Vapaasana


Join the forum, it's quick and easy

Vapaasana
Vapaasana
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 

 


Rechercher Tarkennettu haku

Viimeisimmät aiheet
» Yksi mennyt kesäpäivä ja lapsenlapset
Sinulla voi pian olla luottopisteet EmptyEilen kello 9:31 am kirjoittaja Hellevi

» Täällä meitä riisutaan
Sinulla voi pian olla luottopisteet EmptyEilen kello 9:23 am kirjoittaja Hellevi

» Hengellinen väkivalta /”Pahat henget tulee mun sisään jos syön mielialalääkkeitä”
Sinulla voi pian olla luottopisteet EmptyEilen kello 8:58 am kirjoittaja Hellevi

»  Avoimuudesta / Saako kaikki kertoa/Pitääkö kaikki kertoa?
Sinulla voi pian olla luottopisteet EmptyEilen kello 8:45 am kirjoittaja Hellevi

» Milloin lähimmäistä koskeva rakkaus saa alkaa ja milloin ei?
Sinulla voi pian olla luottopisteet EmptyEilen kello 8:38 am kirjoittaja Hellevi

» SISÄINEN LANKEEMUS
Sinulla voi pian olla luottopisteet EmptyEilen kello 8:30 am kirjoittaja Hellevi

» Kun sydämeni suree
Sinulla voi pian olla luottopisteet EmptyEilen kello 8:11 am kirjoittaja Hellevi

» Teuvo V. Riikonen / Pistin lihassa
Sinulla voi pian olla luottopisteet EmptyEilen kello 7:39 am kirjoittaja Hellevi

»  Voiko kristityssä olla paha henki?
Sinulla voi pian olla luottopisteet EmptyEilen kello 7:28 am kirjoittaja Hellevi

Joulukuu 2023
MaTiKeToPeLaSu
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Kalenteri Kalenteri


Sinulla voi pian olla luottopisteet

Siirry alas

Sinulla voi pian olla luottopisteet Empty Sinulla voi pian olla luottopisteet

Viesti kirjoittaja Vierailija Ti Toukokuu 09, 2023 6:46 am

WHO edistää rokotepassia, joka jäljittelee Kiinan sosiaalista luottopistejärjestelmää ollen askel kohti Raamatun Pedon merkkiä by Daymond Duck 6.5.2023

Tässä jälleen pastori Daymond Duck'in ajankohtainen aikainmerkkiraportti Rapture Ready -sivustolla, jossa kirjoittaja aloittaa varoituksella rokotepassista, jota hallitukset voisivat käyttää kaikkien ihmisten seuraamiseen. Suunnitelmia on nyt kehitteillä, jotka lopulta johtavat Raamatussa ennustettuun Pedon merkkiin, jota ilman ei kukaan voi ostaa ja myydä. Kiinassa on jo Pedon merkin esiaste eli sosiaaliset luottopisteet, ja tätä kommunistista käytäntöä Maailman talousfoorumi (WEF) haluaa ajaa myös läntiseen maailmaan. Olkaamme siis hereillä! Raportin suomensi: Olli R.

------------------


Sinulla voi pian olla luottopisteet

(You May Soon Have a Credit Score) :: By Daymond Duck

Published on: May 6, 2023 by RR10 Category: Daymond Duck, General Articles
https://www.raptureready.com/2023/05/06/you-may-soon-have-a-credit-score-by-daymond-duck/Mitä tulee kaiken ostamisen ja myymisen seurantaan: 26. huhtikuuta 2023 ilmoitettiin, että Women's Rights Without Frontiers -järjestön perustaja ja puheenjohtaja Reggie Littlejohn oli sanonut, että Maailman terveysjärjestö (WHO) edistää rokotepassia, jolla on sama digitaalinen alusta kuin Kiinan sosiaalisella luottopistejärjestelmällä.

Se voi tunnistaa ihmiset kasvojen skannauksella; tunnistaa heidän sijaintinsa; tallentaa heidän asuinpaikkansa, työpaikkansa, kulutushistoriansa, Internet-hakunsa, rikosrekisterinsä, jne. (aivan kuten he tekevät kommunistisessa Kiinassa).

Littlejohn sanoi, että WHO käytti Covid-19:ää saadakseen ihmiset hyväksymään rokotepassit liikkumista varten, ja jatkossa he ajavat ajatusta, että jos haluat olla vapaa, sinun pitää ottaa rokote ja hyväksyä rokotepassi.
Yksinkertaisesti sanottuna rokotepassien avulla viranomaiset voivat seurata kaikkien tekemisiä.

Kansalaiset, joilla on niitä, hyväksytään hyviksi kansalaisiksi, mutta kansalaiset, joilla niitä ei ole, leimataan huonoiksi kansalaisiksi ja heiltä evätään monet oikeuksistaan.

Minulla on tuskin epäilystäkään siitä, että hallituksemme tulisi kieltämään tämän tekemisen (sitä kutsutaan petokseksi), mutta Raamattu opettaa, että ihmiset kutsuvat pahaa hyväksi ja hyvää pahaksi aikakauden lopussa.

Tässä on joitain viimeaikaisia tapahtumia, jotka näyttävät osoittavan, että aikakauden loppu on lähellä.

Ensiksi väestönhallinnasta ja maailmanhallituksesta: Se on tunnettu tosiasia, että:
Jotkut Maailman talousfoorumin (WEF) johtajat haluavat vähentää maapallon väestöä.
Jotkut ilmastonmuutoksen kannattajat haluavat vähentää lihan kulutusta ja rajoittaa sitä,
kuinka monta karjaeläintä viljelijät ja karjatilalliset voivat kasvattaa.
Bill Gates ja muut ovat alkaneet valmistaa synteettisiä lihatuotteita.
New Yorkin pormestari Adams ilmoitti 17. huhtikuuta 2023 haluavansa
vähentää kaupungin ruokaan liittyviä kasvihuonekaasupäästöj
kolmanneksella seitsemässä vuodessa.

Jotkut hänen harkitsemistaan asioista ovat tarjottavaan ruokaan liittyviä rajoituksia kaupunkirakennuksissa, sairaaloissa, kouluissa, kodittomien turvakodeissa, jne.

(Minun mielipiteeni: En usko olevan sattumaa, että YK, WEF, presidentti Biden ja muut haluavat perustaa maailmanhallituksen vuoteen 2030 mennessä tai aikaisemmin, ja pormestari Adams haluaa hallita newyorkilaisten ruoankulutusta vuoteen 2030 mennessä. Jos hän saa hallinnan heidän ruoankulutukseensa, hän pystyy valvomaan heitä.)

Toiseksi, koskien Jumalan lupausta siunata niitä, jotka siunaavat Israelia, ja kirota ne, jotka Israelia kiroavat: Huhtikuun 21. päivänä 2023, Israelin pääministeri Netanyahu puhui Saudi-Arabian ja Israelin vihollisen Iranin välisten suhteiden paranemisesta, kun hän sanoi (minun sanoillani lyhyyden vuoksi):
Ne, jotka tekevät yhteistyötä Israelin kanssa, vahvistavat yhteiskuntiaan. Israelilla on nyt miljardien dollareiden edestä investointeja ja kauppaa Persianlahden maiden kanssa (muutama vuosi sitten ei ollut mitään, emmekä ole edes raapaisseet pintaa).

Ne, jotka ovat kumppaneita Iranin kanssa, tekevät yhteistyötä kurjuuden kanssa ja ovat muuttuneet lähes epäonnistuneiksi valtioiksi. Katsokaa Libanonia, Jemeniä, Syyriaa ja Irakia.Tämä ero on todellinen, ja se puhuu Jumalan sanan totuudesta.

(Saudi-Arabian parantuvasta suhteesta Israelin vihollisen Iranin kanssa: Huhtikuun 27:ntenä 2023 Floridan kuvernööri Ron DeSantis sanoi: "Luulen, että tämä hallinto, Biden'in hallinto, on tehnyt ylitöitä vieraannuttaakseen saudit.")

Kolmanneksi, Jumala sanoi, että Hänen Henkensä vetää juutalaiset takaisin Israeliin aikakauden lopussa: 25. huhtikuuta 2023 ilmoitettiin, että Israelin väkiluku on nyt 9 727 000 ihmistä ja 73.5% näistä on juutalaisia.

Neljänneksi
, koskien maailmanhallitusta: 26. huhtikuuta 2023 raportoitiin, että Yhdistyneet Kansakunnat (YK) ja Maailman talousfoorumi (WEF) ovat pettyneitä maailmanhallituksen kehityksen nopeuteen.

He haluavat nopeuttaa Transforming our World: the 2030 Agenda for Sustainable Development Goals (Maailmamme muuttaminen: Vuoden 2030 agenda kestävän kehityksen tavoitteille) -ohjelmaa.

WEF suunnittelee kokoustavansa myöhemmin tänä vuonna keskustellakseen tavoista vauhdittaa globalistista agendaa.

Artikkelin mukaan globalistisella Build Back Better -agendalla on monia kommunismin piirteitä.

Kansalaisten tulee työskennellä "yhteisen edun" puolesta "henkilökohtaisen etunsa" sijaan (varallisuuden jakaminen koko yhteiskunnalle sen sijaan, että yksittäinen ihminen hyötyy kovasta työstään).

(Minun mielipiteeni: Minusta on mielenkiintoista, kun Raamattu sanoo, että ”pidättäjä”, luultavasti seurakunta ja Pyhä Henki, estää Antikristuksen nousun, ja YK sekä WEF ovat pettyneitä maailmanhallituksen kehityksen nopeuteen.)

(Huomaa: Ottaen huomioon, että WHO edistää rokotepassia, jolla on sama digitaalinen alusta kuin Kiinan sosiaalisella luottopistejärjestelmällä, ajatus maailmanhallituksesta, jolla on monia kommunismin piirteitä, on huono uutinen. Ylistys Jumalalle Tempauksesta.)

(Lisätietoa: Siitä lähtien kun kirjoitin ylläolevan koskien YK:n ja WEF:n halua vauhdittaa globalistista agendaa, on raportoitu, että asiaa koskeva kokous pidetään New Yorkissa 18.-19. syyskuuta 2023. Tässä toisessa raportissa kerrottiin, että YK:n verkkosivuilla sanotaan kokouksen "merkitsevän alkua uudelle vaiheelle nopeutettua edistymistä kohti kestävän kehityksen tavoitteita".

Viidenneksi, koskien Tucker Carlson'in potkuja Fox News'istä: Spekulaatioita on runsaasti, enkä tiedä tosiasioita, mutta 27. huhtikuuta 2023 American Thinker julkaisi J. Robert Smith'in artikkelin, joka kiinnitti huomioni:

Smith'in mukaan Carlson sanoi äskettäin (minun sanoillani lyhyyden vuoksi):
Perinteisen Amerikan ja vasemmiston välinen konflikti johtuu siitä, että vasemmisto on omaksunut pahuuden yhä enenevässä määrin. Useimmat amerikkalaiset eivät halua pitää muita amerikkalaisia pahoina, mutta todisteita on runsaasti ja ne kasvavat. Amerikkalainen sivilisaatio on vaakalaudalla. Jos sinulla on ihmisiä, jotka sanovat: 'Minulla on idea, kastroidaan seuraava sukupolvi, silvotaan lapsia seksuaalisesti', olen pahoillani, se ei ole poliittista keskustelua. Sillä ei ole mitään tekemistä politiikan kanssa.

Vauvojen kohdussa tapahtuvan tappamisen julistaminen "absoluuttiseksi hyväksi" on moraalisesti groteskia. Lasten seksuaalinen indoktrinointi – päiväkodista eteenpäin – on karmeaa henkistä ja emotionaalista ahdistelua Smith arveli: Vasemmisto on kultti, joka lietsoo liikehdintää tuhota perinteiset tavat ja kulttuuri, ja haluaa sitten pakottaa radikaalisti uuden perverssin moraalin ja järjestyksen amerikkalaisille. Käynnissä on laajuudessaan rajaton kylmä sota, jonka on käynnistänyt tuhoisa, turmiollinen vasemmistokultti, sota, jonka avulla yhteiskunta on määrä tuhota, sylkäistä suusta, ja tehdä uudelleen.

Tässä linkki artikkeliin:
https://www.americanthinker.com/articles/2023/04/tucker_carlson_is_right_its_about_evil_.html

(Huomaa: Abortti, samaa sukupuolta olevien avioliitto, antikristillinen maailmanuskonto, kommunistinen maailmanhallitus, jne. ovat ehdottomasti epäraamatullisia ja pahoja asioita.)

(Lisätietoa: Maaliskuussa 2023, Tennesseen kuvernööri Bill Lee allekirjoitti lain, joka kieltää transsukupuolisten lääketieteelliset leikkaukset, jotka muuttavat pysyvästi lasten elämää, 1. heinäkuuta 2023 alkaen. Huhtikuun 20. päivänä 2023 Biden'in oikeusministeriö liittyi useiden kantajien joukkoon kanteessa, jossa Tennesseen laki julistetaan perustuslain vastaiseksi.)

Kuudenneksi, ruttotaudeista ja petoksesta: Huhtikuun puolivälissä 2023 kapinalliset, jotka yrittivät kaataa Sudanin hallituksen, ottivat hallintaansa maan kansallisen kansanterveyskirjaston ja biolaboratorion, joka on tehnyt kokeita taudinaiheuttajilla ja vaarallisilla materiaaleilla.

Maailman terveysjärjestöltä (WHO) ja muilta tuli voimakasta paheksuntaa, jotka pelkäsivät, että tappavat taudit pääsisivät irti ja aloittaisivat uuden maailmanlaajuisen pandemian.

Huhtikuun 30:ntenä 2030 raportoitiin, että Yhdysvaltain kansallinen terveysinstituutti (NIH) tohtori Anthony Fauci'n sekä Bill ja Melinda Gates -säätiön johdolla myönsivät 20 miljoonaa dollaria biolaboratoriolle joidenkin tappavien patogeenien tutkimiseksi.

Seitsemänneksi, koskien petosta: Toukokuun 1:senä 2023 kerrottiin, että jotkut ihmiset haluavat raajan poistamista, toisen silmänsä irrottamista, tai mitä tahansa, jotta he voisivat samaistua vammaisiksi ja nostaa näin työkyvyttömyysrahaa.

Jos henkilö voi valheellisesti samaistua haluamaansa sukupuoleen ja pakottaa yleisön tunnustamaan sen, niin miksi henkilö ei voisi valheellisesti samaistua vammaiseksi ja pakottaa yleisöä hyväksymään sitä.

Kahdeksanneksi, koskien petosta: Noin puolenyön aikaan 28. huhtikuuta laiton ulkomaalainen, joka on karkotettu 5 kertaa, ampui ja tappoi 5 ihmistä Teksasissa.

Sen sijaan, että syyttäisivät hallitustamme avoimien rajojen politiikasta, useimmat tiedotusvälineiden asiantuntijat syyttivät laitonta ulkomaalaisen asetta.

Yhdeksänneksi,
koskien tulevaa talouden romahdusta: First Republic Bank (sijaitsee San Franciscossa) kaatui 1. toukokuuta 2023.

Liittovaltion vakuusrahasto (FDIC) takavarikoi sen varat ja myi ne JP Morgan'ille.

Kolme Yhdysvaltain historian neljästä suurimmasta pankkien kaatumisesta on nyt tapahtunut Biden'in hallinnon alaisuudessa (ja hän haluaa aiheuttaa lisää ongelmia pankeille ja kansalaisille lisäämällä kansallista velkaamme vielä korkeammaksi kuin se on nyt).

(Lisätietoa: Toukokuun 2:sena 2023 raportoitiin, että kolmen tänä vuonna romahtaneen pankin (Silicon Valley Bank, Signature Bank ja First Republic Bank) varat olivat enemmän kuin vuonna 2008 romahtaneiden 25 pankin varat. Tämä on valtavaa, ja siksi hallitus kehottaa pankkisijoittajia ja asiakkaita pysymään rauhallisena.)

(Minun mielipiteeni: En tiedä ylöstempauksen päivää tai hetkeä, mutta se tapahtuma voisi nopeuttaa kaikkea: Maailmanhallitusta, globaalia talouden romahdusta, jne. Emme voi tietää milloin se tapahtuu, mutta tiedämme ongelmat ja pahuus tulee lisääntymään suuresti sen jälkeen, kun Uuden liiton seurakunta on poistettu tältä maapallolta.)

Kymmenenneksi,
tuleva maailmanuskonto hylkää Jehovan, Jeesuksen, Raamatun, kristinuskon ja juutalaisuuden.

Äskettäin Sveitsissä pitämässään puheessa, Yuval Noah Harari, yksi Klaus Schwab'in tärkeimmistä avustajista Maailman talousfoorumissa (WEF), sanoi, että maailma on tekoälyn (AI) luoman uuden uskonnon kynnyksellä.

Ymmärtääkseni tietokoneet, jotka ei-kristityt ovat ohjelmoineet, tulevat kirjoittamaan uskonnolliset käsitykset Raamatun tilalle.

Harari'n mukaan, "uskonnot kautta historian väittivät, että heidän pyhät kirjansa olivat tuntemattoman inhimillisen älyn kirjoittamia. Tämä ei ollut koskaan ennen totta. Tämä voi toteutua hyvin, hyvin pian, ja sillä on kauaskantoisia seurauksia."

Sen kieltäminen, että ihmiset ovat kirjoittaneet Raamatun Jumalan innoittamana, on suunnilleen niin Raamatun vastaista, juutalaisuuden vastaista, ja kristinuskon vastaista kuin vain voi olla.

Yhdenneksitoista,
koskien Pedon merkkiä ihmisten otsassa tai oikeassa kädessä: Toukokuun 3:ntena 2023 Blackrock Neurotech Salt Lake City'ssä raportoi, että se on istuttanut mikrosiruja kymmenien ihmisten aivoihin.

Artikkelin mukaan yli 50 000 ihmiseen (tämä on luultavasti maailmanlaajuinen luku) on jo pantu siru peukalon ja etusormen väliin, ja EU:ssa vuonna 2021 tehdyn tutkimuksen mukaan 51 prosenttia harkitsisi mikrosirun istuttamista kehoonsa.

On tärkeää ymmärtää, että tämä ei ole Pedon merkki, jota Väärä profeetta ja Antikristus tyrkyttävät Ahdistuksen ajan puolivälissä, mutta teknologia sen tekemiseen on pian valmis.

Kahdenneksitoista,
koskien avoimia rajoja, Amerikan rappeutumista ja maailmanhallitusta: Toukokuun 3. päivänä 2023 ehdotettiin, että presidentti Biden lähettää 1 500 yhdysvaltalaista sotilasta Amerikan ja Meksikon väliselle rajalle, ei sulkeakseen rajaa, ei pysäyttääkseen laittomien huumeiden virtaa, ei estääkseen ihmiskauppaa, vaan auttaakseen käsittelemään tulvaa laittomista maahanmuuttajista, joita odotetaan tulevan sen jälkeen kun siirtolaisten maahantuloa merkittävästi rajoittanut Title 42 -säännöstö muuttuu.

Näyttää siltä, ​​että Biden käyttää armeijaa, koska hän haluaa parantaa imagoaan ennen seuraavia vaaleja.

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com
Lähettänyt Olli-R klo 16.33


http://nokialainen.blogspot.com/2023/05/who-edistaa-rokotepassia-joka.html

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Sinulla voi pian olla luottopisteet Empty Tucker Carlson on oikeassa: Kyse on pahasta

Viesti kirjoittaja Vierailija Ti Toukokuu 09, 2023 7:00 am

Tucker Carlson on oikeassa: Kyse on pahasta
Kirjailija: J. Robert Smith

Jos et ole koskaan katsonut loistavaa saksalaista elokuvaa Downfall, tee niin. Sen pääosassa on edesmennyt Bruno Ganz, jonka kuvaus Adolf Hitleristä hänen viimeisinä päivinään Berliinin bunkkerissaan oli voimakkaasti hyytävä. Hitler oli psykopaatti, jonka horjumaton varmuus ja tahto olivat keskeisiä kansallissosialismin Saksan kansan vangitsemisessa. Molemmat olivat myös keskeisiä siinä turruttavassa tuhossa, jonka Hitlerin ylimielisyys lopulta toi saksalaisille.

Kun katson elokuvan uudelleen ja olen lukenut useita kertomuksia Hitlerin ja natsien noususta ja tuhosta, minulle jää kaksi keskeistä poimintaa: pohjimmiltaan kansallissosialismi oli kultti, ja se oli hirvittävän paha. Ei ilmoitusta viimeinen kohta. Mutta se oli kultti, jolle oli ominaista pseudo-uskonnolliset tunteet - fanaattisesti. Sen dogma (arjalainen paremmuus, muiden periaatteiden ohella), ansat, pappien hierarkia ja huippujumaluus Hitler tekivät siitä uber-kultin.

Ennen kuin Fox News erotti hänet, Tucker Carlson puhui Heritage Foundation -yleisölle. Carlsonin huomautukset olivat uraauurtavia. Hän tunnisti perinteisen Amerikan ja vasemmiston välisen yhteenoton nousevan täysin uudelle ja pahaenteiselle tasolle.

Olemme siirtyneet pelkkää politiikkaa ja poliittisia eroja pidemmälle, Carlson väitti. Konflikti on vasemmiston kanssa, joka on yhä enemmän omaksunut pahan. Sitä on vaikea hyväksyä. Useimmat amerikkalaiset eivät halua pitää muita amerikkalaisia pahoina. Mutta todisteita on runsaasti ja ne kasvavat.

Ehkä Carlsonin rohkea väite oli syy siihen, miksi Murdochit purkittivat hänet? Murdochit ovat olennaisia pelaajia. Heidän etujaan ei palvella, kun heidän verkostonsa telttapersoona päättelee, että sivilisaatioiden yhteentörmäys on käynnissä.


Daily Wiren mukaan, 22. huhtikuuta:

Tucker Carlson piti perjantaina puheen, jossa hän väitti, että amerikkalainen poliittinen keskustelu on siirtynyt kilpailevien poliittisten kantojen välisestä kilpailusta ja sitä ohjaavat nyt [vasemmistolaiset] ryhmät, joilla on pohjimmiltaan "pahat" tavoitteet.

Veteraani televisio -isäntä ja toimittaja, jonka Fox News -ohjelma houkuttelee miljoonia katsojia joka ilta, huomautti Heritage Foundation -tapahtumassa, että konservatiivien on nopeasti mukautettava lähestymistapojaan kansalliseen keskusteluun, koska jotkut poliittiset voimat haluavat repiä kansakunnan alas sen sijaan, että osallistuisivat lailliseen poliittiseen vuoropuheluun. [Kursivointi lisätty]

Konservatiiveilla, kuten Carlson ehdottaa, ei todellakaan ole muuta vaihtoehtoa. Amerikan sivilisaatio on vaakalaudalla.

Jos konservatiivit eivät tunnusta tätä pahuutta, he luovuttavat ansaitsemattomat edut vasemmistolle ja sen liittolaisille, jotka jatkavat hyvien moraalisten tarkoitusperien vaatimista samalla kun he uhkaavat kansakuntaa.


Vasemmisto -- joka on kaapannut demokraattisen puolueen, osia vallanpitäjistä, korporaatiomedian, korporaatio-Amerikan ja laajan valikoiman instituutioita -- on tuhoisa, koska se on läpikotaisin marxilainen. Marx julisti tarpeen tuhota perinteinen sivilisaatio utopian edellytyksenä. Marxismi on aina ollut kultti. Amerikan vasemmistolla on kaikki tuhoon ja ylivaltaan ajetun kultin piirteet.

Tehdään nopea tarkennus, jotteivät kriitikot syyttäisi vasemmiston ja sen liittolaisten leimaamista pahoiksi maalauksiksi liian laajasti.

Kaikki vasemmistossa ja sen liittolaisten keskuudessa eivät ole pahoja. Jotkut ovat kyynikkoja, jotka onkivat henkilökohtaisen hyödyn vuoksi. Monet muut ovat hyödyllisiä idiootteja.

Xi Van Fleet, Maon kulttuurivallankumouksesta selviytynyt ja "vapauden puolustaja", julkaisi 25. huhtikuuta Twitterissä:

Mao oli mestari keräämään ja mobilisoimaan hyödyllisiä idiootteja auttamaan häntä saamaan valtaa. [katkelma]

Amerikkalaisilla hyödyllisillä idiooteilla ei ole aavistustakaan, että sama kohtalo odottaa heitä [maanpako ja uudelleenkoulutus] sen jälkeen, kun heidän hyödyllisyytensä on ohi. He eivät tiedä, ennen kuin heille ei koskaan opetettu kommunismin historiaa.

Amerikan vasemmistolla ei ole Maoa johtamassa sitä... Ei elävää jumaluutta, vaikka sillä on pappeja - akateemisessa maailmassa, mediassa, taiteessa, voittoa tavoittelemattomissa järjestöissä, yrityksissä ja hallituksessa. Siinä on Marxin ja Maon haamuja. Maon pieni punainen kirja on Uuden testamentin kohteliaisuus Marxin kommunistiselle manifestille.

Tämän päivän marxismi käsittää enemmän kuin politiikan ja talouden. Se on laajuudeltaan kulttuurista. Sillä ei ole mitään yhteyttä 20. vuosisadan puolivälin Amerikan vanhaan liberalismiin. Vanha liberalismi - JFK-brändi - ja konservatiivisuus jakoivat kerran samanlaiset arvot.

Liberaalit ja konservatiivit kävivät kerran samoissa kirkoissa; Heidän lapsensa kävivät samoja kouluja. Kaikki olivat patriootteja, jotka ylistivät amerikkalaisia hyveitä. He vastustivat tyranniaa. Heillä oli erilaisia ajatuksia hallituksen roolista, mutta heillä oli samat tavoitteet: tehdä Amerikasta parempi, vauraampi, säilyttää oikeudet ja vapaudet. RFK Jr. toisti osan tästä vanhasta liberalismista presidentinvaalikampanjansa aloituspuheenvuorossaan ja puhui sitä vastaan, mitä hän pitää uutena tyranniana: valtion ja yritysvallan sulautumista.

Kennedy on osittain oikeassa, mutta laajuudeltaan liian rajallinen.

Tämän päivän vasemmisto halveksii yhteisiä arvoja, jotka kerran antoivat liberaaleille ja konservatiiveille yhteisen maaperän. Vasemmisto on kultti, joka yllyttää liikettä perinteisten tapojen ja kulttuurin tuhoamiseksi ja sitten radikaalisti uuden, perverssin moraalin ja järjestyksen pakottamiseksi amerikkalaisille. Se on fanaattinen, tinkimätön ja veretön tavoitellessaan valtaa ja herruutta.

Carlson tiivistää, miksi konservatiivien on muutettava ajatteluaan. Päivittäistä lankaa kohti:

"Me kirjoitamme paperimme ja he kirjoittavat paperinsa, ja parhaat lehdet voittakoot. En usko, että katsomme sitä nyt ollenkaan. En usko, että seuraamme keskustelua siitä, miten päästä parhaaseen lopputulokseen. Mielestäni se on täysin väärin", Carlson sanoi. "Ei ole mitään keinoa arvioida vaikkapa transsukupuolista liikettä tällä ajattelutavalla. Poliittiset paperit eivät ota sitä lainkaan huomioon. Jos on ihmisiä, jotka sanovat: "Minulla on idea, kastroidaan seuraava sukupolvi, silvotaan lapsia seksuaalisesti", olen pahoillani, se ei ole poliittinen keskustelu. Sillä ei ole mitään tekemistä politiikan kanssa."

Itse asiassa lasten seksuaalinen silpominen "sukupuolen vaihtamiseksi" on paljon politiikan ulkopuolella. Se on ensinnäkin häiriintynyttä ja loukkaavaa ja alentavaa lapsen persoonallisuutta kohtaan. Kuten Carlson huomautti, vauvojen tappamisen julistaminen "positiiviseksi hyväksi" on moraalisesti irvokasta. Lasten seksuaalinen indoktrinointi - päiväkodista eteenpäin - on hirvittävää henkistä ja emotionaalista ahdistelua.

Työväenluokan ja keskiluokan tuhoaminen tukahduttamalla perinteinen energiantuotanto; hyökkääminen lakia ja järjestystä vastaan; käänteisen rasistisen politiikan määrääminen kostoksi ei-mustille väärästä syytöksestä jatkuvasta "systeemisestä rasismista", woken pakottaminen kouluihin ja yrityksiin; saneleminen missä kansalaisten tulisi asua; jopa sanella, mitä autoja -- jos mitään -- amerikkalaiset ajavat; ja mikä on ruokavalio Tee väitteestä sitäkin vakuuttavampi, että vasemmisto on kultti, johon ei ole sisäänrakennettu pysähdyksiä.

Käynnissä on kylmä sota, joka on laajuudeltaan rajoittamaton, turmiollisen, tuhoisan vasemmistolaisen kultin aloittama, sota, jossa yhteiskunta kulutetaan, syljetään ulos ja tehdään uudelleen. Epäonnistuminen ei ole vaihtoehto. Fanaatikot eivät ole kiinnostuneita erimielisyyksien jakamisesta. He eivät halua olla missään tekemisissä rauhanomaisen rinnakkaiselon kanssa. Näköpiirissä ei ole "kansallista avioeroa". He ovat saalistavia, tekopyhiä ja hyvin halukkaita räjäyttämään kaiken sen sijaan, että myöntyisivät. He ovat todellisia uskovia, joiden sielu on täysin kulutettu.

Vasemmistolainen kultti siinä mittakaavassa, josta keskustelemme, harvoin polttaa itseään tuhoamatta myös viattomia. Kuten Saksan natsikultissa, jos tätä pahaa amerikkalaista kulttia ei kukisteta ensin, se hallitsee tuhoisasti. Ja jos sen ote vallasta horjuu, se tarkoittaa sitä, ettei mitään jätetä taakse.

Carlson, taas, Daily Wiresta:

Carlson totesi, että amerikkalaisten pitäisi kääntyä taivaaseen toivoa varten, kun kansakunnan perusta romahtaa. "Ehkä meidän kaikkien pitäisi vain käyttää 10 minuuttia päivässä rukouksen pitämiseen siitä", hän päätti.

Tuon rukouksen täytyy olla kutsu voimaan, päättäväisyyteen ja realiteettien hyväksymiseen sekä rohkeuteen taistella keskuudessamme vallitsevien pahansuopien voimien voittamiseksi. Kyse on oikeuksistamme, vapaudestamme ja jopa elämästämme.

J. Robert Smith löytyy säännöllisesti Gab @JRobertSmith. Hän myös bloggaa Flyoverissa. Hän on hiljattain palannut Twitteriin. Hänen Twitter -kahvansa on @JRobertSmith1.


Tässä linkki artikkeliin:
https://www.americanthinker.com/articles/2023/04/tucker_carlson_is_right_its_about_evil_.html

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa