Vapaasana


Join the forum, it's quick and easy

Vapaasana
Vapaasana
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 

 


Rechercher Tarkennettu haku

Kesäkuu 2021
MaTiKeToPeLaSu
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    

Kalenteri Kalenteri

Yhteistyökumppanit


KORONAKOMPASTELU JATKUU

Siirry alas

KORONAKOMPASTELU JATKUU Empty KORONAKOMPASTELU JATKUU

Viesti kirjoittaja arkikalusto Ke Maalis 03, 2021 7:13 am

KORONAKOMPASTELU JATKUU
Miksi korona kaatuu päälle?

Suomeen on päästetty, joka päivä ilman testausta koko alkuvuoden ajan, tuhansia ihmisiä alueilta, joissa tautia on kymmenkertainen määrä. Rokotuksista on syntymässä viime vuoden maskisekoilua vastaava katastrofi, sillä välineitä rokotteen antamista varten ei ole ennalta hankittu varastoon. Rokoteampullista menee hukkaan 1-2 annosta, kun se annetaan 2 millilitran ruiskulla. Yhden mililitran ruiskuja ei ole varastoitu rokottamista varten. Tätä voi verrata tilanteeseen, missä hankintaan riittävästi ampumatarvikkeita, mutta ne ovat väärää kaliiperia eivätkä käy tykkeihin.

Virus ei tottele poliitikkojen päähänpistoja, vaan muuntuu vauhdilla nopeammin leviäväksi. Tilanne karkaa käsistä, kun pääkaupunkiseudulla enää 10 % tartuntaketjuista pystytään jäljittämään. Poliitikkojen riittämättömät ja ristiriitaiset toimenpiteet toteutuvat vastuuttomalla viiveellä tilanteessa, missä jokainen tuntikin on tärkeä. Tästä ei suosituksilla selvitä. Presidentti Sauli Niinistön ehdottaman nyrkin puuttuminen tulee kaikessa kammottavuudessaan esille ja hintalappu tulee olemaan hirvittävä.


PEKKA REINIKAINEN, LL, tietokirjailija
Pekka Reinikainen on valmistunut lääkäriksi Ranskan Montpellierissä ja toiminut käytännön lääkärinä yli 40 vuotta sekä yli 10 vuotta kuntoutuslääkärinä ja koululääkärinä. Reinikainen on toiminut kolme kautta Lääkäriliiton valtuuskunnassa ja useissa valiokunnissa sekä Kunnallislääkärit ry:n hallituksessa, Helsingin aluelääkäriyhdistyksen puheenjohtajana sekä Suomen kristillisen lääkäriseuran puheenjohtajana. Hän on myös Viron kristillisen lääkäriseuran kunniajäsen. Hän on toiminut 10 vuotta sosiaalilautakunnan, 20 vuotta Helsingin kaupunginvaltuuston ja Valtioneuvoston päihde- ja raittiusasiain neuvottelukunnan jäsenenä sekä kirkolliskokouksen jäsenenä 16 vuotta.


https://luominen.fi/pekan-blogi/kaksi-uskontoa
arkikalusto
arkikalusto

Viestien lukumäärä : 1123
Join date : 21.11.2013

Stiina likes this post

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa