Gud delade detta med honom:
Guds Ande säger, jag har valt denne man, Donald Trump, för en sådan tid som denna. För som Benjamin Netanyahu är för Israel så skall så denne vara för USA! För jag kommer att använda den här mannen till att få ära, respekt och återställning för USA. USA kommer att respekteras än en gång som den mest kraftfulla och blomstrande nationen på jorden (förutom Israel). Dollarn kommer att vara den starkaste den någonsin har varit i historien av Förenta staterna, och kommer återigen att vara den valuta som alla andra bedöms utifrån.

Guds Ande säger att fienden kommer skälva och skaka och frukta denne man som jag har smort. De kommer till och med att skälva och skaka när han tillkännager att han ställer upp som presidentkandidat, det blir liksom ett skott som hörs över hela världen. Fienden kommer att säga: vad ska vi göra nu? Denne man känner alla våra tricks och system. Vi har rånat USA i årtionden, vad ska vi göra för att stoppa detta? Anden säger: HA! Ingen skall stoppa detta som jag har börjat! För fienden har stulit från Amerika i årtionden och det slutar nu! För jag kommer att använda den här mannen att skörda det USA har sått och för att plundra från fienden vad han har stulit och returnera det sjufalt tillbaka till USA. Fienden kommer att säga Israel, Israel, hur med Israel? För Israel kommer att skyddas av USA igen. Anden säger ja! Amerika kommer återigen att stå hand i hand med Israel, och de två skall vara ett. För banden mellan Israel och USA kommer att vara starkare än någonsin, och Israel kommer att blomstra som aldrig förr.

Guds Ande säger: Jag kommer att skydda Amerika och Israel, för nästa president kommer att vara en man av sitt ord, när han talar kommer världen att lyssna och känna att det är något större i honom än alla andra före honom. Den här mannens ord är hans förbindelse och världen och USA kommer att veta detta och fienden kommer att frukta detta, för den här mannen kommer att vara orädd. Anden säger, när den finansiella skörden börjar så skall det ske parallellt i det andliga för USA.
Guds Ande säger, i detta nästa val kommer de att spendera miljarder för att hålla inne denna president; Det kommer att vara som att spola sina pengar i toaletten. Låt dem slösa sina pengar, för det kommer ifrån och det används av onda krafter som verkar, men de kommer inte att lyckas, för detta nästa val kommer att sopa rent hus för mannen jag har valt.

De (fienden) kommer att säga saker om den här mannen, men det kommer inte att påverka honom, och de ska säga att det rinner av honom som på en gås (anka), så som fjädrarna på en gås skyddar den, så skall mina fjädrar skydda denne nästa president. Även traditionella nyhetsmedier kommer att fängslas av den här mannen och de förmågor som jag har begåvat honom med, och de kommer även att börja komma överens med honom, säger Guds Ande."
Så långt denna profetia. Kan detta vara sant? Framtiden får utvisa detta. Dock finns det fler som samstämmer med ovanstående.
En profetisk kvinna vid namn Kat Kerr har profeterat att Trump kommer att bli president (utlagt på internet 160803). Trump kommer att bli nästa president och tjäna i två perioder, sedan blir Mike Pence president efter detta.

Och en tredje profetia (det finns många fler): Sadhu Sundar Selvaraj säger att president Trumf (utlagt på internet 160820) kommer att rensa upp i USA. Han hörde det från det profetiska rådet i himlen. De två tidigare valen hörde han att Obama skulle vinna dem. Se You tube 9:35. Så långt har dessa tre personer faktiskt haft rätt.
Mena Lee Grebin säger att det blir kaos i USA i december månad 2016. Vi får se vad som händer och varför det händer. Om världen fortsätter i nuvarande händelseförlopp 10 år till eller om vi lever i fördyningarna till Jesu återkomst inom de närmast åren. Vilket jag anser vara mest sannolikt.

Bertil Lundberg

Nya påståendet från Trump: Miljontals röstade illegalt. Igår hävdade Donald Trump i en arg tweet att han skulle ha fått flest röster också om det inte vore så att miljontals röstat illegalt. I en annan tweet skrev han att det förekommit allvarligt fusk i delstaterna Virginia, New Hampshire och Kalifornien, där Clinton vann. Hittills har Trump inte presenterat något underlag för sina påståenden om fusk. SR 161128.

www.tidenstecken.se


_________________
"Sillä sanoistasi sinut julistetaan vanhurskaaksi,
ja sanoistasi sinut tuomitaan syylliseksi."
Matteuksen evankeliumi
avatar
jarrut

Viestien lukumäärä : 1449
Join date : 24.10.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa