Vapaasana


Join the forum, it's quick and easy

Vapaasana
Vapaasana
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 

 


Rechercher Tarkennettu haku

Viimeisimmät aiheet
» Rovasti Olavi Peltola kirjoittaa helluntaikarismaattisesta liikkeestä
Profetia Norjasta vuodelta 1968 Näyn kirjannut: Emanuel Minos. EmptyTänään kello 8:01 am kirjoittaja vakiokalusto

»  Hän veti minun ylös hirmuisesta haudasta ja sontaisesta loasta
Profetia Norjasta vuodelta 1968 Näyn kirjannut: Emanuel Minos. EmptyEilen kello 6:29 am kirjoittaja Hellevi

» Vallankäytöstä (uskonnollisissa) yhteisöissä – Miten tämä on mahdollista?
Profetia Norjasta vuodelta 1968 Näyn kirjannut: Emanuel Minos. EmptyEilen kello 6:24 am kirjoittaja Hellevi

» Yksi mennyt kesäpäivä ja lapsenlapset
Profetia Norjasta vuodelta 1968 Näyn kirjannut: Emanuel Minos. EmptyTi Joulu 05, 2023 9:31 am kirjoittaja Hellevi

» Täällä meitä riisutaan
Profetia Norjasta vuodelta 1968 Näyn kirjannut: Emanuel Minos. EmptyTi Joulu 05, 2023 9:23 am kirjoittaja Hellevi

» Hengellinen väkivalta /”Pahat henget tulee mun sisään jos syön mielialalääkkeitä”
Profetia Norjasta vuodelta 1968 Näyn kirjannut: Emanuel Minos. EmptyTi Joulu 05, 2023 8:58 am kirjoittaja Hellevi

»  Avoimuudesta / Saako kaikki kertoa/Pitääkö kaikki kertoa?
Profetia Norjasta vuodelta 1968 Näyn kirjannut: Emanuel Minos. EmptyTi Joulu 05, 2023 8:45 am kirjoittaja Hellevi

» Milloin lähimmäistä koskeva rakkaus saa alkaa ja milloin ei?
Profetia Norjasta vuodelta 1968 Näyn kirjannut: Emanuel Minos. EmptyTi Joulu 05, 2023 8:38 am kirjoittaja Hellevi

» SISÄINEN LANKEEMUS
Profetia Norjasta vuodelta 1968 Näyn kirjannut: Emanuel Minos. EmptyTi Joulu 05, 2023 8:30 am kirjoittaja Hellevi

Joulukuu 2023
MaTiKeToPeLaSu
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Kalenteri Kalenteri


Profetia Norjasta vuodelta 1968 Näyn kirjannut: Emanuel Minos.

Siirry alas

Profetia Norjasta vuodelta 1968 Näyn kirjannut: Emanuel Minos. Empty Profetia Norjasta vuodelta 1968 Näyn kirjannut: Emanuel Minos.

Viesti kirjoittaja jarrut Ma Marras 17, 2014 10:17 amProfetia Norjasta vuodelta 1968Näyn kirjannut: Emanuel Minos.

-Eräs 90-vuotias Norjan Valdres´issa sai näyn Jumalalta vuonna 1968. Evankelista Emanuel Minos´illa oli kokouksia siellä, missä hän asui. Minos´illa oli tilaisuus tavata hänet ja nainen kertoi hänelle, mitä oli nähnyt. Hän kirjoitti sen ylös, mutta ajatteli sen olevan niin älytöntä, että pani lipastoon. Nyt lähes 30 vuotta myöhemmin hän ymmärtää, että hänen on jaettava näky toisten kanssa.

-Nainen Valdres´ista oli hyvin pirteä, uskottava, valvova ja luotettava kristitty, jolla oli hyvä maine kaikkien hänet tunteneiden keskuudessa. Tässä on, mitä hän näki:

-”Näin ajan juuri ennen Jeesuksen tulemusta ja kolmannen maailmansodan puhkeamisen. Näin tapahtumat luonnollisilla silmilläni. Näin maailman pallon kaltaisena ja näin euroopan maa maalta. Näin Skandinavian. Näin Norjan. Näin määrättyjä asioita, jotka tapahtuisivat juuri ennen Jeesuksen paluuta ja juuri ennenkuin viimeinen suuri onnettomuus tapahtuu, onnettomuus, jonka kaltaista emme koskaan ennen ole kokeneet”.

Hän mainitsi neljä aaltoa:

1. Ensiksi ennenkuin Jeesus tulee, ja ennenkuin kolmas maailmansota puhkeaa on oleva “liennytys”, jonka kaltaista meillä ei ole ollut koskaan ennen. Supervaltojen välillä on oleva rauha idässä ja lännessä ja se on oleva pitkähkö rauha. (Muista, että tämä sanottiin vuonna 1968, kun kylmä sota oli kuumimmillaan). Tänä rauhan aikana on oleva aseistariisunta monissa maissa, myös Norjassa, emmekä ole valmistautuneet, kun se sota tulee. Kolmas maailmansota alkaa tavalla, jota kukaan ei olisi osannut odottaa, ja odottamattomasta paikasta.

2. Penseys vailla vertaa on valtaava kristityt, luopuminen aidosta, elävästä kristinuskosta. Kristityt eivät ole avoimia läpitunkevalle saarnaamiselle. He eivät enää, kuten ennen, halua kuulla synnistä ja armosta, laista ja evankeliumista, katumuksesta ja parannuksesta. Tilalle on tuleva korvike: menestyksen (onnellisuuden) kristinusko.

“Tärkeä asia on oleva saada menestystä, olla jotakin, omistaa aineellisia asioita, asioita, joita jumala ei koskaan ole luvannut meille tällä tavalla. Kirkot ja rukoushuoneet käyvät tyhjemmiksi ja tyhjemmiksi. Saarnaamisen asemasta, johon olemme tottuneet sukupolvien ajan, kuten esimerkiksi, että ota ristisi ja seuraa Jeesusta. Huvitus, taide, ja kulttuuri valtaavat kirkot, joissa olisi pitänyt kokoontua katumuksen ja herätyksen vuoksi. Tämä tulee lisääntymään merkillepantavasti juuri ennen Jeesuksen tulemusta.”

3. On oleva moraalin romahdus, jonka kaltaista vanha Norja ei ole koskaan kokenut. Ihmiset elävät yhdessä kuin naimisissa olematta avioliitossa. (Termiä avoliitto ei ollut olemassa vuonna 1968). Epäpuhtaus ennen avioliittoa ja uskottomuus avioliitossa tulee luonnolliseksi (yleiseksi) ja sitä pidetään oikeutettuna kaikkien kannalta. Aviottomia lapsia tulee syntymään, eikä tätä pidetä lainkaan luonnottomana. Se tulee jopa kristillisiin piireihin ja hellimme sitä, jopa luonnonvastaista syntiä. (vrt.homoseksuaalisuus). Juuri ennen Jeesuksen tulemusta on oleva TV-ohjelmia, joiden kaltaisia emme ole kokeneet. (TV oli juuri tullut Norjaan vuonna1968)

“TV on oleva täynnä sellaista kauheata väkivaltaa, joka opettaa ihmisiä murhaamaan ja tuhoamaan toisiaan ja kaduillamme on oleva turvatonta. Ihmiset matkivat näkemäänsä. TV:ssä ei ole vain yksi “asema”, vaan se on oleva täynnä ohjelmia. (termiä “kanava” ei tunnettu vuonna 1968) TV on oleva aivan kuin radio, jossa meilla on monia “asemia” ja se on oleva täynnä väkivaltaa. Ihmiset pitävät sitä huvituksena. Tulemme näkemään kauhistuttavia murhaamisen ja toinen toisensa tuhoamisen näytöksiä ja tämä tulee leviämään yhteiskunnassa. Seksikohtauksia tullaan myös näyttämään ruudussa, kaikkein intiimein asia, jonka pitäisi tapahtua vain avioliitossa. (Kirjaaja E.Minos protestoi, ja sanoi, että meillä on lakipykälät jotka kieltävät tämmöisen asian) Siihen vanha nainen sanoi: “Se tulee tapahtumaan ja tulet näkemään sen. Kaikki, mitä meillä on ennen ollut, murskataan, ja lait säädetään niin että kaikkein rivoimmatkin asiat voivat tapahtua silmiemme edessä”4. Ihmisiä köyhistä maista tulee virtaamaan Eurooppaan. (Vuonna 1968 ei ollut sellaista termiä kuin maahanmuutto) Heitä on oleva niin paljon, että ihmiset alkavat vihata heitä ja tulevat koviksi heitä kohtaan. Heitä käsitellään kuin juutalaisia ennen toista maailmansotaa. Sitten syntiemme mitta tulee täyteen. (Kirjaaja E.Minos protestoi tässä maahanmuuttoasiassa. Hän piti ajatusta ihmisten massamuutosta naurettavana)

Kyyneleet virtasivat vanhan naisen poskilla. “Minä en tule näkemään sitä, mutta sinä tulet. Sitten yhtäkkiä ylöstempaus tapahtuu, ja kolmas maailmansota puhkeaa. Se on oleva lyhyt sota.”

Kaikki, mitä aikaisemmin olen nähnyt sodasta, on vain lastenleikkiä verrattuna tähän ja se tullaan lopettamaan atomipommilla. Ilma on niin saastunutta, ettei voi vetää henkeään. Se tulee kattamaan useita mantereita, Amerikan, Japanin, Australian ja rikkaat maat. Vesi tulee saastumaan. Emme voi enää viljellä maata. Seuraus on oleva, että vain vähän ihmisiä jää jäljelle. Jäännös rikkaissa maissa yrittää paeta köyhiin maihin, mutta he ovat meitä kohtaan yhtäkovia, kuin olimme heitä kohtaan.

“Olen niin iloinen, etten tule näkemään sitä, mutta kun tuo aika lähestyy, niin sinun täytyy olla rohkea, ja kertoa tämä. Olen saanut sen Jumalalta, eikä siinä ole mitään Raamatun vastaista”

“Se, joka on saanut syntinsä anteeksi ja jolla Jeesus on vapahtajana, on turvassa.”
jarrut
jarrut
Admin

Viestien lukumäärä : 2615
Join date : 24.10.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa