Vapaasana
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 

 


Rechercher Tarkennettu haku

Viimeisimmät aiheet
» Päivän Sana! Me tiedämme, että kaikki koituu niiden parhaaksi
Outi Cappel/Skandinavian maat lopun myrskyjen mainingeissa EmptyTänään kello 5:37 am kirjoittaja jarrut

» Olavi Peltola haastattelu viestikapulan vaihtuessa Kylväjässä
Outi Cappel/Skandinavian maat lopun myrskyjen mainingeissa EmptyEilen kello 10:10 am kirjoittaja Stiina

»  Voiko kristityssä olla paha henki?
Outi Cappel/Skandinavian maat lopun myrskyjen mainingeissa EmptyEilen kello 7:32 am kirjoittaja jarrut

» Päivän sana
Outi Cappel/Skandinavian maat lopun myrskyjen mainingeissa EmptyEilen kello 6:19 am kirjoittaja jarrut

» TIEDOKSI tänään
Outi Cappel/Skandinavian maat lopun myrskyjen mainingeissa EmptyTo Joulu 12, 2019 11:15 am kirjoittaja Stiina

» Kuinka ihmeen kirkkaasti Jesaja näkikään Jeesuksen!
Outi Cappel/Skandinavian maat lopun myrskyjen mainingeissa EmptyTo Joulu 12, 2019 8:42 am kirjoittaja jarrut

» Päivän Sana! Vähäsarja
Outi Cappel/Skandinavian maat lopun myrskyjen mainingeissa EmptyKe Joulu 11, 2019 10:04 am kirjoittaja Stiina

»  Uusi luterilainen kirkko Suomeen
Outi Cappel/Skandinavian maat lopun myrskyjen mainingeissa EmptyKe Joulu 11, 2019 7:04 am kirjoittaja jarrut

» KANSANKIRKOLLINEN HYÖKKÄYS LUTERILAISTA TUNNUSTUKSELLISUUTTA VASTAAN
Outi Cappel/Skandinavian maat lopun myrskyjen mainingeissa EmptyKe Joulu 11, 2019 6:58 am kirjoittaja jarrut

Joulukuu 2019
MaTiKeToPeLaSu
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Kalenteri Kalenteri

Yhteistyökumppanit


Outi Cappel/Skandinavian maat lopun myrskyjen mainingeissa

Siirry alas

Outi Cappel/Skandinavian maat lopun myrskyjen mainingeissa Empty Outi Cappel/Skandinavian maat lopun myrskyjen mainingeissa

Viesti kirjoittaja Hellevi lähetetty Ma Marras 27, 2017 6:57 pmSkandinavian maat lopun myrskyjen mainingeissa (Outi Cappel, Finspång)
Hellevi
Hellevi

Viestien lukumäärä : 418
Join date : 13.11.2017

Takaisin alkuun Siirry alas

Outi Cappel/Skandinavian maat lopun myrskyjen mainingeissa Empty Vs: Outi Cappel/Skandinavian maat lopun myrskyjen mainingeissa

Viesti kirjoittaja Hellevi lähetetty Ma Marras 27, 2017 8:10 pm

Arviokaa Outi Cappelin puhe. Mitä sanotte?


Palavan Sydämen säätiö - Burning Heart Foundation
Taustalla vaikuttava perinne: Tunnustuskuntiin sitoutumaton uuskarismaattisuus
Yhteisön kotikunta: Kemiö

Tiivistelmä: Palavan Sydämen Säätiö - Burning Heart Foundation on rekisteröity 13.12.2007. Se järjestää hengellisiä tilaisuuksia (muun muassa profetaallisen Sanan päiviä), tekee lähetystyötä ja kummityötä Intiassa yhteistyössä Gospel for Tribals Social Service -järjestön kanssa sekä harjoittaa kustannustoimintaa kotimaasssa. Opetuksessaan säätiö korostaa raamatatullisuutta ja lopun aikojen läheisyyttä.

http://www.uskonnot.fi/yhteisot/view.php?orgId=1130

ja täällä

http://www.palavasydan.fi/
Hellevi
Hellevi

Viestien lukumäärä : 418
Join date : 13.11.2017

Takaisin alkuun Siirry alas

Outi Cappel/Skandinavian maat lopun myrskyjen mainingeissa Empty Vs: Outi Cappel/Skandinavian maat lopun myrskyjen mainingeissa

Viesti kirjoittaja arkikalusto lähetetty Ti Marras 28, 2017 8:55 am

Lisää netistä löydettyä

Hei!

Kerran vuodessa tulee vilkaistua, mitä hakusanoilla "Outi Cappel" Googlesta löytyy. Nyt oli tuon "vuositarkistuksen" aika ja sen haun perusteella päädyin tämänkin keskustelun pariin. Harmi, kun en huomannut viestiäsi aiemmin, enkä pystynyt vastaamaan siihen silloin kun asia oli ajankohtaisin. Muutama asiallinen vastaus onkin jo annettu, kiitos vastaajille niistä. Tässä oma korteni vielä kekoon.

Outi Cappel toimii sananjulistajana Palavan Sydämen Säätiössä. Hän on myös kyseisen säätiön perustaja ja toiminnanjohtaja. Sananjulistajana hän on toiminut 90-luvun alkupuolelta lähtien ja sitä ennen hän oli kristillisen huumetyön toiminnanjohtajana Helsingissä.

Palavan Sydämen Säätiön työnäky on kiteytetty kotisivuilla kahteen asiaan seuraavasti: "Rukoilemme, että julistustyön kautta moni löytäisi uskon Jeesukseen. Uskomme myös, että elämän sana saa uskovat kasvamaan Kristuksen tuntemisessa." Säätiön säännöissä sama ilmaistaan hieman asiakirjatekstiin sopivammin: "Säätiön tarkoituksena on hengellisen elämän elvyttäminen ja vahvistaminen, sekä kristillisen elämänkatsomuksen juurruttaminen Suomessa ja ulkomailla."

Kotimaan työ lepää Raamatunopetustilaisuuksien varassa. Näitä järjestetään eri puolilla Suomea Lapista etelään asti pääosin eri Luterilaisissa seurakunnissa. Lisäksi puhujavierailuja tehdään muihinkin seurakuntiin ja kotikokouksiin. Merkittävä osa tilaisuuksista on useamman Raamattutunnin sisältäviä tapahtumia, joissa käsitellään yhtä aihepiiriä vähän laajemminkin. Näistä myös tallennetaan Palavan Sydämen kotisivuilta löytyvät puheäänitteet.

Palavan Sydämen Säätiön tekemän lähetystyön perusteet ovat samat kuin kotimaantyönkin periaatteet. Pelkkä kehitysyhteistyö ei ole Palavan Sydämen työnäky, vaan silloinkin kun ajallista apua välitetään, annetaan sen mukana evankeliumi Jeesuksesta tavalla tai toisella. Merkittävimmän panoksen lähetystyön saralla Palava Sydän on tehnyt Intiaan, jonne se rakensi raamattukoulun 150:lle oppilaalle. Koulu valmistui vuonna 2011 ja neljä vuosikurssia on jo valmistunut koulusta. Lisää lähetyskohteista voit lukea osoitteesta

http://www.palavasydan.fi/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=1&Itemid=7

Palavan Sydämen Säätiön kustannustoiminnasta vastaa Kustannusosakeyhtiö Palava Sydän. Sen tuotevalikoimista löytyvät edellä mainittujen puheäänitteiden lisäksi myös erittäin pidetty ja aina uudistuva hengellisten postikorttien valikoima, sekä kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä Palava Sydän -lehti. Palava Sydän myös kehitti ja kustansi ensimmäisenä kristillisenä kustantajan Suomessa seinäkalenterin, joka sisältää normaalien nimi- ja juhlapäivätietojen lisäksi Raamatunkohdan vuoden jokaiselle päivälle. Nyttemmin tuo loistava idea on kopioitu muidenkin toimesta, mutta alkuperäinen ja paras on yhä edelleen Palavan Sydämen Rukiinen-kalenteri! Wink Ensi vuoden malli ilmestyy piakkoin ennakkomyyntiin Palavan Sydämen kotisivuille, joten jos kyseisen kaltainen tuote kiinnostaa, kannattaa pitää silmällä tätä sivua ja samalla vilkaista vähän esimakua aiempien vuosien kalenterista:

http://www.palavasydan.fi/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=26&Itemid=25

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan Palavan Sydämen työhön enemmän osoitteessa www.palavasydan.fi .

Sivuilta löytyy myös tietoa tulevista tapahtumista. Viestistäsi ei käy ilmi, mistä päin Suomea olet (niin kuin ei tietysti kuulukaan tällaisen tiedon olla esillä keskustelupalstoilla!), mutta kuten mainittua, tilaisuuksia ja tapahtumia järjestetään kyllä ihan eri suunnilla maata. Toivottavasti joskus myös Sinun asuinalueesi lähellä!

Toivottavasti ohiset vastaukset ovat auttaneet!

Siunattua loppukesää / alkusyksyä toivottaen,
Tommi Cappel
Palava Sydän

arkikalusto

Viestien lukumäärä : 894
Join date : 21.11.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

Outi Cappel/Skandinavian maat lopun myrskyjen mainingeissa Empty Outi Cappel

Viesti kirjoittaja Rea Aalto lähetetty Ke Marras 29, 2017 8:44 am

Kuuntelin Outi Cappelin puheen ja täytyy ilokseni todeta, että oli kokonaan erittäin hyvä ja raitis puhe,
En huomannut mitään epäraamatullista kohtaa! Suosittelen kuunneltavaksi kokonaan!

Lisään tuohon, kun hän mainitsi että Venäjällä jossain koulun oppikirjassa opetetaan valheita suomalaisista toisen maailman sodan ajoista, niin kuuntelin aamulla radiosta

että Venäjän kansallisen tv:n ohjelmassa, mitä katsoo n 9 miljoonaan venäläistä, on joku korkea armeijan virkamies puhunut valheelisesti, että Suomi olisi tehnyt Saksan kanssa yhteistyötä hyökätäkseen Venäjää vastaan ja sillä tavoin aiheuttanut sodan!!!!!!!!!!!

Näin siis sekä maailman ihmisten keskellä sielunvihollinen aivopesee ihmisiä, aivan kuten
se aivopesee kristittyjä, jotka eivät valvo omaa tilaansa siten, että tutkisivat kaiken Raamatusta
ja arvioisivat sitä, mitä meille opetetaan!

Rea Aalto

Viestien lukumäärä : 257
Join date : 23.10.2013
Ikä : 69
Paikkakunta : Helsinki

Takaisin alkuun Siirry alas

Outi Cappel/Skandinavian maat lopun myrskyjen mainingeissa Empty Vs: Outi Cappel/Skandinavian maat lopun myrskyjen mainingeissa

Viesti kirjoittaja Stiina lähetetty Ke Marras 29, 2017 9:23 am

Tulen kuuntelemaan tämän puheen huolellisesti uudestaan. Vaikutti oikein asialliselta ja rauhalliselta (äidilliseltä). Ei mitään pahaa edes arvioinneissaankaan, asiallisen huolestunutta tosi asioista. Tausta epäilytti, mutta mihikäs muualle hän voisi mennä!
Minua viehätti erityisesti, että on nainen. Vaikka en ole naisasianainen, olen nähnyt ja kokenut mihin useimmista miehistä on Sad

Tietenkin meidän kaikkien pitää pitää mielessä, että emme koskaan näe toisen kristityn sydämeen ja voimme arvioida suuntaan, jos toiseen väärin. Hedelmistä vasta tunnistaa kristityn ja ne kasvavat kauan. Toisten hedelmät eivät pääse koskaan monestakaan syystä oikein näkyviin. Ja moni osaa olla kaunis tekokukka (Tuomenoksan kirjassa).

Eli tarkoitan, että ihminen ei voi, ei saa, eikä osaa tuomita läheskään aina oikein. Henkien erottamisen armolahja on tosi harvinainen ja täydellinen ei ollenkaan nykyään. Sen pitäisi olla vähintään kahden luotettavan uskovaisen vahvistama ja silti ei ole ihan varma, jos ei Jumala näytä. Ai että, olispa tämmöistä luotettavasti nykyajassa, vaan koko ajan joudut syynäämään (valvomaan) itseäsi ja sitten muitakin. Puimatanner foorumi on tällä hetkellä kristillisin mielestäni. Heidänkään fooruminsa ei ole turvallinen tenisesti minun koneessani.

Muistakaa, että olette luvanneet, että mitä tahansa saa kirjoittaa mielipiteenään. En kaipaa mitään syytöksiä, syyllistämistä ja tuomitsemista. Ei ole ihmisellä helppoa nykyajassa, vaikka turvana on itse Herra Jeesus. Vaikka olisi kuinka kärsinyt vääryyttä ja rakastaisi oikeudenmukaisuutta, se ei ole pelastus eikä uudestisyntyminen ylhäältä. Yst. terv.

Stiina

Viestien lukumäärä : 465
Join date : 04.08.2017

Takaisin alkuun Siirry alas

Outi Cappel/Skandinavian maat lopun myrskyjen mainingeissa Empty Vs: Outi Cappel/Skandinavian maat lopun myrskyjen mainingeissa

Viesti kirjoittaja Rea Aalto lähetetty Ke Marras 29, 2017 9:28 am

Minuakin epäilytti tuo tausta, kun siinä lukee jotain karismaattisuudesta, mutta Outi Cappel on sanoutunut irti niistä opeista.

Laitan tähän vielä sen lohduttavan Raamatun kohdan minkä puhuja sanoi, voi olla että kuulin väärin luvut
mutta Psalmi 33 se oli:

33:12 Autuas se kansa, jonka Jumala Herra on, se kansa, jonka hän on perinnöksensä valinnut!
33:13 Herra katsoo alas taivaasta, näkee kaikki ihmislapset;
33:14 asumuksestaan, valtaistuimeltaan hän katselee kaikkia maan asukkaita,
33:15 hän, joka on luonut kaikkien heidän sydämensä, joka tarkkaa kaikkia heidän tekojansa.
33:16 Ei kuningas voita paljolla väellänsä, ei sankari pelastu suurella voimallansa.
33:17 Turha on sotaratsu auttajaksi, ei pelasta sen suuri väkevyys.
33:18 Katso, Herran silmä valvoo niitä, jotka häntä pelkäävät ja panevat toivonsa hänen laupeuteensa,
33:19 pelastaaksensa heidän sielunsa kuolemasta, elättääksensä heitä nälän aikana.
33:20 Meidän sielumme odottaa Herraa, hän on meidän apumme ja kilpemme.
33:21 Sillä hänessä iloitsee meidän sydämemme, me turvaamme hänen pyhään nimeensä.
33:22 Sinun armosi, Herra, olkoon meidän päällämme, niinkuin me panemme toivomme sinuun.

Sekä 2 Timoteuksen kirje:

2:19 Kuitenkin Jumalan vahva perustus pysyy lujana, ja siinä on tämä sinetti: "Herra tuntee omansa", ja: "Luopukoon vääryydestä jokainen, joka Herran nimeä mainitsee

Rea Aalto

Viestien lukumäärä : 257
Join date : 23.10.2013
Ikä : 69
Paikkakunta : Helsinki

Takaisin alkuun Siirry alas

Outi Cappel/Skandinavian maat lopun myrskyjen mainingeissa Empty Cappel-Outi-Hoosean-kirja-osa-3.

Viesti kirjoittaja jarrut lähetetty To Joulu 07, 2017 9:19 am

jarrut
jarrut

Viestien lukumäärä : 2319
Join date : 24.10.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

Outi Cappel/Skandinavian maat lopun myrskyjen mainingeissa Empty Vs: Outi Cappel/Skandinavian maat lopun myrskyjen mainingeissa

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa