Vapaasana


Join the forum, it's quick and easy

Vapaasana
Vapaasana
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 

 


Rechercher Tarkennettu haku

Viimeisimmät aiheet
» Blogi: Pahojen henkien karkotus on noussut puheenaiheeksi luterilaisessa kirkossa
Totuus helvetistä - Sivu 2 EmptyTänään kello 9:30 am kirjoittaja Hellevi

» Kuka pelkää pahaa...henkeä?
Totuus helvetistä - Sivu 2 EmptyTänään kello 9:26 am kirjoittaja Hellevi

» Jumala määräsi sen (God Decreed It) :: By Daymond Duck
Totuus helvetistä - Sivu 2 EmptyTänään kello 9:04 am kirjoittaja vakiokalusto

» Virsi 928 Nyt pelko pois
Totuus helvetistä - Sivu 2 EmptyEilen kello 12:40 pm kirjoittaja Hellevi

» SaulusMedia // Juutalaisen journalistin artikkeli Ukrainasta ja Venäjä Ukraina konfliktista
Totuus helvetistä - Sivu 2 EmptyEilen kello 11:49 am kirjoittaja vakiokalusto

» SaulusMedia // Bidenin Kiina suhde ja lopunajan Raamatun profetia
Totuus helvetistä - Sivu 2 EmptyEilen kello 11:39 am kirjoittaja vakiokalusto

» UUT:n uutiskirje 9/2023
Totuus helvetistä - Sivu 2 EmptyLa Joulu 02, 2023 9:55 am kirjoittaja Hellevi

» Mauri Viksten / - Galatalaiskirje - Ismaelin pojat 1-2-3-4
Totuus helvetistä - Sivu 2 EmptyPe Joulu 01, 2023 10:07 am kirjoittaja Hellevi

» Mihin meitä NYT totutetaan?
Totuus helvetistä - Sivu 2 EmptyPe Joulu 01, 2023 10:04 am kirjoittaja Hellevi

Joulukuu 2023
MaTiKeToPeLaSu
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Kalenteri Kalenteri


Totuus helvetistä

4 posters

Sivu 2 / 2 Edellinen  1, 2

Siirry alas

Totuus helvetistä - Sivu 2 Empty Vs: Totuus helvetistä

Viesti kirjoittaja Simo Su Marras 27, 2022 8:38 am

Kuulehan Rea Aalto! Sattuu olemaan niin, että Raamatussasi EI OLE yhtäkään paikkaa, missä Ihmissielun sanottaisiin olevan ikuinen. Jos Sinulla on sellainen Raamattu, missä on, olisin tosi kiinnostunut paikan tutkimaan. Mutta olen täällä jo kerran toisensa jälkeen todistanut, että käännökset eivät ole yhteneviä: kahta samasanaista käännöstä EI OLE OLEMASSA! -- Jos ihmissielu olisi ikuinen, olisi se yhtä vanha kuin Jumala ITSE, eikä Hän sitä voisi siis tappaa -- KOSKA SE OLISI IKUINEN! Mutta kun tuo luomistyö täpahtui (Raamattusi mukaan) ihminen luotiin vasta kuudentena päivänä, eikä siis ollut ennen sitä olemassa edes; YMMÄRRÄTKÖ? Ja Jumala voi sen tappaa, sanoi Jeshua haMashia: Matt.10:28 Älkääkä peljätkö niitä, jotka tappavat ruumiin, mutta eivät voi tappaa sielua; vaan ennemmin peljätkää häntä, joka voi sekä sielun että ruumiin hukuttaa helvettiin. -- Mutta sama hepreassa: (ואל תיראי מן ההרגים את הגוף ואת הנפש לא יוכלו להרג אך תיראו את אשר יוכל לאבד גם את הנפש גם את הגוף בגיהנם׃ ) -- Huomaa tällä rivillä tuo viimeinen sana (siis heprea luetaan oikealta vsemmalle)-בגיהנם- lue be-gehinnom. Vapaasti suomentaen tuo loppu: --vaan peljätkää ennemmin sitä, joka voi sinun sielusi hävittää kuten ruumiisi HINNOMIN LAAKSOSSA! - Siis verrataan siihen hävitykseen - siis HÄVITYKSEEN kuten tapahtui silloin Jerusalemin roskille ja rikollisina jo tapetuille tuomituille: laaksossa kasattiin poltettaviksi röykkiöiksi, joihin lisättiin rikkiä mahdollisimman tarkan tuhoutumisen saavuttamiseksi.

Myös soisin Sinunkin käyttävän ymmärrystäsi, että osaisit suhteuttaa asioita. Joka loi ihmissielun ja ruumiin, toki kykenee sen hävittämäänkin. PISTE! Turhauttaa yrittää kanssasi keskustella, kun et tunne asioita lainkaan Raamatustasi, vaikka ne sieltä kyllä löytyvät. Meneppäs vaikka omatoimimatkalle Jerusalemiin ja pyydä vaikka joku taksi viemään Sinut Hinnomin laaksoon, siellä näet sen, mitä täällä luullaan 'helvetin' esikuvana. Ei todellakaan ole sitä, vaan lienee jo saatu sieltä ne rakennuskohteetkin valmiiksi, mitkä vaimoni kanssa viimeksi siellä Gehennassa käydessämme olivat keskeneräisiä. Ja siinä "helvetissä" kasvaa vihreätä ruohoa, öljypuita ym. Ei se ainakaan meidän mielestämme vastannut mitenkään mielikuvaasi 'helvetistä'.

Simo

Viestien lukumäärä : 23
Join date : 18.11.2022
Ikä : 80
Paikkakunta : Kangasala

Takaisin alkuun Siirry alas

Totuus helvetistä - Sivu 2 Empty Vs: Totuus helvetistä

Viesti kirjoittaja Simo Su Marras 27, 2022 10:23 am

Kinata tai väitellä, ihan sama! Mutta kun vääristellään JUMALAKUVAA, on mielestäni syytä ainakin osoittaa se, että ei pidä väittää valhetta todeksi. Ja juuri tuossa 'helvetissä' vs. 'Hinnomin laakso' tapahtuu juuri siten! Näyttää siis siltä, että "helvetti-intoilijat" haluavat tehdä Jumalasta suurimman, Hitleriä tai jopa Putinia pahemman hirmuvaltiaan ja täysin Sanan vastaisesti.
Kiitos vaan adventtitoivotuksesta, mutta koska Jeshua ei syntynyt joulun aikaan, - eikä sellaista 'joulua' edes Raamatusta löydy, emme sitä vietä Hänen syntymäjuhlanaan. Hän syntyi meidän syyskuussamme, kun sen laskee Raamatusta! Sieltä sekin löytyy! Paimenten kedolta otin eräällä matkallamme pari kuvaakin. Eivät ne paimenet silloin voineet olla laumojaan kylminä talviöinä siellä kaitsemassa.

Simo

Viestien lukumäärä : 23
Join date : 18.11.2022
Ikä : 80
Paikkakunta : Kangasala

Takaisin alkuun Siirry alas

Totuus helvetistä - Sivu 2 Empty Vs: Totuus helvetistä

Viesti kirjoittaja Simo Su Marras 27, 2022 10:26 am

Rea Aalto, olet "sokea sokeain taluttaja"! Luehan Raamatusta, miten sellaisten käy!

Simo

Viestien lukumäärä : 23
Join date : 18.11.2022
Ikä : 80
Paikkakunta : Kangasala

Takaisin alkuun Siirry alas

Totuus helvetistä - Sivu 2 Empty Vs: Totuus helvetistä

Viesti kirjoittaja Rea Aalto Su Marras 27, 2022 1:06 pm

1.Mooseksen kirja:
3:1 Mutta käärme oli kavalin kaikista kedon eläimistä, jotka Herra Jumala oli tehnyt; ja se sanoi vaimolle: "Onko Jumala todellakin sanonut: 'Älkää syökö kaikista paratiisin puista'?"


Kuten ylläolevasta Raamatun paikasta voimme lukea, kuinka käärme/sielunvihollinen sai kieroilemalla ovelasti ihmisen epäilemään Jumalan Sanoja
niin on myös tänä päivänä ja aina senjälkeen ollut sama, jos kuuntelemme käärmeen vääristeltyjä sanoja että kääntyisimme pois Jumalan sanasta
kuulemaan valheita, niin silloin ihminen saattaa uskoa mihin vain!

Ja tässä ketjussa voimme lukea Simon joutuneen käärmeen pettämäksi,kuten Simo itse sanoit:

Eihän Jumala voi olla niin julma kuten Putin tai Hitler!

Rea Aalto

Viestien lukumäärä : 551
Join date : 23.10.2013
Ikä : 73
Paikkakunta : Ruotsi

Takaisin alkuun Siirry alas

Totuus helvetistä - Sivu 2 Empty Vs: Totuus helvetistä

Viesti kirjoittaja Simo Su Marras 27, 2022 4:35 pm

Olettepa harvinaisen tiukasti omissa typerissä käsityksissänne pysyviä ja tiedonhaluttomia ihmisiä. Jos viitsisitte ottaa selvää monipuolisesti asioista, voisitte viisastua. Mutta teitä taitaa olla turha opettaa, es siksi jatka teidän "juupas-eipäs" tasolla olevia todisteluitanne. Laitan nyt kuitenkin vielä sen helvetin' alkuperän Vikipedian tiedoista, siis vain yhden todisteen niistä monista.

Sanan alkuperä
Sana helvetti on tullut suomen kieleen muinaisruotsista, jossa sana Hel-vite viittaa manalan valtiattaren Helin rangaistukseen.[5] Sana on siirtynyt useisiin eurooppalaisiin kieliin skandinaavisen mytologian kautta (esimerkiksi ruotsin helvete, englannin hell, saksan Hölle). Monissa kielissä, kuten suomessa, helvettiä merkitsevää sanaa käytetään myös kirosanana ilman uskonnollista merkitystä.

Lähi-itä
Sumerilaiset ja babylonialaiset uskoivat kuolleiden joutuvan maanalaiseen pimeyden ja kauhun valtakuntaan. Egyptiläiset uskoivat, että ihmisten teot punnitaan kuoleman jälkeen ja pahuudesta rangaistaan. Persialaisen zarathustralaisuuden mukaan pahat ihmiset joutuvat kuolemansa jälkeen kärsimykseen ja pimeyteen. Antiikin Kreikassa kaikkien vainajien uskottiin vaipuvan Haadekseen, mutta siellä kärsisivät vain pahimmat rikolliset.[3]

Kaksoisvirranmaan uskonto
Mesopotamialainen Gilgameš-eepos kertoo, miten päähenkilö Gilgamešin kuollut ystävä Enkidu palaa manalan varjoelämästä.[6][7] Gilgameš vierailee maanalaisessa maailmassa, joka sijaitsee Mašu-vuoren juurella ja jonne aurinko laskeutuu öisin. Mesopotamialaisissa tarustoissa maanalainen maailma ei ollut ensisijaisesti rangaistuksen ja kärsimyksen olotila. Toisaalta kertomuksissa oli helvettiin viittaavia piirteitä, jotka kehittyivät ajan myötä muissa kulttuureissa.[8]

Pitäkää tyhmyytenne hyvänänne, koska ei asiallista keskustelua ja todisteiden huomioimista ymmärryskykyynne mahdu!

Simo

Viestien lukumäärä : 23
Join date : 18.11.2022
Ikä : 80
Paikkakunta : Kangasala

Takaisin alkuun Siirry alas

Totuus helvetistä - Sivu 2 Empty Vs: Totuus helvetistä

Viesti kirjoittaja Simo Su Marras 27, 2022 7:32 pm

Raamattu kertoo: "1Moos.(3:21) Ja Herra Jumala teki Aadamille ja hänen vaimollensa puvut nahasta ja puki ne heidän yllensä. 1Moos.(3:22) Ja Herra Jumala sanoi: "Katso, ihminen on tullut sellaiseksi kuin joku meistä, niin että hän tietää hyvän ja pahan. Kun ei hän nyt vain ojentaisi kättänsä ja ottaisi myös elämän puusta ja söisi ja eläisi iankaikkisesti!" 1Moos.(3:23) Niin Herra Jumala ajoi hänet pois Eedenin paratiisista viljelemään maata, josta hän oli otettu. 1Moos.(3:24) Ja hän karkoitti ihmisen ja asetti Eedenin paratiisin itäpuolelle kerubit ynnä välkkyvän, leimuavan miekan vartioitsemaan elämän puun tietä. "

Noin katkaisi Jumala pääsyn ikuiseen elämään ihmisiltä. Poikkeus; Vain Jeshua ha Mashiaan vastaanottaneille on se luvattu, EI MUILLE EDES KIDUTUKSESSA (jonne minut näytte toivottavan?). Mutta te uskottekin Saatanaa (käärmettä) joka sanoi Eevalle hänet pettäen: "1Moos.(3:4) Niin käärme sanoi vaimolle: "Ette suinkaan kuole; 1Moos.(3:5) vaan Jumala tietää, että sinä päivänä, jona te siitä syötte, aukenevat teidän silmänne, ja te tulette niinkuin Jumala tietämään hyvän ja pahan". -- Te "Eevat" siis uskotte mieluummin Saatanaa, kun luulette niilläkin olevan ikuisen elämän, jotka pysyvät synnissä! Voi teitä ja harhaoppianne!

Simo

Viestien lukumäärä : 23
Join date : 18.11.2022
Ikä : 80
Paikkakunta : Kangasala

Takaisin alkuun Siirry alas

Totuus helvetistä - Sivu 2 Empty Vs: Totuus helvetistä

Viesti kirjoittaja Simo Ti Marras 29, 2022 8:30 am

Vai leimaat Stiina-(ressukka!) minut Jehovan todistajaksi? Et näköjään tunne TOTUUDESTA alkeitakaan! Minulla oli aikanaan asiakaspiirissäni kyllä myös heitä, sillä puutavara-alan yrittäjänä kymmenet vuodet toimittuani keskustelin PALJON kaikkien kanssa. Myös Helsingin Yliopiston erään professorin kanssa oli useita keskusteluita. Taisi kerran pisin keskustelu olla n. 5 tuntia DEKALOGISTA. Hänellä oli samalla paikkakunnalla tuttava, erään Adv.srk:n ent. kanttori (jo edesmennyt), jolle hän kertoi joutuneensa tenttiin ja keskusteluun tavaraa hakiessaan. Hämmästyi sitä, kun sellaisessa ympäristössä joutui uutta löytämään.. Jehovan todistajien kanssa oli kovimmat väittelyt aikanaan, mutta kuuleppas Stiina-riepu: HEILLÄKIN ON OPISSAAN JOTAKIN OIKEIN! Etkö sitäkään edes tiedä? Hekin SATTUVAT tietämään, että HELVETTIÄ EI OLE. Siksi heidän UMK:ään lukeekin esim. Matt.5:ssä luvussa sanojen 'helvetti'- tilalla 'Gehenna', mikä nyt kuitenkin vastaa paremmin totuutta, mukaillessaan sen NYKYISENKIN OLEMASSAOLEVAN PAIKAN heprealaisissa UT:n jakeissa OIKEIN olevaa geHinnom- ilmaisua. Siis Hinnominlaaksoa! Se EI OLE HELVETTI ETTÄS SEN TIEDÄT! Itse paikalla käyneenä voin todistaa sen!!! -- Ja jos laitat email-osoitteesi yksityispostina minulle, voin lähettää 2019 ottamiani valokuvia sieltä. Eräs henkilö jälleen tilasi kirjani myös, kun oli lainannut sitä joltakin ja halusi sen itselleenkin. Siinä olen käynyt läpi paljon niitä asioita tiivistäen ja kooten eri lähdeteoksista tiedot. Sitä varten olen lukenut tuhansia sivuja, myös eri kielisistä Raamatuista sekä VT että UT:sta, SUOSITTELEN SINULLEKIN SAMAA että edes jotakin oppisit... Olethan paljastanut täydellisen tietämättömyytesi ja nolaat itsesi aina vaan pahemmin. Sanonpa vielä, että olen kuulunut hell.srk:ien vanhimmistoon kahdessa eri paikassa aiemmin. Mutta koska siellä pitävät samasta harhaopista kiinni kuin sinäkin 'helvettikiihkoilijoina', he eivät kyenneet siinä myöskään totuutta uskomaan joten olen jättänyt heidät taakseni. He ovat kanssasi samaa mieltä siitä, että Jumalan RAKKAUS ilmenee siinäkin, kun Hän on säätänyt OMALLE langenneelle LUOMUKSELLEEN ikuisen 'helvetin liekeissä'- kidutuksen! Ja sanovat tavallasi, että ne langenneet ITSE sen valitsevat, joten kärsikööt! SIINÄ ON SINUN RAKASTAVAN JUMALASI KUVA!!! -- Mutta sinunkin Raamatussasi on kyllä ilmoitettu, kenellä VAIN on iankaikkisuus: Jumalalla ainoastaan! Mutta lupa syödä (kuvaannollisesta) Elämän puusta on heillä, jotka ovat ottaneet Jeshuan vastaan; siis heille se on suotu ja suodaan lahjana Sanan mukaan. Ikuista piinaa tulessa EI OLE, vaan lopullinen HÄVITYS ja TUHO kuten siellä Hinnominlaaksossa Jerusalemin kaupunkijätteelle ja rikollisina tapetuille, siis rovioissa polttaminen. HISTORIATIEDOT AIHEESTA OVAT KIISTATTOMAT!

Sinun "LUT-KAT-kirkkosi" harhaoppeineen ja lesbo-homo-piispoineen sekä jouluineen ja lapsikasteineen on TOTUUDEN TÄYSIN JO HYLÄNNYT, jopa Roomalaiskatoliset ja Ortodoksikirkot ovat lähempänä, vaikka niissäkin on tuota samaa pedofiili-saastutusta tullut ilmi lisääntyvässä määrin. Kirkkosi väite 'uudestisyntyminen lapsikasteessa' on naurettava, jos perusteita haetaan Raamatusta! Sen historiaan kuuluu myös "kummittelijan" läsnäolo ja "papin" kysymys pikkuvauvalta: "LUOVUTKOS PERKELEESTÄ?" johon vauva vastaa 'kummittelijan' suulla: LUOVUN! Ja keksitty hätäkaste, joka muka pelastaa sen vauvaparan 'helvetin' liekeiltä, ellei saada ajoissa pappia paikalle - kun pelätään vauvan ennen sitä kuolevan! -- Vastaavia kummajaisia kuuluu lahkosi "viisaisiin" ja NIIN RAAMATULLISIIN! - oppeihin... Pidä vain lujasti niistä kiinni ja luota lujasti luuloihisi, mutta ÄLÄ LEIMAA minua tai muitakaan vastaavia vapaasti mielipiteensä muodostavia mihinkään uskonnolliseen ryhmään kuuluviksi. Se että niitä oppeja tuntee tietojensa ja kokemustensa perusteella EI LIITÄ henkilöä mihinkään niistä, vaan EROTTAA JUURI SIKSI NIISTÄ! Siksipä en kuulukaan mihinkään - enkä tule kuulumaankaan! En ole vähääkään USKONNOLLINEN vaikka kirjoittelenkin niistä, kun minua kismittää kaltaistesi luulouskonto ja Raamattua tuntemattomuus!

Tämä 'foorumi' on nimetty VAPAASANA. Mutta näkyy olevan, että yleensä se vapaus loppuu siihen, kun foorumin ylläpito on kovin eri mieltä tekstin tuottajan kanssa; ainakin julkinen media on siitä vahva esimerkki (nimimerkillä 'kokemusta on'). Ja FB sekä sidonnaiset alustat samoin. "Sattuuhan sitä, mutta tottuhan siihen!" Sen verran vielä sinulle sanoisin, että jos väität jotakin, niin TODISTA SE! Jos olen siis jostakin asiasta samaa mieltä jonkun kanssa, voin olla jostain muusta asiasta samojen kanssa täysin eri mieltä! Olenhan sinunkin kanssasi samaa mieltä siitä, että 'hauki on kala'! Mutta jos olet siis lut-kat-kirkollinen, se ei tee minusta minkään valtakunnan kirkollista! "Tietosi" ovat niin eri tasolla, ettei meillä ole yhteismitallisuutta. Ja sitäpaitsi olet niin "kaikkitietävä", ettei minun vaatimaton tietomääräni ja 80-vuotinen kokemukseni riitä lisäämään siihen mitään. joten: PIDÄ HYVÄNÄSI JA USKO LUULOIHISI!

Simo

Viestien lukumäärä : 23
Join date : 18.11.2022
Ikä : 80
Paikkakunta : Kangasala

Takaisin alkuun Siirry alas

Totuus helvetistä - Sivu 2 Empty Vs: Totuus helvetistä

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Sivu 2 / 2 Edellinen  1, 2

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa