Vapaasana
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 

 


Rechercher Tarkennettu haku

Viimeisimmät aiheet
» KADONNUT JA JÄLLEEN LÖYTYNYT!
Kokeneen opettajan vaikutelmia karismaattisista kokouksista EmptyEilen kello 4:40 am kirjoittaja arkikalusto

» VÄSYNYT JA STRESSAANTUNUT
Kokeneen opettajan vaikutelmia karismaattisista kokouksista EmptyEilen kello 4:19 am kirjoittaja arkikalusto

» PROFETIAT UUDESSA TESTAMENTISSA
Kokeneen opettajan vaikutelmia karismaattisista kokouksista EmptyEilen kello 4:07 am kirjoittaja arkikalusto

» Lutherin viimeinen saarna
Kokeneen opettajan vaikutelmia karismaattisista kokouksista EmptyEilen kello 3:44 am kirjoittaja arkikalusto

» Apu tulee ylhäältä
Kokeneen opettajan vaikutelmia karismaattisista kokouksista EmptyPe Heinä 19, 2019 8:35 am kirjoittaja Hellevi

» Rohkeus ihmisenä olemiseen
Kokeneen opettajan vaikutelmia karismaattisista kokouksista EmptyTo Heinä 18, 2019 5:15 pm kirjoittaja Rea Aalto

» Laittomuus aikamme haaste
Kokeneen opettajan vaikutelmia karismaattisista kokouksista EmptyTo Heinä 18, 2019 7:08 am kirjoittaja Hellevi

» Pääsy todelliseen elämään
Kokeneen opettajan vaikutelmia karismaattisista kokouksista EmptyKe Heinä 17, 2019 8:12 am kirjoittaja arkikalusto

» Maailma on Jeesuksen käsialaa
Kokeneen opettajan vaikutelmia karismaattisista kokouksista EmptyKe Heinä 17, 2019 6:46 am kirjoittaja arkikalusto

Heinäkuu 2019
MaTiKeToPeLaSu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

Kalenteri Kalenteri

Yhteistyökumppanit

Kokeneen opettajan vaikutelmia karismaattisista kokouksista

Siirry alas

Kokeneen opettajan vaikutelmia karismaattisista kokouksista Empty Kokeneen opettajan vaikutelmia karismaattisista kokouksista

Viesti  jarrut lähetetty Ke Marras 12, 2014 8:33 am

Istun hengellisessä kokoustilaisuudessa. Helsingin jäähalliin on saapunut tuhansia ihmisiä. Raamattutunneilla heitä on jo valmisteltu odottamaan suuria ihmeitä. Heille oli vakuutettu: ”Mitä enemmän käytämme uskoamme, sitä enemmän ihmeitä tapahtuu.”. ”Me vapautamme parantavat voimat.” ”Elia sulki taivaan. Me kykenemme myös tekemään ihmeitä.” ”Sinulla on oikeus vaatia ihme perheesi ja itsesi kohdalla.” ”Sinun elämässäsi on pankkiiri... nosta vain Hänen tililtään.” ”Jos uskot, sinä paranet.” ”Älä ajattele kielteisesti.” ”Ajattele myönteisesti.”

”Tunnusta terveytesi ja sinä olet terve.” ”Mitä enemmän sinä uskot, sitä enemmän tapahtuu.” ”Usko voittaa, kun vain uskomme.” Voimakkaan tunteen vallassa kuulija tuskin pysähtyy ajattelemaan saarnoissa esiintyviä uusia vivahteita: uskosta; tunnustamisesta; mielikuvien luomisesta; Jeesuksen hengellisestä kuolemasta ja siitä, kuinka Jeesuksen tullessa takaisin kaikki uskovat ovat silloin jo parantuneet sairauksistaan.

Pelastusarmeijan asuun pukeutunut saarnaaja Roger Larsson oli vakuuttanut edellisenä päivänä: ”Jeesus sanoi: ’On kirjoitettu.’ Minäkin vetoan samoin. Koska Jeesus niin sanoi, minäkin saan sanoa: Kääntykää pois kaikki pahat henget. Jeesus antoi opetuslapsilleen vallan ja auktoriteetin ja niin mekin tulemme toimimaan jäähallissa. Mekin vapautamme... Sillä mitä päätämme vapauttaa maan päällä, on ole vapautettu... Kun me vain olemme valmiit käymään saatanan valtaa vastaan, niin taivas aukeaa... Jeesus on sanonut minulle, että sairaita paranee.

Tunnen kehossani impulsseja. Jumalan tahto on parantaa sinut.” Hän painotti kuinka on tärkeää, että puhumme sitä, mikä on positiivista. ”Tunnustus on avain uskoon; ja vuoret siirtyvät.” Kokouksen johtaja sanoi: ”...suuret odotukset monilla sairailla. Iloinen asia, että taivas on nyt auki.” Niinpä raamattutunnin jälkeen sairaat, joita oli tullut ympäri Suomea, rientävät eteen kokeakseen luvatun parantumisen. Saarnaaja, joka puheessaan oli sanonut: ”Olen ottanut paljon uskoa näitä päiviä varten”, kertoo sairaille, kuinka Herra puhuu hänelle, ja kuinka hän näkee taivaallisen lasersäteen, joka lankeaa sairaitten ylle.

”Herra, Sinä olet ilmoittanut palvelijallesi asian... sinä, joka olet saanut tiedon, että sinulla on syöpä ruumiissasi, nouse ylös. Tee se nyt!... Jumala parantaa tämän syöpäsairaan sisaren... Minä koskin syöpäkasvia.” Parantumista ei kuitenkaan tapahtunut, vaan sisaren sairaus paheni ja muutaman kuukauden kuluttua hän kuoli. Eräs äiti oli tuonut pahalaatuista aivo-kasvia sairastavan poikansa kokoukseen. Lääkärit olivat määränneet pojan aivoleikkaukseen neljän päivän kuluttua.

Poika tuodaan ruotsalaisen saarnamiehen eteen, joka rohkeasti julistaa: ”Herra sanoi: Pojalla ei enää ole aivokasvainta. Jumala ilmoitti parantumisesta juuri nyt.” Kokous-yleisö taputti innoissaan valtavalle ihmeelle. Lääkärit eivät voineet auttaa, mutta Jumala kunnioitti rohkeaa Uskon Sanan käyttäjää ja paransi pojan. Näin he uskoivat. Neljän päivän kuluttua lääkärit suorittivat leikkauksen pojalle Kuopion Yliopiston keskussairaalassa.

Pääkoppa avattiin ja todettiin, että mitään ei voitu enää tehdä. Syöpäkasvi oli edelleen paikallaan ja oli levinnyt muuallekin, eikä sitä voitu poistaa. Myöhemmin samana syksynä poika sai muuttaa taivaan kotiin. Sanoma ihmeistä oli kuitenkin levinnyt, ja urheiluhallissa on odotuksen ilmapiiri. Torontossa tapaamani Uskon Sanan Pyhä Henki”. Saaman aikana kaukana hallin keskiosassa pieni lapsi kävelee hiljaa käytävällä. Puhuja keskeyttää saamansa ja sanoo: ”Me olemme tulleet kaukaa tänne. Täällä ei saa olla ääntä, ei liikettä. Häiritsevät tekijät estävät Pyhää Henkeä. Jos kaikki ei ole järjestyksessä, se estää Pyhää Henkeä.

Lapset eivät saa häiritä, koska Jumala on täällä ja tahtoo parantaa.” Useamman kerran saarnaaja pysähtyy varoittamaan siitä, etteivät lapset saa liikkua yhtään saarnan aikana, koska se murehduttaa Pyhää Henkeä eikä Jumala silloin voi toimia ja parantaa. Rohkeneepa hän tässä yhteydessä varoittamaan jopa Pyhän Hengen pilkastakin. Tunnelma kokouksessa on melkein käsin kosketeltavissa. Piano, sähköurut ja syntetisaattori luovat taustan puheelle.

Mitä lähemmäksi loppua puhuja tulee, sitä tarkemmin hän määrää minkälaista taustamusiikkia tunnelma nyt tarvitsee. Kääntyen pois mikrofonista hän pyytää: ”No piano, I want the strings.” (Älkää nyt soittako pianolla, tahdon jousimusiikkia.)
Määräykset taustamusiikista toistuvat puheen edetessä. Saarnaajan jälkeen sadat sairaat saapuvat eteen apua saamaan. Parkinsonin tautia sairastava julistetaan terveeksi. Samoin monet syöpäsairaat.
Pääkaupunkiseurakunnan vanhimmistoveljelle vakuutetaan: ”Sinun ei koskaan enää tarvitse käyttää kainalosauvoja.” Myöhemmin, kun sairas yhä vain nojaa sauvoihinsa, kertoo kanadalainen saarnaaja hänelle syyn: ”Sinun uskosi ei toimi. Sinulla ei ole tarpeeksi uskoa.” Miehelle, jolla on jalkaproteesit, hän lupaa aivan uudet jalat ennen Jeesuksen takaisin tuloa.

Alunperin pitemmäksi suunniteltu kokoussarja Urheiluhallissa supistuu, kanadalaisen kohdalla, kahteen iltaan. Uskon Sanalla on kiire. Muutaman päivän päästä hänet on jo ilmoitettu Ruotsiin, Livets Ord Raamattukoululle, viikon kestävän kokoussarjan pääpuhujaksi. Viestit valtavista Helsingissä tapahtuneista ihmeistä levisivät nopeasti kautta maailman. Ruotsalainen julkaisu kertoo aivokasvia sairastaneesta pojasta, joka, lääkärien ja omaistensuureksi ihmeeksi tuli silmänräpäyksessä terveeksi. Lehti kertoo myös suomalaisesta saarnamiehestä, joka joutui häpeään epäiltyään mainitun pojan parantumista! (Lehden ilmestymisen aikaan poika oli jo kuollut).

Tilaisuuteen Oslossa sijaitsevaan urheiluhalliin on saapunut paljon kuulijoita. Puhujavastuussa on jälleen sama kanadalainen Uskon liikkeen edustaja Benny Hinn. Hän rukoilee ihmisten puolesta, laskee kätensä heidän otsalleen; puhaltaa voimakkaasti mikrofoonin ja sanoo: ”Ottakaa Pyhä Henki.” Jotkut kaatuvat lattialle. Hän ottaa vettä ja pirskoittelee sitä vielä seisovien päälle. Jälleen jotkut kaatuvat, eivät kuitenkaan kaikki. Saattoihan olla, että jotkut epäilivät kaatumisen jumalallista alkuperää. Seuraavaksi rukoilija pyytää seisomaan jääneitä lavalle. Hän katsoo kelloaan ja vakuuttaa, että viidessä minuutissa he tulevat näkemään Jeesuksen, joka kaataa heidät.

Matti Pyykkönen
Kirjassa Me olemme Kristus.
Ihmiskeskeisen teologian diagnoosi.

jarrut
jarrut

Viestien lukumäärä : 2122
Join date : 24.10.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

Kokeneen opettajan vaikutelmia karismaattisista kokouksista Empty Vs: Kokeneen opettajan vaikutelmia karismaattisista kokouksista

Viesti  jarrut lähetetty Ti Syys 26, 2017 3:33 am

Eräs äiti oli tuonut pahalaatuista aivo-kasvia sairastavan poikansa kokoukseen. Lääkärit olivat määränneet pojan aivoleikkaukseen neljän päivän kuluttua.

Poika tuodaan ruotsalaisen saarnamiehen eteen, joka rohkeasti julistaa: ”Herra sanoi: Pojalla ei enää ole aivokasvainta. Jumala ilmoitti parantumisesta juuri nyt.” Kokous-yleisö taputti innoissaan valtavalle ihmeelle. Lääkärit eivät voineet auttaa, mutta Jumala kunnioitti rohkeaa Uskon Sanan käyttäjää ja paransi pojan. Näin he uskoivat. Neljän päivän kuluttua lääkärit suorittivat leikkauksen pojalle Kuopion Yliopiston keskussairaalassa.

Pääkoppa avattiin ja todettiin, että mitään ei voitu enää tehdä. Syöpäkasvi oli edelleen paikallaan ja oli levinnyt muuallekin, eikä sitä voitu poistaa. Myöhemmin samana syksynä poika sai muuttaa taivaan kotiin.

Voi ihmisparkoja, jotka joutuvat näitten puoskarien kynsiin.
jarrut
jarrut

Viestien lukumäärä : 2122
Join date : 24.10.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

Kokeneen opettajan vaikutelmia karismaattisista kokouksista Empty Vs: Kokeneen opettajan vaikutelmia karismaattisista kokouksista

Viesti  Hellevi Raitosalo lähetetty La Syys 30, 2017 7:59 am

@jarrut kirjoitti:
Eräs äiti oli tuonut pahalaatuista aivo-kasvia sairastavan poikansa kokoukseen. Lääkärit olivat määränneet pojan aivoleikkaukseen neljän päivän kuluttua.

Poika tuodaan ruotsalaisen saarnamiehen eteen, joka rohkeasti julistaa: ”Herra sanoi: Pojalla ei enää ole aivokasvainta. Jumala ilmoitti parantumisesta juuri nyt.” Kokous-yleisö taputti innoissaan valtavalle ihmeelle. Lääkärit eivät voineet auttaa, mutta Jumala kunnioitti rohkeaa Uskon Sanan käyttäjää ja paransi pojan. Näin he uskoivat. Neljän päivän kuluttua lääkärit suorittivat leikkauksen pojalle Kuopion Yliopiston keskussairaalassa.

Pääkoppa avattiin ja todettiin, että mitään ei voitu enää tehdä. Syöpäkasvi oli edelleen paikallaan ja oli levinnyt muuallekin, eikä sitä voitu poistaa. Myöhemmin samana syksynä poika sai muuttaa taivaan kotiin.

Voi ihmisparkoja, jotka joutuvat näitten puoskarien kynsiin.


Ajattelen että ne autuaat, jotka eivät näe ja kuitenkin uskovat ovat vähissä.
Enemmistö haluaa näyttöä, pitää olla tekoja ja tunnelmaa, jotakin suurta ja
erikoista. Jeesus Kristus - Jumalan Elävä Sana ei kelpaa, pitää olla uusia
sanomia ja näkyjä ja ihmeitä suurempia ja suurempia.

Kristikansa seuraa ihmisiä, ei Jeesusta Kristusta.
Kokouksiin mennään vain siksi että ihmeitä tapahtuisi.

Jumalan armolahjoista en tehty näytenumeroita ja
ihminen toimii, ei Jumala. Kaikenlaisia ennustuksia
tulee kuin liukuhihnalta ja niitten mukaan ojentaudutaan
niitä odotetaan ja vaaditaan ja niistä maksetaan.


Raamattu on Jumalan Elävää Sanaa siinä on kaikki mitä
tarvitsemme tällä matkalla, Jumalan ilmoitus, joka on totta,
silti se ei kelpaa. Valheet kelpaavat.
Hellevi Raitosalo
Hellevi Raitosalo

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 23.10.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

Kokeneen opettajan vaikutelmia karismaattisista kokouksista Empty Vs: Kokeneen opettajan vaikutelmia karismaattisista kokouksista

Viesti  jarrut lähetetty Su Marras 04, 2018 5:25 pm

Nostan pyynnöstä.

Sivun vasemmassa yläkulmassa on HAKU-lokero, johon voi kirjoittaa etsimänsä artikkelin,
eikä tarvitse odottaa että joku toinen sen etsii.  Autan mielelläni, mutta nopeammin etsittävä
löytyisi, kun käyttäisitte HAKUA-☻!
jarrut
jarrut

Viestien lukumäärä : 2122
Join date : 24.10.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

Kokeneen opettajan vaikutelmia karismaattisista kokouksista Empty Vs: Kokeneen opettajan vaikutelmia karismaattisista kokouksista

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa