Vapaasana


Join the forum, it's quick and easy

Vapaasana
Vapaasana
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 

 


Rechercher Tarkennettu haku

Viimeisimmät aiheet
Kesäkuu 2021
MaTiKeToPeLaSu
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    

Kalenteri Kalenteri

Yhteistyökumppanit


Bill Gates

Siirry alas

 Bill Gates  Empty Bill Gates

Viesti kirjoittaja Rea Aalto Pe Maalis 05, 2021 1:22 pm

Täältä voi lukea hieman Bill Gates:n toimintoja:

https://vastavalkea.fi/2020/04/23/bill-gates-ja-pahan-arkkitehtuuri/

Rea Aalto

Viestien lukumäärä : 432
Join date : 23.10.2013
Ikä : 71
Paikkakunta : Ruotsi

Takaisin alkuun Siirry alas

 Bill Gates  Empty Vs: Bill Gates

Viesti kirjoittaja Rea Aalto Pe Maalis 05, 2021 1:33 pm

Kopio Bill Gates tekosista:


Hengenvaarallisia kokeiluja
Kennedy kertoo, että vuonna 2014 Gatesin säätiö rahoitti GlaxoSmithKlinen (GSK) ja Merckin kohdunkaulan syöpään tarkoitettujen kokeellisten HPV-rokotteiden testausta etäisissä Intian provinsseissa. Rokotekokeiluun saatiin 23 000 koekaniinia painostamalla tyttöjä, uhkailemalla vanhempia ja väärentämällä suostumuslomakkeita. Seitsemän tytöistä kuoli ja 1200 tyttöä sai vakavia haittavaikutuksia, mukaan lukien hedelmättömyys- ja autoimmuuniongelmat. Rokotevaurion saaneilta tytöiltä kiellettiin lääketieteellinen apu. Intian hallitus syyttää Gatesin rahoittamia tutkijoita vakavista eettisistä rikkomuksista. Tapaus on nyt Intian korkeimmassa oikeudessa, Kennedy mainitsee.

Lisätietona (30.4.2020 klo 11:46): Faktantarkistussivusto Snopes siteeraa virobiologi Vishwa Mohan Katochia, jonka mukaan kaikki kuolemantapaukset eivät liittyneet rokotteeseen. Snopes kirjoittaa edelleen, että ”muiden asiantuntijoiden mukaan rokotekytkentää on mahdoton varmistaa ruumiinavausten puuttumisen takia” ja että Gatesin säätiön rahoittama rokotekokeiluja suorittava PATH-hanke sai parlamentilta moitteita tutkimuksessa ilmenneiden ”epäsäännöllisyyksien”, takia mutta jatkaa toimintaansa Intiassa muissa projekteissa.

Suomalaisille GlaxoSmithKline on tuttu THL:n rahoittajana ja mm. narkolepsiaa aiheuttaneen sikainfluenssarokote Pandemrixin valmistajana.

Hedelmättömyys rokotteiden sivuvaikutuksena ei tule yllätyksenä. The Rebecca Project for Human Rights julkaisi vuonna 2013 raportin Bill & Melinda Gates -säätiön rahoittamasta kampanjasta, jossa testattiin värillisiin ja pienituloisiin naisiin Pziferin (yksi WHO:n rahoittajista) valmistamaa Depo-Provera-nimistä (DMPA), ruiskeena annettavaa ehkäisyvalmistetta. DMPA:ta oli jo aiemmin kokeiltu Yhdysvaltain köyhissä vuoristokylissä Planned Parenthood -järjestön organisoimana (Bill Gatesin molemmat vanhemmat toimivat Planned Parenthoodissa). Oli siis tiedossa, että DMPA:lla on erittäin rankkoja sivuvaikutuksia: luukato, erilaiset sydänoireet, jotka voivat johtaa halvaukseen, rintasyöpä, kohtusyöpä ja kohdunulkoinen (ektooppinen) raskaus. Näistä ei vain kerrottu kokeeseen osallistuville naisille, eikä lukutaidoton voi asiaa tarkistaa.

Seuraavana vuonna, 2014, Bill & Melinda Gatesin säätiö rahoitti yhdessä lääkeyhtiö Pziferin ja lasten investointirahastosäätiön (CIFF, Children’s Investment Fund Foundation) kanssa köyhien maiden naisille suunnattua ehkäisyruisketta nimeltä Sayana Press (medroxyprogesterone acetate MPA). MPA:ta käytetään seksuaalirikollisten kemialliseen kastrointiin. The Rebecca Project nostaa esiin mahdollisuuden, että Gatesin rahoittamissa kokeiluissa herätellään henkiin eugeniikan aikojen kohdennettua pakkosterilointia.

Rea Aalto

Viestien lukumäärä : 432
Join date : 23.10.2013
Ikä : 71
Paikkakunta : Ruotsi

Takaisin alkuun Siirry alas

 Bill Gates  Empty Vs: Bill Gates

Viesti kirjoittaja Rea Aalto Pe Maalis 05, 2021 1:37 pm

Jatkuu:

Vaaralliset kokeilut jatkuneet vuosia
Vuonna 2017 julkaistu tutkimus osoitti kurkkumädän, jäykkäkouristuksen ja hinkuyskän torjumiseen tarkoitetun DTP-rokotteen tappavan enemmän afrikkalaisia lapsia kuin taudit, joita torjumaan se on tarkoitettu, Kennedy kirjoittaa. DTP-rokotteen saaneita tyttöjä kuoli kymmenen kertaa enemmän kuin rokottamattomia. WHO on kieltäytynyt lopettamasta DTP-kampanjaa, jonka se pakottaa kymmenille miljoonille afrikkalaisille lapsille vuosittain, Kennedy toteaa.

Kennedy nostaa esiin vuonna 2010 tehdyn, Gatesin säätiön kolmivaiheisen kokeen, jossa testattiin GlaxoSmithKlinen valmistamaa kokeellista malariarokotetta. Sen seurauksena 151 afrikkalaista lasta kuoli ja 1048 lasta 5949:stä kokeeseen osallistuneesta sai vakavia haittavaikutuksia.

Vuonna 2002, Kennedy kirjoittaa, Gatesin kätyrit pakkorokottivat tuhansia afrikkalaisia aivokalvontulehdusta (meningiitti) vastaan MenAfriVac -kampanjan aikana. Arviolta viisikymmentä viidestäsadasta rokotetusta halvaantui. Nelson Mandelan vanhempi talousneuvonantaja, professori Patrick Bond kuvaili Gatesin filantrooppisia käytäntöjä moraalittomiksi ja armottomiksi. Eteläafrikkalaiset lehdet valittivat lääkeyhtiöiden pitävän afrikkalaisia koe-eläiminään.

Rea Aalto

Viestien lukumäärä : 432
Join date : 23.10.2013
Ikä : 71
Paikkakunta : Ruotsi

Takaisin alkuun Siirry alas

 Bill Gates  Empty Vs: Bill Gates

Viesti kirjoittaja Rea Aalto Pe Maalis 05, 2021 1:40 pm

Rokotteiden vuosikymmen
Vuonna 2010 Bill Gates lahjoitti Maailman terveysjärjestö WHO:lle $10 miljardia sillä ehdolla, että WHO nimeää vuosikymmenen “rokotteiden vuosikymmeneksi”. Gatesin säätiön lehdistötiedotteessa kerrotaan: “Lisääntynyt rokotekattavuus voisi säästää 8 miljoonaa lasta vuoteen 2020 mennessä.”

Kuukautta myöhemmin Gates puhui TED Talk -ohjelmassa todeten “uusien rokotteiden voivan vähentää väestöä”.

Kenian katolisten lääkäreiden yhdistys syytti vuonna 2014 WHO:ta miljoonien vastahakoisten kenialaisten naisten jäykkäkouristusrokotekampanjaksi naamioidusta kemiallisesta steriloinnista; riippumattomattomat laboratoriot löysivät kaikista analysoimistaan rokotenäytteistä steriloivan komponentin. Samanlaisia syytöksiä esitettiin Tansaniasta, Nicaraguasta, Filippiineiltä ja Meksikosta. Kiistettyään alkuun syytökset WHO lopulta myönsi kehittäneensä steriloimiseen tarkoitettuja rokotteita yli vuosikymmenen ajan, Kennedy kertoo.

Rea Aalto

Viestien lukumäärä : 432
Join date : 23.10.2013
Ikä : 71
Paikkakunta : Ruotsi

Takaisin alkuun Siirry alas

 Bill Gates  Empty Vs: Bill Gates

Viesti kirjoittaja Hellevi La Maalis 06, 2021 7:43 am

Bill Gates on
Bisnesmies,
eikä mikään maailmaa parantava enkeli,
niin kuin jokin rokotuksia puolustava taho yrittää selittää,
törkytekoja asiayhteyksistä temmatuiksi.

Hellevi
Hellevi

Viestien lukumäärä : 1061
Join date : 13.11.2017

Rea Aalto likes this post

Takaisin alkuun Siirry alas

 Bill Gates  Empty Kommentti!

Viesti kirjoittaja Stiina La Maalis 06, 2021 10:22 am

On hyvä tietää todellisia factoja rokotuksista. Mielestäni se on kaikkien hyöty. Nyt tämä pandemia on sitä luokkaa, että minä tulen ottamaan aina rokotukset, vaikka menehtyisin rokotukseen tai tulisin entistä sairaammaksi. Riski on tänään kuitenkin pieni. Ja jos lopunajan salaliittoteorioihin uskoo, niin vielä näissä rokotteissa ne eivät ole toteutettavissa. Tulevaisuudessa ehkä mahdollista, mutten usko että massoille, ainoastaan valituille seurattaville ja poliittisille vastustajille niin kuin aina. Jos joku viitsii minua tutkia ja vakoilla niin siitä vaan.
Nyt on yritettävä päästä tästä taudista mikä tekee ennenpitkää nälänhädän ja tappaa vuosi vuodelta enemmän, katsomatta onko kristitty vai joku muu.
Bill Gatesilla on runsaasti ylimääräistä rahaa, joten häntä tarvitaan eikä hänelläkään vielä ole intressiä mielestäni käyttää rokotuksia bisneksiensä edistämiseen. Hänellä on varaa rahoittaa rokotusten kehittämistä mielin määrin.
Jos rokotuksen voisi nyt ostaa, on se aika halpa, ostaisin heti ja ottaisin.
Minulle on Jumalan tahto, että taistelemme "vitsuksia" vastaan. Sitäpaitsi vaikka Gates on maailman rikkain mies, niin Jeesus Kristus on kuollut hänenkin syntiensä puolesta ja tähden. Pyhä Henki kutsuu häntäkin kääntymään koko ajan emmekä me näe hänenkään sydämeen. Mitään hyviä tekoja ja köyhäksi tulemisia ei siihen tarvita. Se olisi eksytystä.
Kristus yksin on pelastuksemme tae. Hyviä töitä saa tehdä niin paljon kuin pystyy ja on mahdollista. Kuitenkin vain kääntyneille ja uskoville hyvistä töistä on varsinainen Siunaus.
Kristitty saa ottaa rokotuksen vapaaehtoisesti hyödyntäen itseänsä ja muita. Neutral

Stiina

Viestien lukumäärä : 1329
Join date : 04.08.2017
Paikkakunta : Helsinki

Takaisin alkuun Siirry alas

 Bill Gates  Empty Vs: Bill Gates

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa