Vapaasana


Join the forum, it's quick and easy

Vapaasana
Vapaasana
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 

 


Rechercher Tarkennettu haku

Viimeisimmät aiheet
» Meillä on vain yksi ainoa evankeliumi, jota me julistamme
Turkka Aaltonen::Rokotus ei auta – rukous kylläkin EmptyTänään kello 7:04 am kirjoittaja arkikalusto

» Kuka tuolla tulee ?
Turkka Aaltonen::Rokotus ei auta – rukous kylläkin EmptyEilen kello 10:07 am kirjoittaja Hellevi

» MITÄ PYHITYS ON?
Turkka Aaltonen::Rokotus ei auta – rukous kylläkin EmptyEilen kello 7:54 am kirjoittaja Hellevi

» Kristittyjen on tehtävä valinta - julistammeko tämän maailman ruhtinaan sanomaa vaiko Jeesuksen Kristuksen evankeliumia
Turkka Aaltonen::Rokotus ei auta – rukous kylläkin EmptyEilen kello 4:06 am kirjoittaja Rea Aalto

» HÄTÄRUKOUS P Paavolan puolestA
Turkka Aaltonen::Rokotus ei auta – rukous kylläkin EmptyTi Joulu 07, 2021 9:36 am kirjoittaja Admin

» Karmea totuus
Turkka Aaltonen::Rokotus ei auta – rukous kylläkin EmptyTi Joulu 07, 2021 8:40 am kirjoittaja arkikalusto

» Profetoista
Turkka Aaltonen::Rokotus ei auta – rukous kylläkin EmptyLa Joulu 04, 2021 9:20 pm kirjoittaja Morosus

» Tapio Puolimatka // Voiko meillä olla moraalinen velvollisuus kieltäytyä tottelemasta lakeja ja asetuksia?
Turkka Aaltonen::Rokotus ei auta – rukous kylläkin EmptyLa Joulu 04, 2021 8:04 am kirjoittaja Hellevi

» Kaikki näkyy Jumalan kiikarissa
Turkka Aaltonen::Rokotus ei auta – rukous kylläkin EmptyTo Joulu 02, 2021 6:46 pm kirjoittaja Morosus

Joulukuu 2021
MaTiKeToPeLaSu
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Kalenteri Kalenteri


Turkka Aaltonen::Rokotus ei auta – rukous kylläkin

2 posters

Siirry alas

Turkka Aaltonen::Rokotus ei auta – rukous kylläkin Empty Turkka Aaltonen::Rokotus ei auta – rukous kylläkin

Viesti kirjoittaja arkikalusto Ti Kesä 22, 2021 3:26 pm

Rokotus ei auta – rukous kylläkin
Turkka Aaltonen ''

Turkka Aaltonen on kirjailija ja evankelista.
Julkaistu: 18.6.2021


Lapsuudessani oli tavallista, että meitä rokotettiin kulkutauteja vastaan ja armeijassa sain vielä kymmenkunta piikkiä. Ne toimivat luotettavasti. Enkä sairastanut yhtään näistä taudeista, joihin rokotteet olivat tarkoitetut. Enkä muista kenenkään tuttavistanikaan sairastaneen? Ilmeisesti lääkkeet olivat silloin testattuja ja luotettavia? Influenssaviruksia tosin ilmeni aina silloin tällöin ja niille annettiin eri nimiä, kuten A-virus, B-virus, Hongkongilainen influenssa, Aasialainen influenssa, jne. Mutta ei niihin kukaan terve ihminen yleensä kuollut tai ainakaan niistä ei sitten kerrottu uutisissa.

Puolet Suomen kansasta on rokotettu Koronavirusta vastaan, mutta loppua ei taudille vaan ole näkyvissä. Radiossa toistetaan lausetta: “Olemme käsivarren mitan päässä paremmasta”. Se on tämän maailman evankeliumia, ehdollistettua parantumista, jossa kaikki yrittävät parhaansa saadakseen pahan pois keskuudestaan? Mutta mikä onkaan se parempi, johon pyritään?

Jos se on elämä ilman Jumalaa, se on vain kuilun reunalla kävelyä odotuksena suistuminen syvyyteen. Ei siis ihme, että kaikki huutavat apua yhteiskunnasta. Matkailu, kulttuuri, urheilu, kauppa, politiikka, nuoret, työläiset, vanhukset huutavat vapautta kurkku suorana hallitukselta ja päättäjiltä, mutta ei Jumalalta. Joudumme siis varautumaan siihen, että tämä vaiva tulee koettelemaan maailmaa vielä pitkään ja syvältä.

Entisenlaisiin rokotteisiin nähden nämä uudet ovat poikkeuksellisia, ne ovat synnytetyt pikavauhtia ilman koekaniineja, ihmisistä on tehty sellaisia ja sen seurauksena heikot, sairaat ja raihnaiset ovat menehtyneet. Näitä kuolemantapauksia, joita minunkin tietooni on tullut muutamia, on pyritty tietoisesti sensuroimaan, ettei rahakas rokotuskampanja murenisi. Onhan tässä taas yksi mahdollisuus rikastua niiden, jotka ovat jo ennestään rikkaita.

Jos rokotukset olisivat luonteensa mukaisesti suojan antavia, ei niiden ottajien tarvitsisi enää suojautua turvavälillä, maskilla tai mitenkään. Mutta nyt rokotetut elävät kuin olisivat suojaa vailla ja THL ilmoittikin juuri nyt, että reilut 1600 rokotuksen saanutta on sairastunut koronaan. Ja lisää tulee. Sitten kiikutetaan siihen lausuntoa antamaan asiantuntija, joka sanoo, että pitää lisätä rokotuksia, toinen, kolmas ja joka vuosi uusi rokotus – ehkä kerran kuussa niin saataisiin työllisyysastettakin kohotettua pandemian kustannuksella?

Eli käytännössä rokotus ei auta mitään, se on kuin arpapeliä, eräänlaista venäläistä rulettia, riippuen onnesta? Samalla nykyinen rokotuskulttuuri opettaa ihmiset kuuliaisiksi yhteiskunnan viesteihin ja kun sitten antikristus ilmestyy viettelemään ihmiset kannattajikseen, ovat kaikki jo valmiiksi harjoitetut seuraavaan näytökseen, jossa pedon luku asennetaan ihmisten käsiin ja otsiin kaupallisen elämän ehdoksi. Ei ole varmastikaan montakaan, jotka kieltäytyvät siitä sen tähden, että vain Raamattu varoittaa siitä vakavasti, kuoleman vakavasti.

Äitini toimi aikoinaan työssään ihmisten auttamiseksi lääketieteen parissa. Hän oli työssä sairaalassa, fysiologianlaitoksella ja tutkimustyössä laboranttina. Hän oli tekemässä mm. eläinkokeita, että erilaisiin tauteihin saataisiin selvyyttä ja apua rokotteiden ja lääkkeiden muodossa.

Varsinaisen työrupeaman hän teki solumyrkkyjen tutkimisessa, että syöpää sairastavia ihmisiä voitaisiin auttaa. Väkevät aineet kuitenkin altistivat hänet ja hän menehtyi syöpään juuri eläkeiän kynnyksellä. Heidän osastonsa työryhmästä kuoli hänen lisäkseen toinenkin työntekijä. Mutta näitä tapauksia ei koskaan tutkittu, ne vain kuuluivat elämään.

Meille on toitotettu kohta puolitoista vuotta, että kaikkien pitää ottaa rokotus, ja se muuttaa maailmamme takaisin vanhaan menoon. Sillä ihmiset kavahtavat muutoksia ja itsensä tutkimista, omien hölmöilyjensä arvioimista ja syyllisyyden kuormaa omatunnossa. Mutta Jumalan sana sanoo: “Noita tietämättömyyden aikoja Jumala on kärsinyt, mutta nyt hän tekee tiettäväksi, että kaikkien ihmisten kaikkialla on tehtävä parannus.” Apt.17:30. Tämä koskee kaikkia ihmisiä, kaikkia, kieliä, kaikkia uskontoja, kaikkia kansoja, kaiken ikäisiä, älyisiä, kokoisia ja kaikkina aikoina. Jos parannusta ei tule – vaikka olisi saanut rokotuksen – hukkuu ikuiseen kadotukseen, helvetin tulijärveen, kun Jumalan tuomiot kohtaavat maailmaa.

Olemme kyllästetyt tämän ajan yleisellä mielipiteellä, jonka keskiössä on ajatus rakastavasta Jumalasta, joka vain odottaa antaakseen lisää herkkuja, lahjoja ja hyvinvointia tietyille ihmisillä länsimaissa. Meille on muodostunut joulupukki-ilmiö, joka on siirretty Jumala-kuvaan. Ihmiset tarvitsevat Jumalaa yhtä vähän ja harvoin kuin lapset joulupukkia. Jumalan pelko on kadonnut ja se ilmenee esimerkiksi tässä rokotusten turvautumisen menettelyssä. “Älkääkä peljätkö niitä, jotka tappavat ruumiin, mutta eivät voi tappaa sielua; vaan ennemmin peljätkää häntä, joka voi sekä sielun että ruumiin hukuttaa helvettiin.” Matt.10:28.

Raamatun sanoma on kauttaaltaan kehotusta parannukseen, kääntymykseen Herran eteen ja syntielämän hylkääminen, Kristuksen vastaanottaminen. Ei ole armoa, ellei ole tuomiota. Valoa edeltää aina pimeys. Hengellistä edeltää aina sielullisuus, joka on meidän luonnollista puuhailuamme ja yritystämme olla kilttejä, hyviä, onnistuneita, synnittömiä, virheettömiä, kelvollisia, kauniita ja rohkeita.

Omavanhurskaus kukkii aina ennen oikeaa uskonvanhurskautta. Toivottomuus edeltää aina ennen toivoa. Kaikenlaisen pahuuden ilmeneminen esiintyy aina ennen Jumalan rakkautta. Ihminen etsii kaikki muut korkeat vuoret kiivetäkseen niille ennen kuin viimeksi ryömii Golgatan mäelle Jeesuksen ristin luokse armoa anomaan.

Raamattu on herätyksen oppikirja, jossa elävä Jumala puhuu, tulee ihmisen luo etsiäkseen tätä yhteyteensä. Mitalin toinen puoli on se, että Jumala jättää ihmisen oman onnensa varaan. Ylpeily Jumalan edessä on aina kohtalokasta, ihmisen käy kuin kedon ruohon, se lakastuu omasta syystään. Synnin palkka on kuolema. Taivaan valtakunnan vastarokotukseen on aina ja kaikkialla valtava jono ihmisiä, ettei heidän tarvitsisi luopua itsemääräämisoikeudestaan ja kuolla vanhalle ihmiselleen, himoilleen ja haluilleen, ottaa joka päivä ristiään ja seurata Vapahtajaa.

“Hänen ahneutensa synnin tähden minä vihastuin; minä löin häntä, kätkin itseni ja olin vihastunut. Mutta hän luopui minusta ja kulki oman sydämensä tietä.” Jes.57:17.

“Näin sanoo Herra, Herra: Onnettomuus! Yksi ja ainoa onnettomuus! Katso, se tulee! Loppu tulee, tulee loppu! Se heräjää sinua vastaan! Katso, se tulee! Vuoro tulee sinulle, maan asuja. Aika tulee, päivä on lähellä: hämminki, ei ilohuuto vuorilta. Nyt minä kohta vuodatan kiivauteni sinun ylitsesi, panen vihani täytäntöön sinussa, tuomitsen sinut vaelluksesi mukaan ja annan kaikkien kauhistustesi kohdata sinua. En sääli enkä armahda; minä annan vaelluksesi kohdata sinua, ja kauhistuksesi tulevat sinun keskellesi, ja te tulette tietämään, että minä, Herra, olen se, joka lyön.” Hes.7:5-9.

“Heissä syttyi himo erämaassa, ja he kiusasivat Jumalaa autiossa maassa. Ja hän antoi heille, mitä he pyysivät, mutta lähetti heihin hivuttavan taudin.” Ps.106:1415.

“Katso, minä syöksen hänet tautivuoteeseen, ja ne, jotka hänen kanssaan tekevät huorin, minä syöksen suureen ahdistukseen, jos eivät tee parannusta ja luovu hänen teoistansa;” Ilm.2:22.

Jumala on luvannut evankeliumin kaikille, jotka rukoilevat hänen apuaan syntiongelmaansa, kaikille, jotka huutavat häntä avuksi hädänpäivänään. Hän on luvannut ruokkia hengen nälkäiset, hengen janoiset, Jumala yhteyttä kaipaavat. Hän tuo ilosanoman vangituille, ahdistetuille, taakoitetuille, huonon omatunnon vaivaamille. Hän tuo valon pimeydessä istuville, toivottomille, avuttomille.

Tänään Jeesus kulkee sairasvuoteiden vieressä tuoden taivaan esimakua kuolemaan valmistautuville. Hän etsii kadonneita, hän kantaa heikkoja, hän parantaa haavoittuneita, hän rohkaisee alakuloisia. Jeesuksessa alkaa uusi aika ihmiselle uudestisyntymisessä, hänessä tulee ihmiselle tämän maailman tilalle uusi valtakunta, Jumalan kuningaskunta.

Hän antaa ihmiselle uuden pyhän nimen, joka on maailmankaikkeuden suurin nimi, Messias, Kristus, Jeesus, Herra, Isän rakkauden ilmentymä ja todistus. Jeesus avaa ihmisen sisäiset silmät näkemään uskossa Jumalan mahdollisuudet ja ulottuvuudet, voiman ja muutosvoiman, luomiskyvyn ja uudistukset. Jeesuksessa sokeat näkevät, kuurot kuulevat, köyhät tulevat rikkaiksi, sairaat terveiksi ja ateistit uskoviksi.

Olemme täällä kaikki riippuvaiset sinusta, Mestari, mutta meidän on niin vaikea myöntää sitä. Sillä me ihmiset olemme kovin ylpeitä, itseriittoisia, omavanhurskaita ja tyhmiä. Yritämme selvitä omin voimin ja ihmisvoimiin turvautuen mahdollisimman pitkään, sillä häpeämme sinua. Syömme mieluummin myrkkyä kuin sinua, elämän leipää. Näethän, että me haluamme kokea kaiken ennen sinua, ja avata kaikki ovet ennen sinua, tahdomme pilata elämämme ja aikamme ennen kuin luovutamme elämämme sinun käsiisi.

Anna tämän ajan ihmisten tulla tuntemaan syntinsä, että he kaipaisivat pelastavaa armoasi avukseen oikeaan aikaan. Puhu särjetyille sydämille ja kuoleman varjon laakson kulkijoille ihania sanoja, jotka vievät itse kunkin polun sinun luoksesi. Avaa sylisi vastaanottamaan kaikenlaiset tuhlaajalapset, kauas kulkeneet, eri tavoin eksyneet, elämänsä pilanneet ja tyhjäntoimittajat, jotka ovat yrittäneet tehdä maailmasta paratiisia ilman sinua. Tule keskellemme ilmestyksen ja sanan Jumalana.

arkikalusto
arkikalusto

Viestien lukumäärä : 1267
Join date : 21.11.2013

Rea Aalto, jarrut and Morosus like this post

Takaisin alkuun Siirry alas

Turkka Aaltonen::Rokotus ei auta – rukous kylläkin Empty Vs: Turkka Aaltonen::Rokotus ei auta – rukous kylläkin

Viesti kirjoittaja jarrut Ma Syys 20, 2021 8:04 am


"Omavanhurskaus kukkii aina ennen oikeaa uskonvanhurskautta. Toivottomuus edeltää aina ennen toivoa. Kaikenlaisen pahuuden ilmeneminen esiintyy aina ennen Jumalan rakkautta. Ihminen etsii kaikki muut korkeat vuoret kiivetäkseen niille ennen kuin viimeksi ryömii Golgatan mäelle Jeesuksen ristin luokse armoa anomaan."

jarrut
jarrut

Viestien lukumäärä : 2664
Join date : 24.10.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa