Vapaasana


Join the forum, it's quick and easy

Vapaasana
Vapaasana
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 

 


Rechercher Tarkennettu haku

Viimeisimmät aiheet
» Jukka Kekkonen & Matti Taneli // Ikuisen rauhan mahdollisuus
Bibelfocus: Covid-19, rokote, Bill Gates ja villieläimen merkki EmptyTänään kello 12:34 pm kirjoittaja jarrut

» Hannu Lehdeskoski // Jeesus vai Paavali Pohdintoja uskonasioista
Bibelfocus: Covid-19, rokote, Bill Gates ja villieläimen merkki EmptyTänään kello 12:24 pm kirjoittaja jarrut

» Ei sinun aurinkosi enää laske, eikä sinun kuusi vajene
Bibelfocus: Covid-19, rokote, Bill Gates ja villieläimen merkki EmptyTänään kello 9:02 am kirjoittaja Hellevi

» William Branham
Bibelfocus: Covid-19, rokote, Bill Gates ja villieläimen merkki EmptyEilen kello 3:13 pm kirjoittaja Rea Aalto

» PYHÄ HENKI EI OLE ANTIKRISTUKSEN ELI LAITTOMAN PIDÄTTÄJÄ PAAVALIN TESSALONIKALAISKIRJEESSÄ (2 Tess. 2:6-7), VAAN MAALLINEN VALTA JOKA SISÄLTÄÄ LAILLISUUDEN
Bibelfocus: Covid-19, rokote, Bill Gates ja villieläimen merkki EmptyEilen kello 11:15 am kirjoittaja jarrut

» Bibelfocus // William Branham ja Latter Rain
Bibelfocus: Covid-19, rokote, Bill Gates ja villieläimen merkki EmptyEilen kello 9:31 am kirjoittaja Hellevi

» Nätti kuva tai + ajatus
Bibelfocus: Covid-19, rokote, Bill Gates ja villieläimen merkki EmptyEilen kello 9:12 am kirjoittaja Hellevi

» Sara Saarela / Hyvää Ystävänpåivää
Bibelfocus: Covid-19, rokote, Bill Gates ja villieläimen merkki EmptyEilen kello 8:18 am kirjoittaja Hellevi

» 1.Tim. 2: 11-15 Nainen opettajana
Bibelfocus: Covid-19, rokote, Bill Gates ja villieläimen merkki EmptyTo Helmi 22, 2024 7:15 pm kirjoittaja Morosus

Helmikuu 2024
MaTiKeToPeLaSu
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829   

Kalenteri Kalenteri


Bibelfocus: Covid-19, rokote, Bill Gates ja villieläimen merkki

Siirry alas

Bibelfocus: Covid-19, rokote, Bill Gates ja villieläimen merkki Empty Bibelfocus: Covid-19, rokote, Bill Gates ja villieläimen merkki

Viesti kirjoittaja jarrut Pe Helmi 04, 2022 9:34 am

Huom!

Käännös ruotsinkielisestä tehty https://www.deepl.com/Translator
Covid-19, Vaccin, Bill Gates och Vilddjurets märke
jarrut
----------------------------------------------------------------------------Covid-19, rokote, Bill Gates ja villieläimen merkkiSaan paljon sähköposteja eri ihmisiltä, jotka haluavat kertoa minulle siitä ja siitä. Jotkin vinkit ovat selvästi kiinnostavia ja hyödyllisiä (kiitos siitä), toiset taas ovat todellisia matalalentoja. Saan usein vinkkejä hulluista asioista, jotka eivät kuulu kristityn tehtäviin.Covid-19, rokote, Bill Gates ja Wildlife-brändin ruiskuSuuri ongelma nykyään on, että monet kristityt muodostavat mielipiteensä siitä, mitä kutsumme lopunajaksi, pääasiassa sen perusteella, mitä he löytävät netistä. He valitsevat sitten tietoa, joka sopii hyvin yhteen heidän uskomustensa, arvojensa ja maailmankatsomuksensa kanssa. Tällaiset tiedot luovat perustan sille teologialle, jonka ihminen omaksuu lopunajan tapahtumista. Kun he sitten lukevat Raamattua (tai kohtaavat erilaisia Raamatun sanoja), he tulkitsevat Raamatun tekstejä sen valossa, mitä he ovat "oppineet" netin kautta. Raamatun tulkinnasta tulee tällöin paljon vertauskuvallisempaa ja vertauskuvallisempaa kuin mitä Raamattu itse sanelee. Terveen uskon pitäisi toimia toisinpäin: pitäisi nähdä, mitä Raamatulla on sanottavaa lopun ajoista, ja sitten tarkkailla, mitä maailmassa tapahtuu, ja tulkita sitä Raamatun valossa. Uskon, että tämä Raamattuun keskittyvä tapa tarkkailla maailman tapahtumia tekee meistä paljon valppaampia, selväjärkisempiä ja selkeämielisempiä. Ja kun meidän on tehtävä tulkintoja Raamatun sanoista, meidän pitäisi ensisijaisesti antaa tekstin tulkita tekstiä, eli etsiä selityksiä muista Raamatun teksteistä kuin niistä, joiden kanssa parhaillaan painimme.


Haluan jälleen kerran sanoa, että meidän on saatava enemmän yhteisymmärrystä Raamatun sanoman kanssa. Meidän pitäisi olla kypsiä ja raittiita kristittyjä, joita kaikki sisään virtaava tieto ei heittelehdi. Meidän on pysyttävä lujana totuuden pohjalla. Tämä tarkoittaa, että meidän pitäisi pystyä määrittämään, mikä on tärkeää tai epäolennaista uskomme kannalta, mikä on totta ja mikä ei, mikä on puolueellista tai objektiivista, mikä rakentaa uskoamme tai sekoittaa sitä, mikä vahvistaa yhteyttä Herraan Jumalaan ja mikä vie keskittymisemme Herraan, mikä on raamatullista ja mikä epäraamatullista jne.


Pietari kirjoitti ensimmäisessä kirjeessään:

  

  1. Piet. 5:8: "Olkaa selväjärkisiä ja hereillä. Vihollisenne paholainen kulkee ympäriinsä kuin karjuva leijona, joka etsii jotakuta syötävää."
En usko, että tässä on kyse siitä, että on selvin päin alkoholista tai ei nuku. Kyse on pikemminkin valppaudesta, kyvystä testata ja ajatella kriittisesti, käyttää järkeä ja loogista ajattelua yhdistettynä Raamatun tuntemukseen. Voimme tietysti luottaa myös Jumalan Hengen apuun, mutta Pietari haluaa korostaa tässä yhteydessä, että meidän on oltava järkeviä, selväjärkisiä, päättäväisiä ja järkeviä. Jos olemme välinpitämättömiä tämän asian ja totuuden suhteen, silloin meistä tulee helppoa saalista Saatanalle ja hänen keksinnöilleen; sitten hän nielee meidät kuin kakkupalan! Ja valitettavasti juuri näin tapahtuu nykyään kristinuskossa melko laajamittaisesti, juuri siksi, että tällä alalla ollaan huolimattomia. Meistä tulee yksinkertaisesti laiskoja ja uneliaita television ja/tai tietokoneen ääressä. Monet ovat nykyään hereillä väärille opeille, mutta putoavat tietämättään toiseen ojaan epäterveen tuomion ansiosta. Onko syynä kenties eräänlainen "holhoava" ylpeys? Epäilen niin, ja tietysti minun on varottava itseäni myös tässä asiassa.


Rakkaus totuuteen


Näen, että monista kristityistä on tullut uskomattoman huolimattomia totuuden ja tosiasioiden suhteen. Monet uskovat ensimmäisenä löytämänsä parhaan väitteen, joka sopii heidän omaan maailmankuvaansa - tutkimatta ja testaamatta. Tämä on hyvin vaarallista käyttäytymistä, koska on selvää, että juuri totuuden rakkaus ratkaisee sen, mihin me päädymme lopun aikoina. Paavali kirjoitti tämän:


   

2. Tess. 2:9-12: "Lainvastaisen [Antikristuksen] tuleminen on Saatanan teko, joka tulee suurella voimalla ja valheen merkeillä ja ihmeillä. Kaikilla pahuuden taidoilla hän eksyttää niitä, jotka ovat kadotuksessa, koska he eivät ole ottaneet vastaan totuuden rakkautta, jotta he voisivat pelastua. Siksi Jumala lähettää eksytyksen voiman heidän päälleen, niin että he uskovat valheen ja tulevat tuomituiksi, kaikki ne, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan ovat nauttineet vääryyttä." (HNV 2015)
Näettekö tekstin vakavuuden? Rakastatko totuutta niin paljon, että olet hyvin varovainen sen suhteen, mikä on totta ja mikä valhetta kaikessa tiedossa, jolle altistat itsesi? Jos et, elät ilmeisen vaarallisesti. Mutta tämän rakkauden voi saada Jumalalta, ja siksi meidän kaikkien pitäisi pyytää sitä. Mielestäni meillä kaikilla kristityillä pitäisi olla kunnon totuuspatoismi. Se lisäisi uskottavuuttamme huomattavasti.


Varmista, että sinua ei petetä!


Lopun aikoja silmällä pitäen Jeesus sanoi tämän opetuslapsilleen - eikä vähiten meille, jotka ilmeisesti elämme hyvin lähellä lopun aikoja:


 

   Matteus 24:4: "Katsokaa, ettei kukaan teitä petä."
Huomaa, että Jeesus kehottaa meitä tässä yhteydessä varmistamaan, ettemme ole petettyjä. Hän ei sano, että hän huolehtii siitä, ettemme tee niin. Meidän on tehtävä se! Tämän jälkeen Jeesus puhui vääristä profeetoista ja vääristä messiaista.  Olen käsitellyt tätä useaan otteeseen aiemmin, mutta nyt haluan käyttää Jeesuksen sanoja varoituksena muista asioista, joita levitetään erityisesti Internetin kautta. Käyn läpi joitakin tällä hetkellä tuoreita esimerkkejä (joulukuu 2020). Näiden avulla harjoitamme Raamatun uskollisuutta.


Pedon merkki


Jos olet lukenut Raamattua, olet luultavasti perehtynyt Ilmestyskirjan 13. luvun profetiaan, jossa sanotaan, että maailman johtajan "Antikristuksen" (tuossa tekstissä "pedon") johtama tuleva hallinto varmistaa, että kaikkien ihmisten on saatava merkki, jotta he voivat ostaa ja myydä. Koska kaikki tähänastiset Raamatun profetiat ovat osuneet oikeaan - ja vain pieni osa on jäljellä - on täysi syy ottaa tämäkin profetia vakavasti.


Netissä on nykyään melko paljon kristittyjä, jotka levittävät tietoa siitä, että Covid-19-rokote on tai tulee olemaan pedon merkki ja että Bill Gates on mukana tässä keitossa. Monet ihmiset uskovat tähän, ja olen myös saanut useita sähköpostiviestejä, joissa on haluttu kiinnittää tähän huomioni. Mutta olkaamme nyt hetken aikaa raittiita, päättäväisiä, järkeviä ja Raamattuun keskittyviä, eräänlaisena harjoituksena. Lähdemme liikkeelle Raamatun todistuksesta, ja sen valossa pohdimme sitä, mitä jotkut ihmiset luulevat näkevänsä maailmassa juuri nyt.


Luetaanpa hieman Ilmestyskirjan 13. luvusta, jossa puhutaan pedon merkistä.


    Ilm. 13:11-18: "Ja minä näin toisen pedon nousevan maasta. Sillä oli kaksi sarvea kuin karitsalla, mutta se puhui kuin lohikäärme. Se käyttää kaikkea sitä edeltäneen ensimmäisen pedon1 valtaa ja saa maan ja sen asukkaat palvomaan ensimmäistä petoa, jonka kuolettavat haavat oli parannettu. Se tekee suuria tunnustekoja ja saa jopa tulen putoamaan taivaasta maan päälle ihmisten nähden. Merkkien avulla, joita sillä on valtuudet tehdä pedon edessä, se armahtaa maan asukkaat. Siinä käsketään maan asukkaita tekemään kuva pedolle2 , joka on haavoitettu miekasta, mutta joka elää jälleen. Ja sille annettiin valta antaa pedon kuvalle elämä, niin että pedon kuva saattoi jopa puhua ja tappaa ne, jotka eivät palvoneet pedon kuvaa3. Ja se pakottaa kaikki - pienet ja suuret, rikkaat ja köyhät, vapaat ja orjat - ottamaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa4 , niin ettei kukaan voi ostaa eikä myydä, paitsi se, jolla on merkki5, pedon nimi tai sen nimen puhe6. Tässä tarvitaan viisautta. Se, jolla on ymmärrystä, laskekoon pedon luvun, sillä se on ihmisen luku. Ja sen numero on 666".


Covid-19-rokote


Jos Covid-19-rokote (tai jokin sen mukana tuleva) olisi pedon merkki, niin Raamattuun uskovana kristittynä pitäisi heti kysyä: MUTTA MISSÄ ON ITSE PETO ???? Mutta me käsittelemme tätä pistemäisessä muodossa, joten olen laittanut yllä olevaan tekstiin numerot, jotka vastaavat alla olevien kohtien numerointia.


1) Tekstissä näemme toisen pedon ilmestyvän maailmannäyttämölle. Tätä petoa kutsutaan myös "vääräksi profeetaksi". Se tulee ensimmäisen pedon jälkeen, jota kutsutaan myös Antikristukseksi. Aivan viimeisinä päivinä nämä kaksi petoa ilmestyvät, ja koko maailma näkee ne täysin. Sinun ei tarvitse nuuskia netissä selvittääksesi, keitä he ovat. Heistä tulee julkisuuden henkilöitä, joista kaikki sanomalehdet ja uutiskanavat raportoivat taatusti, kun ihmiset kerääntyvät heidän ympärilleen syvässä ihailussa ja palvonnassa. Huomaa tämä: nämä kaksi petoa eivät ole vielä ilmestyneet! Ymmärrämme tämän myös muista Ilmestyskirjan jakeista. Näin ollen ensimmäinen syy rauhoittua ja raitistua.


2) Toinen peto (väärä profeetta) käskee kaikkia ihmisiä tekemään kuvan ensimmäiselle pedolle (Antikristukselle). Tämäkään ei ole vielä tapahtunut. Toinen syy rauhoittua ja raitistua.


3) Sitten toinen peto tappaa kaikki, jotka eivät palvo ensimmäisen pedon kuvaa. Tämäkään ei ole vielä tapahtunut. Näin ollen kolmas syy rauhoittua ja raitistua.4) Sitten toinen peto pakottaa* kaikki ihmiset ottamaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa.  Huomaa, että rokotteita ei koskaan anneta käsiin tai otsaan, eikä tätä uutta rokotetta anneta. Näin ollen neljäs syy rauhoittua ja raitistua. Ruotsissa perustuslaki estää lisäksi viranomaisia pakottamasta meitä ottamaan rokotteita.
* Perustekstin mukaan kyse on pikemminkin siitä, että ihmiset pakotetaan hyväksymään brändi. Ihmiset hyväksyvät etiketin ilman suurempia vastalauseita, koska se helpottaa jokapäiväistä elämää, koska sen avulla he voivat ostaa ja myydä tavalliseen tapaan. Pedon merkki ei kuitenkaan ole rokotus sinänsä, vaikka tunnisteen jakelu vaatii valtavaa logistiikkaa, joka on samanlaista kuin mitä olemme nähneet joukko-rokotuksissa. Kansakunnat voivat tietenkin oppia tällaisista ponnisteluista.


5) Raamatun tekstissä todetaan myös, että kukaan ei voi ostaa ja myydä, ellei hän ole saanut merkkiä. Näin ei ole tapahtunut, eikä Covid-19-rokotteeseen liity mitään tällaista (monet ovat jo saaneet rokotuksen). Se, että matkustus/maahantulokielto voi olla voimassa, jos ihmistä ei ole rokotettu tai jos hän voi osoittaa immuniteettia, ei sovi lainkaan yhteen Raamatun profetian kanssa, joka koskee villieläimen merkin saamisen ehtoja. Tästä ymmärrämme myös, että Covid-19-rokotteella ei ole mitään tekemistä pedon merkin kanssa.


Sitten haluan vain mainita lyhyesti, että Raamatussa ei sanota, että ihmisten on ostettava ja myytävä pedon merkillä. Ainoa asia, jonka Raamattu sanoo, on se, että et saa käydä kauppaa, ellet ole saanut merkkiä. Merkki ei siis todennäköisesti ole maksuväline sinänsä, vaan pikemminkin edellytys sille, että ihmiset saavat luvan suorittaa taloudellisia liiketoimia. Siksi tämä merkki on todennäköisesti "vain" näkyvä merkki eikä mitään muuta. Lue lisää tästä sivun lopussa olevien linkkien kautta.


6) Jatketaan lukemista. Villieläimen merkki on sen nimi tai sen nimen numero, ja tämä numero on 666. Rokote, joka ruiskutetaan kehoosi, ei ole merkki kädessäsi tai otsassasi, ei nimi eikä numero, joka edustaa jonkun henkilön nimeä - joka ei sitä paitsi ole vielä ilmestynyt. Ja jos tutkit näiden sanojen taustalla olevaa kreikankielistä perustekstiä, näet, että merkki on jonkinlainen naarmu, kaiverrus tai tatuointi. Lue lisää myös tästä sivun lopussa olevien linkkien kautta. Tässä siis toinen syy rauhoittua ja hälventää pelkoja.


Vielä on paljon tehtävää ENNEN villieläinmerkin käyttöönottoa!
Bill Gates ja näkymättömät tunnisteet


Tutustutaanpa tarkemmin kahteen huhuun, jotka koskevat Microsoftin perustajaa Bill Gatesia ja villieläinmerkkiä.
Netissä liikkuu nykyään monia huhuja siitä, että Bill Gates on ottamassa käyttöön näkymättömän tunnisteen Covid-19-rokotteen mukana, ja tämän sanotaan olevan pedon merkki. Mutta he ovat luultavasti saaneet idean siitä, että Bill Gatesin säätiö rahoitti noin vuonna 2016 Massachusetts Institute of Technologyn tutkimusta. Tässä tutkimuksessa käsiteltiin sitä, miten lapset voivat saada eräänlaisella näkymättömällä musteella varustetun etiketin yhdessä eri rokotteiden kanssa. Merkintä osoittaisi, ovatko rokotteet edelleen aktiivisia. Terveydenhuoltohenkilöstö voi luonnollisesti nähdä hyötyä siitä, että he voivat nopeasti lukea tällaisia tietoja erilaisten sairaustilanteiden yhteydessä, erityisesti köyhissä maissa, joissa ei ole sairauskertomusjärjestelmää. Ja jos nyt katsot takaisin edellä olevaan Raamatun tekstiin, huomaat, että tällaisella näkymättömällä merkillä ei ole mitään tekemistä pedon merkin kanssa. Silti monet ihmiset hirttävät Bill Gatesin tämän vuoksi ajattelematta hetkeäkään tosiasioita ja Raamatun sanoja merkistä. Se, että joku sanoo jotakin, ei tee siitä automaattisesti totta, mutta valitettavasti monille riittää, että he uskovat väitteen kerran kuultuaan sen.


Covid-19-rokotteeseen ei siis nykyään liity tällaista tunnistetietoa. Mutta jos sellainen olisi, sillä ei olisi mitään tekemistä luonnonvaraisten eläinten tunnisteen kanssa. Ymmärrämme sen Raamatusta, ja sitä haluan korostaa tässä.


Bill Gates ja "patentti 060606"


Monet ovat myös nostaneet metelin siitä, että Bill Gatesilla sanotaan olevan patentti numero 060606 mikrosirujen istuttamisesta ihmisiin. Uskotaan, että tässä patentissa on itse asiassa numero 666 ja että tämä siru on pedon merkki. Täydellinen ja oikea patenttinumero on WO2020060606A1 (ei kovin samanlainen kuin 666), ja patentti kuuluu Microsoft Technology Licensingille. Kyse on kryptovaluuttajärjestelmästä, joka käyttää kehon toimintatietoja. Lue lisää tästä patentista tämän linkin kautta.
Bill Gates luopui Microsoftin toimitusjohtajan tehtävästä vuonna 2000 ja jätti näin ollen Microsoftin päivittäisen johtamisen. Häntä ei edes mainita yhtenä patentin WO2020060606A1 keksijöistä. Patenttihakemuksessa ei myöskään mainita mitään "sirua" tai merkintää, vaan ainoastaan "käyttäjän laite". Kyse voi siis yhtä hyvin olla älypuhelimista tai älyrannekkeista, joissa on antureita. Ymmärtääkseni tässä patentissa rekisteröidään ihmisten parantunut terveys ja palkitaan heidät tuottamalla eräänlaista kryptovaluuttaa (kuten Bitcoineja), jota he voivat sitten käyttää. Tämä voidaan nähdä eräänlaisena evoluutiona erilaisista palkitsemislaukaisimista, joita löytyy nykyään erilaisista terveys- ja liikuntasovelluksista. Jos tarkastelemme tätä patenttia raamatullisesta näkökulmasta, ei ole mitään perusteita uskoa, että kyse on pedon merkistä. Bill Gates ei myöskään olisi ykkönen tai kakkonen. Se ei siis henkilökohtaisesti huolestuta minua tällä hetkellä.


Voi kuitenkin käydä niin, että tuleva antikristillinen ja maailmanlaajuinen hallinto voi käyttää kaikenlaista uutta ja vanhaa teknologiaa tarkoituksiinsa. Mutta se, että tuleva hallinto käyttää tiettyä teknologiaa, ei tee teknologiasta itsestään pirullista. Siinä tapauksessa myös sähköverkkomme, tietokoneverkkomme ja viemäröintijärjestelmämme olisivat pirullisia. Ei ole väärin ajatella hieman järkevästi. Meidän on kuitenkin todella pohdittava, mikä elämässämme saattaa painaa meidät nurkkaan ja tehdä meistä todella ahtaita, kun ajat tulevat vaikeiksi. Jos olemme väkivaltaisesti riippuvaisia eri asioista, se voi olla vaikeaa. Silloin järki, raamatullinen uskollisuus ja ennen kaikkea terve kanava Herramme luo ratkaisevat, miten asiat menevät!


Tarpeettoman synkkä maailmankuva


Haluaisin myös huomauttaa, että kaikki nämä väärät salaliittoteoriat ja huhut voivat antaa tarpeettoman synkän maailmankuvan. Tällaiset asiat voivat aiheuttaa ongelmia ihmisille, joilla on vaikeuksia käsitellä tällaista negatiivista tietoa ja joilla ei ehkä ole paljon iloa elämässä. Tämä olisi otettava huomioon, kun tällaista tietoa levitetään muille. Se voi aiheuttaa ahdistusta, jonka kanssa terveen kristityn ei pitäisi joutua elämään. Raamatussa on selvästi kohtia, joissa on hyvin vakavia ennustuksia, mutta sen Jumala on antanut meille, ja siksi uskon myös, että hän auttaa meitä selviytymään siitä. Mutta se, että mennään sen yli, mitä Raamattu antaa meille lopun ajoista, ja käytetään paljon spekulaatioita ja huhuja, on mielestäni hyvin vaikeaa!


Lopuksi haluan vielä kerran korostaa tätä:


Kun Antikristus ilmestyy maailman näyttämölle, kaikki näkevät hänet. Sinun ei tarvitse penkoa nettiä etsiessäsi tietoa siitä, kuka hän mahdollisesti on. Tämä henkilö on epätavallisen julkinen hahmo, jota useimmat ihmiset arvostavat valtavasti, luultavasti jopa monet katumattomat kristityt, jotka ovat luopuneet uskollisuudesta Herralle ja Hänen Sanalleen. Ilmestyskirjassa sanotaan, että "koko maa ihmetteli petoa ja seurasi sitä" (Ilm. 13:3) ja että "kaikki maan asukkaat kumartavat häntä, jokainen, joka ei ole maailman luomisesta asti, on kirjoitettu elämän kirjaan". Antikristus ei tule salaa tai vaivihkaa. Hän esiintyy avoimesti ja tekee vaikutuksen useimpiin ihmisiin. Hän on ihminen, joka haluaa tulla nähdyksi ja juhlituksi. MUTTA! Jos haluatte ymmärtää, että tämä henkilö on Antikristus, josta Raamattu puhuu, mistä saatte perustan tälle ymmärrykselle? Raamatusta, tietenkin! Raittiiseen elämään kuuluu, että olet juurtunut vahvasti Raamattuun ja luet sitä päivittäin - jos sinulla on siihen mahdollisuus. Jumalan Sana on päivittäinen mannamme, joka voi auttaa meitä sekä valppauteen että raittiuteen. Raamattu on meidän Antabuksemme!


Lue Danielin ja Nebukadnessarin sekä Sadrakin, Meesakin ja Abednegon tarina (Danielin kirja, luvut 1-3). Olen vakuuttunut siitä, että tämä teksti on profeetallinen kertomus, jolla on jotain kerrottavaa meille lopun ajoista ja antikristuksesta.

Nyt on tietysti monia muitakin hulluja myyttejä netistä, joita voi tuoda esiin ja verrata Raamatun todistukseen, mutta se on ehkä toisen kerran aihe. Voit kuitenkin vapaasti tehdä tällaista raamatuntutkimusta kotona kammiossasi, se on hyvää harjoitusta. Lopuksi luemme Berean esimerkillisistä juutalaisista:    Apostolien teot 17:11: "Siellä juutalaiset olivat avoimempia kuin Tessalonikan juutalaiset. He ottivat sanan vastaan kaikella valmiudella ja tutkivat päivittäin Raamattua nähdäkseen, voiko se olla totta.""/Lennart


https://bibelfokus.se/covid19

Läs vidare:
• Några tankar om talet 666 och "vilddjurets märke”

• En IT-snubbes funderingar kring vilddjurets märke

• Signalement på den kommande Antikrist

• Blir Antikrist en fysisk person eller ett rike?


Viimeinen muokkaaja, jarrut pvm Pe Helmi 04, 2022 10:38 am, muokattu 2 kertaa
jarrut
jarrut
Admin

Viestien lukumäärä : 2724
Join date : 24.10.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

Bibelfocus: Covid-19, rokote, Bill Gates ja villieläimen merkki Empty Vs: Bibelfocus: Covid-19, rokote, Bill Gates ja villieläimen merkki

Viesti kirjoittaja jarrut Pe Helmi 04, 2022 10:28 am

Ylläoleva, suomenkielinen käännös

ruotsinkielisestä  kirjoituksestahttps://www.deepl.com/Translator
jarrut
jarrut
jarrut
Admin

Viestien lukumäärä : 2724
Join date : 24.10.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa