Vapaasana


Join the forum, it's quick and easy

Vapaasana
Vapaasana
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 

 


Rechercher Tarkennettu haku

Viimeisimmät aiheet
» Länsirannikon Pappa ihmeissään
 Rohkaisun sana sille, joka etsii hyväksyntää yksinäisyydessä EmptyTänään kello 8:40 pm kirjoittaja Morosus

» Jeesus ei pilkannut Pihtiputaan mummoa
 Rohkaisun sana sille, joka etsii hyväksyntää yksinäisyydessä EmptyTänään kello 5:33 pm kirjoittaja Rea Aalto

» Kristityt ja salainen tieto
 Rohkaisun sana sille, joka etsii hyväksyntää yksinäisyydessä EmptyEilen kello 4:05 pm kirjoittaja helluntailainen_

» Totuus ja valhe
 Rohkaisun sana sille, joka etsii hyväksyntää yksinäisyydessä EmptyKe Heinä 21, 2021 11:45 am kirjoittaja helluntailainen_

» SaulusMedia /Hallitukset manipuloivat kansalaisiaan pelkäämään Covidia
 Rohkaisun sana sille, joka etsii hyväksyntää yksinäisyydessä EmptySu Heinä 18, 2021 2:23 pm kirjoittaja uskon

» Jeesuksen pilkkaaja ristillä
 Rohkaisun sana sille, joka etsii hyväksyntää yksinäisyydessä EmptySu Heinä 18, 2021 7:31 am kirjoittaja Hellevi

» Tiesitkö että rokotetut osallistuvat ihmiskokeeseen!
 Rohkaisun sana sille, joka etsii hyväksyntää yksinäisyydessä EmptyTo Heinä 15, 2021 6:55 am kirjoittaja arkikalusto

» Sirutettu kansa
 Rohkaisun sana sille, joka etsii hyväksyntää yksinäisyydessä EmptyTo Heinä 15, 2021 6:12 am kirjoittaja arkikalusto

» Mihin meitä NYT totutetaan?
 Rohkaisun sana sille, joka etsii hyväksyntää yksinäisyydessä EmptyKe Heinä 14, 2021 4:46 pm kirjoittaja helluntailainen_

Heinäkuu 2021
MaTiKeToPeLaSu
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Kalenteri Kalenteri

Yhteistyökumppanit


Rohkaisun sana sille, joka etsii hyväksyntää yksinäisyydessä

Siirry alas

 Rohkaisun sana sille, joka etsii hyväksyntää yksinäisyydessä Empty Rohkaisun sana sille, joka etsii hyväksyntää yksinäisyydessä

Viesti kirjoittaja Hellevi To Kesä 25, 2020 7:49 am

 Rohkaisun sana sille, joka etsii hyväksyntää yksinäisyydessä Violet10


A. W. Tozer ; Rohkaisun sana sille, joka etsii hyväksyntää yksinäisyydessä


(A. W. Tozer Men Who Met God)


Aabraham oli uskon mies – jumalaapelkäävä mies. Hän oli myös yksinäinen mies. Näemme paljastavan kuvan Aabrahamista 1. Mooseksen kirjan 14. luvussa sen jälkeen, kun hän oli antanut veljenpojalleen Lootille mahdollisuuden valita hyvin kasteltu Jordanin tasanko. Monet paikallisista heimoista olivat jatkuvasti sotajalalla. Lopulta Loot ja hänen perheensä vangittiin ja vietiin pois Sodomasta, jossa he asuivat.

Yksi mies, joka oli paennut kahakan aikana, meni heprealaisen Aabrahamin luo pyytämään apua. Tämä on ensimmäinen kerta, jolloin sana heprealainen esiintyy Raamatussa (jae 13). Tutkijat ovat yhtä mieltä siitä, että sana tarkoitti "vierasta" tai "muukalaista". Ehkä sitä käytettiin Aabrahamista, koska hän oli lähtenyt Kaldean Uurista ja mennyt Kanaanin maahan Jumalan johdatuksesta.

Aabraham oli heprealainen, vieras, muukalainen. Uskossa eläen, Jumalalle eläen hän oli yksin. Hän ei mennyt ympäröivien kansojen yhteyteen. Hän pysyi erillään heistä, koska hän oli Jumalan mies. Hän oli kohdannut Jumalan. Hän oli kuullut Jumalan äänen. Jumala oli vahvistanut hänelle hänen tulevaisuutensa. Hän oli Aabraham, heprealainen. Vieras, kyllä, ja yksinäinen.
Salli minun siirtää tämä nyt meidän aikaamme ja meidän asemaamme. Tunne siitä, ettei kuulu mukaan, on hyvin todellinen osa kristillistä perintöämme. On hyvinkin mahdollista, että yksinäisin ihminen maan päällä on kristitty – oikeissa olosuhteissa.

Kun uskova ja uskoaan harjoittava kristitty poika sijoitetaan yhtäkkiä armeijan harjoitusleirille, jossa ei ole toista kristittyä, hän on täysin vieras ja yksinäisin ihminen maan päällä. Lääkintämiehet ja muut upseerit sanovat: "Antaa hänen sopeutua." He kokevat aina, että yksinäisellä ihmisellä on jokin kompleksi, että hän on matkalla kohti hermoromahdusta.
Mutta kristitty on jo selvittänyt, mitkä ovat hänen arvonsa. Hän tietää olevansa vieras. Hän ymmärtää, miksi on yksinäinen, vaikka hänen ympärillään on tuhansia ihmisiä.

Me tiedämme, mitä tarkoittaa se, että on tehnyt valintansa ja tietää Herran olevan paras ystävänsä. Me myös tiedämme, että kun me puhkeamme kyyneliin silloin tällöin, se ei ole heikkouden merkki.
Se on normaalia yksinäisyyden tunnetta, jota kokee antautunut kristitty keskellä maailmaa. Jumalaton ympäristö on hylännyt Herramme ja haluaa nyt hylätä meidät, hänen opetuslapsensa.

Rohkaisun sana
Löytyykö rohkaisun sanoja? Kyllä, sinulle, uskonystävä, on olemassa lohdullinen sana. Se, että olet yksinäinen tässä maailmassa, vie sinut läheisempään yhteyteen Jumalan kanssa, joka on luvannut, ettei koskaan hylkää eikä jätä sinua.
Hän on hyvä ja uskollinen. Hän ei koskaan riko liittoaan tai muuta sitä, mikä on lähtenyt hänen suustaan. Hän on luvannut varjella sinua kuin silmäteräänsä. Hän on luvannut suojella sinua niin kuin äiti suojelee lastaan.

Jumalan huolenpito sinusta on todellista ja hänen suunnitelmansa sinulle selvä. Hän sanoo: "Merkki sinun hyväksymisestäsi on sinussa asuva Henkeni: sinut on puettu Kristukseen, olet tehnyt ajatuksistasi puhtaan pyhäkön hänen pyhäksi asumuksekseen."
Rakenna tuota sisimmässäsi olevaa alttaria. Anna Jumalan Hengen tuottaa elävä, puhdistava tuli, joka on merkkinä sinun omistautumisestasi Kristukselle, Herrallemme.

A. W. Tozer Men Who Met God

 Rohkaisun sana sille, joka etsii hyväksyntää yksinäisyydessä 191-71
Hellevi
 Rohkaisun sana sille, joka etsii hyväksyntää yksinäisyydessä Icon_user_profile  Rohkaisun sana sille, joka etsii hyväksyntää yksinäisyydessä Icon_contact_pm  Rohkaisun sana sille, joka etsii hyväksyntää yksinäisyydessä Icon_contact_email
Hellevi
Hellevi

Viestien lukumäärä : 1079
Join date : 13.11.2017

jarrut and Stiina like this post

Takaisin alkuun Siirry alas

 Rohkaisun sana sille, joka etsii hyväksyntää yksinäisyydessä Empty Vs: Rohkaisun sana sille, joka etsii hyväksyntää yksinäisyydessä

Viesti kirjoittaja jarrut Pe Kesä 26, 2020 6:08 am

Jesaja 46
46:3 Kuulkaa minua, te Jaakobin heimo, te kaikki Israelin heimon tähteet, te, joita on pitänyt kantaa äidinkohdusta asti, nostaa hamasta äidinhelmasta.
46:4 Teidän vanhuuteenne asti minä olen sama, hamaan harmaantumiseenne saakka minä kannan; niin minä olen tehnyt, ja vastedeskin minä nostan, minä kannan ja pelastan.

3 Listen to Me [says the Lord], O house of Jacob, and all the remnant of the house of Israel, you who have been borne by Me from your birth, carried from the womb:

4 Even to your old age I am He, and even to hair white with age will I carry you.
I have made, and I will bear; yes, I will carry and will save you.

Halleluja! Aamen.
jarrut
jarrut

Viestien lukumäärä : 2640
Join date : 24.10.2013

jarrut likes this post

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa