Vapaasana


Join the forum, it's quick and easy

Vapaasana
Vapaasana
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 

 


Rechercher Tarkennettu haku

Viimeisimmät aiheet
» Rovasti Olavi Peltola kirjoittaa helluntaikarismaattisesta liikkeestä
 Amerikan jakaminen sekä punaiset hiehot Israelissa EmptyEilen kello 8:01 am kirjoittaja vakiokalusto

»  Hän veti minun ylös hirmuisesta haudasta ja sontaisesta loasta
 Amerikan jakaminen sekä punaiset hiehot Israelissa EmptyKe Joulu 06, 2023 6:29 am kirjoittaja Hellevi

» Vallankäytöstä (uskonnollisissa) yhteisöissä – Miten tämä on mahdollista?
 Amerikan jakaminen sekä punaiset hiehot Israelissa EmptyKe Joulu 06, 2023 6:24 am kirjoittaja Hellevi

» Yksi mennyt kesäpäivä ja lapsenlapset
 Amerikan jakaminen sekä punaiset hiehot Israelissa EmptyTi Joulu 05, 2023 9:31 am kirjoittaja Hellevi

» Täällä meitä riisutaan
 Amerikan jakaminen sekä punaiset hiehot Israelissa EmptyTi Joulu 05, 2023 9:23 am kirjoittaja Hellevi

» Hengellinen väkivalta /”Pahat henget tulee mun sisään jos syön mielialalääkkeitä”
 Amerikan jakaminen sekä punaiset hiehot Israelissa EmptyTi Joulu 05, 2023 8:58 am kirjoittaja Hellevi

»  Avoimuudesta / Saako kaikki kertoa/Pitääkö kaikki kertoa?
 Amerikan jakaminen sekä punaiset hiehot Israelissa EmptyTi Joulu 05, 2023 8:45 am kirjoittaja Hellevi

» Milloin lähimmäistä koskeva rakkaus saa alkaa ja milloin ei?
 Amerikan jakaminen sekä punaiset hiehot Israelissa EmptyTi Joulu 05, 2023 8:38 am kirjoittaja Hellevi

» SISÄINEN LANKEEMUS
 Amerikan jakaminen sekä punaiset hiehot Israelissa EmptyTi Joulu 05, 2023 8:30 am kirjoittaja Hellevi

Joulukuu 2023
MaTiKeToPeLaSu
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Kalenteri Kalenteri


Amerikan jakaminen sekä punaiset hiehot Israelissa

2 posters

Siirry alas

 Amerikan jakaminen sekä punaiset hiehot Israelissa Empty Amerikan jakaminen sekä punaiset hiehot Israelissa

Viesti kirjoittaja Vierailija Ti Syys 27, 2022 7:15 am

Punaiset hiehot Israelissa ennakoivat Jerusalemin 3. temppelin rakentamista piakkoin, joka tarkoittaa pian alkavaa Israelin 70. vuosiviikkoa (Dan. 9:27), jota ennen tapahtuu seurakunnan ylöstempaus by Daymond Duck 25.9.2022

Tässä tuore suomentamani pastori Daymond Duck'in profetiaraportti Rapture Ready -sivustolla, jonka pääteema näkyy tämän artikkelin otsikossa. Uuden liiton morsiusseurakunnan ylösotto on siis hyvin lähellä, mikäli Tempaus todella tapahtuu ennen raamatullista Ahdistuksen aikaa (Israelin 70. vuosiviikko). Tuttuun tapaansa Daymond ottaa myös poliittisesti kantaa Amerikan nykytilanteeseen, joka näyttää maan kahtiajakautumisen, ollen huono aikainmerkki suurelle Babylonille (Ilm. 18).

---------------------

Amerikan jakaminen sekä punaiset hiehot Israelissa

(Dividing America Plus Red Heifers in Israel) :: By Daymond Duck
Published on: September 25, 2022 by RRadmin7 Category: Daymond Duck, General Articles

https://www.raptureready.com/2022/09/25/dividing-america-plus-red-heifers-in-israel-by-daymond-duck/
Haluan avata erityispyynnöllä: Yhdellä Rapture Ready'n tunnetuista profetiakirjoittajista (ja siinä suurenmoinen), Geri Ungurean'illa on pahenevia terveysongelmia (vakava osteoporoosi, ehkä luhistuva selkäranka, paljon kipua). Rukoilkaa hänen ja hänen perheensä puolesta. Kiitos.

Syyskuun 2022 alussa, presidentti Biden luonnehti MAGA-republikaaneja (republikaanit, jotka haluavat tehdä Amerikasta jälleen suuren) ääriaineksiksi ja uhkaksi tasavaltamme perustalle.

Hän sanoi, että MAGA-republikaanit omaksuvat vihan ja nauttivat kaaoksesta.
Hänen eripuraisuutta aiheuttava puheensa näyttää lietsoneen muita demokraatteja.

Tässä on se, mitä neljä muuta demokraattia sanoi (minun sanoin, yksinkertaisuuden vuoksi).Varapresidentti Kamala Harris – Yhdysvaltoja uhkaa vaarallinen uhka sisältäpäin, ja virkavalani vaatii minua suojelemaan kansakuntaa kaikilta vihollisilta, ulkomaisilta ja kotimaisilta (pohjimmiltaan varapresidentti Harris kutsui Yhdysvaltain kansalaisia, jotka haluavat tehdä Amerikasta jälleen suuren, ”kotimaisiksi vihollisiksi”).

Kotimaan turvallisuusviraston johtaja Alejandro Mayorkas – Viimeisten 20 vuoden aikana huolet ulkomaisista uhista Amerikkaan on korvattu keskittymisellä kotimaisiin väkivaltaisiin ääriaineksiin (kansalaisiin, jotka ovat radikalisoituneet vihan ideologian, hallituksen vastaisten näkemysten, ja väärien narratiivien kautta).

Mark Warner Virginia'sta – On kulunut 20 vuotta 11.9.2001:stä, ja hyökkäys demokratiamme symbolia vastaan ​​(mielenosoitukset Capitol-kukkulalla 6. tammikuuta 2021) tuli kapinallisista sisältäpäin, ei ulkopuolisista terroristeista (pohjimmiltaan senaattori Warren kutsui Yhdysvaltain kansalaisia, jotka haluavat tehdä Amerikasta jälleen suuren, "kapinallisiksi sisältäpäin").

Tim Ryan Ohio'sta – Meidän (demokraattien) on tapettava ja kohdattava tämä liike (pohjimmiltaan senaattori Ryan sanoi, että meidän on pysäytettävä republikaanit, jotka haluavat tehdä Amerikasta jälleen suuren).

On yleisesti tiedossa, että Biden'in iskulause on "Build Back Better" (heikentää Amerikkaa, luovuttaa Amerikan suvereniteetti Uudelle maailmanjärjestykselle; rakentaa Amerikka uudelleen kansakunnaksi, joka ei tiedä mitä nainen on; joka luulee, että miehet voivat tulla raskaaksi; joka ajattelee sukupuolia olevan enemmän kuin kaksi; joka tappaa esisyntyneitä vauvoja; joka valehtelee siinä, että Amerikan raja on turvattu; joka käyttää IRS:ää, FBI:ta ja DOJ:ta päästäkseen ihmisten koteihin, tutkiakseen poliittisia vihollisiaan ja asettaakseen heitä syytteeseen valheellisesti; jne.).

Väittäessään haluavansa työskennellä republikaanien kanssa ja yhdistää Amerikan, jotkut Amerikan johtajat näyttävät lietsovan jakautumista tietäen samalla, että itseään vastaan jakautunut kansakunta ei kestä. Amerikkalaiset äänestäjät saattavat pian joutua valitsemaan, että joko tehdään Amerikasta jälleen suuri tai jatketaan Amerikan liu'uttamista viemäriin.

Tässä on joitain artikkeleita, jotka äskettäin nousivat uutisotsikoihin.

Ensinnäkin, koskien punaisen hiehon (nuori naaraslehmä) tuhkaa ja Jerusalemin temppelin jälleenrakentamista: 15. syyskuuta 2022, Temppeli-instituutti (ryhmä, joka on rakentanut uudelleen monia Temppelin esineitä, kouluttanut pappeja palvelemaan Temppelissä, työskentelee Temppelin uudelleenrakentamiseksi, jne.) ilmoitti, että heillä on hallussaan 5 täydellistä 5-8 kuukauden ikäistä punaista hiehoa, jotka eivät ole koskaan käyttäneet iestä ja jotka hankittiin maatilalta Teksasissa (sekä vielä yksi, joka heillä jo oli); lähde, johon luotan, kertoi minulle, että se syntyi elokuussa 2018. Jos se on totta, se on tarpeeksi vanha uhrattavaksi nyt).

Punaisia ​​hiehoja pidetään täydellisinä. Jeesus kelpuutettiin syntiuhriksi, koska Hän oli täydellinen (Jeesus oli viaton ja tahraton (kuin hieho ilman läiskää); 1. Piet. 1:19). Punainen on synnin väri ("Vaikka teidän syntinne ovat veriruskeat, tulevat ne lumivalkeiksi; vaikka ne ovat purppuranpunaiset, tulevat ne villanvalkoisiksi." Syntimme on punainen kuin veriruskea. Jeesus kantoi meidän syntimme; Jes. 1:18; 53:6.)

Punaiset hiehot eivät ole koskaan käyttäneet iestä. Israelissa työeläimille pantiin ikeet (teoilla ei ole mitään tekemistä puhdistuksen kanssa. Me pelastumme armosta, emme teoista; Ef. 2:8-9). Tuhka tarkoittaa sitä, että uhraaminen on päättynyt. (Ristillä Jeesus kumarsi päänsä ja sanoi, että se on täytetty: Joh. 19:30.) Eräs rabbi sanoi: "Tässä tehdään historiaa, ja profetiat täyttyvät."

Toinen rabbi sanoi: "Olemme astumassa Messiaan päiviin" (olemme astumassa lunastuksen aikakauteen, lähestymme Messiaan ilmestymistä).

Raportin mukaan, punaiset hiehot on asetettava karanteeniin 10 päivän ajaksi; sen jälkeen ne vapautetaan ja kasvatetaan erittäin huolellisesti. Juutalaiset pitivät puheita, huusivat, tanssivat kadulla, ja puhalsivat shofaareihin (pasuunoihin).

Kymmenen päivää syyskuun 15. päivästä 2022 on Rosh Hashanah (pasuunoiden tai huutamisen päivä). Jossain vaiheessa seurakunta temmataan viimeisen pasuunan soidessa (1. Kor. 15:51-52).

Tässä linkki videoon:

https://www.youtube.com/watch?v=xxhZPLEPlTo

Täydelliset punaiset hiehot (enintään 2 eriväristä karvaa) ovat erittäin harvinaisia, mutta jos vain yksi näistä punaisista hiehoista pysyy täydellisenä, kunnes se täyttää 2 vuotta ja 1 päivän (se lasketaan 3 vuoden ikäiseksi ensimmäisenä päivänä sen jälkeen kun sen toinen ikävuosi päätyttynyt), se voidaan uhrata, polttaa polttouhrina, tuhka voidaan kerätä ja käyttää puhdistusveden valmistamiseen, puhdistusvettä voidaan pirskottaa pappien päälle, ja he voivat palvella uudelleen rakennetussa Temppelissä).

Veden tulee olla juoksevaa vettä (elävää vettä; 4. Moos. 19:17). (Jeesus on elävä vesi, joka puhdistaa ja pelastaa (Joh. 4:6-15)). 2 vuoden ja 1 päivän ikäinen hieho on elämänsä priimaiässä. (Jeesus kuoli elämänsä priimaiässä.) Elävän veden, johon on sekoitettu punaisen hiehon tuhkaa, pirskottaminen oli Jumalan vaatimus saastuneiden ihmisten puhdistamiseksi. (Jeesuksen kuolema ristillä oli Jumalan vaatimus saastuneiden syntisten puhdistamiseksi.)

Punainen hieho teurastettiin leirin ulkopuolella (4. Moos. 19:3). Jeesus kärsi portin ulkopuolella (Hepr. 13:12). Ymmärrä, että puhtaan veden, johon on sekoitettu punaisen hiehon tuhkaa, ripotteleminen saastuneiden ihmisten päälle ei poista syntiä pysyvästi, mutta se kuvaa tulevaa Messiasta, joka poistaisi synnin pysyvästi, ja se asettaa näyttämön suuren merkin (uudelleenrakennettu Temppeli ja temppelipalveluksen jatkuminen) täyttymiselle, niin että Tempaus ja Ahdistuksen aika ovat lähellä. Joulukuussa 2021, erinomainen profetian opettaja William "Bill" Koenig raportoi ryhmästä rabbeja ja muita, jotka tarkastivat punaisia hiehoja maatilalla Teksasissa.

Luulen hänen sanoneen tuolloin, että 18 punaista hiehoa voitaisiin mahdollisesti hyväksyä, mutta siinä oli ongelma: Punainen hieho, joka uhrataan, on kasvatettava Israelissa.
En tiedä, mutta mietiskelen, onko vain nuoria punaisia hiehoja (5-8 kuukauden ikäisiä) valittu, koska ne kelpuutetaan kasvatettaviksi Israelissa (yli puolet heidän elämästään elellään Israelissa ennen kuin ne täyttävät 2 vuotta ja 1 päivän).

Ymmärrä nämä kaksi asiaa: 1) Uskon Ahdistuksen aikaa edeltävään tempaukseen (pre-trib-rapture) ja 2) Uskon, että Temppeli rakennetaan uudelleen varhain Ahdistuksen aikana (sen jälkeen kun Antikristus on vahvistanut liiton).

Jos olen oikeassa, seurakunta siepataan pois ennen kuin juutalaiset ovat päteviä palvelemaan uudelleen rakennetussa Temppelissä, joten jos he uhraavat punaisen hiehon seuraavan puolentoista vuoden aikana tai sinne päin, kristityt eivät ole täällä enää kauan.

Tässä on vielä neljä kommenttia, ja jatkan eteenpäin.
Ensimmäinen kommenttini on, että juutalaisilla on Talmud-niminen uskonnollisten kirjoitusten kokoelma ja se sisältää tuhansien juutalaisten rabbien kirjoituksia.
Talmudissa eräs juutalaisista rabbeista kirjoitti, että 6000 vuoden historian jälkeen tulee olemaan 1000 vuoden lepojakso (tuhatvuotinen lepo maailmassa) (Ps. 90:4; 2. Piet. 3:8; Hepr. 4:4-6; Ilm. 20:7).

Uusi testamentti opettaa, että Jeesus tulee takaisin Ahdistuksen ajan jälkeen, Saatana sidotaan ja kahlitaan, Jeesus istuu Daavidin valtaistuimella Jerusalemissa ja maailma lepää sodasta, luonnonkatastrofeista, jne. 1000 vuoden ajan.
Ne, jotka uskovat tähän tapaan, kutsuvat tätä 1000 vuoden lepoaikaa "Milleniumiksi".

Mutta huomaa, että juutalainen rabbi sanoi, että tulee olemaan 6000 vuotta historiaa plus 1000 vuotta lepoa, yhteensä 7000 vuotta. Sen lisäksi, mitä juutalainen rabbi kirjoitti Talmudiin, ainakin 3 kuuluisaa varhaiskristityä opetti, että maailma käy läpi 7000 vuoden syklin (6000 vuotta historiaa plus Milleniumi tai 1000 vuotta lepoa).

Barnabas, apostoli Paavalin kumppani, opetti sitä kirjoituksissaan, joita kutsutaan Barnabaan kirjeeksi (luku 15). (Huomaa: Barnabaan kirje eroaa Barnabaan evankeliumiksi kutsutusta väärennetystä asiakirjasta.)

Irenaeus, Polykarpoksen opetuslapsi, joka oli Jeesuksen rakkaan opetuslapsen Johanneksen (John the Beloved) seuraaja, opetti sitä.

Justinos Marttyyri, myös Polykarpoksen opetuslapsi, opetti sitä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että tämä opetus, jonka mukaan Jeesus tulee takaisin 6000 vuoden historian jälkeen, on: 1) Juutalaisessa Talmudissa, 2) Sitä opetti apostoli Paavalin työtoveri Barnabas, ja 3) Sitä opetti ainakin kaksi kuuluisaa varhaiskristityä (Polykarpos ja Justinos Marttyyri), Jeesuksen opetuslapsen Johanneksen seuraajia.

Tämä on asian pointti: Monet asiantuntijat ovat yhtä mieltä siitä, että israelilaiset ja gregoriaaniset kalenterit ovat lopussa, ja muutamat ovat samaa mieltä siitä, että Aadamin luomisesta on kulunut melkein 6 000 vuotta (yksi mielipide on 5 990 vuotta plus tai miinus pari vuotta).

On mielenkiintoista, että Israelilla voi olla täydellinen punainen hieho ja ihmiskunta saattaa lähestyä 6000 vuoden historiaa samaan aikaan. Toinen kommenttini on, että olosuhteet Ilmestyskirjan neljälle ratsumiehelle sekä kaiken ostamisen ja myymisen seurannalle ovat muotoutumassa samaan aikaan.

Kolmas kommenttini on, että uskonnolliset rabbit tietävät, että puhdistusveden pirskottaminen ihmisten päälle on ainoa tapa väliaikaisesti poistaa heidän epäpuhtautensa synnistä, joten he haluavat uhrata punaisen hiehon heti kun heillä on sellainen, joka on kelvollinen, mutta Temppelin rakentaminen Kalliomoskeijan kanssa Temppelivuorelle lisää todennäköisyyttä, että osa ennustetuista sodista tapahtuu pian. Neljäs kommenttini on, että profeetta Elia tulee takaisin ennen Ahdistuksen aikaa (Mal. 4:5).

Emme halua jäädä pois Tempauksesta, mutta ajatus siitä, että ihmeitä tekevä Elia, joka kohtasi Ahabin ja Baalin profeetat kuivuuden ja tulen kanssa, voisi pian ilmaantua kohtaamaan Antikristuksen, Väärän profeetan ja muut kera kuivuuden ja tulen, on erittäin jännittävää (1. kuninkaiden kirja 18; Ilm. 11:5-6).

Ymmärrä tämä: Antikristus ei voi pysäyttää eläinuhrauksia (”hän lakkauttaa teurasuhrin ja ruokauhrin”, Dan. 9:27), elleivät juutalaiset käynnistä niitä uudelleen, juutalaiset papit eivät voi käynnistää eläinuhrauksia uudelleen, ellei heitä sirotella elävällä vedellä, joka sisältää täydellisen punaisen hiehon tuhkaa; juutalaisilla ei ole ollut täydellistä punaista hiehoa yli 1900 vuoteen, mutta nyt heillä on niitä kuusi.

Olemme ainoa sukupolvi, joka voi sanoa tämän.

Toiseksi, koskien Covid-19-rokotuksia: 15. syyskuuta 2022 raportoitiin, että:
Tanska ilmoitti hiljattain, että alle 18-vuotiaita ei enää rokoteta.
Tanska kieltäytyy nyt useimpien alle 50-vuotiaiden rokottamisesta.
Mitä tulee Tanskaan, terveet ihmiset eivät tarvitse kaksinkertaista pistosta ja puolivuosittaisia tehosterokotteita.

Kolmanneksi, koskien petosta, pahuutta, jne.: 17. syyskuuta 2022 raportoitiin, että erittäin maineikas tohtori Pierre Kory sanoo, että tiede, joka on vastoin Big Pharma'n (suuri lääketeollisuus), Bill Gates'in ja muiden hyväntekijöiden taloudellisia etuja, on kuollut.

Kory'n mukaan miljoonia ihmishenkiä olisi voitu pelastaa hoitamalla Covid-19:ää ivermektiinillä ja muilla mahdollisesti tehokkailla olemassa olevilla hoidoilla, mutta monien annettiin kuolla, koska ivermektiinin ja muiden hoitojen käytöllä olisi ollut negatiivinen taloudellinen vaikutus Big Pharma'lle, Gates'ille ym.

Kory uskoo myös, että ihmiset eivät voi enää luottaa kuuluisiin lääketieteellisiin julkaisuihin, koska monet näistä lehdistä ovat luopuneet päävastuustaan (todellisen tieteen raportoiminen) ja alkaneet raportoida propagandaa, jonka Big Pharma ja muut haluavat raportoiduksi, koska se hyödyttää heitä taloudellisesti.

He ovat asettaneet voitot tieteen, totuuden ja ihmisten elämien edelle.

(Lisätietoa: Syyskuun 12:ntena 2022 Yhdysvaltain tartuntatautien valvonta- ja ehkäisykeskuksen (CDC) johtaja julkaisi kirjeen, jossa hän myönsi, että CDC antoi vääriä tietoja Covid-19-rokotteen turvallisuusvalvonnastaan.)

(Lisätietoa: Syyskuun 17:ntenä 2022 ilmoitettiin, että 5–9-vuotiaiden lasten, jotka on rokotettu Covid-19:tä vastaan Isossa-Britanniassa, kuolleisuus on 22% suurempi kuin kahtena edellisenä vuonna, jolloin lapsia ei rokotettu. Joten, Iso-Britannia on nyt lopettanut rokotusten tarjoamisen terveille lapsille.)

Neljänneksi, koskien mitään omistamista Uuden maailmanjärjestyksen (maailmanhallituksen) aikana: 19. syyskuuta 2022 raportoitiin, että kodittomien leirit ovat kasvamassa joissakin Yhdysvaltain kaupungeissa ja tilanteen odotetaan pahenevan.

Osalla uusista kodittomista on työpaikka, mutta heidän palkkansa eivät pysy korkeampien hintojen ja varsinkaan korkeampien vuokrien ja yleishyöhykkeiden hintojen perässä.

Viidenneksi, koskien tulevaa hyperinflaatiota ja talouden romahdusta: 19. syyskuuta 2022 ilmoitettiin, että useat suuret yritykset (Walmart, Target, Kohl's ja Under Armor) ovat peruneet miljardien dollarien tilauksia, koska he uskovat, että inflaatio tulee jatkossakin lisääntymään.

(Lisätietoa: Yhdysvaltain keskuspankin mukaan ohjauskorkoa ja työttömyyttä on pian nostettava huomattavasti, jos inflaatio aiotaan saada hallintaan. En ole asiantuntija, mutta lisään, että mielestäni Biden'in ja demokraattien täytyy myös saada menonsa hallintaan.)

(Lisätietoa: Annamme jatkuvasti miljardeja dollareita ja laitteita Ukrainalle ja miljoonia dollareita eduissa laittomille siirtolaisille, mutta Pentagon on käskenyt joukkojamme ilmoittautumaan ruokakuponkeja varten.)

(Lisätietoa: Oli miten oli, kuulin erään kommentaattorin sanovan, että Yhdysvaltain strateginen öljyvarasto tulee olemaan tyhjä tämän vuoden lopulla. Jos tämä on totta, Amerikan turvallisuus on vaarantunut ja bensiinin hinta alkaa nousta uudelleen.)

Kuudenneksi, koskien 7-vuotista rauhan ja turvallisuuden liittoa, Israelin jakamista, sekä Harmagedonin taistelua: Syyskuun 15:ntenä 2022 Biden'in hallinto vahvisti sitoutumisensa kahden valtion ratkaisuun ja Palestiinan valtion luomiseen Israelin rinnalla (ja osaan siitä) "jotta israelilaiset ja palestiinalaiset voivat elää turvallisesti (rauhassa) ja nauttia yhtäläisistä vapauden, turvallisuuden ja vaurauden mitoista".

Yhdysvallat allekirjoitti 7-vuotisen kahdenvälisen yhteisymmärryspöytäkirjan (MOU) Jordanian kanssa syyskuun 16. päivänä 2022. Sopimuksen mukaan Biden antaa Jordanialle vuodesta 2023 alkaen 1.45 miljardia dollaria vuodessa (Mutta Yhdysvaltain joukkojen on ilmoittauduttava ruokakuponkeja varten) 7 vuoden ajan.

Tämä ei ole 7-vuotinen liitto monien kanssa, joka mainitaan Danielin kirjassa (Dan. 9:27), mutta se on menossa siihen suuntaan ja voisi hyvinkin tuoda alas Jumalan tuomion Yhdysvaltoihin (Joel 3:2).

Olipa miten hyvänsä, olen lukenut muita artikkeleita, joissa sanotaan, että Saudi-Arabia haluaa yhdistää Jordanian, Gazan ja osan Länsirannasta yhdeksi kansakunnaksi nimeltä Palestiinan hashemiittikuningaskunta (The Hashemite Kingdom of Palestine (HKOP)).

Tämän suunnitelman mukaan pääkaupunki olisi Amman, ei Jerusalem, ja Gazaa hallitsisi kunnioitettu Jordanian hallitus, ei Hamas, Islamilainen Jihad, jne. En voi ennustaa, kuinka tämä tulee esiin, mutta voin sanoa varmuudella, että Antikristus vahvistaa lopulta arvottoman 7 vuoden liiton.

Seitsemänneksi, 21. syyskuuta 2022 Venäjä ilmoitti 300 000 sotilaan kutsumisesta Ukrainan sotaan. Tällä ei ehkä ole mitään tekemistä Israelin kanssa, mutta lopulta valtava Venäjän armeija kuolee Israelin vuorilla.

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com
Lähettänyt Olli-R klo 16.00
http://nokialainen.blogspot.com/2022/09/punaiset-hiehot-israelissa-ennakoivat.html

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

 Amerikan jakaminen sekä punaiset hiehot Israelissa Empty COVID-19 ROKOTUKSISTA

Viesti kirjoittaja Vierailija Ti Syys 27, 2022 7:22 am

Toiseksi, koskien Covid-19-rokotuksia: 15. syyskuuta 2022 raportoitiin, että:
Tanska ilmoitti hiljattain, että alle 18-vuotiaita ei enää rokoteta.
Tanska kieltäytyy nyt useimpien alle 50-vuotiaiden rokottamisesta.
Mitä tulee Tanskaan, terveet ihmiset eivät tarvitse kaksinkertaista pistosta ja puolivuosittaisia tehosterokotteita.

Kolmanneksi, koskien petosta, pahuutta, jne.: 17. syyskuuta 2022 raportoitiin, että erittäin maineikas tohtori Pierre Kory sanoo, että tiede, joka on vastoin Big Pharma'n (suuri lääketeollisuus), Bill Gates'in ja muiden hyväntekijöiden taloudellisia etuja, on kuollut.

Kory'n mukaan miljoonia ihmishenkiä olisi voitu pelastaa hoitamalla Covid-19:ää ivermektiinillä ja muilla mahdollisesti tehokkailla olemassa olevilla hoidoilla, mutta monien annettiin kuolla, koska ivermektiinin ja muiden hoitojen käytöllä olisi ollut negatiivinen taloudellinen vaikutus Big Pharma'lle, Gates'ille ym.

Kory uskoo myös, että ihmiset eivät voi enää luottaa kuuluisiin lääketieteellisiin julkaisuihin, koska monet näistä lehdistä ovat luopuneet päävastuustaan (todellisen tieteen raportoiminen) ja alkaneet raportoida propagandaa, jonka Big Pharma ja muut haluavat raportoiduksi, koska se hyödyttää heitä taloudellisesti.

He ovat asettaneet voitot tieteen, totuuden ja ihmisten elämien edelle.

(Lisätietoa: Syyskuun 12:ntena 2022 Yhdysvaltain tartuntatautien valvonta- ja ehkäisykeskuksen (CDC) johtaja julkaisi kirjeen, jossa hän myönsi, että CDC antoi vääriä tietoja Covid-19-rokotteen turvallisuusvalvonnastaan.)

(Lisätietoa: Syyskuun 17:ntenä 2022 ilmoitettiin, että 5–9-vuotiaiden lasten, jotka on rokotettu Covid-19:tä vastaan Isossa-Britanniassa, kuolleisuus on 22% suurempi kuin kahtena edellisenä vuonna, jolloin lapsia ei rokotettu. Joten, Iso-Britannia on nyt lopettanut rokotusten tarjoamisen terveille lapsille.)

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

 Amerikan jakaminen sekä punaiset hiehot Israelissa Empty Vs: Amerikan jakaminen sekä punaiset hiehot Israelissa

Viesti kirjoittaja Morosus Ti Syys 27, 2022 7:07 pm

Luin juuri;
Chrislam on nyt virallisesti hyväksytty ja vahvistettu uudeksi maailmanuskonnoksi, kun yli 108 maailman johtajaa ja uskonnollista johtajaa 60 eri maasta kokoontui 14.-15.9.2022 seitsemänteen konferenssiin Kazakstanin pääkaupungissa Nur-Sultanissa. (Kaupunki, joka on tunnettu NWO-symboliikastaan sen julkisissa rakennuksissa, on vaihtanut nimeä useasti:  v. 1998 sai nimen Astana. V. 2019 Kazakstanin parlamentti antoi kaupungin uudeksi nimeksi Nur-Sultan maan itsevaltiaan Nursultan Nazarbajevin kunniaksi. Kazakstanin presidentti Tokajev ilmoitti 13. syyskuuta 2022, että kaupunki nimetään jälleen Astanaksi.)

Näitä konferensseja on pidetty joka kolmas vuosi Kazakstanin presidenttien kutsusta. Paavi Franciscuksen laatima ja UAE:n Mohamed bib Zayedin rahoittama ja ajama Human Fraternity -asiakirja, joka allekirjoitettiin v. 2019 ( https://www.vatican.va/content/francesco/en/travels/2019/outside/documents/papa-francesco_20190204_documento-fratellanza-umana.html ), vahvistettiin nyt syyskuussa 2022. Jeesuksen nimeä ei dokumentissa mainittu. https://www.wam.ae/en/details/1395303083753

https://youtu.be/2ZXEtCryEWE Pope Francis in Kazakhstan 2022 | Final Declaration and conclusion of the Congress (paavi puhuu 24;25-39:30)

https://www.vaticannews.va/en/world/news/2022-02/usa-president-joe-biden-human-fraternity-day-letter.html

https://www.un.org/en/observances/human-fraternity YK julisti 4. helmikuuta vuotuisaksi "Human Fraternity -päiväksi"

https://u.ae/en/about-the-uae/culture/tolerance/uae-support-for-human-fraternity

1. Tess. 5:3 - "Kun he sanovat: "Nyt on rauha, ei hätää mitään", silloin yllättää heidät yhtäkkiä turmio, niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon, eivätkä he pääse pakoon."

Ajan merkit ovat ilmeiset.
Turun Tuomiokirkosta oli silmin näkijä havaintojen perusteella 17.9. astellut homopari ulos vihittynä saattoväen puhallessa saippuakuplia heidän ylleen
kirkon rappusilla.
Ajanmerkki tämäkin.

Stiina. En sano tätä väittelyn halusta:
Tempauksia tai ylösottoja on useita.
Säkkipukuiset todistajat , 144 000 sinetöityä muun muassa otetaan ylös heidän suoritettuaan tehtävänsä.
Nämä löytyvät ihan Raamatusta tarkkaan lukemalla. Ottaa vain pois kirkkokunnan opetus silmälasit, niin näkee selvemmin.Smile
Luterilaisistakin sen myöntävät monet; Kuten esim. Arkkipiispa Gustaf Johansson , professorit Saarisalo ja Tiililä esimerkiksi.
Ensinnä otetaan morsian kotiin.
Ja tämä tapahtuu hyvin pian.

Se mikä on Raamattuun kirjoitettu. Toteutuu. Uskomme tai emme. Jumala valvoo Sanansa!!!

Morosus

Viestien lukumäärä : 170
Join date : 24.02.2020

Rea Aalto likes this post

Takaisin alkuun Siirry alas

 Amerikan jakaminen sekä punaiset hiehot Israelissa Empty Mitä Raamattu sanoo Tempauksesta

Viesti kirjoittaja Hellevi Ke Syys 28, 2022 8:49 am

Laitan tähän Jukka Norvannon luennon TEMPAUKSESTA, joka on harvinaisen selvä ja lohdullinen, ei  tarvitse epäröidä eikä pelätä

http://rkk-sansa.net/kuuntele/
1. Tess. 4:14-5:31. kirje tessalonikalaisille- jakeet  1. Tess. 4:14-5:3
- opetuksen aihe on 'Kuin varas yöllä'


- kesto 23:12 minuuttia.

https://rkk-sansa.net/kuuntele/audio/?k=52&d=ut&mp3=402_1Tes.mp3&n=1.%20kirje%20tessalonikalaisille&o=1.%20Tess.%204:14-5:3&a=Kuin%20varas%20y%C3%B6ll%C3%A4&t=23:12
Hellevi
Hellevi

Viestien lukumäärä : 1922
Join date : 13.11.2017

Stiina likes this post

Takaisin alkuun Siirry alas

 Amerikan jakaminen sekä punaiset hiehot Israelissa Empty Vs: Amerikan jakaminen sekä punaiset hiehot Israelissa

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa