Vapaasana
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 

 


Rechercher Tarkennettu haku

Viimeisimmät aiheet
» Mielenterveysongelmat nousussa
Eilen kello 10:22 am kirjoittaja arkikalusto

» Lupausten varassa
Eilen kello 9:28 am kirjoittaja jarrut

» Minulle tuli erikoinen ajatus tässä yks päivä
Eilen kello 9:10 am kirjoittaja jarrut

» Jouko Nieminen:Raamattuopetus oppien arvioimisesta ja henkien koettelemisesta
Eilen kello 9:05 am kirjoittaja jarrut

» Miksi Jumala sallii
Eilen kello 9:00 am kirjoittaja jarrut

» UUT:n uutiskirje joulukuu 2018
Pe Joulu 07, 2018 9:36 am kirjoittaja Hellevi Raitosalo

» Oppi vanhurskauttamisesta
Pe Joulu 07, 2018 9:10 am kirjoittaja Hellevi

» Usko Jeesukseen uskontojen maailmassa
Pe Joulu 07, 2018 8:21 am kirjoittaja Hellevi

» Päivän kuva ja vähän muutakin
Ke Joulu 05, 2018 10:09 am kirjoittaja Hellevi

Joulukuu 2018
MaTiKeToPeLaSu
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Kalenteri Kalenteri

Yhteistyökumppanit

Benny Hinn--ilman naamiota

Siirry alas

Benny Hinn--ilman naamiota

Viesti  jarrut lähetetty Su Huhti 27, 2014 8:08 am

Unmasked--Benny Hinn--ilman naamiota

   Toimittajan kommentti Philip Powell'ilta:

   SÄÄNNÖLLISESTI, kun esitämme seuraavan kaltaisia tosiasioita Benny Hinn'istä, meille sanotaan: "Kyllä, mutta Benny Hinn on tehnyt parannuksen ja siksi on väärin kaivella menneitä." Raamatun kanta kuitenkin koskien vakavaa syntiä (harhaoppi on vakava synti), on, että se aiheuttaa seurauksia.

   Sitä paitsi Raamattu opettaa selkeästi, että aito parannus aikaan saa käytöksen muuttumisen. Julkaisemme tämän artikkelin tuntien syvää sääliä ja huolta, erikoisesti niiden suurien uskovien joukkojen vuoksi, jotka Hinn on hämmentänyt tai pettänyt, mutta myös Hinn'in itsensä vuoksi ja niiden vuoksi, jotka suosittelevat, avustavat ja mainostavat hänen kokouksiaan. Ne, jotka pettävät toisia, ovat säännöllisesti itse petettyjä. Meidän on katsottava tosiasioita. Emme kertaakaan ole havainneet, että Benny Hinn olisi vakavasti pantu kohtaamaan se suunnaton vahinko, jonka hänen väärä opetuksensa on aiheuttanut yksilöuskoville ja Kristuksen ruumiille ja siten ongelma jatkuu. Me ymmärrämme, että hänen neuvon antajansa, mukaan lukien karismaattinen johtaja Jack Hayford, suostuttelivat hänet tekemään julkisen tunnustuksen koskien joitakin aikaisempia hänen vääriä opetuksiaan ja sen hän tekikin. Siihen sitten asia päättyi, mutta onko asia kunnossa raamatulliselta kannalta? Meidän mielestämme ei.

   Apostoli Paavali opettaa, että "vähäinen hapatus hapattaa koko taikinan" 1.Kor.5:6 & Gal.5:9. Ensimmäinen kohta liittyy moraalittomuuteen ja toinen väärään opetukseen seurakunnassa. On vain yksi parannuskeino: "Peratkaa pois vanha hapatus, että teistä tulisi uusi taikina" (1.Kor 5:7); "että te ette missään kohden tule ajattelemaan toisin" (Gal 5:10). Jos asiaan kuuluvaa raamatullista kuria ei harjoiteta, niin asiaa leviää kummassakin tapauksessa, nimittäin koskien sekä moraalittomuutta että väärää opetusta ja ikävä kyllä, juuri näin on käynyt hyvin laajalti seurakunnassa näissä molemmissa asioissa.

   Moraalittomuuteen syyllistyneet johtajat on aivan liian usein hoidettu kahden kesken tai "siirretty" toiseen asemaan. Asia on "vaiennettu". Raamatun edellyttämät julkinen nuhde (1 Tim 5:20: "Syntiä tekeviä nuhtele kaikkien kuullen, että muutkin pelkäisivä") ja parannuksen todisteet (Luuk. 3:7-8. on harvoin otettu käyttöön. Tuttavien ja sukulaisten suosiminen ovat päivän sana. Joskus seurakunnalle annetaan kuva, että pastori on kärsinyt hermoromahduksen tai "burn out'in", kun itse asiassa hän on syyllistynyt vakavaan syntiin, joka pitäisi käsitellä avoimesti, sekä hänen itsensä, että Jumalan kansan vuoksi. Korruptio huipulla ehdottomasti turmelee koko seurakunnan.

   Sama pätee väärään oppiin. Se leviää -- heidän puheensa jäytää ympäristöään niin kuin syöpä. Niitä ovat Hymeneus ja Filetus,  jotka ovat totuudesta eksyneet ... (2 Tim 2:17-18. On mielenkiintoista, että Paavali nimesi aikansa väärät opettajat suojellakseen seurakuntaa. Hän tekisi samoin nyt, jos olisi kanssamme.

   Benny Hinn on myöntänyt, että hänen suunnattoman suosittu kirjansa, "HYVÄÄ HUOMENTA PYHÄ HENKI", sisältää harhaoppia. Mitä hän sitten tekee sen suhteen? Tilaisuudessa, jossa hän sai AOG:n valtuutuksen toiminnalleen USA:ssa, hän sanoi kirjoittavansa uuden kirjan muuttuneesta kannastaan. Lopputulos on täydellinen hämminki. Niinpä meillä ei nyt ole vain harhaoppi, vaan meillä on myös laajalle levinnyt hämminki, koska asianmukaista raamatullista parannuskeinoa ei ole sovellettu.

   Oman tunnustuksensa perusteella Hinn on harhaoppinen, eikä siksi ole arvollinen pitämään opettajan asemaa seurakunnassa (Jaak.3:1-2). Hänen pitäisi lopettaa kirjoittaminen ja saarnaaminen ja alistaa itsensä kuriin, kunnes tietää ja ymmärtää, mitä ovat Sanan perustotuudet. Ehkä hänen pitäisi mennä hyvään raamattukouluun. Koska harhaoppia sisältäviä kirjoja ja muuta materiaalia ei voi vetää pois markkinoilta ja koska tätä hereetikkoa ei ole asianmukaisesti pantu kuriin, niin on väistämätöntä, että herra Hinn'iltä edelleen tulee harhaoppia ja juuri näin on käynyt ja tulee käymään -- "vähäinen hapatus hapattaa koko taikinan." Tässä karismaattisten ja helluntaiseurakuntien turmelemisessa ne johtajat, jotka suosittelevat tai avustavat Benny Hinn'iä , joutuvat jakamaan vastuun siitä, mitä tapahtuu.

   Nyt on selvästi osoitettu ja hyvin dokumentoitu, että Benny Hinn harjoittaa nekromantiaa eli henkien manausta, joka on ankarasti kielletty Raamatussa. (katso CWM:n verkkosivua <http://www.christian-witness.org/> tai tilaa meiltä kirja "THE CONFUSING WORLD OF BENNY HINN"). Tämä on paha, mutta asia käy vieläkin pahemmaksi. Em. kirja väittää ja esittää kiistattomat todisteet johtopäätökselle, että paljon nuorempi Benny Hinn yrittäessään luoda itselleen mystistä sädekehää on julkaissut ilmiselviä valheita ja karkeita liioitteluja itsestään. (Hinn'in lakimies otti yhteyttä em. kirjan kustantajiin vaatien heitä vetämään sen pois. He kieltäytyivät.) Luoda ihmisten mielissä mystinen sädekehä itsensä ympärille kertomalla tarinoita oletetuista hengellisistä kohtaamisista tai kuvitelluista äänistä, on juoni, jota käyttävät monet niin sanotut sananpalvelijat. Benny Hinn on käyttänyt tätä keinoa suurella menestyksellä. Joillekin hänen suosittelijoilleen on esitetty faktoja ja todisteita, mutta he jatkavat hänen tukemistaan. Niin tehdessään he itse syyllistyvät siihen suunnattomaan petokseen, joka on käynnissä Jumalan kansan keskuudessa. Kutsumme heitä parannukseen.

   Lähemmin tarkasteltuna... BENNY HINN

   Kun käsittelemme tätä miestä ja hänen kaltaisiaan, esitämme aluksi pohdittavaksi kaksi sanan paikkaa:

       "joka kuitenkaan ei ole mikään toinen; on vain eräitä, jotka hämmentävät teitä ja tahtovat vääristellä Kristuksen evankeliumin. Mutta vaikka me, tai vaikka enkeli taivaasta julistaisi teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä me olemme teille julistaneet, hän olkoon kirottu.."
       (Gal.1:7 -8.)

       "Minä kehotan siis ennen kaikkea anomaan, rukoilemaan, pitämään esirukouksia ja kiittämään kaikkien ihmisten puolesta."
       (1.Tim. 2:1.)

   Tämän artikkelin päätarkoitus on siis varoittaa Kristuksen ruumista vääristä opettajista ja vääristä opeista ja osoittaa Raamatusta kuinka "hajottaa maahan järjen päätelmät ja jokaisen varustuksen, joka nostetaan Jumalan tuntemista vastaan." (2.Kor. 10:5.) Toissijainen tarkoitus on kuitenkin saada lukija rukoilemaan Benny Hinn'in kaltaisten ihmisten puolesta ja niiden puolesta, joihin hän vaikuttaa, että Herra, "joka tahtoo, että kaikki ihmiset pelastuisivat ja tulisivat totuuden tuntoon" (1.Tim. 2:4) voisi ilmestyä heille ja vapauttaa heidät paholaisen petoksesta.

   Mies nimeltä Benny Hinn


       12000 jäsenisen Orlando'n Kristillisen Keskuksen (Orlando Christian Centre) pastori Floridasta.

       TBN:n (Trinity Broadcasting Network) vakituinen TV-evankelista ohjelmissa kuten :This is your day!, Benny Hinn, Praise-a- Thon and Praise the Lord, joilla on 16 miljoonaa potentiaalista katsojaa.

       Seuraavien jymymenestyskirjojen tekijä: Good Morning Holy Spirit, This is your day for a miracle, The Blood, Rise and Be Healed, Lord I need a miracle, Welcome Holy Spirit sekä The Anointing. Näiden kirjojen kunkin myynti ylittää miljoonan (niitä on myyty enemmän kuin Charles Swindoll'in ja James Dobson'in kirjojen yhteensä).

       Syntynyt ja kasvanut Israelissa, mikä saa monet uskomaan, että hän on auktoriteetti Raamatun hepreassa (hän ei osaa sitä). Hän väitti isänsä olleen Jaffan pormestari (mikä ei pidä paikkaansa).

       Voi teitä, kun kaikki ihmiset puhuvat teistä hyvää! Sillä niin tekivät heidän isänsä väärille profeetoille.." (Luuk. 6: 26.)

   Benny Hinn- saavutukset & kumppanit (what he's up to, with whom he associates)

   Hän esiintyi Earls' Court'issa Lontoossa elokuussa 1996 mm. Morris Cerullo'n ja Colin Dye'n kanssa, jossa hän sanoi tuovansa Englantiin suuremman herätyksen, kuin siellä koskaan on nähty (sellaisen, että sekä Pietari että Jaakob toivoisivat voineensa olla mukana), joka järisyttää parlamentteja ja Buckingham'in palatsia. Hän vapautti myös hyvin alttiin yleisön suunnattomista rahasummista (ämpäreittäin) vakuuttaen, että he saisivat suuren palkinnon (rahallisen), ruumiin terveyden, Pyhän hengen voitelun, vapautuksen paholaisesta jne. Tämän kirjoittaja oli läsnä ja voi todistaa totuudessa, että se, mikä on luonteenomaista Benny'n ristiretkille, ei ole evankeliumi vaan AHNEUS. "alituisia kinastuksia niiden ihmisten kesken, jotka ovat turmeltuneet mieleltään ja totuuden menettäneet ja jotka pitävät jumalisuutta keinona voiton saamiseen.." (1.Tim. 6:5.)

   Herraa Jeesusta Kristusta, Hänen ristiään, syntiä, katumusta ja uskoa ei mainittu. Rukousta ei ollut. Raamattua ei luettu, lukuun ottamatta satunnaisia jakeita rahankiristyksen tueksi. Suurin osa puheesta koski paholaista eikä Jumalaa. Vuonna 1991 hän valtuutti Rodney Howard-Browne'n 'naurun jakajaksi' niin kutsutussa Pyhän Hengen uudessa aallossa.: "Rodney, Jumala on antanut sinulle suuren voitelun tähän. Anna pyhän naurun iskeä heihin Jeesuksen valtavassa nimessä ... se on tulossa ... ota Hänet. Vapauta se nyt ihmisten päälle Rodney!" Rodney vastaa: "Täyty juuri nyt. Jeesuksen nimessä, minä käsken sinua nauramaan juuri nyt. Minä päästän irti Herran ilon juuri nyt. Jeesuksen nimessä anna sen kuplia vatsastasi juuri nyt Jeesuksen nimessä. Herran ilo kuplikoon sinun vatsastasi. Herra juovuta jokainen Pyhästä Hengestä. Juovuta jokainen Pyhästä Hengestä. Jeesuksen nimessä (toistaa 10 kertaa) ... Tupla-annos! [Työntää ihmisiä nurin, outoa kielillä puhumista ilman tulkintaa jne.] (Ks. Alan Morrison'in video A Plague in the Land, suom. Maanvaiva).

   Hän on saanut pappisvihkimyksen järjestössä International Convention of Faith Churches and Ministers, jonka pääkannattajia ovat Kenneth Hagin ja Kenneth Copeland. Myös Oral Roberts samasta tallista kannattaa häntä varauksettomasti. Hän on sanonut: "En enää usko uskonsanan oppiin (Christianity Today, lokakuu 1991), mutta hän jatkaa tämän ryhmän, joka korostaa positivista tunnustamista ja terveys ja rikkaus-menestysoppeja, oppien puolustamista sitkeästi: "Ne jotka hyökkäävät tunnustustani vastaan ovat paholaisen puolella," (Benny Hinn, TBN, 8th June 1992.)

   Tässä lainaus, joka osoittaa, että hän puolustaa heidän omaleimaista 'te olette jumalia' -harhaoppia:


       "Oletteko nyt valmiit saamaan vähän ilmestystietoa? OK. Katsokaapas: Hän pani sivuun jumalallisen muotonsa ... niinpä eräänä päivänä minä maan päällä voin pukeutua jumalalliseen muotoon. Kenneth Hagin'illa on oppi. Monilla on ongelmia sen kanssa. Siitä huolimatta se on ehdoton totuus. Kenneth Copelan'illa on oppi. Monet kristityt ovat poranneet siihen reikiä, kuitenkin se on jumalallinen totuus. Hagin ja Copeland sanovat: Te olette jumalia. 'Voi! En minä voi olla jumala.' Ajatelkaamme vähän. Pankaamme tämä opetus tasapainoon. Hagin opettaa tätä tasapainoa. Ne, jotka toistavat häntä, sotkevat asian. Copeland, joka on hyvä ystäväni,  opettaa tasapainoa, mutta ne, jotka toistavat hänen sanomisiaan, sotkevat sen. Etkö jo huomaa? Raamattu sanoo, että kun Jeesus oli maan päällä Hän riisui jumalallisen muotonsa. Hän, ääretön Jumala, tuli ihmiseksi, jotta me ihmiset voisimme tulla Hänen kaltaisekseen."
       (Asemamme Kristuksessa, Orlando Christian Centre, 1990.)

   Benny Hinn on tärkeä tekijä Toronton liikkeessä, varsinkin huomioon ottaen hänen vaikutuksensa Toronto Airport Vineyard'in pastoriin John Arnott'iin: "John on hyvin läheinen ystävä Benny Hinn'in kanssa, mikä osoittaa sitä, kuinka tärkeä Pyhä Henki on hänelle. (Alpha magazine, September 1994). Arnott tunnustaa oman selittämättömän herkkyyden puutteensa Bennyn voitelulle:

       "Benny oli rukoillut puolestani 50 kertaa yrittäen antaa minulle sen,  mitä hänellä oli. [John ei ollut saanut voitelua ennen marraskuuta 1993]. En koskaan tullut tietämään kaaduinko niin, että kaikki tapahtui niin nopeasti, että vastaanottajat takanani vain tarttuivat minuun ja vetivät minut takaisin, vai löikö hän [Benny] minua niin lujasti otsaan, että hän kaatoi minut, vai halusinko sitä niin hartaasti, että vain jotenkin kaaduin, koska sitä juuri odotettiin minulta ja olin jollakin lailla maannut siellä lattialla uskotellen itselleni. 'Ei tunnu miltään, en halua tehdä tätä, tai mainostaa sitä, tai mitään missään sanan merkityksessä. (I don't feel anything, you know I don't want to make this or you know hype it or anything in any sense of the word.) Voisin yhtä hyvin nousta tästä ylös,' ymmärtämättä sitä tosiasiaa, että olin todella saamassa Jumalan asioita otinpa niitä vastaan tai sitten en."
       (Alan Morrison'in videolta A Plague in the Land.)

   Mitä kuitenkin tyyliin tulee, niin Hinn asettuu lähelle sellaisia uskolla parantajia kuin Aimee Semple McPherson ja Kathryn Kuhlman. Näiden naisten vaikutus Hinn'in elämässä ja toiminnassa on niin suuri, että hän edelleen vierailee heidän haudoillaan ja kokee 'voitelua', jonka hän väittää säteilevän heidän luistaan. Lisäksi Hinn on suositellut pahamaineista herätysmiestä A.A.Allen'ia, helppoheikkiä vailla vertaa' (Christianity in Crisis, Hank Hanegraf{ 1993, p30; ref. Double Portion Anointing#3 audio & Praise the Lord, TBN, 16th April 1992). "Joulun alla 1973 osallistuin yhteen Kathryn Kuhlman'in parantamiskokoukseen. Tuona iltana Pyhä Henki tuli huoneeseeni ja ensi kertaa tulin henkilökohtaiseen suhteeseen Pyhän Hengen kanssa ja se muutti elämäni."

   "Sen jälkeen palvellessani Jumalan voima laskeutui ja ihmeitä alkoi tapahtua," sanoo Hinn internet-kotisivullaan. (Huomaa, ettei hän sano, että olisi tehnyt parannuksen synneistään ja panneensa luottamuksensa Herraan Jeesukseen Kristukseen. Benny Hinn'in 'Pyhä Henki' on mielenkiintoinen yksikkö (entity), joka näyttää toimivan täysin riippumattomana Isä-jumalasta ja Poika-jumalasta.) Kuhlman on selvästi muotoileva tyylivaikuttaja Bennyn käyttäytymisessä. Valitettavasti "eräs 85-vuotias nainen, joka oli tullut eteen saamaan parantavan kosketuksen Benny Hinn'iltä, kuoli, kun joku hengen vaikutuksesta kaatui hänen päällensä murtaen hänen lantionsa. Naisen perhe nosti asiasta viiden miljoonan dollarin lakijutun Hinn'iä vastaan" (Charismatic Chaos, John MacArthur, Jr., 1992; ref Elderly Woman Killed by a Person 'slain in the Spirit 'falling on her, National & International Religion Report, Sept 21, 1987).

   Benny Hinn - hänen oppinsa versus Jumalan Sana
   OPPI:


       Kristuksen jumaluus ja Hänen luontonsa täydellisyys versus Hänen alentamisensa hengellä täytetyksi ihmiseksi, joka voi langeta syntiin.

   BENNYN IDEAT:


       "Ellei Pyhä Henki olisi ollut Jeesuksen kanssa, Hän olisi tehnyt syntiä"
       (Good Morning Holy Spirit, 1. painos, 1990, sivu 135);
       "Jeesus tiesi, että ainoa tapa, jolla Hän voisi pysäyttää Saatanan, on tulla yhdeksi  luonnossa hänen kanssaan"
       (Benny Hinn, TBN, 15th December 1990).
       "Ennenkuin Hän kuoli tuolla ristillä, Hänelle tapahtui jotakin, joka sai uuden luomisen pyörät liikkeelle ja se oli tämä: Hän kuoli hengellisesti!

       ... Jeesus Kristus ymmärsi, että hengellinen kuolema on yhteenliittyminen (union) saatanallisen luonnon kanssa.
       ... Mitä on hengellinen kuolema? Ero Jumalasta"  (Benny Hinn, TBN, 15th December 1990).

   JUMALAN SANA:

       ... joka ei, vaikka hänellä olikin Jumalan muoto, katsonut saaliiksensa olla Jumalan kaltainen: (Fil. 2:6)
       .... ja hän on näkymättömän Jumalan kuva, esikoinen ennen kaikkea luomakuntaa: (Kol. 1:15)
       Sillä lapsi on meille syntynyt, poika on meille annettu, jonka hartioilla on herraus, ja hänen nimensä on: Ihmeellinen neuvonantaja, Väkevä Jumala, Iankaikkinen isä, Rauhanruhtinas. (Jes. 9:6)
       Katso, neitsyt tulee raskaaksi ja synnyttää pojan, ja tälle on annettava nimi Immanuel", mikä käännettynä on: Jumala meidän kanssamme. (Matt.1:23)
       Kun Jeesus näki heidän uskonsa, sanoi hän halvatulle: "Poikani, sinun syntisi annetaan anteeksi. (Mk 2:5)
       Mutta siellä istui muutamia kirjanoppineita, ja he ajattelivat sydämessään: (Mk 2:6)
       Kuinka tämä näin puhuu? Hän pilkkaa Jumalaa. (Mk 2:7)
       Jeesus vastasi ja sanoi hänelle: "Sanottu on: 'Älä kiusaa Herraa, sinun Jumalaasi. (Lk. 4:12)
       Ja tunnustetusti suuri on jumalisuuden salaisuus: Hän, joka on ilmestynyt lihassa, vanhurskautunut Hengessä, näyttäytynyt enkeleille, saarnattu pakanain keskuudessa, uskottu maailmassa, otettu ylös kirkkauteen. (1.Tim. 3:16)

   2. KOLMINAISUUS - Kolme vai yhdeksän ?
   BENNYN IDEAT:


       "Kukin heistä on kolmiyhteinen olento itsessään ... heitä on yhdeksän."
       (Benny Hinn, TBN, 3rd October 1990).
       "Isä-jumala on persoona erillään Pyhästä Hengestä. Täysin erillinen. ... Tiedätkö, että Pyhällä Hengellä on sielu ja ruumis erillään Jeesuksen ja Isän vastaavista? ...Isä-jumala siten on kolmiyhteinen olento itsessään. Hän on persoona, Hänellä on sielu. ...Sielu on äly. ...Jumala ajattelee ... erillään Pojasta ja erillään Pyhästä Hengestä. ...Isä-jumala on erillinen yksilö Pojasta ja Pyhästä Hengestä, joka on kolmiyhteinen olento , joka kävelee henkiruumissa ja Hänellä on hiukset ... silmät ...suu ...kädet"
       (Orlando Christian Centre, 13.10.1990).

   JUMALAN SANA:


       Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen (Matt.28:19)
       .... niin on meillä kuitenkin ainoastaan yksi Jumala, Isä, josta kaikki on ja johon me olemme luodut, ja yksi Herra, Jeesus Kristus, jonka kautta kaikki on, niin myös me hänen kauttansa. (1.Kor. 8:6)
       Sillä kolme on, jotka todistavat: Henki ja vesi ja veri, ja ne kolme pitävät yhtä. (1 John 5:7)
       Kuule, Israel! Herra, meidän Jumalamme, Herra on yksi. (5.Moos.6:4)

   3. Ihmisen hallinta luomakunnan ylitse:
   BENNYN IDEAT:


       "Aadam oli superolento kun Jumala loi hänet. ... Sana ilmoittaa selvästi, että hänellä oli hallintavalta taivaan lintujen ylitse ... mikä tarkoittaa, että hänellä oli tapana lentää. ... Aadam ei vain lentänyt ilmassa, vaan hän lensi avaruuteen. Hänellä oli yksi ajatus, hän tulisi olemaan kuussa."
       (Praise the Lord, TBN, 26th December 1991).

   JUMALAN SANA:


       Muista, että sinä olet muovaillut minut niinkuin saven, ja nyt muutat minut tomuksi jälleen. (Job 10:9)
       Sinunko ymmärryksesi voimasta jalohaukka kohoaa korkealle, levittää siipensä kohti etelää? (Job 39:29)
       Tahi sinunko käskystäsi kotka lentää ylhäälle ja tekee pesänsä korkeuteen? (Job 39:30)
       Ei kaikki liha ole samaa lihaa, vaan toista on ihmisten, toista taas karjan liha, toista on lintujen liha, toista kalojen. (1.Kor.15:39)

   4. Ihmisen syntinen luonto
   versus ihmisen oletettu jumaluus ('te olette jumalia' -harhaoppi)
   BENNYN IDEAT:


       "Sinä sanot, 'Benny, minä olen pieni Jumala? ... Mitä muuta sinä olet? Lakkaa höpöttämästä! ... Jos sinä sanot, 'Minä olen', niin sinä sanot olevasi osa Häntä, eikö niin? Onko Hän Jumala? Oletko sinä Hänen jälkeläisensä? Oletko sinä Hänen lapsiaan? Sinä et voi olla ihminen! Et voi! Et voi! (Asemamme Kristuksessa no. 2, 1990, ääninauha, puoli 2).

       "Kun sinä uudestisynnyit, niin Sana tehtiin lihaksi sinussa. Ja sinusta tuli liha Hänen lihastaan ja luu Hänen luustaan. Älä sano minulle, että sinulla on Jeesus, sinä olet kaikkea, mitä Hän oli ja kaikkea, mitä Hän on ja milloinkaan on oleva. Älä sano: 'Minulla on. 'Sano: 'Minä olen, Minä olen, Minä olen.'" (ibid.)

       "Kun sanot: 'Minä olen kristitty', niin sanot: 'Minä olen mashiach (messias)' hepreaksi. Minä olen toisin sanoen pieni messias, joka kävelen maan päällä. Tämä on järkyttävä paljastus. ...Voinko sanoa näin? Sinä olet pieni Jumala maan päällä pyörähtelemässä" (Praise-a-Thon, TBN, 6.11.1990).

       "Omalla kohdallani tiedän, että olen kadottanut koko halun kaikkeen, mikä liittyy maailmaan. Minun maailmalliset haluni ovat menneet.... Minussa ei enää ole mitään kapinaa." (The Anointing, sivut 177-178.

       "Siispä minä olen BENNY JEHOVA!" (Hengellisen sodankäynnin seminaari 2.5.1990).

       "Sano minun perässäni: 'Minun sisälläni on Jumala-ihminen. Sano uudelleen: 'Minun sisälläni on Jumala-ihminen.' [Seurakunta toistaa] Nyt sanokaamme vieläkin paremmin. Sanokaamme: 'MINÄ OLEN JUMALA-IHMINEN.' ...Tämä henki-ihminen minun sisälläni on Jumala-Ihminen. ...Sano: 'Minä olen taivaasta syntynyt Jumala-Ihminen. Minä olen Jumala-Ihminen. Minä olen Jumala-Ihminen. Minä olen Jeesuksen malli. Minä olen superolento.'" (Praise the Lord, TBN, 6.12.1990).

       "Jumala tuli maan päälle ja kosketti tomuhiukkasta ja muutti sen Jumalaksi. ...Oletko sinä Jumalan lapsi? Silloin sinä olet jumalallinen! Oletko sinä Jumalan lapsi? Silloin sinä et ole ihminen!" (TBN, December 1st 1990).

        "Kun minä seison Kristuksessa - olen yksi Hänen kanssaan; yksi henki Hänen kanssaan. Minä en ole, kuuntele minua, MINÄ EN OLE OSA HÄNTÄ, MINÄ OLEN HÄN! SANA ON TULLUT LIHAKSI MINUSSA! ... Kun minun käteni koskettaa jotakuta, niin silloin Jeesuksen käsi koskettaa jotakuta" (Asemamme Kristuksessa). "Minä [Jeesus] rakastin teitä kylliksi tullakseni yhdeksi teistä! Ja minä rakastan sinua kylliksi tehdäkseni sinut yhdeksi minuksi!" (TBN, December 1st 1990).

   JUMALAN SANA:

       Nimesi tähden, Herra, anna anteeksi minun syntivelkani, sillä se on suuri. (Ps.25:11)

       Petollinen on sydän ylitse kaiken ja pahanilkinen; kuka taitaa sen tuntea? (Jer.7:9)

       Sentähden, niinkuin yhden ihmisen kautta synti tuli maailmaan, ja synnin kautta kuolema, niin kuolema on tullut kaikkien ihmisten osaksi, koska kaikki ovat syntiä tehneet: (Room. 5:12)

       Sillä minä tiedän, ettei minussa, se on minun lihassani, asu mitään hyvää. Tahto minulla kyllä on, mutta voimaa hyvän toteuttamiseen ei; (Room. 7:18.

       sillä sitä hyvää, mitä minä tahdon, minä en tee, vaan sitä pahaa, mitä en tahdo, minä teen. (Room. 7:19)

       Jos minä siis teen sitä, mitä en tahdo, niin sen tekijä en enää ole minä, vaan synti, joka minussa asuu. (Room. 7:20)

       Niin huomaan siis itsessäni, minä, joka tahdon hyvää tehdä, sen lain, että paha riippuu minussa kiinni; (Room. 7:21)

       Sentähden, kun meillä on näin suuri pilvi todistajia ympärillämme, pankaamme mekin pois kaikki, mikä meitä painaa, ja synti, joka niin helposti meidät kietoo, ja juoskaamme kestävinä edessämme olevassa kilvoituksessa, (Hepr. 12:1)

       Sillä joka pitää koko lain, mutta rikkoo yhtä kohtaa vastaan, se on syypää kaikissa kohdin. (Jaak. 2:10)

       Jos sanomme, ettei meillä ole syntiä, niin me eksytämme itsemme, ja totuus ei ole meissä. (1 Joh. 1:8.

       Niin kirjanoppinut sanoi hänelle: "Oikein sanoit, opettaja, totuuden mukaan, että yksi hän on, ja ettei ketään muuta ole, paitsi hän." (Mk.12:32)

   5. Sanojen vaikutus:
   BENNYN IDEAT:

       "Paholainen voi tappaa sanoilla ja sinä sanoillasi voit tuoda elämää"
       (Praise the Lord, 1 June 1989);

       "Sanat luovat todellisuuden"
       (Benny Hinn, TBN, 29th June 1992).

       "'Jos sinä sanot sen, niin minä teen sen,' näin Jumala sanoo. ...Siis kun sinä tunnustat sen, niin sinä käynnistät Jumalan yliluonnollisen voiman. Tiedätkö, että tunnustaminen käynnistää taivaan? Tunnustaminen päästää irti henkimaailman. ...Sanat aktivoivat taivaan"
       (Praise the Lord, December 6th 1994).

       "...väkivaltainen usko. Minä luulen, että on tullut aika meidän ottaa omamme agressiivisesti
       (TBN, September 26th 1994).

   JUMALAN SANA:

       Jospa edes osaisitte visusti vaieta, niin se olisi teille viisaudeksi luettava! (Job 13:5)
       (KJV: O that ye would altogether hold your peace! And it should be your wisdom.)

       Eikö tule jo loppu tuulen pieksämisestä, vai mikä yllyttää sinua vastaamaan? (Job 16:3)

       "Kuka olet sinä, joka taitamattomilla puheilla pimennät minun aivoitukseni? (Job 38:2)

       Hävittäköön Herra kaikki liukkaat huulet, kielen, joka kerskuen puhuu. (Ps.12:3)

       ... ne, jotka sanovat: "Kielemme voimalla me olemme väkevät; huulemme ovat meidän tukemme; kuka on meille herra?" (Ps.12:4)

       Missä on paljon sanoja, siinä ei syntiä puutu; mutta joka huulensa hillitsee, se on taitava. (Snl. 10:19)

       Sillä paljot unet ovat pelkkää turhuutta; samoin paljot puheet. Mutta pelkää sinä Jumalaa. (Saarn. 5:7)

   6. Terveys...
   BENNYN IDEAT:


       "Jumalan pyhälle ei ole mitään sairautta"
       (Rise and Be Healed! 1991, sivu 14)

       "Hän lupaa parantaa kaikki - jokaisen, minkä ikinä tahansa -- kaikki meidän sairautemme! Tämä tarkoittaa, että ei edes päänsäryn, poskiontelotulehduksen, ei edes hammassäryn - ei minkään, ei minkään sairauden pitäisi tulla tiellesi"
       (ibid., sivu 32);

       "Jumalan suurin halu Jeesuksen Kristuksen seurakunnalle ... on, että meillä olisi täydellinen terveys
       (ibid., sivu 65);

       "Jos sinun ruumiisi kuuluu Jumalalle, se ei kuulu, eikä voi kuulua sairaudelle"
       (ibid., sivu 62);

       "Satoja todistettuja parantumisia ja tuhansia kääntymisiä on tapahtunut, mukaan lukien pyörätuolit ja kainalosauvat jättäneitä ihmisiä."
       (The Anointing, 1992, sivut 94-95).

  JUMALAN SANA:

       Ja etten niin erinomaisten ilmestysten tähden ylpeilisi, on minulle annettu lihaani pistin, saatanan enkeli, rusikoimaan minua, etten ylpeilisi. (2.Kor.12:7)

       Ja hän sanoi minulle: "Minun armossani on sinulle kyllin; sillä minun voimani tulee täydelliseksi heikkoudessa." Sentähden minä mieluimmin kerskaan heikkoudestani, että Kristuksen voima asettuisi minuun asumaan. (2.Kor.12:9)

       Sentähden minä olen mielistynyt heikkouteen, pahoinpitelyihin, hätään, vainoihin, ahdistuksiin, Kristuksen tähden; sillä kun olen heikko, silloin minä olen väkevä. (2.Kor.12:10)

       ...minä olin alaston, ja te vaatetitte minut; minä sairastin, ja te kävitte minua katsomassa; minä olin vankeudessa, ja te tulitte minun tyköni.' (Matt.25:36)

       Erastus jäi Korinttoon, mutta Trofimuksen minä jätin Miletoon sairastamaan. (2.Tim.4:20)

       Sillä hän ikävöi teitä kaikkia ja on kovin levoton siitä, että olitte kuulleet hänen sairastavan. (Fil.2:26)

       Ja hän olikin sairaana, kuoleman kielissä; mutta Jumala armahti häntä ... (Fil.2:27)


Viimeinen muokkaaja, jarrut pvm Su Huhti 27, 2014 8:13 am, muokattu 2 kertaa
avatar
jarrut

Viestien lukumäärä : 1911
Join date : 24.10.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

..jatkuu:

Viesti  jarrut lähetetty Su Huhti 27, 2014 8:10 am


   Ja rikkaus:
   BENNYN IDEAT:


      "Herra antaa eikä milloinkaan ota. Kun Job sanoi: 'Kiitetty olkoon Herran nimi,' niin se ei tarkoita, että hän olisi oikeassa. Sanoessaan 'Kiitetty olkoon Herran nimi,' hän oli vain uskonnollinen"
      (Benny Hinn, TBN, November 1990).

      Takavuosina oli tapana saarnata: 'Oi, me tulemme kävelemään kultaisilla kaduilla.' Minä sanoisin, että en tarvitse kultaa siellä ylhäällä. Minun on saatava se tänne alas'"
      (Praise-a-Thon, TBN, 2nd April 1991).

      "Pahat ihmiset kokoavat varoja ja minä rakastan John Avazini'in tapaa opettaa tästä. Hän on paras opettamaan kuinka saada pahojen varat. Minä pidän siitä!"
      (Praise-a-Thon, TBN, 6th November 1990).

      "Köyhyys on demoni. Jumalan oli näytettävä minulle näky demonista osoittaakseen tämän minulle kirjaimellisesti. Samaan aikaan kun Oral Roberts tuli minun luokseni sanomaan minulle sen, minkä kertoi uskomisesta Jumalaan korjuutyössäni. Aivan samaan aikaan minulla oli näky makuuhuoneessani. Olin unessa ja heräsin ja suoraan kasvojeni edessä näin paholaisen. Kysyt ehkä: Sanoitko että näit? Kyllä, niin juuri. Jos sinulla on vaikeuksia ymmärtää, niin se on sinun pulmasi. Ja se mokoma pilkkasi minua makuuhuoneessani.  Ja Herra puhui ja sanoi minulle: "Tuo on köyhyyden paholainen." En luullut sellaista olevan olemassakaan. Sitten Herra sanoi: "Nuhtele sitä nyt." Nousin istumaan sängyssäni ja sanoin: "Minä nuhtelen sinua." Herra keskeytti minut ja sanoi: "Ei tuo ole mitään nuhtelua. Sinä nuhtelet minun Sanallani." Ja yhtäkkiä minun suustani alkoi virrata Raamatun sanoja koskien Jumalan siunauksia. Se demoni katosi näköpiiristäni ja siitä lähtien tähän päivään asti elämässäni on ollut siunauksia.
      (TBN, 1990).

      Me uskomme nyt, että yhdessä vuodessa sinä olet pääsevä veloistasi. Sehän on sanottu Raamatussa! 1.Moos.26 sanoo, että Iisak kylvi nälänhädän aikana ja korjasi samana vuonna.
      (Praise-a Thon, TBN, April 1990).

      Sanokaa kaikki minun perässäni: "Pahojen rikkaudet ovat minun".
      [Yleisö toistaa]. (ibid.).

  JUMALAN SANA:

      Ja hän sanoi: "Alastonna minä tulin äitini kohdusta, ja alastonna minä sinne palajan. HERRA antoi, ja HERRA otti; kiitetty olkoon HERRAN nimi." (Job 1:21)

      He viettävät päivänsä onnessa, mutta äkkiä heidät säikähytetään alas tuonelaan.Ja kuitenkin he sanoivat Jumalalle: 'Mene pois meidän luotamme, sinun teistäsi emme tahdo tietää. Mikä on Kaikkivaltias, että häntä palvelisimme? Ja mitä hyötyä meillä on siitä, että häntä rukoilemme?' (Job 21:13-15)


      Jos minä panin uskallukseni kultaan ja sanoin hienolle kullalle: 'Sinä olet minun turvani', jos iloitsin siitä, että rikkauteni oli suuri ja että käteni oli saanut paljon hankituksi, jos katsellessani aurinkoa, kuinka se loisti, ja kuuta, joka ylhänä vaelsi, sydämeni antautui salaa vieteltäväksi ja käteni niille suudelmia heitti, niin olisi sekin raskaasti rangaistava rikos, sillä minä olisin kieltänyt korkeuden Jumalan. (Job 31:24)


      Vanhurskaan vähä vara on parempi kuin monen jumalattoman tavarain paljous. (Ps.37:16)


      Katso, nämä ovat jumalattomat; kuitenkin he elävät ainaisessa rauhassa ja rikastuvat yhäti. (Ps.73:12)


      Ei auta tavara vihan päivänä, mutta vanhurskaus vapahtaa kuolemasta. (Snl.11:4)


      Joka rikkauteensa luottaa, se kukistuu, mutta vanhurskaat viheriöitsevät niinkuin lehvä. (Snl.11:28.


      Toinen on olevinaan rikas, omistamatta mitään, toinen olevinaan köyhä, vaikka on tavaraa paljon (Snl.13:7)


      Jeesus sanoi hänelle: "Jos tahdot olla täydellinen, niin mene, myy, mitä sinulla on, ja anna köyhille, niin sinulla on oleva aarre taivaissa; ja tule ja seuraa minua." (Matt.19:21)


      Silloin Jeesus sanoi opetuslapsillensa: "Totisesti minä sanon teille: rikkaan on vaikea päästä taivasten valtakuntaan. (Matt.19:23)


      Mutta voi teitä, te rikkaat, sillä te olette jo saaneet lohdutuksenne! (Lk. 6:24)


      ... alituisia kinastuksia niiden ihmisten kesken, jotka ovat turmeltuneet mieleltään ja totuuden menettäneet ja jotka pitävät jumalisuutta keinona voiton saamiseen. (1.Tim. 6:5)


      Ja suuri voitto onkin jumalisuus yhdessä tyytyväisyyden kanssa. (1.Tim.6:6)


      ... mutta kun meillä on elatus ja vaatteet, niin tyytykäämme niihin. (1.Tim. 6:8.


      Mutta ne, jotka rikastua tahtovat, lankeavat kiusaukseen ja paulaan ja moniin mielettömiin ja vahingollisiin himoihin, jotka upottavat ihmiset turmioon ja kadotukseen. (1.Tim.6:9)


      Kuulkaa nyt, te rikkaat: itkekää ja vaikeroikaa sitä kurjuutta, joka on teille tulossa. (Jaak.5:1)


      Saarn. 5:10, Jer.5:28, Jer.17:11, Miika 6:12, Sef.1:18, Matt.6:19, Matt.13:22, Lk.12:15, 1.Tim.6:7, Jaak.1:11.

   8. Vihamiesten kohtelu:
   BENNY'N IDEAT:


  Ne, jotka vastustavat meitä, ovat ääliöporukkaa (bunch of morons) (Praise-a-Thon, TBN, November 1990): jotka hyökkäävät kimppuuni jonkin opetukseni vuoksi. Salli minun sanoa sinulle jotakin veli, se mitä sinä odotatkin! ... Olen hakenut yhtä värssyä Raamatusta: en vain oikein meinaa löytää sitä. Sitä jaetta jossa sanotaan: "Jos et pidä heistä, tapa heidät". Todella toivon, että voisin löytää sen! ... Sinä haiset suoraan sanoen - niin minä ajattelen siitä! ... Joskus toivon, että Jumala antaa minulle Pyhän Hengen konekiväärin: I'll blow you're head off (???). (Praise-a-Thon, TBN, 8th November 1990):

      Pyhä Henki on minun ylläni... se päivä on tuleva, jolloin ne jotka hyökkäävät meitä vastaan kaatuvat maahan kuolleina... älä koske Jumalan palvelijoihin; se on hengenvaarallista... voi teitä, jotka koskette Jumalan palvelijoihin. Te tulette maksamaan siitä. (Miracle Invasion Rally, 22nd November 1991).

  Nyt minä osoitan sormellani Jumalan valtavassa voimalla minun ylläni ... kuuntele tätä: on miehiä ja naisia eteläisessä Kaliforniassa, jotka hyökkäävät minua vastaan. Sanon teille kaikille nyt voitelun alla, te tulette korjaamaan sadon tästä lapsissanne ellette lopeta... ja teidän lapsenne tulevat kärsimään. Te hyökkäätte minua vastaan radiossa joka ilta - te tulette maksamaan ja teidän lapsenne. Kuulkaa tämä Jumalan palvelijan huulilta. Te olette vaarassa. Tehkää parannus! Tai Jumala Kaikkivaltias liikuttaa kättänsä. Älkää koskeko minun voideltuuni... (World Charismatic Conference, 7th August 1992.);

  Te olette hyökänneet minua vastaan ja teidän lapsenne tulevat maksamaan siitä. (TBN, October 23rd 1992).

  Se sai minut niin vihaiseksi - jos olisin voinut tappaa hänet, olisin tehnyt sen." (Orlando Christian Centre, August 12th 1992).
  Nyt minä kerron teille, että Jumala osoittaa profeetallisesti Psalmeissa, että Jeesuksen Kristuksen ruumis Amerikassa on ennemmin tai myöhemmin käyvä hyökkäykseen ja sanova: "Nyt riittää! Sinä kosket meihin vielä kerran ja KAADUT KUOLLEENA MAAHAN VELI" (ibid.).

  Jos sinä rukoilet "Get em (Tapahtukoon se heille)", niin mikään ei voi estää sitä tapahtumasta, mutta Jumala on antanut kylliksi armoa, jotta voit sanoa: "Herra, anna heille anteeksi" ja Jumala ei salli mitään tapahtua heille; se todella riippuu sinusta. Jumala on antanut sinulle valintamahdollisuuden pitäisikö Hänen tuomita heidät vai ei; se on sinun käsissäsi (ibid.).

  Sinä et tunne kirjoituksia! Sinun tulee antaa heille anteeksi vain, kun he tietävät mitä tekevät... Minä rukoilen sitä omissa rukouksissani; Minä sanoin: "Herra, älä anna heille anteeksi, anna heidän saada se, (minkä ansaitsevat)" (ibid.).


  JUMALAN SANA:

  Ja taivaat julistavat hänen vanhurskauttansa, sillä Jumala on tuomari. Sela. (Ps.50:6)

  Vanhurskaan suu on elämän lähde, mutta jumalattomien suu kätkee väkivaltaa. (Snl.10:11)

  Mutta minä sanon teille: älkää tehkö pahalle vastarintaa; vaan jos joku lyö sinua oikealle poskelle, käännä hänelle toinenkin; (Matt.5:39)

  Mutta minä sanon teille: rakastakaa vihollisianne ja rukoilkaa niiden puolesta, jotka teitä vainoavat, (Matt. 5:44)

  Ja kun te seisotte ja rukoilette, niin antakaa anteeksi, jos kenellä teistä on jotakin toistansa vastaan, että myös teidän Isänne, joka on taivaissa, antaisi teille anteeksi teidän rikkomuksenne." (Mk 11:25)

  Vaan rakastakaa vihollisianne ja tehkää hyvää ja lainatkaa, toivomatta saavanne mitään takaisin; niin teidän palkkanne on oleva suuri, ja te tulette Korkeimman lapsiksi, sillä hän on hyvä kiittämättömille ja pahoille. (Lk.6:35)

  Älkää itse kostako, rakkaani, vaan antakaa sijaa Jumalan vihalle, sillä kirjoitettu on: "Minun on kosto, minä olen maksava, sanoo Herra." (Room.12:19)

  Vaan "jos vihamiehelläsi on nälkä, ruoki häntä, jos hänellä on jano, juota häntä, sillä näin tehden sinä kokoat tulisia hiiliä hänen päänsä päälle." (Room.12:20)

  ... etteivät ketään herjaa, eivät riitele, vaan ovat lempeitä ja osoittavat kaikkea sävyisyyttä kaikkia ihmisiä kohtaan. (Tiitus 3:2)

  Älkää kostako pahaa pahalla, älkää herjausta herjauksella, vaan päinvastoin siunatkaa; sillä siihen te olette kutsututkin, että siunauksen perisitte. (1.Piet. 3:9)

   9. Jumalan kaikkivaltius (the sovereignty of God):
   BENNY'N IDEAT:


  "Jumala sanoi Abramille, että Hän voisi koskettaa tätä maata, kunnes ihminen antaisi sen takaisin Hänelle"
  (World Charismatic Conference, 7th August 1992).

  Älä ikinä äläkä milloinkaan mene Herran luo ja sano: "Jos se on sinun tahtosi... "Älä salli sellaisten uskoa tuhoavien sanojen tulla suustasi.
  (Rise and Be Healed!, 1991, p47-48.

   JUMALAN SANA:


  Katsokaa nyt, että minä, minä olen, eikä yhtäkään jumalaa ole minun rinnallani. Minä kuoletan ja minä teen eläväksi, minä lyön ja minä parannan; eikä ole sitä, joka pelastaisi minun käsistäni. (Deut. 32:39)

  Katso, hän tempaa saaliinsa, kuka voi häntä estää, kuka sanoa hänelle: 'Mitä sinä teet?' (Job 9:12)

  Ja hän meni vähän edemmäksi, lankesi kasvoilleen ja rukoili sanoen: "Isäni, jos mahdollista on, niin menköön minulta pois tämä malja; ei kuitenkaan niinkuin minä tahdon, vaan niinkuin sinä." (Matt. 26:39)

  sen sijaan, että teidän tulisi sanoa: "Jos Herra tahtoo ja me elämme, niin teemme tämän tai tuon." (Jaak.4:15)

  4.Moos.11:23, 1.Aik.29:11, 2.Aik. 20:6, Job 42:2, 1.Kor.10:26

   10. Ylösnousemus:
   BENNY'N IDEAT:


  Jeesus syntyi uudelleen [helvetissä].
  (Ääninauhalta Asemamme Kristuksessa #1, 1991, audiotape).

   JUMALAN SANA:


  Jeesus sanoi hänelle: "Minä olen ylösnousemus ja elämä; joka uskoo minuun, se elää, vaikka olisi kuollut. (Joh.11:25)

  11. Pyhän Hengen työ:
  BENNY'N IDEAT:

  "Salli minun selittää, että monesti en ollut tietoinen Hänen läsnäolostaan. Tiesin Hänen olevan kanssani, mutta minä totuin niin Häneen, että en tuntenut noiden erityisten aikojen sähköisyyttä. Mutta toiset tunsivat sen. Monta kertaa, kun ystäväni tulivat tapaamaan minua, he alkoivat itkeä johtuen Pyhän Hengen läsnäolosta. Olin taas kerran kateissa Jumalan Hengen voitelussa. Sitten kuulin Jim'in töräyttävän auton torvea. Kun juoksin portaat alas autolle, tunsin todella Jumalan läsnäolon kulkevan mukanani. Sillä hetkellä, kun hyppäsin etuistuimelle ja suljin oven, Jim alkoi itkeä. Hän alkoi laulaa tuota kuoroa, Halleluja, Halleluja!

Hän kääntyi puoleeni ja sanoi: "Benny, minä voin tuntea Pyhän Hengen tässä autossa." Sanoin: "Tietysti Hänen läsnäolonsa on tässä autossa. Missä muualla se olisi?" Minulle siitä oli tullut normaalia, mutta Jim tuskin kykeni ajamaan. Hän jatkoi itkemistä Herran edessä. Kerran äitini pesi eteisen lattiaa samaan aikaan, kun minä olin huoneessani juttelemassa Pyhän Hengen kanssa.  Kun tulin ulos hänet heitettiin suoraan taakse. Jokin oli paiskannut hänet vasten seinää. Minä sanoin: "Mikä sinun on äiti?" Hän vastasi: "En tiedä!" Well, Herran läsnäolo melkein tyrmäsi hänet.

Veljeni voivat kertoa tapauksista, kun he tulivat lähelleni eivätkä tienneet mitä tapahtui - mutta he tunsivat jotakin epätavallista." (Good Morning, Holy Spirit, Word Publishing, 1990, pp.41-42.) Kerran Englannissa oleskelin erään kristityn perheen kodissa. Huoneeni oli aivan talon huipulla. Eräänä iltana olin poissa tolaltani Hengessä ja minulla oli maailman valtavimmat hetket, kun puhelin Hänelle. Talon emäntä huusi yläkertaan: "Benny, illallinen on valmis." Minulla kuitenkin tulvi yli, enkä halunnut lähteä. Hän kutsui uudelleen. "Illallinen on valmis." Kun olin lähtemässä tunsin jonkun tarttuvan käteeni ja sanovan: "Viisi minuuttia vielä, vain viisi minuuttia.vielä."

Pyhä Henki ikävöi minun seuraani." (ibid., p56.) "Jumalan voima iski välittömästi tuohon paikkaan. Ihniset alkoivat kirkua ja monet kaatuivat lattialle. Minä yritin luovuttaa kokouksen toverille, joka johti tilaisuutta toivoen, että hän tulisi ja ottaisi kokouksen käsistäni, mutta kun käännyin ja osoitin häntä, hän kaatui taaksepäin monta jalkaa. Yritin saada hänet tulemaan lähelle ja äkkiä hän oli kauempana poissa." (The Anointing, p.26.) "jos tämä [Pyhän Hengen kaste] on kaikki mitä on, niin tokko se paljon sisältää (if this [Baptism of the Holy Spirit] is all there is, I'm not sure there's much to it.)' (The Anointing, p.3l.) "En liioittele asiaa. Voitelu on pakollinen, jos sinut on kutsuttu palvelemaan Herraa. Sinun palvelutyössäsi ei ilman sitä ole mitään kasvua, ei mitään siunausta, ei mitään voittoa." (The Anointing, sivu 79.) Kuinka usein me olemmekaan sulkeneet silmämme ja nähneet valkoisen hahmon.  Sinä sanot: "Kuka tuo on? - Pyhä Henki. "Voi, en tiennyt sitä." Oi, sinun pitäisi (Great Miracle Service, Texas, June 21 1990).


  JUMALAN SANA:


  Mutta Puolustaja, Pyhä Henki, jonka Isä on lähettävä minun nimessäni, hän opettaa teille kaikki ja muistuttaa teitä kaikesta, minkä minä olen TEILLE sanonut. ' (Joh.14:26)

  Mutta kun Puolustaja tulee, jonka minä lähetän teille Isän tyköä, totuuden Henki, joka lähtee Isän tyköä, niin hän on todistava minusta. (Joh.15:26)

  Ja kun hän tulee, niin hän näyttää maailmalle todeksi synnin ja vanhurskauden ja tuomion: (Joh.16:8.

  Mutta kun hän tulee, totuuden Henki, johdattaa hän teidät kaikkeen totuuteen. Sillä se, mitä hän puhuu, ei ole hänestä itsestään; vaan minkä hän kuulee, sen hän puhuu, ja tulevaiset hän teille julistaa. (Joh. 16.13)

  Mutta Hengen hedelmä on rakkaus, ilo, rauha, pitkämielisyys, ystävällisyys, hyvyys, uskollisuus, sävyisyys, itsensähillitseminen. Sellaista vastaan ei ole laki. Ja ne, jotka ovat Kristuksen Jeesuksen omat, ovat ristiinnaulinneet lihansa himoineen ja haluineen. Jos me Hengessä elämme, niin myös Hengessä vaeltakaamme. Älkäämme olko turhan kunnian pyytäjiä, niin että toisiamme ärsyttelemme, toisiamme kadehdimme. (Gal.5:22-26)

  Mutta Henki sanoo selvästi, että tulevina aikoina moniaat luopuvat uskosta ja noudattavat villitseviä henkiä ja riivaajien oppeja. (1.Tim.4:1)

  Säilytä se hyvä, mikä sinulle on uskottu, Pyhän Hengen kautta, joka meissä asuu. (2.Tim.1:14)

  Ja joka pitää hänen käskynsä, se pysyy Jumalassa ja Jumala hänessä. Ja siitä me tiedämme hänen meissä pysyvän, siitä Hengestä, jonka hän on meille antanut. (1.Joh. 3:24)

  ...sanoen teille: "Viimeisenä aikana tulee pilkkaajia, jotka vaeltavat jumalattomuutensa himojen mukaan." 19. Nämä juuri saavat aikaan hajaannusta, he ovat sielullisia, henkeä heillä ei ole. (Juuda 1.18-19)

  Ylistetty olkoon meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumala ja Isä, joka on siunannut meitä taivaallisissa kaikella hengellisellä siunauksella Kristuksessa. (Ef.1:3)

  Koska hänen jumalallinen voimansa on lahjoittanut meille kaiken, mikä elämään ja jumalisuuteen tarvitaan, hänen tuntemisensa kautta, joka on kutsunut meidät kirkkaudellaan ja täydellisyydellään. (2.Piet.1:3)

  Eikä ihme; sillä itse saatana tekeytyy valkeuden enkeliksi. (2.Kor.11-14)

  12. Ihmisen lisääntyminen:
   BENNY'N IDEAT:


  Pyhä Henki sanoo: "Jumalan alkuperäinen suunnitelma on, että naisen tuli synnyttää lapsensa kyljestään
  (out of her side)." (Our Position in Christ#5, 1990, audiotape side 2).

 JUMALAN SANA:

  Katso, lapset ovat Herran lahja, ja kohdun hedelmä on anti. (Ps.127:3)

  13. Uskon luonne:
   BENNY'N IDEAT:


  Usko vapautetaan, kun minä puhun uskon sanan.
  (Benny Hinn, TBN, 6th July 1992).

  JUMALAN SANA:

  Usko tulee siis kuulemisesta, mutta kuuleminen Kristuksen sanan kautta. (Room.10:17)

  Mutta usko on luja luottamus siihen, mitä toivotaan, ojentautuminen sen mukaan, mikä ei näy. (Hepr.11:1)

  14. Raamatullisen ilmestyksen riittävyys:
   BENNY'N IDEAT:


  Älkää, älkää hyvät ystävät luulko, että olemme täällä toistamassa jotakin sellaista, mitä olette kuulleet viimeiset 50 vuotta. ... Jos me lakkaamme antamasta teille uusia ilmestyksiä, niin me olemme kuolleita.
  (TBN, December 9th 1990).

  JUMALAN SANA:

  Älkää lisätkö mitään siihen, mitä minä teille määrään, älkääkä ottako siitä mitään pois, vaan noudattakaa HERRAN, teidän Jumalanne, käskyjä, jotka minä teille annan. (5.Moos. 4:2)

  Kaikkea, mitä minä käsken, noudattakaa tarkoin. Älkää siihen mitään lisätkö älkääkä siitä mitään ottako pois." (5.Moos.12:32)

  Jokainen Jumalan sana on taattu; hän on niiden kilpi, jotka häneen turvaavat. (Snl.30:5)

  Älä lisää hänen sanoihinsa mitään, ettei hän vaatisi sinua tilille ja ettet valhettelijaksi joutuisi. (Snl.30:6)

  Minä todistan jokaiselle, joka tämän kirjan profetian sanat kuulee: Jos joku panee niihin jotakin lisää, niin Jumala on paneva hänen päällensä ne vitsaukset, jotka ovat kirjoitetut tähän kirjaan; (Ilm.22:18.

  Mutta vaikka me, tai vaikka enkeli taivaasta julistaisi teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä me olemme teille julistaneet, hän olkoon kirottu. (Gal.1:8.

  Jokainen kirjoitus, joka on syntynyt Jumalan Hengen vaikutuksesta, on myös hyödyllinen opetukseksi, nuhteeksi, ojennukseksi, kasvatukseksi vanhurskaudessa. (2.Tim.3:16)

  ... että Jumalan ihminen olisi täydellinen, kaikkiin hyviin tekoihin valmistunut. (2.Tim.3:17)

   15. Arvostelu:
   BENNY'N IDEAT:


  Siis älä arvostele tätä opetusta.  Vain kypsymättömät arvostelevat sitä.
  (Our Position in Christ).

   JUMALAN SANA:


  Rakkaani, älkää jokaista henkeä uskoko, vaan koetelkaa henget, ovatko ne Jumalasta; sillä monta väärää profeettaa on lähtenyt maailmaan. (1.Joh.4:1)

  ... mutta koetelkaa kaikki, pitäkää se, mikä hyvää on; (1.Tess. 5:21)

  Benny'n ideat koskien ehtoollista...

  Kuvaillessaan katolista ehtoollista, johon hän osallistui:

      [Minä kurkotin ja kosketin viittaa joka tuntui silkin pehmeältä. ... Seuraava seikka, jonka tunsin, oli todellinen ruumiin muoto ja minun ruumiini ... meni täysin tunnottomaksi.

      ... Ja Jumala todella antoi minulle ilmestyksen tuona iltana, että kun osallistumme ehtoolliseen, se ei ole vain ehtoollinen. Me osallistumme itse Kristukseen Jeesukseen. Hän ei sanonut. "Ottakaa, syökää, tämä edustaa minun ruumistani." Hän sanoi: "Tämä on minun ruumiini, murrettu teidän edestänne..." Kun sinä osallistut ehtoolliseen, niin sinä osallistut Kristukseen ja se parantaa sinun ruumiisi. Kun osallistut Jeesukseen, kuinka voit pysyä heikkona?

      ...Sairas? ...Ja niinpä tänä iltana, kun osallistumme ehtoolliseen, me emme osallistu leipään. Me osallistumme siihen, mihin Hän sanoi meidän osallistuvan: "Tämä on minun ruumiini"
      (Praise the Lord, TBN, December 27th 1994).

   Koonnut Neil Richardson   BENNY HINN: ihmeet


  "Jumalan läsnäolo (The very presence of God)" on täsmälleen se mitä tuhannet vaativat äänekkäästi, kun he osallistuvat Benny Hinn'in "Ihmekokouksiin." He toivovat näkevänsä Jumalan toimivan valtavalla tavalla vuodattamalla ihmeitä tekevää parantavaa voimaa.

  Voin kuitenkin sanoa omasta kokemuksesta henkilökohtaisesti osallistuttuani yhteen Hinn'in kokouksista, että loukkaantumisen todennäköisyys sellaisessa tilaisuudessa on suunnattoman paljon suurempi kuin se, että tulisi parannetuksi tai saisi apua.  Havaitsin suurella tuskalla kymmeniä miehiä, naisia ja lapsia, jotka eivät päässeet edes lavan lähelle Hinn'in parannettavaksi. Näkymää voisi parhaiten kuvata "sopivimpien eloonjäämisenä (survival of the fittest)," kun ihmiset ryntäävät hurjasti päästäkseen lavalle, jotta voisivat kokea kaatumisen Hinn'in jalkojen juuressa.

  On traagista, että ne, jotka osallistuivat kokoukseen pyörätuoleissa, lähtivät sieltä samassa fyysisessä tilassa. Jotkut itkivät. Toiset sanoivat minulle, että he lähtivät tuntien, että Jumala ei välittänyt heistä, tai Hänellä ei ollut aikaa ajatella heidän tarpeitaan.

  "Hinn ei väitä vain nostaneensa ihmisiä pyörätuoleista, parantaneensa sokeita ja kuuroja, vaan hän väittää myös parantaneensa ainakin neljä ihmistä AIDS'ista [Orlando Sentinel, 1 1 October 1987]. Kuitenkin todisteita vaadittaessa Susan Smith, joka ilmeisesti auttaa Hinn'iä tällaisissa kuulusteluissa, käy kummallisen vältteleväksi.

  Koskien AIDS-tapausta hän vastasi, että lopulliset testit eivät ole vielä sisällä. Kysyttäessä Orlandolaisesta naisesta, jonka väitettiin parantuneen diabeteksen aiheuttamasta sokeudesta, Susan ei halunnut paljastaa naisen nimeä. Myöhemmin hän sanoi, että naisen näkö voi edelleen olla hämärä ja että hänellä edelleen on diabetes, mikä ironista kyllä, vain pahensi ongelmaa. "Toivon, että hän pääsisi eroon insuliinista," sanoo Susan. "Juuri se tekee heidät sokeiksi."

  Älä erehdy: Minä henkilökohtaisesti uskon kyllä Jumalan parantavaan voimaan. Mutta jos Jumala todella parantaa Hinn'in kautta niin, todisteiden puuttuminen on silmiin pistävää. Missä esim. ovat ne, jotka ovat saaneet takaisin puuttuvat silmät ja jalat? Jos Jumala todella on käyttänyt Hinn'iä parantamaan sadoittain ihmisiä, kuten hän kerskuu, niin miksi ei yhtään täysin halvaantunutta ole astunut esiin osoittamaan maailmalle, että Hinn edustaa aitoa Pyhän Hengen voimaa? Benny Hinn on hankkinut CRI:lle (Christian Research Institute) kolmen parantuneen todistukset lääkärintodistuksineen ja muine dokumentteineen niistä monista sadoista tapauksista, joiden väittää tapahtuneen. Ilmeisestikin tämä on parasta, mitä hän voi hankkia, hänen vahvinta näyttöään. Kuitenkin CRI:n lääketieteellisen konsultin lääket. tri Preston Simpson'in mukaan kaikki kolme tapausta ovat heikosti dokumentoituja ja sekavia.

  Tapaus 1: Paksusuolen syöpä. Hinn'in hankkimien lääkärintodistusten huolellinen tutkimus paljastaa, että pahanlaatuinen kasvain oli poistettu ennemmin kirurgisesti (ynnä umpisuoli ja kahdeksan imusolmuketta) kuin, että se olisi parantunut ihmeen kautta.

  Tapaus 2: Lupus (ihosairaus) ja siihen liittyvät häiriöt. Tämä on erityisen mielenkiintoinen tapaus, koska lupuksen hyvin tiedetään menevän piileväksi itsestään, jopa vuosiksi kerrallaan. Tämä luonnollisesti vaikeuttaa ihmeparantumisen todentamista. Mikä voidaan todentaa, ovat lupuksen seuraukset -- tässä tapauksessa selän nivelvaurio (damage to the sacroiliac joint) -- ja sehän ei parantunut.

  Tapaus 3: Selkärangan kasvain ja eri syöpiä. Tämä tapaus on todella ongelmallinen. Ensiksikin selkärangan CAT tutkimuksen nauhat "tyhjennettiin ennen kuin luita voitiin arvioida." Toiseksi, todistukset paljastavat, että selkärangan kasvain alkoi kutistua noin kolme kuukautta ennen Hinn'in ihmekokoussarjaa. Ja lopuksi, kasvain oli edelleen jäljellä -- eikä parantunut-- useita kuukausia väitetyn "parantumisen" jälkeen.

  Hinn väittää, että on tapahtunut "satoja" todistettuja parantumisia -- mutta on selvää, että jos tämän kaltaiset todisteet ovat parasta, mitä hän saa kokoon vuosikausien "ihmekokousten" jälkeen -- jokaisessa kokoussarjassa on henkilökunta parantumistapausten dokumentointia varten -- niin ei ole mitään uskottavaa todistetta, että hän olisi koskaan ollut mukana aidossa parantamisessa"

  (Christianity in Crisis, Hank Hanegraaff, p339-41).

http://www.heinola.org/~patato/lukijat/muut/kirje262%5B1%5D.php
avatar
jarrut

Viestien lukumäärä : 1911
Join date : 24.10.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

Kathryn Kuhlman siirsi voitelunsa Benny Hinniin

Viesti  jarrut lähetetty Ma Huhti 28, 2014 12:20 pm

Hinnin mukaan aikansa vaikutusvaltaisin naisevankelista, Kathryn Kuhlman, jonka muisto elää vahvana edelleen, jätti hänelle "manttelinsa", eli siirsi voitelunsa Hinniin ja näin Bennystä tuli Kathrynín työn jatkaja kuten Elian ja Elisan tapauksessa. Kuhlmanilla on Hinniin vieläkin suuri vaikutus. Benny Hinn kertoi tämän ilmestyneen hänelle "yöllisessä näyssä" yhdessä Jeesuksen kanssa, "Ja siellä hän seisoi tässä huoneessa ja sanoi minulle, tietenkin tämä oli uni, mutta enemmänkin näynomainen... näin neiti Kuhlmanin ja hän sanoi, ´seuraa minua´. Se oli kaikki mitä hän sanoi. kirjoitti:

Kirjoitua kokonaisuudessaan täällä:
http://www.kristitynfoorumi.fi/bennyhinn1.htm
avatar
jarrut

Viestien lukumäärä : 1911
Join date : 24.10.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Benny Hinn--ilman naamiota

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa