Vapaasana


Join the forum, it's quick and easy

Vapaasana
Vapaasana
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 

 


Rechercher Tarkennettu haku

Viimeisimmät aiheet
» Kaunis uskonto
Ihmeiden oppikurssi  - Sivu 2 EmptyMa Syys 25, 2023 7:31 pm kirjoittaja Morosus

» Tukholman suomalainen helluntaiseurakunta
Ihmeiden oppikurssi  - Sivu 2 EmptyMa Syys 25, 2023 4:12 pm kirjoittaja Rea Aalto

» Korkeamman toivon tason sivuuttaminen
Ihmeiden oppikurssi  - Sivu 2 EmptyMa Syys 25, 2023 7:30 am kirjoittaja Vierailija

» Oikea apostoli on surkea apostoli kuulijoittensa tähden
Ihmeiden oppikurssi  - Sivu 2 EmptySu Syys 24, 2023 7:30 am kirjoittaja Vierailija

» Onko Pelastajasi palvelutehtäväsi vai Herra Jeesus?
Ihmeiden oppikurssi  - Sivu 2 EmptyLa Syys 23, 2023 7:02 am kirjoittaja Vierailija

» Olenko vihamiehesi kun puhun sinulle totuutta?
Ihmeiden oppikurssi  - Sivu 2 EmptyLa Syys 23, 2023 6:58 am kirjoittaja Vierailija

» C.O. Rosenius // Katso, käsiini olen minä sinut piirtänyt. Jes. 49:14.
Ihmeiden oppikurssi  - Sivu 2 EmptyPe Syys 22, 2023 1:16 pm kirjoittaja jarrut

» Kelle olemme kyyneleemme velkaa? Kuolemansurun moraalisesta merkityksestä
Ihmeiden oppikurssi  - Sivu 2 EmptyPe Syys 22, 2023 1:01 pm kirjoittaja jarrut

» Jmalan valtakunta on kuin suuri sairaala
Ihmeiden oppikurssi  - Sivu 2 EmptyTo Syys 21, 2023 12:47 pm kirjoittaja jarrut

Syyskuu 2023
MaTiKeToPeLaSu
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Kalenteri Kalenteri


Ihmeiden oppikurssi

+2
Hartsu
Admin
6 posters

Sivu 2 / 2 Edellinen  1, 2

Siirry alas

Ihmeiden oppikurssi  - Sivu 2 Empty viesti

Viesti kirjoittaja miikkulainen71 Ma Loka 06, 2014 8:31 am

hartsulle

Kysyn nyt kolmatta kertaa, mistä ego -oppisi on lähtöisin?
Sanot, että " Apu tulee aina sisältäpäin ". Esim. New Age opettaa samoin, että jokaisessa ihmisessä on jumala sisällä. Joten oletko lukenut myös heidän opetuksiaan vai onko ihmeiden oppikurssi totuutesi pohja?

Se, että Vatikaani on mielestäsi kristillinen, kertoo vaan siintä, että et ole tutkinut asioita riittävästi. Paavit sanovat esim. olevansa erehtymättömiä ja Jeesuksen sijaisia. Joten koko katolilaisuus palvoo paavia, ei Jeesusta.
Suomessakin on tilastojen mukaan noin 80 prosenttia kristittyjä, mutta ei se tarkoita sitä, että he ovat uskossa Jeesukseen. Monet käyvät kirkoissa, seurakunnan kokouksissa, rukoilevat, antavat rahaa lähetystyöhön, mutta eivät ole koskaan todella kääntyneet Jeesuksen puoleen, vaan vaeltavat synneissään, tekemättä niistä parannusta.

Jeesus sanoi aikansa ihmisille:

- Te ulkokullatut, oikein teistä Esaias ennusti, sanoen: 'Tämä kansa kunnioittaa minua huulillaan, mutta heidän sydämensä on minusta kaukana... Matt. 15:7-8

Se, että vastaan sinulle Raamatun sanoin, niin näin Jeesuskin teki, kun oli erämaassa perkeleen kiusattavana. Perkele yritti saada Jeesuksen pois Isänsä tahdosta, jopa lainaamalla Raamatun Sanaa, mutta Jeesus voitti hänet Sanalla. Siksi uskovankin pitää perustaa puheensa Raamatun Sanaan, ei mihinkään omiin ajatuksiin.

Mutta kirjoituksestasi kävi selväksi, että sinä etsit apua omasta itsestäsi, toisin kuin uskova, joka rukoilee apua Jeesukselta, joka on Jumala. Joten oppisi on samaa kuin New Age uskonnon. New Age leviääkin suurella voimalla joka puolelle.

Nythän uutisissa on sanottu, että Libanonissa "kristityt" tarttuvat aseisiin, kun muslimiterroristit saattavat hyökätä sinne. Ja monet sitten uskovat, että nämä ovat uskovaisia. Todellinen Jeesukseen uskova ei tartu aseisiin, vaan rukoilee apua Jeesukselta ja hän myös rukoilee näiden vihollisten puolesta.

- Mutta minä sanon teille: rakastakaa vihollisianne ja rukoilkaa niiden puolesta, jotka teitä vainoavat, että olisitte Isänne lapsia, joka on taivaissa; sillä hän antaa aurinkonsa koittaa niin pahoille kuin hyvillekin, ja antaa sataa niin väärille kuin vanhurskaillekin. Matt. 5:44,45

Ihmisiä, voidaan nimittää kristityiksi, mutta he voivat olla hengellisesti kuolleita. He ovat siis nimikristittyjä.
Jeesuskin mainitsee saman asian:

- Minä tiedän sinun tekosi: sinulla on se nimi, että elät, mutta sinä olet kuollut. Ilm. 3:1miikkulainen71

Viestien lukumäärä : 23
Join date : 19.12.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

Ihmeiden oppikurssi  - Sivu 2 Empty Vs: Ihmeiden oppikurssi

Viesti kirjoittaja Hartsu Ma Loka 06, 2014 6:36 pm

Siis ei ole väliä onko kysymyksessä katolilaisuus, Vatikaani, protestanttisuus tai vaikkapa jehovan todistajat. Kaikilla on pohjana se sama kirja ja kaikki väittävät olevansa totuudessa. Sinä et voi mennä mitenkään sanomaan että ne jotka uskovat samalla tavalla kuin sinä olisivat oikeassa. Tässäkin jo huomaa miten monta eri versiota sama kirja voi antaa. Sitten ”tappelette” keskenänne kuka on oikeassa. Muslimit voivat yhtä hyvin todistella kirjansa avulla että heidän oppinsa on se oikea. Jokainen muukin uskonto voi todistella omien oppiensa nojalla olevansa oikeassa. Etkö tajua tätä? Jokainen uskonto voisi laittaa tänne monia lauseita kirjastaan niinkuin sinäkin teet raamattunne kanssa. Ei sinun oppisi ole mitenkään etusijalla muihin nähden. Olet vain päättänyt mielessäsi että niin on. Petät sillä vaan itseäsi ja muita. Itsepetos on suurin virhe mitä on. Sen petoksen vaikutukset eivät rajoitu sinuun vaan koska kaikki on yksi se vaikuttaa kaikkeen. Kovasti olette Jeesuksen suuhun laittaneet sanoja joita hän ei ole koskaan sanonut. Jeesus tunsi Totuuden. Te ette sitä tunne koska oppinne on egon tekemä. Palvotte kehoa joka on egon tekemä. Pilkkaatte sillä Totuutta. Todellinen elämä ei tarvitse kehoa. Ulkomaailmasta ei apu voi tulla koska siellä ei ole mitään. Olemme siirtäneet ulkomaailmaan mielestämme asioita joita emme siedä itsessämme. Egoon luottaessamme niistä tulee meille todellisia. Tämä ei tietenkään vaikuta Totuuteen millään tavalla.
Olen kuitenkin kanssanne samaa mieltä siitä, että esim. muslimien oppi on väärä. Mutta olen taas muslimien kanssa samaa mieltä siitä että teidän oppinne on väärä. Eli olen monenkin uskovaisen kanssa samaa mieltä.
Turvallisinta meille tietenkin on että Totuus pysyy sellaisena kuin se on aina ollut. Siihen ei voi mikään vaikuttaa eikä se tee ikinä virheitä eikä epäoikeudenmukaisuutta. Jos Totuus olisi antanut oikean tiedon jollekin pienelle kansanryhmälle olisi tällainen totuus epäoikeuden mukainen ja hullu teoissaan. Kaikki muut maailmassa elävät joutuisivat nuolemaan näppejään kun joku pieni joukko menisi taivaasen että vilahtaa. Hupaisa tarina. Teidänkään porukasta ei vissiin monikaan pääse taivaaseen koska pitää täyttää tiettyjä ehtoja ja noudattaa tiettyjä käskyjä. Aika sadistinen olisi Totuus jos se ensin loisi viisaudessaan ihmisen ja sitten antaisi tälle kaikenmoisia käskyjä noudatettaviksi tietäen hyvin, että eivät ihmiset tulisi niitä tottelemaan. Tämän jälkeen hän rakkaudessaan loisi tottelemattomille helvetin. Tämähän menisi aivan hulluksi koko oppi. Luoja on sentään vastuussa luomisistaan. Totuus ainakin on.
Mihinkähän teidän oppien mukaan joutuu ihminen joka ei nyt ole ollut kauhean hyvä, mutta ei niin pahakaan että pitäis ihan helvettiin ajaa? Monen uskovaisen kanssa keskusteltuani he tuntuvat ihan vahingoniloisilta kun saavat tuomita muita helvettiin ihan oman uskomuksensa mukaan.

Hartsu

Viestien lukumäärä : 11
Join date : 20.09.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Ihmeiden oppikurssi  - Sivu 2 Empty viesti

Viesti kirjoittaja miikkulainen71 Ti Loka 07, 2014 7:29 am

hartsulle

Kysyn vielä kerran, mistä ego-totuus oppisi on lähtöisin? Onko lähteenä ihmeiden oppikurssi kirja?
Kirjoituksestasi käy hyvin selväksi, että vaikka tuotkin esiin yhtä ainoaa totuutta, se on samaa kuin New Age oppi.

Helvetti on luotu alunperin saatanaa ja hänen enkelijoukkojaan varten, koska he sotivat Jumalaa vastaan.

Aikanaan tulet huomaamaan, oliko uskomasi totuus oikea vai onko se Raamatun Sana.

miikkulainen71

Viestien lukumäärä : 23
Join date : 19.12.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

Ihmeiden oppikurssi  - Sivu 2 Empty Vs: Ihmeiden oppikurssi

Viesti kirjoittaja Hartsu Ti Loka 07, 2014 2:35 pm

"Helvetti on luotu alunperin saatanaa ja hänen enkelijoukkojaan varten, koska he sotivat Jumalaa vastaan."

Ompas teilla heikko ja erehtyväinen jumala. Mikään ei voi sotia Totuutta vastaan koska mitään muuta ei ole. Eikö teidän jumalanne välittänyt (vaikka jumalana olisi pitänyt tietää) että joutuu luomaan helvetin tottelemattomille? Totuus taas on rakkaus jolla ei ole vihollisia koska Totuus ei koskaan hyökkää. Teidän jumalanne taas on hyökännyt jo vaikka mitä vastaa osoittaen olevansa vain egon mielipuolinen kuvatus.
No ei tästä sen enempää. katson että olen jo tarpeeksi täällä kirjoitellut joten on aika jatkaa matkaa muualle internettiin kirjoittelemaan.

Näkemisiin!
/Hartsu

Hartsu

Viestien lukumäärä : 11
Join date : 20.09.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Ihmeiden oppikurssi  - Sivu 2 Empty Vs: Ihmeiden oppikurssi

Viesti kirjoittaja juujaa Ma Tammi 17, 2022 3:15 pm

Yhden asian on oltava vielä täydellisen selvä ennenkuin mitkään ihmeisiin yhä yhdistetyt pelon jäänteet voivat kadota.Ristiinnaulitseminen ei luonut perustaa Sovitukselle; ylösnousemus teki sen.Monet vilpittömät kristityt ovat väärinymmärtäneet tämän.Kukaan joka on vapaa uskosta vähäisyyteen ei voisi tehdä tätä erehdystä.Jos ristiinnaulitsemista katsotaan päälaelleen kääntyneestä näkökulmasta vaikuttaa aivan siltä kuin Jumala olisi sallinut ja jopa rohkaissut yhtä Hänen Pojistaan kärsimään sen vuoksi koska hän oli hyvä.Tämä erityisen onneton tulkinta joka syntyi projisoinnista on saanut monet ihmiset katkeran pelokkaiksi Jumalaa kohtaan.Tällaiset uskonnon vastaiset mielteet tunkeutuvat moniin uskontoihin.Silti aidon kristityn pitäisi pysähtyä ja kysyä:"Miten näin saattaisi olla?"Onko todennäköistä että Jumala Itse olisi kykenevä sen kaltaiseen ajatteluun jonka Hänen omat sanansa ovat selkeästi osoittaneet olevan ala-arvoista Hänen Pojalleen?

https://ihmeidenkurssi.blogspot.com/

juujaa

Viestien lukumäärä : 1
Join date : 11.03.2021

Takaisin alkuun Siirry alas

Ihmeiden oppikurssi  - Sivu 2 Empty Vs: Ihmeiden oppikurssi

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Sivu 2 / 2 Edellinen  1, 2

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa