Vapaasana


Join the forum, it's quick and easy

Vapaasana
Vapaasana
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 

 


Rechercher Tarkennettu haku

Viimeisimmät aiheet
» Yksi mennyt kesäpäivä ja lapsenlapset
METAVERSE JA QR-KOODI SEKÄ KONTROLLI EmptyEilen kello 9:31 am kirjoittaja Hellevi

» Täällä meitä riisutaan
METAVERSE JA QR-KOODI SEKÄ KONTROLLI EmptyEilen kello 9:23 am kirjoittaja Hellevi

» Hengellinen väkivalta /”Pahat henget tulee mun sisään jos syön mielialalääkkeitä”
METAVERSE JA QR-KOODI SEKÄ KONTROLLI EmptyEilen kello 8:58 am kirjoittaja Hellevi

»  Avoimuudesta / Saako kaikki kertoa/Pitääkö kaikki kertoa?
METAVERSE JA QR-KOODI SEKÄ KONTROLLI EmptyEilen kello 8:45 am kirjoittaja Hellevi

» Milloin lähimmäistä koskeva rakkaus saa alkaa ja milloin ei?
METAVERSE JA QR-KOODI SEKÄ KONTROLLI EmptyEilen kello 8:38 am kirjoittaja Hellevi

» SISÄINEN LANKEEMUS
METAVERSE JA QR-KOODI SEKÄ KONTROLLI EmptyEilen kello 8:30 am kirjoittaja Hellevi

» Kun sydämeni suree
METAVERSE JA QR-KOODI SEKÄ KONTROLLI EmptyEilen kello 8:11 am kirjoittaja Hellevi

» Teuvo V. Riikonen / Pistin lihassa
METAVERSE JA QR-KOODI SEKÄ KONTROLLI EmptyEilen kello 7:39 am kirjoittaja Hellevi

»  Voiko kristityssä olla paha henki?
METAVERSE JA QR-KOODI SEKÄ KONTROLLI EmptyEilen kello 7:28 am kirjoittaja Hellevi

Joulukuu 2023
MaTiKeToPeLaSu
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Kalenteri Kalenteri


METAVERSE JA QR-KOODI SEKÄ KONTROLLI

Siirry alas

METAVERSE JA QR-KOODI SEKÄ KONTROLLI Empty METAVERSE JA QR-KOODI SEKÄ KONTROLLI

Viesti kirjoittaja uskon Pe Maalis 11, 2022 10:14 pm

https://www.nowtheendbegins.com/metaverse-full-time-tracking-surveillance-platform-that-records-your-eye-movements-facial-expressions-biometric-data-digital-prison-meta/

AIKA JÄTTÄÄ FACEBOOK

FACEBOOK
Metaverse on kokoaikainen seuranta- ja valvontaalusta, joka tallentaa silmäsi liikkeet, ilmeet ja biometriset tiedot

NTEB:n kaikki Metaverseä koskevat artikkelit:
https://www.nowtheendbegins.com/tag/metaverse/

Lisäksi alla varoitus QR-koodista:
https://www.coreysdigs.com/technology/the-global-landscape-on-vaccine-id-passports-part-4-blockchained/

Lyhyesti sanottuna, kun olet alistunut saamaan digitaalisen henkilöllisyytesi QR -koodin, olet avannut oven heille. Ajattele sitä kuin WordPress, joka käyttää loputtoman määrän laajennuksia täydellisen sivustosi rakentamiseen.

Sinulla on älypuhelin laitteena, QR -koodi on työkalu ja kaikki yksittäiset sovellukset ja laitokset kytkeytyvät suoraan QR -koodiin. Olet nyt linkittänyt terveystietosi, injektiotietueet, pankkitilin, rahoituslainat ja -omaisuuden, ostokset, tapahtumat, matkustamisen, nimeä se! He käyttävät blockchain -kehystä ajaa, synkronoida, jakaa ja jakaa kaikki nämä tiedot "mukavuuden" varjolla sinulle.

Jotkut ovat keskitettyjä, toiset hajautettuja, mutta päivän lopussa tietosi ovat siellä, jotta he voivat hallita sinua, poistaa kaiken yksityisyyden ja käyttää heidän tekoälyohjelmaansa. Tämä tapahtuu vain, jos otat ensimmäisen askeleen. Olipa pankkisi pyytänyt sinua luomaan digitaalisen tunnuksen, valtiosi ajokorttia varten, laitokset "rokotustunnuksen passille" tai kuka tahansa, joka pyytää tai pyytää, älä avaa sitä ovea.


QR-koodi ei ole vain näyttävä pieni symboli, joka antaa sinulle ilmaisen munkin pisteiden keräämisen jälkeen, kätevän pienen sovelluksen puhelimeesi todistaaksesi, että olet saanut Covid-19-injektion, jonka avulla pääset konserttiin, tai nopean tavan tehdä ostoksen, vaikka he haluavat kaikkien uskovan, että se on ainoa tarkoitus.

Se on paljon enemmän, ja useimmat ihmiset eivät voi edes alkaa ymmärtää sen vaikutuksia ja miten he ovat aseistaneet sen. Tämä ylittää Covid -injektion tiedon-keruumenetelmän ihmisten hallitsemiseksi älyverkon yli ja tulee suoraan eugenistien ulottuvuuteen.

Se on mielenkiintoista tässä menetelmässä, että he vertaavat tätä "tatuointimaista" mikroneulojen tekniikkaan, joka ruiskuttaa näkymättömien nanohiukkasten kuvioita ihon alle, QR-koodeina, jotka voidaan skannata älypuhelimilla.

NIH:n tutkimus vuodelta 2012 osoittaa, miten he suorittivat tutkimusta parhaan tavan tunnistaa ja tallentaa DNA -tietoja, mikä paljasti, että QR -koodilla havaittiin olevan suurin koodauskapasiteetti ja korkea puristus-suhde, jolloin he voivat muuntaa DNA-sekvenssin ja QR -koodin. Sitten he rakensivat biologisen verkkopalvelimen QR -koodien hyödyntämiseksi käytännön DNA -viivakoodi sovelluksissa.

Vuonna 2021 National Science Foundation raivasi seuraavan sukupolven sekvensointitekniikoista, jotka ovat mullistaneet geneettiset tiedot antamalla heille mahdol-lisuuden tallentaa tiedot QR-koodiin, jotta he voivat yksinkertaisesti skannata näytteen ja poimia tiedot, mikä tehostaa tietojen keräämistä.


Viimeinen muokkaaja, uskon pvm Pe Maalis 11, 2022 11:04 pm, muokattu 1 kertaa
uskon
uskon

Viestien lukumäärä : 33
Join date : 04.05.2021

Rea Aalto likes this post

Takaisin alkuun Siirry alas

METAVERSE JA QR-KOODI SEKÄ KONTROLLI Empty Vs: METAVERSE JA QR-KOODI SEKÄ KONTROLLI

Viesti kirjoittaja uskon Pe Maalis 11, 2022 11:03 pm

https://healthimpactnews.com/2020/bill-gates-and-5g-surveillance-of-every-person-on-the-planet/

The Brave New World of Bill G a t e s and Big Telecom

Bill G a t e s i n ja Big Telecomin rohkea uusi maailma

Kuvittele maailma, jossa hallitus ei tarvitse poliiseja ottamaan kiinni nettisurffaajia tai sakottamaan sinua, kun rikot sosiaalista etäisyyttä tyttöystäväsi kanssa. Oletetaan, että tietokoneet löytävät rantamatkaskiohteesi seuraamalla liikkeitäsi matkapuhelimen, auton, GPS:n, kasvojentunnistustekniikan, integroidun reaaliaikaisen satelliittivalvonnan, asennettujen kameroiden ja implantoitujen sirujen tietovirran avulla. Pöytään sidotut syyttäjät tai robotit ilmoittavat sinulle rikkomuksestasi tekstiviestillä samalla kun nostavat 1000 dollarin sakkosi kryptovaluutassa palkkatililtäsi. Tervetuloa Bill Gatesin Amerikkaan. Se on aivan nurkan takana.

Äskettäin Bill G a t e s ilmoitti taloudellisesta tuestaan ​​miljardin dollarin suunnitelmalle maan peittämiseksi videovalvontasatelliiteilla. Yhtiö, EarthNow, laukaisee 500 satelliittia suoratoistolähetystä varten, joka seuraa melkein jokaista maapallon "nurkkaa" ja tarjoaa välitöntä videopalautetta vain sekunnin viiveellä. Wikipedian mukaan yritys odottaa asiakkaidensa olevan "hallituksia ja suuria yrityksiä". 5G-antennit käyttävät laajaa joukkoa maahan perustuvia 5G-vakooja-antenneja. Bill & Melinda G a t e s -säätiön kautta G a t e s osti 5,3 miljoonaa Crown Castle -osaketta, joiden arvo on tällä hetkellä miljardi dollaria. Säätiön toiseksi suurimpana teknologiatilana Microsoftin jälkeen, Crown Castle omistaa 5G-infrastruktuurin kaikilla Yhdysvaltain suurilla markkinoilla.

Se ylläpitää ja vuokraa yli 40 000 solutornia, 65 000 pientä solmupistettä, jotka ovat 5G:n ja 75 000 reitin mailia kuitua varten keskeinen infrastruktuuri kaikille Yhdysvaltain suurille markkinoille, jotka sen sijaan, että menisivät kotiisi, tarjoavat sinulle turvallisen, nopean ja kiinteän internetin ja ovat otettu hallintaan 5G-solutornien liittämiseksi. 5G:llä ei ole melkein mitään tekemistä elämäsi parantamisen kanssa; kyse on elämäsi hallinnasta, tuotteiden markkinoinnista ja tietojen keräämisestä tekoälyä varten. Tiedonlouhinta Big Telecom, Big Data ja Bill G a t e s houkuttelevat amerikkalaisia ​​digitaaliseen tyrannianloukkuun miljoonan dollarin televisiomainoksilla, jotka teeskentelevät, että heidän monen biljoonan dollarin 5G-investointinsa on videopelien ja elokuvien nopeampi latausnopeus.

Mutta 5G:llä ei ole melkein mitään tekemistä elämäsi parantamisen kanssa; kyse on elämäsi hallinnasta, tuotteiden markkinoinnista ja tietojen keräämisestä tekoälyä varten.

Tämän mikroaaltosäteilyä lähettävän hämähäkinverkon avulla Big Data / Big Telecom ja Big Brother voivat kaapata mitä tahansa tapahtuvaa jokaisen ihmisen sisällä ja ulkopuolella jokaisella elämänhetkellä. Portit keräävät, hallitsevat, lajittelevat, luonnehtivat, analysoivat ja myyvät miljoonia teratavuja henkilökohtaisia ​​tietoja älylaitteista - yksityiset terveystiedot, lääketieteelliset tiedot, ostotottumuksemme, biometriset ja käyttäytymisvasteemme mainontaan, lastemme kyky oppia, Sirin, Alexan ja avoimen matkapuhelimesi mikrofonien kuulemat ilmeet ja keskustelut. Hänen ja muiden yritykset käyttävät näitä analyysejä keinotekoisen älykkyyden (AI) kehittämiseen ja tekevät sinusta ennustettavan, helposti manipuloitavan kuluttavan koneen.
uskon
uskon

Viestien lukumäärä : 33
Join date : 04.05.2021

Rea Aalto likes this post

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa