Vapaasana
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 

 


Rechercher Tarkennettu haku

Viimeisimmät aiheet
»  Tässä olen – elämän mittainen matka
Eilen kello 10:12 am kirjoittaja Stiina

» Majaniemen ja Kurkivallin tietä
Eilen kello 8:39 am kirjoittaja jarrut

» Luterilaiset ja helluntailaiset tekivät sovinnon – Arkkipiispa: "Haluan pyytää anteeksi kaikkea sitä syntiä"
Su Loka 14, 2018 6:37 am kirjoittaja Stiina

» Ymmärrätkö Lutheria?
Su Loka 14, 2018 6:30 am kirjoittaja Stiina

» Artikkelit /Pyhä Henki, kirkko ja karismaattiset liikkeet/ Pyhä Henki – uudistus vai eksytys?
Su Loka 14, 2018 6:27 am kirjoittaja Stiina

» Anteeksiantamatonta?
Su Loka 14, 2018 6:26 am kirjoittaja Stiina

» Suhteemme veljiin ja sisariin
La Loka 13, 2018 12:19 pm kirjoittaja arkikalusto

» Päivän kuva ja vähän muutakin
Pe Loka 12, 2018 10:35 am kirjoittaja arkikalusto

» Surumusiikki – kuin rinnalla kulkeva ystävä
Pe Loka 12, 2018 10:08 am kirjoittaja arkikalusto

Lokakuu 2018
MaTiKeToPeLaSu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

Kalenteri Kalenteri

Yhteistyökumppanit

Tämän ajan myrskyisät luonteenpiirteet! (The Turbulent Characteristi cs Of This Age!)

Siirry alas

Tämän ajan myrskyisät luonteenpiirteet! (The Turbulent Characteristi cs Of This Age!)

Viesti  arkikalusto lähetetty Ti Syys 05, 2017 7:19 am

Tämän ajan myrskyisät luonteenpiirteet! (The Turbulent Characteristics Of This Age!)”Siunattu on se mies, joka turvaa Herraan, jonka turvana Herra on. Hän on kuin veden partaalle istutettu puu, joka ojentaa juurensa puron puoleen; helteen tuloa se ei peljästy, vaan sen lehvä on vihanta, ei poutavuonnakaan sillä ole huolta, eikä se herkeä hedelmää tekemästä.”
Jeremia 17:7-8

”Jumala on meidän turvamme ja väkevyytemme, apumme hädässä aivan vahva. Sentähden emme pelkää, vaikka maa järkkyisi ja vuoret meren pohjaan vajoaisivat, vaikka sen vedet pauhaisivat ja kuohuisivat ja vuoret vapisisivat sen raivosta. Sela.”
Psalmi 46:1-3

”Olkaa lujat ja rohkeat, älkää peljätkö älkääkä säikähtykö heitä, sillä Herra, sinun Jumalasi, käy itse sinun kanssasi; hän ei jätä eikä hylkää sinua.”
5. Mooseksenkirja 31:6

”Älä pelkää, sillä minä olen sinun kanssasi; älä arkana pälyile, sillä minä olen sinun Jumalasi; minä vahvistan sinua, minä autan sinua, minä tuen sinua vanhurskauteni oikealla kädellä.”
Jesaja 41:10


Tässä LTN :n numerossa me tutkimme monia ajankohtaisia tapahtumia, jotka osoittavat, että me elämme suuren kuohunnan ja ahdingon ajassa. Jopa kirjoittaessani tätä uutiskirjettä, me todistamme aikaa historiassa jolloin kansakunta nousee kansakuntaa vastaan, valtakunta nousee valtakuntaa vastaan, ja on sotia ja sanomia sodista halliten globaalien uutislähteiden pääotsikoita. Jeesus varoitti meitä Matteuksen luvussa 24:8 että tällaiset olosuhteet olisivat ”synnytystuskien alkua”, ja näin ollen, me voimme odottaa tämän ajan myrskyisten piirteiden voimistuvan tulevina kuukausina ja vuosina.

Silti, huolimatta kaikesta siitä mikä on väärin tässä maailmassa, me voimme nojata Herramme ja Vapahtajamme, Jeesuksen Kristuksen, voimaan kestääksemme niitä kaikkia vaikeuksia ja esteitä jotka saattavat kohdata meidän polkujamme tässä elämässä. Sillä kuten me luemme Jesajan luvusta 41:10, ”Älä pelkää, sillä minä olen sinun kanssasi; älä arkana pälyile, sillä minä olen sinun Jumalasi; minä vahvistan sinua, minä autan sinua, minä tuen sinua vanhurskauteni oikealla kädellä.”

Toiveeni on että tämän uutiskirjeen lukeminen ei lannista sinua, vaan pikemmin auttaa jok'ikistä teistä ymmärtämään kuinka epätoivoisesti me tarvitsemme Vapahtajaamme. Jos sinä et ole vielä täysin luovuttanut sisintäsi Jumalalle, minä kehotan sinua tekemään niin nyt.

Vahvistuva Venäjä puolustaa itseään! (A Strengthening Russia Asserts Itself!)

Viime vuosina on syntynyt trendi globaalilla näyttämöllä. Valtiot, kuten Venäjä ja Kiina, ovat laajentamassa sotilaallista voimaansa ja alkavat pitää puoliaan samalla kun Yhdysvalloista on tullut vähitellen heikompi. Itseasiassa, Venäjän hallitus ilmoitti joulukuussa 2013 että se oli suunnittelemassa dramaattista asevoimiensa laajennusta. Suunnitelma vaatii menoerää joka vastaisi 650 miljardia dollaria uusiin puolustustarvikkeisiin ja
500,000 ammattisotilaan värväämistä palvelukseen vuoteen 2022 mennessä.

Edellä mainittuihin puolustustarvikkeisiin kuuluu uusi häiveydinsukellusvene joka kuulemma on lähes huomaamaton ollessaan veden alla. ”Mahdolliset vastustajamme kutsuvat sitä 'mustaksi aukoksi (Black Hole)' johtuen sukellusveneen hyvin alhaisesta melupäästöstä ja näkyvyydestä. Huomaamattomuus on sukellusveneen tärkein ominaispiirre. Ja tämä koko hanke todella sopii tarkoitukseensa”, totesi Konstantin Tabachny, äskettäin käyttöön otetun sukellusveneen nimeltä Novorossiysk kapteeni.Vaikka ei ole vielä määritelty keitä nämä Venäjän 'mahdolliset vastustajat' voisivat olla, on kiistaton tosiasia, että on olemassa kasvavaa vihamielisyyttä Venäjältä kohdistuneena Yhdysvaltoihin. Suurta osaa tästä vihamielisyydestä on vauhdittanut käynnissä oleva konflikti Venäjän ja Ukrainan välillä.

Konflikti alkoi helmikuun lopulla 2014 Ukrainan veristen protestien jälkeen jotka aikaansaivat yli 70 ihmisen kuoleman ja haavoittivat ainakin 570 muuta. (3)

Mielenosoitukset lopulta johtivat entisen Ukrainan presidentin Viktor Janukovitshin virasta erottamiseen kansakunnan parlamentin nimeltä Verkhovna Rada toimesta. (4)

Vastauksena tähän kehitykseen, Venäjän presidentti Vladimir Putin ilmoitti että presidentti Janukovitshin vallasta syökseminen oli laiton. Presidentti Putin lähetti sitten Venäjän joukkoja Ukrainan eteläiseen osaan, joka tunnetaan Krimin niemimaana, verukkeenaan säilyttää rauha alueella. (5)

Kun Venäjän sotilaallinen läsnäolo otti jalansijaa Krimillä, tuli pian ilmeiseksi että Venäjän hallitus pyrki liittämään Krimin omaan maahansa, ja maaliskuun 16. päivänä 2014, pidettiin kansanäänestys krimiläisten keskuudessa. Raportit osoittavat että 93 prosenttia Krimin kansalaisista äänesti Ukrainasta eroamisen puolesta liittyäkseen Venäjään. (6)

Reaktiona äänestykseen, Obaman hallinto Yhdysvalloissa ilmoitti että se ”ei tule tunnustamaan kyselyn tuloksia joka toimitettiin väkivaltauhkausten ja pelottelun alla Venäjän armeijan sekaantumisen johdosta.” Lausunto edelleen jatkoi sanoen, ”Venäjän toimet ovat vaarallisia ja epävakauttavia. Sotilaallinen sekaantuminen ja kansainvälisen lain rikkominen tulee kalliiksi Venäjälle.” (7)

Maaliskuun 21. päivänä 2014, Venäjän hallitus julisti että he olivat virallisesti liittäneet Krimin ja Sevastopolin kaupungin heidän maahansa. (Cool

Lukuisat maailman johtajat olivat kärkkäitä arvostelemaan Venäjän toimia Krimillä. Koskien kriisiä, Ranskan ulkoministeri Laurent Fabius oli sanonut, ”Venäjän täytyy tunnustaa Ukrainan suvereniteetti ja alueellinen koskemattomuus. Ranska kehottaa Venäjän federaatiota ryhtymään välittömästi toimenpiteisiin jotta vältetään turhaa ja vaarallista kärjistymistä Ukrainassa.” (9)

Kanada tuomitsi myöskin Venäjän toimet ja varoitti että Venäjä voitaisiin erottaa läntisten teollisuusmaiden koalitiosta joka tunnetaan Kahdeksan Ryhmänä, tai G8'na. ”Venäjän presidentti Putinin toiminta on laittanut maansa diplomaattisen ja taloudellisen eristämisen kurssille, ja joka voitaisiin hyvinkin nähdä Venäjän poistumisena kokonaan G8'sta”, sanoi Kanadan pääministeri Stephen Harper. (10)

Britannian pääministeri David Cameron antoi samankaltaisen lausunnon, ”Minusta meidän pitäisi keskustella erotammeko Venäjän pysyvästi G8'sta vai emmekö jos lisäaskeleisiin ryhdytään”, Cameron sanoi. Hän edelleen jatkoi sanoen, ”Jos me käännämme selkämme tälle kriisille ja emme toimi, me tulemme maksamaan hyvin kallista hintaa pitkällä tähtäimellä.” (11)

Samaan aikaan Yhdysvaltain hallitus päätti asettaa pakotteita monille virkamiehille Venäjällä ja Ukrainassa. Kuitenkin nämä pakotteet ovat tehneet vähän taivutellakseen Venäjää liikkumasta eteenpäin suunnitelmiensa kanssa. Itseasiassa, Venäjän varapääministeri Dmitry Rogozin nauroi pakotteille ja ihmetteli verkossa lähetetyssä viestissään joka oli osoitettu ”toveri Barack Obamalle”, että oliko lista vaikutetuista henkilöistä ollut pilailijan työtä. (12)

Yksi pakotteiden alla olevista henkilöistä, Vladislav Surkov, ei näyttänyt hirveästi huolestuvan. ”Se on suuri kunnia minulle. Minulla ei ole tilejä ulkomailla. Ainoat asiat jotka kiinnostavat minua USA:ssa ovat Tupac Shakur, Allen Ginsberg, ja Jackson Pollock. En tarvitse viisumia päästäkseni heidän työhönsä käsiksi. En menetä mitään”, Surkov selitti. (13)

Vastauksena Amerikan määräämille pakotteille, Venäjä päätti julkaista omia pakotteitaan amerikkalaisia virkamiehiä vastaan. Näihin virkailijoihin kuuluu Valkoisen Talon toimihenkilöt ja senaattorit Harry Reid, Robert Menendez, John McCain, Mary Landrieu, sekä Dan Coats. Yhdysvaltain edustajainhuoneen puhemies, John Boehner, pantiin myös pakotelistalle. ”Me olemme toistuvasti varoittaneet että pakotteet ovat kaksiteräinen väline ja iskisivät Yhdysvaltoihin kuten bumerangi. Ei saa olla epäilystäkään: Tulemme reagoimaan asianmukaisesti jokaiseen vihamieliseen hyökkäykseen”, Venäjän ulkoministeriö sanoi virallisessa lausunnossaan. (14)

Huolimatta teatraalisuudesta, Amerikan presidentti Barack Obama on viestittänyt, ettei hänellä ole mitään aikomusta käynnistää sotilaallista interventiota Venäjää vastaan Ukrainassa. ”Emme aio ryhtyä sotilaalliseen väliintuloon Ukrainassa. Se mitä aiomme tehdä, on mobilisoida kaikki meidän diplomaattiset resurssimme varmistaaksemme, että meillä on vahva kansainvälinen korrelaatio joka lähettää selkeän viestin”, Obama totesi. (15)

Tapa, jolla Obama on käsitellyt Ukrainan kriisiä, ei ole ollut vakuuttavaa Israelin puolustusministeri Moshe Yaalon'n mielestä. Itseasiassa, raportin mukaan, joka julkaistiin maaliskuussa 2014, Yaalon on syyttänyt presidentti Obamaa ”heikkouden osoittamisesta”. (16)

On mielenkiintoista panna merkille, että Obaman kampanjan aikana vuoden 2012 vaaleissa, hän pilkkasi vastustajaansa, Mitt Romney'ta, sen esittämisestä että Venäjä on uhka Yhdysvalloille. ”Sinä sanoit Venäjä. Ei Al-Qaida. Sinä sanoit Venäjä. 1980-lukulaiset vaativat nyt ulkopolitiikkansa palauttamista koska kylmä sota on ollut ohi jo kaksikymmentä vuotta”, Obama julisti omahyväisesti keskustelun aikana. (17)

Kuitenkin, Krimin liittäminen Venäjän federaatioon saattaa olla vain jäävuoren huippu koskien Vladimir Putinin tavoitteita. Tuoreen uutisartikkelin mukaan, Venäjä on vaivihkaa rakentamassa läsnäoloaan Etelä-Amerikkassa. Putin on jo lähettänyt laivaston aluksia ja pitkän kantaman pommikoneita alueelle, ja suunnitelmat ovat työn alla rakentaa tukikohtia Nicaraguaan, Venezuelaan, ja Kuubaan. ”He marssivat. He työskentelevät paikoissa, joissa emme voi työskennellä, ja he tekevät hemmetin hyvää työtä”, totesi senaattori Joe Donnelly, demokraatti Indianan osavaltiosta.(18)

Sattumalta, on myöskin paljastunut että Iran ja K iina ovat vahvistaneet läsnäoloaan Latinalaisessa Amerikassa viime kuukausina yhtälailla.(19)

Todellakin me elämme ajassa jossa on monia ”sotia ja sanomia sodista".


Yhdistyneet Kansakunnat –valmis kaappaamaan Internetin hallinnan! (The United Nations –Poised To Seize Control O f The Internet!)


Maaliskuun 2014 Last Trumpetin numerossa, kirjoitin laajasti Internetistä ja roolista jota se todennäköisesti näyttelee tulevassa yhden maailman hallintosysteemissä. Tuosta ajasta lähtien on ollut mielenkiintoista kehitystä koskien World Wide Webin kontrollia. Maaliskuun 14:ntena 2014, ilmoitettiin että Yhdysvaltain kauppaministeriö tulee luovuttamaan Internet Corporation'in hallinnan Uskotuille N imille ja Ryhmille (Assigned Names and Numbers), jotka usein identifioidaan lyhennemuodossa ICANN. (20)

Tämän seurauksena, ryhmä, jolle on annettu tehtäväksi verkko-osoitteet ja Internetin verkkotunnukset yhdessä muiden hallinnollisten tehtävien kanssa, tulee siirtymään globaalin hallinnon asemaan ja saattaa lopulta joutua Yhdistyneiden Kansakuntien valvonnan alaisuuteen. Itseasiassa, ICANN'in pääjohtaja, Fadi C hehadé, on kuulemma ilmaissut kiinnostusta perustaa toimisto Geneveen, Sveitsiin, kaupunkiin, joka sattuu olemaan koti suurimmalle Yhdistyneiden Kansakuntien läsnäololle maailmassa New York C ityn ulkopuolella. (21)

Tämä kehitys on nostanut entisen Yhdysvaltain ulkoministeriön johtavan neuvonantajan Christian Whiton'in vihaa. ”Samalla kun Obaman hallinto sanoo että se on ainoastaan poistamassa liittovaltion valvontaa voittoa tekemättömästä yhtiöstä, meidän pitäisi olettaa että ICANN päätyisi osaksi Yhdistyneitä Kansakuntia. Jos YK saa valvonnan siitä mikä merkitsee Internetin osoiteluetteloa ja liikenteen signaaleja, se voi määrätä mitä tahansa veroja se haluaa. Se todennäköisesti aloittaisi verolla joka koskee verkkotunnusten rekisteröimistä ja laajentaa sieltä”, Whiton totesi. Hän edelleen jatkoi sanoen, ”Säännöllisesti epäpätevän YK :n valvonnan alla, se voisi merkitä vihamielisen vieraan vallan aiheuttamaa Internetin vammauttamista meille.” (22)

Tietenkin me tiedämme, että Internetin moderni inkarnaatio palvelee, ei ainoastaan kehittyneenä globaalina viestintäsysteeminä, vaan myöskin keinona maailmanlaajuiselle rahaliikenteelle. Mahdollisuus että tämän järjestelmän valvontaelin voitaisiin pian kietoa Yhdistyneisiin Kansakuntiin tarjoaa mielenkiintoisen skenaarion lopunajan tapahtumien kannalta, ja tämä näyttää osoittavan että maailmanhallituksen perustamisesta on tuloss yhä enemmän todellisuutta. Silti, minä en usko että Jumala sallii maailmanhallitusta koskaan täysin perustettavan, mikä saa minut uskomaan että olemme yhä lähempänä meidän Herramme ja Vapahtajamme, Jeesuksen Kristuksen paluuta.


Yleistynyt RFID-mikrosiru! (The Increasingly Common RFID Microchip!)


Viime vuosina, radiotaajuustunnistus-, tai RFID-mikrosirujen käyttö on yleistynyt. Teknologiaa, joka käyttää radiotaajuuksia datan ja informaation lähettämiseksi sirulukijoille, käytetään usein varastojen valvontaan, ja implantteina, käytetään tunnistamaan lemmikkieläimiä yhtä hyvin kuin muita eläimiä. (23)

Teknologia löytyymyös passikorteista jotka Yhdysvaltain ulkoministeriö on laskenut liikkeelle. (24)

Hämmästyttävää kyllä, RFID-markkinoiden odotetaan kasvavan 17 prosentilla vuonna 2014 arvioidun myynnin ollessa 9,2 miljardia dollaria. (25)

Walt Disneyn teemapuistot ovat nyt omaksuneet teknologian rannekkeen muodossa joka on varustettu RFID-mikrosirulla. Ranneke, joka tunnetaan nimellä MagicBand, mahdollistaa käyttäjien yksin kertaisesti heilauttaa ranteitaan sirulukijan edessä ja astua sisään huvipuistoon tai heidän hotellihuoneeseensa, käyttämällä sit maksuna kauppatavarasta ja ruokailusta puistojen sisäpuolella. (26)

Laitteet voidaan jopa ohjelmoida informoimaan Disney-maskotteja lähistöllä olevan lapsen nimestä, joka mahdollistaa eri Disney-hahmojen puhua lapsille henkilökohtaisella tavalla. (27) Onko tämä uusi ranneke vain viatonta huvia joka mahdollistaa käyttäjän nauttimaan mukavammin Disney-puistoista? Voisi otaksua, että tällainen laite palvelee paljon pahempaa tarkoitusta varten ja sitä voitaisiin käyttää sopeuttamaan lapset maailmaan missä ovien avaaminen ja tavaroiden sekä palveluiden maksaminen edellyttää vain käden heilautusta. Se olisi nopea ja helppo askel mennä rannekkeen käyttämisestä vastaanottamaan istutettava siru käteesi. Yhdysvaltain elintarvike-ja lääkevirasto, tai FDA, hyväksyi istutettavien RFID-mikrosirujen käytön ihmisiä varten vuonna 2004. (28)

http://miami.cbslocal.com/2013/01/08/disney-magic-spreads-with-electronic-magicband-bracele/Huolimatta tosiasiasta että RFID-sirut ja -tunnisteet ovat yleistyneet tässä nykyajassa, tällaisen teknologian käyttö ei ole riskitöntä. Itseasiassa, asiantuntijat ovat varoittaneet että RFID-sirut ovat kaukana turvallisesta ja tekevät usein käyttäjän henkilökohtaiset tiedot helposti saatavilla oleviksi varkaille. ”RFID-pohjaisen luottokortin tiedot voidaan helposti, edullisesti, ja huomaamattomasti varastaa ja käyttää hyväksi vilpillisiä rahasiirtoja varten”, selitti Andy Greenberg, Forbes'in kirjoittaja. (29)

Kim Komando, USA Today'n kolumnisti, ilmaisi myöskin huolensa. ”Sinun ei tarvitse olla vainoharhainen ollaksesi huolissaan RFID-tunnisteiden, jotka on kehitetty sinun henkilökohtaiseen tunnistukseen turvallisuus) vaikutuksista. Etäältä, kuka tahansa, jolla on oikeat välineet, voi lukea tuon sirun sisällön”, Komando kirjoitti verkkosivulleen. (30)


Enemmän järkyttäviä vakoilukykyjä paljastettu! (More Shocking Surveillance Capabilities Revealed!)


Tähän mennessä, useimmat amerikkalaiset ovat tietoisia tosiasiasta että hallinnon virastot, kuten Kansallinen turvallisuusvirasto, tai NSA, käyttävät kehittyneitä seurantatekniikoita vakoillakseen ihmisiä kaikkialla aailmassa, mukaan lukien amerikkalaisia. Tämä on herättänyt paljon paheksuntaa viime kuukausina, ja olemme hitaasti saamassa tietoa siitä, kuinka kehittyneitä nämä vakoilukyvyt ovat johtuen ilmiantajista, kuten entisestä liittovaltion työntekijästä, Edward Snowden'ista. Maaliskuussa 2014 Washington Post'in julkaisema artikkeli paljasti että yhdessä määrittelemättömässä ulkomaassa, NSA'lla on kyky tallentaa 100 prosenttia tuon valtion puheluista. Tallennetut puhelut säilytetään 30 päivän ajaksi, ja vanhimmat puhelut deletoidaan kun uusia tallennetaan tällä systeemillä, joka tunnetaan nimellä MYSTIC. (31) Näin ollen NSA'n analyytikoilla on kyky palata mihin tahansa näistä tallennetuista keskusteluista ja kuunnella mitä niissä sanottiin. NSA'n tiedottaja Vanee Vines tuomitsi käynnissä olevan informaatiovuodon koskien NSA'n toimia. ”

Jatkuva ja valikoiva raportointi tietyistä tekniikoista ja puhelinpaikannuksista, joita käytetään laillisiin Yhdysvaltain ulkomaisiin tiedustelutoimintoihin, on erittäin haitallista Yhdysvaltain kansalliselle turvallisuudelle ja meidän liittolaisillemme, ja laittaa vaaraan ne joita me olemme vannoneet suojelevamme”, Vines valitti. (32)

Viime päivinä on myös selvinnyt että jopa Yhdysvaltain senaatti on ollut kohteena liittovaltion nuuskinnalle jota suorittaa Keskustiedustelupalvelu, tai CIA. Reaktiona, senaatin enemmistöjohtaja Harry Reid on julkisesti halveksinut CIA'ta, valittaen että liittovaltion virasto on ylittänyt rajansa. ”CIA ei ole ainoastaan sekaantunut lailliseen Kongressin valvontaan sen aktiviteeteista, vaan on myös ilmeisesti yrittänyt pelotella sen työnjohtajia alistamalla heidät rikostutkintaan”, Reid kirjoitti kirjeeseen joka on osoitettu Yhdysvaltain oikeusministerille Eric Holder'ille. Reid edelleen jatkoi kirjoittaessaan, ”CIA'n päätös päästä käsiksi lainsäädäntöhaaran resursseihin ja työn tuloksiin ilman lupaa on ehdottomasti tuomittavaa, riippumatta kontekstista.” (33)

Senaattori Rand Paul, republikaani Kentuckyn osavaltiosta, on myös tuominnut jyrkästi laajan ja hillittömän vakoilun jota Amerikan liittovaltion virastot suorittavat. Mainiten kehittyneestä puhekopioinnista joka oli valmiina väkijoukkoa varten Berkeley'ssa, Kaliforniassa, tuore uutisraportti Politico'lta siteerasi Paulia sanomasta, ”En tiedä sinusta, mutta olen huolestunut. Jos CIA vakoilee Kongressia, niin kuka tarkalleen ottaen pystyy tai haluaa pysäyttää heidät? Katson senaattorien silmiin ja mielestäni näen todellisen pelon. Ehkä se on vain minun mielikuvitustani, mutta luulen kokevani PELKOA tiedusteluyhteisöstä joka on juovuksissa vallasta, paatunut, ja haluton luovuttamaan valtaa.” (34)


Homoseksuaalisuus –hyväksyttyä ja juhlittua Yhdysvalloissa! (Homosexuality –Accepted And Celebrated In The United States!)Amerikan Yhdysvallat on muuttunut monin tavoin viimeisten muutaman vuoden aikana. Yksi kaikkein rajuimmista tavoista jolla tämä maa on muuttunut, on yleinen asenne homoseksuaalisuutta kohtaan. Vaikka tätä raamatunvastaista elämäntapaa katsottiin aikoinaan alaspäin amerikkalaisten enemmistön taholta, se ei nykyään ole vain hyväksyttyä monien ihmisten, hallinnon virkamiesten, ja yritysten taholta, vaan sitä myös juhlitaan. Itseasiassa, yhtiö nimeltä Nabisco julkaisi hiljattain mainoksen linjauksestaan Honey Maid -grahamkekseihin, jossa korostetaan perhettä koostuen kahdesta homoseksuaalisesta miehestä ja vauvasta. Mainoksen lopussa selostusäänen kuullaan sanovan, ”Everyday wholesome snacks for every wholesome family (Joka päivä terveellisiä välipaloja jokaiselle tervehenkiselle perheelle).” (35)

http://www.huffingtonpost.com/2014//11/honey-maid-wholesome-commercial_n_4942360.html

General Motors on myöskin julkaissut mainoksia jotka kuvaavat homoseksuaalisuuden myönteisessä valossa. Yhdessä heidän mainoksistaan, joka mainostaa heidän ajoneuvoa nimeltä C hevrolet Traverse, näytetään perhe joka koostuu kahdesta homoseksuaalisesta miehestä, pojasta, ja tyttärestä. Selostusääni mainoksessa julistaa
sitten, ”While what it means to be a family hasn't changed, what a family looks like has. This is the new us (Vaikka se mikä perheen tarkoitus on olla, ei ole muuttunut, niin se miltä perhe näyttää on. Tämä on uutta meille).” (36)

https://www.youtube.com/watch?v=_DXVtgnAoIQ
http://www.forbes.com/sites/dalebuss/2014/02/23/chevy-doubles-down-on-family-as-cmo-takes-welcoming-tack/

Toisessa mainoksessa yleisesti C hevrolet-brändiä varten, näytetään kuva gay-parista menemässä naimisiin. Selostusääni julistaa sitten, ”Like the old love, the new love starts with a kiss. Like the old community, the new community still keeps us connected... A whole new lineup for a whole new world (K uten vanha rakkaus, uusi rakkaus alkaa suudelmalla. Kuten vanha yhteisö, uusi yhteisö pitää meidät edelleen yhteydessä... Kokonaan uusi kokoonpano kokonaan uudelle maailmalle).” (37)


https://www.youtube.com/watch?v=g1tkYZ5m0rU
http://www.huffingtonpost.com/2014/02/08/chevrolet-ads-gay_n_4749547.html


Mainoksia, jotka nimenomaan tehtiin lähetettäviksi vuoden 2014 talviolympialaisten aikana, ylistettiin Allen Adamsonin, New Yorkin toimiston hallinnointijohtajan markkinointifirmassa nimeltä Landor Associates, toimesta. ”Teot puhuvat enemmän kuin sanat. Toiminnan kohdistaminen olympialaisiin on paljon tehokkaampaa kuin lehdistötiedote. Se on hyvin selkeä lausunto siitä mitä he uskovat Chevyn kannattavan”, Adamson totesi. (38)


Mainokset General Motorsilta julkaistiin vain vähän aikaa sen jälkeen kun Coca-Colasta tuli ensimmäinen yhtiö esittämään homoseksuaalista paria Super Bowl -mainoksessa. Tämä kehitys on ihastuttanut Sarah Kate Ellis'iä, homoseksuaalisen asianajoryhmän nimeltä GLAAD toimitusjohtajaa. Raporttien mukaan hän julisti että mainokset ”todella kuvastavat meidän kansakuntamme rakennetta, johon tänä päivänä kuuluu homo-ja lesboperheitä.” (39)


Homoseksuaalista elämäntapaa on myös edistetty televisiokanavalla nimeltä Disney C hannel. Tammikuu 26:ntena 2014, niin kutsuttu perheystävällinen kanava lähetti jakson sen televisio-ohjelmasta nimeltään ”Good Luck Charlie”, joka esitti nuoren tytön kahden lesboäidin kanssa. (40)

https://www.youtube.com/watch?v=KoEBdCsrOVs

Ei ole epäilystäkään siitä, että amerikkalainen näkökulma homoseksuaalisuuteen on muuttunut. Itseasiassa, poliitikot jotka ovat mukana republikaanisessa puolueessa, joka yleisesti tunnetaan konservatiivisena, ovat ehdottaneet että heidän puolueensa ehkä pitää päästä kompromissiin jos he haluavat menestyä nykypäivän Amerikassa. Tähän ryhmään kuuluu senaattori Rand Paul, joka äskettäin kertoi toimittajalle vastauksen kysymykseen samaa sukupuolta olevista avioliitoista, ”Luulen että republikaanisen puolueen, tullakseen isommaksi, täytyy sopia olemaan eri mieltä sosiaalisissa kysymyksissä. Republikaaninen puolue ei aio luopua haalimasta itselleen melko harvoja ihmisiä jotka uskovat perinteiseen avioliittoon. Mutta republikaanisen puolueen täytyy myös löytää paikka nuorille ihmisille ja muille jotka eivät halua olla löyhästi koristeltuja näillä asioilla.” (41)

Samaan aikaan, taistelu raivoaa Michiganin osavaltiossa tällä hetkellä koskien samaa sukupuolta olevien avioliittojen lainmukaisuutta. Maaliskuun 21:ntenä 2014, Yhdysvaltain käräjätuomari Bernard Friedman antoi päätöksen joka kumosi Michiganin kiellon samaa sukupuolta oleville avioliitoille. Vastauksena, Michiganin oikeusministeri Bill Schuette jätti hätätila-lakialoitteen pyytämällä lykkäystä tuomari Friedmanin päätökseen. Lykkäys hyväksyttiin Yhdysvaltain 6. hallintoalueen vetoomustuomioistuimen toimesta hetkeä myöhemmin. (42)

Kuitenkin, lyhyen aikajakson sisällä tuo samaa sukupuolta olevien avioliitto oli laillinen Michiganissa, ja enemmän kuin 100 gay-paria vihittiin avioliittoon. (43) Se että, tullaanko nämä avioliitot lopulta tunnustamaan Michiganin osavaltion taholta, on tuntematon asia tästä kirjoittamishetkestä lukien.Huolimatta ihmisen yrityksistä normalisoida homoseksuaalisuus Amerikassa, Raamattu on selkeä ja muuttumaton koskien Jumalan näkökulmaa asiassa, eikä mikään määrä TV-mainoksia tai tuomioistuinpäätöksiä tule koskaan muuttamaan Jumalan mieltä.


Vuoden 2014 kuivuus jatkuu! (The Drought of 2014 Continues!)Kuten useimmat ihmiset odottivat, vuoden 2014 suuri kuivuus Kalifornian osavaltiossa on edelleen käynnissä. Valitettavasti, Yhdysvaltojen kansallinen valtameren ja ilmakehän tutkimuslaitos, tai NOOA, on varoittanut että tilanne voisi pahentua tulevina kuukausina. Raportissa joka julkaistiin maaliskuun 20:ntena 2014, NOOA antoi seuraavan varoituksen: ”Merkittävä ja laaja kuivuus jatkuu Kaliforniassa joka koki sen lämpimimmän ja kolmanneksi kuivimman ennätystalven. Kuivuuden odotetaan jatkuvan tai voimistuvan Kaliforniassa, Nevadassa, useimmissa Oregonin ja Utahin sisäosissa, Arizonassa, New Mexicossa, Kaakkois-Coloradossa, Länsi Oklahomassa, ja suurimmassa osassa Länsi-Teksasia johtuen alle keskiarvon olleesta sateesta tai lumesta tänä talvena ja kuivan kauden puhkeamisesta huhtikuussa. Jos kuivuus jatkuu ennusteen mukaisena lännessä ja lounaassa, se todennäköisesti johtaa aktiiviseen metsäpalokauteen, yhtämittaiseen rasitukseen viljelykasvien ja karjan kohdalla johtuen alhaisesta vedenkorkeudesta, ja vesiensuojelutoimenpiteiden laajentamisesta.” (44)

Kuivuus Kaliforniassa on ennustettavasti madaltanut mielialaa niiden keskuudessa jotka ovat osallisina osavaltion maataloussektorilla. ”Olet tottunut katsomaan ympärillesi, nähden kaiken vihreänä. Normaalina vuotena, 72 miljoonaa salaatin päätä tulisi esiin tästä maaperästä”, sanoi William Bourdeau, johtaja Harris'in maatilalla, kun hän tutki kuivaa ja autiota peltomaata. (45)

Puhuessaan tomaatin tuotannosta, Bruce Rominger'ia, Kalifornian tomaatintuottajien yhdistyksen puheenjohtajaa, siteerattiin sanomasta, ”Siellä tulee olemaan useita miljoonia tonneja tuotantoa, joka menetetään. Se tulee olemaan tuhoisaa teollisuudelle.” (46)

Mantelin tuotannon odotetaan myös kärsivän koska mantelipuut vaativat suuren määrän vettä pysyäkseen elossa, ja vesivarastot osavaltiossa ovat niukat. Mantelien satomäärät putoaisivat niinkin paljon kuin 25 prosenttia tänä vuonna, raportin mukaan, jonka julkaisi Sacramento Bee. (47)

Vaikka Kalifornia ja muut Yhdysvaltain osat kamppailevat selviytyäkseen laajalle ulottuvasta kuivuudesta, Etelä Amerikan valtio Brasilia kamppailee sen oman kuivuutensa kanssa. Itseasiassa, helmikuussa 2014 kävi ilmi, että kuivuus Brasiliassa on kehittynyt niin ankaraksi että yli 140 kaupunkia on nyt säännöstelemässä vettä. (48)

Brasilia on johtava soijapapujen, kahvin, appelsiinimehun, sokerin, ja naudanlihan tuottaja. (49)

On todennäköistä että ruoan hinta, ei ainoastaan Yhdysvalloissa, vaan ympäri maailman, tulee edelleen nousemaan.Lopuksi, minä rohkaisen jok'ikistä tämän uutiskirjeen lukijaa aittamaan täysin uskonsa ja luottamuksensa meidän Herraamme ja Vapahtajaamme Jeesukseen Kristukseen. Sillä kuten Jeesus sanoi meille [/b]Johanneksen evankeliumin luvussa 14:27, ”Rauhan minä jätän teille: minun rauhani -sen minä annan teille. En minä anna teille, niinkuin maailma antaa. Älköön teidän sydämenne olko murheellinen älköönkä peljätkö.” [/b]
Kyllä, tässä maailmassa on suurta myllerrystä tänä päivänä, ja monia ongelmia, jotka vain näyttävät kehittyvän pahemmiksi jokaisena kuluvana kuukautena.

Meillä on kuitenkin Vapahtaja joka on luvannut meille, ettei Hän jätä meitä, ja Hänen avullaan me voimme olla pelottomia ja rauhassa sisimmässämme. K iitokset teille kaikille jalomielisestä tuestanne tälle ministeriölle. Meillä Last Trumpet -ministeriössä on kunnia palvella teitä, ja me jatkamme työskentelemistä niin kovaa kuin pystymme Kristuksen tähden nyt ja tulevina kuukausina sekä vuosina. Jos teillä on mitä tahansa esirukouspyyntöjä, muistakaa että me olemme aina täällä rukoillaksemme sinun ja kaikkien tarpeidesi puolesta. Me suomme aina jokaiselle rukouspyynnölle yksilöllistä huomiota. Armo ja rauha olkoon ylläsi Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Samuel David Meyer


Suomentanut: Olli R. (”nokialainen”)
https://asiakas.kotisivukone.com/files/cuttingedgefinland.kotisivukone.com/ltn_--_huhtikuu_2014.pdf

arkikalusto

Viestien lukumäärä : 718
Join date : 21.11.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tämän ajan myrskyisät luonteenpiirteet! (The Turbulent Characteristi cs Of This Age!)

Viesti  arkikalusto lähetetty Ti Syys 05, 2017 7:54 am

Lähdeluettelo

01. Ria Novosti, December 10, 2013, By R
ia Novosti, Moscow, Russia, http://en.ria.ru
.
02. RT News Service, November 28, 2013, By RT News Service, http://rt.com
.
03. RT News Service, February 20, 2014, By RT News Service, http://rt.com
.
04. Forbes, February 22, 2014, By Greg Satell, http://forbes.com
.
05. The Washington Post, March 4, 2014, By Kathy Lally and Will Englund, http://washingtonpost.com
.
06. Bloomberg News, March 16, 2014, By Stepan Kravchenko and Helena Bedwell, http://bloomberg.com
.
07. Ibid.
08. RT News Service, March 21, 2014, By RT News Service, http://rt.com
.
09. Reuters News Service, March 16, 2014, By John Irish and Mark Heinrich, Paris, France.
10. AFP, March 3, 2014, By AFP, Ottawa, Canada.
11. Reuters News Service, March 19, 2014, By K ylie MacLellan, William James, Julia Fiorreti, and Guy
Faulconbridge, London, United K ingdom.
12. ABC News, March 17, 2014, By K irit Radia, http://abcnews.go.com
.
13. Ibid.
14. Reuters News Service, March 20, 2014, By Maria K iselyova, Moscow, Russia.
15. NBC 7, March 19,
2014, By Mark Mullen, C hristina London, and R. Stickney, http://nbc7.com
.
16. Reuters News Service, March 18, 2014, By Jeffrey Heller and Alistair Lyon, Jerusalem, Israel.
17. The Blaze, March 1, 2014, By Dave Urbanski, http://theblaze.com
.
18. The Hill, March 21, 2014, By Kristina Wong, http://thehill.com
.
19. Ibid.
20. The Washington Post, March 14, 2014, By Craig Timberg, http://washingtonpost.com
.
21. The Daily Caller, March 15, 2014, By Giuseppe Macri, http://dailycaller.com
.
22. Ibid.
23. Wired, February 23, 2009, By Mike O lson, http://wired.com
.
24. The United States Department of State, Official Website, http://travel.state.gov
.
25. IDTechEx, March 20, 2014, By Raghu Das, Cambridge, MA.
26. CBS Local News, January 8, 2014, By CBS Local News, http://miami.cbslocal.com
.
27. Time Magazine, January 2, 2014, By Eliana Dockterman, http://time.com
.
28. The Register, October 14, 2004, By Thomas C. Greene, http://theregister.com
.
29. The News Star, February 27, 2014, By John Andrew Prime, http://thenewsstar.com
.
30. Ibid.
31. The Washington Post, March 18, 2014, By Barton Gellman and Ashkan Soltani, http://washingtonpost.com
.
32. Ibid.
33. Reuters News Service, March 20, 2014, By Patricia Zengerle and Richard Cowan, http://reuters.com
.
34. Politico, March 19, 2014, By Katie Glueck, http://politico.com
.
35. Huffington Post, March 11, 2014, By Ron Dicker, http://huffingtonpost.com
.
36. Associated Press, February 8, 2014, By Mae Anderson, New York,
NY.
37. Ibid.
38. Ibid.
39. Ibid.
40. Christian Post, January 28, 2014, By Morgan Lee,
http://christianpost.com
.
41. CNS News, March 17, 2014, By Michael W. C hapman,
http://cnsnews.com
.
42. Detroit Free Press, March 22, 2014, By Paul Egan,
http://freep.com
.
43. Ibid.
44. National Oceanic and Atmospheric Administration, Official Statement, March 20, 2014,
http://noaa.gov
.
45. The Sacremento Bee, March 20, 2014, By Dale Kasler,
http://sacbee.com
.
46. Ibid.
47. Ibid.
48. RT News Service, February 16, 2014, By RT News, http://rt.com
.
49. Ibid.
Kommentit koskien tätä uutiskirjettä tai keskusteluaihe
-
ehdotuksia voidaan jättää osoitteeseen editor@ lasttrumpetnewsletter.org
.
Jos haluat jättää rukouspyynnön, voit lähettää emailia osoitteeseen
prayer@ ltmmail.org tai mailata sen meidän postiosoitteeseen. http://lasttrumpetministries.org
Lähettänyt O lli-R klo 17.59
https://asiakas.kotisivukone.com/files/cuttingedgefinland.kotisivukone.com/ltn_--_huhtikuu_2014.pdf

arkikalusto

Viestien lukumäärä : 718
Join date : 21.11.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa