Vapaasana
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 

 


Rechercher Tarkennettu haku

Viimeisimmät aiheet
» Sielun kuolemattomuudesta
Mikrosirujen tulevaisuus (The Future Of Microchips) EmptyTänään kello 7:05 am kirjoittaja jarrut

» UUT:n uutiskirje, toukokuu 2019
Mikrosirujen tulevaisuus (The Future Of Microchips) EmptyEilen kello 11:48 am kirjoittaja jarrut

» VIHA JA RAKKAUS USKOVIEN KESKEN
Mikrosirujen tulevaisuus (The Future Of Microchips) EmptyEilen kello 8:48 am kirjoittaja Stiina

» Kristinusko ilman Kristusta
Mikrosirujen tulevaisuus (The Future Of Microchips) EmptyEilen kello 6:05 am kirjoittaja jarrut

» Oikean kristityn tuntomerkki
Mikrosirujen tulevaisuus (The Future Of Microchips) EmptyEilen kello 5:51 am kirjoittaja jarrut

» Harhaoppi: Uskovien synnittömyys
Mikrosirujen tulevaisuus (The Future Of Microchips) EmptyEilen kello 5:28 am kirjoittaja jarrut

» Uusjudaismi tunkeutuu esiin
Mikrosirujen tulevaisuus (The Future Of Microchips) EmptyEilen kello 5:15 am kirjoittaja jarrut

» Paavo Hiltunen/ Suurin sanoma
Mikrosirujen tulevaisuus (The Future Of Microchips) EmptyTo Toukokuu 23, 2019 4:48 pm kirjoittaja jarrut

» " Nisunjyvän kuoleminen" Osa 1
Mikrosirujen tulevaisuus (The Future Of Microchips) EmptyTo Toukokuu 23, 2019 4:38 pm kirjoittaja jarrut

Toukokuu 2019
MaTiKeToPeLaSu
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Kalenteri Kalenteri

Yhteistyökumppanit

Mikrosirujen tulevaisuus (The Future Of Microchips)

Siirry alas

Mikrosirujen tulevaisuus (The Future Of Microchips) Empty Mikrosirujen tulevaisuus (The Future Of Microchips)

Viesti  arkikalusto lähetetty Ti Joulu 05, 2017 9:12 am

Mikrosirujen tulevaisuus (The Future Of Microchips)

Kun pääsemme vuoden 2017 loppuun, voimme nähdä, että maailmamme lähestyy melko epämiellyttävää tulevaisuutta. Yksi vuoden suurimmista jutuista nousi esiin heinäkuussa 2017, kun ilmoitettiin, että Wisconsin-yhtiö antaisi pian työntekijöilleen mikrosiruimplantteja. Yli puolet yhtiön henkilökunnasta sai nämä implantit ”siru-juhlassa (chip party)” elokuussa ja loppu onkin historiaa. Mutta mitä tulevaisuus pitää sisällään?
Tuleeko enemmän ihmisiä saamaan mikrosiru-implantteja?

Minulla on edessäni USA Today'n julkaisema artikkeli elokuulta 2017, joka julistaa tosiasiallisesti, ”You will get chipped – eventually (Teidät tullaan lopulta siruttamaan)”. Tämä melko julkea artikkeli siteeraa Wisconsin-Milwaukee'n yliopiston sosiologian apulaisprofessoria, Noelle Chesley'a. ”Se tapahtuu kaikille. Mutta ei tänä vuonna, eikä vuonna 2018. Ehkä ei minun sukupolveni aikana, mutta varmasti lasteni sukupolven.”

(25) Jos professori Chesley'n ennustus osoittautuu todeksi, se merkitsisi sitä, että nykyinen nuorten aikuisten sukupolvi tulee olemaan viimeinen, joka kokee kaiken vapauden ulkonäöstään. Se osoittaa myös, kuinka lähellä olemme yhden-maailman hallituksen antikristillisen järjestelmän nousua.Huomautettakoon tässä, että Mike Miller, Maailman olympiayhdistyksen (World Olympians Association (WOA) hallituksen puheenjohtaja, on kehottanut mikrosiruttamaan ammattiurheilijat keinona estää huumeiden väärinkäyttö. ”Jotkut sanovat, että meidän ei pitäisi tehdä tätä ihmisille.

No, me olemme kansakunta, joka rakastaa koiria; olemme valmiita siruttamaan koiramme ja se ei näytä aiheuttavan niille haittaa, joten miksi emme voisi olla valmiita siruttamaan itsemme?”, Miller ihmetteli. Myöhemmin hän jatkoi sanoen, ”Jotta lopettaisimme dopingin, meidän on sirutettava urheilijamme, joissa näkyisi viimeisin teknologiamme. Jotkut sanovat, että se on yksityisyyteen tunkeutumista, no, urheilu on klubitoimintaa ja ihmisten ei tarvitse liittyä klubiin, jos he eivät halua; jos he eivät voi noudattaa sääntöjä.”

(26) Uskon, että tämä tulee olemaan merkittävä strategia ihmisten pakottamiseksi vastaanottamaan mikrosiru-implantti. Ihmisille kerrotaan aluksi, että heidän ei tarvitse ottaa mikrosirua, mutta jos he eivät tee niin, he menettävät työpaikkansa. Lopulta se voisi helposti mennä sellaiseen pisteeseen, jossa vaikka et ole oikeudellisesti velvollinen vastaanottamaan mikrosiru-implanttia, et voi ostaa tai myydä, jos kieltäydyt. On todella hämmästyttävää katsella tämän juonen avautumista aivan silmiemme edessä.

arkikalusto

Viestien lukumäärä : 779
Join date : 21.11.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

Mikrosirujen tulevaisuus (The Future Of Microchips) Empty Heikentynyt kristinuskon tila (The Weakened State Of Christendom)

Viesti  arkikalusto lähetetty Ti Joulu 05, 2017 9:18 amHeikentynyt kristinuskon tila (The Weakened State Of Christendom)Kun näemme aikainmerkkien levittäytyvän kaikkialla ympärillämme, Jumalan kansalle tulisi olla selvää, että Hänen seurakunnalle on äärimmäisen tärkeää olla vahvempi kuin koskaan. Kuitenkin ihmisen erilaisissa uskonnollisissa rakenteissa meillä on taipumus tehdä kompromisseja, jotta voimme miellyttää maailmaa. Viime vuosina lukuisat kirkot ovat julistaneet, että he ovat nyt ”vahvistamassa” paikkoja, jotka suhtautuvat avoimen myönteisesti LGBTQ (lesbot, homot, biseksuaalit, transseksuaalit, sukupuolen kyseenalaistajat) -yhteisöön. Näin ollen me näemme pastoreita ympäri maailman, jotka ovat täysin poikkiteloin Jumalan Sanaa vastaan.
Yksi tällainen pastori on nimeltään Andrew Hammond, joka on Cambridge'n yliopiston kappalainen Englannin Cambridge'ssa.

”Olen vihkinyt pappeja kymmenen vuoden ajan”, Hammond sanoi. ”Mutta olen puhunut vapaasti kaikissa yhteyksissä, paitsi saarnatuolissa siitä, miten mielestäni opetuksen pitäisi muuttua, erityisesti koskien seksuaalisuutta ja sukupuoli-identiteettiä.” Hammond jatkoi sitten sanoen, ”Lopulta päätin paljastaa värini salkoon tämän lukukauden alussa. Se on rakkauden laatu, joka on tärkeä ihmisten välillä, ei rakastajien sukupuoli.” Suorassa uhmassaan Jumalaa vastaan, Hammond on järjestänyt erityisiä palveluita homoseksuaaleille. Yksi tällainen palvelu ilmeisesti sisälsi ”istumista maton päällä lattialla ja trendikkään rentouttavan musiikin kuuntelua yrityksessä rikkoa perinteisiä rajoja”.

(27) Muualla maailmassa kesäkuussa 2017 ilmoitettiin, että Yhdistynyt metodistikirkko oli valtuuttanut sen ihka ensimmäisen ei-binäärisen transseksuaalisen diakoninsa. Tämä hirveän sekava yksilö, joka ei tunnistaudu mieheksi eikä naiseksi, menee nimellä M. Barclay. Puhuessaan Barkley'n pappisvihkimyksestä, piispa Sally Dyck oli sanonut seuraavaa: ”Vaikka M:n matkaan viime vuosina on sisältynyt sukupuoli-identiteetti, kaikki ne, jotka valtuutettiin tai vihittiin papeiksi sunnuntaina, ovat olleet jonkinlaisella matkalla, joka on tuonut heidät uusiin uskon-, elämän- ja ihmissuhteiden puitteisiin. Samalla tavoin, toivon, että kirkko löytää itsensä uudestaan lähitulevaisuudessa kun tulee kyse täydestä sisällyttämisestä.”

(28 Samaan aikaan Ruotsin kirkko on omaksunut uuden linjan, jossa se kehottaa papiston jäseniä pidättäytymään viittaamasta Jumalaan ”Hänenä” (as He)” tai ”Herrana (Lord)”, ja sen sijaan käyttää sukupuolineutraalia kieltä.

(29) Oletettavasti tämä uusi mandaatti tulee myöskin sulkemaan pois viittauksen ”Taivaalliseen Isäämme”. Epäilemättä monet tämän maailman uskonnolliset instituutiot ovat vesittyneet ja kompromettoituneet. Totuus on, että Jumalan seurakuntaa ei ole kehotettu olemaan ”inklusiivinen (kaiken sisältävä)”. Pikemminkin päinvastainen on totta. Toisen Korinttolaiskirjeen luvusta 6:17 luemme, ”Sentähden: "Lähtekää pois heidän keskeltänsä ja erotkaa heistä, sanoo Herra, älkääkä saastaiseen koskeko; niin minä otan teidät huostaani.”

Lopuksi, kehotan jokaista tämän uutiskirjeen lukijaa ottamaan huomioon apostoli Paavalin sanat, jotka me löydämme Ensimmäisen Timoteuskirjeen luvusta 6:12: ”Kilvoittele hyvä uskon kilvoitus, tartu kiinni iankaikkiseen elämään, jo hon olet kutsuttu ja johon hyvällä tunnustuksella olet tunnustautunut monen todistajan edessä.”

Kaikki me kohtaamme haasteita ja kamppailuja tässä elämässä, mutta jos kilvoittelemme tuon hyvän kilvoituksen ja kestämme loppuun asti, meillä on lupaus pelastuksesta Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta. Jos et ole vielä katunut syntejäsi ja antanut elämääsi Jumalalle, minä kehotan sinua tekemään niin nyt.Kuten aina, olemme täällä ja valmiita rukoilemaan puolestasi ja minkä tahansa tarpeen vuoksi, joka sinulla saattaaolla. Älä epäröi lähettää meille rukouspyyntöjäsi.

Me suomme aina jokaiselle pyynnölle yksilöllistä huomiota. Huomaa, että tämä on viimeinen Last Trumpetin numero vuodelle 2017. Jos saat tämän uutiskirjeen tavallisena postina, muista täyttää ja palauttaa uusimislomake meille. Näin varmistat, että saat jokaisen numeron tästä uutiskirjeestä vuonna 2018, jos Herra suo. Kiitos teille kaikille ystävällisestä tuestanne. Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.
Samuel David Meyer Suomentanut: Olli R. (”nokialainen”)

Lähdeluettelo
01. Wikipedia,
http://wikipedia.org.
02. Ibid.
03. Ibid.
04. Ibid.
05. Christian Research Institute, 1988, By Dean C. Halverson,
http://equip.org/article/88-reasons-what-went-
wrong/
06. ABC News, October 22, 2011, By ABC News,
http://abcnews.go.com.
07. Ibid.
08. Fox News, September 15, 2017, By Fox News,
http://foxnews.com.
09. The Washington Post, September 17, 2017, By Kristine Phillips,
http://washingtonpost.com.
10. Oxford University Press, November 13, 2017, By William J. Ripple, Christopher Wolf, Thomas M. Newsome,
Mauro Galetti, Mohammad Alamgir, Eileen Crist, Mahmoud I. Mahmoud, and William F. Laurance,
http://academic.oup.com.
11. Ibid.
12. Newsweek Magazine, November 3, 2017, By Josh Lowe,
http://newsweek.com.
13. The New York Times, May 31, 2015, By Clyde Haberman,
http://nytimes.com.
14. Ibid.
15. Oxford University Press, November 13, 2017, By William J. Ripple, Christopher Wolf, Thomas M. Newsome,
Mauro Galetti, Mohammad Alamgir, Eileen Crist, Mahmoud I. Mahmoud, and William F. Laurance,
http://academic.oup.com.
16. NBC News, November 15, 2017, By Travis Rieder,
http://nbcnews.com.
17. Ibid.

https://asiakas.kotisivukone.com/files/cuttingedgefinland.kotisivukone.com/LTN_--_joulukuu_2017.pdf

arkikalusto

Viestien lukumäärä : 779
Join date : 21.11.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

Mikrosirujen tulevaisuus (The Future Of Microchips) Empty Vs: Mikrosirujen tulevaisuus (The Future Of Microchips)

Viesti  arkikalusto lähetetty Ti Joulu 05, 2017 9:27 am

18. The Washington Free Beacon, November 17, 2017, By Elizabeth Harrington,
http://freebeacon.com.
19. Ibid.
20. Ibid.
21. Wired Magazine, November 15, 2017, By Mark Harris,
http://wired.com.
22. Khaleej Times, November 22, 2017, By Sarwat Nasir,
http://khaleejtimes.com.
23. The Daily Mail, November 23, 2017, By Shivali Best,
http://dailymail.co.uk.
24. The Guardian, November 17, 2017, By Agence France-Presse,
http://theguardian.com.
25. USA Today, August 9, 2017, By Jefferson Graham,
http://usatoday.com.
26. The Guardian, October 10, 2017, By Martha Kelner,
http://theguardian.com.
27. The Gospel Herald, November 27, 2017, By Leah Marieann Klett,
http://gospelherald.com.
28. The United Methodist Church, June 5, 2017, By Heather Hahn,
http://umc.org.
29. The Telegraph, November 24, 2017, By Foreign Staff,
http://telegraph.co.uk.
Tietääksesi enemmän palvelutyömme historiasta ja perustajastamme, pastori David J. Meyer'istä, vieraile
osoitteessa
http://pastormeyer.org
.
Kommentit koskien tätä uutiskirjettä tai keskusteluaihe-ehdotuksia voidaan jättää osoitteeseen
editor@lasttrumpetnewsletter.org
.
Jos haluat jättää rukouspyynnön, voit lähettää emailia osoitteeseen
prayer@ltmmail.org
tai mailata sen meidän
postiosoitteeseen.
Tämä uutiskirje on tehty mahdolliseksi tukijoittemme ystävällisillä lahjoituksilla. Jos haluat auttaa meitä, voit
lähettää avustuksesi meidän postiosoitteeseen tai lahjoittaa verkossa osoitteessa
http://lasttrumpetnewsletter.org/donate
.
Meidän uusi musiikki-CD nimeltä ”Victory in Jesus (Voitto Jeesuksessa)” on nyt saatavilla. Saadaksesi lisätietoa
vieraile osoitteessa
http://ltmstudios.org/music
.
Lähettänyt Olli-R klo
1.51

https://asiakas.kotisivukone.com/files/cuttingedgefinland.kotisivukone.com/LTN_--_joulukuu_2017.pdf

arkikalusto

Viestien lukumäärä : 779
Join date : 21.11.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

Mikrosirujen tulevaisuus (The Future Of Microchips) Empty Vs: Mikrosirujen tulevaisuus (The Future Of Microchips)

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa