Vapaasana


Join the forum, it's quick and easy

Vapaasana
Vapaasana
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 

 


Rechercher Tarkennettu haku

Viimeisimmät aiheet
Kesäkuu 2021
MaTiKeToPeLaSu
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    

Kalenteri Kalenteri

Yhteistyökumppanit


UUT:n uutiskirje huhtikuu 2017

Siirry alas

UUT:n uutiskirje huhtikuu 2017 Empty UUT:n uutiskirje huhtikuu 2017

Viesti kirjoittaja Hellevi Raitosalo Ke Huhti 26, 2017 7:29 am


Uskontojen uhrien tuki UUT ry

Kuva: Toiminnansuunnittelua UUT:n kehittämispäivässä 25.3.2017
UUT:n uutiskirje huhtikuu 2017 Tallen10

 

Tervehdys UUT:sta! Tässä joitain kuulumisia:

Vuosikokous


UUT:n vuosikokous pidettiin maaliskuussa. Hallituksen jäseniksi valittiin Terho Miettinen (puheenjohtaja), Sami Nykter, Sauli Karhu, Pia Puolakka, Elina Multisilta ja uutena kasvona Erno Vanhala Tampereelta.  

UUT:n toimintakertomus


Toimintamme jatkoi laajentumistaan vuonna 2016: Järjestimme 91 vertaistukitapaamista, joissa oli yhteensä 820 kävijää. Vertaistukitilaisuuksissamme käyneiden määrä kasvoi 8 % edelliseen vuoteen verrattuna. Jo tuttuun tapaan olimme paljon esillä julkisuudessa ja teimme vaikutustyötä.

UUT:lla oli viime vuonna ensimmäistä kertaa kaksi työntekijää. Osa-aikaisen vertaistukitoiminnan koordinaattorin palkkaamisen mahdollistivat lahjoitukset ja jäsenmaksut. Saimme jäsenmaksuja 2 960 euroa (+ 39 % edellisvuoteen verrattuna) ja lahjoituksia 3516 euroa (+ 286 % edellisvuoteen verrattuna).

Lue lisää toimintakertomuksestamme tämän linkin takaa>
http://www.uskontojenuhrientuki.fi/wp-content/uploads/2017/04/UUTnToimintakertomus2016.pdf

Osoitetiedot ja muut jäsenasiat

Jos olet UUT:n jäsen, mutta et saanut postitse kutsua vuosikokoukseen, jossain on saattanut tapahtua jokin virhe. Voi esimerkiksi olla, että meillä ei ole ajan tasalla olevia osoitetietoja. Jos olet ilmoittautunut UUT:n jäseneksi, mutta et saanut kutsua vuosikokoukseen postissa, ota yhteyttä meihin sähköpostitse osoitteeseen tiedotus@uut.fi niin tutkitaan tilannetta ja korjataan asia.

Jäsenmaksu

Vuosikokous päätti UUT:n jäsenmaksuksi 20 euroa ja 10 euroa niiltä, jotka kokevat maksukykynsä alentuneeksi. Vuoden 2017 jäsenmaksulasku lähetetään pian postitse. Jos haluat maksaa laskun jo nyt, voit maksaa sen näillä tiedoilla: tilinumero: FI2480001770165166, saaja: Uskontojen uhrien tuki UUT ry, viesti: jäsenmaksu 2017.

Vaikutustyötä

UUT:n edustajat tapasivat kansanedustajia, jotka saivat meiltä lausunnon myös kirjallisessa muodossa. Voit tutustua siihen täällä.
http://www.uskontojenuhrientuki.fi/wp-content/uploads/2017/04/UUTnToimintakertomus2016.pdf

UUT:n vertaistukitoimintaa

UUT järjestää tällä hetkellä yhdeksässä Suomen kaupungissa vertaistukea uskonnollisissa yhteisöissä vaikeuksiin joutuneille. Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa, Kuopiossa, Jyväskylässä, Lahdessa, Kokkolassa ja Rovaniemellä kokoontuu kaikille avoimia ryhmiä, joissa voi tavata toisia vertaistukea kaipaavia monista eri uskonnollisista yhteisöistä. Lisäksi Helsingissä järjestetään tietyistä taustoista tuleville omia ryhmiä. Näitä ovat esimerkiksi helluntailaistaustaisille sekä seksuaali- ja sukupuolivähemmistöille suunnatut tapaamiset. Myös Facebookissa toimii erilaisia vertaistukiryhmiä.

Vertaistukiryhmien kokoontumisia järjestetään huomioiden se, mille tällä hetkellä on kysyntää. Esimerkiksi uusia kasvotusten tapaavia ryhmiä syntyy paikkakunnille, joilla toiminnalle on havaittu olevan tarvetta ja mahdollisia osallistujia löytyy. Lisäksi tämän hetken suunnitelmissa on kansainvälisen vertaistukiryhmän aloittaminen, ja lestadiolaistaustaisille ollaan järjestämässä omaa toimintaa viimeistään ensi syksyyn mennessä.

Lisäksi pyrimme kehittämään myös netissä toimivaa vertaistukeamme etsimällä uusia tapoja sen toteuttamiseen ja luomalla tarpeen tullen uusia ryhmiä. Olemme esimerkiksi luoneet oman ryhmän Heimo Communityyn, missä vertaistuen saaminen ja antaminen voi tapahtua nimettömänä. Näin kynnys kertoa omista kokemuksista ja ajatuksista voi olla monelle matalampi.

Kannattaa seurata meitä Facebookissa sekä hyödyntää myös nettisivujamme tiedon etsintään. Sivuilta löytyvät viimeisimmät tiedot toiminnastamme. Eri ryhmien kokoontumisajat ja -paikat löydät nettisivuiltamme kohdasta vertaistuki. Eri ryhmille löytyy myös omia yhteystietoja, joihin voit ottaa yhteyttä, jos tarvitset esimerkiksi tarkempia tietoja tulevasta tapaamisesta.

Otamme mielellämme vertaistukitoimintaa koskevia vinkkejä ja palautetta vastaan. Sitä voi lähettää suoraan vertaistukitoiminnan koordinaattorillemme osoitteeseen laura.laukkanen@uut.fi.

Hyvää kevään jatkoa ja nähdään pian!

Parhain terveisin,

Joni Valkila ja Laura Laukkanen
Hellevi Raitosalo
Hellevi Raitosalo

Viestien lukumäärä : 450
Join date : 23.10.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa