Vapaasana


Join the forum, it's quick and easy

Vapaasana
Vapaasana
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 

 


Rechercher Tarkennettu haku

Viimeisimmät aiheet
» Niilo Rantala // Unelma nimeltään Isratine Muammar Gaddafin näkemys IsraelPalestiinasta
Suomen “Siionin” ekumeenisen valeherätys-eksytyksen leimaavat piirteet EmptyTänään kello 1:06 pm kirjoittaja jarrut

» Jukka Kekkonen & Matti Taneli // Ikuisen rauhan mahdollisuus
Suomen “Siionin” ekumeenisen valeherätys-eksytyksen leimaavat piirteet EmptyTänään kello 12:34 pm kirjoittaja jarrut

» Hannu Lehdeskoski // Jeesus vai Paavali Pohdintoja uskonasioista
Suomen “Siionin” ekumeenisen valeherätys-eksytyksen leimaavat piirteet EmptyTänään kello 12:24 pm kirjoittaja jarrut

» Ei sinun aurinkosi enää laske, eikä sinun kuusi vajene
Suomen “Siionin” ekumeenisen valeherätys-eksytyksen leimaavat piirteet EmptyTänään kello 9:02 am kirjoittaja Hellevi

» William Branham
Suomen “Siionin” ekumeenisen valeherätys-eksytyksen leimaavat piirteet EmptyEilen kello 3:13 pm kirjoittaja Rea Aalto

» PYHÄ HENKI EI OLE ANTIKRISTUKSEN ELI LAITTOMAN PIDÄTTÄJÄ PAAVALIN TESSALONIKALAISKIRJEESSÄ (2 Tess. 2:6-7), VAAN MAALLINEN VALTA JOKA SISÄLTÄÄ LAILLISUUDEN
Suomen “Siionin” ekumeenisen valeherätys-eksytyksen leimaavat piirteet EmptyEilen kello 11:15 am kirjoittaja jarrut

» Bibelfocus // William Branham ja Latter Rain
Suomen “Siionin” ekumeenisen valeherätys-eksytyksen leimaavat piirteet EmptyEilen kello 9:31 am kirjoittaja Hellevi

» Nätti kuva tai + ajatus
Suomen “Siionin” ekumeenisen valeherätys-eksytyksen leimaavat piirteet EmptyEilen kello 9:12 am kirjoittaja Hellevi

» Sara Saarela / Hyvää Ystävänpåivää
Suomen “Siionin” ekumeenisen valeherätys-eksytyksen leimaavat piirteet EmptyEilen kello 8:18 am kirjoittaja Hellevi

Helmikuu 2024
MaTiKeToPeLaSu
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829   

Kalenteri Kalenteri


Suomen “Siionin” ekumeenisen valeherätys-eksytyksen leimaavat piirteet

Siirry alas

Suomen “Siionin” ekumeenisen valeherätys-eksytyksen leimaavat piirteet Empty Suomen “Siionin” ekumeenisen valeherätys-eksytyksen leimaavat piirteet

Viesti kirjoittaja Vierailija Su Maalis 19, 2017 7:55 am

Suomen “Siionin” ekumeenisen valeherätys-eksytyksen leimaavat piirteet

Matias Granbacka·Saturday, January 30, 2016

Se ekumeeninen karismaattispainotteinen "herätys" nyt meneillään Suomessa on sitä samanlaista ekumeenista vale herätystä mitä ollut mm. USA:ssa 50 luvusta alkaen kiitos tuon super-eksyttäjän, Billy Grahamin. Sama kaava nähtävissä nyt Suomessa:

1) ekumeniaa, oppi ei merkkaa mitään, varsinkaan Paavalin oppiruumis epistoloissaan

2) väärä evankeliumi, sama kuin Grahamilla eli nk. "ratkaisukristillinen" sanoma missä ihminen on ratkaisijan paikalla, ja "Jeesus" jota propagoivat on pitkätukkainen naisellinen hippi joka itkee ja kolkuttaa mukamas sydänten ovella. Ja sama Modus Operandi käytössä kuin Grahamilla eli nk. "pelastusrukous" patentti sapluuna, sama kuin jenkkien "sinner's prayer".

Samaa sontaa eri nimellä, "pelastusrukous". Suomen versiossa rukoillaan myös “Pyhää Henkeä”. Raamatussa ei neuvota ketään rukoilemaan Henkeä. Joten sanomatta selvä että sellainen joka “Pyhää Henkeä” rukoilee ei rukousta rukoile Jumalan todellisen Pyhän Hengen voimassa, vaan lihassa hän rukoilee, ja pahimmassa tapauksessa “toisen hengen
” vaikutuksesta, so. “eksytyksen hengen” (1Joh. 4:6) joka johtaa tätä valeherätystä

3) karismaattinen johtohahmo, joka vetoaa hengellisesti kuolleisiin mukamas-uskoviin yli lahkorajojen, tässä tapauksessa tämä epäpastori Patrick Tiainen Kokkolasta. Paavalin mukaan opettava paimen ("pastori") on yhden VAIMON mies jolla lapsia, uskollisia sellaisia. Tämä poika nimesi itsensä "pastoriksi", ollen naimaton ja lapseton. Eksytte koska ette tunne Jumalan kirjoituksia ettekä Jumalan voimaa.

Itse katsoin viikkoja sitten parit Tiaisen videot, typerää "kielillä" jokeltelua jonkalaista kuka tahansa, vaikkapa lapsi, voisi keksiä, jokunen "sana" seassa - kuten "koppeloita", "ottopoika". Muuten senkertainen mongerrus kuulosti sekoitukselta suomea, eestiä, saamenkieltä. Eikä mitään tulkintaa tältä epäpastorilta, vaikka Paavali käskee nimenomaan tulkata jos joku puhuu kielillä, eli vierailla puhekielillä (tai murteita) joita puhutaan jonkun kansan seassa maan päällä.

UT:n kielet eivät tarkoittaneet tätä nykyistä epäkieltä jota ei erkkikään osaa kirveelläkään tulkata, kääntää. Eli UT:n kielten lahja oli puhekieltä ja kielten eri murteita. Ei mongerrusta kuten esiintyi pakanauskonnoissa jo ammoisesta Babyloniasta tähän päivään asti. Ja siinäkin videossa yksi nuori mies kaatui maahan Tiaisen kätten alla. Täysin epäraamatullista.

Ja joku iäkkäämpi nainen alkoi veivaamaan päätä kuin duracel pupu tai joku mielipuoli mielisairaalassa. Ei Jumalan Pyhä Henki koskaan sellaista vaikuta. Oikea suhtautuminen “herätykseen” kuin “herätykseen” on kriittisyys, kyseenalaistaminen, ja koettelua UT:n opetusta vasten, jolla nähdään onko väitetty “herätys” mahdollisesti raamatunmukainen vai onko valeherätys. Päinvastainen mieli on tänään pikemminkin vallallaan, eli tuollainen hyväuskoisuuden ja blondibimbojen "Heittäydy virtaan.." mentaliteetti, sama typeryyden mentaliteetti mikä mm. New Age piireissä, eli pitäisi muka olla "avoin" eri kokemuksille jne.

Sama henkivalta vaikuttaa New Agelaisuudessa kun tässä hurmos "kristillisyydessä", kuten kaikessa väärässä kristillisyydessä (moniselitteinen sana joka ei edes löydy UT:sta mutta silti käytetään, Pietari varoitti, 2Pie. 2:3, "muovatuista sanoista", Kr. plastois logois, mistä ekasta tulee mieleen meidän "plastiikka").

Tämä tänhetkinen "herätys" on sitä mistä 2Tess. 2:9-12 kauan sitten profetoi, eli apostoli Paavalin käsialaa Pyhän Hengen vaikutuksesta kys. profetia. Jumala on enteilevänä tuomiona lähettänyt Suomen "Siionille" (lue: Babylonille) väkevän eksytyksen. Jos eksytyksen pauloissa ja lumoissa on Jumalan valittuja niin niitä hän on hoitava pois tästä vääryyden viettelyksestä. Jos jollakin on korva, kuulkoon.

https://www.facebook.com/notes/matias-granbacka/suomen-siionin-ekumeenisen-valeher%C3%A4tys-eksytyksen-leimaavat-piirteet/943492502401649

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Suomen “Siionin” ekumeenisen valeherätys-eksytyksen leimaavat piirteet Empty Uskon Sanan/menestysteologien valeherätys läpivalaisussa

Viesti kirjoittaja Vierailija Su Maalis 19, 2017 8:31 am

Jos kiinnostaa Facebookissa on selvitystä:
Uskon Sanan/menestysteologien valeherätys läpivalaisussa
https://www.facebook.com/Uskon-Sananmenestysteologien-valeher%C3%A4tys-l%C3%A4pivalaisussa-145819249125386/


Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Suomen “Siionin” ekumeenisen valeherätys-eksytyksen leimaavat piirteet Empty Vs: Suomen “Siionin” ekumeenisen valeherätys-eksytyksen leimaavat piirteet

Viesti kirjoittaja jarrut Ti Loka 13, 2020 5:02 am


https://www.facebook.com/Uskon-Sananmenestysteologien-valeher%C3%A4tys-l%C3%A4pivalaisussa-145819249125386/ ·

Facebook © 2020
Uskon Sanan/menestysteologien valeherätys läpivalaisussa
5Ss aiStSokrdtponmosabehorer 2ne019regdg ·
Onkohan olemassa yhtäkään helluntalaista tai karismaattista 'uskovaa' joka ei vähättele Kreikankielistä Uutta Testamenttia, ja joka uskoo raamatun sanainspiraatio oppia? Minun pitäisi vielä sellaista nähdä, ja olen yli 22 vuotta ollut enemmän tai vähemmän kosketuksissa kyseisten lahkolaisten kanssa.
Ihminen joka mieltää itseään uskovaksi mutta joka samalla vähättelee Kreikankielistä Uutta Testamenttia ja sen yksittäisten sanojen sanamuotoja ei ole viisas, vaan epäviisas ja kieroon väännetty. Itse asiassa rohkenen kyseenalaistaa sellaisten vähättelijöiden uskovaisuutta.

Näin teen sen valossa, että apostoli Paulos/'Paavali' sanoi Pyhän Hengen innoittamana että koko kirjoitus on Elohymin henkeyttämä/inspiroima (2Tim. 3:16), mukaanlukien tottakai joka sana, sanamuotoineen päivineen, jopa lauseiden sanajärjestys.
jarrut
jarrut
Admin

Viestien lukumäärä : 2725
Join date : 24.10.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

Suomen “Siionin” ekumeenisen valeherätys-eksytyksen leimaavat piirteet Empty Vs: Suomen “Siionin” ekumeenisen valeherätys-eksytyksen leimaavat piirteet

Viesti kirjoittaja jarrut Ti Loka 13, 2020 5:04 am

Parin vuoden takainen kirja "Harhaanjohtajat" (Terho Miettinen, Raija Pelli), vaikka tietyssä mielessä harhaanjohtava itsessään, kuitenkin näyttää mielestäni suht selvästi että Uskon Sana ja helluntailaisuus -tyyppinen 'kristillisyys' ei ole mitään raamatullista uskovaisuutta.

Minä tapaan joskus sanoa että karismaattisuus ja helluntailaisuus on New Age ismiä jota on "kristillistetty" ja hieman spiidattu. Taas kirjoittajat vaikuttavat lähinnä olevan jotain liberaaleja luterilaisia, eli uskonnollisuuden edustajia hekin yhtä lailla kuin ne joita arvostelevat. Uskonnollisuus on joskus osuvasti kuvattu synnillisen ihmisen yritykseksi tulla kelvolliseksi Luojan edessä. Tuomittu epäonnistumaan.

jarrut
jarrut
Admin

Viestien lukumäärä : 2725
Join date : 24.10.2013

Stiina likes this post

Takaisin alkuun Siirry alas

Suomen “Siionin” ekumeenisen valeherätys-eksytyksen leimaavat piirteet Empty Vs: Suomen “Siionin” ekumeenisen valeherätys-eksytyksen leimaavat piirteet

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa