Vapaasana


Join the forum, it's quick and easy

Vapaasana
Vapaasana
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 

 


Rechercher Tarkennettu haku

Viimeisimmät aiheet
» Rovasti Olavi Peltola kirjoittaa helluntaikarismaattisesta liikkeestä
Kanadan vanhukset avustetaan ajasta ikuisuuteen EmptyEilen kello 8:01 am kirjoittaja vakiokalusto

»  Hän veti minun ylös hirmuisesta haudasta ja sontaisesta loasta
Kanadan vanhukset avustetaan ajasta ikuisuuteen EmptyKe Joulu 06, 2023 6:29 am kirjoittaja Hellevi

» Vallankäytöstä (uskonnollisissa) yhteisöissä – Miten tämä on mahdollista?
Kanadan vanhukset avustetaan ajasta ikuisuuteen EmptyKe Joulu 06, 2023 6:24 am kirjoittaja Hellevi

» Yksi mennyt kesäpäivä ja lapsenlapset
Kanadan vanhukset avustetaan ajasta ikuisuuteen EmptyTi Joulu 05, 2023 9:31 am kirjoittaja Hellevi

» Täällä meitä riisutaan
Kanadan vanhukset avustetaan ajasta ikuisuuteen EmptyTi Joulu 05, 2023 9:23 am kirjoittaja Hellevi

» Hengellinen väkivalta /”Pahat henget tulee mun sisään jos syön mielialalääkkeitä”
Kanadan vanhukset avustetaan ajasta ikuisuuteen EmptyTi Joulu 05, 2023 8:58 am kirjoittaja Hellevi

»  Avoimuudesta / Saako kaikki kertoa/Pitääkö kaikki kertoa?
Kanadan vanhukset avustetaan ajasta ikuisuuteen EmptyTi Joulu 05, 2023 8:45 am kirjoittaja Hellevi

» Milloin lähimmäistä koskeva rakkaus saa alkaa ja milloin ei?
Kanadan vanhukset avustetaan ajasta ikuisuuteen EmptyTi Joulu 05, 2023 8:38 am kirjoittaja Hellevi

» SISÄINEN LANKEEMUS
Kanadan vanhukset avustetaan ajasta ikuisuuteen EmptyTi Joulu 05, 2023 8:30 am kirjoittaja Hellevi

Joulukuu 2023
MaTiKeToPeLaSu
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Kalenteri Kalenteri


Kanadan vanhukset avustetaan ajasta ikuisuuteen

Siirry alas

Kanadan vanhukset avustetaan ajasta ikuisuuteen Empty Kanadan vanhukset avustetaan ajasta ikuisuuteen

Viesti kirjoittaja Vierailija Pe Elo 26, 2022 7:08 amKanadan vanhukset avustetaan ajasta ikuisuuteen Kanada10
Kanadan vanhukset avustetaan ajasta ikuisuuteen
Written by ThePukki on 25-08-2022 09:58 | No comments | Mielenhallinta


Huomentapäivää Kanadasta: äskettäin The Associated Pressin raportoimassa kauhutarinassa Alan Nichols, 61, tapettiin onnistuneesti nopean, kuukauden toimintajakson jälkeen, vain siksi että hän kärsi kuulon heikkenemisestä. Nichols oli muuten kohtuullisen terve kaveri, mutta hänen veljensä väitti, että hänet pakotettiin tappamaan itsensä.

Nicholsin perhe kertoi, että sairaalan henkilökunta auttoi häntä pyytämään eutanasiaa ja pakotti hänet tekemään sen - tarina, jonka muut (vähä)vammaiset tai sairaat kanadalaiset ovat toistaneet jo monta kertaa.

Roger Foley, jonka tarinasta raportoi myös Associated Press, joutui niin ahdistuneeksi, kun hänen sairaalansa terveydenhuollon tarjoajat keskustelivat hänelle eutanasiasta vaihtoehtona, että hän alkoi nauhoittaa keskusteluja. Foleylla on rappeuttava aivosairaus.

Yhdessä raportoidussa keskustelussa sairaalan eettinen johtaja yritti syyllistää Foleya ajattelemaan sairaalassaolonsa kustannuksia. Valkotakkiherra kertoi Foleylle, että se maksaisi "1500 dollarin pahemmalla puolella päivässä".

Kun Foley kysyi, mitä nuo pitkäaikaishoidot ovat, ohjaaja vastasi: "Roger, tämä ei ole minun esitykseni. Minun osuuteni tässä oli puhua sinulle, [nähdäkseni], oletko kiinnostunut avustetusta kuolemasta."

Foley sanoo, ettei ollut koskaan kenenkään kanssa keskustellut oman elämänsä lopettamisesta ennen tuota kohtaamista.

Se tieto, että eettinen johtaja mainitsi, kuinka paljon kaikki maksaa, on välttämätöntä sen ymmärtämisessä, miksi Kanadan viranomaiset näyttävät nyt niin riivatuilta saamaan ihmiset tappamaan itsensä.

Maailman luetuin kirja, Raamattu, tekee selväksi että vain Kaikkivaltias Jumala saa toimia kuten kanadalaisviranomaiset nyt tekevät.


Maailmassa on siis uusia jumalia.”Thou shalt not kill – älä tapa” (2 Moos. 20:13).Olli-Pekka Tuikkala
Lähteet:
Raamattu
thepukki.fi


Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Kanadan vanhukset avustetaan ajasta ikuisuuteen Empty Ei tarvitse kaukaa hakea

Viesti kirjoittaja Hellevi Ke Elo 31, 2022 9:35 am


Ei tarvitse kaukaa hakea, vaan kyllä vanhuksia kuolemaan avustavia laitoksia löytyy melkein mistä vain, mutta ei niitä mainosteta, sillä kuolinapu sujuu aivan hoitokotien ohjelmaan kuuluvana, lääkärien ja hoitajien toimesta.

Sujuu jopa niin hienosti, etteivät vanhukset itsekään tajua mistä on kysymys kun lääkitystä on niin paljon, että ei tarvitse mitään vaivojaan enää valittaa, ja jos valittaa, lääkettä löytyy entisten lääkkeitten lisäksi.

Oma monivuotinen ystäväni ja uskonsisar halusi näkövammaisuutensa takia muuttaa hoitokotiin, kun ikääntyneenä ei kaatumisen pelosta uskaltanut ruokakuppaankaan enää lähteä.

Hoitolaitos löytyi ja hoitotoimenpiteet alkoivat heti. Lääkitystä lisättiin niin että hän kauhistuneena kertoi, että yksitoista eri pilleriä on pakko ottaa joka päivä kolme kertaa, ja vanhat unilääkkeet päälle, ettei öisin tarvitse apukelloja soitella.

Ystävästäni tuli lyhyessä ajassa oman itsensä varjo, vaikka järki ja puhekyky olivat tallella, ja hän osasi sanoa lääkkeitten haittavaikutuksistakin, aluksi, mutta pelkäsi valittaa jatkossa, koska henkilökunta muuttui tylyksi, sillä lääkärin määräyksiä pitää totella.

En saanut koskaan selville mitä lääkkeitä hänelle annettiin, eikä hänen poikansakaan saanut sitä selville, mutta ystäväni hiljeni hiljenemistään, ja hänestä tuli sänkypotilas. Korona aikana en saanut häntä tavata, emmekä voineet puhelimitsekaan  keskustella, koska hän kuuli huonosti.

Kun ystäväni poika meni Äitiään tapaamaa, oli laitettu vastaanottopaikka pihalle, tuolit oli molemmin puolin läpinäkyvää muovilevyä. Koska ystäväni ei nähnyt eikä kunnolla kuullut,
mitä sellainen tapaaminen oli?

Päivää ennen 84 vuosipäiväänsä ystäväni sai muuttaa ajasta ikuisuutteen. Niin siinä laitoksessa monet olivat tehneet koko ajan, ja koronan aikana oikein joukolla.

Ihmettelen, kuinka uskovaisesta elämänmyönteisestä ihmisestä lyhyessä ajassa tulee täysin erilainen ihminen.

Tulin siihen tulokseen että lääkityksellä tehdään hoitoloissa ihmisistä manipuloitavia helposti hoidettavia potilaita. Saattohoitokin aloitetaan hyvissä ajoin, sen pitää mennä sujuvasti ja lääketieteellisen kitkattomasti, niin ettei omaisilla ole valittamisen aihetta.

Uusia hoidettaviahan on pitkä jono odottamassa Hoivakodin hoivaa.  

Ystäväni ei halunnut, että tekisin valituksia, eikä hänen poikansakaan sitä halunnut.
Hellevi
Hellevi

Viestien lukumäärä : 1922
Join date : 13.11.2017

Rea Aalto likes this post

Takaisin alkuun Siirry alas

Kanadan vanhukset avustetaan ajasta ikuisuuteen Empty Eutanasia kielletty Ruotsissa

Viesti kirjoittaja Hellevi To Syys 08, 2022 7:54 am

Kielletty


Förbjudet
Eutanasi är förbjudet i Sverige, senast svenska regeringen uttalade sig om detta var 1997 då man under ett långt tal framförde att man ej skulle ha eutanasi i Sverige. Det finns bara två länder i Europa som godkänner Eutanasi detta är Nederländerna och Belgien.

Suomeksi:

Eutanasia on kielletty Ruotsissa, ja viimeksi Ruotsin hallitus antoi asiasta lausunnon vuonna 1997, jolloin se piti pitkän puheen, jossa se totesi, että eutanasiaa ei pitäisi sallia Ruotsissa. Euroopassa on vain kaksi maata, jotka sallivat eutanasian, Alankomaat ja Belgia.
https://www.bing.com/search?q=Eutanasi+i+Sverige&qs=n&form=QBRE&sp=-1&pq=eutanasi+i+sverige&sc=2-18&sk=&cvid=EEF0976C6D6E4E02A9CB6A904A5CD635&ghsh=0&ghacc=0&ghpl=

Läkare osäkra när det gäller dödshjälp 24 maj 2021
En ny undersökning som Läkarförbundet har gjort visar att många läkare är osäkra när det gäller dödshjälp (eutanasi och assisterat självmord/döende). De tycker också att frågan är mycket komplicerad. 41 procent av dem som har svarat är dock positiva till legalisering av dödshjälp medan 34 procent är negativa. 25 procent vet inte.
Suomeksi:


Lääkärit epävarmoja eutanasiasta 24 Toukokuu 2021


Ruotsin lääkäriliiton uusi tutkimus osoittaa, että monet lääkärit ovat epävarmoja eutanasiasta ja avustetusta itsemurhasta/kuolemantapauksesta. Heidän mielestään asia on myös hyvin monimutkainen. Kuitenkin 41 prosenttia vastaajista kannattaa eutanasian laillistamista, kun taas 34 prosenttia vastustaa sitä. 25 prosenttia ei tiedä.

https://slf.se/nyheter/lakare-osakra-nar-det-galler-dodshjalp/


________________________________________________________________________Näinhän se Armomurha on kiellettyä niin Suomessa kuin myös Ruotsissa, ainakin teoriassa.
Olen tutkinut menneisyyden Armomurhia, ja kielloista huolimatta niitä on kuitenkin tehty monilla eri alueilla, varsinkin sotien aikana. Hitlerin natsi lääkärikomitea oli erikoistunut tappamaan vammaisia mielisairaita mustalaisia ja juutalaisia sekä muita, jotka he parhaaksi näkivät. Niitä taitoja lähtivät suomalaiset niin kuin ruotsalaisetkin lääkärit opiskelemaan, mikä tulee julki sen ajan dokumenteista. Natsilääkärit levittivät taitojaan.

Eikä Hitlerin natsihenki ole tänäänkään muuttunut, tai loppunut vaan se jatkuu, olipa tappaminen luvallista tai ei. Harvat kehtaavat nousta lääkärin määräyksiä vastustamaan hoitokodeissa tai laitoksissa käsiteltävien omaistensa kohdalla. Lääkärihän on monen jumala, niin kuin pappi ja apteekkarikin.

Laita tähän luettavaksi Nobelin palkinnon saaneen lääkärin keksinnön, ihmisten elävältä tappamisesta, jota nykyisinkin voidaan harjoittaa vastaavanlaisilla lääkkeillä.

Klikkaa
Lobotomia


Hellevi
Hellevi

Viestien lukumäärä : 1922
Join date : 13.11.2017

Takaisin alkuun Siirry alas

Kanadan vanhukset avustetaan ajasta ikuisuuteen Empty Vs: Kanadan vanhukset avustetaan ajasta ikuisuuteen

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa