Vapaasana
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 

 


Rechercher Tarkennettu haku

Viimeisimmät aiheet
» even my hare hurts
Ihmiskunnan tuhoisa eteneminen! (The Destructive Progress Of Mankind!) EmptyTänään kello 1:48 pm kirjoittaja Hellevi

» Pyhä Henki näyttää toteen synnin, vanhurskauden ja tuomion.
Ihmiskunnan tuhoisa eteneminen! (The Destructive Progress Of Mankind!) EmptyTänään kello 1:09 pm kirjoittaja jarrut

» Meidän Veljemme istuu Jumalan oikealla puolella
Ihmiskunnan tuhoisa eteneminen! (The Destructive Progress Of Mankind!) EmptyTänään kello 1:02 pm kirjoittaja jarrut

» KANSANKIRKOLLINEN HYÖKKÄYS LUTERILAISTA TUNNUSTUKSELLISUUTTA VASTAAN
Ihmiskunnan tuhoisa eteneminen! (The Destructive Progress Of Mankind!) EmptyTänään kello 12:53 pm kirjoittaja jarrut

» ..saavat nähdä Jumalan
Ihmiskunnan tuhoisa eteneminen! (The Destructive Progress Of Mankind!) EmptyTänään kello 9:24 am kirjoittaja Stiina

» Tempaus ja Tuhatvuotinen valtakunta
Ihmiskunnan tuhoisa eteneminen! (The Destructive Progress Of Mankind!) EmptyTänään kello 5:10 am kirjoittaja jarrut

» Älä kiinnitä huomiotasi omaan voimaasi
Ihmiskunnan tuhoisa eteneminen! (The Destructive Progress Of Mankind!) EmptyEilen kello 1:29 pm kirjoittaja jarrut

» Päätoimittaja arvioi vuosiaan helluntaiherätyksessä
Ihmiskunnan tuhoisa eteneminen! (The Destructive Progress Of Mankind!) EmptyEilen kello 10:57 am kirjoittaja jarrut

» Hyvä paha Helluntaiherätys
Ihmiskunnan tuhoisa eteneminen! (The Destructive Progress Of Mankind!) EmptyEilen kello 10:50 am kirjoittaja jarrut

Huhtikuu 2019
MaTiKeToPeLaSu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Kalenteri Kalenteri

Yhteistyökumppanit

Ihmiskunnan tuhoisa eteneminen! (The Destructive Progress Of Mankind!)

Siirry alas

Ihmiskunnan tuhoisa eteneminen! (The Destructive Progress Of Mankind!) Empty Ihmiskunnan tuhoisa eteneminen! (The Destructive Progress Of Mankind!)

Viesti  arkikalusto lähetetty Ma Heinä 31, 2017 8:55 am

Livenä:
https://www.youtube.com/watch?v=K0BZmAf3EtU
#
https://www.youtube.com/watch?v=YVv6TKxRnL0
#
https://www.youtube.com/watch?v=3ReP7FPa87c
-------------------------------
Ihmiskunnan tuhoisa eteneminen! (The Destructive Progress Of Mankind!)


”Minne minä voisin mennä, kussa ei sinun Henkesi olisi, minne paeta sinun kasvojesi edestä? Jos minä taivaaseen nousisin, niin sinä olet siellä; jos minä tuonelaan vuoteeni tekisin, niin katso, sinä olet siellä. Jos minä kohoaisin aamuruskon siivillä ja asettuisin asumaan meren ääriin, sielläkin sinun kätesi minua taluttaisi, sinun oikea kätesi tarttuisi minuun. Ja jos minä sanoisin: "Peittäköön minut pimeys, ja valkeus minun ympärilläni tulkoon yöksi", niin ei pimeyskään olisi sinulle pimeä: yö valaisisi niinkuin päivä, pimeys olisi niinkuin valkeus.”
Psalmi 139:7-12

”Hän parantaa ne, joilla on särjetty sydän, ja sitoo heidän haavansa. Hän on määrännyt tähtien luvun, hän kutsuu niitä kaikkia nimeltä. Meidän Herramme on suuri, suuri voimassansa, hänen ymmärryksensä on mittaamaton.”
Psalmi 147:3-5

”Ja minä kuulin ikäänkuin kansan paljouden äänen ja ikäänkuin paljojen vetten pauhinan ja ikäänkuin suuren ukkosenjylinän sanovan: "Halleluja! Sillä Herra, meidän Jumalamme, Kaikkivaltias, on ottanut hallituksen.”
Ilmestyskirja 19:6

”Kuinka olet taivaalta pudonnut, sinä kointähti, aamuruskon poika! Kuinka olet maahan syösty, sinä kansojen kukistaja! Sinä sanoit sydämessäsi: 'Minä nousen taivaaseen, korkeammalle Jumalan tähtiä minä istuimeni korotan ja istun ilmestysvuorelle, pohjimmaiseen Pohjolaan. Minä nousen pilvien kukkuloille, teen itseni Korkeimman vertaiseksi.' Mutta sinut heitettiin alas tuonelaan, pohjimmaiseen hautaan.”
Jesaja 14:12-15


Tässä LTN:n numerossa tarkastelemme lukuisia pakottavia asioita tässä nykyajassa, kuten nopeasti kehittyvää  teknologiaa ja tuhoisaa ihmiskunnan etenemistä. Maailma, jossa elämme tänään, on aivan erilainen verrattuna  maailmaan, jonka me tunsimme vain kaksikymmentä vuotta sitten. Nykymaailmassa, suurin osa ihmisistä
Yhdysvalloissa ja muissa kehittyneissä maissa kuljettavat mukanaan älypuhelimia, jotka tarjoavat kuluttajille
jatkuvan yhteyden Internetiin lähes kaikkialla, minne he menevät. Pienille lapsille, jopa taaperoille, annetaan
joskus tablettitietokoneita pelaamista varten.

Monet julkiset koulut eivät enää käytä paperisia kirjoja, vaan sen sijaan ne pakottavat lapset käyttämään elektronisia laitteita opetusmateriaaliinsa pääsemiseksi. Kasvava joukko kotitalouksien laitteita myöskin kytketään Internetiin, kuten termostaatteja, televisioita ja jopa lamppuja, joita joskus kutsutaan ”älyvaloiksi”, ja joiden odotetaan kasvattavan suosiotaan seuraavien 5-10 vuoden aikana. ”Seuraava sukupolvi koskien muutosta valaistuksessa, jonka ihmiset omaksuvat, tulee olemaan fiksut, älykkäät valaisimet, jotka ovat IoT (Internet of things, esineiden Internet) -laitteita seuraavina 5-10 vuotena”, sanoi Harshvardhan Chitale, yhtiöstä nimeltä Philips Lighting Intiassa.

(1) Uusille autoille, myöskin, on usein tarjolla Internet-yhteys ominaisuutena. Computerworld Magazine'n artikkelin mukaan, 89 prosenttiin vastavalmistuneita autoja tulee kuulumaan ominaisena osana Internet-yhteys vuoteen 2024 mennessä.

(2) Jokainen laite, joka on yhteydessä Internetiin, avaa uuden väylän elämiimme, jota voidaan käyttää väestön
tarkkailemiseen, kuuntelemiseen, seuraamiseen ja valvontaan. Itseasiassa, tieto, jota tällaisista laitteista kerätään, on jo käytössä viranomaisten rikostutkinnassa. Helmikuussa 2016 julkaistiin kiehtova tutkimus Harvardin yliopiston The Berkman Center for Internet & Society -keskukselta.

Tässä tutkimuksessa kirjoittajat raportoivat: ”Laitteita ja tuotteita, vaihdellen televisioista leivänpaahtimiin, sänkylakanoihin, lamppuihin, kameroihin, hammasharjoihin, ovien lukkoihin, autoihin, kelloihin ja muihin käyttöesineisiin, ollaan lastaamassa antureilla ja langattomalla verkkoyhteydellä.” Tutkimus sitten edelleen toteaa, ”Ääni- ja videoanturit IoT (esineiden Internet) -laitteissa avaavat lukuisia mahdollisuuksia valtion toimijoille vaatia pääsyä reaaliaikaiseen ja tallennettuun viestintään.”

(3) Seurauksena tästä kehityksestä, yksityisyys on hyvin lähellä sukupuuttoa. ”Kun katsoo odotuksia yksityisyydestä tänäpäivänä, se on täysin erilaista kuin se oli sukupolvi sitten”, sanoi digitaalisen rikosteknisen
tutkimuksen spesialisti Erik Laykin. Hän edelleen jatkoi sanoen, ”Nettotulos näistä tekniikoista on, että olemme
luopumassa meidän henkilökohtaisesta yksityisyydestä ja meidän henkilökohtaisesta autonomiasta ja jopa
itsemääräämisoikeudesta ihmisinä ja olemme luovuttamassa tämän yhdistelmälle, johon kuuluvat valtio, ison
datan harvesterit, ja kaikkialla läsnäolevat instituutiot ja järjestelmät.”

(4) Kuinka pitkälle tämä yksityisyyden loukkaaminen menee? Joulukuussa 2016 kävi ilmi, että nukella, joka
tunnetaan nimellä ”My Friend Cayla”, ja lelulla, joka tunnetaan nimellä ”i-Que robot”, on molemmilla kyky
keskustella lasten kanssa. Keskustelut lasten ja näiden Internet-pohjaisten lelujen välillä lähetetään sitten yhtiöön nimeltä Nuance Communications analysoitavaksi.

(5) Samaan aikaan, niin kutsutut ”äly”-televisiot Samsung'ilta varustetaan mikrofoneilla ja kameroilla, joiden avulla kuluttajat voivat olla vuorovaikutuksessa ja ohjata laitteita äänensä avulla. Samsung'in tietosuojakäytäntö älytelevisioitaan varten käsittää seuraavan varoituksen: ”Muista, että jos puheesi sisältää henkilökohtaisia ja muita luottamuksellisia tietoja, niin tuo tieto tulee olemaan siepatun datan joukossa ja lähetetään kolmannelle osapuolelle.” Tuo kolmas osapuoli ei ole paljastunut miksikään muuksi kuin aikaisemmin mainituksi Nuance Communications'iksi, ollen yhtiö, jolla on tiettävästi siteitä lainvalvontaan, asevoimiin ja tiedustelupalveluihin.


(7) Hyödyntävätkö tiedustelupalvelut todella näitä Internetiin yhteensopivia laitteita vakoillakseen ihmisiä? Maaliskuussa 2017, nippu hallituksen asiakirjoja vuodettiin julkisuuteen tunnetun webbisivuston nimeltä WikiLeaks kautta. Tämä vuoto paljasti Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelun, tai CIA'n, salaisuuksia. Vuodetut asiakirjat paljastavat, että CIA'lla on kehittyneitä työkaluja, joiden avulla he voivat siepata älypuhelinviestintää, murtautua tietokoneisiin, ja salakuunnella ihmisiä, jotka omistavat älytelevisioita. Paljastui myös, että CIA tarkoituksella pidättyi julkaisemasta haavoittuvuuksia älypuhelimissa ja muissa tehdaslaitteissa, jotta heillä olisi mahdollisuus hyödyntää näitä haavoittuvuuksia itse.

”Näitä haavoittuvuuksia hyödynnetään ei ainoastaan meidän turvallisuusviranomaisten, vaan myös hakkereiden ja hallitusten ympäri maailmaa taholta. Tietoturva-aukkojen paikkaaminen välittömästi, ei niiden varastoiminen, on paras tapa tehdä jokaisen digitaalisesta elämästä turvallisempaa”, julisti Ben Wizner – Speech, Privacy, and Technology Project'in johtaja American Civil Liberties Union (ACLU) -järjestössä.

(8, Vastauksena vuotoon, CIA antoi julkilausuman sanomalla, ”Meillä ei ole kommentoitavaa koskien väitettyjen
WikiLeaks'in julkaisemien asiakirjojen aitoutta tai minkään tutkimuksen statuksesta asiakirjojen lähteeksi.”
Virasto yritti sitten rauhoitella yleisöä toteamalla, että ”CIA'ta on lakisääteisesti kielletty suorittamasta elektronista valvontaa, jonka kohteena on yksilöt täällä kotona, kuten amerikkalaiset toverimme, ja CIA ei tee
tämmöistä.”

(9) Vaikka CIA puhuisi totta siinä, ettei se käytä näitä tunkeilevia seurantatekniikoita amerikkalaisiin, niin se ei tarkoita sitä, että muut valtion virastot, kuten Kansallinen turvallisuusvirasto (NSA) ja Liittovaltion poliisi (FBI), eivät käyttäisi samankaltaisia menetelmiä. Itseasiassa, FBI-johtaja James Comey sanoi äskettäisessä kyberturvallisuutta käsittelevässä konferenssissa seuraavaa: ”Ei ole sellaista asiaa kuin absoluuttinen yksityisyys  Amerikassa; ei ole mitään paikkaa mikä olisi oikeuslaitoksen saavuttamattomissa.”

(10) Epäilemättä elämme suurien edistysaskeleiden ajassa. Teknologia voi varmasti helpottaa elämäämme ja Internet tekee merkittäviä asioita mahdollisiksi. Tämä ministeriö on käyttänyt Internetiä 1990-luvun lopusta saakka tavoittaakseen ihmisiä ympäri maailman. Kuitenkin on olemassa voimia työssään, jotka aikovat käyttää hyväksi teknologiaa, ei vain yksityisyyden loukkaamiseksi, vaan myöskin yhdistääkseen koko maailman
maailmanlaajuiseen verkkoon (World Wide Web), joka muodostaa selkärangan ja infrastruktuurin maailmanhallitukselle.

Syyskuussa 2015, merkittävät hahmot, kuten Facebookin perustaja Mark Zuckerberg, Microsoftin perustaja Bill Gates, sekä Bono, joka on edusmies kuuluisalle rockyhtyeelle nimeltä U2, toimivat yhteistyössä julkaistakseen dokumentin, jota he kutsuivat ”Yhdistettävyysjulistukseksi (The Connectivity Declaration)”. Julkilausumassa todetaan, ”Uskon Internet-yhteyden olevan olennainen keino ihmiskunnan globaalien tavoitteide aavuttamiseksi.” Koalitio pyrkii tarjoamaan universaalin Internet-yhteyden vuoteen 2020 mennessä, ja se työskentelee YK:n kanssa saavuttaakseen tämän päämäärän.

(11) Me tiedämme Jumalan Sanasta, että Saatana on aina pyrkinyt olemaan kuin Jumala. Jesajan luvussa 14:12-14 meille sanotaan, ”Kuinka olet taivaalta pudonnut, sinä kointähti, aamuruskon poika! Kuinka olet maahan syösty, sinä kansojen kukistaja! Sinä sanoit sydämessäsi: 'Minä nousen taivaaseen, korkeammalle Jumalan tähtiä minä istuimeni korotan ja istun ilmestysvuorelle, pohjimmaiseen Pohjolaan. Minä nousen pilvien
kukkuloille, teen itseni Korkeimman vertaiseksi.'”


Tietenkin on olemassa tiettyjä Jumalan ominaisuuksia, joihin paholaista ei voida koskaan sovittaa. Jumala on kaikkialla läsnä, mikä tarkoittaa, että Hän on kaikkialla koko maailmankaikkeudessa. Jumala on kaikkitietävä, mikä tarkoittaa, että hän tietää kaiken. Psalmi 147:5 kertoo meille, ”Meidän Herramme on suuri, suuri voimassansa, hänen ymmärryksensä on mittaamaton.” Valjastamalla teknologian voiman, paholainen saattaisi olla tarpeeksi typerä uskoakseen, että hän voi olla läsnä  kaikkialla ja myöskin kaikkitietävä. Tällainen hanke ei kuitenkaan tule koskaan onnistumaan, koska meidän  Jumalamme on myös kaikkivoipa, mikä tarkoittaa, että Hän on kaikkivaltias, ja tulee aina olemaan.

Ilmestyskirjan luvusta 19:6 me luemme, ”Ja minä kuulin ikäänkuin kansan paljouden äänen ja ikäänkuin paljojen vetten pauhinan ja ikäänkuin suuren ukkosenjylinän sanovan: "Halleluja! Sillä Herra, meidän Jumalamme, Kaikkivaltias, on ottanut hallituksen.”

Synteettinen liha on nyt todellisuutta! (Synthetic Meat Is Now A Reality!)Monta vuotta sitten muistan kuulleeni huhun, joka väitti, että pikaruokalaketju nimeltä KFC ei enää käyttänyt aitoa kananlihaa tuotteissaan. Tämän huhun mukaan, kuuluisa kananlihan hankkija käytti todellisuudessa  geenimuunneltuja kanoja, joita kasvatetaan laboratorioissa.

Tietysti tällainen tarina kuulosti hyvin kaukaa haetulta, ja pian se paljastuikin huijaukseksi, johon oli syyllistynyt joku, jolla oli yliaktiivinen mielikuvitus. Kutenon käynyt ilmi, lähtökohta ei ole niin kaukaa haettu, kuten se näytti olevan. Todellisuudessa huijaus oli yksinkertaisesti aikaansa edellä. USA Today nimittäin raportoi hiljattain, että yritys nimeltä Memphis Meats on menestyksekkäästi kasvattanut kanasuikaleita eläinsoluista laboratoriossa.

Tätä synteettistä lihaa, joka maksaa tällä hetkellä noin 9000 dollaria paunalta (1 pauna = 6,35 kilogrammaa), maisteltiin yleisön toimesta ensimmäistä kertaa maaliskuussa 2017. ”Amerikkalaiset kuluttavat suunnilleen 90 miljardia dollaria vuodessa – pelkästään kanaan. Mutta vaikka siipikarjatuotteet ovat herkullisia ja tyydytystä tuottavia, niin prosessi, jolla ne tehdään, ei ole. Siihen liittyy ympäristön pilaantumista, eläinten hyvinvointiin liittyviä kysymyksiä, ja kansanterveyden riskejä”, yhtiö sanoi tiedotteessaan.

(12) Memphis Meats pääsi uutisotsikoihin myöskin vuonna 2016, kun he onnistuivat kehittämään lihapullan naudanlihan soluista.

(13) On hämmästyttävää, kuinka nopeasti tiedeyhteisö etenee täydellisen synteettisen lihan tavoittelussaan. Maailman ensimmäinen synteettinen hampurilainen valmistettiin ja syötiin Lontoossa, Englannissa, vuonna 2013. Kumma kyllä, tätä hanketta rahoitti Googlen yksi perustajajäsen, Sergei Brin.

(14) Vaikka jotkut ihmiset saattavat suhtautua varauksellisesti laboratoriossa kasvatetun lihan syömiseen, niin se ei yllättäisi minua, jos tavanomaisen lihan tuotanto ja kulutus kielletään tulevaisuudessa. Vuonna 2010 YK kehotti maailmaa hyväksymään kasvisruokavalion, väittäen, että eläinperäisten tuotteiden kulutus aiheuttaa köyhyyttä ja on merkittävä ilmastonmuutoksen edistäjä. ”Eläintuotteet aiheuttavat enemmän vahinkoa kuin [valmistavat] rakennusmineraalit, kuten hiekka tai sementti, muovit, tai metallit. Eläimille tarkoitetut biomassat ja viljelykasvit ovat yhtä haitallisia kuin [palavat] fossiiliset polttoaineet”, julisti professori Edgar Hertwich YK:n käskystä.

(15) Yksi asia on varma, YK aikoo ottaa hallintaansa maailman elintarvikehuollon. Yksi asetetuista tavoitteista
Yhdistyneiden Kansakuntien vuoden 2030 kestävän kehityksen agendassa on seuraava: ”Vuoden 2030 agenda
takaa kestävän elintarviketuotannon ja panee toimeen joustavia maatalouden käytäntöjä, jotka lisäävät
tuottavuutta ja tuotantoa, jotka auttavat säilyttämään ekosysteemejä, jotka vahvistavat sopeutumiskykyä
ilmastonmuutokseen, äärimmäisiin sääoloihin, kuivuuteen, tulvimiseen ja muihin katastrofeihin, ja jotka asteittain parantavat maata ja maaperän laatua.”


(16) Hollywood esittelee homoseksuaalisuutta lapsille!(Hollywood Is Presenting  Homosexuality To Children!)Siitä saakka kun samaa sukupuolta olevat avioliitot laillistettiin jokaisessa Amerikan osavaltiossa kesäkuussa
2015, tulvaportit ovat avautuneet ja homoseksuaalisuudesta on tullut kulttuurinen normi. Ei ole harvinaista nähdä mainoksia televisiossa, jotka esittelevät samaa sukupuolta olevia pareja. Esimerkiksi mainokset Tylenol
-lääkefirmalta

(17), Campbell's Soup -elintarvikeyhtiöltä

(18), onnittelukortteja valmistavalta yhtiöltä nimeltä Hallmark

(19), ja jopa amerikkalaisen jalkapallon ammattilaisliigalta (National Football League)

(20) ovat esitelleet samaa sukupuolta olevia pareja. Televisio-ohjelmien ja elokuvien tiedetään myöskin esittelevän gay-hahmoja, ja helmikuussa 2017, elokuvasta nimeltä ”Moonlight” tuli ensimmäinen homoteemalla kulkeva elokuva,joka voitti Oscarin parhaasta elokuvasta.

(21) Mikään tästä ei ole yllättävää, mutta on erityisen huolestuttavaa, että homoseksuaalisuutta mainostetaan nyt viihdemateriaalissa, joka on suunnattu lapsille ja nuorille. Helmikuun lopulla 2017, Disney'n animoidussa ohjelmassa nimeltä ”Star vs. the Forces of Evil” oli jakso, joka varustettiin kohtauksella, jossa kaksi miestä suuteli toisiaan. Raporttien mukaan tämä oli laatuaan ensimmäinen kerta Disney'n televisiosarjoissa.

(22) Ikäänkuin tämä ei olisi tarpeeksi pahaa, uusi versio klassisesta Disney'n elokuvasta laittaa myöskin homoseksuaalisuuden esille. Todellisia ihmisiä ja eläimiä sisältävä versio ”Kaunotar jahirviö (Beauty and the Beast)” -elokuvasta esittelee gay-hahmon nimeltä LeFou. Elokuvan ohjaajan mukaan, elokuvassa on homoseksuaalinen hetki. ”LeFou on joku, joka yhtenä päivänä haluaa olla Gaston ja toisena päivänä haluaa suudella Gaston'ia. Hän on hämmentynyt siitä, mitä hän haluaa olla. Se on joku, joka on vain ymmärtämässä sen, että hänellä on näitä tunteita”, sanoi elokuvaohjaaja Bill Condon. Hän myöhemmin jatkoi sanoen, ”Se on mukava yksinomaan gay-tuokio Disney-elokuvassa.”

(23) Onhuomautettava, että Condon on itse homo, joka halveksii suuresti Raamattua. Vuoden 2007 haastattelussa Condon'ilta kysyttiin, että mitä hän tykkää tehdä hotellihuoneissa. Hänen vastauksensa oli, ”Voisinpa sanoa, että olen kuin Ian McKellen ja ryhdyn välittömästi repimään sivuja irti Raamatusta, mutta hotellihuoneissa, joissa yövyn, ei näyttäisi olevan Raamattuja näinä päivinä.”

(24) Condon'in huomautus viittaa kuuluisan homonäyttelijän Ian McKellen'in käyttäytymiseen, joka on myöntänyt turmelleensa Raamattuja, kun hän yöpyy hotelleissa. ”Kyllä se on totta. Se on 3. Mooseksenkirjan luku 18:22, jota vastustan, vai oliko se luku 22:18, jota olen aina ryhtynyt etsimään ja ottanut esille. 'Älä makaa miehenpuolen kanssa, niinkuin naisen kanssa maataan; se on kauhistus.'

Ja heille, minä luulen rangaistuksen tästä inhottavuudesta olleen kuoliaaksi kivittäminen”, McKellen sanoi vuonna 2007. Sitten hän jatkoi, ”Minusta se on melko säädytöntä ja pornografista, ja sen ei pitäisi olla siellä, joten minun on poistettava se.”

(25) Toinen elokuva, joka on suunnattu nuorille, esittelee lesbo-hahmon. Hollywood Reporter'in mukaan, uusi elokuva ”Power Rangers”, joka pohjautuu lasten televisio-ohjelmaan 1990-luvulta, esittelee ”ensimmäisen gay-
supersankarin isolla kankaalla”. Keskeisessä elokuvan kohtauksessa, yhdellä naispuolisista roolihenkilöistä, jonka
nimi on Yellow Ranger Trini, näkyy olevan ”tyttöystävä-ongelmia”. ”Sillä Trini todellakin kyseenalaistaa paljon
siitä kuka hän on. Hän ei ole täysin tajunnut sitä vielä. Luulen että se mikä on hienoa tuon kohtauksen suhteen ja mitä kohtaus kuljettaa eteenpäin elokuvan loppuosaa silmälläpitäen on ajatus, että 'Ei se mitään (That's OK)', ja kaikkien lasten täytyy tunnustaa keitä he ovat ja löytää heidän porukkansa”, sanoi elokuvan ohjaaja Dean
Israelite.

(26) Epäilemättä homoseksuaalisuus on normalisoitu Yhdysvalloissa. Se on elämäntapa, joka tunkeutuu nyt moderniin viihteeseen, ja se on yhä vaikeampaa löytää elokuvia ja televisio-ohjelmia, jotka ansaitsevat arvostusta. Se mitä yhteiskunta pitää normaalina, poikkeaa lisääntyvästi siitä, mitä Jumalan Sana opettaa meille, ja näin ollen, meidän on oltava valppaina sen suhteen, mitä me katselemme ja minkälaista viihdettä kulutamme.Pimeyden voimat työssään maailmassamme! (Forces Of Darkness At Work In Our World!)


Jos kysyisit ihmisiltä, että mitä he ajattelevat noituudesta ja okkultismista, niin suurin osa todennäköisesti sanoisi, että he uskovat sen olevan vain fantasiaa ja, ettei ole olemassa sellaista asiaa kuin todellista noituutta. Jotkut jopa saattavat pitää sitä harmittomana huvina. Kuitenkin Harry Potter -kirjat ja -elokuvat ovat nauttineet suurta suosiota jo vuosien ajan. Onko oikeasti ihmisiä, jotka käyskentelevät ympäriinsä väittäen olevansa noitia? Kyllä, ja ilmeisesti suuri osa heistä vihaa presidentti Donald Trumpia. [Näin siksi, että Antikristus Trump on Jumalan tuomio länsimaailmalle. Hän saa aikaan apokalypsin Amerikassa, sen vapaamielisellä itä- ja länsirannikolla. Suom. huom.]BBC News'in mukaan, noidat ympäri maailmaa yhdistyivät helmikuussa 2017 heittääkseen sitovia loitsuja Trumpia vastaan.

Yksi loitsuista, jota käytettiin, oli suunniteltu kirjailijan ja noidan nimeltä Michael Hughes toimesta. BBC lainasi tätä itseään ”maagiseksi ajattelijaksi” tunnustautuvaa henkilöä sanoen, ”Tämä ei vastaa maagista natsin lävistämistä. Pikemminkin se on megafonin repimistä irti hänen käsistään, hänen puhelimensa paiskomista, jotta hän ei pysty twiittailemaan, hänen köyttämistään, ja hänen viskaamista pimeään kellariin, jossa hän ei voi satuttaa ketään.” Tulevaisuuden suunnitelmat kehottavat noitia jatkamaan loitsujen heittämistä presidenttiä vastaan joka päivä ja tulee olemaan vähenevä puolikuu niin kauan kuin hän on virassa.

(27) Kuten tavallista, Saatanan Temppelin jäsenet ovat myöskin olleet kiireisiä Yhdysvalloissa. Tämä outo ryhmä mväittää olevansa uskomatta Saatanaan, mutta silti he suorittavat irvokkaita ja perverssejä saatanallisia rituaaleja,  joista olen varma, että Saatana ilahtuu niistä. ”Päätimme, että Saatana oli äärimmäinen kapinallinen, ja käsitimme tuon symbolin voiman”, sanoi William Morrison, heidän saatanallisen uskontonsa Los Angelesin, paikallisosaston yksi perustaja, Kaliforniassa. Myöhemmin hän jatkoi sanoen, ”Rakastan istua kokouksissamme,, koska edustamme  täsmälleen sitä mitä meidän pitäisi olla Los Angelesissa. Se ei ole joukko valkoisia, goottilapsia. Me olemme aasialaisia, mustia, latinoja, kautta linjan, ja se on sekoitus ihmisiä kaikilta elämänaloilta, jotka ovat kaikki tulleet yhteen yhteisen mission alaisuudessa.”

(28. Ilmeisesti tuo missio sisältää tunkeutumisen julkisiin kouluihin ja Saatanasta opettamisen lapsille. Tällä hetkellä ryhmä pyrkii luomaan ”Koulupäivän jälkeisiä Saatana-kerhoja (After School Satan Clubs)” kouluissa halki Amerikan. Mitkä ovat heidän muita suuria huolenaiheita? He ovat myöskin sitoutuneet edistämään kahta heidän suosikkisyntiään, aborttia ja homoseksuaalisuutta. ”Haluamme Perustuslain ensimmäisen lisäpöytäkirjan oikeudet, haluamme että naiset saavat hallita omaa kehoaan, ja haluamme LGBT (seksuaalivähemmistöt) -yhteisön saavan yhtäläiset oikeudet”, Morrison selitti.

(29) Se on todellakin kiusallista ja häpeällistä, että tällainen ryhmä kuten Saatanan Temppeli voi menestyä Yhdysvalloissa. Silti Yhdysvaltain veroviranomaisella (Internal Revenue Service, tai IRS) ei näytä olevan mitään ongelmia järjestön suhteen. Obaman hallinnon alaisuudessa, IRS myönsi verovapauden Saatanan Temppelin voittoa tekemättömälle  Reason Alliance  LTD-firmalle vain kymmenen päivän kuluttua hakemuksen vastaanottamisesta. ”Vaikka IRS laittaa konservatiiviset ryhmät odottamaan vuosien ajaksi verovapaus-statusta, 'Koulupäivän jälkeinen Saatana-kerho (After School Satan Club)' käynnistettiin pidättelemään kristillispohjaisia vastapuolia saamasta ei-kaupallista luokitustaan vain kymmenessä päivässä.

Luokitusta tarjotaan järjestöille, jotkaharjoittavat hyväntekeväisyyttä, ovat uskonnollisia ja kasvatuksellisia järjestöjä, ja jotka toimivat voittoa tekemättöminä. Obaman hallinnon alaisuudessa, IRS'n poliittisilla virkanimityksillä tähdättiin laittomasti konservatiivisiin ryhmiin, joko saaden ne odottamaan jopa seitsemä vuotta verovapaus-statusta tai kieltämällä niiden hakemukset kokonaan”, sanoi Judicial Watch (hallinnon vahtikoira) lausunnossaan, joka annettiin maaliskuussa 2017.

(30) Tässä vaiheessa haluan muistuttaa Jumalan kansaa, että samalla kun loitsuja-heittäviä noitia todellakin on
olemassa, ja uhmakkaat saatanistit pitävät jatkuvasti ääntä ja panevat pystyyn revohkan Yhdysvalloissa, niin meidän ei tarvitse pelätä tällaisia ihmisiä. Jumalan voima on paljon suurempi kuin kaikkien pimeydessä elävien pahojen voimien maailmassa yhteensä. Ensimmäisen Johanneksen kirjeen luvussa 4:4 meille kerrotaan apostoli Johanneksen toimesta seuraavaa, ”Lapsukaiset, te olette Jumalasta ja olette voittaneet heidät; sillä hän, joka teissä on, on suurempi kuin se, joka on maailmassa.”Donald Trumpin kaoottinen presidenttiys!(The Chaotic Presidency Of Donald Trump!)


En voi muuta kuin ihmetellä, jos Donald Trump ei kadu päätöstään pyrkiä Yhdysvaltain presidentiksi. Tätä kirjoitettaessa hän on ollut virassaan vähemmän kuin 70 päivää, ja tähän asti se ei varmastikaan ole ollut tasaista purjehtimista usein niin polarisoituneelle maailmanjohtajalle. Maaliskuussa 2017 FBI'n johtaja James Comey paljasti, että hänen virastonsa ”tutkii millaisia yhteyksiä Trumpin kampanjaan liittyvien henkilöiden ja Venäjän hallituksen välillä on saattanut olla, ja oliko mitään koordinaatiota vaalikampanjan ja Venäjän pyrkimysten kesken.”

(31) Ilmoitus on rohkaissut lisää demokraatteja, jotka näyttävät aina uskoneen, että Hillary Clintonin tappio vuoden 2016 presidentinvaaleissa johtui Venäjän sekaantumisesta. Itseasiassa lukuisat demokraatit luonnehtivat väitettyä sekaantumista Venäjän suorittamaksi ”sotatoimeksi”. ”Mielestäni tämä hyökkäys, jonka olemme kokeneet, on sodankäynnin muoto, eräänlainen sota meidän demokraattisia perusoikeuksia vastaan”, sanoi kansanedustaja Bonnie Watson Coleman, demokraatti New Jerseyn osavaltiosta. Kansanedustaja Jackie Speier, demokraatti Kaliforniasta, jakaa samanlaisen mielipiteen.

”Itseasiassa uskon, että heidän kosketuksensa olisotatoimi, hybridisodankäyntiä, ja sen takia mielestäni amerikkalaisten pitäisi olla huolissaan siitä”, Speier totesi. Kansanedustaja Eric Swalwell, toinen demokraatti Kaliforniasta, on myöskin samaa mieltä. ”Viime vaaleissa, maahamme hyökättiin. Venäjä hyökkäsi meitä vastaan. Näen tämän mahdollisuutena kaikille tässä komiteassa, republikaaneille ja demokraateille, olla katsomatta ikkunasta taustapeiliin, vaan katsomalla eteenpäin ja tekemällä kaiken voitavamme varmistaaksemme, että maamme ei koskaan enää anna ulkomaisen vihollisen hyökätä meitä vastaan”, Swalwell julisti.

(32) Entisen Kansallisen turvallisuusviraston (NSA) analyytikon mukaan, väitetty rikkomus voisi tuoda lopun Trumpin presidenttiydelle. ”Jos ei pelkästään ihmiset hänen ympärillään, vaan presidentti itsekin kohtaisi mahdollisen syytteen jossakin vaiheessa, niin se voisi olla pelin-muuttaja (game changer). Hänet voitaisiin erottaa virastaan tämän vuoksi, riippumatta siitä haluaako hän jatkaa vai ei”, sanoi entinen NSA-analyytikko John Schindler.

(33) [Antikristus Trumpilla on vaikeuksia alussa, aivan kuten hänestä ennustetaankin Danielin kirjan luvussa 11:21, sillä hän on ”kelvoton, joka ei ollut saapa presidentillistä kunnioitusta (honor of royalty)”. Suom. huom. Onko Trump syyllinen vai ei juonitteluun Venäjän kanssa, niin en pysty sanomaan varmuudella. Mutta sen tiedän, että en automaattisesti usko kaikkea, mitä luen sanomalehdistä. Jos se on Jumalan tahto Donald Trumpia varten  olla Yhdysvaltain presidentti, niin hän jää presidentiksi. Joka tapauksessa Yhdysvallat tulee kohtaamaan monia haasteita edessä olevina päivinä. Trump on jo oppinut omakohtaisesti, että lupaustenm pitäminen ei ole aina helppo asia tehtäväksi.

Maaliskuun 24. päivänä 2017, Kongressin edustajainhuone Washington D.C:ssä veti pois lakiehdotuksen, jonka tarkoituksena oli kumota ja korvata Obamacare sen jälkeen kun se epäonnistui saamaan tarpeeksi tukea republikaanipuolueelta.

(34) Näyttää myös yhä todennäköisemmältä, että demokraatit yrittävät estää Trumpin ehdokkaan, Neil Gorsuch'in, vahvistamisen Yhdysvaltain korkeimpaan oikeuteen.

(35) Lopuksi tahdon sanoa, että elämme suurten haasteiden ajassa. Tämän elämän myrskyt tulevat aina, mutta jos panemme uskomme Jumalaan, Hän antaa meille voimaa kestää.

Matteuksen luvussa 7:24-27 meille kerrotaan Vapahtajamme toimesta seuraavaa, ”Sentähden on jokainen, joka kuulee nämä minun sanani ja tekee niiden mukaan, verrattava ymmärtäväiseen mieheen, joka huoneensa kalliolle rakensi. Ja rankkasade lankesi, ja virrat tulvivat, ja tuulet puhalsivat ja syöksyivät sitä huonetta vastaan, mutta se ei sortunut, sillä se oli kalliolle perustettu. Ja jokainen, joka kuulee nämä minun sanani eikä tee niiden mukaan, on verrattava tyhmään mieheen, joka huoneensa hiekalle rakensi. Ja rankkasade lankesi, ja virrat tulvivat, ja tuulet puhalsivat ja syöksähtivät sitä huonetta vastaan, ja se sortui, ja sen sortuminen oli suuri.”


Jos sinä et ole vielä katunut syntejäsi ja omistanut elämääsi Jumalalle, minä kehotan sinua tekemään niin nyt.
Kiitos teille kaikille tuestanne tälle ministeriölle. On etuoikeus palvella teitä ja rukoilen, että Jumala siunaa sinua.
Jos teillä on jotain rukouspyyntöjä, olemme valmiita rukoilemaan puolestasi ja mitkä tahansa tarpeenne ovatkin.
Otamme rukouksen vakavasti, ja jokaiselle pyynnölle annetaan yksilöllistä huomiota. Armo ja rauha olkoon
yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.


Samuel David Meyer
Suomentanut: Olli R. (”nokialainen”

arkikalusto

Viestien lukumäärä : 772
Join date : 21.11.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

Ihmiskunnan tuhoisa eteneminen! (The Destructive Progress Of Mankind!) Empty Vs: Ihmiskunnan tuhoisa eteneminen! (The Destructive Progress Of Mankind!)

Viesti  arkikalusto lähetetty Ma Heinä 31, 2017 9:14 am


Lähdeluettelo

01. The Economic Times, March 23, 2017, By IANS,
http://economictimes.com
.
02. Computerworld Magazine, July 8, 2015, By Jonny Evans,
http://computerworld.com
.

03. The Berkman Center for Internet & Society at Harvard University, February 1, 2016,
http://cyber.harvard.edu
.
04. The Star Online, March 21, 2017, By AFP,
http://thestar.com
.
05. CNN, December 8, 2016, By Doug Criss,
http://cnn.com
.
06. The Week, February 9, 2017, By Meghan DeMaria,
http://theweek.com
.
07. CNN, December 8, 2016, By Doug Criss,
http://cnn.com
.
08. The New York Times, March 7, 2017, By Scott Shane, Matthew Rosenberg, and Andrew W. Lehren,
http://nytimes.com
.
09. Central Intelligence Agency - Official Statement, March 8, 2017,
http://cia.gov
.
10. Time Magazine, March 8, 2017, By Lucinda Shen,
http://time.com
.
11. The Connectivity Declaration, September 26, 2015,
http://one.org
.
12. USA Today, March 16, 2017, By Josh Hafner,
http://usatoday.com
.
13. Business Insider, July 7, 2016, By Ariel Schwartz,
http://businessinsider.com
.
14. BBC News, August 5, 2015, By BBC News,
http://bbc.com
.
15. The Guardian, June 2, 2010, By Felicity Carus,
http://theguardian.com
.
16. The 2030 Agenda for Sustainable Development, By the United Nations,
http://un.org
.
17. The Huffington Post, June 11, 2015, By Curtis M. Wong,
http://huffingtonpost.com
.
18. Slate, October 6, 2015, By J. Bryan Lowder,
http://slate.com
.
19. The Huffington Post, January 30, 2015, By Curtis M. Wong,
http://huffingtonpost.com
.
20. The Washington Post, February 15, 2017, By Marissa Payne,
http://washingtonpost.com
.
21. Entertainment Weekly, February 27, 2017, By Devan Coggan,
http://ew.com
.
22. The New York Post, March 1, 2017, By Christian Gollayan,
http://nypost.com
.
23. Fox News, March 16, 2017, By Fox News,
http://foxnews.com
.
24. Life Site News, March 17, 2017, By Pete Baklinski,
http://lifesitenews.com
.
25. Life Site News, August 30, 2007, By John Henry-Westen,
http://lifesitenews.com
.
26. The Hollywood Reporter, March 20, 2017, By Aaron Couch,
http://hollywoodreporter.com
.
27. BBC News, February 25, 2017, By BBC News,
http://bbc.com
.
28. LA Weekly, February 27, 2017, By Jennifer Swann,
http://laweekly.com
.
29. Ibid.
30. The Washington Times, March 20, 2017, By Douglas Ernst,
http://washingtontimes.com
.
31. The Independent, March 20, 2017, By Andrew Buncombe,
http://independent.co.uk
.
32. The Hill, March 26, 2017, By Morgan Chalfant,
http://thehill.com
.
33. The Independent, March 25, 2017, By Chloe Farand,
http://independent.co.uk
.
34. NBC Chicago, March 24, 2017, By Erica Werner and Alan Fram,
http://nbcchicago.com
.
35. The Washington Post, March 23, 2017, By Robert Barnes, Ed O'Keefe, and Ann E. Marimow,
http://washingtonpost.com

arkikalusto

Viestien lukumäärä : 772
Join date : 21.11.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa