Vapaasana


Join the forum, it's quick and easy

Vapaasana
Vapaasana
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 

 


Rechercher Tarkennettu haku

Viimeisimmät aiheet
» Kaunis uskonto
Suuri myrsky tulossa EmptyMa Syys 25, 2023 7:31 pm kirjoittaja Morosus

» Tukholman suomalainen helluntaiseurakunta
Suuri myrsky tulossa EmptyMa Syys 25, 2023 4:12 pm kirjoittaja Rea Aalto

» Korkeamman toivon tason sivuuttaminen
Suuri myrsky tulossa EmptyMa Syys 25, 2023 7:30 am kirjoittaja Vierailija

» Oikea apostoli on surkea apostoli kuulijoittensa tähden
Suuri myrsky tulossa EmptySu Syys 24, 2023 7:30 am kirjoittaja Vierailija

» Onko Pelastajasi palvelutehtäväsi vai Herra Jeesus?
Suuri myrsky tulossa EmptyLa Syys 23, 2023 7:02 am kirjoittaja Vierailija

» Olenko vihamiehesi kun puhun sinulle totuutta?
Suuri myrsky tulossa EmptyLa Syys 23, 2023 6:58 am kirjoittaja Vierailija

» C.O. Rosenius // Katso, käsiini olen minä sinut piirtänyt. Jes. 49:14.
Suuri myrsky tulossa EmptyPe Syys 22, 2023 1:16 pm kirjoittaja jarrut

» Kelle olemme kyyneleemme velkaa? Kuolemansurun moraalisesta merkityksestä
Suuri myrsky tulossa EmptyPe Syys 22, 2023 1:01 pm kirjoittaja jarrut

» Jmalan valtakunta on kuin suuri sairaala
Suuri myrsky tulossa EmptyTo Syys 21, 2023 12:47 pm kirjoittaja jarrut

Syyskuu 2023
MaTiKeToPeLaSu
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Kalenteri Kalenteri


Suuri myrsky tulossa

Siirry alas

Suuri myrsky tulossa Empty Suuri myrsky tulossa

Viesti kirjoittaja Vierailija Ma Kesä 05, 2023 9:13 am

Suuri myrsky on tulossa eli profeetallinen Ahdistuksen aika ja globalistit tietävät sen by Daymond Duck 3.6.2023

Tämänkertaisessa profetiaraportissaan Rapture Ready -sivustolla pastori Daymond Duck puhuu suuren myrskyn tulemisesta (Ahdistuksen ajan tulo), kun globalistien pyrkimys maailmanhallitukseen vain kiihtyy. Esillä on erityisesti Maailman terveysjärjestön (WHO) yleiskokous toukokuun lopulla 2023, jolla voi olla kauaskantoisia seurauksia kansakuntien itsemääräämisoikeuteen. Valtamediassa tästä kokouksesta ja siinä sovittavasta uudesta kansainvälisestä pandemiasopimuksesta ei ole kerrottu mitään, mutta tässä suomentamassani raportissa koko asian luonne selviää. Kyseessä on voimakas aikainmerkki.

-----------------

Suuri myrsky tulossa (Big Storm Coming) :: By Daymond Duck

Published on: June 3, 2023 by RR10 Category: Daymond Duck, General Articles
https://www.raptureready.com/2023/06/03/big-storm-coming-by-daymond-duck/

Steve Bannon haastatteli äskettäin War Room -podcastissaan Jim Caviezel'iä (näyttelijä, joka näytteli Jeesusta Mel Gibson'in elokuvassa "The Passion of the Christ").

Caviezel sanoi globalistien pyrkimyksestä maailmanhallitukseen: "Elämme apokalyptistä hetkeä juuri nyt."

Hän lisäsi, että "Suuri myrsky on tulossa, ja he (globalistit) tietävät sen."

Minun mielestäni se "suuri myrsky", josta Caviezel puhui, koskee Ilmestyskirjan luvuissa 4-19 kuvattua Ahdistuksen aikaa.

Se viittaa Ahdistuksen aikaan, joka on pahempi kuin mikään, mitä on koskaan tullut tämän maan päälle, ja ilman Jeesuksen toista tulemista, kaikki maan päällä menehtyisivät (Matt. 24:21-22).

Monet maailman johtajat ovat mukana luomassa kriisiä maan päälle perustellakseen heidän jumalattoman maailmanhallituksensa ja uskontonsa perustamista.

He tietävät, että suuri myrsky on tulossa, koska he työskentelevät sen aikaansaamiseksi.

He eivät tiedä tai usko, että Jumalan seurakunnalle on tulossa suuri pako (Tempaus) ja Jumalan suuri viha tuhoaa heidän suuresti toivotun maailmanhallituksen ja uskonnon.
> "Ja maan kuninkaat ja ylimykset ja sotapäälliköt ja rikkaat ja väkevät ja kaikki orjat ja vapaat kätkeytyivät luoliin ja vuorten rotkoihin ja sanoivat vuorille ja kallioille: "Langetkaa meidän päällemme ja kätkekää meidät hänen kasvoiltansa, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsan vihalta! Sillä heidän vihansa suuri päivä on tullut, ja kuka voi kestää?"" (Ilm. 6:15-17).

> "Ja minä näin enkelin seisovan auringossa, ja hän huusi suurella äänellä sanoen kaikille keskitaivaalla lentäville linnuille: "Tulkaa, kokoontukaa Jumalan suurelle aterialle syömään kuningasten lihaa ja sotapäällikköjen lihaa ja väkevien lihaa ja hevosten sekä niiden selässä istuvien lihaa ja kaikkien vapaitten ja orjien lihaa, sekä pienten että suurten".

"Ja minä näin pedon ja maan kuninkaat ja heidän sotajoukkonsa kokoontuneina sotiaksensa hevosen selässä istuvaa vastaan ja hänen sotajoukkoansa vastaan. Ja peto otettiin kiinni, ja sen kanssa väärä profeetta, joka sen nähden oli tehnyt ihmetekonsa, joilla hän oli eksyttänyt ne, jotka olivat ottaneet pedon merkin, ja ne, jotka olivat sen kuvaa kumartaneet; ne molemmat heitettiin elävältä tuliseen järveen, joka tulikiveä palaa. Ja ne muut saivat surmansa hevosen selässä istuvan miekasta, joka lähti hänen suustaan; ja kaikki linnut tulivat ravituiksi heidän lihastansa" (Ilm. 19:17-21).
Rukoile heidän puolestaan (ehkä jotkut pelastuvat ennen Tempausta).

Kun teet sitä, rukoile:
> Jotta sinut katsottaisiin kelvolliseksi pakenemaan kaikkea sitä, mikä maan päälle on tuleva (Luuk. 21:36).

> Jotta Jumala muistaisi liittonsa Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin kanssa (1. Moos. 17:7-8; 18-21; 28:13; 35:10-12).

> Jotta ne 144 000 ja kaksi säkkipukuista todistajaa ilmestyisivät (Ilm. 7, 11).

> Jotta evankeliumi leviäisi kaikkialle maailmaan (Ilm. 14:6).

> Että Israelin hengellinen sokeus lakkaa (Room. 11:25).

> Koko Israelin pelastumiseksi (Room. 11:26).

> Jerusalemin rauhan puolesta (Ps. 122:6).
Tässä on joitain ajankohtaisia tapahtumia, jotka näyttävät osoittavan, että suuri myrsky on tulossa.

Ensinnäkin, koskien pedon merkkiä Antikristuksen seuraajien oikeassa kädessä tai otsassa: 26. toukokuuta 2023 raportoitiin, että Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto (FDA) on antanut Elon Musk'in yritykselle, Neuralink'ille, luvan alkaa implantoida aivosiruja potilaille.

Aivosiruilla tulee olemaan langaton yhteys tietokoneeseen ja toivottavasti sen avulla potilaat voivat henkisesti hallita elektronisia laitteita, päästä Internetiin, sosiaaliseen mediaan, jne.

Neuralink-aivosiru ei ole pedon merkki, mutta se on suuri askel kohti Antikristuksen merkkiä, nimeä tai numeroa yksilöiden otsassa.

Toiseksi, koskien maailmanhallitusta ja Maailman terveysjärjestön (WHO) yleiskokousta toukokuun lopulla 2023: LifeSiteNews julkaisi 24. toukokuuta 2023 kuuluisan lääkärin tohtori Joseph Mercola'n yhteenvedon WHO:n tavoitteista.

Tässä on tohtori Mercola'n yhteenveto noin 300 muutoksesta, jotka WHO haluaa tehdä kansainvälisiin terveyssäännöksiin (IHRs):
> Laajennetaan pandemioiden ja terveyshätätilanteiden määritelmiä. Tarkemmin sanottuna se esittelee 'vahingon mahdollisuuden' todellisen haitan sijaan. WHO voi siis määrätä sulkemisia tai lääketieteellisiä toimenpiteitä pelkän epäilyn perusteella, että virus voi aiheuttaa julkista haittaa.

> Muutetaan IHR-suositukset ei-sitovista pakollisiksi, joten jäsenvaltioiden on noudatettava ja pantava täytäntöön WHO:n suosituksia.

> Vahvistetaan pääjohtajan kykyä ilmoittaa itsenäisesti ja yksin terveydellisistä hätätilanteista.

> Perustetaan kattava valvontalaitteisto kaikkiin jäsenmaihin.

> Sallitaan WHO:n jakaa maatietoja ilman suostumusta.

> Annetaan WHO:lle hallinta tietyistä jäsenmaiden resursseista, mukaan lukien immateriaalioikeudet.

> Pakotetaan kansallinen tuki WHO:n ohjaamalle sensuuritoiminnalle.

> Muutetaan olemassa olevia yksilöihin vaikuttavia IHR-säännöksiä ei-sitovista sitoviksi, mukaan lukien rajojen sulkemiseen, matkustusrajoituksiin, karanteeneihin, lääkärintarkastuksiin sekä yksilöiden lääkitykseen ja rokotuksiin liittyvät säännökset.
Tässä on tohtori Mercola'n yhteenveto kansainvälisestä pandemiasopimuksesta, jota WHO ajaa:
> Perustetaan WHO:n valvoma kansainvälinen toimitusverkosto.

> Rahoitetaan WHO:n terveydenhuollon hätärakenteita ja prosesseja vaatimalla, että vähintään 5 prosenttia kansallisista terveysbudjeteista osoitetaan terveyshätätilanteisiin.

> Perustetaan WHO:n alaisuudessa oleva hallintoelin valvomaan koko terveyshätäprosessia.

> Laajennetaan WHO:n vallan laajuutta korostamalla 'Yksi terveys' -agendaa, jossa tunnustetaan, että hyvin laaja valikoima elämän ja ympäristön osa-alueita voi vaikuttaa terveyteen ja siten kuulua haittoja aiheuttavan 'mahdollisuuden' piiriin. Näin WHO voi julistaa ilmastonmuutoksen terveyshätätilanteeksi ja vaatia sen jälkeen esimerkiksi ilmastorajoituksia.
WHO haluaa maailman johtajien tekevän näistä asioista globaalin lain toukokuussa 2024.

Jos se hyväksytään, maailmalla tulee olemaan vaaleilla valitsematon diktaattori, joka voi pakottaa tahtonsa jokaiseen kansaan ja yksilöön maan päällä.

Tässä linkki koko LifeSiteNews -artikkeliin:

https://www.lifesitenews.com/news/everything-you-need-to-know-about-this-weeks-who-general-assembly/?utm_source=digest-prolife-2023-05-25&utm_medium=email

Kolmanneksi, koskien Lootin päiviä, uskosta irtautumista ja Amerikan taantumista: 19. toukokuuta 2023 Jonathon Van Maren (kirjoittaja, julkinen puhuja, elämää puolustava (pro-life) aktivisti, jne.) ilmaisi mielipiteen, että "Yhdysvalloista on tullut antikristillinen voima maailmassa."

Hän viittasi siihen tosiasiaan, että Yhdysvallat käyttää jatkuvasti valtaansa työntääkseen LGBTQ-agendaa muille kansoille.

Hän ei sanonut sitä, mutta Biden ja ne, jotka kertovat hänelle, mitä tehdä, kutsuvat pahaa hyväksi ja hyvää pahaksi.

On yksi asia tukea samaa sukupuolta olevien avioliittoa, transsukupuolisuutta, jne. omassa maassa, mutta on täysin eri asia käyttää Yhdysvaltain verodollareita pakottamaan Amerikan epäraamatullista moraalin rappeutumista muihin kansoihin, jotka ovat eri mieltä.

Neljänneksi, koskien maailmanhallitusta ja valtioita, jotka luopuvat suvereniteetistaan Maailman terveysjärjestön (WHO) hyväksi: Toukokuun 22:sena 2022 ilmoitettiin, että kroatialainen EU-parlamentin jäsen:
> Kutsui WHO:ta terroristijärjestöksi.

> Syytti WHO:ta jatkuvasta valehtelusta Covid-19-pandemian aikana (valehtelua Covid'in alkamisesta Kiinassa, valehtelua, kun he sanoivat rokotteen olevan tehokas, valehtelua, kun he sanoivat rokotteen suojaavan vakavalta sairaudelta ja kuolemalta).

> Kutsui WHO:ta vaaralliseksi organisaatioksi ja sanoi, että maailman johtajien olisi turvallisempaa allekirjoittaa sopimus Kolumbian huumekartellien kanssa kuin että allekirjoitetaan sopimus valehtelevan WHO:n kanssa.
(Huomaa: Presidentti Biden on jo ilmoittanut aikovansa allekirjoittaa sopimuksen, äläkä tee siinä virhettä, tämä on enemmän kuin väliaikaista Amerikan suvereniteetin luovuttamista terveyskysymyksissä kriisin tai potentiaalisen kriisin aikana. Tämä on suuri askel kohti kaikkivoipaisen saatanallisen Uuden maailmanjärjestyksen perustamista. Jos Amerikan suvereniteetin luovuttaminen ryhmälle todistettuja valehtelijoita ei riitä saamaan Yhdysvaltain edustajainhuoneen ja senaatin jäseniä sekä merkittäviä tiedotusvälineitä huutamaan vastustustaan, mikään ei auta, ja Great Reset -valhe – ettet omista mitään ja olet onnellinen – on silloin valmis sopimus.)

Viidenneksi, koskien maailmanhallitusta ja valtioita, jotka luovuttavat suvereniteettinsa Maailman terveysjärjestölle (WHO): 26. toukokuuta 2023 ilmoitettiin, että ryhmä konservatiiveja Yhdistyneessä kuningaskunnassa:
> On ilmaissut huolensa WHO:n ehdottamasta pandemiasopimuksesta ja kansainvälisten terveyssäännösten (IHRs) muutoksista.

> On huolissaan suunnitelmasta päivittää WHO "neuvoa-antavasta organisaatiosta valvovaksi kansainväliseksi viranomaiseksi".

> Uhkaa "blokata kaikki lait, jotka estävät Yhdistynyttä kuningaskuntaa määrittämästä omaa terveyspolitiikkaansa".

> Tukee WHO:n olemassaoloa neuvoa-antavana elimenä, joka jakaa tietoja, nopeuttaa reagointia kriiseihin, jne., mutta vastustaa WHO:n (jolla on todistetusti huono maine) muuttamista globaaliksi voimaksi, joka voi pakottaa tahtonsa kansakuntiin.
(Lisätietoa: Koskien tätä aihetta: 29. toukokuuta 2023, The Common Sense Show'ssa, Dave Hodges sanoi: "Tämä – Biden'in hallinto – on täysin laiton hallinto. Näiden ihmisten ei pitäisi vain olla poissa virastaan, heidän pitäisi olla vankilassa. Itsemääräämisoikeutemme luovuttaminen meidän lääkinnällisten tarvikkeittemme, terveyspolitiikkaamme suhteen, koskien sitä, mitä teemme ja mitä emme tee, velvoittamalla jokainen osavaltio tekemään täsmälleen sitä, mitä Biden ja WHO sanovat, ohittaa täysin vallanjaon, vallan erottamisen osavaltioiden ja liittohallituksen välillä, tehden periaatteessa WHO:sta tämän maan hallitsijan, ymmärrät varmaan. Se ei ole vain Iso-Britannia, vaan myös tämä maa.")

Kuudenneksi, koskien maailmanhallitusta ja valtioita, jotka luovuttavat suvereniteettinsa Maailman terveysjärjestölle (WHO): Toukokuun 28:ntena 2023 Dave Hodges julkaisi Defcon News -artikkelin, jossa sanotaan, että Michele Bachmann liittyi Steve Bannon'iin The War Room'issa ja sanoi:
> WHO:n pääjohtaja Ghebreyesus, valehtelija, "vaatii WHO:ta omistamaan kaikkien jäsenmaiden suvereniteetin johtuen globaalin lämpenemisen ilmastokriisistä."

> Ghebreyesus sanoi: "Ilmastokriisi on terveyskriisi. . . Ilmasto on terveydenhuollon ykköstehtävä. . . keskitymme nyt ilmastonmuutokseen."
Bachmann'in mukaan ainoa tapa, jolla Yhdysvallat voi päästä eroon WHO:n suunnitelmasta luoda maailmanhallitus, on se, että Yhdysvallat vetäytyy WHO:sta.

(Minun mielipiteeni: Jos se ei olisi Ahdistuksen aikaa ja Jeesuksen toista tulemista varten, WHO voisi käyttää ilmastonmuutosta maailman hallitsemiseksi, globaalin ID:n perustamiseksi, digitaalisen valuutan perustamiseksi, luomaan pedon merkki, vähentämään maapallon väestöä, ja ettei kansakunnille koskaan enää sallita itsemääräämisoikeutta.)

Seitsemänneksi, koskien ilmastokriisiä ja maapallon väestön vähentämistä: 27. toukokuuta 2023 Jane Fonda syytti ilmastonmuutoksesta valkoisia miehiä ja vaati heidän vangitsemista.

Aiemmin tänä vuonna Fonda syytti ilmastokriisistä rasismia ja pahoja valkoisia miehiä.

Äskettäisessä The View -julkaisussa Fonda vaati elämää edistävien (pro-life) aktivistien ja poliitikkojen murhaamista (tämä kertoo paljon siitä, kuinka jotkut liberaalit näkevät suvaitsevaisuuden).

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com
Lähettänyt Olli-R klo 0.19

http://nokialainen.blogspot.com/2023/06/suuri-myrsky-on-tulossa-eli.html

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Suuri myrsky tulossa Empty Vs: Suuri myrsky tulossa

Viesti kirjoittaja Vierailija Ma Kesä 05, 2023 9:32 am


On yksi asia tukea samaa sukupuolta olevien avioliittoa, transsukupuolisuutta, jne. omassa maassa, mutta on täysin eri asia käyttää Yhdysvaltain verodollareita pakottamaan Amerikan epäraamatullista moraalin rappeutumista muihin kansoihin, jotka ovat eri mieltä.

Neljänneksi, koskien maailmanhallitusta ja valtioita, jotka luopuvat suvereniteetistaan Maailman terveysjärjestön (WHO) hyväksi: Toukokuun 22:sena 2022 ilmoitettiin, että kroatialainen EU-parlamentin jäsen:
> Kutsui WHO:ta terroristijärjestöksi.

> Syytti WHO:ta jatkuvasta valehtelusta Covid-19-pandemian aikana (valehtelua Covid'in alkamisesta Kiinassa, valehtelua, kun he sanoivat rokotteen olevan tehokas, valehtelua, kun he sanoivat rokotteen suojaavan vakavalta sairaudelta ja kuolemalta).

> Kutsui WHO:ta vaaralliseksi organisaatioksi ja sanoi, että maailman johtajien olisi turvallisempaa allekirjoittaa sopimus Kolumbian huumekartellien kanssa kuin että allekirjoitetaan sopimus valehtelevan WHO:n kanssa.
(Huomaa: Presidentti Biden on jo ilmoittanut aikovansa allekirjoittaa sopimuksen, äläkä tee siinä virhettä, tämä on enemmän kuin väliaikaista Amerikan suvereniteetin luovuttamista terveyskysymyksissä kriisin tai potentiaalisen kriisin aikana. Tämä on suuri askel kohti kaikkivoipaisen saatanallisen Uuden maailmanjärjestyksen perustamista. Jos Amerikan suvereniteetin luovuttaminen ryhmälle todistettuja valehtelijoita ei riitä saamaan Yhdysvaltain edustajainhuoneen ja senaatin jäseniä sekä merkittäviä tiedotusvälineitä huutamaan vastustustaan, mikään ei auta, ja Great Reset -valhe – ettet omista mitään ja olet onnellinen – on silloin valmis sopimus.)

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa