Haastattelu koski oikeastaan Arkansas'in osavaltion lakiehdotusta kieltämään alaikäisten tekemät sukupuolenmuutokset ja murrosiän estot, johon kuvernööri Asa Hutchinson käytti veto-oikeuttaan.
Graham sanoi, että Amerikka on moraalisen taantuman vapaassa pudotuksessa, eikä hän usko Amerikan kääntyvän ympäri, mutta hän uskoo, että kristillinen kirkko voi auttaa hidastamaan tätä kehitystä.
Graham kehotti pastoreita ja seurakuntien jäseniä seisomaan ja puhumaan suunsa puhtaaksi.

Graham sanoi: "Pahinta mitä voi tapahtua, on se, että Herra Jeesus Kristus palaa takaisin ja löytää meidät istumasta käsiimme nojaten ja pitämässä suutamme kiinni."
https://harbingersdaily.com/franklin-graham-urges-christians-to-have-the-guts-to-stand/

Seuraavat ajankohtaiset tapahtumat osoittavat tarpeen nousta ja puhua nyt, koska pian on liian myöhäistä.

Ensinnäkin, koskien maailmanhallitusta: Maaliskuun 30. päivänä 2021, 24 maailman johtajaa julkaisi avoimen kirjeen merkittävissä julkaisuissa ympäri maailman, jossa kehotettiin kaikkia maapallon kansoja yhdistymään, lopettamaan nationalismi (kansakuntien suvereniteetti), ja estämään tulevat pandemiat.

Maailman terveysjärjestön (WHO) johtaja Tedros Adhanom Ghebreyesus sanoi: "Tavoitteet olivat selvät: Tuoda maat yhteen, häivyttää eristäytymispolitiikan ja nationalismin houkutukset. Ja suunnata haasteisiin, jotka voidaan saavuttaa vain yksissä tuumin solidaarisuuden ja yhteistyön hengessä – nimittäin rauha, hyvinvointi, terveys ja turvallisuus." ("peace" and "security" tarkoittaa "peace" and "safety")

Venäjän, Kiinan ja Yhdysvaltojen päämiehet eivät allekirjoittaneet kirjettä, mutta näiden maiden johtajat puhuivat myönteisesti ponnisteluista. Vähemmistö johtajista sanoi, että sopimus kansojen yhdistämiseksi ja nationalismin lopettamiseksi johtaa maailmanhallitukseen. Toiseksi, myöskin maailmanhallituksesta: Globalistit ovat jo pitkään halunneet globaaleja veroja rahoittamaan heidän maailmanhallitustaan.

Huhtikuun 5. päivänä 2021, Yhdysvaltain valtiovarainministeri Janet Yellen sanoi työskentelevänsä G20-maiden (maailman 20 merkittävintä taloutta) kanssa luodakseen yrityksille globaalin vähimmäisveroprosentin.
Kolmanneksi, koskien kristittyjen vainoa ja hallitusten valvontaa ihmisistä: Jewish News Service (JNS) julkaisi 2. huhtikuuta 2021 mielenkiintoisen artikkelin Ben Cohen'ilta.

Cohen'in mukaan:

Ihmiset ovat menettämässä vapautensa kaikkialla maapallolla.
Vuonna 2020, vapaus väheni maissa, joissa on lähes 75% maailman väestöstä.
Joukkopidätykset, kahlinta (oikeuden ostaa ja myydä kieltäminen), pakkorokotukset, sosiaalisen etäisyyden ottaminen, valvonta, ja disinformaation (petoksen) tietoinen levittäminen ovat lisääntyneet maailmanlaajuisesti. Suurin ihmisoikeuskriisi maan päällä on johtajien kieltäytyminen suojelemasta kansalaistensa vapauksia.
Cohen'in Jewish News Service -artikkeli ajankohtaisista tapahtumista kuulostaa paljolti kuin Ilmestyskirjan kuvaukselta tulevasta Antikristuksen maailmanhallituksesta.

Neljänneksi, kasvava vapauden menetys on jo tarpeeksi pahaa, mutta siinä on muutakin.
Huhtikuun 4. päivänä 2021, jean.worland@roadrunner.com julkaisi erinomaisen Tom Mullen'in artikkelin.

Mullen toteaa, että "pitämisen meidät turvassa" varjolla:
Meille on kerrottu, että "Meidän on aloitettava pysyvän pandemian suunnittelu" (pysyvä sosiaalisen etäisyyden ottaminen, pysyvä kasvomaskien käyttö, jne.). Meidän on suunniteltava pysyviä rajoituksia lentomatkustukselle, bensiinikäyttöisten ajoneuvojen käytölle, lihan syömiselle, ym. Meidän on vaihdettava vapautemme asioihin, jotka eivät toimi (käytä enemmän tuulimyllyjä, enemmän sähköautoja, jne.).

Yksinkertaisesti sanottuna, tuleva maailmanhallitus tuo pysyviä rajoituksia ihmisten elämään, tekee elämästä vaikeampaa, eikä yhteiskunta koskaan toivu.

Viidenneksi, koskien pandemioita: 30. maaliskuuta 2021 kerrottiin kyselyn, johon osallistui 77 tutkijaa 28 maassa, sanovan, että Covid on muuntumassa, ja nykyiset rokotteet voivat olla tehottomia 12 kuukaudessa tai
alle sen.

Rokotetut kansalaiset on pian rokotettava uusilla rokotteilla.

Allekirjoittaneen mielestä erilaiset rokotteet, "rokotepassit", jne., muuttuvat jatkuvasti ja johtavat lopulta Bill Gates'in "Quantum Dot Tattoo (kvanttipistetatuointi)" -laastariin, joka on viimeinen askel kohti pedonmerkkiä.

Mutta ennenkuin siihen pisteeseen päästään, Kristuksen seurakunta tullaan ”sieppaamaan”.
Kuudenneksi, myöskin pandemioista: 1. huhtikuuta 2021 raportoitiin "rokote-läpimurto" -tapauksista (ihmiset saivat Covid-tartunnan yli 14 päivän kuluttua siitä, kun he olivat ottaneet molemmat pistokset) Floridassa, Minnesotassa ja Washingtonissa.

Kun virkamiehet sanovat, että rokotteiden tehokkuus on 95%, se tarkoittaa sitä, että rokotteet saattavat olla tehottomia 5%:lla ihmisistä, ja se näkyy (hyvin pieni prosenttiosuus on jopa kuollut) Jotkut täysin rokotetut ihmiset saavat Covid'in, ja tutkijat yrittävät selvittää, saavatko he alkuperäisen Covid-19-kannan vai mutaation.
Virkailijat yrittävät myös selvittää, voivatko täysin rokotetut ihmiset, jotka saavat Covid'in, levittää sitä muihin ihmisiin, koska joillakin on tartunnan saaneita perheenjäseniä.

Seitsemänneksi, 5. huhtikuuta 2021 ilmoitettiin, että New Yorkin osavaltion senaatti on hyväksynyt Assembly Bill A416 -lakiesityksen, joka tulee, mikäli kuvernööri Cuomo allekirjoittaa sen, sallimaan valtion virkamiesten poistaa New Yorkin kansalaisia kodeistaan ja sulkea heidät liittovaltion tiloihin (lääketieteellinen laitos tai muu asianmukainen laitos, leiri, vankila, jne.) suuren yleisön turvallisuuden tähden, ja niin kauan kuin hallitus näkee sen tarpeellisena.

Cuomo'n odotetaan allekirjoittavan lain, ja on huolta siitä, että tämä leviää muihinkin osavaltioihin.
Kahdeksanneksi, 4. huhtikuuta 2021, jean.worland@roadrunner.com julkaisi Jeff Crouere'n erinomaisen artikkelin "Passit helvettiin (Passports to Hell)".

Niin kuin ymmärrän Crouere'n artikkelin:

Biden'in hallinto kehittää "rokotepasseja" (todiste rokotuksista).Miljoonat Yhdysvaltain kansalaiset eivät halua rokotettaviksi Covid'in takia.nRokotuksesta jättäytyminen terveydellisistä syistä, uskonnollisista syistä, sivuvaikutuksista johtuen, jne., ei välttämättä ole sallittua."Rokotuspassit" luo kaksi luokkaa Yhdysvaltain kansalaisia (rokotetut ja rokottamattomat).

Rokottamattomat eivät saa työskennellä, ostaa ja myydä (ruoka, lääkkeet, hyötytarvikkeet, jne.), osallistua urheilutapahtumiin, näytelmiin, jne.Hallituksen virkamiehet valvovat kaikkien (sinun) elämääsi. Crouere sanoi: "Nämä eivät ole terveydenhoitopasseja; ne ovat passeja suoraan helvettiin."

Allekirjoittanut on nähnyt useita artikkeleita ja katsellut useita videoita, joissa lääkärit sanovat, että aine, jolla ihmisiä rokotetaan, ei ole rokote.Jotkut lääkärit sanovat, että aine sisältää nanosiruja, jotka sisältävät dataa, jota voidaan muuttaa ja päivittää.Jotkut lääkärit uskovat vilpittömästi, että rokotukset ja "rokotepassit" tarkoittavat kaikkien maan päällä olevien (sinun) seurantaa ja kontrollointia.

Yhdeksänneksi, koskien luopumusta kristillisessä kirkossa: 30. maaliskuuta 2021 kerrottiin, että Gallup'in äskettäin tekemän tutkimuksen mukaan vain 49% (alle puolet) Yhdysvaltain kansalaisista on tietyn palvontapaikan jäseniä Yhdysvalloissa.

Kirkon jäsenyyden väheneminen on sukupolveen sidottu ongelma, ei Covid-ongelma, koska kirkon menoihin osallistuminen vähenee sukupolvesta toiseen edettäessä.

(Kirjoittajan huomautus: Yleissääntönä, kirkon jäsenyys vähenee, mutta jotkut kirkot raportoivat kasvusta, ja yhteinen nimittäjä näyttää olevan pastorit, jotka saarnaavat profeetallisista kirjoituksista.)

Kymmenenneksi, 28. maaliskuuta 2021, tohtori John McArthur kertoi seurakunnalleen Grace Community -kirkossa Kalifornian Sun Valley'ssa, että kansakunnat voivat mennä pisteeseen, jossa on liian myöhäistä tehdä parannus ja välttää Jumalan tuomio.

McArthur'in mukaan, nykyinen amerikkalaisten sukupolvi on jo Jumalan tuomion alainen.
McArthur sanoi: "Kun näet kansakunnan, joka on syvällä seksuaalisynneissä, joka vahvistaa kaikkialla homoseksuaalisuutta ja kelvottoman mielen hulluutta, jossa he tekevät lakeja vanhurskauden kriminalisoimiseksi ja laillistavat huutavaa pahuutta, tiedät, että tuo kansakunta on tuomion alla."
Hän lisäsi, että "ei ole liian myöhäistä valituille, mutta se on liian myöhäistä kansakunnalle".

Yhdenneksitoista, 30. maaliskuuta 2021, Bahrain nimitti maan kaikkien aikojen ensimmäisen suurlähettilään Israeliin.Bahrainin uusi suurlähettiläs sanoi: "Näkymä Bahrainin lipusta liehumassa Israelissa, yhtä hyvin kuin Israelin lipun liehuminen Bahrainissa, ovat näkyviä symboleja uudesta aikakaudesta alueella, rauhan ja hyvinvoinnin aikakaudesta kaikille."

Tämä on pieni askel kohti "liittoa (covenant) monien kanssa", joka aloittaa Ahdistuksen ajan, joten sitä tulisi pitää erittäin merkittävänä tapahtumana.

Kahdenneksitoista koskien vainoa: Viisi päivää ennen pääsiäissunnuntaita, Maailman terveysjärjestön (WHO) Euroopan aluetoimisto julkaisi joukon vapaaehtoisia ohjeita "vastuulliseen palvontaan" pääsiäisen aikana.
Tämän globalistiryhmän mielestä, "vastuullinen palvonta" tarkoittaa koko maanosan laajuisia, supistettuja jumalanpalvelusmenoja ja perhekokoontumisia pääsiäissunnuntaina.

Tämä on ongelma: Kansainvälinen järjestö, jota johtaa jumalaton entinen kommunistisen puolueen jäsen, on luonut ohjeet niin sanotulle "vastuulliselle palvonnalle", joka joskus voidaan tehdä pakolliseksi.
u]Kolmanneksitoista[/u] entinen presidentti Trump asetti sanktiot kahdelle Kansainvälisen rikostuomioistuimen (ICC) virkamiehelle, jotka yrittivät laittomasti syyttää Israelia sotarikoksista sen kanssakäymisistä palestiinalaisten kanssa.

Huhtikuun 2. päivänä 2021, presidentti Biden kumosi Trump'in pakotteet, osoittaen näin tukensa maailmanhallitukselle, Israel-vastaisen ennakkoasenteensa, ja edelleen altistaen USA:ta kiroukselle (1. Moos. 12:3).Lopuksi, jos haluat mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Johannes 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, tunnusta vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien vuoksi, haudattiin ja herätettiin kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Vapahtajasi; kerro sitten jollekulle, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond Duck
duck_daymond@yahoo.com

Lähettänyt Olli-R klo 0.58

http://nokialainen.blogspot.com/2021/04/tarve-nousta-ja-puhua-nyt-silla-pian.html#comment-form