Vapaasana


Join the forum, it's quick and easy

Vapaasana
Vapaasana
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 

 


Rechercher Tarkennettu haku

Viimeisimmät aiheet
» Rovasti Olavi Peltola kirjoittaa helluntaikarismaattisesta liikkeestä
 Mitä Trump oikeasti sanoi Jerusalemista Israelin pääkaupunkina? EmptyTänään kello 8:01 am kirjoittaja vakiokalusto

»  Hän veti minun ylös hirmuisesta haudasta ja sontaisesta loasta
 Mitä Trump oikeasti sanoi Jerusalemista Israelin pääkaupunkina? EmptyEilen kello 6:29 am kirjoittaja Hellevi

» Vallankäytöstä (uskonnollisissa) yhteisöissä – Miten tämä on mahdollista?
 Mitä Trump oikeasti sanoi Jerusalemista Israelin pääkaupunkina? EmptyEilen kello 6:24 am kirjoittaja Hellevi

» Yksi mennyt kesäpäivä ja lapsenlapset
 Mitä Trump oikeasti sanoi Jerusalemista Israelin pääkaupunkina? EmptyTi Joulu 05, 2023 9:31 am kirjoittaja Hellevi

» Täällä meitä riisutaan
 Mitä Trump oikeasti sanoi Jerusalemista Israelin pääkaupunkina? EmptyTi Joulu 05, 2023 9:23 am kirjoittaja Hellevi

» Hengellinen väkivalta /”Pahat henget tulee mun sisään jos syön mielialalääkkeitä”
 Mitä Trump oikeasti sanoi Jerusalemista Israelin pääkaupunkina? EmptyTi Joulu 05, 2023 8:58 am kirjoittaja Hellevi

»  Avoimuudesta / Saako kaikki kertoa/Pitääkö kaikki kertoa?
 Mitä Trump oikeasti sanoi Jerusalemista Israelin pääkaupunkina? EmptyTi Joulu 05, 2023 8:45 am kirjoittaja Hellevi

» Milloin lähimmäistä koskeva rakkaus saa alkaa ja milloin ei?
 Mitä Trump oikeasti sanoi Jerusalemista Israelin pääkaupunkina? EmptyTi Joulu 05, 2023 8:38 am kirjoittaja Hellevi

» SISÄINEN LANKEEMUS
 Mitä Trump oikeasti sanoi Jerusalemista Israelin pääkaupunkina? EmptyTi Joulu 05, 2023 8:30 am kirjoittaja Hellevi

Joulukuu 2023
MaTiKeToPeLaSu
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Kalenteri Kalenteri


Mitä Trump oikeasti sanoi Jerusalemista Israelin pääkaupunkina?

Siirry alas

 Mitä Trump oikeasti sanoi Jerusalemista Israelin pääkaupunkina? Empty Mitä Trump oikeasti sanoi Jerusalemista Israelin pääkaupunkina?

Viesti kirjoittaja Vierailija Ke Toukokuu 30, 2018 5:43 am

Mitä Trump oikeasti sanoi Jerusalemista Israelin pääkaupunkina?Monet Raamattuun uskovat ihmiset ovat innoissaan hehkuttaneet Donald Trumpin puhetta (6.12.2017) koskien Jerusalemia, jonka hän sanoi olevan Israelin pääkaupunki. Trumpin puheesta on useissa medioissa otettu esille vain pieni kohta, jossa hän puhui Jumalan sanan mukaan oikein Jerusalemista Israelin pääkaupunkina. Kirjoituksessani tuon esille Trumpin puheen kokonaisuuden koskien Jerusalemia, sillä hänen puheensa oli kokonaisuudessaan antikristillinen, koska hän hyväksyy myös laittomuuden suunnitelman koskien Israelia ja Jerusalemia.

Trump sanoi puheessaan, että aika on tullut tunnustaa virallisesti Jerusalem Israelin pääkaupungiksi. Trump sanoi, että tänään me lopulta tunnustamme itsestään selvän, että Jerusalem on Israelin pääkaupunki; tämä ei ole enempää tai vähempää kuin todellisuuden tunnustaminen, se on myös oikean asian tekeminen ja jotakin joka tulee tehdä.

Trump sanoi myös puheessaan, että Amerikan suurlähetystö tulee siirtää Tel Avivista Jerusalemiin. Trump sanoi, että me haluamme erinomaisen sopimuksen niin israelilaisille kuin palestiinalaisille, me emme ota kantaa mihinkään lopulliseen asian tilaan mukaan lukien tietyt rajat Israelin itsenäisyydessä Jerusalemiin tai ratkaisuun kiistanalaisista rajoista, nämä kysymykset saavat mukana olevat osalliset päättää.

Trump sanoi Amerikan olevan sitoutunut helpottamaan rauhan sopimusta, jonka molemmat osapuolet voivat hyväksyä, ja että hän (Trump) aikoo tehdä kaikkensa ja auttaa sellaisen sopimuksen muokkaamisessa. Trump sanoi Amerikan tukevan kahden valtion mallia ratkaisua, jos molemmat osapuolet suostuvat siihen.

Miksi Trumpin lausunto on antikristillinen? Raamatussa Jumala sanoo (alkutekstin mukaan Psa 122:3), että Jerusalem on kaupunki, jota ei saa jakaa. Jerusalemin jakaminen on syntiä ja kapinaa Jumalaa vastaan, koska Jerusalemin tulee olla jakamaton juutalaisten kaupunki. Jumala sanoo sanassaan (Jooel luku 3) koskien viimeisiä aikoja, että kun Herra on palauttanut Jerusalemin ja Juudan ennalleen, niin Jumala käy oikeutta ja tuomitsee ne, jotka ovat jakaneet Herran maan (Israelin maa).

Koska Trump sanoi tukevansa kahden valtion mallia Israelin maan sisällä, eli israelilaiset ja palestiinalaiset jakavat yhdessä Israelin maata ja Jerusalemin, niin siksi Trumpin lausunto on antikristillinen, koska se on vastoin Jumalan tahtoa, sillä se on antikristillisen synnin kapinan mukainen ajatus ja aikomus.

Palestiinalaiset haluavat itselleen länsirannan, Gazan kaistaleen sekä Itä- Jerusalemin pääkaupungikseen. Palestiinalaisten aikomus on vastoin Jumalan tahtoa, sillä Jumala itse on antanut koko Israelin maan juutalaisille, mukaan lukien Jerusalemin kaupungin. Kukaan Raamatun Jumalaa rakastava ei voi yhtyä Jerusalemin ja Israelin maan jakamiseen, koska se on syntiä ja kapinaa Jumalaa vastaan, sillä Jumala tulee tuomitsemaan jokaisen, joka kannattaa ja tukee Jerusalemin ja Israelin maan jakamista. Tästä syystä Trump puhui antikristillisen hengen vallassa.

Raamatun profetian sanan mukaan Israel ja Jerusalem tullaan jakamaan ja annetaan pakanoiden haltuun (Ilm 11:2) kolmeksi ja puoleksi vuodeksi. Israelin maan jakamisen sanotaan tuovan rauhan Lähi-itään, mutta todellisuudessa se on vihan siemenen kylvö, jonka tähden monet kansat ryhtyvät sotatoimiin ja tulevat hyökkäämään Israelia vastaan. Jumala lopulta tuhoaa Israelia vastaan hyökkäävät kansakunnat ja Israel ja Jerusalem palautuu juutalaisille, joille se kuuluu.

Trump on tässä asiassa saman valheen hengen vallassa, joka vaati Itä-Jerusalemia, länsirantaa ja Gazan kaistaa palestiinalaisille. Muslimit sanovat, että Palestiina ja Jerusalem kuuluvat heille. Koraanissa ei ole yhtään kertaa mainittu Palestiinaa tai Jerusalemia. Todellisuudessa muslimeilla ei ole mitään tekemistä Jerusalemissa tai Israelissa, niin että he voisivat vaatia Israelin maa-alueita itselleen, eikä edes koraani velvoita heitä siihen. Muslimien pakkomielle Jerusalemia ja Palestiinaa kohtaan on synnytetty tekosyy, jonka takana on ääri-islamin aikomus hävittää Israel ja juutalaiset pois maailman kartalta.

Trumpin puhe oli kuin suoraan poliittisesta käsikirjasta, missä annetaan vaalilupaus, jossa luvataan kaikille kaikkea ja kun näin tehdään, niin syntyy tilanne, jossa lupaukset ovat ristiriidassa keskenään. Trump toimii amerikkalaisesta näkökulmasta käsin, jonka mukaan Lähi-idässä tulee olla yksi länsimaisiin arvoihin perustuva demokraattinen maa, joka turvaisi sen ettei radikaali-islam saisi haltuunsa koko Lähi-itää, sillä se olisi uhka Amerikalle. Ääri-islam pitää Amerikkaa vihollisenaan, jota vastaan tulee taistella. Kun ja jos Amerikka murtuisi ääri-islamin vallan alle, niin silloin koko muu maailma olisi helpompi pyrkiä alistamaan islamin vallan alle, näin ajattelee ääri-islam.

Trump ja Amerikka toimii väärällä tavalla, koska kahden valtion malli ei ole rauhan tie, vaan tuhon tie. Trump on valmis "rauhan tähden" hyväksymään antikristillisen hankkeen, joka sallii Jumalan maan anastamisen ja Israelin maa-alueiden luovuttamisen tahoille, jotka suunnittelevat Israelin tuhoamista. Kahden valtion malli tulee olemaan astinlautana tulevalle suursodalle, jossa monet kansakunnat hyökkäävät Israelin kimppuun. Trump kannattaa antikristillistä hanketta.

Trump ei ajattele asiaa Raamatun sanan totuuden perustalta, eikä Herran Jeesuksen opetuslasten tulisi olla sinisilmäisiä Trumpin suhteen, sillä hän ei ajattele asioita Raamatun sanan totuuden perustukselta, vaan antikristillisen hengen mukaisesti. Trumpin ajatukset kahden valtion mallista on Jumalan oikeudenmukaisen tuomion alla.

Iltasanomat julkaisi 7.12.2017 artikkelin, jossa kerrottiin kuinka pääministeri Juha Sipilä oli sanonut eduskunnan kyselytunnilla, että Suomen linja on muuttumaton, sillä Suomi pyrkii neuvottelun kautta hakemaan kahden valtion pysyvää ratkaisua. Sipilä myös muistutti kuinka kahden valtion malli ratkaisu on EU:n lähtökohta Lähi-idän tilanteen ratkaisemiseksi.

Samassa iltasanomien artikkelissa eduskunnan ulkoasianvaliokunnan puheenjohtaja Matti Vanhanen sanoi toivovansa Yhdysvaltain peruuttavan Jerusalem ratkaisun (Jerusalemin julistaminen Israelin pääkaupungiksi ja suurlähetystön siirtäminen Jerusalemiin).

Ulkoministeri Timo Soini sanoi, että Jerusalemin asemasta Israelin ja palestiinalaisten pääkaupunkina voidaan sopia vasta osana tulevaa rauhaa, kahden valtion malli on ainoa realistinen.

Suomen johtavat päättäjät ovat vetämässä Jumalan tuomiota itsensä ja Suomen ylle. Ymmärrän sen etteivät kaikki ihmiset usko Raamatun Jumalaan, mutta heidän epäuskonsa ei kykene häivyttämään pois Jumalan olemassaoloa. Jossakin vaiheessa Jumala tulee tuomitsemaan jokaisen ihmisen maan päällä, joka on kannattanut ja tukenut Israelin maan ja Jerusalemin jakamista. Jokaiselle ihmiselle ainoa oikea ratkaisu on tunnustaa syntinsä Jumalalle sekä uskoa Herraan Jeesukseen syntien anteeksisaamiseksi, iankaikkiseksi elämäksi.Petri Paavola 8.12.2017

Lähteet:
President Trump: US Recognizes Jerusalem as Israel's Capital 12/06/2017
is.fi/kotimaa/art-2000005481858
ksml.fi/kotimaa/Soini-Trumpin-Jerusalem

http://www.kotipetripaavola.com/mitatrumpoikeastisanoijerusalemistaisraelinpaakaupunkina.html

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

 Mitä Trump oikeasti sanoi Jerusalemista Israelin pääkaupunkina? Empty Pohdiskelua

Viesti kirjoittaja Vierailija To Toukokuu 31, 2018 6:34 am

Asiallista tietoa Petri Paavolalta, joskin se toinen puoli jäi puuttumaan, mikä on valitettavaa monissa Petrin kirjoituksissa. Peite on otettu pois kaikkien Jeesukseen uskovien silmiltä, ja meidän pitäisi nähdä että paatumus ei ole kohdannut vain juutalaisia, vaan jumalatonta maailmaakin.

Usko Kristukseen riittää, Stiina, lain peite on poistettu uskovan silmiltä!
Petrin laittamat Raamatunkohdat ovat paikallaan Vanhasta Testamentista.Uusi Testamentti:
Roomalaiskirje11:25 Sillä minä en tahdo, veljet - ettette olisi oman viisautenne varassa - pitää teitä tietämättöminä tästä salaisuudesta, että Israelia on osaksi kohdannut paatumus - hamaan siihen asti, kunnes pakanain täysi luku on sisälle tullut
11:26 ja niin kaikki Israel on pelastuva, niin kuin kirjoitettu on: "Siionista on tuleva pelastaja, hän poistaa jumalattoman menon Jaakobista.
11:27 Ja tämä on oleva minun liittoni heidän kanssaan, kun minä otan pois heidän syntinsä."
11:28 Evankeliumin kannalta he kyllä ovat vihollisia teidän tähtenne, mutta valinnan kannalta he ovat rakastettuja isien tähden.
11:29 Sillä ei Jumala armolahjojansa ja kutsumistansa kadu

2 korinttolaiskirje +
3:13 emmekä tee niin kuin Mooses, joka pani peitteen kasvoillensa, etteivät Israelin lapset näkisi sen loppua, mikä on katoavaista.
3:14 Mutta heidän mielensä paatuivat, sillä vielä tänäkin päivänä sama peite, vanhan liiton kirjoituksia luettaessa, pysyy poisottamatta, sillä vasta Kristuksessa se katoaa.
3:15 Vielä tänäkin päivänä, kun Moosesta luetaan, on peite heidän sydämensä päällä;
3:16 mutta kun heidän sydämensä kääntyy Herran tykö, otetaan peite pois.
3:17 Sillä Herra on Henki, ja missä Herran Henki on, siinä on vapaus.
3:18 Mutta me kaikki, jotka peittämättömin kasvoin katselemme Herran kirkkautta kuin kuvastimesta, muutumme saman kuvan kaltaisiksi kirkkaudesta kirkkauteen, niin kuin muuttaa Herra, joka on Henki


Stiina sanoo:
Uusi testamentti on erilainen suhteessa maalliseen Israeliin ja Jeesus on se Temppeli juutalaisillekin ja muslimeille ja amerikkalaisille jne. Ei ainakaan minua ole opetettu (Pyhä Henki) lukemaan kristittynä Vanhaa Testamenttia tolla lailla. Maallisesti se tapahtuu, mikä tapahtuu. Jumala sallii Antikristuksen ja sen mitä juutalaisille yms. tapahtuu. Nyt on sallinut pitkään muslimien hallitsevan Jerusalamissa uskonnollisestikin. Voi olla, että kolmas/neljäs temppeli vielä rakennetaan. En usko, koska Jeesus Kristus on se ikuinen Temppeli kaikille. Antikristillisestihän Jumala voi sallia juutalaisten temppelinkin rakennettavaksi vielä, mutta ei kristitty voi alkaa sitä kumartamaan, eikä juutalaisiakaan oikeina israelilaisina. Uusi Israel voi vain olla kristityt kaikista maista, muuten Jeesus Kristus ja Uusi Testamentti /Paavali mitätöidään. Oikea rauha saadaan vain kun Jumala poistaa "lapun" suuressa armossaan juutalaisten silmiltä.

Hyvin sanottu.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa