Vapaasana


Join the forum, it's quick and easy

Vapaasana
Vapaasana
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 

 


Rechercher Tarkennettu haku

Viimeisimmät aiheet
» Yksi mennyt kesäpäivä ja lapsenlapset
TBN:n Crouch kuollut EmptyEilen kello 9:31 am kirjoittaja Hellevi

» Täällä meitä riisutaan
TBN:n Crouch kuollut EmptyEilen kello 9:23 am kirjoittaja Hellevi

» Hengellinen väkivalta /”Pahat henget tulee mun sisään jos syön mielialalääkkeitä”
TBN:n Crouch kuollut EmptyEilen kello 8:58 am kirjoittaja Hellevi

»  Avoimuudesta / Saako kaikki kertoa/Pitääkö kaikki kertoa?
TBN:n Crouch kuollut EmptyEilen kello 8:45 am kirjoittaja Hellevi

» Milloin lähimmäistä koskeva rakkaus saa alkaa ja milloin ei?
TBN:n Crouch kuollut EmptyEilen kello 8:38 am kirjoittaja Hellevi

» SISÄINEN LANKEEMUS
TBN:n Crouch kuollut EmptyEilen kello 8:30 am kirjoittaja Hellevi

» Kun sydämeni suree
TBN:n Crouch kuollut EmptyEilen kello 8:11 am kirjoittaja Hellevi

» Teuvo V. Riikonen / Pistin lihassa
TBN:n Crouch kuollut EmptyEilen kello 7:39 am kirjoittaja Hellevi

»  Voiko kristityssä olla paha henki?
TBN:n Crouch kuollut EmptyEilen kello 7:28 am kirjoittaja Hellevi

Joulukuu 2023
MaTiKeToPeLaSu
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Kalenteri Kalenteri


TBN:n Crouch kuollut

2 posters

Siirry alas

TBN:n Crouch kuollut Empty TBN:n Crouch kuollut

Viesti kirjoittaja charmo To Tammi 23, 2014 1:03 pm

Paul Crouch kuollut:
Billy Graham'in evankelioimisyhdistyksen harhainen ja väärin kohdistettu kunnianosoitus

Paul Crouch deceased:
A misguided and misplaced tribute by The Billy Graham Evangelistic Association

Paul Crouch, joka vuonna 1973 yhdessä vaimonsa Jan'in kanssa perusti TBN:n (Trinity Broadcasting Network), kuoli marraskuun 30. päivänä 2013. Monet yksityiset henkilöt ja järjestöt ovat osoittaneet kunniaa, kuten voidaan lukea verkkosivulta: http://www.paulcrouch.com/tributes.php

Alkaessani kirjoittaa tätä artikkelia olen hyvin tietoinen, että Paul Crouch'in perhe ja ystävät surevat hänen poismenoaan ja käsitellessäni tätä aihetta minulla ei takuulla ole tarkoitusta mitenkään tunkeilla eikä lisätä heidän suruaan. Kannustimeni on yksi korkeimmista mahdollisista ja se on Herran Jeesuksen Kristuksen evankeliumin totuuden puolustaminen.

Jos Paul Crouch ja TBN olisivat uskollisesti tehneet sitä menneiden 40 vuoden aikana, niin en olisi 'haastamassa' nimenomaan BGEA:n (Billy Graham Evangelistic Association) hänelle osoittamaa kunniaa, mutta valitettavasti näin ei ollut.

Juuri se 'kunnianosoitusten' sivu, jonne olen ohjannut sinut, itseasiassa korostaa, mikä oli yksi herra Crouch'in ja TBN:n vakavista ongelmista ja se oli heidän valmiutensa avoimesti tarjota foorumi väärän 'uskonsanan evankeliumille' (usein puhutaan 'terveyden ja rikkauden evankeliumista' jne.) ja henkilökohtaisesti hyväksyä ja suositella sitä.

Sivulla, jonne olen sinut ohjannut, toinen kunnianosoitus tämän artikkelin kirjoittamisen aikaan sisältää katkelmia BGEA:n kunnianosoituksesta (koko kunnianosoitus voidaan nähdä täällä: http://billygraham.org/story/remembering-tbn-founder-paul-crouch-sr/) ja siinä sanotaan: –

"Jokainen BGEA:ssa esittää osanottonsa Paul Crouch vanhemman perheelle, joka vaimonsa Jan'in kanssa perusti TBN:n vuonna 1973.... Hän ja TBN:n perhe ovat olleet BGEA:n ja Samaritan's Purse'n pitkäaikaisia ystäviä ja tukijoita.”

Ensimmäinen kunnianosoitus on kuitenkin yhdeltä tärkeimmistä 'uskonsanan evankeliumin' kaupustelijoista ja hän on Kenneth Copeland, joka vuosien mittaan on esiintynyt säännöllisesti TBN:llä – hänen kunnianosoituksessaan sanotaan näin:

Paul Crouch oli ”TV-apostoli,” koska hänen palvelutyönsä ja TBN:n palvelutyö ovat auttaneet kristittyjä ja seurakuntia kaikkialla maailmassa kasvamaan ja palvelemaan kansakuntien ihmisiä. Muistan, kun Paul Crouch kuvaili TBN:n alkuaikojen kehityssuunnitelmaa. ”Paul sanoi, 'Kerron teille jotakin, että ellen tee mitään tuolla kanavalla – jos minulta loppuvat ohjelmat ja minulla ei ole muuta kuin kyltti, jossa lukee, 'Jeesus on Herra' ja Joh. 3:16 pantuna siihen – minä näytän sitä 24 tuntia päivässä, ennenkuin panen siihen jotakin maailmasta. Halleluja!'” TBN on todella toteuttanut tuon päämäärän ja Paul Crouch'in perintö kristillisen television uranuurtajana jatkuu nyt lähettäen evankelikaalisiaTV-ohjelmia, jotka julistavat Jeesuksen herrautta ja Jumalan rakkautta 24 tuntia jokaisena päivänä! Rakastavasti muistellen Paul Crouch'ia me tänä päivänä julistamme tekstiä Joh. 3:16: ”Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.” Ja kuten aina, me julistamme Paul'in kunniaksi, 'Jeesus on Herra!”

Kenneth Copeland, kuten hänen kumppaninsa, 'uskonsanan saarnaajat,' on hyvin etevä lainaamaan Raamattua, mutta ongelma on tietysti, että he ovat myös hyvin eteviä vääntämään ja vääristämään noiden samojen kohtien merkityksen – aivan kuten ne, jotka apostoli Pietari tunnistaa jakeissa 2.Piet. 2: 1-4:

“Mutta myös valheprofeettoja oli kansan seassa, niinkuin teidänkin keskuudessanne on oleva valheenopettajia, jotka salaa kuljettavat sisään turmiollisia harhaoppeja,… Ja moni on seuraava heidän irstauksiaan… ja ahneudessaan he valheellisilla sanoilla kiskovat teistä hyötyä”.

Kenneth Copeland'in ja edesmenneen Kenneth Hagin vanhemman mainostamien 'uskonsanan' harhaoppien yksityiskohtaiseksi tarkastelemiseksi ja paljastamiseksi salli minun ohjata sinut joitakin vuosia sitten pitämääni puheeseen, joka voidaan kuulla tästä: https://www.youtube.com/watch?v=TdMmPeSve3A

Jos varaat aikaa tämän puheen kuuntelemiseen, niin luulen, että silloin ymmärrät, miksi olen kuvaillut BGEA:n antamaa kunnianosoitusta 'harhaisena' ja 'väärin kohdistettuna.'

‘Harhaisena,’ koska yhdenkään USKOLLISEN evankelikaalin ei pitäisi haluta samaistua mihinkään, mikä oli herra Crouch'in ja TBN:n epäraamatullinen palvelutyö ja 'väärin kohdistettu,' koska yksikään USKOLLINEN evankelikaali ei haluaisi välittää vaikutelmaa, että Paul Crouch'in ja TBN:n palvelutyö olivat liittolaisia Herran Jeesuksen Kristuksen tosi evankeliumin puolustamisen ja edistämisen asiassa, sillä ne eivät sitä olleet.

Havainnollistaakseni sen tyyppisiä saarnaajia, jotka ovat polkeneet väärää 'uskonsanan evankeliumin' oravanpyörää, haluaisin ohjata sinut videoon, jonka joitakin vuosia sitten teki Mark Haville (entinen 'terveyden ja rikkauden' saarnaaja), joka pitää verkkosivua http://christianvideos.co.uk/products-page/dvds ja on hyvin ystävällisesti antanut minulle luvan laittaa tämän videon nettiin. Mark oli myös yksi neljästä kirjoittajasta, jotka vuonna 1997 kirjoittivat kirjan ‘The Signs and Wonders Movement – Exposed’ (Kustantanut Day One Publications: ISBN 0902 548 751).

Ainakin yhdelle Mark'in videolla esiintyjistä Paul Crouch antoi puhujanpaikan TBN:llä ja hän oli Larry Lea, kuten voidaan nähdä menemällä sivulle: http://www.itbn.org/index/detail/lib/Networks/sublib/TBN/ec/83cTlmMzoi0Tx4iFFbrKw8Gz1fjIi3L4?offset=93 – Paul Crouch esittelee Larry Lea'n kohdassa 8.34)

Mark Haville'n tuottaman videon voi katsoa tästä: https://www.youtube.com/watch?v=N82YvHx9Cek


Sitten toiseksi havainnollistaakseni, miksi Paul Crouch ja TBN selvästi mainostivat 'toista Jeesusta' ja 'toista henkeä,' olen saanut luvan pastori Joseph Chambers'ilta* Charlotte'n Paw Creek Ministries'istä Pohjois-Carolinassa laittaa nettiin hänen videonsa nimeltä ‘Trinity Broadcast Network: Temple to the Gods and Goddesses (TBN: Jumalien ja jumalatarten temppeli)’.

Olen samoin hyvin kiitollinen pastori Chambers'ille luvasta laittaa tämä video nettiin ja vaikka me näemme asiat eri lailla mitä tulee 'helluntailaisuuteen' ja 'lopun aikaan ja Antikristukseen,' niin uskon, että hän on oikein tunnistanut merkittävät ongelmat liittyen TBN:n vuosien aikana mainostamaan evankeliumin malliin ja TBN:n luomaan ympäristömalliin, josta muka tulee julistaa Herran Jeesuksen Kristuksen evankeliumia.

Tämän videon voi katsoa tästä: https://www.youtube.com/watch?v=CjS369Dw6bQ


Lopuksi siellä on monia hyödyllisiä artikkeleita, jotka paljastavat 'uskonsanan evankeliumin' harhaoppeja ja voisit ehkä haluta merkata 'suosikiksi' seuraavan linkin, joka vie sinut sellaiseen artikkelikokoelmaan. Luetteloon henkilöistä, joista siellä on kirjoitettu, ei sisälly vain Paul Crouch, vaan myös muita, joille hän antoi foorumin TBN:llä – kuten Kenneth Copeland ja Kim Clement.

Linkki näihin artikkeleihin tässä: http://www.deceptioninthechurch.com/word-faith.html


Cecil Andrews – ‘Take Heed’ Ministries – 2 January 2014

*) Paul Crouch ja Joseph Chambers ovat molemmat helluntailaisia, toinen äärikarismaattinen, toinen konservatiivinen. Suom. huom.

charmo

Viestien lukumäärä : 46
Join date : 15.01.2014
Ikä : 64
Paikkakunta : Suomi

Takaisin alkuun Siirry alas

TBN:n Crouch kuollut Empty Vs: TBN:n Crouch kuollut

Viesti kirjoittaja Rea Aalto To Tammi 23, 2014 7:42 pm

Charmo

Kiitos kirjoituksestasi.Kun ajattelee tätä päivää ja keskustelua uskonnollisilla foorumeilla
ja siellä uskovien kertomuksia, niin ei voi kuin ihmetellä, kuka heistä enää lukeekaan Raamattua.
On ollut niin outoja käsityksiä ja varsinkin Pyhän Hengen voimasta .Useille ei näytä olevaan mitään
ymmärrystä siitä, mistä kaikki on lähtöisin.
Monet eivät edes tiedä mitä esim Kenneth Hagin ja Kenneth Copeland opettavat, ja edes keitä he ovat/olivat?
Kun lukee Marko Selkomaan nettikirjaa ja kuuntelee puheita, tulee selvästi julki, että hänenkin oppi-isiään ovat juuri
Kanadan ja Usa:n harhaisimmat julistajat.


Rea Aalto

Viestien lukumäärä : 551
Join date : 23.10.2013
Ikä : 73
Paikkakunta : Ruotsi

Takaisin alkuun Siirry alas

TBN:n Crouch kuollut Empty Aasin tekstiä

Viesti kirjoittaja charmo Pe Tammi 24, 2014 6:22 am

KO. teksti on Bileamin Aasin toimittamaa postia. Minusta se oli hyvä siirtää teille luettavaksi, ja siinä on mukana katsomisen arvoisia YouTube linkkejä. Joseph Chambers varoitti TBN:n toiminnasta jo 90-luvulta lähtien, ainakin. Crouchin elämän tragediaan kuului myös homosuhde, joka ei ole ainutkertainen uuskarismaattisilla julistajilla - on monia muitakin, jotka ovat langenneet ko. syntiin. Se kertoo niistä haureuden hengistä, jotka ovat toiminnassa näissä liikehdinnöissä.

Miten TBN jatkaa, kuka jatkaa, miten jatkaa? Se jää nähtäväksi.

charmo

Viestien lukumäärä : 46
Join date : 15.01.2014
Ikä : 64
Paikkakunta : Suomi

Takaisin alkuun Siirry alas

TBN:n Crouch kuollut Empty Vs: TBN:n Crouch kuollut

Viesti kirjoittaja Rea Aalto Pe Tammi 24, 2014 4:49 pm

Koska nämä opit perustuvat kokonaan valheeseen, eli todellista uudestisyntymistä
ei koskaan ole edes tapahtunut,niin haureuden ja muidenkin julkisyntien ilmeneminen tulee julki ennemmin tai myöhemmin.Valheet ja kaikenlainen vilpillinen käytös on tyypillistä.
Suomalaisista eksyttäjistä tulee välittömästi mieleeni Markku Koivisto ja Pirkko Jalovaara.
Pirkko Jalovaara on useasti muuttanut sanomisiaan, jo yli kymmenen vuotta sitten, kun hänen toiminnassaan ilmenevät kultahiput aiheuttivat kiistaa julkisuudessa, hän alkoi valehdella muuttamalla aikaisempia sanomisiaan.Nyt on tullut julki kuinka suuria hänen omaisuutensa ovat ja kaikki varat on kerätty pienituloisilta kannattajilta, jotka ovat maksaneet siitä, mitä ovat luulleet evankeliumin sanomaksi!!!
Markku Koiviston tarinan tiedämme, ja hän on internet tietojen mukaan muuttanut Englantiin!

Rea Aalto

Viestien lukumäärä : 551
Join date : 23.10.2013
Ikä : 73
Paikkakunta : Ruotsi

Takaisin alkuun Siirry alas

TBN:n Crouch kuollut Empty Vs: TBN:n Crouch kuollut

Viesti kirjoittaja charmo Ma Tammi 27, 2014 7:43 am

Tuo oli hyvä huomio, Rea, minkä allekirjoitan täysin: todellisia uudestisyntymisiä ei ole aina tapahtunut. Valheen ja haureuden henget ovat liikkeellä näiden puoskareiden kautta. Tulee mieleeni Joe Osteen, joka tuli järjestönsä palvelukseen ja keulakuvaksi isänsä jälkeen. Hänet siis asetettiin ihmisten toimesta ja järjestön bisneksen pyörittämisen ehdoilla. Osteenista on niin ristiriitaisia haastattelupätkiä olemassa, jotka kertoivat minulle sen, että onkohan hän koskaan edes tullut raittiiseen uskoon? Ja hänenkin kirjallista hapatusta Kuva ja Sana Suomessa on julkaissut monia. Se taas kertoo Mellerin (ja kumppaneiden) kyvyttömyyden arvioida karismaattisen liikkeen harhoja. Tai sitten tämän saasteiden levittäminen on tarkoituksellista.

charmo

Viestien lukumäärä : 46
Join date : 15.01.2014
Ikä : 64
Paikkakunta : Suomi

Takaisin alkuun Siirry alas

TBN:n Crouch kuollut Empty Vs: TBN:n Crouch kuollut

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa