Vapaasana
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 

 


Rechercher Tarkennettu haku

Viimeisimmät aiheet
» Sielun kuolemattomuudesta
Ruusutarha EmptyTänään kello 7:05 am kirjoittaja jarrut

» UUT:n uutiskirje, toukokuu 2019
Ruusutarha EmptyEilen kello 11:48 am kirjoittaja jarrut

» VIHA JA RAKKAUS USKOVIEN KESKEN
Ruusutarha EmptyEilen kello 8:48 am kirjoittaja Stiina

» Kristinusko ilman Kristusta
Ruusutarha EmptyEilen kello 6:05 am kirjoittaja jarrut

» Oikean kristityn tuntomerkki
Ruusutarha EmptyEilen kello 5:51 am kirjoittaja jarrut

» Harhaoppi: Uskovien synnittömyys
Ruusutarha EmptyEilen kello 5:28 am kirjoittaja jarrut

» Uusjudaismi tunkeutuu esiin
Ruusutarha EmptyEilen kello 5:15 am kirjoittaja jarrut

» Paavo Hiltunen/ Suurin sanoma
Ruusutarha EmptyTo Toukokuu 23, 2019 4:48 pm kirjoittaja jarrut

» " Nisunjyvän kuoleminen" Osa 1
Ruusutarha EmptyTo Toukokuu 23, 2019 4:38 pm kirjoittaja jarrut

Toukokuu 2019
MaTiKeToPeLaSu
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Kalenteri Kalenteri

Yhteistyökumppanit

Ruusutarha

Siirry alas

Ruusutarha Empty Ruusutarha

Viesti  Hellevi Raitosalo lähetetty Ti Elo 01, 2017 8:51 am

[center]
Ruusutarha Yp112011

Ruusutarha

Jeesus, Sinun seuraamisesi on sitä, että olet Herrani ja Mestarini, opettajani ja esikuvani! Se on osoituksena myös siitä, että haluamme kestää kipuja, häpeää ja vainojakin Sinun tähtesi. Usein saamme kovin ruusuisen kuvan seuraamisestasi ja Sinun lapsenasi olemisesta; että se olisi pelkkää iloa ja onnea ja autuutta. On se sitäkin joskus, mutta enimmäkseen se on taistelua ja kärsimistä arjen keskellä.

Jumalan Sana ei lupaa kenellekään Jeesuksen seuraajalle mitään ruusutarhaa ja silti moni haluaa sen sitä olevan ja pettymykset ovat suuria, kun arki onkin itkua ja tappioita. Niitäkin on, jotka haluavat sitä onnea ja autuutta keinolla millä hyvänsä ja päädytään korvikkeisiin, jotka ovat vain hetkellistä tunnekuohua sielujen pintavesissä. Niillä ei taisteluissa voiteta, eivätkä ne anna rauhaa, vaan niistä voi tulla riippuvaisuus, ihmisen sisäisten ongelmien ja parantumattomien haavojen tähden.

Jumala ei tahdo antaa omillensa mitään korvikkeita; ei edes niitten sijaan, mistä on uskoon tullessa luovuttu. Joskus kuulee sanottavan, että Jumala ei ota mitään pois, antamatta jotakin muuta tilalle. Ensiksikin, Jumala ei ota mitään vastoin meidän tahtoamme. Mutta jos luovumme vapaasta tahdostamme orjuuttavista syntitaakoistamme, Hän antaa meille Voiman pysyä niistä erossa! Se on se, mitä Jumala antaa!

Ei Hän anna mitään UUTTA tunnetta tai uutta nautintoa tilalle. Jumalan antama voima, Jumalan Voima, on Jeesus Kristus Evankeliumin ilosanoma, se, että kaikki on tehty puolestamme valmiiksi, ja saamme täällä vaeltaa armahdettuina syntisinä, syyttömiksi julistettuina Jumalan lapsina. Eikä meidän enää koskaan tarvitse eksyä niille sianruokakaukaloille, joitten äärissä olimme kasvaneet ja joitten äärestä Jeesus monet meistä löysi ja löytää vieläkin.

Yksi sellainen sianruoka on tämä: että en ole ansainnut mitään hyvää, siis minä en saa odottaakaan mitään hyvää. Jeesus ei ole tullut antamaan meille vain hyvää, vaan parasta: ITSENSÄ! LAHJAKSI GOLGATAN tähden, vaikka kysymyksessä olisi häpeä tai kipu tai vainot Hänen seuraamisensa tähden. Tässä on se ero. Jeesus on kanssamme vapaaehtoiseti kaiken keskellä, joka hetki, aina maailman loppuun asti, sairaudessa ja kärsimyksissä, tappioissa ja surussa; ilman meidän ansioitamme, ilman meidän hyvyyttymme, huonoudestamme huolimatta. Uskollisesti.

Maailma, joka on pahan vallassa ei muutu, arki meidän elämässämme on edelleenkin arkea, mutta nyt emme ole siinä arjen armoilla heiteltävinä tunteittemme tuulissa, vaan Jeesuksen kanssa. Ei meille ole luvattu muuta, kuin ettemme ole yksin koskaan. Valta, maine, materialistinen hyvinvointi, sekä himojen tyydyttämisen tarpeet, toiveet ja vaatimukset ja valheelliset lupaukset siitä, että ne muka kuuluvat meille; ovat vihollisen eteemme laittamia kangastuksia, täällä erämaataipalella, jolta kukaan ei välty! Niissäkään taisteluissa emme ole yksin, vaan sielläkin Golgatan valo loistaa, niin että kaikki houkutukset ovat vain kuin roskia Kristuksen tuntemisen rinnalla.

Hän ei meitä hylkää, eikä jätä koskaan. Se elämä, minkä Jeesus antaa on Hän itse, Hän antaa itsensä loppuun asti. Tämä on luvattu meille Raamatun Sanassa ja toimii Sanan ja Jumalan Hengen kautta jokaisen Jumalan lapsen elämässä.
Saakoon Jeeus Kristus riittää meille jokaiselle. Jeesus, et anna ruusutarhaa, vaan itsesi, Jumalan elämää kukkiva Ruusu, jokaiseen verellä pestyyn sydämeen. Nyt. Aina.

Elukuun terveiset/ Hellevi
Hellevi Raitosalo
Hellevi Raitosalo

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 23.10.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

Ruusutarha Empty Lokakuun Ruusuista lumisessa

Viesti  Hellevi lähetetty Ma Loka 29, 2018 9:17 am

Ruusutarha Zruusu10
Puhelimellani kuvasinViikonlopulla satoi lunta ja
Ruusupuska uhmasi lokakuun 0-asteita!

Niin,
kyllä sitä uskoakin  on
niin erilaisissa puitteissa,
mutta vain usko Golgatan Jeesukseen
kestää olosuhteista huolimatta.


Hyvää lokakuun loppua,
pian tulee Joulu!


H
Hellevi
Hellevi

Viestien lukumäärä : 294
Join date : 13.11.2017

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa