Vapaasana
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 

 


Rechercher Tarkennettu haku

Viimeisimmät aiheet
» Parhaita Raamatunlauseita
Valheet sisäisistä parantumisista EmptyTänään kello 5:57 am kirjoittaja jarrut

»  Raamatun julmuuksia ja ristiriitoja
Valheet sisäisistä parantumisista EmptyTänään kello 5:52 am kirjoittaja jarrut

» Mielenkiintoista tänään 21.2.2020
Valheet sisäisistä parantumisista EmptyPe Helmi 21, 2020 9:44 am kirjoittaja Vierailija

» Apokryfiteksti
Valheet sisäisistä parantumisista EmptyPe Helmi 21, 2020 8:30 am kirjoittaja arkikalusto

» Niinpä niin ☻
Valheet sisäisistä parantumisista EmptyTo Helmi 20, 2020 4:10 am kirjoittaja arkikalusto

» valkeuden enkeleitä ja lammas-susia
Valheet sisäisistä parantumisista EmptyTo Helmi 20, 2020 4:05 am kirjoittaja arkikalusto

» Terve usko ja elämä -mitä se on?
Valheet sisäisistä parantumisista EmptyTo Helmi 20, 2020 3:57 am kirjoittaja arkikalusto

» Ansa viritetty
Valheet sisäisistä parantumisista EmptyKe Helmi 19, 2020 11:32 am kirjoittaja Stiina

» Totuus ja harha / Jukka Norvanto
Valheet sisäisistä parantumisista EmptyKe Helmi 19, 2020 9:14 am kirjoittaja jarrut

Helmikuu 2020
MaTiKeToPeLaSu
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829 

Kalenteri Kalenteri

Yhteistyökumppanit


Valheet sisäisistä parantumisista

Siirry alas

Valheet sisäisistä parantumisista Empty Valheet sisäisistä parantumisista

Viesti kirjoittaja Hellevi Raitosalo lähetetty La Loka 26, 2013 7:50 am


Tarkastelussa "sisäisen parantumisen" opetus


Väärät uskonnot, taikausko ja mystiikka aina okkultismiin saakka vetävät ihmisiä puoleensa lupaamalla elämyksiä ja suuria tuntemuksia. Kristinuskon tarjoama elämä antaa sisäisen rauhan ja tyydytyksen mutta ei niinkään lupaa ulkoisia sensaatioita. Suurten joukkojen kokoamiseksi on kristillisyydessä omaksuttu samoja menetelmiä, joita väärien uskontojen harjoittajat käyttävät saadakseen seuraajia: Ihmisille pitää luoda mielikuva yliluonnollisesta voimasta keskuudessamme. Jokainen voi tulla osalliseksi voimasta kun välittäjänä toimiva "voideltu" ihminen jakaa sitä muille.

Kristilliseen seurakuntaan on soluttautunut idän uskontojen ja erilaisten New Age oppien vivahteita. Ne ovat saaneet ymmärtäjiä ja seuraajia kristillisistä johtajista. Näiden johtajien tavaramerkki on "voitelu", "ilmestystieto" ja tiettyjen menetelmien, tekniikoiden noudattaminen halutun asian saavuttamiseksi. Okkultismissa tunnetaan mielikuvituksen käyttö (asioiden visualisointi) tekniikkana, jolla halutut asiat saadaan tapahtumaan. Monet nykyisen hengellisen "uudistuksen" opettajat suosittelevat samaa tekniikkaa "raamatullisena" menetelmänä. Jumalan sanotaan olevan velvoitettu toimimaan juuri meidän haluamallamme tavalla kun tiedostamme oikean tavan vaikuttaa Häneen ja käytämme sitä.

Okkultismissa visualisoinnin kautta pyritään saamaan yhteys henkimaailmaan voiman, tiedon, vaurauden ja menestyksen saamiseksi. Tärkeä on myös parantamisen lahja, parantajan rooli fyysisten ja henkisten vammojen lääkitsijänä. Kun Raamattu opettaa meitä kääntämään katseemme itsestämme taivaassa olevaan Kristukseen niin nykyiset uuden raamatullisen tiedon omaavat opettajat haluavat seuraajansa kääntävän katseensa itseensä, menneisyyteensä ja oman sielullisuutensa syövereihin.

Eräs tällainen tekniikka tunnetaan nimellä "sisäinen parantuminen". Täydellisimmässä merkityksessään se johtaa seurakunnan ennalleen asettamiseen jokaisen jäsenen koettua "sisäisen parantumisen". (Uskoontulo ei riitä vaan tarvitaan vielä jotakin lisää). Seurakunnan ennalleen asettaminen tarkoittaa sen valmistuvan asemaan, jossa se ottaa vallan maailmassa ennen Kristuksen paluuta maan päälle. Kristuksen paluun edellytyksenä nähdään se, että seurakunnan on vallattava maailma.

Sisäisen parantumisen kurssit ovat kulovalkean tavoin levinneet seurakuntiin kaikkialla

maailmassa. Erityisesti naiset ovat olleet vastaanottavalla mielellä mutta myös miehet ovat kiitettävällä tavalla osallistuneet itsensä "vapauttamiseen" mielikuvatekniikan kautta. Liikkeen juuret ovat kaikkea muuta kuin luotettavat.

Karismaattisiin piireihin opetus on tullut paljolti John ja Paula Sandfordin kautta. Monet muutkin tunnetut kansainväliset vaikuttajat ovat tuoneet esille samaa opetusta.

Sandfordin pariskunta sai vaikutteensa Agnes Sanford nimiseltä naiselta. Sandfordien mukaan "Agnes Sanford oli rukouksella tapahtuvan sisäisen parantumisen edelläkävijä, opettajamme Kristukseen, ystävämme ja neuvonantajamme...".

John ja Paula Sandford ovat tänään maailmanlaajan "Elijah House" -liikkeen johtajat. Sen opetusta noudatetaan myös eräissä suomalaisissa kristillisissä piireissä. "Elijah Housen" opetukseen ja tavoitteisiin palaamme edempänä, nyt tutkimme mitä Agnes Sanford opetti.

Hän kirjoitti useita kirjoja, joissa silmiinpistävää on niiden selvä pakanallisuus ja kristinuskon vastaisuus. Kuinka siis ko. henkilö voi olla kristillisen "sisäisen rukouksella parantamisliikkeen perustaja, kuten Sandfordit antavat ymmärtää?

Sanfordin kirjoituksissa sanotaan mm, että Jumalan rakkaus estyy kohtaamasta ihmistä koska syntiinlankeemuksen takia negatiiviset ajattelu-värähtelyt (vibraatio) estävät sen. Jeesuksen kuolema osaltaan puhdisti maanpiirin ympärillä olevan pahojen ajatusvärähtelyjen kentän. Hänen verensä on maan päällä plasman muodossa ja se leviää taivaan tuulten levittämänä kaikkien kansakuntien ylle saaden aikaan hengellisen voiman ketjureaktion. Tämä voima voidaan tehdä tiettäväksi ihmismieliin rukouksen kautta vaikuttamalla.

Sama voima antaa meille mahdollisuuden, mielemme käytön kautta, sovittaa maailman ja sen johtajien syntejä. (Rukous sovittaa, ei Jeesus). Kaikki riippuu ajatusvärähtelyistä. Negatiiviset ajatukset (jopa jonkun toisen pahat ajatukset meistä) voivat tehdä meidät sairaiksi. Päinvastaisessa tapauksessa voimme parantaa itsemme ja muita ihmisiä.

Sanfordille Jumala oli "energiavirta", "pääenergialähde" ja Jeesus oli "suurin psykiatri". Hänen opetuksensa mielen voimasta on, että voimme muuttaa toista ihmistä visualisoinnin kautta, parantaa sairaita matkojen päässä ja jopa antaa syntejä anteeksi mielemme voimalla. Parantamistapahtuman keskeinen osa on mielikuvitus. Sanfordin mukaan "jos alitajuinen mielesi ei todella usko toisen tulevan terveeksi... niin vain pahennat hänen sairauttaan. Kun rukoilet toisen puolesta, sinun tulee oppia näkemään hänet terveenä."

Sanfordin pakanallinen opetus keskittyy siis ihmismielen ihmeitä aikaansaavaan voimaan. Jotta oikea ihmeitä luova mieli saataisiin aikaan tarvitaan "uskon ilmapiiri, tunne, että Jumala vastaa rukouksiini. Tämän saavuttamiseksi harjoittelen luovan mielikuvituksen käyttöä..."

Kirjassaan Sanford opettaa sisäisen parantumisen edellytyksenä olevan mielikuvituskuvien käytön. Pahat muistikuvat jostakin ihmisestä parantuvat kun ajattelemme tätä ihmistä (huolimatta siitä mikä hän nyt on ja mitä hän on tehnyt/tekee) Jumalan pyhänä. Näin tehden muutamme samalla tämän ihmisen. "Tämä on lunastus", sanoo Agnes Sanford.

Sisäisen parantumisen edelläkävijän ja opettajan mukaan ihminen itse visualisoinnin kautta saa aikaan lunastuksen - ei Jeesuksen kuolema ja ylösnousemus.

Tällä opetuksella on yhtymäkohtansa nykyisten tunnettujen julistajien, kuten Copelandin, Haginin ja Hinnin opetuksiin ihmisen jumaluudesta ja meille kuuluvasta mahdista.

Sanford kertoo kokeneensa Pyhän Hengen kasteen. Sen hän sai "auringon, järvessä olevan veden ja havupuissa liikkuvan tuulen kautta." Hänen mukaansa Jumala on läsnä luonnossa ja Hän on luonto. Kivikin säteilee näkymätöntä energiaa, Luojan valoa, joka on elämänvoima ja alku. Hän sanoo myös välittävänsä mielensä voimalla Kristuksen rakkautta toisille ihmisille.

Sanfordin opetus on sekoitus shamanismia ja idän uskontoja. Paljolti hänen kauttaan ideat soluttautuivat kristillisiin piireihin.

"Elijah House"-liikettä johtavat Sandfordit todistavat oppi-äitinsä olleen Agnes Sanford. Elijah Housen esite sanoo liikkeen saaneen alkunsa Jumalan antamasta näystä John ja Paula Sandfordille. Liikkeen päämäärä on parantaa sisäinen ihminen ja pahat muistot Jeesuksen rakkauden kautta sekä yhdistää rikkimenneet ihmissuhteet. "Ennalleen asettamisen ja parantamisen tarve on yleismaailmallinen ja koskee kaikkia yli tunnustusrajojen".

Sinänsä ei ole mitään pahaa pyrkiä auttamaan sisäisesti rikkimenneitä ihmisiä. Ihmisten auttaminen on kristityn velvollisuus ja Jumalan tahto. Meidän tulee kuitenkin muistaa, että omin voimin ja oman ymmärryksemme kautta annettu apu on heikkoa ja vajavaista. Todellinen apu tulee yksin Jumalalta. "Sisäinen parantuminen" menee kauemmas "Kristuksen opista" kun se Jumalan Sanan kautta tapahtuvan parantumisen sijasta opettaa omaa tietä. Opetukseen kuuluu, että nykyinen seurakunta "on jotenkin kääntänyt selkänsä taivaalle ja siksi parantava uudistus on tarpeen." Sisäinen parantuminen on tarpeen jokaisen kristityn kohdalla.

Nykyinen uudistus ja siinä vaikuttavat ja koettavat ilmiöt (hillitön nauru, lattiaan "liimautuminen", vapinat ja tärinät, erilaiset äänet ja huudot ym.) ovat osa sisäistä parantumista. Yliluonnolliset ilmiöt, enkelivoimat ja demonien vaikutus ovat osa liikkeen opetusta. John Sandfordin mukaan: "Tiedän, että minä ja jokainen, joka liittyy minuun - lujana uskossa siihen, että taivas ja maa voivat toimia yhtenä - on kutsuttu tehtävään, mitä tahansa se tarkoittaakin. Ehkä meidän ei tarvitsekaan tietää. Ehkä riittää kun kutsumme Jumalaa lähettämään enkelinsä liikkumaan avoimesti ja täysin keskuudessamme..."

Sisäisen parantumisen sanotaan olevan herätyksen avain. Ilman sitä herätys jää vaillinaiseksi. "Ilman sisäistä parantumista ja muutosta saatamme joutua (hengelliseen) taisteluun kantaen lapsuudestamme asti jääneitä taakkoja ja näin sotavarustuksemme on täynnä aukkoja... Meidän tulee kuulla Hänen äänensä ymmärtääksemme mitä Hän haluaa meidän rukoilevan. Ilman riittävää puhdistusta ja sydänten parantumista näemme ja kuulemme vajavaisesti...

Ilman sisäistä parantumista meidän omat luonnerakennelmamme palvelevat demonien asuinpaikkana, voimme vapautua demonien vaikutuksesta, mutta demoni voi palata myöhemmin seitsemän kertaa pahempana kuten Jeesus varoitti Matt.12:45... Ef.4:22-24 sanoo, että meidän tulee panna syrjään vanha ihmisemme ja uudistua Jumalan kaltaisuuteen. Uudistus mielemme hengeltä - tätä on sisäinen parantuminen ja sen tuoma muutos...

Meidän tulee opettaa heitä (uskoon tulleita) - tuoda parantumista ja muutosta heille, jotta he voivat kasvaa pelastuksessa. Jeesus on tulossa morsiantaan varten - morsian on yksi, ei haaremi. Hänen morsiamensa tulee olla sulhasen lepopaikka...

Morsiamen tulee olla kaunis. Se puhdistetaan ja valmistetaan nyt."

Tässä lainauksessa kiteytyy nykyiseen "uudistukseen" läheisesti liittyvä sisäisen parantumisen tarkoitus. Ilman sisäisen parantumisen kautta tapahtuvaa puhdistusta olet vaarassa joutua demonin vaikutuspiiriin. Pelastuksemme ei ole aivan täydellinen ilman sisäistä parantumista. Kaikki tähtää Jeesuksen morsiamen, seurakunnan," ennalleen asettamiseen" ja puhdistamiseen Jeesuksen tulemusta varten. "Sisäisesti parannettu" ja uudistunut seurakunta ottaa vallan maailmassa ja valmistaa maailman Kristuksen tulemusta varten.

Sisäisen parantumisen tekniikka perustuu mielikuvituksen avulla tapahtuvaan visualisointiin. Negatiiviset muistot ja menneisyyden pahat asiat aina lapsuuteen ja jopa kohtuun saakka tulee kohdata voidaksemme kokea täydellinen parantuminen ja pelastus. Mielikuvituksen kautta voimme edetä pahoihin muistoihimme ja visualisoida Jeesus olemaan kanssamme tässä

Okkultismin henkioppaat toimivat samalla periaatteella. Sen harjoittajat kutsuvat mielessään henkivoimia luokseen ja lopulta nämä mielikuvien olennot alkavat puhua ja elää kuten tietoiset persoonat.

Tätä tekniikkaa shamaanit, tietäjät, poppamiehet ym. "pyhät miehet" ovat käyttäneet yhteisöissään tuhansien vuosien ajan. "Kristilliseksi" tämän menetelmän tekee nyt se kun visualisoimme mielikuviimme Kristuksen... (Vaikka emme voi tietää miltä Hän edes näyttää). Karismaattiset katoliset voivat visualisoida auttajakseen Marian tai pyhimyksiä.

Esimerkkinä käytämme miestä, jonka isällä ei ollut aikaa pojalleen tämän ollessa lapsi. Poika koki tämän suurena puutteena ja on tuntenut katkeruutta isäänsä kohtaan. Sisäisen parantumisen kurssilla hänelle opetetaan visualisointia. Hänen tulee kuvitella Jeesus olemaan kanssaan niinä hetkinä kun isää olisi tarvittu.

Jeesus-mielikuva toimii isän korvikkeena kun Hän kannustaa ja antaa tunnustusta pojan yrityksille. Näin miehen tunne-elämä eheytyy ja hän vapautuu sisäisistä vammoistaan.

Pisimmälle viedyssä muodossa sisäisen parantumisen opettajat ohjaavat autettavat kohtu-asteelle saakka. Siellä tapahtuneet, tiedostamattomat asiat saadaan selville mielikuvien kautta ja niistä voidaan parantua.

Raamattu varoittaa tämänkaltaisesta toiminnasta, jolla on selkeä okkulttinen luonne. Pyhä Henki ei paranna ihmistä mielikuvituksen vaan Sanan kautta. Kun Jumalan Sanaa ei lueta, opiskella eikä haluta kuulla eksyttävät henget tuovat sijaan omia opetuksiaan. Ne osaavat naamioida opetuksensa kristillisin termein.

Tietoisina siitä, että ihminen helposti takertuu tuntemuksiinsa ne antavat uhrilleen miellyttäviä kokemuksia. Ne voivat tuottaa myös huonoja tuntemuksia ja sitten "vapauttaa" uhrinsa, jolloin tämä joutuu yhä syvemmälle luottamuksessaan vääriin opetuksiin. Ihminen joutuu oman ruumiinsa tuntemusten ja oman sielullisuutensa ansaan hengen aistien ollessa suljettuina pois toiminnasta. Hengen aistit pysyvät kirkkaina ainoastaan Sanan tuntemisen ja siihen vetoamisen kautta. Raamattu on Pyhän Hengen ilmoitus eikä sen Sanaan tule mitään lisätä eikä ottaa pois. Uudet hengelliset ilmoitukset ja toimintatavat on tutkittava Sanan valossa. Väärä on hylättävä heti kun se tulee ilmeiseksi.

2Kor.5:17 sanoo: "Siis, jos joku on Kristuksessa, niin hän on uusi luomus; se, mikä on vanhaa, on kadonnut, katso, uusi on sijaan tullut."

Monen kristityn ongelma on, että emme katso asioita Sanan (so. Jumalan) näkökulmasta vaan omasta näkökulmastamme. Tai annamme "vieraiden oppien" vaikuttaa näkemykseemme.

Uskoon tulon hetkellä Jumala näkee meidät uusina luomuksina. Itse saatamme kamppailla ajoittain kovastikin omien tuntemustemme ja pahan olomme kanssa uskoon tulon jälkeenkin. Paras lääke tällöin on rukouksessa lähestyä Herraamme ja kiittää Häntä siitä mitä Hän on hyväksemme tehnyt. Kristus kärsi raa'an, häpeällisen ristinkuoleman vapauttaakseen meidät syntiset oman syntimme ja syntisen maailman vaikutuspiiristä. Tämän tuloksena Jumala näkee meidät jo nyt täydellisinä "uusina luomuksina" Kristuksessa.

Olemme puhtaat ja täydelliset nyt jo. Sisäisen parantumisen opetus on harha-oppia opettaessaan, että Kristuksen teko ei olekaan täydellinen kohdallamme. Jotta olisimme todella puhtaat tarvitaan sisäinen parantuminen mielikuvatekniikan avulla...

Menneisyys ei merkitse Jumalan edessä vaan tärkeää on se, mikä on nyt henkilökohtainen suhteesi Jeesukseen Kristukseen. Oletko kätkettynä Hänen armossaan päivittäin ja hetkittäin. Ota vastaan Jumalan vapauttava ja parantava Sana ja huonouden hetkinä tukeudu siihen "sillä me vaellamme uskossa emmekä näkemisessä" (2Kor.5:7) Emme tarvitse mielikuvanäkemistä ollaksemme pelastettuja ja täydellisiä Kristuksessa Jumalan edessä.

Katoliset pyhimykset olivat ihmisiä, joiden elämään joko heidän elinaikanaan tai myöhemmin liitettiin erikoisia ilmiöitä tai ihmeitä. Meillä ei ole ymmärretty maailman karismaattisuudessa vaikuttavaa vahvaa katolista suuntausta, joka samoin korostaa ilmiöiden ja "ihmeiden" merkitystä. Tunnetut maailmanevankelistat taas eivät varoita tästä suuntauksesta koska heidän toimensa on suurelta osin mahdollinen katolisen väestön ja kirkon hiljaisella hyväksynnällä.Yksi uusimmista "ihmeistä" tapahtuu Silvana nimisen brasilialaisen naisen välityksellä. Hän ja erääseen helluntailiikkeen haaraan lukeutuva naispastori Ruth Heflin pitävät "ihmekokouksia" joissa rukoillaan sairaiden ja Pyhää Henkeä janoavien puolesta. Kun Silvana, jota monet pitävät "pyhänä naisena", rukoilee niin hänen käsistään erittyy hienoa öljyä. Öljyntulo saattaa olla niin voimakasta, että ajoittain sitä otetaan talteen niitä rukoushetkiä varten kun öljyä mahdollisesti ei erity. Tällä öljyllä sanotaan olevan ihmeitä tekevä vaikutus kun sillä voidellaan rukouspalveluun tulleita ihmisiä. Öljy ei ole kylliksi vaan lisäksi Silvanan päästä erittyy kultahiutaleita, kuin lumihiutaleita konsanaan. Kullan seassa on myös hopeaa. Kokouksissa on tapana, että Silvana pöyhii hiuksiaan avatun Raamatun päällä, jolloin sen sivuille putoilee kulta- ja hopeahiutaleita selvästi havaittavat määrät. Ruth Heflinillä on yhteydet Pensacolan ja Toronton herätyksiin. Pensacolan pastorin vaimo Brenda Kilpatrick ja Lila Terhune kuvaavat järjestämissään kokouksissa Pyhän Hengen vaikutusta "elävänä kultatomuna", joka leviää ihmisten ylle. Tätä Pyhän Hengen toimintaa verrataan mehiläisen suorittamaan kukan pölytykseen ja ne, jotka ovat jo "pölyttyneet" voivat puolestaan "pölyttää" muita.

Juhani Aitomaa

Tämän artikkelin saa täydellisenä alaviittein varustettuna tilaamalla:

Kristityn Foorumi

PL 571

33101 Tampere

alkuun / johdanto / kristityn foorumi artikkelit / israel / linkit / mikä on kristityn foorumi
Hellevi Raitosalo
Hellevi Raitosalo

Viestien lukumäärä : 426
Join date : 23.10.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

Valheet sisäisistä parantumisista Empty Vääriä opetuksia:

Viesti kirjoittaja Hellevi Raitosalo lähetetty Ke Tammi 22, 2014 10:06 am

Tällä sisäisen paranemisen alueella on monenlaista parantajaa.
Annetaan ymmärtää, etteivät rikkonaiset traumaattiset ihmiset
 osaa tehdä oikeita raitkaisuja ja valintoja, edes uskonasioissa,
kun eivät tunne itseään, siis  Ihmisen (S. Blomster) pitää auttaa Jumalaa,
tätä sisäistä lasta kasvattamalla ja eheyttämällä.

Salme Blomsterista olen
Vapaasanalla aikaisemminkin varoittanut, ja teen sen taas.
Kuuntelin hänen opetuksiaan http://www.ristintie.com/saarnat.html
sivustolta, Salme Blomster "Nainen ja tunteet, sisäinen lapsi osa 1." One Way Mission Helsinki
Hänen opetusmateriaalinsa ei ole Jumalan Sanaan perustuvaa, vaikka hän sanoo
edustavansa kristillistä psykiatriaa, vaan hän on todellisuudessa
New Agen oppien edustaja ja kannattaja.  
Täällä  new agen opeista tarkemmin
http://vapaasana.swedishforum.net/t259-meediot-kanavointi-vainajahenget-new-age


Hänen sivunsa/:
http://www.trigonos.fi/salme-blomster/
Blomster on pitänyt Sisäinen lapsi–kursseja, joilla ihmiset opetetaan tutustumaan
tunteisiinsa ja löytämään oman todellisen identiteettinsä.Raamattu sanoo oikeista opettajista:

1.Tessalonikalaiskirje:
2:3 Sillä meidän kehoituspuheemme ei lähde
eksymyksestä eikä epäpuhtaasta mielestä eikä ole kavaluudessa puhuttua;
2:4 vaan niinkuin Jumala on katsonut meidän kelpaavan siihen,
että meille uskottiin evankeliumi, niin me puhumme, emme, niinkuin
tahtoisimme olla mieliksi ihmisille, vaan Jumalalle, joka koettelee meidän sydämemme.

2:5 Sillä me emme koskaan ole liikkuneet liehakoivin sanoin, sen te tiedätte,
emmekä millään tekosyyllä voittoa ahnehtineet; Jumala on todistajamme,

2:6 emmekä ole etsineet kunniaa ihmisiltä, emme teiltä emmekä muilta.
Hellevi Raitosalo
Hellevi Raitosalo

Viestien lukumäärä : 426
Join date : 23.10.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

Valheet sisäisistä parantumisista Empty Vs: Valheet sisäisistä parantumisista

Viesti kirjoittaja Vierailija lähetetty Ma Tammi 27, 2014 8:02 am

Istun hetkisen linja-autossa. Ajattelin nostaa tätä aihetta keskusteluun, koska niin monilla on omakohtaista mietittävää ja kerrottavaa näiltä alueilta. Olisi vahinko, jos tästä aiheesta ei uskallettaisi kirjoittaa lainkaan.

Tuo Juhani Aitomaan kirjoitus on hyvä. Silti mielestäni nykyisin väärä on yhä monisäikeisemmin ja arvaamattomammin oikean keskellä. Hyvin moni särkynyt ja eheytymätön kristitty joutuu kulkemaan kuin sumuisia maastoja.

Tarvitsemme kaikki kärsivällisyyttä kaiken keskeneräisyytemme keskelle. On hyvä hiljakseen juurtua Kristukseen ja oppia tuntemaan Häntä. Myös jo rauha Jumalan kanssa Kristuksen työn pohjalla avaa meille mahdollisuuksia. Suhteemme Jumalaan vaikuttaa suhteissamme muihin ihmisiin ja suhteessa omaan itseemme.

Hyvä tapahtuu mielen uudistuksen kautta, myös Pyhä Henki on rauhan, rakkauden ja totuuden Henkenä vaikuttamassa hedelmää ajallaan ja tavallaan.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Valheet sisäisistä parantumisista Empty Vs: Valheet sisäisistä parantumisista

Viesti kirjoittaja jarrut lähetetty Ma Tammi 27, 2014 9:49 am

Cirsilina kirjoitti:

Tarvitsemme kaikki kärsivällisyyttä kaiken keskeneräisyytemme keskelle. On hyvä hiljakseen juurtua Kristukseen ja oppia tuntemaan Häntä. Myös jo rauha Jumalan kanssa Kristuksen työn pohjalla avaa meille mahdollisuuksia. Suhteemme Jumalaan vaikuttaa suhteissamme muihin ihmisiin ja suhteessa omaan itseemme.

Hyvä tapahtuu mielen uudistuksen kautta, myös Pyhä Henki on rauhan, rakkauden ja totuuden Henkenä vaikuttamassa hedelmää ajallaan ja tavallaan.Juuri tuo kärsivällisyyden puute ajaa kristitytkin keskeneräisyyttään parantelemaan.
Eihän Jumalalle olisi mikään mahdottomuus parantaa meitä meidän vaivoistamme heikkouksistamme ja
keskeneräisyyksistämme yhdellä kertaa, jos hän tahtoisi. Uudestisyntymisessä, siinä, kun tullaan uskoon,
moni pääsee irti monista syntitottumuksistaan, esim. alkoholista tupakasta, narkoottisista aineista,
rikollisuudesta ym.

Jotakin muuttuu heti, jotakin jää muuttumatta, ja se mikä jää muuttumatta on sitä, mikä pitää
uskovan Jeesusta lähellä, joka hetki. On pakko taistella ja rukoilla, kun kärsii synnin seurauksista,
luonteensa vioista. Pitkävihaisuus ja äkkipikaisuus esim. Ei niitä millään eheytyskurssilla paranneta.
Eikä luottamuspula niin vain lopu, eikä lempeyttä ja kärsivällisyyttä saada muutaman tunnin kurssilla.
Ne ovat koko elämän keskäviä prosesseja monen kohdalla. Hitaasti ihminen muuttuu kun Hän, joka
vajavaista lastaan Rakastaa, Jeesus Kristus, meitä hoitaa päivittäin ja hetkittäin. Aina emme ole edes
niin muuttuvaisiakaan.

5 Mooses
7:22 Ja Herra, sinun Jumalasi, karkoittaa nämä kansat sinun tieltäsi vähitellen.
Älä lopeta heitä yhtäkkiä, etteivät metsän pedot lisääntyisi sinun vahingoksesi
.

Vähitellen. Jopa hyvin hitaasti muututaan.  Ei ihminen sitä äkkimuutosta kestäisikään,
kun heti olisi se metsänpeto vaanimassa: ylpeys. Koska työ on kokonaan Jumalan käsissä,
ei sitten jää mitään pöyhkeilemisen aihetta kenellekään, niin kivuliasta on pienikin muutos.

Suhteemme Jumalaan vaikuttaa myös ihmissuhteissamme,
uskallamme lähestyä toisia, uskallamme olla tavallisia ihmisiä, emmekä mitään yli-ihmisiä,
täällä kärsimysten maassa, jossa ihmisytävällisyys on niin varovaista kaikkien
pelkojemme ja luulojemme vuoksi.

Ps. 57:3 Minä huudan Jumalaa, Korkeinta, avukseni, Jumalaa, joka vie minun asiani päätökseen.
Fil. 1:6 varmasti luottaen siihen, että hän, joka on alkanut teissä hyvän työn,
on sen täyttävä Kristuksen Jeesuksen päivään saakka.
jarrut
jarrut

Viestien lukumäärä : 2372
Join date : 24.10.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

Valheet sisäisistä parantumisista Empty Vs: Valheet sisäisistä parantumisista

Viesti kirjoittaja jarrut lähetetty Pe Heinä 13, 2018 8:47 am

Aina ajankohtainen aihe - meidän muuttumisemme.
Jumalan Sana pesee ja muuttaa Jumalan lasta.
Oppimalla tuntemaan Jeesusta opimme näkemään itsemmekin,
rehellisessä valossa.

Uskostamme huolimatta olemme vain tavallisia syntisiä ihmisiä,
tarvitsemme Jumalan Sanaa - Jeesusta Kristusta, että jaksamme
ja pysymme ihmisinä täällä toisten ihmisten joukossa.
Emme me mitään uskonsankareita koskaan ole, vaan
arkisia vajaamittaisia monia puutoksia ja heikkouksia
täynnä olevia Armon kerjäläisiä.

Johanneksen evankeliumi:
Jeesus:
15:3 Te olette jo puhtaat sen sanan tähden, jonka minä olen teille puhunut.
jarrut
jarrut

Viestien lukumäärä : 2372
Join date : 24.10.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

Valheet sisäisistä parantumisista Empty Vs: Valheet sisäisistä parantumisista

Viesti kirjoittaja Stiina lähetetty Pe Heinä 13, 2018 12:24 pm

I love you AAMEN Like a Star @ heaven


Stiina

Viestien lukumäärä : 525
Join date : 04.08.2017

Takaisin alkuun Siirry alas

Valheet sisäisistä parantumisista Empty Vs: Valheet sisäisistä parantumisista

Viesti kirjoittaja jarrut lähetetty Su Kesä 30, 2019 8:00 am

Ps. 57:3 Minä huudan Jumalaa, Korkeinta, avukseni, Jumalaa, joka vie minun asiani päätökseen.
Fil. 1:6 varmasti luottaen siihen, että hän, joka on alkanut teissä hyvän työn,
on sen täyttävä Kristuksen Jeesuksen päivään saakka.
jarrut
jarrut

Viestien lukumäärä : 2372
Join date : 24.10.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

Valheet sisäisistä parantumisista Empty Vs: Valheet sisäisistä parantumisista

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa