Vapaasana


Join the forum, it's quick and easy

Vapaasana
Vapaasana
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 

 


Rechercher Tarkennettu haku

Viimeisimmät aiheet
» Kaunis uskonto
Aikaamme kuvaava näky EmptyMa Syys 25, 2023 7:31 pm kirjoittaja Morosus

» Tukholman suomalainen helluntaiseurakunta
Aikaamme kuvaava näky EmptyMa Syys 25, 2023 4:12 pm kirjoittaja Rea Aalto

» Korkeamman toivon tason sivuuttaminen
Aikaamme kuvaava näky EmptyMa Syys 25, 2023 7:30 am kirjoittaja Vierailija

» Oikea apostoli on surkea apostoli kuulijoittensa tähden
Aikaamme kuvaava näky EmptySu Syys 24, 2023 7:30 am kirjoittaja Vierailija

» Onko Pelastajasi palvelutehtäväsi vai Herra Jeesus?
Aikaamme kuvaava näky EmptyLa Syys 23, 2023 7:02 am kirjoittaja Vierailija

» Olenko vihamiehesi kun puhun sinulle totuutta?
Aikaamme kuvaava näky EmptyLa Syys 23, 2023 6:58 am kirjoittaja Vierailija

» C.O. Rosenius // Katso, käsiini olen minä sinut piirtänyt. Jes. 49:14.
Aikaamme kuvaava näky EmptyPe Syys 22, 2023 1:16 pm kirjoittaja jarrut

» Kelle olemme kyyneleemme velkaa? Kuolemansurun moraalisesta merkityksestä
Aikaamme kuvaava näky EmptyPe Syys 22, 2023 1:01 pm kirjoittaja jarrut

» Jmalan valtakunta on kuin suuri sairaala
Aikaamme kuvaava näky EmptyTo Syys 21, 2023 12:47 pm kirjoittaja jarrut

Syyskuu 2023
MaTiKeToPeLaSu
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Kalenteri Kalenteri


Aikaamme kuvaava näky

Siirry alas

Aikaamme kuvaava näky Empty Aikaamme kuvaava näky

Viesti kirjoittaja jarrut Ma Marras 19, 2018 9:11 am

Aikaamme kuvaava näky
 
Vuonna 1968 eräs 90-vuotias norjalaisnainen sai näyn ja sen kirjasi ylös tunnettu evankelista Emanuel Minos. Pitkään harkittuaan Minos katsoi parhaaksi olla julkaisematta näkyä sen radikaalin sisällön vuoksi. Olosuhteet olivat aivan erilaiset vuonna 1968 verrattuna nykyaikaan, ja asia unohtui. 25 vuotta myöhemmin Minos löysi kellastuneen paperin, johon oli kirjoittanut näyn. Hän pelästyi lukiessaan, mitä nainen oli nähnyt.
 
Monet asiat olivat jo toteutuneet. Tässä 90-vuotiaan naisen näky vuodelta 1968: “Minä sain nähdä maailman karttana. Näin Euroopan, maan toisensa jälkeen. Näin Skandinavian ja Norjan. Minä näin asioita, joita tapahtuu juuri ennen Jeesuksen paluuta ja juuri ennen kuin ihmiset joutuvat kokemaan suuren onnettomuuden, jonka vertaista emme koskaan ole kokeneet ja nähneet. Aivan ennen Jeesuksen paluuta ja koettelemusten alkua koemme liennytyksen ajan, jollaista ei koskaan ennen ole ollut.
 
Tulee rauha ja se kestää pitkään. Tänä rauhanaikana sotavarustusta supistetaan monissa maissa, myös Norjassa. Kristikunta lankeaa välinpitämättömyyteen “Näin kristittyjen keskuuteen tulevan vertaansa vailla olevan välinpitämättömyyden, lankeemuksen aidosta ja elävästä kristillisyydestä. Aikana ennen Jeesuksen paluuta kristityt eivät ole avoimia tutkistelevalle julistukselle.

 He eivät kuuntele puhetta synnistä ja armosta, laista ja evankeliumista, katumuksesta ja parannuksesta. Tilalle tulee toisenlainen julistus, jonkinlainen onnellisuutta tavoitteleva kristillisyys. Pitää menestyä ja päästä eteenpäin. Kyseessä ovat aineelliset asiat, jollaisia Jumala ei koskaan ole luvannut. Kirkot, vapaakirkot ja rukoushuoneet tyhjenevät yhä enemmän.

 Ristin ottamisen ja Jeesuksen seuraamisen julistuksen sijalle tulee viihde, taide ja kulttuuri sinne, missä pitäisi olla herätys, hätä ja parannuskokouksia. Näin käy laajalti juuri ennen kuin Jeesus tulee takaisin ja onnettomuus murtautuu päällemme. Moraali hajoaa “Norjaa kohtaa ennennäkemätön moraalin hajoaminen.

Ihmiset elävät niin kuin naimisissa olevat olematta naimisissa. Yhteen muuttaminen ennen avioliittoa ja uskottomuus avioliitossa lisääntyvät. Nämä tavat hiipivät kristillisiin seurakuntiin, eikä niitä vastusteta aktiivisesti. Myös  syntiä luontoa vastaan suvaitaan.

Aivan ennen Jeesuksen paluuta näytetään TV-ohjelmia, joita emme ole koskaan ennen nähneet. TV tulee täyttymään niin hirvittävästä väkivallasta, että se opettaa ihmisiä murhaamaan ja tekemään lopun toisistaan. Kaduilla kävelemisestä tulee turvatonta. Silloin ei ole vain yhtä vaihtoehtoa televisiossa, vaan tarjonta on laajaa. Voimme valita monista samanaikaisista ohjelmista, jotka ovat täynnä väkivaltaa, ja kansa pitää niitä viihteenään.

Pahimmat murha- ja väkivaltakohtaukset, mitä voidaan kuvitella, lavastetaan näytettäviksi, ja tämä leviää yhteiskuntaan. Kaikkein intiimeimpiä asioita, sukupuoliyhdyntäkohtauksia, jotka kuuluvat avioliittoon, esitetään ruudussa ja lakeja, jotka meillä nyt on, rikotaan.

Maahanmuutto ja kolmas maailmansota
”Ihmisiä köyhistä maista virtaa Eurooppaan. He tulevat myös Skandinaviaan ja Norjaan. Ihmiset eivät pidä siitä, että he muuttavat tänne, ja ovat kovia heitä kohtaan. Heitä kohdellaan yhä enemmän kuin juutalaisia ennen sotaa. Silloin meidän syntimme mitta täyttyy.Tämä tapahtuu aivan ennen Jeesuksen paluuta — ja ennen kuin kolmas maailmansota syttyy.
 
Se alkaa pienestä merkityksettömästä konfliktista, mutta se ei lopu vaan leviää ja kehittyy suursodaksi. Sen lopulla otetaan käyttöön kauheita aseita, atomiaseitakin. Ilma saastuu niin, ettei sitä voi hengittää, ja tämä kohtaa montaa maanosaa: Amerikkaa, Eurooppaa, Japania, Australiaa — rikkaita maita. Vesi pilaantuu. Maata ei voi viljellä siellä. Rikkaiden maiden henkiin jääneet yrittävät paeta köyhimpiin maihin, jotka eivät ole vahingoittuneet. Siellä heitä kohdellaan niin kuin he ovat kohdelleet ulkomaalaisia täällä, eikä heitä haluta ottaa vastaan.

 
Uusi tienro 48, 28.11.2002
Kirjoitus on julkaistu mm.
Rauhan Sana ja Kristet Perspektiv-lehdissä

jarrut
jarrut

Viestien lukumäärä : 2598
Join date : 24.10.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa