Vapaasana
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 

 


Rechercher Tarkennettu haku

Viimeisimmät aiheet
» Lähetyshiippakunta (LHPK) kouluttaa pappejaan pahojen henkien ulosajamiseen.
Tänään kello 10:22 am kirjoittaja arkikalusto

» Per Olof Malk: ”Pyrkikäämme tuntemaan Herra”
Tänään kello 9:47 am kirjoittaja Hellevi

» Kuka on Se kunnian Kuningas?
Tänään kello 9:10 am kirjoittaja jarrut

» KristitynFoorumi/ Juhani Aitomaa/ Uskallanko Arvioida?
Tänään kello 8:06 am kirjoittaja jarrut

» Uuden minän voitto
Eilen kello 8:46 am kirjoittaja jarrut

» KARITSA JA SEURAKUNTA – NÄKYMIÄ ILMESTYSKIRJAAN
Eilen kello 8:26 am kirjoittaja jarrut

» ”Oi sitä Jumalan rikkauden ja viisauden ja tiedon syvyyttä!”
Ke Helmi 21, 2018 8:23 am kirjoittaja jarrut

» Oletko valmis raivattavaksi?
Ti Helmi 20, 2018 9:22 am kirjoittaja jarrut

» Horjumaton Jumalan Sana
Ma Helmi 19, 2018 10:28 am kirjoittaja arkikalusto

Helmikuu 2018
MaTiKeToPeLaSu
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728    

Kalenteri Kalenteri

Yhteistyökumppanit

Esa Suojala: "Palvele pyhillä armolahjoilla"

Siirry alas

Esa Suojala: "Palvele pyhillä armolahjoilla"

Viesti  Admin lähetetty Ma Kesä 23, 2014 7:10 am


Lukemani kirja on täynnä harhaoppia.

Suojalan opeissa ilmenee
mm shamanismia ja on täynnä Raamatun vastaisia kirjoituksia.

Tässä otteita aiheesta parantamisen armolahjan tunnistaminen:

Varmin merkki armolahjan omistamisesta on se, että sairaita paranee.
2 ) Varmin merkki armolahjan omistamisesta on se, että eri ihmisillä on eri sairauksiin vaikuttava parantamisen lahja. Kokeile lahjaasi ensin oman seurakunnan keskellä. Mainonnan hoitaa Jumala käyttäessään sinua, sillä voitelu näkyy ja kuuluu.

3 ) Epävarmuuskin voi olla merkki (ei epäusko )
Ihmisen sisin sanoo niin kuin profeetta kutsun saatuaan: "En
minä kykene, sillä minä olen nuori."

Alistu Jumalan ohjaukseen. Hän tekee sinusta aseen pimeyden
valtoja vastaan.
Lahja toiminnassa
Tietoisuus lahjan käytössä vapauttaa uskon liikkeelle. Siksi on hyvä myös katsella, millaisia ulkoisia merkkejä voi olla henkilöillä,jotka saavat palvella terveeksitekemisen lahjalla.

1 ) Käsi kuumenee
Kun käsi lasketaan sairaan kohdan ylle, se kuumenee, ja lärnpö vaikuttaa selvästi myös potilaaseen. Näin tapahtuu melkeinjokaisessa kokouksessa, jossa Jumala haluaa parantaa kauttani.

2 ) Kädessä on hiljaista värinää
Tämä tuntuu, kun Jumalan voima siirtyy käden kautta sairaaseen. Tällaista olen kokenut enimmäkseen silloin, kun kyseessä on omasta mielestäni epävarma tilanne. Jumalallahan ei mahdottomia tilanteita olekaan.

3 ) Tunne käsissä on tietoisuuden tasolla
Erään kerran käteni meni aivan tunnottomaksi, ja seuraavana päivänä kokouksessa paranivat kaikki, jotka pyysivät rukoilernaan sairauksiensa puolesta.

4 ) Jumala antaa selvän merkin ja sanat, esim. ilmestyksessä Olen kokenut tällaisina merkkeinä ,mm. sen, kun luokseni saapui ratsastaja vlkoisen hevosen selässä.Hän ratsasti suoraan käsiini ja sulautui niihin.Sen jälkeen tulivat käskysanat tai neuvottiin, mitä tehdään.


Lisää Suojalan opetuksia:

Olen havainnut, että voitelun ollessa päällä on innoitus annettu tilannekohtaisesti. Vain Pyhä Henki voi käynnistää terveeksitekemisen lahjat. Eri ihmisillä on tietenkin erilaisia kokemuksia. Toinen palvelee parannettaessa selkäsairaita, joku toinen syöpäpotilaita, joku vatsavaivoista kärsiviä; joku parantaa pään alueen kipuja, joku sisätauteja, joku psyykkisiä sairauksia. Kuitenkin kaiken tämän suoritettuamme olemme vain ansiottomia palvelijoita:

Tiedän, että minunkin kokemukseni on hyvin pientä ja vajavaista. Olen kuitenkin halunnut kirjoittaa niistä rohkaistakseni sinua rukoilemaan ja käyttämään lahjaasi.
Pyhä Henki tutkii salatuimmatkin ja löytää meistä kaikki pimeyden kätköt. Tähän hetkeen on tarjolla Jumalan parantava voima, kaikille ja kaikkialla. Ei ole väliä, tapahtuuko parantuminen uskon rukouksen kautta vai armolahjojen välityksellä; pääasia on, että meidän hengellisessä elämässämme on tilaa uskolle.

Olemme riippuvaisia Pyhästä Hengestä. Antakaamme hänelle täydellinen hallintavalta elämässämme, niin saamme nähdä suuria. Alistukaamme opetuslapseuteen, sillä voimme joutua tilanteisiin,
joista emme ole aivan varmoja. Mutta sekin on parempi kuin olla ottamatta riskiä, sillä silloin kätkisimme lahjan liinaan käärittynä maahan. Jumalan vastauksen tähän tiedämme! Pyhän Hengen läsnäolo on ehdoton vaatimus lahjan toiminnalle,
Kun Jumala alkaa parantaa sairaita välitykselläsi, on tärkeintä, että olet kuuliaisesti sitoutunut Jumalan sanaan ja Pyhään Henkeen. Vain sillä tavoin voit tuntea Jumalan tämänhetkisen...

sivulta 172/173 kirjasta: "Palvele pyhillä armolahjoilla" Esa Suojala
Tämän kertomuksen hän on lisännyt kirjaansa voimatekojen armolahjan alle:


"Kerran olin lentokoneessa matkalla Fort Lauderdalesta kohti New Yorkia. Koneen lastaus oli jo aikamoinen farssi, sillä mukaan tuli erään maan turistiryhmä, joka ei halunnut puhua englantia, ja niin jouduimme vaihtelemaan paikkoja ym. Lähtö viivästyi useita minuutteja.
Lopulta päästiin lähtemään, ja kun kone nousi ilmaan, se alkoi melkein heti täristä ja vaappua valtavasti. Nousimme vähän ylemmäksi, ja kone alkoi kallistua ja täristä vieläkin kovemmin. Vieressäni olevat alkoivat kirkua ja huutaa.

Katsoin ikkunasta alas ja näin, että jos kallistumme vielä vähän, kone sakkaa ja putoamme alas. (Matkustajakoneessa ei ole voimaa, vaan se putoaa alas.)
Alkoi rukoustaistelu. Rukoilin niin, että kädetkin olivat aivan märät. Jälleen koin tuon saman: ylleni laskettiin yliluonnollinen rauha, ja tiesin, että jotakin tapahtuu kohta.

Oli aivan kuin suuri käsi olisi tullut ja ottanut koneen hallintaansa. Rauhattomuus, tärinä ja huuto loppuivat, ja loppulento sujui vakaasti ja levollisesti.
Usein vaikeissa tilanteissa olen huomannut, että kohdallani tapah. tuu samalla tavoin. Tunnen selvästi, että usko, joka tulee sydämee. ni, tulee ulkopuolelta, lahjana. Siksi se onkin lahja, joka annetaan siinä samassa Hengessä. erityisessä innoituksessa ."


Viimeinen muokkaaja, Admin pvm Ma Kesä 23, 2014 7:18 am, muokattu 1 kertaa

Admin
Admin

Viestien lukumäärä : 140
Join date : 23.10.2013
Ikä : 67
Paikkakunta : Helsinki

http://vapaasana.swedishforum.net

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Esa Suojala: "Palvele pyhillä armolahjoilla"

Viesti  Admin lähetetty Ma Kesä 23, 2014 7:17 amVs: Esa Suojala: "Palvele pyhillä armolahjoilla"

Viesti Admin lähetetty Ke 11 Joulu 2013 - 9:02
Täässä on vanha kirjoitus MSN:n Vapaasanan ajoilta, mutta selvittää asiallisesti Suojalan
epäraamatullista toimintaa. Laitan sen tähän jos siitä olisi
avuks jollekin.


--------------------------------------------------------------------------------

"Från: R.Ilonen Skickat: 2005-09-24 11:44
Luin kirjoituksen otsikolla: Esa Suojala. Vastaan aiheeseen, koska olen henkilökohtaisesti ollut häntä kuulemassa ja olen myös lukenut kirjan Palvele pyhillä armolahjoilla.


E. Suojala on eräs niistä suomalaisista, joka muitten ohella on lähetetty amerikkalaiseen hengellisyyden opiskelukeskukseen. Positiivisena miehenä hän suoriutui koulutuksestaan ansioituneena ja palasi taas kotimaahan. Ansioitumisella tarkoitan tässä niitä monia kokemuksia, joita E. Suojala sai koulutusaikanaan. Amerikkalaiseen hengelliseen koulutukseen kuuluu eräänä osana armolahjojen käyttö ja opiskelu.

Raamatussa ei ole mainintaa armolahjojen opiskelusta, vaikka sillä profeettakouluista on maininta. Profeettakoulukin kuuluu eräänlaiseen armolahjaopiskeluun tänään. Raamatun profeettakoulut eivät kuitenkaan
olleet sitä, mitä tämän päivän vastaavat koulut opettavat. Raamatun profeettakoulu oli kirjoitusten tutkimista ja sitä sen pitäisi olla tänäänkin, mutta ei ole, vaan painopisteenä on erilaisiin hengen ilmestymisiin ja toimintoihin keskittyminen.

Raamatun sanan tutkiminen on jäänyt vain muodollisuudeksi. Merkillepantavaa on, että yhä enenevissä määrin on teologisten tiedekuntien tutkintojen suorittaneita edustettuina vapaitten suuntien ohjelmoimissa koulutuskeskuksissa, niin kotimaassa kuin myös ulkomailla.

Raamatusta käy ilmi, että armolahjoja annettiin uudestisyntyneille Jumalan lapsille Jumalan valinnan mukaan, niin kuin Jumala parhaaksi näkee. E. Suojala korostaa puheissaan ja kirjassaan ihmisen oikeutta vaatia Jumalalta ihmiselle kuuluvia lahjoja ja etuoikeuksia. Raamatun mukaan ihmisellä ei ole mitään etuoikeuksia Jumalan edessä. Kaikki oikeudet ovat Jeesuksessa Kristuksessa. Kaikki Armolahjat ovat Jeesuksessa Kristuksessa. Kaikkien armolahjojen toimiminen ja käyttöoikeus on Jeesuksessa Kristuksessa, eikä ihmisellä, vaikka hänen kauttaan Jumala lahjaansa käyttää.

Ihminen ei voi päättää ja määrätä, milloin lahjaa käyttää, (poikkeuksena on kielilläpuhuminen, jota Jumalan lapsi voi käyttää rukouskielenä kammiossaan) hän voi vain suostua Jumalan käytettäväksi vaeltamalla valkeudessa, niin että on yhteys Jumalaan. Mitään näistä perustotuuksista ei E. Suojala opeta, eikä ota esille kirjassaan. E. Suojalan mukaan hän hallitsee kaikki armolahjat. Vain seurakuntaan on annettu kaikki armolahjat. Apostolit olivat siinä erikoisasemassa seurakuntien perustajina ja Jumalan lähettejä, siksi heillä joillakin oli kaikki lahjat, esim. Paavalilla. Raamattu sanoo, etteivät kaikki puhu kielillä, eivätkä kaikki profetoi, eikä kaikilla ole voimatekojen lahjaa, eikä tiedonsanoja.

Jumalan sana sanoo, ettei ole luvallista mennä sen yli mitä on kirjoitettu, eikä myöskään ottaa pois mitään siitä, mitä on kirjoitettu. Kaiken sen perusteella, mitä E. Suojala opettaa ja kirjoittaa, on hän esimerkkinä niistä, joista Jeesus Kristus varoitti, sillä vääriä Kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin.

Kristityn tehtävä tänään, on tutkia Jumalan Sanaa. Tutkia ovatko asiat niin kuin sanotaan. Ei ole syntiä olla rohkea ja sanoa vääryyksiä julki. Syntiä on tietää totuus ja olla hiljaa, tänä aikana jos koska, Totuus on kallisarvoisempi kuin mikään muu.

Jeesus Kristus on Totuus. Tätä Totuutta ei E. Suojala julista, vaikka hän puhuu Jeesuksesta, ei hän tunne Jeesusta Kristusta, ihmiseksi tullutta Jumalan Poikaa.

Lisäyksenä edelliseen.

Esa Suojalan näkyjen ja ilmestysten symboliikka
on shamanismista pohjautuvaa. New Agen mystiikan
sävyttämä hengellisyys on saanut vallan kristillisessäkin
ajattelussa, erikoisesti amerikkalaisen kristillisyyden puitteissa.

Monet ilmiöt pohjautuvat Jumala Hengestä eroaviin
lähteisiin, sillä juuri salaopit eri muodoissaan ovat
sisäistyneet tämän päivän uskonnollisuuden toimintoihin.
Se voima, joka ilmenee näistä lähteistä peräisin olevissa
ilmiöissä, on Jeesuksen Kristuksen,
Jumalan Pojan vastavoima. Antikristuksen voima.


Terveisin R. Ilonen "

Admin
Admin

Viestien lukumäärä : 140
Join date : 23.10.2013
Ikä : 67
Paikkakunta : Helsinki

http://vapaasana.swedishforum.net

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa