Vapaasana


Join the forum, it's quick and easy

Vapaasana
Vapaasana
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 

 


Rechercher Tarkennettu haku

Viimeisimmät aiheet
» Vähemmän Jumalan marttyyrit
JOUKKOROKOTUSTEN SEURAUKSET PANDEMIAN AIKANA EmptyTänään kello 7:29 am kirjoittaja arkikalusto

» Täällä meitä riisutaan
JOUKKOROKOTUSTEN SEURAUKSET PANDEMIAN AIKANA EmptyTänään kello 7:05 am kirjoittaja Hellevi

» Tampereen tuomiokirkko kuvia
JOUKKOROKOTUSTEN SEURAUKSET PANDEMIAN AIKANA EmptyTänään kello 6:40 am kirjoittaja Hellevi

» Duger inte Guds dagliga manna längre?
JOUKKOROKOTUSTEN SEURAUKSET PANDEMIAN AIKANA EmptyEilen kello 10:38 am kirjoittaja Hellevi

» Jouko Nieminen - Kristittyjen hengellinen sokeutuminen
JOUKKOROKOTUSTEN SEURAUKSET PANDEMIAN AIKANA EmptyEilen kello 10:35 am kirjoittaja Hellevi

»  Kutsu meitäkin nimeltä, Sinä Vapahtajamme
JOUKKOROKOTUSTEN SEURAUKSET PANDEMIAN AIKANA EmptyEilen kello 8:13 am kirjoittaja Hellevi

» 5G iskee taivaalta
JOUKKOROKOTUSTEN SEURAUKSET PANDEMIAN AIKANA EmptyTi Elo 03, 2021 8:39 am kirjoittaja arkikalusto

» Injektio- ihmiskoe
JOUKKOROKOTUSTEN SEURAUKSET PANDEMIAN AIKANA EmptyTi Elo 03, 2021 8:22 am kirjoittaja arkikalusto

» Petri Paavola - Miksi en usko ylöstempaukseen ennen vaivan aikaa osa 2
JOUKKOROKOTUSTEN SEURAUKSET PANDEMIAN AIKANA EmptyLa Heinä 31, 2021 11:20 am kirjoittaja Rea Aalto

Elokuu 2021
MaTiKeToPeLaSu
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Kalenteri Kalenteri

Yhteistyökumppanit


JOUKKOROKOTUSTEN SEURAUKSET PANDEMIAN AIKANA

Siirry alas

JOUKKOROKOTUSTEN SEURAUKSET PANDEMIAN AIKANA Empty JOUKKOROKOTUSTEN SEURAUKSET PANDEMIAN AIKANA

Viesti kirjoittaja arkikalusto Ke Kesä 23, 2021 6:52 am


JOUKKOROKOTUSTEN SEURAUKSET PANDEMIAN AIKANA

Bill Gates'in huippuvirologi sanoo: ”Älkää ottako COVID -rokotetta!"

March 19, 2021, by Bill Perkins


Geert Vanden Bossche, PhD, DMV, joka on suunnilleen niin pätevä, kuin joku vain voi olla, sanoo, että sinun ei missään olosuhteissa pitäisi ottaa COVID -rokotetta.Kutsuen sitä "maailmanlaajuiseksi hätätilaksi" Bossche vaatii kaikkien käynnissä olevien COVID-19 -joukkorokotuskampanjoiden peruuttamista, koska se on "kansainvälinen akuutti terveyshätätila", joka "uhkaa ihmiskuntaa".

Vähintäänkin vahvoja sanoja!Bossche'n ansioluettelo on vankka ja siihen kuuluu Bill & Melinda Gates -säätiön Global Health and Vaccine Discovery'n ohjelmavastaavan virka, sekä ohjelmapäällikön virka GAVI:ssa (Global Alliance for Vaccine and Immunization). Ja hän kannattaa rokotteita –  vain ”tätä” rokotetta ei. Hän on niin huolestunut näiden rokotteiden antamisesta, että on julkaissut hätätila-asiakirjan hiljattaisessa Ohio'n rokotushuippukokouksessa pitämänsä pääpuheen pohjalta.

Tässä Linkediniin (5) lähetetyssä artikkelissa hän käyttää seuraavan kaltaisia lauseita: (korostus minun)"Kaikille viranomaisille, tutkijoille ja asiantuntijoille kaikkialla maailmassa, joita tämä koskee: koko maailman väestölle."
"tieteellistä näyttöä ei oteta huomioon".
"äärimmäisen kriittinen tilanne"
"ennennäkemättömän laaja Ihmisen puuttuminen
COVID-19-pandemiaan on nyt vaarassa aiheuttaa
globaaliin katastrofiin vailla vertaa",
”tuhoisat terveydelliset seuraukset maailmanlaajuisesti"
“aikaa on hyvin vähän”
“jättiläismäinen katastrofi ihmiskunnalle"
”uhkaa nyt ihmiskuntaa".
”hävittää suuria osia ihmispopulaatiostamme"

Nämä silmille hyppivät lausunnot ovat selvästi aika huolestuttavia.

Perustuen rajalliseen ymmärrykseeni siitä, mitä hänen artikkelinsa sanoo, Bossche uskoo, että hänellä on "massiivinen tieteellinen todistusaineisto" siitä, että COVID-rokotteet lopulta tuhoavat luonnollisen immuunijärjestelmämme sellaisen kautta, josta hän käyttää nimitystä “viral immune escape (virukseen liittyvä immuunipako).”Hän uskoo, että rokote aiheuttaa ihmisen immuunijärjestelmän vaarantumisen ja että miljoonat ihmiset tulevat kuolemaan -- ei COVIDiin, vaan ihmisen tekemään COVID-rokotteeseen, joka tärvelee luonnollisen Jumalan suunnitteleman immuunijärjestelmämme.

Se panee miettimään tiesikö Globaali Eliitti, joka haluaa vähentää maailman väkilukua 90%, tämänkoko ajan. Heidän yrityksensä vähentää maailman väestö 500 miljoonaan (8 miljardista) on niin röyhkeä, että he jopa etsasivat sen kiviseen muistomerkkiin Georgiassa. (3)Tiedämme, että he valehtelivat ja levittivät "kuoleman pelkoa" voidakseen rokottaa ihmiset kaikkialla maailmassa flunssaa vastaan, jonka eloonjäämisaste on yleensä 98,8% ja oikein hoidettuna 99,9%.

Tiedämme, että saadakseen FDA:n hätätilahyväksynnän he kielsivät hydroksiklorokiinin ja ivermektiinin, turvalliset ja tehokkaat lääkkeet, joita on käytetty vuosikymmenien ajan. Tämä siksi, että jos käytettävissä olisi ollut pätevä hoito, he eivät olisi saaneet "rokotteelle" hätätilaan perustuvaa erivapautta.

(7) Ja koska rokotehoito sallitaan vain hätätilassa, niin älä anna kenenkään kertoa sinulle, että tämä on hyväksytty lääke. Se on kokeellinen hoito. Ihmiset, jotka käyttävät sitä, ovat osa kokeellista hoitoohjelmaa ja heidän oletetaan saavan laillista tietoa sen tilasta.

Mutta kierot rokotesopimukset eivät ole lainkaan yllättäviä, koska tiedämme, että Big Pharma (lääketeollisuus) vahvasti valvoo FDA:ta, WHO:ta ja NIH:ia.
(1) Aivan kuten Big Pharma valvoo kongressia!
(2)Nyt kuitenkin tämä huippuvirologi Bossche, joka työskenteli aiemmin Gates'ille, sanoo, että tämä kaikkialla maailmassa kiirehdetty rokotehoito voi tappaa miljoonia ihmisiä. Tämä skenaario sopii raamatullisesti -- ja vain raamatullisesti. Saatana rakastaa kuolemaa ja surua.

Mielenkiintoista on, että Bossche sanoo myös, että virus menee lopulta sikoihin ja karjaan. Hmmmm ... katsotaanpa .... Gates ajaa nyt kasvipohjaista ruokaa ja on äskettäin ostanut yli 275 000 eekkeriä viljelysmaata eri puolilta Yhdysvaltoja.

(8 Big Pharma'lla oli varmasti miljoonien dollarien rahallinen kannustin rokottaa maailma, mutta kun tätä katsotaan raamatullisesta näkökulmasta, niin kuoleman lisäksi Saatana haluaa valvoa maailmaa.

Hän yritti jopa valvoa Jeesusta!Taas perkele otti hänet kanssansa sangen korkealle vuorelle ja näytti hänelle kaikki maailman valtakunnat ja niiden loiston ja sanoi hänelle: "Tämän kaiken minä annan sinulle, jos lankeat maahan ja kumarrat minua".Mt. 4:8-9. Ja Saatana osaa lukea Raamattua aivan kuten sinä ja minä, joten hän tietää, että hänen valvontansa aika tulee. Luulen, että hän jopa tietää aikansa lähestyvän.Jumala vai hallitus?
Maailma siis voi joutua kohtaamaan oman tekeleemme aiheuttaman hirvittävän tuhon. Kun kuulimme ensi kerran COVID / CCP-viruksesta, niin sensijaan, että olisimme kääntyneet Jumalan puoleen, käännyimme hallituksen puoleen, että se pelastaisi meidät. Se ei pelitä kovin hyvin. Nyt meillä voi todella olla mittasuhteiltaan raamatullinen ongelma. Heräämmekö ja käännymmekö Herran puoleen, että Hän pelastaisi meidät? Onko se liian myöhäistä?

Ei, se ei ole liian myöhäistä.“Sillä Herran silmät tarkkaavat kaikkea maata, että hän voimakkaasti auttaisi niitä, jotka ovat ehyellä sydämellä antautuneet hänelle. (2.Aik. 16:9).Joten joko tämä Bossche niminen kaveri on täysin väärässä, eikä hänen huolissaan ole mitään perää (he ovat jo tekemässä kaiken mahdollisen nolatakseen hänet, mikä yleensä tarkoittaa, että hän on täysin oikeassa!), tai Bossche on oikeassa ja ihmiset alkavat pian kuolla ympäri maailmaa.

Jos näin käy, niin miten meidän pitäisi reagoida siihen uskovina? Me kaikki tunnemme ihmisiä, jotka ottavat rokotteen varoituksistamme välittämättä.Se on meidän aikamme loistaa ja kertoa Jumalan iankaikkinen totuus.

“Mutta sinä, Daniel, lukitse nämä sanat ja sinetöi tämä kirja lopun aikaan asti. Monet sitä tutkivat, ja ymmärrys lisääntyy” (Dan. 12:4).

”But thou, O Daniel, shut up the words, and seal the book, even to the time of the end: many shall run to and fro, and knowledge shall be increased” (Dan. 12:4, KJV). Sanan ”ymmärrys” konteksti jakeessa Dan. 12:4 on hengellisen tiedon saaminen. Sanat "monet sitä tutkivat" liittyy kääröjen tutkimiseen rivi riviltä edestakaisin käsityksen saamiseksi siitä, mitä profetiat tarkoittavat.

(4)Tämä tarkoittaa, että olemme oppineet raamatullista näkemystä voidaksemme kertoa maailmalle, mitä todella on tapahtumassa. Kyse ei ole rokotteista, nollauksesta eikä maamme menettämisestä kommunismille. Kyse on seuraavasta suuresta seurakuntatapahtumasta – tempaus on suoraan edessä.Olemme ehdottomasti ajassa, johon Daniel viittasi. Sinun täytyy olla aivokuollut, jos et näe, mitä nyt tapahtuu profeetallisesti.Jumalan Pyhän Hengen kautta paljastettu hengellinen näkemys on räjähtänyt viimeisten 20 vuoden aikana.

Tietokoneavusteiset raamattutyökalut on annettu kaikille, ei vain seminaarintutkinnon omaavalle pastorille, kyky kaivautua syvälle Sanaan.Jopa viime viikolla ollut Steeling the Mind -raamattutapahtumamme toi uskomattoman raamatunopetuksen paitsi osallistujille 17 osavaltiosta, myös niille yli 10 000:lle, jotka katselivat verkossa eri puolilla maailmaa. Elämme profeetallisessa täyttymyksessä!Kaiken jäljellä olevan aikamme suhteen, meidän tulisi rukoilla tilaisuuksia kertoa rohkeasti totuutta.“...rukoillen samalla meidänkin edestämme, että Jumala avaisi meille sanan oven puhuaksemme Kristuksen salaisuutta, jonka tähden minä myös olen sidottuna” (Kol. 4:3).

Nyt on aika julistaa oppimaamme Jumalan totuutta, kun Herra antaa siihen tilaisuuksia. Meidän on puolustettava Jumalan sanaa.“...vaan pyhittäkää Herra Kristus sydämissänne ja olkaa aina valmiit vastaamaan jokaiselle, joka teiltä kysyy sen toivon perustusta, joka teissä on, kuitenkin sävyisyydellä ja pelolla” (1.Piet. 3:15).

On ehdottomasti mieltä turruttavaa kirjoittaa hyvin mahdollisista globaaleista inhimillisistä katastrofeista. Se on hyvin surrealistista. Ja  Bossche ei tietenkään ole ainoa, joka ennustaa tästä rokotteesta tulevia massiivisia ongelmia. Olemme postittaneet artikkeleita viimeisten 9 kuukauden aikana lääkäreiltä, jotka sanovat, että katastrofi on tulossa pistoksen ottaneille.

(8.Kun tarkastelemme tätä mahdollisuutta, meidän on pidettävä mielessä, että nämä globalistit eivät ole todellinen vihollinen.

Sillä  meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa. (Ef. 6:12)Kun potkaisimme Jumalan ulos kouluistamme, hallituksestamme ja yrityksistämme, se antoi "pahuuden henkiolennoille" avoimen oven. Epäuskoiset eivät ole välinpitämättömiä ainoastaan Jumalan suhteen, vaan he eivät välitä myöskään Saatanasta.

Heillä ei ole aavistustakaan, mitä todella on tapahtumassa.“Olkaa raittiit, valvokaa. Teidän vastustajanne, perkele, käy ympäri niinkuin kiljuva jalopeura, etsien, kenen hän saisi niellä” (1.Piet. 5:8. En ole luonteeltani pessimisti, mutta en usko, että meidän pitäisi odottaa vuoteen 2022 aluksen oikaisemista. Jos he varastivat viime vaalit saadakseen hallinnan, luuletko todella, että he koskaanluopuvat tästä vallasta?

Jos HR 1 tulee voimaan, niin on todennäköistä, että konservatiiveilla ei koskaan enää tule olemaan enemmistöä (6) .Kun on vaalien aika vuonna 2022, he eivät ehkä edes salli vaaleja. Koneiden korjaamisen ja postiäänestysten välillä heillä on kaikki, mitä haluavat – olettaen, että edes pääsemme vuoteen 2022, niin että meillä olisi vielä jotakin perustuslaillisia oikeuksia muistuttavaa. Tohtori Simone Gold, Steeling the Mind -puhuja tänä vuonna, erotettiin työstään ilman valitusmahdollisuutta, koska oli eri mieltä.

Sitten äskettäin hänen taloonsa hyökkäsi 16 aseistettua  poliisia, jotka panivat hänet käsirautoihin, pidättivät ja veivät vankilaan lukematta hänen oikeuksiaan.Sitten häntä pidettiin vankilassa neljä päivää ilman, että hän pystyi soittamaan yhtään puhelua. Jälleen tämä kaikki, koska hän uskalsi kertoa totuuden, joka on erilainen kuin mitä globalistit haluavat sinun uskovan.Kysyin häneltä, koska hän on sekä lääkäri että asianajaja, että mitkä ovat hänen lailliset oikeutensa hyvitykseen. Hän sanoi: "Tänä päivänä elämme erilaisessa maassa.

Meillä ei ole todellisia perustuslaillisia oikeuksia. Joko olet samaa mieltä, tai sinut lytätään.”Kuten olen aiemmin sanonut, voit yhtä hyvin katsoa eläväsi kommunistisessa Amerikassa, koska et voi olettaa, että perustuslailliset oikeutesi suojelevat sinua.Mutta tohtori Gold on melkoinen sotilas. Kun he olivat panneet hänet kansalliselle lentokieltolistalle rangaistuksena totuuden puhumisesta, hän ajoi Los Angeles'ista Idaho'n Coeur d'Alene'een puhumaan Steeling the Mind -tapahtumaan.

Olimme enemmän kuin kiitollisia!Hän, kuten Bossche, puhuu maksoi mitä maksoi. YouTube tietysti esti hänen Steeling the Mind -videonsa. Onneksi meillä on hänen alkuperäinen esityksensä, samoin kuin kuusi muuta täysosumaluentoa Russ Miller'iltä, Andy Woods'ilta ja Dave Reagan'ilta, jotka ovat nyt saatavana.CLICK HEREVoit ostaa DVD-levyjä, CD-levyjä tai flash-asemia, tai uskollisten Compass Pointe -tukijoidemme ansiosta voit ladata ja katsella kaikki 7 esitystä sekä Q&A -osion ILMAISEKSI!

(Jos sattumalta sinäkin haluat tukea meitä,CLICK HERE!)Käytä meitä, Lord!BP

References(1)
https://www.forbes.com/sites/johnlamattina/2013/08/07/is-the-fda-being-compromised-by-pharma-payments/?sh=28cc8db22830

(1)https://prospect.org/coronavirus/big-pharmas-game-of-control-covid-drug-treatment/
(2)https://finance.yahoo.com/news/congress-big-pharma-money-123757664.html

(3) https://crimereads.com/the-georgia-guidestones-americas-stonehenge-historys-unsolved-mystery/4
(4) Andy Woods andhttps://www.prophecyproof.org/significance-daniel-124/

(5) https://www.linkedin.com/feed/update/urn🇱🇮activity:6777922904618225665/
(6) https://www.heritage.org/election-integrity/report/the-facts-about-hr-1-the-the-people-act-2019

(7) https://compass.org/product/wake-up-call-to-the-world-dr-simone-gold/
(8 https://nypost.com/2021/01/15/bill-gates-is-the-largest-farmland-owner-in-america-report/
(9) https://cinejoia.tv/moderna-injectable-operating-system/

Additional Resources:So Called "Vaccine" is Not a "Vaccine"(17 minutes) Dr. Hotze professionally shares the dangers of this experimental gene therapy. He shows it's a quite deceptive trade practice. Excellent short video to share!Click Here To Watch EXPERIMENTAL BIOLOGICAL AGENT ALERTProfessor Delores Cahill blows the doors off the safety of the COVID vaccines.

She and Bossche say the same thing but come at it from two different directions.CLICK HERE to WatchBossche Interview Video (64 minutes)Robert David Steele: "One of the most important stories I've covered in my entire career." If 10% ofwhat he says is true, we're in deep doo doo.Click Here To WatchCLICK HERE TO READ Analysis ArticleFrom Nail Polish to Propaganda Video(2 minutes)You won't believe what Teen Vogue Magazine is teaching young girls these days!Click Here To WatchWhy Millions Of Americans Will Defy COVID Mandates And VaccinesIn case you want to just read about the stupidity of Covid vaccines, here's a good article.Click Here To ReadModerna Vaccine Is Making People Less Human

(Moderna-rokote tekee ihmisistä vähemmän inhimillisiä) Moderna viittaa nyt hiljaisesti COVID-rokotteeseensa ”injektoitavana käyttöjärjestelmänä."
(1)Uusia ihmisen tekemiä ohjeita viedään kehoomme tietämättä pitkäaikaisia vaikutuksia. Mutta onko se todella ongelma? Vaikka rokote osoittautuisi turvalliseksi, haluammeko muuttaa Jumalan suunnittelemaa reaktiota viruksiin?

Ja jos kyseessä on "injektoitava käyttöjärjestelmä", niin kuka valvoo, mitä siihen menee sisään ja mitä siitä tulee ulos? Käyttöjärjestelmähän on kaksisuuntainen, tietoa sisään ja tietoa ulos. Ja se tarvitsee ohjelmistopäivityksiä.

He myöntävät avoimesti lisäävänsä jotakin Jumalan täydelliseen suunnitelmaan. Kun otat heidän rokotteensa, et ole enää kokonaan ihminen, vaan suurimmaksi osaksi ihminen. Minä en ole ottamassa COVID-rokotetta!“... valitkaa tänä päivänä, ketä tahdotte palvella: ... mutta minä ja minun perheeni palvelemme Herraa." Joosua 24:15(1)https://cinejoia.tv/moderna-injectable-operating-system/


arkikalusto
arkikalusto

Viestien lukumäärä : 1153
Join date : 21.11.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa