Vapaasana


Join the forum, it's quick and easy

Vapaasana
Vapaasana
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 

 


Rechercher Tarkennettu haku

Viimeisimmät aiheet
» Rovasti Olavi Peltola kirjoittaa helluntaikarismaattisesta liikkeestä
Petri Paavola :: Helluntaiyhteisön koronapandemia lausunto EmptyTänään kello 8:01 am kirjoittaja vakiokalusto

»  Hän veti minun ylös hirmuisesta haudasta ja sontaisesta loasta
Petri Paavola :: Helluntaiyhteisön koronapandemia lausunto EmptyEilen kello 6:29 am kirjoittaja Hellevi

» Vallankäytöstä (uskonnollisissa) yhteisöissä – Miten tämä on mahdollista?
Petri Paavola :: Helluntaiyhteisön koronapandemia lausunto EmptyEilen kello 6:24 am kirjoittaja Hellevi

» Yksi mennyt kesäpäivä ja lapsenlapset
Petri Paavola :: Helluntaiyhteisön koronapandemia lausunto EmptyTi Joulu 05, 2023 9:31 am kirjoittaja Hellevi

» Täällä meitä riisutaan
Petri Paavola :: Helluntaiyhteisön koronapandemia lausunto EmptyTi Joulu 05, 2023 9:23 am kirjoittaja Hellevi

» Hengellinen väkivalta /”Pahat henget tulee mun sisään jos syön mielialalääkkeitä”
Petri Paavola :: Helluntaiyhteisön koronapandemia lausunto EmptyTi Joulu 05, 2023 8:58 am kirjoittaja Hellevi

»  Avoimuudesta / Saako kaikki kertoa/Pitääkö kaikki kertoa?
Petri Paavola :: Helluntaiyhteisön koronapandemia lausunto EmptyTi Joulu 05, 2023 8:45 am kirjoittaja Hellevi

» Milloin lähimmäistä koskeva rakkaus saa alkaa ja milloin ei?
Petri Paavola :: Helluntaiyhteisön koronapandemia lausunto EmptyTi Joulu 05, 2023 8:38 am kirjoittaja Hellevi

» SISÄINEN LANKEEMUS
Petri Paavola :: Helluntaiyhteisön koronapandemia lausunto EmptyTi Joulu 05, 2023 8:30 am kirjoittaja Hellevi

Joulukuu 2023
MaTiKeToPeLaSu
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Kalenteri Kalenteri


Petri Paavola :: Helluntaiyhteisön koronapandemia lausunto

Siirry alas

Petri Paavola :: Helluntaiyhteisön koronapandemia lausunto Empty Petri Paavola :: Helluntaiyhteisön koronapandemia lausunto

Viesti kirjoittaja Vierailija Su Huhti 25, 2021 7:12 am


Helluntaiyhteisön koronapandemia lausuntoHelmikuun 11. päivä 2021 Suomen helluntaikirkko julkaisi artikkelin nimeltään: Koronapandemiaa koskeva lausunto Pohjoismaiden Helluntaiyhteisöltä. Helluntaiyhteisön lausunnossa oli paljon huolestuttavia asioita sekä osin vääränlaista tiedottamista, josta on syytä kirjoittaa. Tämä on todella vakava asia. Olen kirjoittanut tämän kirjoituksen aralla tunnolla oman vajavaisuuteni tuntien. Olen ansioton palvelija, niin kuin me kaikki Herran Jeesuksen opetuslapset olemme, mutta Jumala armossaan rakastaa meitä täydellisellä rakkaudellaan. Tutki ja koettele kirjoitukseni Jumalan sanan totuuden kautta rukouksen kera.

"Koronavirus pandemia" aiheuttaa suurta ahdistusta sellaiselle ihmiselle, joka pelkää ja on uskonut virallisen C0VID-19 narratiivin, joka perustuu tilastojen väärentämiseen. WHO:n johdolla kaikkialla maailmassa koronavirus tartuntoja ja sairastumisia sekä kuolemia tilastoidaan väärällä tavalla. Tarkemmat tiedot tästä tilastoinnin väärentämisestä voit katsoa kirjoitukseni lopussa olevasta linkistä: C0VID19 tautiin liittyvien kuolemien väärä tilastointi. Video kestää vain 4 minuuttia. Tilastoinnin vääristämisen tiedot perustuvat WHO:n ja sitä kautta maailmanlaajuiseen tilastoimisen tapaan, jonka mukaan saadaan aikaan tilastollinen harha ja vääristymä. Kyseessä ei ole siis salaliittoteoria, vaan WHO:n tiedotukseen perustuva tilastoinnin vääristäminen.

Lääketieteen nobelisti Luc Montagnierin ja lukuisien muiden lääketieteen huippuammattilaisten mukaan koronavirus on ihmisen manipulaation tulos, joka on kehitetty laboratoriossa. Virus on oikeasti olemassa ainakin lukuisten lääketieteen huippuammattilaisten mukaan, mutta ei ole niin tappava kuin tilastot antavat ymmärtää, koska tilastointi perustuu väärään tilastointiin. Koronavirus voi olla joillekin ihmisille vakava sairaus ja jopa kuolemanvaarallinen, mutta suurelle enemmistölle siitä ei aiheudu kuolemanvaaraa eikä vakavia seurauksia.

Pelko ja ahdistus ihmisten sydämiin on luotu väärään tilastointiin perustuvien kuoleman tapausten kautta. Jos ihmisille annettaisiin oikeata tietoa tilanteesta, niin ihmisten ei tarvitsisi pelätä ja ahdistua taudista, joka on monien lääketieteen huippuammattilaisten mielestä tavallisesta influenssasta hiukan pahempi muoto, mutta ei maailmanlaajuinen tappaja pandemia.

Lockdownit ja muut eristystoimenpiteet, firmojen konkurssit jne. ovat aiheuttaneet suurta henkistä ahdistusta sekä taloudellisia ongelmia sekä lisännyt köyhyyttä myös länsimaissa. Nämä edellä mainitut asiat ovat johtaneet suureen ahdistukseen, kotiväkivaltaan ja itsemurhiin. Kaikki tämä on tapahtunut valheellisen tilastoinnin sekä median luoman valheellisen kuvan takia. Poliittiset johtajat seuraavat väärää tilastointia ja sitä kautta he eivät taistele oikeaa ongelmaa vastaan, vaan aiheuttavat toimillaan lisää vahinkoa. Minä haluan rohkaista kaikkia ihmisiä pysymään rauhallisina ja suhtautumaan tähän nykyiseen tilanteeseen vakavasti, mutta tosiasiat tietäen.

Minäkin olen sitä mieltä, että nyt tässä tilanteessa (eikä missään tilanteessa) ei saa turvautua ja levittää vääriä profetioita, vääriä ilmestyksiä tai valheeseen perustuvia salaliittoteorioita. Herran Jeesuksen opetuslasten tulisi antaa oikeanlaista tietoa korona tilanteeseen liittyen sekä samalla kertoa evankeliumia ja siitä mikä on Jumalan tahto. Jumala on kansansa kanssa, niiden kanssa, jotka turvautuvat Häneen.

Virallinen C0VID-19 narratiivi, joka perustuu väärään tilastointiin on aiheuttanut ihmisissä pelkoa ja eristäytymistä. Väärän tilastoinnin takia erilaiset rajoitukset rajoittavat kansalaisia monin tavoin. Eräs tällainen rajoitus on uskovien rukoushuoneiden sulkeutuminen tai kokousten väkimäärän rajoittaminen tarkasti määrättyjen osallistujamäärien kera. Valhe on syntiä ja synti aiheuttaa pelkoa, ahdistusta ja eristäytymistä.

Meidän Herran Jeesuksen opetuslasten tulee muistaa, että Herra Jeesus on meidän kanssamme maailman loppuun asti, niin kuin Hän itse lupasi (Matteuksen evankeliumin lopussa). Evankeliumi ja sanoma Jumalan rakkaudesta, armosta ja totuudesta tuo lohdutusta ahdistuneelle ihmiselle sekä poistaa pelon ja ahdistuksen, ja tuo rauhan sydämeen sekä luottamuksen Jumalan hyvään huolenpitoon.

Monikaan meistä uskovista ei osannut etukäteen varautua tai odottaa sitä mitä nyt on tapahtunut väärän tilastoinnin seurauksena. Jokapäiväinen uutisten esille tuoma väärä tilastointi koronatartunnoista ja kuolemista on ihmisten pelottelemista, joka aiheuttaa ahdistusta ja pelkoa. Jos tiedät totuuden, niin sinun ei tarvitse ahdistua ja pelätä.

Koronarokotteisiin liittyviä kuolemia raportoidaan koko ajan. Koronarokotteisiin liittyviä kuolemia ei tilastoida oikealla tavalla, sillä nämä tilastot ovat paljon alempia kuin mitä ne ihan oikeasti ovat. Tämän lisäksi rokotusten laajentuessa koskemaan koko ajan enemmän ihmisiä, niin samalla myös on alkanut tulemaan esille sellaisia vakavia ja jopa kuolemanvaarallisia tauteja, joita ei esiintynyt kokeellisissa testirokotuksissa. Koronarokotteen vaaroista varoittaminen on lähimmäisenrakkautta. Lukuisa joukko lääketieteen huippuammattilaisia vastustaa koronarokotteita sen takia, koska ne ovat ihmisille vaarallisia.

Seurakunta tarvitsee nyt tässä ajassa myös profeetallista ääntä, sillä ajassamme tapahtuvat tapahtumat ovat esivalmisteluja uudelle maailmanjärjestykselle, joka tulee johtamaan täydelliseen ihmisten kontrolloimiseen uudessa antikristillisessä maailmanjärjestyksessä. Tämä ei ole mikään salaliitto, sillä esimerkiksi edesmennyt David Rockefeller on sanonut, että me olemme globaalin muutoksen partaalla, kaikki mitä me tarvitsemme on oikeanlainen suuri kriisi ja kansat tulevat hyväksymään uuden maailmanjärjestyksen.

Väärään tilastointiin perustuva "koronapandemia" sopii kuin nenä päähään siihen mitä Rockefeller on sanonut. Nykyisen "koronapandemian" paljastaminen ei ole osallisuutta mihinkään salaliittoteoria hörhöilyyn. Sellainen ihminen, joka syyttää salaliittoteoriaksi nykyisen "pandemian" paljastamista on itse joutunut petoksen ja eksytyksen uhriksi. Jos ja kun luotat maailmaan, joka on pahan vallassa, niin silloin olet vaarassa menettää hengellisen näkökyvyn.

Raamattu sanoo, että Jumalalla on yksi jakamaton ja ykseydestä käsin toimiva seurakunta, jonka tulee järjestäytyä itsenäisesti paikkakunnittain Jumalan asettaman järjestyksen mukaisesti. Tämä järjestys on rikottu ja sen tilalle on asetettu ihmisen uskonnollinen järjestelmä. Esimerkiksi Suomen helluntaikirkon paikkakunnilla kirkon johdossa on naispastoreita vastoin Jumalan sanan opetusta. Raamatun sanan opetuksen mukaan Herran Jeesuksen opetuslapsi ei saisi olla väärään paimenuuden alaisuudessa, joka perustuu väärään paimenuuteen. Jos sinä haluat noudattaa Jumalan sanan totuutta, niin sinun hengellinen paimenuutesi ei voi olla Suomen helluntaikirkon alaisuudessa, koska sen paimenuus on väärää paimenuutta.

On todella erikoista, että Suomen helluntaikirkko kehottaa varomaan "YouTube profeettoja", jotka eivät ole kenellekään toiminnastaan vastuussa, vaikka Suomen helluntaikirkon "paimenuus" perustuu väärään johtajuuteen, jonka alaisuudessa uskova ei saisi olla. Tällä tavalla väärä paimenuus haluaa sitoa ihmiset itseensä sekä varoittaa niistä, jotka puhuvat Jumalan sanan totuutta. Tämän kautta en halua lyödä ketään, sillä Raamatun sanan opetuksen mukaan emme saa olla väärän paimenuuden alaisuudessa.

Olemme nyt haastavassa ajassa, koska seurakunta on hajaannuksen tilassa sekä osittain paikkakunnillaan väärän paimenuuden alaisuudessa ja samaan aikaan Jumala on ennallistamassa seurakuntansa takaisin Raamatulliseen alkuseurakunnan kaltaiseen järjestykseen. Ennallistuva seurakunta turvaa Jumalaan, mutta väärän paimenuuden alla oleva kirkko tai uskovien yhteisö luottaa yhä enemmän maailmaan ja siihen synnin petokseen, minkä vallassa tämä maailma on.

Raamattu sanoo, että lopunajassa vähän ennen Jeesuksen toista tulemusta, joistakin tulee pahan palvelijoita, jotka alkavat lyömään kanssapalvelijoitaan yhdessä niiden kanssa, jotka ovat juovuksissa (tarkoittaa lopunajan Babylonian valheenhengestä juopuneita). Edellä oleva Raamatun kohta tarkoittaa sitä kun totuudesta luopuneet uskovat alkavat yhdessä jumalattoman maailman kanssa lyömään Herran Jeesuksen opetuslapsia, jotka Jumalan armosta, ilman omia ansioitaan rakastavat Herraa Jeesusta totuudessa. Tämä nykyinen "koronapandemia" alkaa jo osittain täyttämään Herran Jeesuksen antamaa profetaallista sanaa lopunajan pahasta palvelijasta. Nyt niitä uskovia lyödään jo aika kovaa sanallisesti, jotka eivät ole mukana tässä väärään tilastointiin perustuvassa "pandemiassa".

Herran Jeesuksen opetuslapsina emme saa lyödä ketään tai mennä henkilökohtaisuuksiin sen takia, että olemme eri mieltä C0VID rokotteista jne. Meidän tulee kunnioittaa ja rakastaa toinen toisiamme Herran Jeesuksen opetuslapsina. Jos C0VID rokote tuo uskovien keskuuteen riidan ja hajaannuksen, niin se osoittaa meidän olevan lihallisia, emmekä silloin rakasta Herraa Jeesusta, Jumalan sanan totuutta emmekä sisariamme ja veljiämme. Mielipiteen saa tuoda esille, mutta riitaa emme saa rakentaa uskovien keskelle, vaan elää ja puhua rakkauden totuudessa.

Minulta on pyydetty opetusta esivallasta liittyen nyt tähän vallitsevaan tilanteeseen. Jos Herra suo ja elämme, niin tulen puhumaan siitä miten minä ymmärrän mitä Raamattu opettaa ja tarkoittaa sillä, että meidän tulee olla esivallalle alamaisia. Tämän takia kirjoitan tästä nyt tässä vain lyhyesti.

Kun luet Raamatun sanan kokonaisopetuksen, niin uskovien tulee olla alamaisia esivallalle silloin kun se toimittaa ja toimii Jumalan tahdon mukaisesti maan päällä. Esimerkiksi toisen maailmansodan aikaan Natsi-Saksassa hallinto velvoitti kansalaisia ilmiantamaan juutalaisia, että natsihallinto voisi surmata juutalaisia. On aivan varmaa, että Herran Jeesuksen opetuslapsen piti toimia tässä kohdassa esivaltaa vastaan ei uskoa sitä tässä kohden. Enemmän tulee totella Jumalaa kuin ihmistä. Nyt kun tiedämme ihan varmasti, että C0VID-19 rokotteet aiheuttavat tauteja ja sairauksia ja jopa kuolemaa, niin on todellakin Jumalan tahto ja lähimmäisenrakkautta varoittaa rokotteen vaaroista.

Jos näin toimit, niin silloin et vastusta Jumalan tahdon mukaisuuteen perustuvaa esivaltaa, vaan esivallan toimenpiteitä, jotka sairastuttavat ja aiheuttavat kuolemaa. Lukuisat lääketieteen huippuammattilaiset sanovat, että jos syöt runsaasti D-vitamiinia (100-150 mikrog), C-vitamiinia (1000 mg) ja sinkkiä (15-25 mg) sekä muita vastustuskykyä vahvistavia ravintoaineita ja syöt muutenkin terveellisesti, liikut ulkona (saat runsaasti happea) ja nukut riittävästi, niin silloin immuunijärjestelmäsi kykenee taistelemaan ja voittamaan näitä virusperäisiä koronavirustauteja. Tämä on ainoa tehokas keino näitä tauteja vastaan, tosin Jumala on kaiken yläpuolella todellisena Ylilääkärinä, joka kykenee parantamaan kaikkia sairauksia sekä herättämään ihmiset kuolleista.

Väärä tilastointi "C0VID-19 pandemiassa" lisää ihmisten ahdistusta ja pelkoa, ja lukuisten lääketieteen huippuammattilaisten mukaan ahdistus ja pelko voi laukaista ja aiheuttaa ihmisen sairastumisen. Siksikin on todella tärkeää, että saat tietää oikeanlaista tietoa ja turvaat Jumalaan, että voisit pysyä terveenä.

Luottakaamme Herraan Jeesukseen ja Hänen hyvään huolenpitoonsa, sillä Hän on luvannut pitää meistä hyvää huolta, jos rakastamme Häntä totuudessa. Kiitos Herralle, Jeesuksen verestä ja sovitustyöstä.
Petri Paavola 12.2.2021

Lähteet:
Raamattu 33/38
Biblia 1776
King James Version 1769
suomenhelluntaikirkko.fi/ koronapandemiaa koskeva lausunto pohjoismaiden helluntaiyhteisolta
tokentube.net/ C0VID19 tautiin-liittyvien-kuolemien väärä tilastointi

http://www.kotipetripaavola.com/helluntaiyhteisonkoronapandemialausunto.html

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Petri Paavola :: Helluntaiyhteisön koronapandemia lausunto Empty Vs: Petri Paavola :: Helluntaiyhteisön koronapandemia lausunto

Viesti kirjoittaja Rea Aalto Su Huhti 25, 2021 7:27 am

Erittäin selkeä ja asiallinen kirjoitus, kiitos Petri Paavolalle ja arkikalustolle, kun laitoit hänen kirjoituksensa tänne!

Rea Aalto

Viestien lukumäärä : 551
Join date : 23.10.2013
Ikä : 73
Paikkakunta : Ruotsi

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa