Vapaasana


Join the forum, it's quick and easy

Vapaasana
Vapaasana
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 

 


Rechercher Tarkennettu haku

Viimeisimmät aiheet
» Jukka Kekkonen & Matti Taneli // Ikuisen rauhan mahdollisuus
Kuka omistaa Amerikan? EmptyTänään kello 12:34 pm kirjoittaja jarrut

» Hannu Lehdeskoski // Jeesus vai Paavali Pohdintoja uskonasioista
Kuka omistaa Amerikan? EmptyTänään kello 12:24 pm kirjoittaja jarrut

» Ei sinun aurinkosi enää laske, eikä sinun kuusi vajene
Kuka omistaa Amerikan? EmptyTänään kello 9:02 am kirjoittaja Hellevi

» William Branham
Kuka omistaa Amerikan? EmptyEilen kello 3:13 pm kirjoittaja Rea Aalto

» PYHÄ HENKI EI OLE ANTIKRISTUKSEN ELI LAITTOMAN PIDÄTTÄJÄ PAAVALIN TESSALONIKALAISKIRJEESSÄ (2 Tess. 2:6-7), VAAN MAALLINEN VALTA JOKA SISÄLTÄÄ LAILLISUUDEN
Kuka omistaa Amerikan? EmptyEilen kello 11:15 am kirjoittaja jarrut

» Bibelfocus // William Branham ja Latter Rain
Kuka omistaa Amerikan? EmptyEilen kello 9:31 am kirjoittaja Hellevi

» Nätti kuva tai + ajatus
Kuka omistaa Amerikan? EmptyEilen kello 9:12 am kirjoittaja Hellevi

» Sara Saarela / Hyvää Ystävänpåivää
Kuka omistaa Amerikan? EmptyEilen kello 8:18 am kirjoittaja Hellevi

» 1.Tim. 2: 11-15 Nainen opettajana
Kuka omistaa Amerikan? EmptyTo Helmi 22, 2024 7:15 pm kirjoittaja Morosus

Helmikuu 2024
MaTiKeToPeLaSu
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829   

Kalenteri Kalenteri


Kuka omistaa Amerikan?

Siirry alas

Kuka omistaa Amerikan? Empty Kuka omistaa Amerikan?

Viesti kirjoittaja Vierailija Ti Heinä 04, 2023 8:03 am

Amerikan omistajuus siirtynyt Jumalalta saatanalle by Daymond Duck 1.7.2023Aikainmerkit näyttävät nyt siltä, että kristillinen Amerikka on mennyttä pahojen ihmisten toimesta, jotka ovat saatanan vaikutuksen alaisuudessa kaapanneet entisen kristillisiä arvoja vaalineen supervallan. Näin sanoo pastori Daymond Duck tuoreessa suomentamassani profetiapäivityksessä Rapture Ready -sivustolla, jossa paljon ajankohtaisista tapahtumista Raamatun profetian valossa.

-----------------

Kuka omistaa Amerikan?


(Who Owns America?) :: By Daymond Duck
Published on: July 1, 2023 by RR10 Category: Daymond Duck, General Articles
https://www.raptureready.com/2023/07/01/who-owns-america-by-daymond-duck/


Kesäkuun 21:senä 2023 Western Journal raportoi, että O'Keefe Media Group'issa työskentelevä salainen toimittaja videokuvasi salaa useita BlackRock'in rekrytoijan haastatteluja.

(Huomaa: BlackRock on maailman suurin sijoituspalveluyritys, sillä on noin 10 biljoonan dollarin edestä omaisuutta ja sillä on enemmän varoja kuin millään valtiolla maan päällä lukuunottamatta Yhdysvaltoja ja Kiinaa. Artikkelin mukaan rekrytoija sanoi, että BlackRock tunnetaan nimellä "yhtiö joka omistaa maailman", koska he omistavat ja hallitsevat huomattavan määrän osakkeita lähes kaikissa suurissa yrityksissä Yhdysvalloissa ja monissa muissa osissa maailmaa kaikilla toimialoilla, mukaan lukien Amazon, Apple, Microsoft, Google, Tesla, Coca-Cola, Moderna, Johnson & Johnson, Exxon Mobil, Fox Corporations, Visa, Chevron, JPMorgan Chase, Walmart ja monet muut.)

Tässä on jotain siitä, mitä BlackRock'in rekrytoija sanoi videolla (hänen ja minun sanoillani): Se, joka todella on vastuussa, ei ole maan presidentti, vaan se, joka hallitsee presidentin lompakkoa.

Hedge-rahastot, BlackRock, pankit. Nämä kaverit hallitsevat maailmaa. He ostavat poliitikkoja. Sitä kutsutaan kampanjarahoitukseksi. 10 000 dollarilla voit ostaa Yhdysvaltain senaattorin. Ei ole väliä kuka voittaa. He ovat taskussani tässä vaiheessa. Tiedän mitä tapahtuu, koska rekrytoin ihmisiä tekemään näitä asioita. Tässä on linkki artikkeliin (varoitus, se sisältää mautonta kielenkäyttöä):

https://www.westernjournal.com/undercover-video-exposes-blackrock-recruiter-bragging-little-takes-buy-senator/ ff_source=Email&ff_medium=newsletterWJ&ff_campaign=dailyam&ff_content=western-journal

(Minun mielipiteeni: En voi vahvistaa, että BlackRock'in värvääjän lausunnot ovat oikeita, mutta' sanon uskovani, että Amerikka on myyty ihmisille, jotka ovat Saatanan vaikutuksen alaisena. Amerikka ei ole enää Jumalan alainen kansakunta. Tämä sopii Raamatun profetiaan, se on merkki siitä, että Tempaus ja Ahdistuksen aika ovat lähellä, ja Jumala ottaa pian takaisin luomakuntansa.)

(Lisää: 26. kesäkuuta 2023 kerrottiin, että presidentti Biden tapasi äskettäin (22. kesäkuuta 2023) Intian pääministerin Mod'in, ja Biden sanoi: "Myin paljon valtionsalaisuuksia ja jaoimme kasan erittäin tärkeitä asioita." Raportin mukaan Biden'in tunnustus, että hän myi paljon valtionsalaisuuksia, on kokouksen kopioissa Valkoisen talon osalta. Hän on joko erittäin epäpätevä, äärimmäisen korruptoitunut tai molempia.)

(Tiedoksi: Viimeisistä päivistä Paavali sanoi: "Mutta pahat ihmiset ja petturit menevät yhä pitemmälle pahuudessa, eksyttäen ja eksyen" (2. Tim. 3:1-13).

Tässä on joitain viimeaikaisia tapahtumia, jotka osoittavat, että olemme lähestymässä Tempausta ja Ahdistuksen aikaa.

Ensinnäkin, koskien maailmanlaajuista digitaalista tunnistetta (ID), yhden maailman valuuttaa ja käteisvapaata yhteiskuntaa: 20. kesäkuuta 2023 raportoitiin, että:

> Kansainvälisen valuuttarahaston (IMF) toimitusjohtaja Kristalina Georgieva sanoi, että IMF työskentelee maailmanlaajuisen digitaalisen keskuspankkirahan (CBDC) parissa, joka voi tehdä rajat ylittävistä maksuista "halvempia ja nopeampia" samalla kun se vähentää tarvittavien välittäjien määrää.

> Georgieva ehdotti, että maailmanhallitus voisi auttaa luomaan maailmanvaluutan, koska jokaisen maan on noudatettava samoja sääntöjä.

> IMF:n varatoimitusjohtaja Bo Li sanoi, että CBDC:n transaktiotietoja (rekisteri siitä, mitä ihmiset ostavat ja myyvät) voitaisiin käyttää samalla tavalla kuin Kiinassa sosiaalisten luottopisteiden luomiseen.

> Maailman talousfoorumin (WEF) raportin mukaan jotkin maat ymmärtävät, että digitaalinen tunniste on luotava ennen kuin jäljitettävä CBDC syntyy.

> WEF:n raportissa sanotaan, että vaikka ihmisiltä ei lain mukaan vaadita digitaalista tunnistetta, heidät voidaan pakottaa hankkimaan sellainen estämällä heiltä pääsy tavaroihin ja palveluihin (estämällä heiltä oikeus ostaa ja myydä) ilman sitä.

Tämä kuulostaa hyvin paljolti Ilmestyskirjan luvussa 13 kuvatun järjestelmän alkuasteelta, mutta se tulee IMF:ltä ja WEF:ltä, ei Raamatusta.

Tässä linkki artikkeliin:

https://www.lifesitenews.com/news/international-monetary-fund-working-hard-on-a-global-central-bank-digital-currency-platform/?utm_source=digest-world-2023-22&utm_medium=email

Toiseksi, koskien maailmanlaajuista digitaalista tunnistetta, joka on yhdistetty digitaaliseen keskuspankkirahaan (CBDC): 21. kesäkuuta 2023 raportoitiin, että Antonio Guterres, YK:n pääsihteeri, haluaa kansakuntien hyväksyvän maailmanlaajuisen digitaalisen tunnisteen, joka yhdistetään kaikkien pankkitileihin The Summit for the Future -tapahtumassa syyskuussa 2024.

Tämä on lisäyksenä hänen vaatimukseensa globaalista henkilöllisyystodistuksesta, joka sisältää tietoa ihmisten terveydenhoidosta, näkemyksistä ilmastonmuutokseen, näkemyksistä sukupuolten tasa-arvoon, jne.

Hän haluaa tämän tiedon, jotta YK voi käsitellä niitä, jotka horjuttavat totuutta ja levittävät valheita (ihmiset, jotka ovat ristiriidassa YK:n epärehellisen propagandan kanssa).

(Lisätietoa: 22. kesäkuuta 2023 ilmoitettiin, että Kiinan kansalaisilta vaaditaan kasvokuvaus ja heidän on oltava hyvässä pistetilanteessa Kiinan sosiaalisen luottopistejärjestelmän piirissä, jotta he voivat ostaa bensiiniä ajoneuvoihinsa.)

(Lisätietoa: 25. kesäkuuta 2023 kerrottiin, että Federal Reserve Bank New Yorkissa on vaivihkaa ottanut käyttöön digitaalisen dollarin (CBDC). Pian he valvovat ja säätelevät, kuinka newyorkilaiset käyttävät rahojaan, ja se voi levitä muihin pankkeihin kuukausien sisällä.)

(Tiedoksi: Jotkut eivät näytä ymmärtävän, että Pedon merkki ei tarkoita sitä, että kaikilla on erilainen globaali ID-numero, joka on yhdistetty heidän pankkitiliinsä. Pedon merkki tarkoittaa, että kaikki ottavat saman numeron (Antikristuksen numero; 666), hänen nimensä tai hänen Merkkinsä (Ilm. 13:16-18). Se tapahtuu keskellä Ahdistuksen aikaa. Emme ole Ahdistuksen ajassa. Kukaan ei ole vielä vahvistanut 7 vuoden liittoa (Covenant).

Antikristus ei voi nousta ennen kuin pidättäjä (todellinen kirkko, jossa Pyhä Henki asuu) on täällä. Mutta jokaisella, jolla on eri numero (globaali ID) yhdistettynä pankkitiliinsä, on suuri askel sellaisen järjestelmän kehittämisessä, joka edellyttää ihmisten ottavan Antikristuksen numeron, nimen, tai Merkin keskellä Ahdistusta. Antikristuksen järjestelmä kaiken ostamisen ja myymisen seuraamiseksi on "alkamassa toteutua". Äläkä ota tätä kevyesti. Ne, jotka ottavat Merkin, eivät koskaan pelastu; Ilm. 14:9-11).

Kolmanneksi,
koskien maailmanhallitusta: 26. kesäkuuta 2023 kerrottiin, että sen lisäksi, mitä kansakunnat jo tekevät, Ranskan presidentti Emanuel Macron haluaa globaalin veron torjuakseen ilmaston lämpenemistä ja köyhyyttä (kuulostaa globaalilta hyvinvointijärjestelmältä).

Neljänneksi, koskien totuuden turmelemista ja valheiden levittämistä: Sen jälkeen, kun äänestys epäonnistui moittimaan ja sakottamaan ankarasti kongressiedustaja Adam Schiff'iä valehtelusta, Amerikan suuren yleisön harhaanjohtamisesta ja tekemään sopimattomaksi kongressin jäsenen Hillary Clinton'in väärän väitteen johdosta, jonka mukaan Trump teki yhteistyötä Venäjän kanssa, niin ankara sakko hylättiin, pidettiin toinen äänestys ja se meni läpi.

Adam Schiff on nyt sensuroitu Yhdysvaltain edustajainhuoneen toimesta, ja edustajainhuoneen eettinen komitea tutkii hänet.

Johtajiemme olisi hyvä muistaa, että joskus tulee palkkapäivä.

Viidenneksi,
koskien korruptiota ja Amerikan taantumista: Kesäkuun 21. päivänä 2023, erikoissyyttäjä John Durham todisti kongressille Hillary Clinton'in väärästä väitteestä, että Trump teki yhteistyötä Venäjän kanssa, ja häneltä kysyttiin: "Kuinka kauan luulet, että tämä maa selviytyy kaksitasoisessa oikeusjärjestelmässä, joka pyrkii vainoamaan ihmisiä johtuen heidän poliittisista vakaumuksistaan?

Durham vastasi: "En usko, että asiat voivat mennä tästä enää kovin paljon pitemmälle, kun otetaan huomioon, että lainvalvontaviranomaiset, erityisesti FBI tai oikeusministeriö, ylläpitävät kaksitasoista oikeusjärjestelmää. Kansakunta ei voi pysyä pystyssä tällaisten olosuhteiden alla."

Ymmärtääkseni Durham sanoi, että Yhdysvallat on jakautunut valtio, ja se kaatuu, jos jotain ei tehdä nopeasti Washingtonin kaksitasoisen oikeusjärjestelmän suhteen.

(Lisätietoa: 25. kesäkuuta 2023 kerrottiin, että entinen FBI:n analyytikko tuomittiin 46 kuukaudeksi vankeuteen noin viikkoa aiemmin salattujen asiakirjojen hallussapidosta. Artikkelin kirjoittaja Jim Hoff kysyy: "Entä Hillary, Mike Pence ja Joe Biden?).

Kuudenneksi, Googin ja Maagogin taistelusta: Kirjoitan tätä 24. kesäkuuta 2023, ja se on 1. heinäkuuta 2023, kunnes se julkaistaan, mutta Venäjällä on meneillään kapina, Vladimir Putin ja jotkut hänen henkilökunnastaan ovat paenneet Moskovasta, ja ihmiset soittavat minulle ja lähettävät sähköpostia saadakseen mielipiteeni siitä mitä on tapahtumassa.

On liian aikaista sanoa, mutta sen kerron, että olen tilastojen kärjessä sanoessani, että EU tulee hallitsemaan Uutta maailmanjärjestystä aikakauden lopussa, ja ihmiset kysyvät minulta usein: "Entä Venäjä ja Kiina?"

Meidän on ymmärrettävä, että Jumalan Sana on totta, ja sen täytyy toteutua juuri niin kuin Hän sanoo.

Jos Hänen on puututtava Venäjään, Kiinaan, Yhdysvaltoihin tai mihin tahansa muuhun valtioon saadakseen EU:n hallitsevaan asemaan, Hän voi ja tekee sen, eikä Hän tarvitse paljon aikaa sen tekemiseen.

Jotain, mitä pidän mielenkiintoisena, on se, että Googin armeija alkaa taistella keskenään, kun he hyökkäävät Israeliin (Hes. 38:21), ja Venäjän armeijassa on nykyään kilpailevia ryhmittymiä.

On monia syitä olla huolissaan, mutta Jumala hallitsee, eikä Venäjä/Kiina tule johtamaan Uutta maailmanjärjestystä.

Kymmenen kuningasta täytyy ilmestyä ensin, kolme niistä kaadetaan, ja ne kaikki luovuttavat valtansa Antikristukselle.

Antikristus tulee niiden ihmisten keskuudesta, jotka tuhosivat Israelin vuonna 70 jKr (EU, jota kutsutaan myös elvytetyksi Rooman valtakunnaksi).

Venäjä ei ole tuomittu, jännitteet ovat korkealla, ja Putin voi selviytyä tai sitten ei.

Mutta Venäjä ryhmittyy uudelleen, ja Jumala vetää hänet Israelin vuorille vuotten lopulla ja viimeisinä päivinä, ja heikentynyt Venäjä tulee olemaan näyttämöllä Antikristuksen saapuessa.

Monet profetianopettajat ajattelevat Putin'in olevan Goog, mutta me emme tiedä sitä, ja jos hän on, hänen täytyy kuolla Israelin vuorilla (Hes. 39:11), ei kapinassa Venäjällä.

Myös se tosiasia, että Goog haudataan Israeliin, on todiste siitä, että hän ei ole Antikristus, koska Antikristus heitetään elävältä Tulijärveen, eikä häntä haudata Israeliin (Ilm. 19:20).

Kaksi erilaista johtajaa, joiden elämä päättyy kahdella eri tavalla, on todiste siitä, että Googin/Maagogin taistelu ja Harmagedonin taistelu ovat kaksi eri sotaa.

Toinen ero näiden kahden sodan välillä on se, että Googin ja Maagogin taistelu on 10 maan hyökkäys Israelia vastaan, mutta Harmagedonin taistelussa on Antikristuksen alainen maailmanlaajuinen armeija.

(Päivitys: Kapina päättyi noin 2-3 tuntia sen jälkeen, kun kirjoitin yllä olevan. Se on minun mielipiteeni ja aika näyttää.)

(Lisää: Kesäkuun 26:ntena 2023 Yhdysvallat ilmoitti lähettävänsä vielä 500 miljoonaa dollaria Ukrainalle vastahyökkäystä varten Venäjää vastaan.)

Seitsemänneksi,
24. kesäkuuta 2023 ilmoitettiin, että Yhdysvaltain maatalousministeriö on hyväksynyt laboratoriossa kasvatetun lihan myynnin Yhdysvaltain supermarketeissa ja ravintoloissa.

Tämä on osa Yhdysvaltain hallituksen ratkaisua ilmastonmuutokseen.

(Mielipiteeni: Olen kuullut ihmisten sanovan, että he eivät syö feikkilihaa, matoja tai ötököitä, mutta jos on valittava sen ja nälkiintymisen välillä, monet syövät näitä tarvikkeita selviytyäkseen, ja tiedämme, että Tempauksen jälkeen tulee kauhea globaali nälänhätä.)

Kahdeksanneksi
, koskien suhteiden normalisointia Israelin ja Saudi-Arabian välillä: 25. kesäkuuta 2023 Israelin ulkoministeri sanoi uskovansa, että se tapahtuu ennen maaliskuuta 2024.

Jos näin on, se olisi suuri askel kohti rauhanliittoa Israelin ja arabien välillä.

Tiedoksi: Jumala ei lähetä ketään helvettiin (me kaikki olemme syntyneet syntisen luonnon kanssa ja meidät on määrätty menemään sinne, koska teemme syntiä), mutta Jumala tarjoaa jokaiselle tien Taivaaseen.


Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.
Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa