Vapaasana


Join the forum, it's quick and easy

Vapaasana
Vapaasana
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 

 


Rechercher Tarkennettu haku

Viimeisimmät aiheet
» Rovasti Olavi Peltola kirjoittaa helluntaikarismaattisesta liikkeestä
Kristitty ja rakkaus totuuteen EmptyTänään kello 8:01 am kirjoittaja vakiokalusto

»  Hän veti minun ylös hirmuisesta haudasta ja sontaisesta loasta
Kristitty ja rakkaus totuuteen EmptyEilen kello 6:29 am kirjoittaja Hellevi

» Vallankäytöstä (uskonnollisissa) yhteisöissä – Miten tämä on mahdollista?
Kristitty ja rakkaus totuuteen EmptyEilen kello 6:24 am kirjoittaja Hellevi

» Yksi mennyt kesäpäivä ja lapsenlapset
Kristitty ja rakkaus totuuteen EmptyTi Joulu 05, 2023 9:31 am kirjoittaja Hellevi

» Täällä meitä riisutaan
Kristitty ja rakkaus totuuteen EmptyTi Joulu 05, 2023 9:23 am kirjoittaja Hellevi

» Hengellinen väkivalta /”Pahat henget tulee mun sisään jos syön mielialalääkkeitä”
Kristitty ja rakkaus totuuteen EmptyTi Joulu 05, 2023 8:58 am kirjoittaja Hellevi

»  Avoimuudesta / Saako kaikki kertoa/Pitääkö kaikki kertoa?
Kristitty ja rakkaus totuuteen EmptyTi Joulu 05, 2023 8:45 am kirjoittaja Hellevi

» Milloin lähimmäistä koskeva rakkaus saa alkaa ja milloin ei?
Kristitty ja rakkaus totuuteen EmptyTi Joulu 05, 2023 8:38 am kirjoittaja Hellevi

» SISÄINEN LANKEEMUS
Kristitty ja rakkaus totuuteen EmptyTi Joulu 05, 2023 8:30 am kirjoittaja Hellevi

Joulukuu 2023
MaTiKeToPeLaSu
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Kalenteri Kalenteri


Kristitty ja rakkaus totuuteen

Siirry alas

Kristitty ja rakkaus totuuteen Empty Kristitty ja rakkaus totuuteen

Viesti kirjoittaja helluntailainen_ Pe Kesä 18, 2021 5:43 pm

Kristitty ja rakkaus totuuteen


Jumala on antanut meille kaiken tarvittavan, jotta voimme tulla uskoon ja jotta voimme kasvaa uskossa. Meille on annettu Jumalan sana, raamattuun kirjoitettuna.

Jos me uskomme sen, mitä raamattu opettaa ja siinä uskossa pysymme, niin meille käy hyvin.

Siinä evankeliumissa, mikä on raamattuun kirjoitettuna on ainoastaan pelastus ja Jumalan voima.


Elämme kuitenkin varsin epätäydellisessä maailmassa, varsin epätäydellisinä ihmisinä, eivätkä edes seurakunnat ole kaikessa täydellisiä.

Seurakunnissa on monenlaisia ihmisiä, sekä uskovia, että uskomattomia, kaikki eivät ole  Jeesuksen Kristuksen lampaita, vaan toisinaan seurakunnissa kiertelee saalista etsiviä julmia susia.

Kuten useimmat teistä tietävät, on myös niitä ihmisiä, jotka julistavat toista evankeliumia, aivan väärää evankeliumia, sellaista evankeliumia, joka opettaa taloudellista menestymistä,  oman edun tavoittelua kaikessa, joka lupaa täydellistä terveyttä ja jopa korottaa ihmisen itsensä Jumalaksi.

Sudet tunnetaan heidän teoistaan, heidän vaelluksestaan. Heillä on mieltymys rikkauteen ja oman kunnian etsimiseen, he tahtovat olla kaikessa ensimmäisiä, he pyrkivät rikastumaan lampaiden kustannuksella.

Sudet tunnetaan heidän opetuksestaan, joka on toista evankeliumia, usein sellaista, johon on sotkettu ihmisten omia opetuksia ja hieman raamatun opetuksia. Raatelevat sudet tahtovat viedä kristityt pois pelastavasta uskosta ja pelastavasta opista. Sudet tahtovat erottaa ihmiset Jeesuksesta Kristuksesta.

Sudet ovat laumaeläimiä ja he veljeilevät toisten susien kanssa, kun tunnistat yhden suden, niin voit oppia tuntemaan, sen lauman, josta
susi on peräisin ja osaat siten varoa niitä toisiakin.

Muista, lampaat eivät saa veljeillä susien kanssa. Jos tahdot veljeillä susien kanssa, tulet yhdeksi heistä ja menetät Jeesuksen Kristuksen.

Karta kaikkea pahaa, karta vääryyttä ja karta kaikkia harhaopettajia.


Kun kristityiltä viedään pois Jumalan sana ja Jumalan voima, niin kristityt tulevat susien kaltaisiksi, ja rakkaus katoaa seurakunnasta.


Tämän ajan kristitylle tarjotaan monenlaista opetusta, hyvin monesta lähteestä. Parhaimmassa tapauksessa kristitty saa hyvää opetusta omassa seurakunnassaan ja tämän lisäksi myös omasta raamatustaan.


Useimmat kristityt lukevat kristillisiä kirjoja ja toiset kristityt katselevat ns. kristillisiä tv-kanavia.


Kristillinen kirja voi olla hyödyllinen, jos siinä on runsaasti Jumalan sanaa, jos kirjan opetus on kaikessa täysin raamatun evankeliumin opetuksen mukaista. Tämän edellytyksenä on se, että kirjan kirjoittaja on omaksunut raamatun evankeliumin ja ymmärtänyt sen hyvin.


On paljon kirjoja, joita sanotaan kristillisiksi kirjoiksi, mutta jotka eivät sellaisia todellisuudessa ole. Menestysteologien kirjoittamat kirjat ovat kristinuskon vastaisia kirjoja, sillä ne pyrkivät kumoamaan sen evankeliumin, mitä Jeesus Kristus  julisti, ja tuovat sen tilalle toisen evankeliumin, sellaisen jossa ei ole pelastusta, eikä Jumalan voimaa.


Jotkut kristityt ihmiset katselevat ns. kristillisiä tv-kanavia. Useimmiten sellaisten kanavien opetus on toista evankeliumia, täyttä eksytystä. Toisinaan viihteellistä ja arvotonta julistusta, suuria lupauksia ja suuria ihmeitä, eli suuria valheita.

Se on hyvin hämmentävää, että samoilla kanavilla voi olla mukana julistajia, jotka puhuvat oikeammalta kuulostavaa evankeliumia, jopa niin, että nuo opettajat ovat suuressa suosiossa ja hyvässä maineessa olevia,  monien ihmisten arvostamia.


En itse menisi sellaiseen seurakuntaan, jossa olisi sekä eksytystä, että hyvää opetusta, sellainen sekoitus, ei ole turvallista eikä edes tarpeellista kristitylle ihmiselle.Jos haluat olla kristitty, joka todella seuraa Jeesusta ja kuoltuaan pääsee taivaaseen Jumalan luokse, niin silloin sinun pitäisi oppia rakastamaan totuutta.

Pidä kiinni siitä evankeliumista, jonka olet saanut Jeesuksen Kristuksen kautta, joka on edessäsi raamattuun kirjoitettuna.

Älä koskaan luovu pelastavasta evankeliumista, tee kaikkesi, jotta oppisit sen täysin tuntemaan, niin hyvin että osaat erottaa väärään evankeliumin ja oikean evankeliumin toisistaan.

Niitä ihmisiä on paljon, jotka eivät tunne evankeliumia, jotka ovat heti valmiita ottamaan vastaan toisen  evankeliumin, väärän evankeliumin, kun sitä kauniisti tarjotaan.

Muista, mitä tahansa opetusta ja tietoa, sinulle tarjotaankin, mieti onko se raamatun evankeliumin opetuksen mukaista, onko se totta ja tuleeko se luotettavalta taholta, vaiko hämärästä lähteestä, tuntemattomilta  opettajilta, hämäristä kirjoista.


Jeesuksen Kristuksen evankeliumissa on Jumalan voima ja sen kautta me pelastumme, jos me siinä pysymme.

helluntailainen_

Viestien lukumäärä : 44
Join date : 27.05.2021

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa