Vapaasana


Join the forum, it's quick and easy

Vapaasana
Vapaasana
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 

 


Rechercher Tarkennettu haku

Viimeisimmät aiheet
» Luterilainen 'puhdas oppi'
Arvioitavaksi:Jukka Rokan näky LOPUN AJAN SEURAKUNNASTA EmptyEilen kello 9:12 pm kirjoittaja Morosus

» Raamatusta!
Arvioitavaksi:Jukka Rokan näky LOPUN AJAN SEURAKUNNASTA EmptyEilen kello 12:57 pm kirjoittaja Stiina

» Lammas itse!
Arvioitavaksi:Jukka Rokan näky LOPUN AJAN SEURAKUNNASTA EmptyEilen kello 9:35 am kirjoittaja arkikalusto

»  Turhat syöjät poistetaan vuoteen 2050 mennessä
Arvioitavaksi:Jukka Rokan näky LOPUN AJAN SEURAKUNNASTA EmptyEilen kello 8:55 am kirjoittaja arkikalusto

» TAPIO PUOLIMATKA // Translakiesityksen sukupuolioppi syrjii naisia ja hämmentää lapsia
Arvioitavaksi:Jukka Rokan näky LOPUN AJAN SEURAKUNNASTA EmptyEilen kello 8:05 am kirjoittaja arkikalusto

» Vanhurskauttaminen lut.
Arvioitavaksi:Jukka Rokan näky LOPUN AJAN SEURAKUNNASTA EmptyPe Helmi 03, 2023 3:13 pm kirjoittaja Stiina

»  Niilo Tuomenoksa: Armo on Kristus minun puolestani ja Kristus minussa
Arvioitavaksi:Jukka Rokan näky LOPUN AJAN SEURAKUNNASTA EmptyPe Helmi 03, 2023 11:24 am kirjoittaja Stiina

» Miten teillä...?
Arvioitavaksi:Jukka Rokan näky LOPUN AJAN SEURAKUNNASTA EmptyTo Helmi 02, 2023 3:57 pm kirjoittaja Reikäpää

» BBC kertoi massojen manipulointisuunnitelman jo vuonna 1968
Arvioitavaksi:Jukka Rokan näky LOPUN AJAN SEURAKUNNASTA EmptyTo Helmi 02, 2023 10:59 am kirjoittaja arkikalusto

Helmikuu 2023
MaTiKeToPeLaSu
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728     

Kalenteri Kalenteri


Arvioitavaksi:Jukka Rokan näky LOPUN AJAN SEURAKUNNASTA

2 posters

Siirry alas

Arvioitavaksi:Jukka Rokan näky LOPUN AJAN SEURAKUNNASTA Empty Arvioitavaksi:Jukka Rokan näky LOPUN AJAN SEURAKUNNASTA

Viesti kirjoittaja Hellevi Raitosalo To Joulu 05, 2013 9:53 pm

Jukka Rokan näky LOPUN AJAN SEURAKUNNASTA

Näin edessäni patsaan. Se oli kuin Danielin näkemä kuvapatsas, mutta tämä näkemäni kuvasi Kristusta ja seurakuntaa. Tämän patsaan pää säteili rakkautta. Ruumiskin näytti vahvalta ja voimakkaalta. Sen rintakehässä luki sana 'Israel'. Pää katseli sitä ja huokasi syvään. Sydämen kohdalle ilmestyi sana 'alkuseurakunta'. Se valtasi koko ruumiin, jopa sana 'Israel' katosi. Ruumis näytti vahvalta ja elinvoimaiselta. Mutta sitten vatsan kohdalle ilmestyi kirjoitus 'roomalaiskatolinen kirkko, yksi ja ainoa'. Mutta nyt koko vatsa joutui kuin synnytyskipuihin ja se muuttui visvaa valuvaksi paiseeksi; ja totisesti, siitä syntyi ulkopuolisen voiman vaikutuksesta eläviä lapsia. Mutta sitten tapahtui kauheaa: nämä syntyneet lapset jouituivat kidutettaviksi ja niitä tapettiin. Mutta jatkuvista vainoista huolimatta synnytyskivut jatkuivat. Syntyi sanoja: luterilaiset, anglikaanit, presbyteerit, episkopaalit, metodistit, babtistit, helluntalaiset ym. ym. Ja pää itki. Kuulen jatkuvana huutona eri ryhmien taholta: 'Lähtekää siitä ulos, te minun kansani'. Mutta tuo huuto oli kuin kuolleiden luiden kolinaa. Huuto ei ollut Pyhän Hengen vaikuttamaa, vaan kiihkeää opinkiistojen ilmaisua.

Yhtäkkiä kävi kuin humahdus, ja se sai liikettä luihin. Käsivarret alkoivat liikkua huitoen sinne tänne. Samoin jalatkin alkoivat käydä, mutta nekin vetivät eri suuntiin. Koko ruumis näytti repeilevän kuin kappaleiksi, sillä nyt ruumiiseen ilmestyi sinne tänne kiskovia jalkoja ja käsivarsia sadoittain. Ja ne kaikki olivat toinen toisensa tiellä, eikä matka edistynyt. Päästä valuivat kyyneleet, kun koko ruumis oli kuin rikkirevittyä, runneltua lihaa. Pää itki, sillä olivathan kristityt itse ristiin naulinneet Herransa ruumiin, repineet pyhien seurakunnan. Se oli täynnä oppia, riitaa, kateutta, vihaa. Nyt ilmestyivät sanat: 'Pyhä Henki ja karisma'. Liittykää toisiinne rakkauden sitein, sillä olettehan samaa ruumista, kaikui pään vaativana huutona. Ihmeekseni näin, että yhä uudet ja uudet jalkaparit alkoivat astua tasatahtia. Ja samalla nämä tasatahtiset, kuin näkymättömän voiman vaikutuksesta, alkoivat irroittautua tästä lahoamaisillaan olevasta ruumiista, jonka yhtäkkiä huomasinkin olevan ilman päätä. Se oli päätön ruumis (Kirjoittajan välihuomautus: Siihen on sopiva paikka paaville). Samalla näin näiden tasatahtiin päässeiden muodostaneenkin todellisen ruumiin, joka oli nyt kiinteästi liitettynä päähän.

Päästä lähtenyt rakkauden virta pesi pois kaiken lian ja saastan. Kaikki haavat ja vammat, jotka nyt kuin kirouksena laskeutuivat tuon vanhan kirkkokuntaruumiin ylle, saaden senkin käymistilaan. Todellinen Kristuksen ruumis seisoi ylväänä, päähän liitettynä, kuin jotakin odottaen. Ja nyt sen ylle sidottiin leveä kultainen vyö, jossa luki: 'Rakkaus, täydellisyyden side'. Tämä täydellisyyden side, rakkaus, liitti yhteen kaikki patsasruumiin eri osat; lihaksiston, luuston, elimistön; uuudestisyntyneiden ruumiin. Ja niinpä tähän elävään patsaaseen ilmestyivät sanat: 'Kristuksen ruumis, Jumalan seurakunta'. Ja sen rinnalla seisoneeseen, eri uskontojen kuolleista luista koostuneeseen kyhäelmään, joka ulkonaisesti näytti mahtavalta, mutta sisältä oli täynnä kuolleiden luita ja kaikkea saastaa, kirjoitettiin sanat: 'Suuri Babylon'. Ja sitä katseli kauhistuneena synnytyskivuissaan kiemurteleva vaimo, Israel. Yhtäkkiä kävi kuin väkevä tuulispää, joka tempasi ylös tämän Hengestä syntyneen, Herransa tuloa odottavan Kristusruumiin, joka oli lopullisesti liittyvä päähän. Alhaalla maan kansat vaikeroivat, ja siellä kuului myös viimeinen uloskäsky, koskien Israelia ja kaikkia vielä jäljellä olevia pyhiä: 'Tyhmät neitsyet! Lähtekää siitä ulos, minun kansani, ettette tulisi osallisiksi hänen synteihinsä ja saisi tekin kärsiä hänen vitsauksistansa (Ilm.18:4). Mutta Kristuksen ruumis, seurakunta-morsian, kohosi ylös. He nousivat kuin kirkkaat tähdet kaikista kansoista, heimoista, kielistä ja sukukunnista, kaikista uskovien piireistä yli seurakuntarajojen...'."

Jukka Rokka
Hellevi Raitosalo
Hellevi Raitosalo

Viestien lukumäärä : 448
Join date : 23.10.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

Arvioitavaksi:Jukka Rokan näky LOPUN AJAN SEURAKUNNASTA Empty Vs: Arvioitavaksi:Jukka Rokan näky LOPUN AJAN SEURAKUNNASTA

Viesti kirjoittaja charmo Ti Tammi 28, 2014 1:24 pm

Olen lukenut tämän kauan aikaa sitten aikaisemmin. Näky on erikoinen, siitä tosin puuttuu Kristuksen veren korostus, sen sijaan "vedestä" (sana) puhutaan.
NÄmä näyt ovat aina alistettava Jumalan sanan Valon alle. Ne ovat vajavaisia, vajavaisten ihmisten kautta annettuja. On myös hyvä aina tutkia sana-kriittisesti, että kysymyksessä ei ole eksytyksen hengen kautta tullutta harhaa.

Tästä minulle tulee mieleen tämä "ennalleenasettamis aika". Puhuuko tämä näky juuri siitä, että Jumala ennalleenasettaa lopunajan srk:n Kristuksen puhtauteen, ohi kaikkien kirkkokuntien (jotka totisesti ovat luopumuksessa tänä pvnä) ja lopunajan tehtäväänsä ennen ylösottoa. Yksi sen tehtävä on auttaa juutalaisia (kadonneita heimoja) aliassa. Sen aika on nyt.

charmo

Viestien lukumäärä : 46
Join date : 15.01.2014
Ikä : 63
Paikkakunta : Suomi

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa