Vapaasana
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 

 


Rechercher Tarkennettu haku

Viimeisimmät aiheet
» Mietittävää ja 2- Adventti
Katolisuuden uhka raamatullisille seurakunnille EmptyEilen kello 8:06 am kirjoittaja arkikalusto

» Kristillisyyttäkö?
Katolisuuden uhka raamatullisille seurakunnille EmptyEilen kello 7:44 am kirjoittaja arkikalusto

» Rosenius Elämän leipää
Katolisuuden uhka raamatullisille seurakunnille EmptyTo Joulu 05, 2019 8:01 pm kirjoittaja Stiina

» Seurakuntalainen fi
Katolisuuden uhka raamatullisille seurakunnille EmptyTo Joulu 05, 2019 11:31 am kirjoittaja Stiina

» Päivän Sana! Vähäsarja J
Katolisuuden uhka raamatullisille seurakunnille EmptyTo Joulu 05, 2019 11:16 am kirjoittaja Stiina

» Myrskyt......
Katolisuuden uhka raamatullisille seurakunnille EmptyTo Joulu 05, 2019 7:12 am kirjoittaja arkikalusto

» Evankeliumi särkyneille
Katolisuuden uhka raamatullisille seurakunnille EmptyTi Joulu 03, 2019 7:25 am kirjoittaja arkikalusto

» ”Oikeusasiamies ampuu yli – trendinä ideologisesti uskonnoton yhteiskunta”
Katolisuuden uhka raamatullisille seurakunnille EmptyTi Joulu 03, 2019 6:55 am kirjoittaja arkikalusto

» tä-tä ajan riipovaa hermoa
Katolisuuden uhka raamatullisille seurakunnille EmptySu Joulu 01, 2019 9:30 am kirjoittaja Vierailija

Joulukuu 2019
MaTiKeToPeLaSu
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Kalenteri Kalenteri

Yhteistyökumppanit


Katolisuuden uhka raamatullisille seurakunnille

Siirry alas

Katolisuuden uhka raamatullisille seurakunnille Empty Katolisuuden uhka raamatullisille seurakunnille

Viesti kirjoittaja arkikalusto lähetetty Pe Huhti 06, 2018 1:30 pm

Katolisuuden uhka raamatullisille seurakunnille
The Catholic Threat To The Biblical Church World

   http://www.pawcreek.org/articles/pna/"mailto:jrc@pawcreek.org"


   On selvää, että me elämme seurakuntakauden viimeisiä päiviä. Pakanoiden ajat ovat nopeasti täyttymässä. Et voi tarkastella yhtä pakanakansaa ja mitä tapahtuu kulttuurille tuossa kansassa näkemättä lopullisuuden leimaa kirjoitettuna kaikkeen. Kuoleman merkit ovat ilmeinen osoitus lopusta. Ei mikään maailman kulttuureissa ole ilmeisempi osoitus radikaalista muutoksesta kuin se kuolonkorina, joka on niin selvästi kuultavissa seurakuntajärjestelmässä.

   Käynnissä on modernisointi, joka tekee jokaisen teologisen ja historiallisen käsitteen avoimeksi ja muutosvalmiiksi. Robert Schuller’in positiivisen kristinuskon mystiikka on hallitseva trendi. Tämän trendin rinnalla on uudempi illuusio, että tämä nykyinen seurakunta on tarkoitettu pystyttämään Jumalan Valtakunta tämän maan päälle. Raamattuun uskovalle fundamentalistille tämä kaikki on hulluutta, mutta nykyaikaiselle seurakunnalle ainoa hullu porukka ovat fundamentalistit.

Se on kokonaan karkeaa, pidättämätöntä ”luopumusta.” Raamattu sanoo sen tapahtuvan: ”Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi ….. silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemukse! nsa ilmestyksellä,” (2.Tess.2:3,8

   Nykyajan teologisissa systeemeissä on useita virtoja, jotka ovat nopeasti yhtymässä. Hallitseva virta on katolinen systeemi, mutta se ei ole mitenkään ainoa. Ei ole toista virtaa, joka olisi sulautumassa katoliseen virtaan yhtä hartaasti ja nopeasti kuin karismaattiset. He ovat pyyhkäisemässä melkein koko sen maailman johon kuuluivat helluntailaiset eli täyden evankeliumin seurakunnat ja saarnamiehet ja johtamassa heidät helvettiin, suoraan katolisuuden sisuksiin. Kolmas virta on ”positiivisen ajattelun” evankeliset järjestöt, jotka ovat koonneet höyryä ja vaikutusvaltaa niin, että ovat hyvin lähellä samaa petoksen tasoa kuin Karismania (engl. Charismania).

Neljäs virta on ”reformoitu teologia” ja se jakautuu niihin, jotka ovat postmillenniaalisia ja valmiita kutsumaan katolista systeemiä kristilliseksi sekä niihin, jotka pitäytyvät pretribulationistiseen ja premi! llennialistiseen teologiaan. Nämä ovat neljä päävirtaa, joissa on monia pienempiä ryhmiä, jotka ovat nopeasti modernisoitumassa ja tulevat pian liittymään ”yhden maailman herätyksen joukkoon.” Tämä ns. ”herätys” ei ole herätys ollenkaan vaan uskonnollinen kokoonpano (conglomeration).

   Raamattuun uskovat fundamentalistiset seurakunnat ja saarnamiehet ovat maailman vihaamia ja hylkäämiä jarruttajia. Kuten kolme heprealaista miestä, me emme kumarra, emme taivu emmekä pala.” Kirjaimellisesti miljoonat seurakunnissa ovat jättämässä nämä nykyaikaiset seurakunnat kokoontuakseen kodeissa, liikkeiden edessä (storefronts) ja enimmäkseen pienissä uskollisissa seurakunnissa.

Samalla kun se sopisi katoliselle kirkolle ja sen porttotyttärille saada meidät hiljaisiksi, Raamattu tekee selväksi, ettei niin voi käydä. Tätä loistavaa evankeliumia muuttavasta voimasta saarnataan loppuun asti. Jeesus Kristus lupasi: ”Mutta joka vahvana pysyy loppuun asti, se pelastuu. Ja tämä valtakunnan evankeliumi pitää saarnattaman kaikessa maailmassa, todistukseksi kaikille kansoille; ja sitten tulee loppu.” (Mt.24:13-14)

   Tärkein voima tämän seurakunnan tuhon takana on katolisuus. Tämä mammuttimainen systeemi on organisoitu ytimeensä saakka. Sen uskolliset joukot kattavat koko maapallon; ne soluttautuvat jokaiseen uskonnolliseen systeemiin ja ne ovat päättäneet luoda maailmankirkon, maailmanjärjestelmän ja valvoa uskonnollista, poliittista ja taloudellista maailmaa. Seurakuntien tietämättömyys tästä valtavasta pyrkimyksestä niin kaukana ”apostolien tekojen” herätyksestä

   olevaan uskontojen yhteyteen on hämmästyttävää, eikä sitä voida ymmärtää ilman sanaa ”luopumus”. Et voi tutkia yhtään suurta uskonnollista tapahtumaa tai muoti-ilmiötä muutaman viime vuoden aikana näkemättä, kuinka kaukana se on Jumalan pettämättömästä Sanasta. Seurakunnat näyttävät luulevan, että minkä tahansa uskonnollisen tapahtuman voi pyhittää, kunhan vain mainitaan Jeesuksen Kristuksen nimi. Älä unohda, ettet voi pyhittää harhaa käyttämällä Kristuksen nimeä sen ylitse.

   Katolinen kirkko selvästi joko johtaa tai manipuloi uskonnollisia voimia, jotka ajavat seurakuntamaailmaa. Käyttäen abortin vastustamistaan ja kourallista moraalikysymyksiä heitä mainostetaan toivona muutoksesta sekä poliittisesti että kulttuurisesti. Samanaikaisesti heidän raamatullisen kristinuskon perustotuuksien vastustuksensa on yhtä pimeää kuin itse helvetti. ”Korvausteologia” on roomalaiskatolisuuden perusoppi. He uskovat, että Jumala on hyljännyt Israelin ja he itse ovat hengellinen Israel. Monet evankelisessakin seurakunnassa saarnaavat tätä samaa oppia.

Katolinen kirkko käyttää tällä hetkellä juutalaisia auttamaan sitä saamaan valvontaansa himoittu Jerusalemin kaupunki, mutta siinä on koukku. Nykyinen ”preterismin” elpyminen on vain uudelleen lämmitettyä katolisuutta. Katolinen kirkko omistaa nyt Benny Hinn’in, TBN:n, Charis! ma-lehden ja monet muut karismaattiset tai protestanttiset palvelujärjestöt.

   Filmi “Passion of the Christ” oli katolisuuden ja maailmankirkon lipunmyyntimenestys. Paavi Johannes Paavali II:n kuolema oli suurin mediatapahtuma, mitä tämä porttosysteemi on koskaan järjestänyt. Huolimatta lukemattomien moraalittomien pappien kriisistä he pystyivät nostamaan hyväksymisensä tason uusiin korkeuksiin. Tämä porttosysteemi on Ilmestyskirjan 17. luvun elävä draama liikkuvana. ”Ja hän vei minut hengessä erämaahan.

Siellä minä näin naisen istuvan helakanpunaisen pedon selässä; peto oli täynnä pilkkaavia nimiä, ja sillä oli seitsemän päätä ja kymmenen sarvea. Ja nainen oli puettu purppuraan ja helakanpunaan ja koristettu kullalla ja jalokivillä ja helmillä ja piti kädessään kultaista maljaa, joka oli täynnä kauhistuksia ja hänen haureutensa riettauksia.”

 (Ilm. 17:6-7)  Enkeli moitti Johannesta, koska hän ihmetteli tätä ”porttojen äitiä” ja sitä loistoa, jota se pystyi ilmaisemaan. ”Ja minä näin sen naisen olevan juovuksissa pyhien verestä ja Jeesuksen todistajain verestä; ja nähdessäni hänet minä suuresti ihmettelin. Ja enkeli sanoi minulle: "Miksi ihmettelet? Minä sanon sinulle tuon naisen salaisuuden ja tuon pedon salaisuuden, joka häntä kantaa ja jolla on seitsemän päätä ja kymmenen sarvea. ” (Ilm.17:6-7)

   Maailma on toistamassa tämän systeemin ihailua. On mahdotonta olla ihailematta maailmanlaajuista uskonnollista yhteisöä, joka on niin rikas, niin täynnä inhimillistä loistoa ja niin kykenevä vaatimaan aikamme korkeimman ja mahtavimman ansaitseman huomion. Kääntymätön seurakuntamaailma täynnä oppineita johtajia ja täysin vailla luottamusta totuuteen ei voi ymmärtää profetian täyttymystä, joka on tulossa esiin hurjaa vauhtia. Katolinen kirkko tulee onnistumaan.

Siitä tulee seurakunnan hallitseva voima ja massat tulevat juomaan sen myrkkyä ja harjoittavat haureutta hänen ”pilkkaavien nimiensä” kanssa. Pyhien jäännös hylkää hänen aloitteensa, kieltäytyy hänen myrkystään ja on sen vuoksi vihattu. Mutta me olemme uskollisia, kunnes Kuningas tulee ja menemme Hänen kanssaan hääaterialle. Miljoonat tulevat heräämään liian myöhään ja j! äävät tempauksesta.

   On ratkaisevan tärkeää, että sinä tulet ulos jokaisesta uskonnollisesta systeemistä, joka pelaa kirkkopeliä  katolisuuden kanssa. NIV -raamatunkäännös on katolinen, päämäärätietoinen ohjelma(Tässä viitataan Rick Warrenin Purpose Driven -kirjoihin. Aikamedia on julkaissut kirjan Päämäärätietoinen seurakunta, Purpose Driven Church, jota mainostettiin Suomessa”alansa kulttiteoksena”, suom.huom.) on petoksen väline ja TBN:n maailmanlaajuinen TV-työ on enemmän  kuin vaarallinen.

Ainoa toivosi paeta on syödä pettämätöntä Jumalan Sanaa ja vaeltaa antautuneena Jeesuksen Kristuksen herruuteen. Sinun täytyy kieltäytyä kuuntelemasta pastoria tai saarnaajaa, joka haluaa sopeutua nykyajan seurakuntamaailmaan. Jos hän ei halua puhua totuutta mihin hintaan tahansa, hän ei ole Jumalan mies, vaikka olisi kuinka mukava. Olemme lähel! lä loppua ja uskollisuus totuudelle on meidän pelastusköytemme.

   JOSEPH R. CHAMBERS

http://www.heinola.org/~patato/lukijat/muut/kirje354.php

arkikalusto

Viestien lukumäärä : 914
Join date : 21.11.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa