Vapaasana


Join the forum, it's quick and easy

Vapaasana
Vapaasana
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 

 


Rechercher Tarkennettu haku

Viimeisimmät aiheet
» Kaunis uskonto
Covid- rokotteet etenevät tappamisessaan EmptyMa Syys 25, 2023 7:31 pm kirjoittaja Morosus

» Tukholman suomalainen helluntaiseurakunta
Covid- rokotteet etenevät tappamisessaan EmptyMa Syys 25, 2023 4:12 pm kirjoittaja Rea Aalto

» Korkeamman toivon tason sivuuttaminen
Covid- rokotteet etenevät tappamisessaan EmptyMa Syys 25, 2023 7:30 am kirjoittaja Vierailija

» Oikea apostoli on surkea apostoli kuulijoittensa tähden
Covid- rokotteet etenevät tappamisessaan EmptySu Syys 24, 2023 7:30 am kirjoittaja Vierailija

» Onko Pelastajasi palvelutehtäväsi vai Herra Jeesus?
Covid- rokotteet etenevät tappamisessaan EmptyLa Syys 23, 2023 7:02 am kirjoittaja Vierailija

» Olenko vihamiehesi kun puhun sinulle totuutta?
Covid- rokotteet etenevät tappamisessaan EmptyLa Syys 23, 2023 6:58 am kirjoittaja Vierailija

» C.O. Rosenius // Katso, käsiini olen minä sinut piirtänyt. Jes. 49:14.
Covid- rokotteet etenevät tappamisessaan EmptyPe Syys 22, 2023 1:16 pm kirjoittaja jarrut

» Kelle olemme kyyneleemme velkaa? Kuolemansurun moraalisesta merkityksestä
Covid- rokotteet etenevät tappamisessaan EmptyPe Syys 22, 2023 1:01 pm kirjoittaja jarrut

» Jmalan valtakunta on kuin suuri sairaala
Covid- rokotteet etenevät tappamisessaan EmptyTo Syys 21, 2023 12:47 pm kirjoittaja jarrut

Syyskuu 2023
MaTiKeToPeLaSu
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Kalenteri Kalenteri


Covid- rokotteet etenevät tappamisessaan

Siirry alas

Covid- rokotteet etenevät tappamisessaan Empty Covid- rokotteet etenevät tappamisessaan

Viesti kirjoittaja Vierailija La Toukokuu 13, 2023 7:22 amCovid- rokotteet etenevät tappamisessaan Covid-10

Covid- rokotteet etenevät tappamisessaan
Written by ThePukki on 11-05-2023 06:48 | Rokotteet

Huipputieteellinen aikakauslehti on julkaissut tutkimuksen, joka osoittaa, että COVID-rokotteet voivat aiheuttaa verihyytymiä silmämunissa ja sokeutta.

Nature-lehdessä julkaistussa
artikkelissa    
kerättiin tietoja 95 156 967 ihmisestä. Heistä 7,3 miljoonaa täytti tutkimukseen osallistumisen kriteerit.

Tohtori Peter McCullough, suorasanainen COVID-19-mandaattien ja piikkien kriitikko, paljasti hälyttävän tieteellisen tutkimuksen kiinalaisilta tutkijoilta Quan Zhang et al. otsikolla: "Suun kautta otettava rokote SARS-CoV-2 RBD:n mRNA-naudan maidosta peräisin oleville eksosomeille indusoi neutraloivan vasta-ainevasteen in vivo."

Koska hän on hoitanut sydänlihastulehduspotilaita eturintamassa, tohtori McCulloughin varoituksia tästä tulee kuunnella tarkasti:

"Lapsille voitaisiin suunnata helposti annettava oraalinen rokote tai mahdollisesti antaa mRNA:ta maidon kautta koululounaalla ja muilla valvomattomilla aterioilla. Niille, jotka ovat ottaneet jonkin COVID-19-rokotteista, maitorokotteiden hankkiminen hätäkäyttölupa- tarjouksena mahdollistaisi vielä suuremman kehon kuormituksen synteettisellä mRNA:lla, joka on todistettu resistentiksi ribonukleaaseille ja joka voi asua pysyvästi ihmiskehossa… mRNA-teknologia on juuri siirtynyt kokonaan uuteen, paljon synkempään kehitysvaiheeseen. Odota yhä vain lisää tutkimuksia ja vastustusta mRNA:lle elintarvikehuollossamme. Kiinalaiset ovat juuri ottaneet ensimmäisen askeleen, joka on nyt todennäköisesti paljon vaarallisempi maailmalle."

Viime aikoina on todellakin tullut esiin monia uusia raportteja Yhdysvaltojen ja EU:n maanviljelijöistä, jotka käyttävät mRNA-pohjaisia rokotteita karjaan "suojatakseen niitä taudeilta".

Nattokinaasia syömään siis nyt ja heti!

Tuossa Piers Morgan
 kysyy    
ensin itse RFK Juniorilta rokotteista – muttei anna Juniorin vastata loppuun …

Nainen taas osuu arkunnaulan kantaan Covid- hypetyksen    summaroinnissaan.

Niin totta on
  tämäkin.


Ja nyt: Eurooppalainen tutkimus päättelee, että COVID-piikit aiheuttavat "pitkäaikaista aivovauriota": BioRxivin uusi esipainettu tutkimus paljastaa, että mRNA-pistosten piikkiproteiinit tarttuvat rokotettujen ihmisten aivokudokseen.

Saksalaiset ja tanskalaiset tutkijat arvioivat aivokudosnäytteitä sekä hiirimalleista että post mortem -henkilöistä etsiessään SARS-CoV-2-piikkiproteiinin esiintymistä ja jakautumista. He tarkastelivat yksityiskohtaisesti kallo-aivokalvot-aivo -akselia.

Naturalnews.com raportoi: He havaitsivat, että pistoksista saatu piikkiproteiini kerääntyy kalloytimeen, aivokalvoihin ja aivojen parenkyymiin, mikä selittää edelleen sen, että "piikkiproteiinin injektointi yksinään aiheutti solukuoleman aivoissa, mikä korostaa suoraa vaikutusta aivokudokseen."

Ja lopuksi: COVID-19- aikaiset ”murhaa korvauksesta”- projektit sairaaloissa näyttävät monissa tapauksissa olevan valelääkärien ja -sairaanhoitajien suorittamia.
“Ja he tarttuivat kukin vastustajaansa päähän…” (2. Sam. 2:16)

Olli-Pekka Tuikkala

Lähteet:
Raamattu
thepukki.fi
Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Covid- rokotteet etenevät tappamisessaan Empty SOKKITUTKIMUS: Covid-piikkipiikkiproteiinit säilyvät aivokudoksessa aiheuttaen mahdollisesti pitkäaikaisia aivovaurioita

Viesti kirjoittaja Vierailija To Elo 03, 2023 7:33 am

Covid- rokotteet etenevät tappamisessaan Brain-11SOKKITUTKIMUS: Covid-piikkipiikkiproteiinit säilyvät aivokudoksessa aiheuttaen mahdollisesti pitkäaikaisia aivovaurioita05/09/2023 // Ethan Huff // Näkymät


Tunnisteet: huonoterveys, badmedicine, badscience, biologinen ase, aivovaurio, aivojen terveys, kemiallinen väkivalta, COVID, vaarallinen lääketiede, terveystiede, mRNA, pandemia, tutkimus, piikkiproteiini, rokotus, rokotevauriot, rokotevauriot, rokotesodat, rokotteet

BioRxiv:ssä julkaistu uusi esipainopaperi paljastaa, että kauan sen jälkeen, kun henkilö on "rokotettu" Wuhanin koronavirusta (Covid-19) vastaan mRNA-injektiosarjalla, laukausten tuloksena syntyneet piikkiproteiinit säilyvät aivokudoksessa.

Saksalaiset ja tanskalaiset tutkijat arvioivat aivokudosnäytteitä sekä hiirimalleissa että post mortem -ihmisissä etsimällä SARS-CoV-2-piikkiproteiinin läsnäoloa ja jakautumista. He tarkastelivat erityisesti kallo-meninges-aivoakselia.

He havaitsivat, että piikkiproteiini laukauksista kerääntyy kallon ytimeen, aivokalvoihin ja aivojen parenkyymiin, mikä selittää edelleen, että "piikkiproteiinin injektio yksin aiheutti solukuoleman aivoissa, mikä korostaa suoraa vaikutusta aivokudokseen".

(Aiheeseen liittyvä: Asiantuntijat varoittivat, että näin tapahtuisi, mutta heidät jätettiin huomiotta.)

Jopa kauan sen jälkeen, kun "positiivinen" covid-testi ja infektio on ohi, piikkiproteiinit pysyvät edelleen ihmisen aivoissa. Tutkijat sanovat, että nämä viipyvät piikkiproteiinit voivat edistää pitkäaikaisia neurologisia oireita, kuten aivojen "sumua" ja aivokudoksen menetystä.

"Piikkiproteiini liittyi neutrofiileihin liittyviin reitteihin ja PI3K-AKT: hen osallistuvien proteiinien säätelyhäiriöihin sekä komplementti- ja hyytymisreittiin", paperi selittää.

"Kaiken kaikkiaan tuloksemme viittaavat siihen, että SARS-CoV-2-piikkiproteiinien kuljetus keskushermoston rajoista aivojen parenkyymiin ja tunnistetut eri tavalla säädellyt reitit voivat tarjota oivalluksia SARS-CoV-2: n välittömien ja pitkän aikavälin seurausten taustalla olevista mekanismeista ja tarjota diagnostisia ja terapeuttisia mahdollisuuksia."

Poistuvatko covid-piikkiproteiinit KOSKAAN kehosta?
Viime aikoihin asti liittohallitus yhdessä joidenkin osavaltioiden ja paikallisten viranomaisten kanssa painosti amerikkalaisia jatkamaan toistuvien covid-laukausten ja "tehosteiden" saamista väittäen, että se oli ainoa tapa estää tämäntyyppisen myrkyllisen kertymisen esiintyminen.

Osoittautuu, että mitä enemmän covid-laukauksia henkilö ottaa, sitä enemmän nämä piikit proteiinit ja kuka-tietää-mitä-muuta jakautuu koko kehoon, myös aivokudoksen sisälle, mikä johtaa mahdollisesti erittäin vakaviin pitkäaikaisiin terveysongelmiin.

Varhain maailmalle luvattiin, että näiden laukausten sisältö haihtuu pian niiden pistämisen jälkeen, jättäen jälkeensä vain immuniteetin ja suojan covidia vastaan. Tiedämme nyt, että tämä kaikki oli valhetta ja että laukausten sisältö viipyy, ehkä ikuisesti, kun taas suoja ei.

Walter Chestnut WMCResearch.org: stä varoitti tästä jo vuonna 2021 operaation Warp Speed käynnistämisen jälkeen. Hän totesi, että "vahva immuunivaste", jonka laukausten oletetaan tuottavan, ainakin hallituksen virkamiesten mukaan, "voi tulla tappavalla hinnalla" - ja hän oli oikeassa.

On käynyt ilmi, että lukuisat vertaisarvioidut tutkimukset jo tuolloin paljastivat, että injektioiden piikkiproteiinit asettuvat koko kehoon ja pysyvät siellä, deaktivoivat henkilön telomeraasin, aiheuttaen ennenaikaista ikääntymistä ja mahdollisesti kuoleman.

Kun telomeerit lyhenevät ajan myötä, ne altistavat henkilön DNA: n lisääntyvälle korruptiolle, jolloin ikääntymisen oireet alkavat todella näkyä. Covid-laukausten tapauksessa niiden piikkiproteiinit näyttävät nopeuttavan telomeraasin hajoamista, mikä johtaa nopeaan ikääntymiseen ja ennenaikaiseen kuolemaan monille.

"He kerjäävät pian parannuskeinoa tästä uudesta rutosta, jonka he kutsuivat kehoonsa", eräs henkilö kirjoitti "täysin rokotetuista", jotka todennäköisesti katuvat päätöstään saada pistos juuri nyt.

"Ehkä 'rokotetut kuolleet' ovat ryhmä, joka nousee ja tuhoaa tekijänsä, vähän kuin kirjassa 'Frankenstein'", kirjoitti toinen. "Se olisi ironista, mutta olen varma, että nämä 'rokotteen' tehneet b***ardit ovat jo pelanneet tämän skenaarion mahdollisuutena."

Viimeisimmät uutiset Fauci Flu -injektioiden aiheuttamista kasvavista loukkaantumisista ja kuolemantapauksista löytyvät osoitteesta ChemicalViolence.com.

Tämän artikkelin lähteitä ovat:

BioRxiv.org

NaturalNews.com
https://www.naturalnews.com/2023-05-09-covid-vaccine-spike-proteins-persist-brain-tissue.html

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Covid- rokotteet etenevät tappamisessaan Empty Pentagon kehittää mikrosirun Covidia varten

Viesti kirjoittaja Vierailija Pe Elo 04, 2023 2:51 amCovid- rokotteet etenevät tappamisessaan Penta10
Pentagon kehittää mikrosirun Covidia varten

Rakkaat sisarukset,


Juuri nyt tapahtuu niin paljon, kaikki kerralla, että jokainen uutinen, jonka jaan, on periaatteessa oma postauksensa. Alla jaan kolme uskomatonta uutista, jotka vain vahvistavat uskoani lähiajan tempaukseen.

Olin innoissani lukiessani, että Pentagon suunnittelee kehittävänsä mikrosirun, joka on yhteydessä COVID-19:ään. Tämä on ensimmäinen kerta, kun näen selkeän yhteyden koronaviruksen ja pedon merkin välillä. Sitten asiantuntijat varoittavat tulevasta talousromahduksesta tänä kesänä, kun meillä on tällä hetkellä kolme hyvin kireää poliittista suhdetta, jotka voivat hyvinkin kehittyä sodaksi. On viisasta jatkaa katsomista ylöspäin ja jatkaa aikojen merkkien lukemista. Ennen Herran paluuta teen parhaani osoittaakseni lopunajan merkkeihin liittyviä tapahtumia.agon kehittää mikrosirun Covidia varten


Pentagon kehittää mikrosirua, joka havaitsee, onko sinulla Covid. Kyseessä on teknologia, jonka avulla on mahdollista lukea kemiallisia reaktioita kehossa ja joka voi varoittaa infektiosta ennen kuin sitä edes saa. Kuten aiemmin kirjoitin, tämä on ensimmäinen kerta, kun näen konkreettisen yhteyden covidin ja villieläimen merkin välillä. Samalla tämä voi olla ensimmäinen askel siihen suuntaan, että mikrosirusta tulee tulevaisuudessa olennainen osa rokotuspassia.


Kolme mahdollista sotaa kerralla


Tällä hetkellä on meneillään kolme poliittisesti jännittyneenä pidettyä suhdetta, jotka kaikki voivat johtaa sotiin, joissa on mukana useita maailman maita. Meillä on Venäjän ja Ukrainan kriisi, jossa sotilaallinen mobilisointi on lisääntymässä. Venäjä on ilmeisesti siirtänyt rajan lähelle ohjuksia, joita voidaan käyttää yhdessä ydinaseiden kanssa.  

Kiinan ja Taiwanin väliset suhteet ovat myös kiristymässä, ja Kiina varoittaa Yhdysvaltoja puuttumasta asiaan. Taiwan haluaa itsenäisyyttä, mutta jos Kiinalta kysytään, "itsenäisyys" tarkoittaa sotaa.

Iran syyttää Israelia Natanzin ydinlaitoksen sabotoimisesta räjähteellä. Iran uhkaa vastatoimilla, ja sitä syytetään raketti-iskusta israelilaiseen rahtialukseen.Amerikkalainen talousuutiskirjeen kirjoittaja Harry Dent varoittaa, että edessä on "kaikkien aikojen suurin talousromahdus". Harryn mukaan kyseessä on seuraava suuri taloudellinen romahdus. Syynä on jälleen yksi kupla, superkorkeat arvostukset, väärennetyt korot ja väärennetty bruttokansantuote. Tämä kupla on kasvanut vuodesta 2008 lähtien, mutta se tulee puhkeamaan. Harry varoittaa ja kirjoittaa: "Valtava romahdus on tulossa ja siitä tulee helvetti".

Johtopäätös


Tuntuu siltä, että voit lähettää ja jakaa vain yhden uutisen, ja ne puhuvat omaa selkeää kieltään. Meidän on katsottava vierestä ja katsottava syvään ihmetellen.Hämmästys siitä nopeudesta, jolla merkit selkiytyvät ja yleistyvät. Ei ole tarvetta puolustella tai selittää, mitä kaikkialla ympärillä tapahtuu - nämä ovat selkeitä ja yksiselitteisiä merkkejä, jotka viittaavat seurakunnan ylöstempaukseen ja Herran tulemiseen.

"Anna minun olla valmis katsomaan kasvojasi, anna minun olla valmis kokemaan ruumiini muuttumisen. Minä kaipaan, janoan ja kurottaudun sinun paluutasi kohti. Vahvista meitä, Herra, matkan viimeisellä etapilla, ja anna armosi, rakkautesi ja voimasi vahvistaa väsyneitä käsiä ja heikkoja polvia."

Maranatha

Michael

http://denytterstatiden.blogspot.com/2021/04/pentagon-utvecklar-mikrochip-til-covid.html


Käännös
https://www.deepl.com/


Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Covid- rokotteet etenevät tappamisessaan Empty Vs: Covid- rokotteet etenevät tappamisessaan

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa