Vapaasana


Join the forum, it's quick and easy

Vapaasana
Vapaasana
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 

 


Rechercher Tarkennettu haku

Viimeisimmät aiheet
» Kaunis uskonto
Eksorkistit - demonien ulosajajat EmptyMa Syys 25, 2023 7:31 pm kirjoittaja Morosus

» Tukholman suomalainen helluntaiseurakunta
Eksorkistit - demonien ulosajajat EmptyMa Syys 25, 2023 4:12 pm kirjoittaja Rea Aalto

» Korkeamman toivon tason sivuuttaminen
Eksorkistit - demonien ulosajajat EmptyMa Syys 25, 2023 7:30 am kirjoittaja Vierailija

» Oikea apostoli on surkea apostoli kuulijoittensa tähden
Eksorkistit - demonien ulosajajat EmptySu Syys 24, 2023 7:30 am kirjoittaja Vierailija

» Onko Pelastajasi palvelutehtäväsi vai Herra Jeesus?
Eksorkistit - demonien ulosajajat EmptyLa Syys 23, 2023 7:02 am kirjoittaja Vierailija

» Olenko vihamiehesi kun puhun sinulle totuutta?
Eksorkistit - demonien ulosajajat EmptyLa Syys 23, 2023 6:58 am kirjoittaja Vierailija

» C.O. Rosenius // Katso, käsiini olen minä sinut piirtänyt. Jes. 49:14.
Eksorkistit - demonien ulosajajat EmptyPe Syys 22, 2023 1:16 pm kirjoittaja jarrut

» Kelle olemme kyyneleemme velkaa? Kuolemansurun moraalisesta merkityksestä
Eksorkistit - demonien ulosajajat EmptyPe Syys 22, 2023 1:01 pm kirjoittaja jarrut

» Jmalan valtakunta on kuin suuri sairaala
Eksorkistit - demonien ulosajajat EmptyTo Syys 21, 2023 12:47 pm kirjoittaja jarrut

Syyskuu 2023
MaTiKeToPeLaSu
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Kalenteri Kalenteri


Eksorkistit - demonien ulosajajat

5 posters

Siirry alas

Eksorkistit - demonien ulosajajat Empty Eksorkistit - demonien ulosajajat

Viesti kirjoittaja jarrut Ti Huhti 15, 2014 11:30 am


Onko Uskovaisissa demoneja?
Onko Sinusta ajettu demoneja tai riivaajia?


Lue:


---”Eksorkistien” tiimi
Jos minulla oli vielä epäilyksiä bashamilaisuutta kohtaan, niin ne suurimmaksi osaksi hälvenivät, kun mainitsemani veli johdatti minut Helsingissä toimivaan ryhmään, joka oli erikoistunut sairaitten puolesta rukoilemiseen ja "eksorkismiin”. Ryhmän kantajoukkona oli neljä 55—65 –vuotiasta naishenkilöä. Kun katselin näitä miellyttäviä ja arvokkaita naisia, jotka kaikki kuuluivat evankelis-luterilaiseen kirkkoon, ja joista yksi oli seurakunnan lehtori (Olavi Peltolan saama tieto Paavo Hiltuselta, että tämä nainen on Ulla-Christina Sjöman), en voinut olla ihmettelemättä, mikä oli saanut heidät ryhtymään näin raskaaseen tehtävään. Lieneeköhän kirkko valtuuttanut heitä tällaiseen toimintaan?'

Naiset kertoivat toimineensa Bashamin ja Brooksin kir­jojen ohjeiden mukaan jo viiden vuoden ajan ajaen ulos riivaajia. Lehtori kertoi karkottaneensa ihmisistä peräti 2000 demonia tänä aikana! Hieman tätä laskemista ihmet­telin muistellen Daavidin syntiä (1 Ak 21) ja Jeesuksen sanaa Mt 7: 22, 23 voimateoilla kerskumisesta. Noviisina tällä uudella alueella en kuitenkaan rohjennut sanoa mitään.

Erääksi syyksi sille, että niin monet uskovat luulevat heissä olevan pahoja henkiä, McAlister mainitsee joukko­psykoosin. Kysymyksessä on eräiden kristillisten piirien muotivillitys. On helppo mennä joukon mukana. Jollei mene mukaan, voidaan pitää hengellisesti velttona tai pahempanakin. "Joukossa tyhmyys tiivistyy", sanotaan. Koska kaikki lähimmät ystäväni näin uskoivat, en tahtonut olla muita epäilevämpi, poiketa ryhmästä. Tämä oli turval­linen arvokas yksityiskoti. Nämä olivat herttaisia, miellyt­täviä ihmisiä. Vanhempia uskovia, joilla täytyi olla perus­teita väitteilleen. Kokeneita sielunhoitajia. Heillä oli armolahjoja (?).

Mutta kukaan meistä ei tuntenut vihollisen voimaa, ja niin menimme kaikki harhaan.
Olen karvaasti saanut opetella läksyä: "Älkää uskoko ystävää, älkää luottako uskottuun" (Mka 7: 5). En kuiten­kaan halua ketään tuomita, he tekivät tätä saatanan pettä­minä kuten minäkin, kuvitellen auttavansa ihmisiä. Olin vapaaehtoisesti, uteliaisuudesta, antanut itse pettää itseäni. En voinut syyttää muita kuin itseäni.
Kyselin naisilta heidän työstään.

Miten ihmiset löysivät tähän yksityiskotiin? Kirkossa pidettyjen parantamiskokousten tiimoilta.
Olivatko he uskovia vai uskomattomia? Sekä että, eroa ei tehty. Rukoiltiin molempien puolesta ja ajettiin riivaajia ulos sen mukaan kuin ihmiset halusivat.

Voiko uskovissakin olla riivaajia? Totta kai, ja usein juuri Pyhällä Hengellä täytetyissä. Naiset kertoivat useita esimerkkejä.

Miten saatiin selville, että jossakin henkilössä oli pahoja henkiä? Kolme näistä neljästä naisesta ilmoitti, että heillä oli lahja saada asia selville rukoillessaan (he kutsuivat lahjaa joko "henkien erottamisen lahjaksi' tai "tiedon sanaksi"). Yksi naisista oli nimenomaan erikoistunut tähän ”tunnistamistyöhön", jota hän teki omassa kodissaan ennen tilaisuutta. Luettelon saattoi sitten vielä toinen tar­kistaa.

Näin saatiin paperille kirjoitettu luettelo, joka käsitti esim. sellaisia henkien nimiä, kuin edellä on kerrottu. Luettelo saattoi käsittää jopa 20—30 nimeä, ehkä enem­mänkin. Toisissa oli vain muutamia.

Erikoista oli, että noudattaen Brooksin kirjasta lukemiani ohjetta, ensimmäisenä luettelossa oli "valtiasde­moni", ja sitten pienemmät järjestyksessä. Eksorkismi onnistui vain, jos väkevin saataisiin ensiksi ulos. Siksi oikean luettelon saaminen etukäteen oli tärkeätä. Tämän luettelon mukaan sitten toimittiin "istunnossa".

Toimiko tämä systeemi? Kyllä, epäonnistumisia oli vain harvoin sattunut.
Miten ulosajaminen sitten tapahtui? Siihen erityisesti kaksi naisista oli saanut valtuudet. He toimivat aina yhdessä. Toinen heistä, uskossaan vahvempi, luettelon mukaan käski henkiä ulos.

Myöhemmin olin pari kertaa tällaisessa tilaisuudessa ja havaitsin, että molemmat naiset ensin yleisesti rukoilivat tuolissa istuvan "potilaan" puolesta ja sitten laskivat kumpikin kätensä hänen olkapäälleen ja alkoivat kielillä puhuen käskeä henkiä ulos. Heidän kertomansa mukaan henki tuli ulos toisen naisen suun kautta! Hän kuulemma tiesi sen ja riensi silloin kylpyhuoneeseen oksentamaan hengen ulos! "Potilas" sen sijaan pääsi vähällä vaivalla. Hän vain istui paikallaan luultavasti tuntematta tai tietä­mättä enempää. Koko "istunto" kesti muutaman minuutin, vaikeissakin tapauksissa vain tunnin verran. Samana päi­vänä saattoi olla potilaiden jono odottamassa. Käsittelyä jatkettiin, kunnes naiset väsyivät.
Entä tulokset? Sen suhteen naisilla tuntui olevan vahva usko.

"Potilaat" olivat "vapautuneet" oireistaan. Palasi­vatko he uudelleen? Kyllä, menettelyä täytyi joskus toistaa montakin kertaa, kunnes kaikki henget oli varmasti ajettu ulos.

Mistä sen tiesi? Herra sen heille ilmoitti. Naiset korosti­vat lopuksi Raamatun sanaa Mt 12: 43-45, jossa kehote­taan täyttymään Hengellä ulosajamisen jälkeen, muuten henki voi palata takaisin. He rukoilivat joka kerta, että Herra täyttäisi syntyneen tyhjiön.

Naisten innostus ja usko oli vakuuttavaa, joskin tässä oli piirteitä, jotka tuntuivat hupsuilta. Mutta onhan muussakin hengellisessä työssä liioitteluja ja persoonallisia poikkeami­sia, miksei tässä? Jos halusin päästä eteenpäin, minun oli ilmeisesti ummistettava silmäni virheiltä. Se heidän sanansa minua jäi kuitenkin askarruttamaan, että he olivat viiden vuoden kuluttua olleet pakotettuja lopettamaan säännöllisen toimintansa "ahdistuksensa takia". Sen nyt hyvin, itse ahdistukseen jouduttuani, ymmärrän! Nyt he enimmäkseen antoivat kirjeitse neuvoja ja harjoittivat esi­rukoustoimintaa.
Erityisesti mietin, miksi käskemistä piti toistaa pitkiä aikoja ja miksi ulosajamisessa puhuttiin kielillä. Basham, jota myös tämä kohta näyttää askarruttaneen, selitti sen siten, että se aika ei vielä ollut tullut, jolloin yksi käskysana riitti, kuten Jeesuksella. Hänhän ajoi henget ulos sanalla (Mt 8: 16). Nimien kysyminen tuntui myös oudolta, mutta Mk 5: 9 kertoi Jeesuksen näin tehneen."Potilaita"
Mutta minun on vielä kerrottava, mitä tapahtui kahdelle nuorelle ystävälleni ja miten saatana lopullisesti sai minut vakuuttuneeksi. Nämä tapaukset se näytti valinneen näyt­tämökseen. Kutsuin nuoren, jolle olin kirjoittanut uudesta löydöstäni ja joka innolla oli siihen tarttunut kertoen jo ennenkin uskoneensa, että asia oli todellakin niin kuin olin kuvitellut, naisten tiimiin. Tulos oli se, että hänestä kerrot­tiin ajetun ulos kymmenkunta riivaajaa. Tämä tietenkin vahvisti "uskoani". Nuori mies oli iloinen ja todisti kokouksessakin "parantumisestaan."

Toinen tapaus oli vielä vaikuttavampi. Kysymyksessä oli mies, jonka avioliitto oli epäonnistunut hänen väkivaltai­suutensa takia. Mitään muuta syytä eivät mies, eikä myös­kään vaimo, jonka kanssa myös keskustelin, esittäneet. Mies oli elävässä uskossa ja Hengellä täytetty ja kärsi tästä pahasta taipumuksestaan ja teki siitä jatkuvasti paran­nusta. Silti hän saattoi aivan mitättömästä syystä raivostua ja pahoinpidellä rumasti vaimoaan ja uskovaista vanhaa äitiään. Kun hän kerran oli tällaisen kohtauksen jälkeen lähtenyt kotoaan, äiti soitti hädissään minulle, että hän voisi epätoivossaan tehdä pahaa itsellensä.

Viivyin rukouksessa pitkään ja kysyin, olisiko hänessä joku paha henki. Olin saavinani vastauksen "väkivallan henki". Kutsuin miehen kotiini. Ennen kuin hän tuli kuulin rukouksessa äänen sanovan: "Sellaista mitä tänään näet et ole koskaan ennen nähnyt".

Nyt tiedän, että kysymyksessä oli saatana, mutta silloin luulin ääntä Jumalan ääneksi. Sain siitä valtavasti uskoa toimia sillä tavoin kuin lukemani kirjat ja tiimi olivat opettaneet. Kun mies sitten tuli kotiini sanoin hänelle vakuuttavasti, että hänessä oli paha henki ja että tulisin ajamaan sen ulos. Mies vastasi, että se kyllä sopisi. Polvis­tuimme ja käskin Jeesuksen nimessä "väkivallan hengen" Iähteä ulos miehestä. Seuraus oli hämmästyttävä. Iso mies retkahti selälleen matolle ja alkoi kiemurrella valitellen. Mieleeni tuli, miten Jeesus oli ajanut ulos demonin pojasta ja miten henki oli kouristanut poikaa ja huutanut ennen ulos lähtemistään (Mk 9: 26). Sanoin pariin kertaan vielä käskysanan ja mies nousi ylös silmin nähden helpottu­neena. Tällä oli suuri merkitys "uskolleni". Minusta tuntui siltä kuin olisin kasvanut kymmenen senttiä, ja olin pitkän aikaa kuin huumeessa.

Seuraavien viikkojen aikana vielä pari kertaa sain nähdä ihmisen kaatuvan maahan käskysanan sanoessani, ja luulin riivaajan lähteneen. Valtaosa "tapauksista" oli kuitenkin pettymyksiä, joissa ei mitään näkyvää tapahtunut. Lohdu­tin kuitenkin itseäni sillä, että eivät muutkaan kertoneet aina jotain näkyvää tapahtuvan. Pienikin helpotus riittäisi.
Työtoverini kanssa otimme vastaa "potilaita", joita luoksemme tuli jatkuvasti, niin että aikamme alkoi olla varattu, ja väsymys vaivasi. Mutta lohdutimme itseämme sillä, että olimme tekemässä suurta ja arvokasta työtä "uranuurtajina" seurakuntien nukkuessa. Meidän oli kan­nettava taakkamme "likaisessa työssämme", ja saisimme siitä palkkamme. Organisoin taaksemme rukouspiirin, joka rukoili meidän ja "potilaiden" puolesta vuorokauden ympäri, yksi aina tunnin kerrallaan.

Löysin Raamatusta mielestäni paljon todisteita uuden opin puolesta enkä enää epäillyt sen todenperäisyyttä. Mitä useammin siitä puhuin julkisesti sitä vakuuttuneemmaksi itse tulin.

Myöhemmin olen ihmetellyt, miksi kukaan ei tullut minua noina viikkoina varoittamaan, ja miten pinnallisia uskovat ovat Raamatun tuntemisessa. Kaikissa 3-4 seurakunnassa, joissa asiasta ehdin puhua, ennen kuin Herra minut pysäytti, minut otettiin suurella innostuksella vas­taan aivan kuin kysymyksessä todella olisi ollut joku "uusi evankeliumi", joka olisi ratkaisu heidän pelkoihinsa ja vaivoihinsa. Kaikkialla tuntui olevan uskovia, jopa Hen­gellä täytettyjä, joilla oli samanlaisia vaikeuksia: useimmiten seksuaalisia vaikeuksia sekä masennusta ja pelkoja. He olivat tavattoman herkkiä uskomaan, että takana todella oli paha henki ja että sen ulosajaminen toisi helpotuksen. Ilman tällaista kenttää ja vastaanottavaisuutta tällainen oppi ei menestyisi päivääkään.Ansassa
En tiennyt, että olin joutunut juuri sellaiseen ansaan, jonka kiusaaja viritti Jeesukselle erämaassa ja jonka Hän voitti. Sehän oli sanonut: "Jos sinä olet Jumalan Poika, niin käske näiden kivien muuttua leiviksi"---Lue kirjoitus vakavuudessaan ja kokonaisuudessaan täältä:

https://vapaasana.swedishforum.net/t325-paavo-hiltunen-siunauksia-syvyydesta?highlight=Paavo+Hiltunen
jarrut
jarrut

Viestien lukumäärä : 2598
Join date : 24.10.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

Eksorkistit - demonien ulosajajat Empty Puoskarit puoskaroivat

Viesti kirjoittaja jarrut Ti Huhti 15, 2014 11:51 am

UskonSanan oppien edustajat pitävät näitä riivaajien ulosajamisasioita tavallisina näytenumeroina kokouksissa. Olkoon kysymyksessä uskovaiset tai ei uskovaiset.

Seurauksena on monen kohdalla pysyvä vammautuminen, jota sitten ajetaan ulos riivaajana, uudelleen ja uudelleen. Vaikka ei todellisuudessa mitään riivaajia ole, ihminen sairastuu sielultaan pysyvästi, ellei saa ulkopuolista apua, asiaa tuntevilta ihmisiltä. Psykiatriakaan ei voi heitä auttaa, eikä mikään lääkitys. Terve oppi asiosta olisi apu, mutta kun terveitä opettajiakaan ei niin vain löydy, ja kyseisten ihmisten sielunhoito on pitkäaikainen prosessi.

Oletko Sinä joutunut jonkun Puoskaroitavaksi?
jarrut
jarrut

Viestien lukumäärä : 2598
Join date : 24.10.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

Eksorkistit - demonien ulosajajat Empty Tässä on eräs eksorkisti

Viesti kirjoittaja jarrut Ke Huhti 16, 2014 4:01 am

jarrut
jarrut

Viestien lukumäärä : 2598
Join date : 24.10.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

Eksorkistit - demonien ulosajajat Empty Vs: Eksorkistit - demonien ulosajajat

Viesti kirjoittaja Rea Aalto Ke Huhti 16, 2014 4:48 am

Monet väittävät että heistä on ajettu tai että he itse ovat ajaneet riivaajia, ja että he ovat nähneet kuinka ihminen on siinä tilanteessa tärissyt, sätkynyt , kiemurrellut lattialla
ja että se olisi merkki siitä että niitä ns riivaajia, demoneja todellakin on/oli ihmisessä.
Nämäkin fyysiset merkit ovat vain eksyttäjähenkien, vainajahenkien  matkimista ja hämäämistä aivan kuten kaatumisilmiöissä, kun väitetään että Jumalan Pyhä Henki  muka antaisi fyysisiä kokemuksia
ja että ne olisivat siunauksia.

Mooses teki ihmeitä Jumalan voimalla ja Egyptin noidat tekivät kaikkia niitä ihmeitä
paitsi yhtä he eivät kyenneet matkimaan, elämän aikaansaamista.Egyptin noidatkin matkivat ihmeitä, vainajahenkien, eksyttäjähenkien voimasta.

Rea Aalto

Viestien lukumäärä : 541
Join date : 23.10.2013
Ikä : 73
Paikkakunta : Ruotsi

Takaisin alkuun Siirry alas

Eksorkistit - demonien ulosajajat Empty Näytenumeroina

Viesti kirjoittaja Hellevi Raitosalo Ke Huhti 16, 2014 5:34 am

Näytenumeroina esitettävät riivaajien ulosajoseremoniat
ovat 99,9% valitettavasti vain karismaattista huijausta.
Murhemielellä on mainittava kärsivien ihmisten puolesta,
että kaikki tuon suuntainen toiminta on vain PR esitystä,
että puoskarikunta saisi itselleen mainosta.
Että rahantulo kasvaisi.
Älkää uskoko kaikkea, mitä Jeesuksen nimessä tehdään.
Älkää eksykö.
Hellevi Raitosalo
Hellevi Raitosalo

Viestien lukumäärä : 434
Join date : 23.10.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

Eksorkistit - demonien ulosajajat Empty Vs: Eksorkistit - demonien ulosajajat

Viesti kirjoittaja Admin To Huhti 17, 2014 3:53 pm

Ruotsinkielisellä sivustolla näkyy demonien ulosajamista.Tätäkö nykyajan kristinusko on?

http://www.vaknasverige.se/2013/12/13/ondaandraikyrkan/

Admin
Admin

Viestien lukumäärä : 136
Join date : 23.10.2013
Ikä : 73
Paikkakunta : Ruotsi

https://vapaasana.swedishforum.net

Takaisin alkuun Siirry alas

Eksorkistit - demonien ulosajajat Empty Vs: Eksorkistit - demonien ulosajajat

Viesti kirjoittaja jukkapekka83 Pe Huhti 18, 2014 6:48 pm

Karismaattisuudessa tapahtuu paljon riivaajien ulosajoa. Monet ihmiset menevät täysillä näihin mukaan.
Monet ihmiset esim tukevat rahallisesti Pirkko Jalovaaran rukousystäviä ja luulevat saavansa suuria siunauksia kun rahallisesti tukevat tätä eksyttäjää.
jukkapekka83
jukkapekka83

Viestien lukumäärä : 26
Join date : 24.10.2013
Ikä : 40
Paikkakunta : Oulu

Takaisin alkuun Siirry alas

Eksorkistit - demonien ulosajajat Empty Vs: Eksorkistit - demonien ulosajajat

Viesti kirjoittaja Admin La Huhti 19, 2014 7:48 am

Niin kauan kuin ihmiset maksavat puoskareille ja huijareille, niin kauan he myös jatkavat toimintaansa.
Pirkko Jalovaara mm on kerännyt suuret omaisuudet petkuttamalla ihmisiä!

Admin
Admin

Viestien lukumäärä : 136
Join date : 23.10.2013
Ikä : 73
Paikkakunta : Ruotsi

https://vapaasana.swedishforum.net

Takaisin alkuun Siirry alas

Eksorkistit - demonien ulosajajat Empty Aiheesta

Viesti kirjoittaja Hellevi Raitosalo Pe Huhti 28, 2017 10:58 am

Admin kirjoitti:Niin kauan kuin ihmiset maksavat puoskareille ja huijareille, niin kauan he myös jatkavat toimintaansa.
Pirkko Jalovaara mm on kerännyt suuret omaisuudet petkuttamalla ihmisiä!

Nyt kun Pirkko Jalovaara ei nää touhua riivaajien ympärillä, on turha luulla että
näytösnumerot olisivat loppuneet. Aina tulee uusia, Pirkko Vesavaara on yksi,
ja kaikki uskonsanahenkiset ovat samalla linjalla.

Mitä valhetta ihmisille syötetäään, kun ei enää saarnata parannuksen tekemistä synneistä,
vaan ajetaan riivaajia! Ihminen on laittanut Elävän Jumalan syrjään ja toimii itse, tietenkin
jeesuksen nimessä, sen väärän jeesuksen, jota saa komentaa, ja joka tottelee heti.

Ihmiset sairastuvat sielutaan, näitten puoskarien käsittelyssä, niin vakavasti,
ettei edes lääketiede voi heitä auttaa.

Herätkää hyvät ihmiset! Älkää antako itseänne eksyttää, palatkaa Golgatan ristin juurelle
ja tehkää parannus synneistänne, katkeruuden henkiä ei voi ajattaa minnekään,
vaan siitä on tehtävä parannus. Vauvojen syntymisiä ei lehmien poikimisia ei
profetioissa ilmoiteta, ne tapahtuvat omalla ajallaan, joten Raitistukaa ja lukekaa
Raamatusta kuinka asiat ovat, ettei puoskarinaiset ja miehet teitä eksytä.

Jumala ei lupaile kenellekään mitään pilviä hipovaa tulevaisuutta ja suurta mainetta ja kunniaa!
Jumalan valtakunnassa suurin on kaikkien palvelija, eikä se, joka pidentää jalkoja ja käsiä
ja joka saa ihmiset hyppimään ja kirkumaan ja kiemurtelemaan maassa kuin käärmeet.

Te maksatte heille siitä, että teitä huiputetaan, te itse teette heidän touhunsa mahdolliseksi
kun annate heille varoistanne, vain siksi, että he  valhetellen lupaavat teille siunauksia,
sen mukaan mitä laitatte kolehtiin. Pini summa pieni siunaus, suuri summa suuri siunaus.

Elävältä Jumalalta ei tarvitse mitään ostaa, kaikki on lahjaa.

5 Mooses
"30:10 kun sinä kuulet Herran, sinun Jumalasi, ääntä ja noudatat
hänen käskyjänsä ja säädöksiänsä, jotka ovat kirjoitetut tähän
(Raamattuun) lain kirjaan, ja kun sinä palajat Herran, sinun
Jumalasi, tykö kaikesta sydämestäsi ja kaikesta sielustasi.

30:11 Sillä tämä käsky, jonka minä tänä päivänä sinulle annan,
ei ole sinulle vaikea täyttää eikä liian kaukana.
30:12 Se ei ole taivaassa, eikä sinun tarvitse sanoa:
'Kuka nousisi meidän puolestamme taivaaseen noutamaan
sen meille ja julistaisi sen meille, että me sen täyttäisimme?'
30:13 Se ei ole meren takana, eikä sinun tarvitse sanoa:
'Kuka menisi meidän puolestamme meren taakse noutamaan
sen meille ja julistaisi sen meille, että me sen täyttäisimme?'

30:14 Vaan sana on sinua aivan lähellä, sinun suussasi ja sydämessäsi,
niin että voit sen täyttää.

30:15 Katso, minä panen tänä päivänä sinun eteesi elämän ja hyvän, kuoleman ja pahan,
30:16 kun minä tänä päivänä käsken sinua rakastamaan Herraa, sinun Jumalaasi,
ja vaeltamaan hänen teitänsä ja noudattamaan hänen käskyjänsä, säädöksiänsä
ja oikeuksiansa, että eläisit ja lisääntyisit ja että Herra, sinun Jumalasi, siunais
i sinua siinä maassa, jota menet ottamaan omaksesi.

30:17 Mutta jos sinun sydämesi kääntyy pois etkä tottele, vaan annat
vietellä itsesi kumartamaan muita jumalia ja palvelemaan niitä,
30:18 niin minä julistan teille tänä päivänä, että te totisesti hukutte;
te ette kauan elä siinä maassa, johon sinä menet Jordanin yli,
ottamaan sen omaksesi.

30:19 Minä otan tänä päivänä taivaan ja maan todistajiksi teitä vastaan,
että minä olen pannut sinun eteesi elämän ja kuoleman, siunauksen ja kirouksen.
Niin valitse siis elämä, että sinä ja sinun jälkeläisesi eläisitte.
30:20 Rakasta Herraa, sinun Jumalaasi, kuule hänen ääntänsä
ja riipu hänessä kiinni, sillä siinä on sinun elämäsi ja pitkä ikäsi,
ja niin sinä saat asua siinä maassa, jonka Herra sinun isillesi,
Iisakille ja Jaakobille, vannotulla valalla on luvannut heille antaa."
Hellevi Raitosalo
Hellevi Raitosalo

Viestien lukumäärä : 434
Join date : 23.10.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

Eksorkistit - demonien ulosajajat Empty Toiminta jatkuu

Viesti kirjoittaja jarrut Su Maalis 25, 2018 7:58 am

Lähetyshiippakunta (LHPK) kouluttaa pappejaan pahojen henkien ulosajamiseen.

Viesti arkikalusto lähetetty Pe 23 Helmi - 10:16:29
Konservatiivis-luterilainen kristillinen organisaatio Lähetyshiippakunta (LHPK) on ilmoittanut, että se alkaa tänä keväänä kouluttaa pappejaan pahojen henkien ulosajamiseen.

LHPK on naispappeutta, seksuaaliperversioita, islamia ja rajatonta maahanmuuttoa vastustava, kotia, uskontoa ja isänmaata kannattava pieni, uusi luterilainen kirkko, kuin minikokoinen luterilainen kirkko, mutta vanhakantaisilla arvoilla.

Kyseessä on siis demonien häätäminen niinsanotulla eksorsismilla, jota käytetään roomalais-katolilaisessa kirkossa. LHPK:n menetelmä tosin todennäköisesti tulee olemaan vähemmän formaalinen ja vähemmän liturginen kuin katolilaisilla.

LHPK:n virallinen lehti Pyhäkön lamppu, sivu seitsemän:
http://www.lhpk.fi/uusin-pyhakon-lamppu/

http://www.luterilainen.net/eksorkismi-kirkossa/

https://vapaasana.swedishforum.net/t1807-lahetyshiippakunta-lhpk-kouluttaa-pappejaan-pahojen-henkien-ulosajamiseen
jarrut
jarrut

Viestien lukumäärä : 2598
Join date : 24.10.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

Eksorkistit - demonien ulosajajat Empty Vs: Eksorkistit - demonien ulosajajat

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa