Vapaasana
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 

 


Rechercher Tarkennettu haku

Viimeisimmät aiheet
» LEIPÄSET ROSENIUS
Eilen kello 1:50 pm kirjoittaja Stiina

» YNTIMME OVAT POIS OTETUT KRISTUKSEN KUOLEMASSA
Eilen kello 10:55 am kirjoittaja arkikalusto

» USKO, TIEDE JA RAAMATTU
Eilen kello 10:36 am kirjoittaja arkikalusto

» NAISPAPPEUS, HOMOSUHTEET JA GOLGATAN VERIUHRI - ONKO NAISPAPPEUSKIRKOSSA PELASTUSTA
Eilen kello 10:22 am kirjoittaja arkikalusto

» Katsokaa, ettei teitä kukaan eksytä
Eilen kello 9:09 am kirjoittaja Stiina

» Pysy vapaudessa!
Su Helmi 17, 2019 9:45 am kirjoittaja Hellevi

»  Jumala on poissa
Su Helmi 17, 2019 9:29 am kirjoittaja Hellevi

» TIEDOKSI tänään
Su Helmi 17, 2019 7:54 am kirjoittaja Vierailija

» Terve opetus: Timo Junkkaala
La Helmi 16, 2019 8:49 pm kirjoittaja Stiina

Helmikuu 2019
MaTiKeToPeLaSu
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728   

Kalenteri Kalenteri

Yhteistyökumppanit

Yhä suurempi ja kasvava hämmennys (Greater And Growing Confusion)

Siirry alas

Yhä suurempi ja kasvava hämmennys (Greater And Growing Confusion)

Viesti  arkikalusto lähetetty Ma Maalis 26, 2018 2:02 pm

Yhä suurempi ja kasvava hämmennys (Greater And Growing Confusion)

Epäilemättä me elämme hyvin hämmentävää aikaa. Kun lapsille on kerrottu vuosikausia, että he voivat olla mitä tahansa he haluavatkin olla, niin monet heistä löytävät itsensä hämillään olevana omasta sukupuolestaan. Sitä ei koskaan tarkoitettu monimutkaiseksi asiaksi. Itseasiassa Jumala laittoi sen esille hyvin yksinkertaisin termein Markuksen luvussa 10:6, Jeesus itse sanoo meille, ”Mutta luomakunnan alusta Jumala on luonut heidät mieheksi ja naiseksi.”

Uuden tutkimuksen mukaan teini-ikäisten määrä Yhdysvalloissa, jotka tunnistautuvat transseksuaaleiksi, on todennäköisesti paljon suurempi kuin aiemmin on uskottu. Tutkimus sisältää vastaukset 81,000 teiniltä Minnesotan osavaltiossa ja sai selville, että vastaajista 2,200 tunnisti itsensä ”transseksuaaliksi” tai ”sukupuolettomaksi”. (32) Kun otetaan huomioon, että aikoinaan näitä ihmisiä oli vain pieni kourallinen
ihmisväestöstä, niin transsukupuolinen liike kasvaa nyt nopeasti.

Valitettavasti uusi transsukupuolisuuden aalto alkaa nyt repiä perheitä erilleen. Tällainen tapaus sattui Hamilton'inpiirikunnassa, Ohiossa, jossa tuomari äskettäin kumosi vanhempainoikeudet parilta, joka kieltäytyi antamasta tyttärelleen lupaa hormonihoitoihin, jotka tekisivät hänestä enemmän pojan näköisen. Koska hänen vanhempansa kieltäytyivät antamasta myöten vaatimukselle, teini-ikäisen tytön huoltajuus myönnettiin hänen isovanhemmille.

Tämä tapaus asettaa vaarallisen ennakkotapauksen, ja nyt vanhemmat kaikkialla maassa voisivat olla vaarassa
menettää lapsensa, jos he eivät hyväksy tällaisia hoitoja. Mitä tulee tähän tapaukseen, tuomari Sylvia Sieve
Hendon oli sanonut, ”On valitettavaa, että tämä asia edellytti tuomioistuimen ratkaisua, koska perhe olisi palvellut parhaiten tarpeita, jos tämä olisi voitu ratkaista perheen sisällä sen jälkeen, kun kaikilla osapuolilla oli enemmän kuin tarpeeksi altistusta sille tosiseikalle, että lapsi voi todella olla sukupuoleton ja jolla on laillinen oikeus harjoittaa elämää erilaisella sukupuoli-identiteetillä kuin voitaisiin ajatella syntymähetkellä.” On järjetöntä, että lapsilla on nyt mahdollisuus sanella sellaisia päätöksiä, joita he voisivat hyvinkin katua myöhemmin elämässä.

Tuomari Hendon myönsi, että tulevaisuudessa tulee todennäköisesti olemaan vastaavia tapauksia. ”Se, mikä on selvää tämän tapauksen esillä olevan todistuksen nojalla ja johtuen maailmanlaajuisesta kiinnostuksesta transsukupuoliseen hoitoon, on se seikka, että on kohtuullista odottaa, että olosuhteet, jotka ovat samanlaisia kuin kyseisessä baarissa, todennäköisesti toistavat itseään”, tuomari julisti. (33) Transsukupuolinen liike vaikuttaa jopa uskonnollisiin instituutioihin.

Helmikuun 11. päivänä 2018 pidettiin erityinen ”uudelleennimeämisseremonia” transsukupuoliselle papille, joka aiemmin tunnettiin nimellä Rose Beeson luterilaisesta St. Matthew Trinity -seurakunnasta New Jerseyn Hoboken'issa. Tätä luterilaista pastoria kutsutaan nykyään nimellä Peter, ja hänen seurakuntansa uskonnollinen yhteisö hyväksyy koko sydämestään tämän muutoksen. ”Tämä on hieno päivä tämän radikaalisti inklusiivisen yhteisön elämässä”, sanoi yksi seurakunnan jäsen.

Piispa Tracie Bartholomew, joka toimitti tämän seremonian, oli sanonut, ”Tuen pastori Beeson'ia, joka tulee tietoiseksi siitä, kuka hän todella on.” Myöhemmin hän jatkoi sanoessaan, ”St. Matthew Trinity on lämmin paikka ja osoittaa johtajuutta reagoimaan sukupuoli-identiteettiin ja seksuaalisuuteen.” (34) Valitettavasti on tullut ilmeiseksi, että yhä useammat seurakunnat eivät enää välitä siitä, mitä Jumala kertoo meille Sanassaan.

Kuitenkin tiedämme, että Psalmi 119:89 kertoo meille: ”Iankaikkisesti pysyy sinun sanasi, Herra,
vahvana taivaissa.”
Se, mitä Jumala sanoo pyhissä kirjoituksissamme, pysyy ikuisesti. Tämän uudelleen nimeämistilaisuuden osalta luulen, että Martti Luther, luterilaisen uskonsuunnan perustaja, ei olisi tyytyväinen.

https://asiakas.kotisivukone.com/files/cuttingedgefinland.kotisivukone.com/LTN_--_maaliskuu_2018.pdf

arkikalusto

Viestien lukumäärä : 760
Join date : 21.11.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa