Vapaasana


Join the forum, it's quick and easy

Vapaasana
Vapaasana
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 

 


Rechercher Tarkennettu haku

Viimeisimmät aiheet
» Jmalan valtakunta on kuin suuri sairaala
Hillsongilmiö etenee Seinäjoella – Houmchurch.fi EmptyTänään kello 12:47 pm kirjoittaja jarrut

» Sanan saarna vähenee ja tunnelma lisääntyy
Hillsongilmiö etenee Seinäjoella – Houmchurch.fi EmptyTänään kello 12:17 pm kirjoittaja jarrut

» C.O. Rosenius // Katso, käsiini olen minä sinut piirtänyt. Jes. 49:14.
Hillsongilmiö etenee Seinäjoella – Houmchurch.fi EmptyTänään kello 12:14 pm kirjoittaja jarrut

» Tapio Puolimatka // WHO:n kansainvälinen pandemiasopimus
Hillsongilmiö etenee Seinäjoella – Houmchurch.fi EmptyTänään kello 9:07 am kirjoittaja arkikalusto

» Frank Mangin profeetallinen viesti Ruotsille: "Herää!"
Hillsongilmiö etenee Seinäjoella – Houmchurch.fi EmptyEilen kello 8:42 am kirjoittaja jarrut

» Mauri Viksten // Sota on Herran
Hillsongilmiö etenee Seinäjoella – Houmchurch.fi EmptyEilen kello 7:47 am kirjoittaja jarrut

» Olavi Peltola //Olenko minä sinulle rakas?
Hillsongilmiö etenee Seinäjoella – Houmchurch.fi EmptyEilen kello 7:19 am kirjoittaja Hellevi

» Olavi Peltola // Kärsimys ja Jumala
Hillsongilmiö etenee Seinäjoella – Houmchurch.fi EmptyEilen kello 7:11 am kirjoittaja Hellevi

» Jobin kirja: Kärsimyksen keskellä
Hillsongilmiö etenee Seinäjoella – Houmchurch.fi EmptyEilen kello 6:56 am kirjoittaja Hellevi

Syyskuu 2023
MaTiKeToPeLaSu
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Kalenteri Kalenteri


Hillsongilmiö etenee Seinäjoella – Houmchurch.fi

Siirry alas

Hillsongilmiö etenee Seinäjoella – Houmchurch.fi Empty Hillsongilmiö etenee Seinäjoella – Houmchurch.fi

Viesti kirjoittaja arkikalusto Ke Maalis 09, 2016 11:42 am


Hillsongilmiö etenee Seinäjoella – Houmchurch.fi

Johannes Saranpään ja Niklas Niemelän perustama uusi HOUM -seurakunta on saanut uudet kotisivut ja esittelyvideokin “teaser” on jo julkaistu. Hillsongista tuttuun tyyliin Saranpää ja Niemelä esittäytyvät vaimoineen pastoreina.

   PERHE. Meille seurakunta on perhe. Perheessä mahtavaa on se, että paikkaa ei ansaita, vaan siihen kuulutaan. Näin näemme myös seurakuntaperheen.

   KOTI. Meille seurakunta on koti. Olemme innoissamme siitä ja tahdomme, että Houmissa on viihtyisää ja hyvä olla. (http://houmchurch.fi/)

Uusi seurakunta kertoo näin itsestään. Nykyisen individualistisen ja juurettoman aikakauden keskellä yhteisöllisyydellä on vetoa. On toinen kysymys, että mitä nämä käsitteet pitävät sisällään. Eihän tavallinen koti tai perhekään mainosta itseään, vaan siihen kuuluminen on itsestäänselvyys. Image -lehden Johannes Saranpäästä tekemän jutun perusteella Seinäjoen ILTA panosti kuitenkin voimakkaasti markkinointiin ja mielikuvien luontiin.

Kun Seinäjoen ILLAn puuhamiehet ovat lähteneet perustamaan omaa projektia, niin onko näillä sanoilla todella sisältöä vai ovatko ne tyhjää markkinointipuhetta? Aitous saa väistyä imagon luomisen tieltä. Kun markkinoinnin ammattilaiset ovat asialla, niin mitään ilmaisua ei voi ottaa sellaisenaan ilman ajatusta siitä, että tässä pyritään markkinoimaan ja luomaan mielikuvia.

   Houmiin tullessa voit huoletta unohtaa suurimman osan mielikuvista, mitä mieleesi tulee sanasta seurakunta. (http://houmchurch.fi/uutiset/tasta-se-alkaa-2/)

Raamatun opetus, pyhyys, Jumalan kunnioitus, Jeesuksen ristin sovitus ja sen merkitys. Synteihin kuolleelle (Ef 2:1) ja Jumalan vihamiehelle pahoissa teoissaan (Kol 1:21) on suurin este seurakuntaan tulemiselle se, että Jumala on siellä läsnä sanansa kautta. Pyhä Henki näyttää maailmalle todeksi synnin ja vanhurskauden ja tuomion (Joh 16:8.

Ihminen haluaa luonnostaan piiloutua pyhältä Jumalalta, mutta silti säilyttää jumalisuuden ulkokuoren (2Tim 3:5). Parhaiten tämä onnistuu sellaisessa ympäristössä, jossa ihminen ei paljastu syntiseksi ja langenneeksi. Jumalan armolla ja evankeliumilla ei ole mitään merkitystä, jos ihminen ei tiedosta omaa syntiinlangennutta tilaansa.

   Mutta tämä on tuomio, että valkeus on tullut maailmaan, ja ihmiset rakastivat pimeyttä enemmän kuin valkeutta; sillä heidän tekonsa olivat pahat. Sillä jokainen, joka pahaa tekee, vihaa valkeutta eikä tule valkeuteen, ettei hänen tekojansa nuhdeltaisi. (Joh 3:19-20)

Myös se tapa, jolla evankeliumi esitetään houmchurch.fi:n sivulla on hyvin pelkistävä, puutteellinen ja omituinen. Houmchurch.fi -sivusto ei myöskään viittaa kertaakaan (korjatkaa jos olen väärässä) Raamattuun!:

   Evankeliumi on ilosanoma, joka tuntuu jopa liian hyvältä ollakseen totta. Se ei ole sanoma täydellisistä ihmisistä, vaan täydellisestä Jumalasta, joka rakastaa epätäydellisiä ihmisiä. Kuitenkin juuri tuohon täydelliseen rakkauteen ja hyväksyntään kätkeytyy avain todelliseen elämän muutokseen. Evankeliumi on yksinkertaista. Jumala on hulluna sinuun  ja hän haluaa pelastaa sinut.


https://hillsongilmio.wordpress.com/2014/11/08/hillsongilmio-etenee-seinajoella-houmchurch-fi/
arkikalusto
arkikalusto

Viestien lukumäärä : 1900
Join date : 21.11.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

Hillsongilmiö etenee Seinäjoella – Houmchurch.fi Empty Vs: Hillsongilmiö etenee Seinäjoella – Houmchurch.fi

Viesti kirjoittaja arkikalusto Ke Maalis 09, 2016 11:47 am

Myös se tapa, jolla evankeliumi esitetään houmchurch.fi:n sivulla on hyvin pelkistävä, puutteellinen ja omituinen. Houmchurch.fi -sivusto ei myöskään viittaa kertaakaan (korjatkaa jos olen väärässä) Raamattuun!: Evankeliumi on ilosanoma, joka tuntuu jopa liian hyvältä ollakseen totta. Se ei ole sanoma täydellisistä ihmisistä, vaan täydellisestä Jumalasta, joka rakastaa epätäydellisiä ihmisiä. Kuitenkin juuri tuohon täydelliseen rakkauteen ja hyväksyntään kätkeytyy avain todelliseen elämän muutokseen. Evankeliumi on yksinkertaista. Jumala on hulluna sinuun ja hän haluaa pelastaa sinut. kirjoitti:

Tähän sopii hyvin Petri Paavolan sanat:

" Kun tutkii ja käy läpi Houm Churchin taustoja, niin päätyy sellaiseen lopputulokseen, että he ovat innokkaita ja asiansa takana täysillä ja kokosydämisesti, mutta he ovat erehtyneet ja eksyneet korvasyyhy-evankeliumin tielle.

Toivon ja rukoilen, että Houm Church seurakunnan sisällä olevat ihmiset pysähtyisivät ja tutkisivat asioita Raamatun sanan totuudesta käsin, niin sen jälkeen he voisivat hylätä virheellisen polun ja palata takaisin Raamatulliseen uskoon ja jotkut voisivat sen jopa löytää ensimmäisen kerran elämässään. Jos he eivät tee parannusta, niin korvasyyhy-evankeliumi ja eksytyksen henki ohjaa heidät koko ajan poispäin terveestä ja Raamatullisesta uskosta."

https://hillsongilmio.wordpress.com/2015/03/06/petri-paavolan-analyysi-houmista/
arkikalusto
arkikalusto

Viestien lukumäärä : 1900
Join date : 21.11.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa