Vapaasana


Join the forum, it's quick and easy

Vapaasana
Vapaasana
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 

 


Rechercher Tarkennettu haku

Viimeisimmät aiheet
Kesäkuu 2021
MaTiKeToPeLaSu
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    

Kalenteri Kalenteri

Yhteistyökumppanit


UUT:n uutiskirje maaliskuu 2019

Siirry alas

 UUT:n uutiskirje maaliskuu 2019 Empty UUT:n uutiskirje maaliskuu 2019

Viesti kirjoittaja Hellevi Raitosalo La Maalis 16, 2019 9:48 amUUT:n uutiskirje maaliskuu 2019
Tässä uutiskirjeessä kutsumme sinut UUT:n vuosikokoukseen, esittelemme UUT:n uuden työntekijän ja kerromme kevään vertaistukitoiminnasta.


Tervetuloa UUT ry:n vuosikokoukseen 23.3.2019

Uskontojen uhrien tuki UUT ry:n vuosikokous pidetään lauantaina 23.3. klo 17 alkaen UUT:n toimitiloissa osoitteessa Toinen Linja 17, 00530 Helsinki. Sisäänkäynti tiloihin löytyy Suonionkadun puolelta (Suonionkatu 2). Saavuthan paikalle hyvissä ajoin, jotta pääsemme aloittamaan ajallaan. Ovet aukeavat jo klo 16. Tiloihin on esteetön kulku hissillä ja tiloista löytyy myös esteetön WC.
Jos haluat olla mukana vaikuttamassa UUT:n asioihin, voit asettua ehdolle hallituksen jäseneksi viimeistään paikan päällä. UUT:n jäsenyys ei ole pakollista, jotta voit ryhtyä ehdokkaaksi.

Lämpimästi tervetuloa!

Yhdistyksen jäsenille helmikuussa kotiin lähetetyn vuosikokouskutsun näet tämän linkin takaa. Jos olet yhdistyksen jäsen, mutta et ole saanut kirjettä, saattavat osoitetietosi olla vanhentuneet. Muuttuneen osoitteen voit ilmoittaa UUT:n henkilökunnalle osoitteeseen tiedotus@uut.fi.

UUT:ssa on aloittanut uusi työntekijä

Uskontojen uhrien tuessa on aloittanut tällä viikolla työnsä uusi osa-aikainen toimistoassistentti, Jukka Saarenpää. Koulutukseltaan Jukka on teologian kandidaatti ja hän tekee parhaillaan gradua aiheesta "Seksuaalivähemmistöt ja hengellinen väkivalta – vertaistukiryhmän avulla kohti parempaa uskonnollista tai uskonnotonta ymmärrystä".

Jukka on ennen toimistoassistenttina aloittamistaan ohjannut UUT:n vertaistukiryhmiä sekä tehnyt opintoihinsa liittyvän työharjoittelun UUT:lla. Jukan voi jatkossakin tavata UUT:n vertaistukiryhmien yhteydessä, ja hänet tavoittaa myös osoitteesta jukka.saarenpaa@uut.fi.

Puhetta seksuaalisuudesta -työpajasarja


26.3.-9.4. UUT:lla järjestetään kolme työpajaa, joissa keskustellaan ja tutustutaan seksuaalisuuden eri teemoihin. Työpajat sopivat kaikille, jotka haluavat pohtia seksuaalisuuden merkitystä ja oman uskontotaustan vaikutusta siihen. Ohjaajina toimii kaksi seksuaalineuvonnan opiskelijaa. Työpajoihin on vielä muutama paikka vapaana. Tarkemmat tiedot työpajoista ja ohjeet ilmoittautumiseen löydät täältä.


Kevään vertaistukiryhmät

Vertaistukitapaamisia järjestetään kevään aikana tuttuun tapaan Helsingissä, Turussa, Tampereella, Joensuussa, Kokkolassa, Kuopiossa, Oulussa sekä Rovaniemellä. Vuoden alusta asti on kokoontunut myös uusi ryhmä Hyvinkäällä. Touko-kesäkuulle on suunnitteilla ainakin yksi vertaistukitapaaminen Lahdessa ja ensimmäistä kertaa myös Lappeenrannassa. Tauolla ollut Jyväskylän ryhmä saadaan myös toivon mukaan pian startattua uudestaan. Kannattaa pysyä kuulolla!
Ryhmien aikataulut löytyvät UUT:n nettisivuilta sekä Facebook-sivulta.

Kevätterveisin,
Iina Gummerus, UUT:n vertaistukitoiminnan koordinaattori
Uskontojen uhrien tuki UUT ry
Postiosoite: Toinen linja 17, 00530 Helsinki
Käyntiosoite: Suonionkatu 2, 00530 Helsinki
Sähköposti: tiedotus@uut.fi

Hellevi Raitosalo
Hellevi Raitosalo

Viestien lukumäärä : 450
Join date : 23.10.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa