Vapaasana


Join the forum, it's quick and easy

Vapaasana
Vapaasana
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 

 


Rechercher Tarkennettu haku

Viimeisimmät aiheet
» Rovasti Olavi Peltola kirjoittaa helluntaikarismaattisesta liikkeestä
Sään muokkaus, tapa nälkiinnyttää amerikkalaiset EmptyTänään kello 8:01 am kirjoittaja vakiokalusto

»  Hän veti minun ylös hirmuisesta haudasta ja sontaisesta loasta
Sään muokkaus, tapa nälkiinnyttää amerikkalaiset EmptyEilen kello 6:29 am kirjoittaja Hellevi

» Vallankäytöstä (uskonnollisissa) yhteisöissä – Miten tämä on mahdollista?
Sään muokkaus, tapa nälkiinnyttää amerikkalaiset EmptyEilen kello 6:24 am kirjoittaja Hellevi

» Yksi mennyt kesäpäivä ja lapsenlapset
Sään muokkaus, tapa nälkiinnyttää amerikkalaiset EmptyTi Joulu 05, 2023 9:31 am kirjoittaja Hellevi

» Täällä meitä riisutaan
Sään muokkaus, tapa nälkiinnyttää amerikkalaiset EmptyTi Joulu 05, 2023 9:23 am kirjoittaja Hellevi

» Hengellinen väkivalta /”Pahat henget tulee mun sisään jos syön mielialalääkkeitä”
Sään muokkaus, tapa nälkiinnyttää amerikkalaiset EmptyTi Joulu 05, 2023 8:58 am kirjoittaja Hellevi

»  Avoimuudesta / Saako kaikki kertoa/Pitääkö kaikki kertoa?
Sään muokkaus, tapa nälkiinnyttää amerikkalaiset EmptyTi Joulu 05, 2023 8:45 am kirjoittaja Hellevi

» Milloin lähimmäistä koskeva rakkaus saa alkaa ja milloin ei?
Sään muokkaus, tapa nälkiinnyttää amerikkalaiset EmptyTi Joulu 05, 2023 8:38 am kirjoittaja Hellevi

» SISÄINEN LANKEEMUS
Sään muokkaus, tapa nälkiinnyttää amerikkalaiset EmptyTi Joulu 05, 2023 8:30 am kirjoittaja Hellevi

Joulukuu 2023
MaTiKeToPeLaSu
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Kalenteri Kalenteri


Sään muokkaus, tapa nälkiinnyttää amerikkalaiset

Siirry alas

Sään muokkaus, tapa nälkiinnyttää amerikkalaiset Empty Sään muokkaus, tapa nälkiinnyttää amerikkalaiset

Viesti kirjoittaja Vierailija Ma Elo 01, 2022 1:39 pm

Sään muokkaus, tapa nälkiinnyttää amerikkalaiset

Weather Modification, Another Way to Starve Americans
By Kelleigh Nelson | July 5th, 2022


Vain hallitus, joka pelkää kansalaisiaan
yrittää kontrolloida heitä. – Thomas Jefferson

Hallituksella on taipumus käyttää valtaansa väärin.
– John C. Calhoun

Jokainen ihminen on vaarallinen. Vapaan hallituksen
ainoa elämänohje tulisi olla, ettei pidä luottaa
yhteenkään elävään ihmiseen, jolla on valta
vaarantaa yleinen vapaus. – John Adams

Vapauden salaisuus piilee ihmisten kouluttamisessa,
kun taas tyrannian salaisuus on pitää heidät
tietämättöminä. – Maximilien Robespierre

Ihmiset ovat mieluummin nälissään ja vapaita
kuin ruokittuina kahleissa. – Pearl
S. Buck

Suuri osa Amerikasta kärsii erittäin korkeista lämpötiloista ja kuivuudesta, jotka tuhoavat kyvyn, mitä meillä on vielä jäljellä maatalousyhteisöstä kasvattaa ja korjata satoa, joka tarvitaan ruokkimaan meidät. Amerikan suunniteltu nälänhätä on hyvää vauhtia toteutumassa. Ja nyt he käyttävät säänmuokkausta varmistamaan, että maanviljelijät joutuvat kestämään toisen vuoden 1931 Dust Bowl -ilmiön. Jos kerrot keskiverto amerikkalaiselle, että säätä voidaan manipuloida, hän katsoo sinuun kuin hohtimilla.

Etkö usko minua? Sirius Report listaa meille 100 US-patenttia, jotka liittyvät säänmuokkaukseen. Ensimmäinen patentti on vuodelta 1891 ja patenttinumerot sisältyvät jokaiseen. Selaa listaa, sillä jotkut otsikot ovat todella aika puhuttelevia.Jerry Tyson'in vuonna 2017 ilmestyneessä artikkelissa Consider the Weather, Prophetic Observer -sivustolla, hän luettelee vain muutamia säänmuokkauspatentteja vuosilta 1964-2010.

Osa alla olevista tiedoista on poimittu Tyson'in artikkelista. Jopa Bill Gates on sekaantunut säänmuokkaukseen, eikä sen pitäisi yllättää meitä, sillä se sopii hyvin hänen ihmiskuntaa koskeviinkansanmurhasuunnitelmiinsa.Yksi varhaisimmista luetelluista patenteista suunniteltiin sään manipuloimiseksi "pilvikylvön (cloud seeding)" avulla eli kyvyllä tuottaa enemmän sadetta. Patentti on myönnetty Louis Gathmann'ille Chicagosta, Illinois'in osavaltiosta.

Elokuussa 2013 James M. Cordray'lle myönnettiin patentti "sateentekijä (Rain-Maker)"-pallolle, joka pystyy tuottamaan sadetta milloin tahansa, myös kuivuuden aikana. Vuonna 1951 Harvey M. Brandau Wiltonista, Wisconsin'ista, jätti patenttinsa sään muuttamiseksi. "Prosessi sään hallitsemiseksi (Process for controlling weather)" sisälsi joitakin kiinnostavia avainkohtia.

Hän sanoi, että hänen prosessinsa voisi hajottaa pilviä ja sumua puhdistamalla ilmakehän kosteushiukkasista. Brandau sanoi myös, että hänen keksintönsä voisi hallita säätä hajottamalla taifuuneja, hurrikaaneja ja muita myrskykeskuksia hajottamalla sääilmiöitä muodostavia pilviä, jopa hallitsemalla lunta ja räntää aiheuttavaa säätä. Hän totesi, että hän voisi antaa sadetta määrätyillä alueilla ja tarjota toivottua säätä.

1970-luvulle tultaessa alettiin käyttää biologisesti aktiivisia kemikaaleja ja "muuttaa" sateen muodostumista keinotekoisesti. Ja 1990-luvun alussa Pentagon rahoitti HAARP-järjestelmää.

HAARP – High-Frequency Active Auroral Research Program (Korkean taajuuden aktiivinen auroraalinen tutkimusohjelma).


Monet meistä ovat kuulleet Alaskan HAARPista. Pentagon pystytti voimakkaan lähettimen, joka on suunniteltu säteilemään yli gigawatin verran energiaa ilmakehän yläosiin. Kokeilussa on mukana maailman suurin "ionosfäärilämmitin", laite, joka on suunniteltu säteilyttämään taivasta satojen
kilometrien korkeuteen maan yläpuolella korkeataajuisilla radioaalloilla. Heidän patenttinsa osoitti, että ”käytössä on sään muuttaminen lähettämällä sähkömagneettista säteilyä maan pinnalta muutettavan alueen tai alueiden läpi". Tämä voitaisiin myös "ottaa käyttöön valikoiduissa paikoissa viestintää tai muita tarkoituksia varten". Navalta navalle säteilevät voimaviivat ovat tehokkaimpia näihin tarkoituksiin.

Artikkelissa HAARP - [url=https://anomalien.com/haarp-the-pentagons-ultimate-weapon whistleblowers-says/]The Pentagon's Ultimate Weapon, Whistleblowers Say,[/url] (HAARP -' Pentagonin perimmäinen ase, kertovat ilmiantajat), joka on kirjoitettu elokuussa 2021, sanotaan seuraavaa: Aina siitä lähtien, kun HAARPin olemassaolo tuli julkiseksi, useat riippumattomat tutkijat ovat varoittaneet, että operaatiolla on salainen agenda, mukaan lukien:

– sään muokkaaminen
– mielenhallinta
– korkean teknologian sotilaalliset kokeet
– maanjäristysten laukaiseminen

HAARP on geotekniikan huippu (the ultimate in geoengineering). Heidän patenttinsa todistaa, että sään manipulointi on todellisuutta ja koska tämä on totta, se ei ole enää salaliittoteoria vaan salaliittofakta. US-patentti 20100224696 A1 kuvaa avaruuspohjaista teknologiaa hurrikaanien synnyttämiseksi ja hallitsemiseksi säätekijän heikentämiseksi tai hajottamiseksi. Jos he voivat heikentää tai hajottaa sitä, he voivat myös vahvistaa ja ohjata sitä.

Jotkut sääsotaa käyvät ihmiset sanovat itseasiassa, että hurrikaanit eivät ole täysin keinotekoisten järjestelmien aiheuttamia, vaan niitä pikemminkin ohjataan, tai niihin vaikutetaan suunnan tai voimakkuuden osalta. Useat patentit sanovat ilmeisesti, että se on totta, eikä Yhdysvaltain patenttivirasto hylännyt näitä patentteja.


Cutting Edge Ministries kertoo


meille GWEN-torneista - Ground Wave Emergency Network - Ne ovat valtavia torneja, joissa on jopa 100 kuparijohtoa, jotka levittäytyvät tornijärjestelmän juurelta maan alle. Puolustusministeriö rakensi nämä järjestelmät peitetarinalla, että ne olisivat hyödyllisiä viestintään ydiniskun aikana ja sen jälkeen. Tämä tarina ei kuitenkaan pidä paikkaansa, kun ymmärretään, että oikeassa korkeudessa tapahtuva lämpöydinräjähdys kärventää täysin kaikki viestintälaitteet ja tekee radioviestinnän mahdottomaksi useisiin tunteihin. GWEN-tornit toimivat todellisuudessa yhdessä HAARP-lähettimien kanssa luoden myrskyjä ja muuttaen säämalleja.


Säänhallinta kylmän sodan aseena


Smithsonian Magazine -lehden Matt Novak kertoi vuoden 1946 lentäjän historiasta. Artikkeli ilmestyi alun perin Collier Magazine -lehdessä vuonna 1954.”Marraskuun 13. päivänä 1946 lentäjä Curtis Talbot, joka työskenteli General Electric'in tutkimuslaboratoriossa, nousi 14 000 jalan korkeuteen noin 30 mailia New Yorkin Schenectady'sta itään. Talbot ja tutkija, tohtori Vincent J. Schaefer päästivät kolme kiloa kuivajäätä (jäätynyttä hiilidioksidia) pilviin.Kun he kääntyivät etelään, tohtori Schaefer totesi "Katsoin taakseni ja olin innostunut nähdessäni pitkiä lumivirtauksia putoamassa sen pilven juurelta, jonka läpi olimme juuri kulkeneet".

Huusin Curtille, että kääntyisimme ympäri ja kun teimme sen, niin kuljimme kiiltävien lumikiteiden massan läpi! Sanomattakin on selvää, että olimme innoissamme. He olivat luoneet maailman ensimmäisen ihmisen tekemän lumimyrskyn."G.E.:n tutkimuslaboratorion kokeiden jälkeen tuntui, että ihmiskunta voisi vihdoin pystyä hallitsemaan yhtä maanpäällisen elämän suurimmista muuttujista. Ja kylmän sodan jännitteiden kiristyessä Yhdysvallat piti sään hallintaa potentiaalisena aseena, oka voisi olla jopa ydinsotaa tuhoisampi."

Sääaseet ovat todellisia ja niitä säännellään sopimuksella. Itseasiassa patentti numero 4,686,605
keksijältä Bernard J. Eastland Teksasin Spring'istä onmyönnetty 11. elokuuta 1987 ja sen otsikko on Method and Apparatus for Altering a Region in the Earth’s Atmosphere, Ionosphere, and or Magnetosphere (Menetelmä ja laite alueen muuttamiseksi Maan ilmakehässä, ionosfäärissä ja/tai
magnetosfäärissä).


Säänmuokkausta koskeva YK:n sopimus


Tässä 27. lokakuuta 1978 päivätyssä saatekirjeessä YK:n sopimus oli voimassa. Sopimuksen nimi on
Joten millaista säänmuokkausta voitaisiin käyttää sotilaallisessa sodankäynnissä? '
https://legal.un.org/avl/ha/cpmhuemt/cpmhuemt.html

Tulvat, rankkasateet, kuivuus ja veden puute, kova kuumuus, tulivuorenpurkaukset, tsunamit, maanjäristykset ja jopa tornadot... ym. Voit tutkia asiakirjaa   täällä   tai   täällä .


YK:n aseistariisunta-asiain toimistosta (United Nations Office for Disarmament Affairs):

"Heinäkuussa 1974 Yhdysvallat ja Neuvostoliitto sopivat kahdenvälisistä keskusteluista, jotka koskivat toimenpiteitä, joilla voitaisiin torjua vaaraa, joka aiheutuu ympäristönmuokkaustekniikoiden käytöstä sotilaallisiin tarkoituksiin ja kolmesta seuraavasta keskustelukierroksesta vuosina 1974 ja 1975.
Elokuussa 1975 Yhdysvallat ja Neuvostoliitto esittivät identtiset yleissopimusluonnoksen aseriisuntakomitean konferenssissa (CCD), jossa intensiiviset neuvottelut johtivat muutettuun tekstiin ja yhteisymmärrykseen tämän yleissopimuksenneljästä artiklasta vuonna 1976."Yleissopimus hyväksyttiin Yhdistyneiden Kansakuntien yleiskokouksen päätöslauselmalla 31/72 10. joulukuuta 1976 äänin 96-8, 30:n pidättyessä äänestämästä."

Tämä sopimus tai yleissopimus ei kiellä poliittisia johtajia käyttämästä näitä sääsodankäynnin aseita omaa kansaansa vastaan! Vallassa olevat elitistit ja me kaikki tiedämme jo, keitä he ovat... Blackrock ja Vanguard, jotka kontrolloivat Amerikan ruoantuotantoteknologiaa ja joilla tulee olemaan lähes täydellinen kontrolli Amerikan ruokahuollosta,https://newstarget.com/2022-05-01-blackrock-vanguard-controlling-america-centralized-food-production.html Bill Gates, joka omistaa 242 000 hehtaaria Amerikan viljelysmaata, yli 100 ruoanjalostustehtaan polttaminen, 10 000 naudan mystinen kertakuolema Kansasissa, Bureau of Land Management'in tuhoamat karjatilalliset
https://ammo.com/articles/oregon-standoff-lavoy-finicum-hammond-bundy-ranchers-took-on-federal-government-blm(muistakaa LaVoy Finicum'in kuolema FBI:n toimesta). Ja tietenkin Klaus Schwab Maailman Talousfoorumista (WEC) ja hänen huippuneuvonantajansa Yuval Noah Harari.

Katso tästä kartasta pieni (yli 500) luettelo kaikista elintarvike- ja energiayhtiöistä, jotka ovat kärsineet vakavista ongelmista kahden viime vuoden aikana. Selaa oikealla olevaa luetteloa alaspäin. Olive Tree Ministries'in mukaan: Hararia ylistävät muun muassa Mark Zuckerberg, Bill Gates, Barack Obama, Klaus Schwab (WEC:n perustaja) ym. Hän ehdottaa, että Suuren Nollauksen jälkeen siirrymme "seuraavaan teolliseen vallankumoukseen", jossa emme tuota koneita, tuotteita tai palveluita, kuten nyt.

Harari sanoo, että tuotamme "ihmiskehoja ja -mieliä".Dane Wigington sivustolta Geoengineeringwatch.org toteaa: "Ionosfäärin lämmittimen aiheuttamat korkeapaineiset lämpökupolit paistavat osia pohjoisesta pallonpuoliskosta, kun taas kemialliset jään ydintämisen aiheuttamat pilvikylvöoperaatiot viilentävät osia eteläisestä pallonpuoliskosta.

Ilmastotoimenpiteet aiheuttavat edelleen tuhoa ekosysteemeille ja väestölle kaikkialla maailmassa. Globaalit kontrolloijat ovat nyt epätoivoisempia kuin koskaan sen suhteen, millä korteilla pelaavat seuraavaksi?"


Pelko


Tekopelkoa on käytetty lukemattomia kertoja historian aikana massojen taivuttelemiseksi mukautumaan ja luopumaan Jumalan antamista vapauksistaan heidän "suojelemisekseen".Natsipuolue sai saksalaiset pelkäämään, että viholliset olivat porteilla ja että vain massiivinen sota ja miljoonien' eurooppalaisten juutalaisten, romaanien, toisinajattelijoiden ja homoseksuaalien murhaaminen voisi pitää Saksan turvassa. Yhden miehen pahat halut maksoivat lopulta yli 50 miljoonan ihmisen hengen ja jättivät Saksan raunioiksi.

Orson Welles'in vuonna 1938 esittämä Maailmojen sota -radiodraama aiheutti paniikkia ja valtavaa pelkoa kuulijoiden keskuudessa. Vuosien 1949-1952 poliopelko sai kaikki kiirehtimään Salkin rokotteen ja vuonna 1960 Sabinin sokerikuutiorokotteen hankkimista, jotka molemmat olivat SV-40 apinaviruksen saastuttamia ja aiheuttivat pehmytkudossyöpää.Syyskuun 11. päivän 2001 kaappaukset ja World Trade Center'iin tehdyt iskut saivat koko kansakunnan epäuskoon ja pelkoon.

Kahden vuoden ajan COVIDia pidettiin pahimpana tappajapandemiana, joka on koskaan iskenyt Amerikkaan, pahempana kuin vuoden 2018 influenssaepidemia. Pelko levisi koko kansakunnassa, lukuun ottamatta niitä harvoja, jotka pitivät järjen päässään. Kuolettavia viruksia aiheuttavat ja happea estävät naamarit puettiin jopa pikkulapsille, sulkemiset tuhosivat valtavan osan pienyrityksistä ja siirsivät biljoonia jättiläisyhtiöille. Huumeiden ja alkoholin käyttö kasvoi hurjasti, samoin itsemurhatilastot.

Sairaalaprotokollat kielsivät halvat, turvalliset ja hengenpelastavat lääkkeet ja liittovaltion hallitus maksoi COVID-diagnoosit, happinaamarit, hengityskoneet ja viime kädessä potilaiden kuolemat Wuhanin viruksen vuoksi. Pelkoa lietsottiin... ei ole parannuskeinoa... meidän on saatava rokote! Sen sijaan amerikkalaiset saivat DNA:ta muuttavan, hätätilaluvallisen, rotilla, apinoilla ja kissoilla testatun "Operaatio Warp Speed" -messenger-RNA-injektion, joka ei suojannut ketään virukselta. Nämä  injektiot ovat aiheuttaneet miljoonia kuolemantapauksia kaikkialla maailmassa ja haittavaikutukset ovat tuhonneet miljoonien muiden tuottavan elämän.

Virus oli lopulta viiden osavaltion kuvernöörien suorittama yhteiskunnan vanhusten karsinta, kun he lähettivät tartunnan saaneen ihmiskunnan hoitokoteihin, mutta injektiot aiheuttavat nyt paljon enemmän kuolemantapauksia kuin itse virus. Nyt FDA mainostaa kolmea injektiota pikkulapsille, jotka eivät edes voi saada virusta. Jos he onnistuvat selviytymään, he ovat todennäköisesti steriilejä, tai heillä on rokotteen aiheuttama immuunipuutosoireyhtymä (VAIDS).

Ruokapula on näköpiirissä ja sitä on suunniteltu ja toteutettu viime vuosikymmeninä. Henry Kissinger'in väitetään sanoneen: "Hallitse ruokaa, niin hallitset ihmisiä."Tämä tuo meidät muutamiin toiminnassa oleviin yritys- ja perhetiloihin. Maatalousvaltiot ovat korventumassa korkeissa lämpötiloissa ja kuivissa olosuhteissa. Maailman leipäkoria puretaan.Vuonna 1891 kirjattiin ensimmäinen säänmuokkausta koskeva patentti. Kuvittele, mihin he pystyvät 131 vuotta myöhemmin uuteen Dust Bowl'iin ja nälänhätään.'

Johtopäätös


Vuonna 1962 presidentti Lyndon Baines Johnson sanoi: "Se, joka hallitsee säätä, hallitsee maailmaa." Suuri Nollaus, Uusi Maailmanjärjestys ja viime kädessä Yhdistyneiden Kansakuntien Agenda 21/30 ovat yksi ja sama asia, Lusiferin voimien harjoittama ihmiskunnan jumalaton hallinta. Niiden tavoite on väestökato ja jäljelle jäävän ihmiskunnan orjuuttaminen.

Amerikkalaisten vakuuttaminen, että teollinen sivilisaatiomme saastuttaa maailmaa niin paljon, että kaikki nämä luonnottomat myrskyt, lämpötilat ja häiriöt ovat luonnollista seurausta, niin että kansalaisemme ovat halukkaita muuttamaan sivilisaatiotamme ja siirtymään jo kartoitetuille YK:n ' biodiversiteettialueille. Tämä on vain osa eliitin orjuuttamistavoitetta. Ehkä juuri nälkä saa heidät vakuuttuneiksi.

Sitten näemme, kuinka moni "olisi mieluummin nälissään ja vapaa kuin ruokittu kahleissa".

https://asiakas.kotisivukone.com/files/cuttingedgefinland.kotisivukone.com/10_Saan_muokkaus_tapa_nalkiinnyttaa_amerikkalaiset.pdf


Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa