Vapaasana


Join the forum, it's quick and easy

Vapaasana
Vapaasana
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 

 


Rechercher Tarkennettu haku

Viimeisimmät aiheet
»  Jumalan kansan luopumus nykyään on kasvava huoli
Kristityt ja salainen tieto EmptyTänään kello 6:58 am kirjoittaja jarrut

» Covid- rokotevahinko on peruuttamaton ja korjaamaton
Kristityt ja salainen tieto EmptyEilen kello 1:52 am kirjoittaja arkikalusto

» Uskontojen uhrien tuki UUT ry // UUT:n uutiskirje syyskuu 2021
Kristityt ja salainen tieto EmptyTo Syys 23, 2021 6:00 pm kirjoittaja Hellevi

» Totuus ja valhe
Kristityt ja salainen tieto EmptyKe Syys 22, 2021 9:06 am kirjoittaja jarrut

» Tutkija: Uskonnollisten liikkeiden hengellinen väkivalta on Suomessa merkittävä ongelma
Kristityt ja salainen tieto EmptyKe Syys 22, 2021 4:01 am kirjoittaja Hellevi

»  Hän veti minun ylös hirmuisesta haudasta ja sontaisesta loasta
Kristityt ja salainen tieto EmptyKe Syys 22, 2021 3:49 am kirjoittaja jarrut

» Totuuden ja eksytyksen keskustelufoorumit
Kristityt ja salainen tieto EmptyKe Syys 22, 2021 3:16 am kirjoittaja jarrut

» Houkutellaan tielle hunajalla ja sokerilla
Kristityt ja salainen tieto EmptyMa Syys 20, 2021 8:20 am kirjoittaja jarrut

» Turkka Aaltonen::Rokotus ei auta – rukous kylläkin
Kristityt ja salainen tieto EmptyMa Syys 20, 2021 8:04 am kirjoittaja jarrut

Syyskuu 2021
MaTiKeToPeLaSu
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   

Kalenteri Kalenteri

Yhteistyökumppanit


Kristityt ja salainen tieto

Siirry alas

Kristityt ja salainen tieto Empty Kristityt ja salainen tieto

Viesti kirjoittaja helluntailainen_ To Heinä 22, 2021 4:05 pm

Tuntuu niin oudolta, kauhealta, että monet kristityt voivat istua kerta toisensa jälkeen sellaisissa kokouksissa, joissa puhujilla on jotakin erityistä, jopa salaista tietoa kerrottavanaan, suuri puhuja lupaa paljastaa antikristuksen salaisuudet, lentävien lautasten arvoitukset ja monet muut kummat jutut.

Vain hän voi tehdä sen, vain hänellä on salattua tietoa ja niin suurta viisautta. Häntä ei saa arvostella, koska se olisi Jumalan arvostelua, koska Jumala
on hänet pastoriksi asettanut (hänen itsensä perustamaan seurakuntaansa). Kuulijoiden rahat valuvat hänen taskuihinsa, sillä hänen ahneudessaan ei ole loppua.

2. Pietarin kirje 2:1 Mutta myös valheprofeettoja oli kansan seassa, niinkuin teidänkin keskuudessanne on oleva valheenopettajia, jotka salaa kuljettavat sisään turmiollisia harhaoppeja, kieltävätpä Herrankin, joka on heidät ostanut, ja tuottavat itselleen äkillisen perikadon.  
2:2 Ja moni on seuraava heidän irstauksiaan, ja heidän tähtensä totuuden tie tulee häväistyksi;
2:3 ja ahneudessaan he valheellisilla sanoilla kiskovat teistä hyötyä; mutta jo ammoisista ajoista heidän tuomionsa valvoo, eikä heidän perikatonsa torku.

Ei ole oikein, että Jumalan luoman ihmisen kaulaan laitetaan "kahle ja ketju", niin että hänen vapautensa riistetään ja hänestä tehdään järjestön palvelija, hänen elämänsä tarkoituksena on sitten tuottaa taloudellista hyötyä järjestön johtajille. Tiedätkö, lumous voi särkyä ja lintu voi päästä vapaaksi häkistään.

On murheellista, että niin monet ihmiset antavat kahlehtia itsensä lahkonsa orjuuteen,  alistuvat kaikessa johtajiensa ja järjestönsä käskytettäviksi juoksemaan
paikasta toiseen, jakamaan lehtisiä ja soittelemaan ihmisten ovikelloja. Ovat ihmisiä vailla vapautta, ovat järjestönsä orjuuttamia, jatkuvan valvonnan alaisia ihmisiä.
Voi miksi, nämä hyvät ja ihanat ihmiset alistuvat sellaiseen. Ei heidän tarvisi, he ovat vapaita lähtemään pois. Vaikka he menettävät ystävänsä ja joskus sukulaisensa,  silti heidänkin olisi parempi tulla Jeesuksen Kristuksen vapauttamiksi, saada ystävikseen ihmisiä, jotka eivät kyttää heidän tekemisiään ja virheitään, jotka eivät kuulu heidän järjestöönsä. Jos olet kahlehdittu, rukoile Jeesusta Kristusta, antamaan itsellesi vapaus ja elämä.

2. Korinttolaiskirje 11:20 Tehän suvaitsette, että joku teidät orjuuttaa, että joku teidät syö puhtaaksi, että joku teidät saa saaliiksensa, että joku itsensä korottaa, että joku lyö teitä kasvoihin.

Jeesuksessa Kristuksessa on vapaus.

2. Korinttolaiskirje 3:17 Sillä Herra on Henki, ja missä Herran Henki on, siinä on vapaus.


Jos puhujalla on kerrottavanaan jotakin aivan uutta ilmestystietoa, jotakin aivan uutta sanomaa Herralta, jos hän tahtoo opettaa jotakin ihan muuta, kuin mitä Jeesuksen Kristuksen evankeliumissa opetetaan, niin silloin hän on harhaopettaja.

Kirje Titukselle 3:10 Harhaoppista ihmistä karta, varoitettuasi häntä kerran tai kahdesti,
3:11 sillä sinä tiedät, että semmoinen ihminen on joutunut harhaan ja tekee syntiä, ja hän on itse itsensä tuominnut.


Kristityn ei tarvitse uskoa kaikkia mahdollisia epäpyhiä ämmäin taruja, vaikka niitä joku korvan kuiskuttelisi.

1. kirje Timoteukselle 4:7 Mutta epäpyhiä ämmäin taruja karta ja harjoita itseäsi jumalisuuteen.

Olen huomannut ja uskon, että useimmat teistäkin ovat huomanneet, miten helposti ihmiset ottavat vastaan väärää opetusta ja monenlaista väärää tietoa.

Kristitty ihminen voi melko helposti lukea raamattua ja oppia tuntemaan mitä Jeesuksen Kristuksen evankeliumi pitää sisällään. Kaikkea opetusta saa ja pitää arvostella, verraten sitä raamatun opetuksiin. Kristityn ihmisen velvollisuus on pysyä Jeesuksen Kristuksen evankeliumissa, eikä hänen pidä ottaa vastaan mitään opetusta, joka on vastoin sitä, mitä Jeesus Kristus opetti.


Harhaopettaja pyrkii tuomaan toisen evankeliumin raamatun evankeliumin tilalle, hän pyrkii erottamaan kuulijansa Jeesuksen Kristuksen evankeliumista,
hänen tarkoituksenaan on riistää ihmiseltä usko Jeesukseen Kristukseen, erottaa ihminen Jumalasta ja estää hänen sielunsa pelastuminen.

Harhaoppeja ja harhaopettajia on monta erilaista lajia. Jotkut harhaopettajat tahtovat tehdä ihmisestä suuren, jopa Jumalan ja he tahtovat tehdä Jeesuksesta pienen.

Toiset harhaopettajat pyrkivät tekemään synnistä hyväksyttyä ja pyrkivät poistamaan synnin seuraukset, sen että synti erottaa ihmisen Jumalasta ja pelastavasta uskosta.

Galatalaiskirje 1:6 Minua kummastuttaa, että te niin äkkiä käännytte hänestä, joka on kutsunut teidät Kristuksen armossa, pois toisenlaiseen evankeliumiin,  
1:7 joka kuitenkaan ei ole mikään toinen; on vain eräitä, jotka hämmentävät teitä ja tahtovat vääristellä Kristuksen evankeliumin.  
1:8 Mutta vaikka me, tai vaikka enkeli taivaasta julistaisi teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä me olemme teille julistaneet, hän olkoon kirottu.  
1:9 Niinkuin ennenkin olemme sanoneet, niin sanon nytkin taas: jos joku julistaa teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä te olette saaneet, hän olkoon kirottu.


Harhaopettaja on valehtelija ja satujen kertoja, usein hänellä on ilmestystietoa ja joskus aivan salaistakin tietoa.

Kristitty, aukaise silmäsi ja ymmärryksesi, älä enää usko harhaopettajien satuja valheita, ei niistä ole sinulle mitään hyötyä.


Jos olet kristitty, pysy kaikin voimin Jeesuksessa Kristuksessa, usko siihen mitä raamattu opettaa ja pysy siinä Jeesuksen Kristuksen opissa, kuolemaasi saakka, niin sinä pelastut.


Raamatun evankeliumi on kristityn turva ja puolustus kaikkia harhaoppeja vastaan. Jumala voi varjella ihmistä eksymästä.

helluntailainen_
Moderaattori

Viestien lukumäärä : 38
Join date : 27.05.2021

Takaisin alkuun Siirry alas

Kristityt ja salainen tieto Empty Vs: Kristityt ja salainen tieto

Viesti kirjoittaja helluntailainen_ Su Heinä 25, 2021 1:27 pm

Missä tahansa Jumalan sanaa sitten julistetaankin, julistuksen pitää olla raamattuun kirjoitettua Jumalan sanaa, eikä mitään epäpyhiä ämmäin taruja, eikä mitään viekkaasti sommiteltuja taruja.


Timoteukselle 4:7 Mutta epäpyhiä ämmäin taruja karta ja harjoita itseäsi jumalisuuteen.


2. Pietarin kirje 1:16 Sillä me emme seuranneet viekkaasti sommiteltuja taruja tehdessämme teille tiettäväksi Herramme Jeesuksen Kristuksen voimaa ja tulemusta, vaan me olimme omin silmin nähneet hänen valtasuuruutensa.


Kristillisissä seurakunnissa oli menneinä aikoina sellaisia kristittyjä Jumalan sanan julistajia, jotka julistivat Jumalan sanaa Pyhässä Hengessä ja totuudessa, silloin ihmisiä tuli uskoon, sanaa kuultuaan ja Jumalan vaikutuksesta.Mutta, miten onkaan nykyisin ?

Nykyisin on sellaisia seurakuntia, joissa ei ole enää kelvollisia julistajia, on vaan ihmisiä, jotka tahtovat julistaa kuulijoilleen mukavia ja viihdyttäviä tarinoita, tämän maailman opetuksia ja vain hyvin vähän Jumalan sanaa.


Kristittyjä on sanottu maan suolaksi, mutta mitä arvoa on mauttomaksi käyneillä kristityillä ja seurakunnilla ?


Matteus 5:13 Te olette maan suola; mutta jos suola käy mauttomaksi, millä se saadaan suolaiseksi? Se ei enää kelpaa mihinkään muuhun kuin pois heitettäväksi ja ihmisten tallattavaksi.


Kristittyjen tulisi erottautua tämän maailman lapsista, kristityn pitäisi tehdä valintansa, rakastaako hän Jeesusta Kristusta vaiko sitä
mitä tämä maailma ja tämän maailman ruhtinas antaa.


Kristittyjen pitäisi seurata Jeesusta ja vaeltaa valkeudessa.

Johannes 8:12 Niin Jeesus taas puhui heille sanoen: "Minä olen maailman valkeus; joka minua seuraa, se ei pimeydessä vaella, vaan hänellä on oleva elämän valkeus".

Roomalaiskirje 13:12 Yö on pitkälle kulunut, ja päivä on lähellä. Pankaamme sentähden pois pimeyden teot, ja pukeutukaamme valkeuden varuksiin.

2. Korinttolaiskirje 4:6 Sillä Jumala, joka sanoi: "Loistakoon valkeus pimeydestä", on se, joka loisti sydämiimme, että Jumalan kirkkauden tunteminen, sen kirkkauden, joka loistaa Kristuksen kasvoissa, levittäisi valoansa.
4:7 Mutta tämä aarre on meillä saviastioissa, että tuo suunnattoman suuri voima olisi Jumalan eikä näyttäisi tulevan meistä.


Efesolaiskirje 5:8 Ennen te olitte pimeys, mutta nyt te olette valkeus Herrassa. Vaeltakaa valkeuden lapsina  
9 -sillä kaikkinainen hyvyys ja vanhurskaus ja totuus on valkeuden hedelmä-  
10 ja tutkikaa, mikä on otollista Herralle;  
11 Älköönkä teillä olko mitään osallisuutta pimeyden hedelmättömiin tekoihin, vaan päinvastoin nuhdelkaakin niistä.  
12 Sillä häpeällistä on jo sanoakin, mitä he salassa tekevät;  
13 mutta tämä kaikki tulee ilmi, kun valkeus sen paljastaa, sillä kaikki, mikä tulee ilmi, on valkeutta.  
4 Sentähden sanotaan: "Heräjä sinä, joka nukut, ja nouse kuolleista, niin Kristus sinua valaisee!"  
15 Katsokaa siis tarkoin, kuinka vaellatte: ei niinkuin tyhmät, vaan niinkuin viisaat,  
16 ja ottakaa vaari oikeasta hetkestä, sillä aika on paha.  
17 Älkää sentähden olko mielettömät, vaan ymmärtäkää, mikä Herran tahto on.


Kristittyjen jalo tehtävä on julistaa evankeliumia uskomattomille, mutta kristittyjen ei kuulu kulkea yhdessä heidän kanssaan,
heidän päämääriään toteuttamassa.  

Mitäpä arvoa kristityillä silloin on, jos he käsi kädessä leikkivät piirileikkejään pimeyden lapsien kanssa ja julistavat heidän "evankeliumiaan". Seurakunnat eivät ole tämän maailman asioiden julistukseen tarkoitettuja paikkoja, puoluepolitiikka ei kuulu seurakuntiin, eivätkä tämän maailman mitan mukainen tasa-arvo opetus ja synnin suvaitsevaisuus julistukset. Kaikki hyvä mitä Jumala antaa ihmisille, on aina moninverroin parempaa kuin se mitä tämä maailma tarjoaa.2. Korinttolaiskirje 6:14 Älkää antautuko kantamaan vierasta iestä yhdessä uskottomien kanssa; sillä mitä yhteistä on vanhurskaudella ja vääryydellä? Tai mitä yhteyttä on valkeudella ja pimeydellä?
6:15 Ja miten sopivat yhteen Kristus ja Beliar? Tai mitä yhteistä osaa uskovaisella on uskottoman kanssa?  
6:16 Ja miten soveltuvat yhteen Jumalan temppeli ja epäjumalat? Sillä me olemme elävän Jumalan temppeli, niinkuin Jumala on sanonut: "Minä olen heissä asuva ja vaeltava heidän keskellään ja oleva heidän Jumalansa, ja he ovat minun kansani".  
6:17 Sentähden: "Lähtekää pois heidän keskeltänsä ja erotkaa heistä, sanoo Herra, älkääkä saastaiseen koskeko; niin minä otan teidät huostaani

helluntailainen_
Moderaattori

Viestien lukumäärä : 38
Join date : 27.05.2021

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa