Vapaasana
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 

 


Rechercher Tarkennettu haku

Viimeisimmät aiheet
» ANNAN TUNNUSTUSTA!
KOMMENTTEJA! EmptyEilen kello 10:52 am kirjoittaja Vierailija

» MIELENTERVEYSKUNTOUTUJIEN KOHTELU HENGELLISISSÄ PIIREISSÄ
KOMMENTTEJA! EmptyEilen kello 8:16 am kirjoittaja arkikalusto

» Päivän Sana! Vähäsarja
KOMMENTTEJA! EmptyTo Tammi 23, 2020 11:09 am kirjoittaja Stiina

» kun Hajoaa
KOMMENTTEJA! EmptyTo Tammi 23, 2020 8:37 am kirjoittaja kiinteistö

» Pankaa pois valhe ja puhukaa totta
KOMMENTTEJA! EmptyTo Tammi 23, 2020 7:15 am kirjoittaja arkikalusto

» Martti Luther / ISÄ MEIDÄN -RUKOUS
KOMMENTTEJA! EmptyTo Tammi 23, 2020 7:07 am kirjoittaja arkikalusto

» Rosenius: Sillä mitä hyötyä on ihmiselle
KOMMENTTEJA! EmptyKe Tammi 22, 2020 10:34 am kirjoittaja Stiina

» Viikon sana 4/2020
KOMMENTTEJA! EmptyTi Tammi 21, 2020 9:49 am kirjoittaja Stiina

»  Karismaattinen liike – uuudistus vai eksytys?
KOMMENTTEJA! EmptyTi Tammi 21, 2020 9:44 am kirjoittaja Stiina

Tammikuu 2020
MaTiKeToPeLaSu
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Kalenteri Kalenteri

Yhteistyökumppanit


KOMMENTTEJA!

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin

Siirry alas

KOMMENTTEJA! Empty KOMMENTTEJA!

Viesti kirjoittaja Stiina 10 lähetetty Pe Kesä 14, 2019 11:13 am

flower Niinpä Lennartin n. 10 vuotta sitten tehdyille tutkimuksille (suuren työn tehnyt). Edelleen kyseiset hlöt porskuttavat suosiollisena.
Jo n. 40 vuotta sitten nämä hlöt ja eksytykset näkyivät myös luterilaisessa kirkossa ja edelleen näkyvät kymmenine uusine eksytyksineen tavallisten ja "nöyrienkin" kristittyjen keskuudessa. Ehkä minä en ärsytyksekseni kelpaa sen takia heille kelleen, koska en voi, enkä halua muuttua laisikseen. Silti minua synnillisesti se kelpaamattomuus ärsyttää, masentaa, vihastuttaa enkä välillä pääse niistä yli yms. Sattaa olla että Jumala onkin pelastanut minut eksytykseltä eikä vaan ole vastaamatta rukouksiini. "ent. körttivaikutteisen" on vaan vaikea (mahdoton) uskoa sellaiseen, koska aina vaan kaipaa jotakin täyttymättömiin tarpeisiinsa. Voi olla kuitenkin, että varjelus onkin tällaista minulle. Joka tapauksessa ei tästä viidakosta enää omin avuin selviä yksinään ja kehenkään ei voi enää täysin luottaa. Hellareilla ja lutkuilla on eronsa. Sana ja Sakramentit (Isä-meidän) ovat meikäläiselle se oikealla tiellä pysymisen tae. Jos ne menee lut.kirkosta niin huh. Mielestäni Raamatussa lukee, että kaikki eksyvät johonkin juuri ennen Jeesuksen paluuta. Minulle riittää, että on saanut Kristuksessa syntinsä anteeksi. Ulospäin ei luterilaisuudessa täydy muuta näkyä, kuin että myös itse yrittää pitää "lihansa" kurissa, koska jos ei sitä tee niin on vaarassa menettää lahjavanhurskautensa (paatuu). Synnin suosiminen on kadottavaa. Armolahjat ja muut ovat eri asia. Eivät ole mikään tae.
Norvanto on kirjoittanut kirjan (en ole lukenut) Hengen hedelmästä, joka on Jeesus Kristus itse vaikutuksineen. Samoin on muistuttanut Kainin ja Abelin erosta. Abel oli se Jumalalle otollinen ja Kain se syntinen tekojen tarjoaja. Me olemme parantumattomasti Kainin jälkeläisiä. Joten ei ole Lennartkaan tae Jumalalle oikeasta ihmisestä. Jeesus Kristus yksin. Ei Jumala vaadi meiltä enää mitään tekoja pelastukseen, eikä kaikki niitä pystyisi tässä ajassa tekemäänkään huh. Oikeille teoille on ihan muut syyt, mitkä ovat motiiveiltaan meillä aina synnin saastuttamat. Kristuksessa ne tulevat puhtaiksi nekin uskomme mukaan. Ei siis tarvita mitään kielilläpuhumista yms. muita lukuisia armolahjoja ja näkyjä sekä ilmestyksiä yms. pelastukseen. Kuiva, tylsä luterilainen pelastuu, kun on saanut syntinsä joka päivä anteeksi = uudestisyntynyt Ylhäältä.

Stiina 10
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin
 
Oikeudet tällä foorumilla:
Voit vastata viesteihin tässä foorumissa