Vapaasana


Join the forum, it's quick and easy

Vapaasana
Vapaasana
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 

 


Rechercher Tarkennettu haku

Viimeisimmät aiheet
» Rovasti Olavi Peltola kirjoittaa helluntaikarismaattisesta liikkeestä
 Voitto Ramu: Pedon merkki mikä ja milloin osa 2. EmptyTänään kello 8:01 am kirjoittaja vakiokalusto

»  Hän veti minun ylös hirmuisesta haudasta ja sontaisesta loasta
 Voitto Ramu: Pedon merkki mikä ja milloin osa 2. EmptyEilen kello 6:29 am kirjoittaja Hellevi

» Vallankäytöstä (uskonnollisissa) yhteisöissä – Miten tämä on mahdollista?
 Voitto Ramu: Pedon merkki mikä ja milloin osa 2. EmptyEilen kello 6:24 am kirjoittaja Hellevi

» Yksi mennyt kesäpäivä ja lapsenlapset
 Voitto Ramu: Pedon merkki mikä ja milloin osa 2. EmptyTi Joulu 05, 2023 9:31 am kirjoittaja Hellevi

» Täällä meitä riisutaan
 Voitto Ramu: Pedon merkki mikä ja milloin osa 2. EmptyTi Joulu 05, 2023 9:23 am kirjoittaja Hellevi

» Hengellinen väkivalta /”Pahat henget tulee mun sisään jos syön mielialalääkkeitä”
 Voitto Ramu: Pedon merkki mikä ja milloin osa 2. EmptyTi Joulu 05, 2023 8:58 am kirjoittaja Hellevi

»  Avoimuudesta / Saako kaikki kertoa/Pitääkö kaikki kertoa?
 Voitto Ramu: Pedon merkki mikä ja milloin osa 2. EmptyTi Joulu 05, 2023 8:45 am kirjoittaja Hellevi

» Milloin lähimmäistä koskeva rakkaus saa alkaa ja milloin ei?
 Voitto Ramu: Pedon merkki mikä ja milloin osa 2. EmptyTi Joulu 05, 2023 8:38 am kirjoittaja Hellevi

» SISÄINEN LANKEEMUS
 Voitto Ramu: Pedon merkki mikä ja milloin osa 2. EmptyTi Joulu 05, 2023 8:30 am kirjoittaja Hellevi

Joulukuu 2023
MaTiKeToPeLaSu
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Kalenteri Kalenteri


Voitto Ramu: Pedon merkki mikä ja milloin osa 2.

5 posters

Siirry alas

 Voitto Ramu: Pedon merkki mikä ja milloin osa 2. Empty Voitto Ramu: Pedon merkki mikä ja milloin osa 2.

Viesti kirjoittaja Admin Ma Kesä 23, 2014 11:37 am

OSA II
Kirjoittanut: Voitto Ramu / 10.4.07 / klo 07:37 2. PEDON MERKKI mikä ja milloin?

Raamattu puhuu pedon merkistä Ilmestyskirjassa selvästi. Varmasti muuallakin Raamatussa asiasta mainitaan, mutta toisella nimellä. Sitävastoin epäjumalan kuvan tekemisestä ja niitten kumartamisesta Raamatussa puhutaan ja varoitetaan paljon.
Pedon merkistä mainitaan Ilmestyskirjassa, että merkki otetaan käteen tai otsaan. Erona Raamatussa aikaisemmin esille tulleisiin ( pääsiäisen, käskyjen ja Jumalan sanan noudattamista kuvaaviin) Jumalan merkkeihin on se, että Jumalan merkki tuli sekä käteen, että otsaan. Pedon merkki tulee vain jompaan kumpaan.
Lopussa tapahtuvissa Jumalan omien merkitseminen tapahtuu vain otsaan. Ilmestyskirjassa kerrotaan tuon Jumalan merkin olevan sinetti.

a. KÄTEEN TAI OTSAAN.

Ilm 13:16 mainittu pedon merkki otetaan joko käteen tai otsaan, siis vain toiseen.
Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa,

Huomattava tässä on myöskin se, että mainitaan että merkin ottaa kaikki tuossa vaiheessa elossa olevat. Eli kaikki ne jotka ovat tehneet ja kumartaneet pedon ( epäjumalan) kuvaa. Missä uskovat sitten ovat tuossa vaiheessa?
Huomattavaa on myöskin se että; ”se saa kaikki panemaan (ottamaan) itse merkin oikeaan (omaan) käteensä tai otsaansa”, ja käsi on nimenomaan oikea käsi.
”Kaikki” tarkoittaa kaikkia. Onko Jumalan omia niin vähän että heidät jätetään mainitsematta? Ei, vaan uskovat ovat tuossa vaiheessa temmattu hääaterialle.
Vihan aikana niiden 144-tuhannen julistuksen kautta uskoontulleet tapetaan koska eivät kumarra pedon kuvaa. Varoitus. ”älä ota sitä” on siis tavallaan eksyttävä varoitus, koska ennen merkitsemistä kumarretaan pedon kuvaa.
Oikea varoitus tulee olla: ” älä tee epäjumalaan kuvaa, älä kumarra sitä.”
Valinta tehdään siis tuossa vaiheessa. Ne jotka eivät kumarra pedon (epäjumalan) kuvaa, ne tapetaan ja KAIKKI jäljelle jääneet KAIKKI ottavat pedon merkin. ”Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat, että köyhät, sekä vapaat, että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa”. (Ilm 13:16).
Huomaa miten perusteellisesti Raamattu ilmoittaa, että merkin ottavat kaikki tuolloin elävät ihmiset. Kukaan ei jätä merkkiä ottamatta. Ketään merkistä kieltäytyviä ei tuolloin ole.


b. KUKIN OTTAA MERKIN ITSE.

Kyse on siis ihmisen itsensä ottamasta (omaksumasta) merkistä, eikä siitä, että sen merkin laittaisivat ihmiseen jotkut toiset esim väkisin ( esim lapsiin). Tässä piilee suuri asian ymmärtämiseen vaikuttava asia. Sen merkin ottaa jokainen itse, ja kaiken lisäksi ilmeisen halukkaasti. Ja ilmeistä on myöskin se, että merkkiä ehkä luullaan Jumalan merkiksi. Jokatapauksessa merkki on hallitsijan merkki. Hallitsijan jonka alamaisia halutaan olla.

Koska merkityt ovat ensin kumartaneet petoa, eli antikristusta, lullaan tätä ilmeisesti hengessä läsnä olevaksi Kristukseksi, niin tuolloin otetaan vastaan tuo antikristuksen henki. Jälleen tuota väärää henkeä luullaan Pyhäksi Hengeksi. Valkeuden enkelinähän se esiintyi.

Eksymisestä on siis jälleen kyse ja sen päätepiste on antikristuksen hengellä - valheella merkitseminen. Eli pedon merkin ottamisesta. Tahdon vapaudesta on kyse pedon merkin ottamisessakin. Ei sitä pakolla kehenkään laiteta. Kyse on vallan antamisesta pedolle. Kumartamalla soitetaan alamaisuutta hallitsijalle. (vertaa yhtäläisyys Nebukadnessarin teetättämään kultaiseen kuvapatsaaseen, jota piti kaiken kumartaa. Jollei sitä kumarrettu niin ne tapettaisiin. Myöskin kultaisessa vasikassa on yhtäläisyyttä pedon merkkiin)


3. TAPAHTUMAJÄRJESTYS KOKONAISUUTENAAN.

1. ALUKSI TAIVAASSA NÄKYY JUMALAN MERKKI; VAIMO VAATETETTU AURINGOLLA.

Ilm 12:2-1. Ja näkyi suuri merkki taivaassa: vaimo, vaatetettu auringolla, ja kuu hänen jalkojensa alla, ja hänen päässään seppeleenä kaksitoista tähteä.
2. Hän oli raskaana ja huusi synnytyskivuissaan, ja hänen oli vaikea synnyttää.

2. SITTEN NÄKYY TOINEN MERKKI TAIVAASSA; LOHIKÄÄRME.

Ilm 12:3-4 Ja näkyi toinen merkki taivaassa, ja katso: suuri, tulipunainen lohikäärme, jolla oli seitsemän päätä ja kymmenen sarvea, ja sen päissä seitsemän kruunua;
4. ja sen pyrstö pyyhkäisi pois kolmannen osan taivaan tähtiä ja heitti ne maan päälle. Ja lohikäärme seisoi synnyttämäisillään olevan vaimon edessä nielläkseen hänen lapsensa, kun hän sen synnyttäisi.

Tarkoittaneen kai sitä vaihetta jolloin saatana enkeleineen heitetään maan päälle pitämään suurta vihaa.
Ilm 12:9 . Ja suuri lohikäärme, se vanha käärme, jota perkeleeksi ja saatanaksi kutsutaan, koko maanpiirin villitsijä, heitettiin maan päälle, ja hänen enkelinsä heitettiin hänen kanssansa.


3. SITTEN TULEE ENSIMMÄINEN PETO, ELI ANTIKRISTUS

Ilm 13:1-3 Ja minä näin pedon nousevan merestä; sillä oli kymmenen sarvea ja seitsemän päätä, ja sarvissansa kymmenen kruunua, ja sen päihin oli kirjoitettu pilkkaavia nimiä.
2. Ja peto, jonka minä näin, oli leopardin näköinen, ja sen jalat ikäänkuin karhun, ja sen kita niinkuin leijonan kita. Ja lohikäärme antoi sille voimansa ja valtaistuimensa ja suuren vallan.
3. Ja minä näin yhden sen päistä olevan ikäänkuin kuoliaaksi haavoitetun, mutta sen kuolinhaava parantui. Ja koko maa seurasi ihmetellen petoa..

Ensimmäinen peto nousee merestä. (kansojen merestä?) ja se on täysin samalla tavalla varustettu kuin lohikäärme; seitsemän päätä ja kymmenen sarvea. Ainoastaan kruunuja on seitsemän sijasta kymmenen. Lohikäärme antoi pedolle voimansa ja; ”koko maa seurasi ihmetellen petoa”.
Ensimmäinen peto puhui 42 kk suuria sanoja ja pilkkapuheita myöskin Jumalaa ja hänen majaansa ja taivaissa asuvia kohtaan (tarkoittaako temmattuja?)

4. ENSIMMÄISTÄ PETOA, ELI ANTIKRISTUSTA KUMARRETAAN.

Ilm 13:8. ”Ja kaikki maan päällä asuvaiset kumartavat sitä, jokainen jonka nimi ei ole kirjoitettuna teurastetun Karitsan elämänkirjaan,”.

Uskovat eivät sitä kumarra, (siis vihan aikana uskoon tulleet?)
Onko siis tässä vaiheessa täällä vain ne joiden nimi ei ole elämänkirjassa?
Tässä kohdin oikein kehotetaan tarkkaamaan; ”jolla on korva, se kuulkoon”.
Kaikki uskosta osattomat ; ne joiden nimi ei ole elämänkirjassa, kumartavat petoa ja tekevät sen kuvan kumarrettavakseen, sekä ottavat sen jälkeen jokainen pedon merkin.
Uskosta osattomien varoittaminen pedon merkistä ei heitä pelasta, vaikka siitä jotenkin onnistuisivat kieltäytymäänkin. On evankelioitava noita uskosta osattomia ja kehotettava tekemään parannus ja kehotettava luopumaan pedon kumartamisesta.
Pelastuminen ei lopussa muutu yksin pedon merkistä kieltäytymiseksi.

Varoittaminen yksistään pedon merkin ottamisesta on eksyttävää, on varoitettava kumartamasta petoa ja sen kuvaa. Luopumushan tapahtuu jo tuossa pedon kumartamisessa. Näinollen varmaan saatana ilomielin sallii varoittamisen pedon merkistä, koska tuossa vaiheessa kun merkinnän aika on, se on jo saanut saaliinsa kumartamaan petoa ja sen kuvaa ja uhrin nimi on jo pyyhitty pois elämänkirjasta. Kumartamisesta kieltäytyneet on kaikki tapettu. Merkistä ei voi kukaan tuossa vaiheessa elossa oleva kieltäytyä, koska jäljellä on vain sellaisia ihmisiä joiden nimeä ei ole elämänkirjassa. Elossa on vain niitä jotka ovat kumartaneet pedon kuvaa.

Ilm 13:8. ”Ja kaikki maan päällä asuvaiset kumartavat sitä, jokainen, jonka nimi ei ole kirjoitettu teurastetun Karitsan elämänkirjaan, hamasta maailman perustamisesta.”

Pelastuksen perusta pysyy samana siis loppuun asti:
”Usko Herraan Jeesukseen niin pelastut”. Ei pelastuksen ehto muutu lopussakaan miksikään toiseksi.5. SITTEN NOUSEE MAASTA TOINEN PETO, ELI VÄÄRÄ PROFEETTA, JOKA VILLITSEE IHMISET IHMEILLÄ.


Ilm 13: 11. Ja minä näin toisen pedon nousevan maasta, ja sillä oli kaksi sarvea niinkuin karitsan sarvet, ja se puhui niinkuin lohikäärme.

Toinen peto näytti karitsalta (siis oikealta, rakastettavalta ja hyvältä, - jopa raamatulliselta), mutta se puhui kuin lohikäärme, eli saatana, eli se valehtelee. Huomaa, että rakkaudellisesti esiintyvä voi valehdella.

Ilm 13:12. ”Ja se käyttää kaikkea ensimmäisen pedon valtaa sen nähden ja saattaa maan ja siinä asuvaiset kumartamaan ensimmäistä petoa, sitä, jonka kuolinhaava parani.
Ensimmäistä peto siis kumarretaan.
13. Ja se tekee suuria ihmeitä, niin että saa tulenkin taivaasta lankeamaan maahan ihmisten nähden. Huomaa, että aseena on ihmeet.

6. TOINEN PETO (VÄÄRÄ PROFEETTA) YLLYTTÄÄ IHMISET TEKEVÄT PEDON KUVAN.

14. Ja se villitsee maan päällä asuvaiset niillä ihmeillä, joita sen sallittiin tehdä pedon nähden; se yllyttää maan päällä asuvaiset tekemään sen pedon kuvan, jossa oli miekanhaava ja joka virkosi.
Ihmiset tekevät siis itse ensimmäisen pedon kuvan ( epäjumalan kuvan) ja kumartavat sitä tekemäänsä kuvaa. Valinta on tehty tuossa vaiheessa; rikotaan Jumalan ensimmäisiä käskyjä.
Tässä on hämmästyttävä yhdenvertaisuus: israelilaiset tekivät kultaisen vasikan jolle uhrattiin ja jota kumarrettiin.7. VÄÄRÄ PROFEETTA ANTAA PEDON KUVALLE HENGEN, ETTÄ SE PUHUU JA IHMISET KUMARTAVAT TEKEMÄÄNSÄ PEDON KUVAA.

Ilm 13:15. ”Ja sille annettiin valta antaa pedon kuvalle henki, että pedon kuva puhuisikin ja saisi aikaan, että ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvaa, ne tapettaisiin.”

 ketkä eivät kumarra kuvaa?
 miten kumartamisesta kieltäytyneille käy?
 keitä jää maapallolle jäljelle?
 missä uskovat ovat?
 missä on seurakunta ?

Ensimmäinen peto on merkittävämpi, koska nimenomaan ensimmäistä petoa kumarretaan.
Myöskin juuri ensimmäiselle pedolle ( antikristukselle) lohikäärme (saatana) antaa voimansa ja valtaistuimensa ja suuren vallan. (Ilm 13:2) Tuo lohikäärme on saatana, joka oli heitetty ulos taivasta maan päälle (Ilm 12:12-13) ja tuota lohikäärmettä kumarretaan myöskin.
Toinen peto on väärä profeetta, ( antikristuksen henki) joka puhuu eksyttävää valhetta.
Jumalan kolminaisuuden jäljittelystä tuntuu olevan näkyvästi kyse:
lohikäärme, peto ja väärä profeetta.

Saatana laittaa oman messiaansa liikkeelle. Tuota ensimmäistä petoa - valhemessiasta- kumarretaan. Tuon epäjumalan kuvan ihmiset tekevät ja sitä kumartavat.

Toinen peto; väärä profeetta, yllyttää ihmiset tekemään ensimmäisen pedon kuvan, kuvan joka saa hengen ja puhuukin. Kaikki maanpäällä asuvaiset; ne joiden nimi ei ole elämänkirjassa, tekevät pedon kuvan. Televisioonkin jotkut tuon kuvan yhdistävät, mutta huomattava on, että kyse on ensimmäisen pedon;- valhemessiaan kuvan tekemisestä, sen joka oli saanut kuolinhaavan, mutta tuo haava parani.

Huomaa, että pedon merkkiä edeltää pedon kuvan tekeminen ja sen kumartaminen!
Pedon kuvaa kumarretaan JUMALANA,- eli luullaan, että peto on Kristus ja Kristuksena sitä kunnioitetaan ja kumarretaan. Tämä on syytä muistaa. Ei pedon merkillä merkitseminen ala mitenkään salassa, yht‘äkkiä ja huomaamatta.. vaan vasta pedon kuvan kumartamisesta kieltäytyneitten tappamisen jälkeen.

Väärän profeetan kiihottava toiminta ja valhemissiaan kuvan tekeminen ja kumartaminen edeltää merkitsemistä.
Mainitaan, että toinen peto,- väärä profeetta, saa maan ja sinä asuvaiset kumartamaan ensimmäistä petoa ja sen kuvaa ja kaikki kumartavat petoa ja sen kuvaa, luullen sitä takasintulleeksi Messiaaksi
Väärä profeetta (huomaa jälleen, että kysessä on ilmeisesti a Pyhäksi Hengeksi tekeytynyt Pedon HENKI)tekee suuria ihmeitä, joilla se villitsee maan päällä asuvaiset. Jälleen; kaikki villiintyy. Seuraus on, että ketkä eivät kumarra pedon kuvaa, ne tapetaan.
Valhemessiaan ja sen kuvan kumartamisesta on kyse, siinä ratkaistaan kenen oma ollaan.8. VASTA SITTEN MERKITÄÄN.

Ilm 13:16. ”Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa,”
 ketkä merkin ottavat?
 ottavatko kukin merkin itse?
 missä uskovat ovat tässä vaiheessa?
 missä seurakunta on tässä vaiheessa?

NYT ON HUOMIOITAVA TÄRKEÄ ASIA. VASTA KAIKEN TUON LUOPUMUKSEN, ELI ;
1. pedon kuvan tekemisen ja sen
2. kumartamisen jälkeen tapahtuu
3. pedon merkin ottaminen. Uhka on päällä, jos et kumarra pedon kuvaa, niin sinut tapetaan.

Täällä on jäljellä siis vain uskosta osattomia tuossa vaiheessa. Ja tietenkin ne 144-tuhatta, joiden julistuksen kautta jatkuvasti tulee ihmisiä uskoon, he pelastuvat, mutta heidän osa on marttyyrikuolema, koska eivät kumarra pedon kuvaa, vaan kumartavat Jumalaa,
vrt Dan 3:1-7. Huomaa yhteläisyys kultaiseen kuvapatsaaseen ja sen kumartamiseen.
Kuin myöskin yhteläisyys Aaronin tekemään kultaiseen vasikkaan jota kumarrettiin Luvattuun maahan johdattajana.

Tähän kumartamis-vaiheeseen edenneet ovat maailmanihmisiä taikka niitä jotka ovat luopuneet uskostaan ja ovat joutuneet laittomuuden valtaan ja heidän rakkautensa on kylmentynyt.
Jo tuon pedon kuvan tekemisen ja sen kumartamisen seurauksena nuo ihmiset ovat matkalla kadotukseen. Pedon merkin ottamisen esteleminen ja siitä varoittaminen ei heitä pelasta.
On saarnattava parannusta heidän synneistään ja luopumuksestaan.
Vain parannuksenteko voi pelastaa nuo ihmiset, jotka ovat jo tehneet pedon kuvan ja sitä jumalana kumartaneet, ei siis pedon merkin ottamatta jättäminen tuossa vaiheessa heitä pelasta. Vaikka joku petoa kumartanut jostain syystä jättäisikin pedon merkin ottamatta niin kadotukseen joutuu ellei tee parannusta pedon kumartamisesta ja sen kuvan tekemisestä.


9. JA SITTEN VASTA OSTETAAN JA MYYDÄÄN.

Ilm 13:17. ”ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.”
• ketä on maanpäällä jäljellä?
• missä uskovat ovat?
- missä seurakunta on?

Kauppaa käyvät, mitä se lieneekin, vain kadotukseen joutuvat; ne jotka ovat ottaneet pedon merkin.

SEURAAVAKIN ON VAIN OLETUSTA, TUTKI ITSE.
Ostettava ja myytävä asia lienee valhetta- josta eletään. Saatana ei kauppaa mitään oikeaa. Saatanan kauppaama asia on aina valhetta. Materiaalin kaupasta ei liene kyse; kyse on hengellisestä asiasta.
Eksynyt on se, joka on uskonut valheen ja ottanut valheen vastaan. Eksyttäjä on se, joka on levittänyt, eli kaupannut valhetta. Kaupattavana ”tavarana” on valhe, jolla valheella jatkuvasti pidetään valtaa yllä. Valhe pitää olla aina suurempaa ja surempaa.
Ostetaan ja myydään valhetta. Silloin kun miellytään valheeseen, miellytään valheen henkeen. Kaupattava tavara on valheen henki, väärä henki, pimeyden henki.
Ihminen kumartaa ensin tuota valheen henkeä saadakseen sen ”ostettua” itselleen. Miellytään ja ihaillaan ja kumarretaan valhetta, valheen henkeä. Saatuaan tuon valheen hengen omakseen tulee merkityksi valheen hengellä; pedon merkillä. Ja ”myy” saamaansa henkeä edelleen.

Aivan samalla tavalla Jumalan edessä nöyrtynyt kumartaa Jumalaa ja ottaa vastaan Pyhän Hengen ja tulee merkityksi Pyhän Hengen sinetillä ja tulee osalliseksi levittämään saamaansa uskoa edelleen toisille.
Huomattavaa on, että kaikkea edeltää melkoinen ihmeillä kiihoittaminen ja villitseminen tuon lammasten vaatteisiin pukeutuneen väärän profeetan toimesta, ja innoissaan maanpäällä asuvat villiintyvät tuon ensimmäisen pedon; valhemessiaan perään tehden sen kuvan. Tuo merkitsee uskosta luopumista ja eksymistä pois totuudesta - uskomaan valhetta.

Huomaa myöskin, että tuo pedon kuvan ( epäjumalan kuvan) tekevät ihmiset itse ja hyvin halukkaasti, oikein villiintyen siihen. Merkittävää on myöskin se, että tuota väärää profeetta ei kumarreta, vaikkakin sen tekemistä ihmeistä ollaan haltioissaan. Tässä on jotakin hyvin merkittävää, mitä tulee tuon toisen pedon tunnistamiseen, ja muutoinkin.

On varmasti vihan aikana uskoontulleita, jotka eivät pedon kuvaa kumarra. Nuo ilonpilaajat tapetaan. Vasta sen jälkeen on ja alkaa merkitseminen pedon merkillä (Ilm 13:15-16)
Tässä kohdin toteutunee tuo Raamatun mainitsema sana: ”tappaessaan teitä he luulevat tekevänsä uhripalveluksen Jumalalle”. (Jh 16:2)
Iskonnollisesta vallasta on siis kyse. Tuota uskonnollista valtaa hallitsee valhemessias, eli antikristus. Joka kieläytyy kymartamasta tuota valhemissiasta ja sen kuvaa, se tapetaan.

Petoa ja sen kuvaa kumarretaan takaisin tulleena Messiaana.
Peto ja sen kuva on valhemessias ja hänen kuvansa. Kyse on maailman pelastajana esiintyvästä valhemessiaasta, joka on antikristus, ”käänteiskristus”. Tappamisen uhalla ihmisiä kehotetaan kumartamaan tuota valhemessiasta. Niitä jotka eivät kumarra, pidetään vääräoppisina ja Jumalan vastustajina. Nuo vastustajat raivataan tieltä Jumalalle ylistystä laulaen.
Saatana siis pakottaa ihmisiä kumartamaan itseään päästäkseen siihen asemaan, joka Jeesukselle on ja jonka aseman kaikki tulevat kerran tunnustamaan:
Fil 2:10-11. niin että kaikkien polvien pitää Jeesuksen nimeen notkistuman, sekä niitten, jotka taivaissa ovat, että niitten, jotka maan päällä ovat, ja niitten, jotka maan alla ovat,
11. ja jokaisen kielen pitää tunnustaman Isän Jumalan kunniaksi, että Jeesus Kristus on Herra.


10. MITEN MORSIUSSEURAKUNNAN KÄY?

Seurakunta on jo tässä vaiheessa hääaterialla.
Huomaa, että ensimmäinen peto nousi pilkkaamaan niitä
jotka taivaissa ovat. Kyse saattaa olla temmattujen
pilkkaamisesta, joita syytetään tuossa vaiheessa
”helikopteri paosta”, niinkuin tempaamista ja temmattuja
jo mm toronto-opettajat pilkkasivat. Maailmahan piti voittaa
Kristukselle, ja nuo temmatut lähtevät ”pakoon”.

Täällä on vain ne 144-tuhatta Jumalan merkillä- sinetillä
merkittyä juutalaista uskovaa:

Ilm 7:1-4. Senjälkeen minä näin neljä enkeliä seisovan
maan neljällä kulmalla ja pitävän kiinni maan neljää tuulta,
ettei mikään tuuli pääsisi puhaltamaan maan päälle eikä
meren päälle eikä yhteenkään puuhun.

2. Ja minä näin erään muun enkelin kohoavan
auringonnoususta, ja hänellä oli elävän Jumalan sinetti,
ja hän huusi suurella äänellä niille neljälle enkelille,
joille oli annettu valta vahingoittaa maata ja merta,

3. ja sanoi: “Älkää vahingoittako maata älkääkä merta,
älkää myös puita, ennenkuin me olemme painaneet sinetin
Jumalamme palvelijain otsaan”.

4. Ja minä kuulin sinetillä merkittyjen luvun, sata
neljäkymmentä neljä tuhatta merkittyä kaikista Israelin
lasten sukukunnista:.

Ne jotka eivät pedon kuvaa kumarra ovat noiden
144-tuhannen juutalaisen julistuksen kautta herätykseen
ja uskoontulleita ja heidät kaikki tapetaan koska eivät
kumarra pedon kuvaa. Mielenkiintoista on todeta,
että kuudennen sinetin jälkeen käskettiin pidättää maan
neljää tuulta niin kauan kunnes nuo 144- tuhatta on merkitty
Pyhän Hengen sinetillä otsaan. Jumalan sinetti on Pyhä Henki ,
niinkuin se aina on ollut uskoon tulleilla..
Kyse on siis noiden 144- tuhannen uskoontulosta,
he vastaanottavat pelastuksen evankeliumin, kun peitevaate
otetaan heidän silmiltään hetkessä pois, ja saavat
Pyhän Hengen. Uskoontullessa he saava saman sinetin
kuin jokainen uskoontullut on aina saanut.

Ef 1: 13. Hänessä on teihinkin, sittenkuin olitte kuulleet
totuuden sanan, pelastuksenne evankeliumin, uskoviksi
tultuanne pantu luvatun Pyhän Hengen sinetti,

Ei niitä Jumalan sinettejä monenlaisia ole?
Seitsemännen sinettituomion ei anneta tulla ennenkuin
nuo valitut ovat vastaanottaneet tuon merkin, pelastuksen
evankeliumin - Totuuden Sanan - Jumalan merkin.
Vasta sitten seitsemäs sinetti tulee kun nuo valitut ovat
ottaneet vastaan Totuuden Sanan. (Seitsemäs sinetti pitänee
sisällään seitsemän pasuunatuomiota).

Pedon merkki ei voi syrjäyttää Jumalan sinettiä, eli Jumalan
merkillä merkittyjä ei voi merkitä pedon merkillä, elleivät
he luovu ensin uskostaan, luovu vastaanottamastaan
pelastuksen evankeliumista - Totuuden Sanasta.
Se mikä pidättää tulee ensin poistetuksi tieltä jotta laittomuus
pääsee valtaan ( 2. Ts 2:6-7). Samaan aikaan ei voi uskoa
Totuutta ja valhetta.
Tämäkin kuvaa pedon merkin hengellistä luonnetta.
Ainoastaan mieltyminen vääryyteen johtaa luopumukseen.4. ONKO JUMALA VAROITTANUT PEDOSTA JA SEN KUMARTAMISESTA?

Kyllä on. Tuo varoitus annettiin Israelin kansalle jo
erämaassa. Kyse on kaikkein tärkeimmästä asiasta, josta Jumala
ensimmäiseksi varoitti.

2 Ms 20:2-5 “Minä olen Herra, sinun Jumalasi, joka vein
sinut pois Egyptin maasta, orjuuden pesästä.
3. Älä pidä muita jumalia minun rinnallani.


4. Älä tee itsellesi jumalankuvaa äläkä mitään kuvaa, älä niistä,
jotka ovat ylhäällä taivaassa, älä niistä, jotka ovat alhaalla maan
päällä, äläkä niistä, jotka ovat vesissä maan alla.
5.Älä kumarra niitä äläkä palvele niitä. Sillä minä, Herra,
sinun Jumalasi, olen kiivas Jumala, joka kostan isien pahat
teot lapsille kolmanteen ja neljänteen polveen, niille,
jotka minua vihaavat;”.

Kaikki nämä käskyt käskettiin painamaan mieleen ja niitä
käskettiin noudattamaan, eli laittamaan merkiksi käteen ja muistolauseeksi otsaan.
Siinä se on selvästi sanottu. Jumala määritti ihmiselle oikean
suhteen Jumalaan.
Tuon käskyn rikkomiseen kansa syyllistyi jo siinä vaiheessa kun
Mooses viipyi Jumalan tykönä, eikä tiedetty mitä Moosekselle
oli tapahtunut. Mooses on esikuva Kristuksesta, kansansa
pelastajasta. Kultainen vasikka oli esikuva lopussa tehtävästä
pedon kuvasta.
Aaron teki kultaisen vasikan jota kumarrettiin jumalana,
Luvattuun maahan johdattajana. Huomaa, että Mooses oli
esikuva Kristuksesta.Nyt Mooses oli poissa, tehtiin talalle
kultainen vasikka. Onko Aaron esikuva jostakin?

2. Ms 32: 8. Pian he poikkesivat siltä tieltä, jota minä käskin
heidän kulkea; he tekivät itselleen valetun vasikan. Sitä he
ovat kumartaneet, ja sille he ovat uhranneet ja sanoneet: ‘
Tämä on sinun jumalasi, Israel, se, joka on johdattanut sinut
Egyptin maasta’.”

Aaron, Mooseksen veli; puhetaitoinen mies teki
epäjumalan- valheen, jota kumarrettiin jumalana.
Olisiko Aaron esikuva väärästä profeetasta?
Kaikkiaankin erämaavaellus Mooseksen johdolla on
selvä esikuva Jumalan kansan vaelluksesta kohti
Luvattua maata.
Huomattavaa on, että tuo kuva tehtiin kullasta,
ihmisiltä saaduista tarpeista. Erittäin merkittävää ja
huomattavaa on, että kultainen vasikka tehtiin Egyptistä
tuoduista aarteista. Egypti on selkeä vertauskuva maailmasta.
Tuo kultainen vasikka oli esikuva tulevasta pedon kuvasta
ja sen kumartamisesta.
Niinkuin oli myöskin Nebukadnessarin kuvapatsaskin.
Kumpikin kuva tehtiin kullasta. Ja kumpikin
tehtiin vaiheessa jossa oltiin ”muualaisina vieraalla maalla.”
Kyse on epäjumalan kuvasta ja sen kumartamisesta.
Tuosta epäjumalan kumartamisesta ihminen saa merkin,
jota lopussa kutsutaan pedon merkiksi. Kyse on Jumalasta
luopumisen merkistä ja merkistä kuulumisesta saatanalle.
Saatana merkitsee ne, jotka häntä kumartavat.

Koko tuo tapaus erämaassa on esikuva siitä mitä lopussa
tapahtuu. Kristus on viipynyt Jumalan tykönä ja saatana
näkee tilaisuutensa tulleen. Jumala lähettää väkevän eksytyksen,
että he uskovat valheen.
Saatana saa luvan lähettää oman valhemessiaansa,
jonka kuvan,- kultaisen vasikan,
ihmiset tekevät ja sitä kumartavat. Kuva tehdään
maailmasta mukaan otetuista tarpeista.

Tuo kuva tehdään kaikkein arvostetummasta aineesta,
”kullasta”, jota Jumala jo mainitsi olevan paratiisissa,
Havilan maassa jota Piison-joki kiertää. (1 Ms 2:11).
Vertauskuvasta lienee kyse. Mikä on ihmiselle(hengellisesti)
kaikkein arvokkainta? Siitä pedon kuva tehdään.
Siitä mitä otettiin maailmasta mukaan kun meidät
sieltä pelastettiin.

Aaron oli päästänyt kansan kurittomuuden valtaan.
(2 Ms 32:25). Aaron on joka tapauksessa pappeuden
esikuva.( tuovatko papit nyt väärennetyn evankeliumin
- valheen ja tekevät sen kuvan kumarrettavaksi?)
Mooses kokosi Herran omat ja alkoi kansan rankaiseminen,
ja Mooses menitakaisin Jumalan tykö. Huomaatko yhtäläisyyttä?
Tuon kultaisen vasikan tekeminen toistuu tässä lopussa
ilmeisesti samalla tavalla.
Ihmiset tekevät valhemessiaan kuvan jota sitten
kumartavat (kyse ei ehkä ole konkreettisesta,
fyysisestä kuvasta, vaan hengen tasolla
tapahtuvasta kuvasta- valheesta ja sen kumartamisesta)
Tuota kaikkea seuraa Jumalan vihan vuodatus kaiken maan
päälle.
Huomaa miten erämaavaelluksen tapahtumat olivat
esikuvallisia tulevasta seurakunnan vaelluksesta kohti
luvattua maata.

5. OSTAA JA MYYDÄ.

Ilm 13:17 ” ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se,
jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.”
Jos tuossa mainitulla ostamisella ja myymisellä tarkoitetaan
ruuan ja tavaroiden ostamista ja myymistä, niin sitä voi tehdä
vain pedon merkillä merkityt.
Jälleen tutkiskele, äläkä ota mitään vastaan suoralta kädeltä.
Saattaa ollakin kyse ruuan ym ostamisesta ja myymisestä.
Mutta muuttuisivatko hengelliset asiat tässäkin taas vain
maallisiksi kysymyksiksi?

Entä jos kyse onkin sielujen ostamisesta ja myymisestä?
Ihmisten saamisesta ja pitämisestä uskollisena valheelle.
Saatanahan merkitsee ne jotka häntä kumartavat,
eli ne jotka osoittavat saatanalle uskollisuutta ja
alamaisuutta.
Huomaa, että Ilm 18:13 mainitsee kaupattavien tavaroiden
luettelon viimeisenä on ihmissielut. Pedon merkki antaa oikeuden
ostaa ja myydä; ottaa ja antaa edelleen. Merkki antaa oikeuden
samalle henkilölle sekä ostaa, että myydä. Kyse tuntuu olevan
saman asian ”ostamisesta” ja edelleen ”myymisestä”.

VAROITUS JÄLLEEN; ÄLÄ USKO SEURAAVAA SUORALTA KÄDELTÄ.
TUTKI ITSE.
Mikä on tuo vastike, jolla kauppaa käydään? Ainahan
kaupankäynnissä annetaan jokin vastike. Kyseisen
ostamisen ja myymisen kohdalla vastike ei yksiselitteisesti
ole raha tai muutoksen pankkitilin saldolla.

Jos ajatellaan, että kaupanteon vastike on raha tai sen
korvaava jokin muu vastike, niin ajattelu on liian yksipuolinen.
Tuntuisi kummalliselta, että liike-elämä kieltäytyisi myymästä
joillekin tuotteitaan vain joillekin, mutta ei kaille. Hengellisestä
asiasta ja vastikkeesta on kyse, ei rahasta tai sen
vastineesta.
Hengelliset pysyvät hengellisinä loppuun asti, ei ne
materiaaliksi muutu lopussa.

Se että merkki, kaupankäynnin väline, on kädessä tai
otsassa on huomionarvoista. Äläkä ajattele mikrosirua.
Olisiko asia sitten jo ratkaistu? Olisiko hengellinen
muuttunut elektroniikaksi?
Yksiselitteisesti: nykyisin levitettävissä monisteissa kerrottu
mikrosiru (jolla väitetään suuret määrät ihmisiä olevan
jo merkitty) ei voi olla pedon merkki. Miksi?
Siitä yksinkertaisesta syystä, että ketään uskovaa ei ole vielä
tapettu sen tähden että eivät ole kumartaneet pedon kuvaa.
Pedon kuvan kumartaminen ja siitä kieltäytyneitten tappaminen
on ennen pedon merkillä merkitsemistä.
(käsite, ”mikrosiru”,
on ollut mätäkuun juttuna liikkeellä jo 90-luvun puolestavälistä
alkaen, ja väitetään sen olleen käytössä ennen sitä toiset viisi vuotta).

SEURAAVAKIN ON VAIN OLETUS, ÄLÄ USKO SELLAISENAAN VAAN TUTKI ITSE.
Entä jos kyse on siitä, että käsi laitetaan otsalle ja
tapahtuu luovuttaminen -”myyminen” ja
vastaanottamisen, eli ”ostaminen”(saaminen)
tapahtuu otsan kautta?.

Myydään ja ostetaan henkeä. Myynnissä on kyse
luovuttamisesta ja ostamisessa on kyse vastaanottamisesta.
Ostaa ja myydä.
Valta antaa (myydä) on vain merkityllä siunaajalla, joka
siirtää tuon vallan sille jota siunataan. Siunattava ottaa
vastaan (ostaa), ja saa taas vallan myydä, eli välittää
henkeä edelleen.
Eesau myi esikoisuutensa hernekeitosta. Esikoisoikeuden,-
lapsioikeuden luovuttamisesta saattaa olla kyse. Ja toisen
ottamisesta tilalle. Uskosta osaton voi ”myydä”
esikoisoikeutensa,
joka jokaisella ihmisellä on. Useimmat eivät vain välitä
vastaanottaa tuota esikoisoikeuttaan. Tuo esikoisoikeus
”myydään” pois. Saatana ”ostaa” sieluja.
Noita Simon halusi ostaa sen oikeuden, että kenenkä
päälle hän kätensä laittaisi, se saisi Pyhän Hengen.

Toronto-ilmiö on kautta maapallon kiirinyt ilmiö,
jossa kätten päällepanemisen kautta välitetään toiseen
ihmisen sitä henkeä minkä itse on saanut.
Henkeä välitettiin ihmiseltä
toiselle. Oli ostettu ja myytiin edelleen. Oppi ilmoitti,
että jos et välitä tätä eteenpäin, niin menetät itse sen.
Ne jotka eivät suostuneet tuota vastaanottamaan,
ne suljettiin pois yhteydestä. ”He erotavat teidät
synagoogasta”, Erottaa on yhtäkuin, sulkea pois.
Mainittu järjestys saattaa olla merkityksellinen.
Ensin otetaan vastaan (ostetaan) jotta voi jakaa
(myydä) eteenpäin.
6. PEDON MERKKI ON PEDON LUKU JA MYÖSKIN IHMISEN LUKU.

Ilm 17: 17-18.” ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.
18. Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi.”

Pedon luku on ihmisen luku. ”Pedon nimi tai sen nimen luku”. Se luku on samalla ihmisen luku. Hyvin huomionarvoista. Pedon ja ihmisen luku on sama! Pedon nimi ja pedon nimen luku on sama asia, ja ne on yhtäkuin ihmisen luku!?

Mitä tuo pedon luku, eli ihmisen luku, eli luku 666 on, sitä emme suoraan tiedä. Onko se fyysinen merkki? Tiedämme, että aikaisemmin esilletulleet Jumalan merkit eivät olleet fyysisiä merkkejä (Liiton merkkejä lukuunottamatta.) olisiko sitten pedon merkki fyysinen merkki? Muuttuuko hengelliset asiat, ja itseasiassa pelastuminen lopussa fyysisiksi, -materiaaliseksi - asioiksi, elektroniikaksi?
Morsiusseurakunta on jo poissa tuossa merkitsemisvaiheessa. Varoitus kohdistuu niille, jotka noiden 144-tuhannen julistuksen kautta tulevat herätykseen. Joka ei kumarra pedon kuvaa se tapetaan. Uskoon tultua nuo pelastuneet menevät empimättä marttyyrikuolemaan.

Pedon merkki on samalla ihmisen luku. Mitä tuossa sanotaan? Mitä sana ”luku” tarkoittaa? Voisiko tuo ihmisen luku olla yhtäkuin ihmisen tunnus, -tuntomerkki?
Mikä tällainen ihmiselle tunnusomainen asia olisi? Kyse on silloin varmaan luonnollisen ihmisen, eli synnin tilassa olevalle ihmiselle tunnusomaisesta asiasta. Asiasta jonka edessä kiihkeästi kumarretaan ja jonka nimeen vannotaan ja jota innoissaan tavoitellaan.
Mitä tällaisia ihmisen ominaisuuksia olisi?
Antaisiko Raamatun alkulehdet asiaan valaistusta?
Syntiinlankeemus johtui ihminen halusta tulla; ”niinkuin Jumala tietämään hyvän ja pahan.”
Asetettuihin rajoitteisiin ei tyydytty, haluttiin tulla kuten Jumala.

7. BAABEL

Baabelin torni rakennettiin tämän vuoksi: “Tulkaa, rakentakaamme itsellemme kaupunki ja torni, jonka huippu ulottuu taivaaseen, ja tehkäämme itsellemme nimi, ettemme hajaantuisi yli kaiken maan”. (1 Ms 11:4).

Jumala tuli katsomaan aikaansaannosta ja totesi “Katso, he ovat yksi kansa, ja heillä kaikilla on yksi kieli, ja tämä on heidän ensimmäinen yrityksensä. Ja nyt ei heille ole mahdotonta mikään, mitä aikovatkin tehdä.”

Ensimmäinen yritys! Joutuu kysymään koska tulee toinen yritys? Toisen yrityksen esikuva lienee ollut kultaisen vasikan tekeminen. Baabel tarkoittaa ”sekoittaa”.
Eka yritys oli mahdollista koska rajoja ei ollut, oltiin samaa kansaa ja oli sama kieli kaikilla ja ”yksi puheenparsi”. Jumalakin joutui toteamaan ettei heille nyt ole mikään mahdotonta. Kummallinen ilmaisu?

Miten ekumenia liittyy tähän? Piileekö ekumeniassa toinen yritys? Onko ekumenia sekoitus? ” Yksi puheenparsi”.

Luonnollisen ihmisen tunnusmerkki on halu hallita; valta on luonnollisen ihmisen korkein päämäärä. Valta tuo kaikkea muuta mukanaan. Valta on valtaa ottaa ja antaa; ostaa ja myydä.
Olisiko ihmisen luku valta, taikka himo yleensäkin? Peto pyrkii valtaan; niin ihminenkin. Tunnus on kummallakin sama. Valtahan sisältää kaiken mitä ihminen tavoittelee. Valta tuo tullessaan kaiken muun.
Valta on pyramidin huippu. Kaikki muu on tuon huipun alapuolella, välineitä, askelmia tuonne huipulle.
Pedon merkillä merkitty kuuluu yhtenäiseen joukkoon jolla on valta. Merkitty tulee osalliseksi vallasta pedon kanssa. Merkki antaa etuoikeuden valtaan, hyvinvointiin ja nautintoon. Halu olla suuri on toteutunut.

Tuo pedon merkki on ihmisen toinen yritys. Baabelin torni oli ensimmäinen yritys, ensimmäinen ”ekumenia”.
Huomattavaa on tuo Jumalan mainita; ”Nyt heille ei ole mikään mahdotonta”. Voimakas ilmaisu. Ensimmäisen yrityksen Jumala tuhosi sekoittamalla kielet ja hajottamalla ihmiset ympäri maata. Toinen yritys päättyy Jeesuksen takaisintuloon pyhiensä kanssa.

Baabelin tornia yritetään rakentaa toisen kerran, tulee ”yksi puheenparsi”, mutta se tuhotaan jälleen Jumalan toimesta. Tuon toisen Baabelin tornin, Babylonin tuhoamisesta taivas riemuitsee;

Ilm 18:20-21. ”Riemuitse hänestä, taivas, ja te pyhät ja apostolit ja profeetat; sillä Jumala on hänet tuominnut ja kostanut hänelle teidän tuomionne..
21.Ja väkevä enkeli otti kiven, niinkuin suuren myllynkiven, ja heitti sen mereen sanoen: “Näin heitetään kiivaasti pois Babylon, se suuri kaupunki, eikä sitä enää löydetä”.
Uskovat temmataan sitä ennen pois tuon rangaistuksen alta, kuten Ilm 18:4 kertoo.

Babulon lienee pahan vallassa oleva maailma. Jumala ei varmasti puhu edellä seurakunnasta ja jätä maailmaa tuomitsematta. Tuomio ei keskity seurakuntansa tuomitsemiseen.

Mistä materiaalista tuota Baabelin tornia (maailmaa hallitseva ”torni”) rakennetaan? Ja taasen tutkiskele itse.
Kyse saattaa olla niistä lukuisista ”hengen ilmoituksista”, - ”kullasta”, joita väärä profeetta on antanut, ja jotka tulkitaan Jumalan ilmoituksiksi.
Jos nuo monet ilmoitukset olisivat Jumalasta, niin Raamattuun olisi tullut lisää monia kirjoja. Ehkä Raamatussa olisi jo tuhansia kirjoja.
.
Eihän Jumalalla ole tärkeitä ja vähemmän tärkeitä ilmoituksia, täysin oikeita ja vähemmän oikeita ilmoituksia.
Jos Jumala antaisi myöhäisempää ilmoitustietoa, niin toki ne voidaan liittää Raamatun kirjoihin jatkoksi tasavertaisena ilmoituksena. Mutta onko tällainen Raamatun ilmoituksen ja Hengen mukaista? Antoiko Jumala Raamatussa vain osan ilmoitustiedostaan ihmisille? Tuleeko myöhemmin lisää ilmoitusta? Vastaa itse..
Tuo Baabel torni saatetaan osittain rakentaa noista ”valhe-ilmoituksista”, valhe-evankeliumista ja ihmeistä joita ihastellaan. Valheet ovat Baabelin tornin rakennustarpeita. Baabelin torni on ilmeisesti hengellinen (uskonnollinen) rakennus, niinkuin Jumalankin ”rakennus”, josta sanotaan, että:
”rakentukaa hengelliseksi huoneeksi, pyhäksi papistoksi, uhraamaan hengellisiä uhreja”. (1 P 2:5).
Baabelin tornia rakennettaessa pärjätään ilman Jumalaa, tullaan toimeen noiden suorien ”lisä-ilmoitusten”; valhe-evankeliumin varassa, joita väärä profeetta julistaa.

Tai ehkä Baabelin rakennustarpeet ovat myöskin oppinäkemykset, nuo ”koviksi poltetut tiilet”? Opit joilla rakennetaan rakennelma, jonka huipulta ylletään Jumalan luon ihmisviisaudella.
Egyptistä tuoduista tarpeista taidetaan Baabelkin rakentaa. Toinen yritys on meneillään.

On otettu vastaan pedon merkki, valhe, väärä henki; henki, joka antaa oikeuden hallita ostaen ja myyden sieluja. Ostaessa pitää antaa jotain vastineeksi. Luovutaan esikoisoikeudesta. Laittomuus on täysimääräisenä pääsyt valtaan kun pidättäjä on poistettu tieltä, ja laittomuus on asettunut Jumalan temppeliin ja julistanut olevansa Jumala.

Baabelin torni rakennetaan ehkä myös ostetuista sieluista, jotka ovat joutuneet laittomuuden valtaan.. Baabelin torni saattaa olla myöskin nuo pedon merkillä merkityt. Rakennutaan valheen huoneeksi saatanalle.

Kukin voi itse jatkaa ajatusmallia vapaasti yrittäessään selvittää mikä tuo ihmisen luku, eli pedon merkki on? Kyse on laittomuuden hengestä, Baabelin hengestä, hengestä joka sekoittaa, ja joka pääsee valheen henkenä valtaan.. Samasta hengestä, joka on sekä pedon, että luonnollisen ihmisen henki. Hengestä joka annetaan jokaiselle halukkaalle merkiksi kuulumisesta yhteiseen joukkoon joka rakentaa Baabelin tornia valheen hengelliseksi huoneeksi ja puhuu samaa kieltä, ”henget sanoo päivää”, kuten tavataan sano samanhenkisistä.
”On yksi puheenparsi”, Juuri näin eräälle meediolle sanottiin kuuluisan karismaatikon toimesta; ”sinussa on kristus-energiaa”. Henki tunnisti omansa.
Tuota henkeä mennään innoissaan hakemaan. Mahdollisesti se hengen merkki,- valheen merkki - -pedon merkki- annetaan ja otetaan ”otsaan”, kätten päällepanemisen kautta.

Edellä oleva on kirjoitettu vain laajentamaan nyt vallalla olevaa yksikantaista pedonmerkki-ajattelua. Tutkiskele itse. Se on raamatullista: ”Monet sitä tutkiskelevat ja ymmärrys lisääntyy”.

Älä usko edelläolevia, äläkä mitään muutakaan valmiita tulkintoja tutkiskelematta. Tutkiskele itse; jos et tutkiskele, -otat vain valmista vastaan,- niin menet harhaan.
Jos huomiomme on kiintynyt vain yhteen sapluunaratkaisuun, niin varsinainen pedon toiminta etenee kenenkään kiinnittämättä asiaan huomiota.
Ihmisen luku?
Pedon luku? Mikä on Jumalan luku? Onko se; Isä, poika ja Pyhä Henki ?

Admin
Admin

Viestien lukumäärä : 136
Join date : 23.10.2013
Ikä : 73
Paikkakunta : Ruotsi

https://vapaasana.swedishforum.net

Takaisin alkuun Siirry alas

 Voitto Ramu: Pedon merkki mikä ja milloin osa 2. Empty Vs: Voitto Ramu: Pedon merkki mikä ja milloin osa 2.

Viesti kirjoittaja Admin Ma Kesä 23, 2014 11:45 am

8. RAAMATUN LUKUARVOJÄRJESTELMÄ.

Pedon lukua 666 on monet koettaneet ratkaista ns lukuarvojärjestelmän avulla.

Paavin nimistä ja erilaisista muista paaviuteen liittyvistä on saatu muodostumaan lukuarvona tuo luku 666. Näin myöskin keisari Neron nimestä: ”Nero Kaiser”, jo tuolloin tiedettiin muodostuvan lukuarvo 666. Näin monista muistakin niistä sen jälkeenkin. Nuo eivät kuitenkaan mikään olleet Raamatun ilmoittama pedon merkki.
Merkittävää kieltämättä on, että Raamattu mainitsee kyseisessä kohdin, että: ”Jolla ymmärrys on se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku.”
”Monet sitä tutkivat ja ymmärrys lisääntyy” sanotaan Danielin kirjan lopuksi, kun Danielia keskitettiin sinetöimään kirja, jossa lopun hetkistä puhutaan. Mainitaan myöskin, että ne pysyvät sinetöitynä lopun aikaan asti. Mainitaan myöskin, että; ”jumalattomat pysyvät jumalattomina, eikä yksikään jumalaton ei tätä ymmärrä, mutta taidolliset ymmärtävät”.


9. YHTEENVETO.

Niinkuin edellä todettiin, merkin ottaminen koskee niitä, jotka ovat jääneet tänne tempaamisen jälkeen. On huomattava, että kyse on vapaaehtoisesta merkin ottamisesta omaan käteen taikka otsaan.
Huomattavaa on myöskin se, että kyse on ensin pedon ja sen kuvan kumartamisesta ja sen kumartamisesta kieltäytyneitten tappaminen ja vasta sen jälkeen merkin ottamisesta vapaaehtoisesti. Kumartamalla osoitettiin ensin alamaisuutta pedolle.

Kyse on valhemessiaan tulosta ja sen kumartamisesta ja sen merkin ottamisesta. Villitsijänä toimii hyvin hengellisesti pukeutunut, lammasten vaatteisiin kääriytynyt ”agitaattori”, - väärä profeetta, jolla ja pedon merkkikin tuntuu olevan Jumalan merkistä, ”käänteinen” merkki, hyvin samankaltainen, mutta vastakkaisesta hengestä oleva merkki. Pedon merkki kirkastaa petoa.
Jumalan sinetti,- Pyhä Henki,- kirkastaa Kristusta.

Koko pedon merkin ratkaisu on siinä, että toinen peto saa aikaseksi sen, että ihmiset tekevät eka pedon (antikristuksen ) kuvan ja sitten tuota kuvaa on kumarrettavat. Kuka ei tuota kuvaa kumarra se tapetaan. Eli kaikki uskovat tapetaan tuossa vaiheessa.
”Se nousee sotaan pyhiä vastaan ja voittaa heidät”. Ilm 13:15 sanoo selvästi, että ” ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvaa, ne tapetaisiin”.
Valinta tehdään siis tuossa vaiheessa kumartaako pedon kuvaa vai ei, ei siis siinä vaiheessa enää ottaako pedon merkin vai ei. Nimittäin Raamattu sanoo, että KAIKKI ottavat tuon pedon merkin, siis jokainen elossa oleva ottaa sen.

Ilm 13.16 ” Ja se saa KAIKKI, pienet ja suuret, sekä rikkaat ja köyhät, sekä vapaat, että orjat, panemaanmerkin oikeaan käteensä tai otsaansa”.
KAIKKI ne jotka eivät pedon kuvaa kumarra, ne nimittäin KAIKKI tapetaan.
Eli, pedon merkki-vaiheessa on elossa vain niitä jotka kumartavat pedon kuvaa,- yhtään uskovaa ei siis täällä ole olemassa.

Eikö Jeesus siis tullessaan löydä maanpäältä yhtään uskovaa? Kyllä löytää. Raamatun mukaan: ”sitten me jotka olemme elossa temmataan yhdessä Kristuksessa kuolleiden kanssa yläilmoihin”.
Eli tempaamine on jo tapahtunut tuossa vaiheessa kun pedon kuvaa kumarretaan ja otetaan pedon merkki.Kukaan elossa oleva ei siis voi kieltäytyä pedon merkin ottamisesta, koska elossa olevat ovat jokainen kumartaneet pedon kuvaa., eli osoittaneet alamaisuutta pedolle.
Toisinsanoen, pedon merkki on se, että kumarretaan pedon kuvaa, silloin jokainen ottaa tuon pedon merkin. Eli pedon merkki on pedon henki, (antikristuksen henki) joka saadaan kun kumarretaan pedon kuvaa, eli ositetaan alamaisuutta pedolle.

Kukaan muu ei voi ostaa eikä myydä kuin pedon merkin ottanut, siitä yksinkertaisesta syystä, että ketään muita ei ole elossa kuin pedon merkillä merkityt.
Tosin täällä on ne 144 - tuhatta jotka julistavat evankeliumia täällä vihan aikanakin, kun seurakunta on hääaterialla. Heidän julistuksen kautta uskoon tulleet eivät kumarra pedon kuvaa ja heidät kaikki tapetaan. Tuo tappaminen ei siis tapahdu vasta silloin jos joku kieltäytyy ottamasta pedon merkkiä. Peruuttamaton ratkaisu tehdään siis tuossa kumartamisvaiheessa. Vihan aikana uskoon tulleet joutuvat siis marttyyrikuoleman kautta pelastumaan.

Pedon merkistä varoittavat Raamatun kohdat tarkoittavat sitä, ja varoittavat siis siitä, että pedon kuvaa ei saa kumartaa; jos kumartaa, silloin osoittaa almaisuutensa pedolle, ja ottaa pedon merkin.

Toisaalta taasen Jumalan merkki on se, kun ihminen kumartaa Jumalaa, niinkuin 1. käskyssä käsketään. Kumartaessaan Jumalaa ihminen saa Pyhän Hengen sinetiksi ja merkiksi lunastuksen päivään asti.


10. VIELÄ KERRAN KAIKKI NE RAAMATUNKOHDAT JOISSA PEDON MERKISTÄ PUHUTAAN:

1.
Ilm 13:11. Ja minä näin toisen pedon nousevan maasta, ja sillä oli kaksi sarvea niinkuin karitsan sarvet, ja se puhui niinkuin lohikäärme.
12.Ja se käyttää kaikkea ensimmäisen pedon valtaa sen nähden ja saattaa maan ja siinä asuvaiset
1.) kumartamaan ensimmäistä petoa, sitä, jonka kuolinhaava parani.
13. Ja se tekee suuria ihmeitä, niin että saa tulenkin taivaasta lankeamaan maahan ihmisten nähden.
14. Ja se villitsee maan päällä asuvaiset niillä ihmeillä, joita sen sallittiin tehdä pedon nähden; se yllyttää maan päällä asuvaiset
2.)tekemään sen pedon kuvan, jossa oli miekanhaava ja joka virkosi.
15. Ja sille annettiin valta antaa pedon kuvalle henki, että pedon kuva puhuisikin ja saisi aikaan, että
3.) ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvaa, ne tapettaisiin.

Ilm 13:16.
4.) Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, (kukaan ei siis jää merkistä paitsi)


2.
Ilm 13:17. ettei kukaan muu voisi
5.) ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.
18.Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi.
Onko valheen luku 666 - onko valhe ihmisen luku? Onko ihmisen luku lihallisuus ? Kyse on siis pedon ja sen kuvan kumartamisesta - silloin otetaan pedon merkki.

3.
Ilm 14:9-10. Ja heitä seurasi vielä kolmas enkeli, joka sanoi suurella äänellä: “Jos joku kumartaa petoa ja sen kuvaa ja ottaa sen merkin otsaansa tai käteensä, (pedon ja sen kuvan kumartaminen ja merkin ottaminen tuntuu olevan sama asia)
10. niin hänkin on juova Jumalan vihan viiniä, joka sekoittamattomana on kaadettu hänen vihansa maljaan, ja häntä pitää tulella ja tulikivellä vaivattaman pyhien enkelien edessä ja Karitsan edessä.

4.
Ilm 14:11. Ja heidän vaivansa savu on nouseva aina ja iankaikkisesti, eikä heillä ole lepoa päivällä eikä yöllä, heillä,
1.)jotka petoa ja sen kuvaa kumartavat, eikä kenelläkään, joka ottaa sen
2.) nimen merkin.

5.
Ilm 16:2. ”Ja ensimmäinen lähti ja vuodatti maljansa maan päälle; ja tuli pahoja ja ilkeitä paiseita niihin ihmisiin, joissa oli pedon merkki ja jotka kumarsivat sen kuvaa.”
Ketään Jumalan omia ei siis ole elossa, koska he kieltäytyivät kumartamasta pedon kuvaa ja heidät siitä syystä tapettiin.


Ilm 19:20 . Ja heidän vaivansa savu on nouseva aina ja iankaikkisesti, eikä heillä ole lepoa päivällä eikä yöllä, heillä, jotka petoa ja sen kuvaa kumartavat, eikä kenelläkään, joka ottaa sen nimen merkin. (kukaan pedon kuvaa kumartanut ei siis voi jäädä paitsi pedon merkistä)

7.
Ilm 15:2. Ja minä näin ikäänkuin lasisen meren, tulella sekoitetun, ja niiden, jotka olivat
1.) saaneet voiton pedosta (eli eivät kumartaneet petoa ja sen kuvaa)
2.) ja sen kuvasta
3.) ja sen nimen luvusta, seisovan sillä lasisella merellä, ja heillä oli Jumalan kanteleet.

8.
Ilm 20:4 Ja minä näin valtaistuimia, ja he istuivat niille, ja heille annettiin tuomiovalta; ja minä näin niiden sielut, jotka olivat teloitetut Jeesuksen todistuksen ja Jumalan sanan tähden, ja niiden, jotka
1.) eivät olleet kumartaneet petoa eikä sen
2.) kuvaa
3.) eivätkä ottaneet sen merkkiä otsaansa eikä käteensä; ja he virkosivat eloon ja hallitsivat Kristuksen kanssa tuhannen vuotta. (heidät tapettiin koska eivät olleet kumartaneet petoa ja sen kuvaa)

Pedon kuva ja antikristus yleensäkin saattaa olla vallalle päässyt VALHE. Antikristus saattaa olla yhtä näkymätön kuin Kristuskin nyt täällä maanpäällä. Kristus on nyt paikalla TOTUUTENA- Totuuden Henkenä.
Antikristus ilmenee vallalle päässeenä VALHEENA, eli valheen henkenä. Tuo valhe, (laittomuus) asettuu Jumalan temppeliin ja esiintyy siellä Jumalan (totuutena), Ihmiset siis menettävät rakkauden Totuuteen ja mieltyvät valheeseen. Se on eksymistä. Vaihetta kumarretaan Jumalana, se on pedon merkin vastaanottaminen,- otetaan silloin vastaan valheen henki. ”Kenen voittama joku on sen orja hän on”. Joku Totuus taikka valhe voittaa jokaisen ihmisen kohdalla.

Joka tapauksessa ensimmäisen pedon kumartaminen, että merkin ottaminen on vapaaehtoinen ja haluttu toimenpide. Petoa ja sen kuvaa kumartavat saattavat hyvinkin luulla kumartavansa Jumalaa, ja kumartaessaan ottavat vastaan antikristuksen hengen- pedon merkin. Sen ottaneet saattavat hyvinkin luulla ottavansa Jumalan merkin, - Pyhän Hengen merkin,- joka ilmoittaa kuulumisesta valittuun ja hallitsevaan joukkoon, jotka rakentavat uutta Baabelin tornia, jolla ihmiskuntaa hallitaan ja jonka kautta sanotaan ihmiskunnan pelastuvan. Merkki saattaa antaa myöskin vallan tehdä ihmeitä, vallan hallita henkiä. Ehkä henget ovat alamaisia tuon merkin ottajille, jotta saatetaan ostaa ja myydä.

Pedon merkki ilmaisee kuulumisesta valittuun ja hallitsevaan, ekumeeniseen luokkaan., jossa tullaan tuntemaan, (niinkuin luullaan) niinkuin Jumala, hyvä ja paha.
Valta - ihmisen luku, ihmisen merkki!?

Varmasti pedon merkin ottavat kaikki, jotka eivät ole vastaanottaneet pelastuksen evankeliumia, ja joilla ei näinollen ole Pyhän Hengen sinettiä. Kaikki ne jotka etsivät uskonelämästä ajallisilta nautintoa, hyöty ja elämyksiä itselleen ja valtaa ja niitä kumartaneet, ottavat pedon merkin. Kaikki ne jotka eivät uskollisuudessa ole ehdottomia Ylkää kohtaan eksyvät ja ottavat pedon merkin.

Valta hallita henki, joka tekee niitä ihmeitä joilla ihmiskunta villitään. Jokainen haluaa tehdä noita ihmeitä. Valta tehdä ihmeitä tuntuu liittyvän tuohon pedon merkkiin. Sitä luullaan Jumalan merkiksi,- Jumalan voimaksi, Pyhäksi Hengeksi, jonka kautta tehdään ihmeitä. Nuo ihmeet villitsevät maanpäällä asuvaiset.
Tässä mielessä kaikki uudet hengelliset tunteeseen ja elämyksiin vetoavat ilmiöt ja ihmeet joilla hallitaan, ovat hirvittäviä seuraamuksiltaan.
Merkitsemisessä saattaa olla kyse alttareilla menosta, jossa pedon merkki halukkaasti otetaan otsaan, koska se tuo oikeuden välittää (myydä) tuota voimaa edelleen.
Esim ruuan tai muun materiaalin ostamiseen ei viitata kyseisessä raamatunkohdassa.

Sielujen kaupasta saattaa hyvinkin olla kyse. Tuo merkki otetaan otsaan kätten päällepanemisen kautta. Kyse on hengestä jota välitetään toiselta toiselle, aina eteenpäin. Saatu henki tuo oikeuden välittää sitä eteenpäin, ostaa ja myydä edelleen. Kukaan muu kuin merkin, - hengen- saanut ei voi tuohon ostamiseen ja myymiseen ryhtyä.
Otsa tarkoittaa tahtomista ja käsi tekemistä. Täten merkki olisi vaikutukseltaan kopioi Jumalan merkistä. Huomaa miten pedon toiminnasta kaikki tuntuu olevan jäljitelmiä Kristuksen ja Pyhän Hengen toiminnasta.


11. OLLAANKO JÄLKIJUNASSA?

Tästä on kyse! Jos keskitytään vain pedon merkin ottamisesta varoittamisen, niin ollaan auttamattomasti jälkijunassa ja jopa eksytetään ihmisiä varomaan väärää asiaa. Ei pedon merkin ottamisesta ketään voi estää, koska ihmiset ovat eksyneet jo aikaisemmin kumartaessaan valhemessiasta. Ovat tehneet sen kuvan ja sitten KUMARTANEET tuota kuvaa. Kaiken tuon jälkeen vasta on merkitseminen. Yksistään merkistä kieltäytyminen ei pelasta. On siis varoitettava kumartamasta valhemessiasta ja tekemästä valhemessiaan kuvaa. Ne jotka tuon kuvan tekevät, ne ilman muuta myöskin sitä kumartavat ja ottavat sen merkin, koska nimeä ei ole elämänkirjassa. Pelastuminen ja pelastumattomuus on kiinni siitä onko nimi elämänkirjassa vai ei. Ei tuo asia muutu lopussa miksikään toiseksi.
Nyt varoitetaan virheellisesti: ” Älä ota pedon merkkiä”. Varoituksen tulisi olla: ”Älä tee itsellesi jumalan kuvaa, äläkä sitä kumarra”.
Nyt tulisi julistaa: ”Katsokaa ettei teitä kukaan eksytä”. ”Älä usko valhetta” ;”Usko Kristukseen”; ” Usko Totuutta, älä usko valhetta”.
Tuo Jumalan käskyn, Totuuden Sanan pitäminen tulee olla merkkinä ihmisen kädessä ja otsassa, muutoin langetaan automaattisesti valhemessiaan kuvan tekemiseen ja sen kumartamiseen ja kumartaminen johtaa automaattisesti pedon merkin ottamiseen.

Eksytyksessä on yksiselitteisesti kyse valheesta joka uskotaan. Kun eksytys kohdistuu valittuihin, niin eksytys pitää näinollen olla hengellinen asia. Eksytys on yksiselitteisesti toisenlainen evankeliumi.,- valhe, joka poikkeaa totuudesta, - evankeliumi, joka poikkeaa Raamatun ilmoittamasta Totuuden evankeliumista, siitä evankeliumista jonka mukaan pelastutaan jos pidetään siitä kiinni sellaisenaan, siitä mitään muuttamatta.12. MIKÄ IHMEEN PORTTO?

Lohikäärme, ensimmäinen peto, ja toinen peto, eli väärä profeetta on selviä ( siis saatana, antikristus ja väärä profeetta) mitä ne ovat, mutta mikä on portto, eli nainen erämaassa?

Portto istuu paljojen vetten päällä, Ilm 17:1. Jakeessa 15 kerrotaan, että nuo vedet ovat kansoja ja väkijoukkoja ja kansanheimoja ja kieliä.
Portto saattaa olla ne kansat ja kansanheimot, jotka ovat uskoneet valheen ja ottaneet vastaan eksytyksen. Portto nimittäin istuu myöskin saman aikaisesti helakanpunaisen pedon selässä. Ihmeelliseltä tuntuu, että peto, että pedon kymmenen sarvea vihaavat porttoa (jae 16). Tämä ei tunnu oikein sopivan paavin taikka kirkkoon.
Tämä lienee ymmärrettävissä niin, että toki saatana vihaa eksyttämiään ihmisiä ja kansoja. Eihän se muutoin heitä eksyttäisi. Ihmisethän on tarkoitettu iankaikkisen elämän perilliseksi. Toki saatana noita perillisiä vihaa ja koettaa saada heidät eksytettyä helvettiin. Jumala käyttää saatanaa rangaistakseen niitä jotka ovat langenneet uskomaan petoa.

Tuo nainen, portto on myöskin se eksytys jonka Jumala lähettää. Tuon porton kanssa harjoitetaan haureutta. Monet menevät aluksi vain kokeilemaan saako siitä nautinnon. Jos saa niin se pidetään merkkinä, että asia on Jumalasta. Viime vuosina on lukuisat uskovatkin menneet tuo porton luon, tuon eksytyksen luon harjoittamaan haureutta ja tuon porton haureudenviinistä ovat kaikki Jumalan kansat juopuneet.(Ilm 17:2, Jes 29:9-14).
Tuon nainen on Jerusalem, Jumalan temppeli, joka on muuttunut haureuden ja riettauden pesäksi. Temppeliportot ovat tuosta toiminnasta esikuvina. Jumalan temppeliin on tultu harjoittamaan haureutta temppeliporttojen kanssa. Tästä lopun tilanteesta Hesekiel näyssään näki, miten Jumalan temppeli oli muuttunut irstauden ja haureuden harjoittamisen paikaksi. Paikaksi jossa pimeyden henkien kanssa harjoitetaan haureutta.
”Joka yhtyy Herraan on yksi henki Hänen kansaan”. Aivan samoin tapahtuu kun yhdytään pimeyden henkiin, tullaan yhdeksi hengeksi, niiden kanssa.
1 Kr 6: 16. ”Vai ettekö tiedä, että joka yhtyy porttoon, tulee yhdeksi ruumiiksi hänen kanssaan? Onhan sanottu: “Ne kaksi tulevat yhdeksi lihaksi”.
17. Mutta joka yhtyy Herraan, on yksi henki hänen kanssaan.”.

Kammoa kaikkea tuntemattomien ihmisten kätten alle menemistä, niiden joiden yksityiselämässä näkyvää hedelmää et tunne.
Jeesus opetti meitä kohtaamaan Jumalaa rukouksessa omassa kammiossa, ei julkisesti alttareilla. Jeesus varoitti niistä fariseuksista jotka rukoilevat kaikissa ”kadun kulmissa”(saattaa olla vertauskuva). Siellä ”kadun kulmissa” myöskin Hes 16 ilmoittaa portoksi muuttuneen Jumalan vaimon haureutta harjoittavan.
Huomaa tässä kummallinen asia: Jeesus meni aina yksinäisyyteen rukoilemaan. Ei edes Getsemanessa Jeesus rukoillut lähimpien opetuslastensa kanssa, vaan vetäytyi kauemmaksi yksin rukoilemaan.
En toki halua sanoa, että yhdessä rukoileminen olisi pahasta.


13. ENTÄ JOS?

Edelläolevat kommentit ovat vain näkemyksiä joiden tarkoituksena on laajentaa näkökenttää. Näkökenttää joka on nykyään pelottavan yksipuoliseksi kutistunut, ikäänkuin pedon merkki asia olisi jo ratkaistu.
Saako saatana siis rauhassa eksyttää, koska huomio on kiinnitetty yksin merkitsemiseen, joka merkitseminen on seuraus eksymisestä?
Missä on vastuu? Ja kenen se vastuu on? Eipä tee mieli olla opettaja lopun hetkillä.


14. MIKÄ TAHO TEKEE LOPUSSA IHMEITÄ, JA MIKSI?

Ketkä ihmeitä tekevät lopussa?
Lue ja hämmästy.

Mt 24:24. Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin.

2 Ts 2: 9. tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä

Ilm 13: 13. Ja se tekee suuria ihmeitä, niin että saa tulenkin taivaasta lankeamaan maahan ihmisten nähden.
14. Ja se villitsee maan päällä asuvaiset niillä ihmeillä, joita sen sallittiin tehdä pedon nähden; se yllyttää maan päällä asuvaiset tekemään sen pedon kuvan, jossa oli miekanhaava ja joka virkosi.

Ilm 16:14. Sillä ne ovat riivaajain henkiä, jotka tekevät ihmeitä; ne lähtevät koko maanpiirin kuningasten luo kokoamaan heidät sotaan Jumalan, Kaikkivaltiaan, suurena päivänä.

Ilm 19: 20. Ja peto otettiin kiinni, ja sen kanssa väärä profeetta, joka sen nähden oli tehnyt ihmetekonsa, joilla hän oli eksyttänyt ne, jotka olivat ottaneet pedon merkin, ja ne, jotka olivat sen kuvaa kumartaneet; ne molemmat heitettiin elävältä tuliseen järveen, joka tulikiveä palaa.

Vieläkö halajat ihmeitä?
Ihmeillä eksytetään lopussa. Ne ovat lopussa saatanan ase ja voima.
Ihmeitä tekee lopussa pimeyden voimat, riivaajat ja väärä profeetta.

Ei toki Jeesus muutu lopussa toiseksi. Toki Jumalalla on valta tehdä edelleenkin ihmeitä, mutta huomaa että ihmeet ovat myös pimeyden voiman ase lopussa. Ihmeet eivät ole Jumalan voima.
Muista, että Jumalan voima on evankeliumi ja sanoma rististä ( Rm 1:16, 1 Kr 1:1. Jumalan voima ei siis ole ihmeet. Ihmeet ovat saatanan voima jolla se villitsee ja se eksyttää valittujen huomion niihin.
Ihmeet ovat se ase jolla valittuja eksytetään. Muita aseita ei tuolla eksyttäjällä tunnu olevankaan kun ihmeet ja valhe.

Vetoat ehkä Jooelin ennustamaan Hengen vuodatukseen kaiken lihan ylle? Niinpä niin, jos Jooel ennustaa lopun hetkillä tapahtuvasta Hengen vuodatuksesta, niin missä on sitten ennustus ensimmäisen helluntain Hengen vuodatuksesta? Tuolloinhan siirryttiin aikaan jolloin Pyhä Henki tuli olemaan täällä keskellämme kaikkialla; ”kaiken lihan yllä”.
Tuolloin siirryttiin aivan uuteen ajanjaksoon Jumalan pelastushistoriassa. Jättikö Jumala osan Pyhää Henkeä ”varastoon” taivaaseen?
Jäikö Jeesuksesta osa taivaaseen kun Jumala lähetti Hänet tänne maanpäälle?
Kaikki asetettiin kohdalleen jo silloin kun Jumala ratkaisi syntikysymyksen tuomitsemalla synnin lihassa antamalla Poikansa sijaisuhriksi ( Apt 3:21). Johannes Kastajalla oli oma osansa tässä kohdalleen asettamisessa ( Mt 17:12).


15. ÄLKÄÄMME TEHKÖ NIINKUIN ERÄMAASSA TEKIVÄT.

1 Ms 32:1 “Nouse, tee meille jumala, joka käy meidän edellämme. Sillä me emme tiedä, mitä on tapahtunut Moosekselle, tälle miehelle, joka johdatti meidät Egyptin maasta.”

Israelin kansa ei erämaassa malttanut odottaa Mooseksen paluuta (esikuva Kristuksesta) ja he tekivät kultaisen vasikan johtajakseen. Näin tapahtuu tässä lopussakin pedon ja sen merkin kohdalla. Tehdään valhemessias johtajaksi. Huomaa, että kultainen vasikkakin tehtiin, jotta se johtaisi kansan Luvattuun maahan. Mikä samankaltaisuus antikristuksesta.


16. MALTTAKAAMME ODOTTAA, SILLÄ LUPAUS ON ANNETTU.


Hb 6:17. Sentähden, kun Jumala lupauksen perillisille vielä tehokkaammin tahtoi osoittaa, että hänen päätöksensä on muuttumaton, vakuutti hän sen valalla,
18. että me näistä kahdesta muuttumattomasta asiasta, joissa Jumala ei ole voinut valhetella, saisimme voimallisen kehoituksen, me, jotka olemme paenneet pitämään kiinni edessämme olevasta toivosta.
19. Se toivo meille on ikäänkuin sielun ankkuri, varma ja luja, joka ulottuu esiripun sisäpuolelle asti,
20. jonne Jeesus edelläjuoksijana meidän puolestamme on mennyt, tultuaan ylimmäiseksi papiksi Melkisedekin järjestyksen mukaan, iankaikkisesti.

Ja Jeesus tulee takasin lupauksen mukaan. Pysytään siinä toivossa, eikä lähdetä tekemään ”kultaista vasikkaa”. Pedon kuva on tuo ”kultainen vasikka”, jota kumarretaan.
Olemmeko liian herkkiä kaikkien tuulten viskeltäviksi? Useimmat ovat.

Kohu pedon merkistä ( mikrosirusta) ei ole suinkaan ensimmäinen, jonka mukaan mukaudutaan. Jo kymmenkunta vuottaaikaisemmin levisivät ja huipentuivat profetiat ja huhut juutalaisten pikaisesta paluusta. Lukuisat kristityt alkoivat varaamaan mm ruokaa juutalaisille.
Monilla parvekkeilla mätäni lihat sun muutkin. Eräästä paikasta kerrottiin, että siellä oli varastoitu vaatteiden lisäksi ruokaa juutalaisille muuttajille. Mm jugurttia kerrottiin olevan hyllyn täydeltä siisteissä pinoissa. Kuinkakohan niiden on vuosikymmenessä käynyt?
Kyseessä oli saatanan valhe propagandasta, jossa tosin oli täysin oikeat raamit ja kauniit ajatukset. Tuon valheen uhriksi lukuisat uskovat joutuivat, ja sitoutuivat tuohuamaan jonninjoutavien asioiden kanssa. Minä olin yksi niistä huijatuiksi tulleista uhreista. Saatana sai lukuisat uskovat pois elopellolta ja kiinnittämään uskovien huomion itseensä ja omiin juoniinsa.
Ei malteta odottaa, vaan lähdetään touhuilemaan itse ja otetaan johto omiin käsiin. Luullaan pärjättävän niiden suorien yhteyksien varassa, niiden valheprofetioiden varassa, jotka luullaan Jumalan ilmoituksiksi, mutta jotka ovat valhemessiaan hengen tuotetta. Niitä kumarretaan, niitä uskotaan.

Kaikkiaankin olemme uskomattoman herkkiä moninaisille huhuille. Ojentaudumme huhujen ja valheitten mukaan. Niiden sijasta meidän tulee ojentautua Jumalan Sanan mukaan. Ja pysyä Sanassa. Meidän tulee ankkuroitua Kristukseen, siihen peruskallioon, joka on pelastuksemme perusta. Silloin ei meitä mitkään tuulet eikä myrskytkään minnekään heittele.
Pysykäämme Jumalan kirjoitetussa Sanassa, ja Kristuksessa; siinä mannassa, joka yksin on Jumalan kansalle ravinnoksi annettu tälle erämaavaellukselle.


D. ELI MIKÄ SE PEDON MERKKI SITTEN ON ?

Pedon merkki on valheen vastaanottaminen, ja ALAMAISUUDEN OSOITTAMINEN PEDOLLE.!
Pedon merkki on epäjumalan merkki; epäjumala jota kumarretaan.
Ne jotka mieltyvät vääryyteen ottavat vastaan ja uskovat valheen ja ottavat siten vastaan valheen, - joka on pedon merkki..

2 Ts 2. luku on tämän ymmärtämisessä ratkaisevan tärkeä luku.
Luopumus tulee ensin. ( 2. Ts 2:3). Luopuminen on mieltymistä vaiheeseen.
Laittomuus on valhe. Tuo valhe ei pääse valtaan ennenkuin pidättäjä tulee tieltä poistetuksi. Mikä on tuo pidättäjä?

1. PIDÄTTÄJÄ ON TOTUUS.
Totuus taasen on Jumalan Sana. Ja Jumalan Sana on Kristus, (”Alussa oli Sanan ja Sana oli Jumalan tykönä ja Sanan oli Jumala” 1 Jh 1:1, ”Ja nimi jolla Häntä kutsutaan on Jumalan Sana” (Ilm 19:13) joka tuli lihaksi. (”Sana tuli lihaksi”)
Totuuden Sanan on pidättänyt valheen valtaan pääsyä. Mutta kun tuo Totuuden Sana otetaan pois tieltä, silloin valhe saa vallan. Tuon valheen lähettää Jumala koettelemaan ihmisiä. 2 Ts 2:11).” Että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet Totuutta, vaan ovat mieltyneet vääryyteen” jae 12.
Apostoli kehottaa pysymään tiukasti kiinni siinä opetuksessa jonka tessalonikalaiset olivat saaneet. Jumalan sinetti on siis Totuuden Sanan uskominen ja sen uskonut saa Pyhän Hengen.

Pelastuksen evankeliumin, - Totuuden Sanan kuultuaan, ja sen uskoessaan ihminen tulee uskoon ja saa Pyhän Hengen, eli sinetin, Jumalan merkin.
”Hänessä on teihinkin, sittenkuin olitte kuulleet totuuden sanan, pelastuksenne evankeliumin, uskoviksi tultuanne pantu luvatun Pyhän Hengen sinetti” Ef 1:13.

Ne jotka hylkäävät tuon Totuuden Sanan mieltyvät vääryyteen ja ottavat vastaan valheen, eli pedon merkin. Pedon merkki on valheen vastaanottaminen - valheella merkitseminen.
Totuuden Sanan uskominen on Jumalan merkki.
Pedon merkki on siis valheen uskominen.
Pysymällä tiukasti kiinni Sanan Totuudessa välttyy vastaanottamasta valhetta, eli pedon merkkiä.


2. MILLOIN PIDÄTTÄJÄ POISTUU TIELTÄ? ( 2 Ts 2:6-7)
Silloin kun Totuuden Sana otetaan pois. Silloin kun uskovat temmataan täältä hääaterialle. Silloin ei enää Totuutta ja Pyhää Henkeä ole täällä. Valo poistuu ja pimeys tulee tilalle. ”Niin loistakoon teidän valonne ilmaisten keskellä”.
”Mutta teille, jotka minun nimeäni pelkäätte, on koittava vanhurskauden aurinko ja parantuminen sen siipien alla, ja te käytte ulos ja hypitte kuin syöttövasikat”. Tuo valo otetaan pois. Kristus, Jumala Sana on tuolloin morsiamensa kanssa hääaterialla.
Täällä maanpäällä on vain pimeyttä. ”Aurinko on muuttunut pimeydeksi ja kuu vereksi”. Silloin vallan saa pimeys ja pimeyden teot. Silloin maata hallitsee valhe ja tänne jäävät ottavat vastaan valheen,- pedon merkin.
” Sentähden tulee teille yö, näkyjä vailla, teille tulee pimeys, ennustelua vailla. Aurinko laskee näiltä profeetoilta, ja päivä heiltä pimenee.”.
Poissa on silloin vanhurskaat, jotka loistivat kuin aurinko: ”Silloin vanhurskaat loistavat Isänsä valtakunnassa niinkuin aurinko. Jolla on korvat, se kuulkoon”.
Poissa on Kristus joka loisti valoaan: ” Sillä Jumala, joka sanoi: “Loistakoon valkeus pimeydestä”, on se, joka loisti sydämiimme, että Jumalan kirkkauden tunteminen, sen kirkkauden, joka loistaa Kristuksen kasvoissa, levittäisi valoansa.”
On koittanut Herran päivä, joka on tänne jääville synkeyden päivä: ”Eikö Herran päivä ole pimeys, eikä valkeus, eikö se ole synkeys, jossa ei valoa ole?”.3. TÄMÄN MINÄ VAIN HALUSIN SANOA:
1.”Rakkaani, älkää jokaista henkeä uskoko, vaan koetelkaa henget, ovatko ne Jumalasta; sillä monta väärää profeettaa on lähtenyt maailmaan.
2. Tästä te tunnette Jumalan Hengen: jokainen henki, joka tunnustaa Jeesuksen Kristukseksi, lihaan tulleeksi, on Jumalasta;
3. ja yksikään henki, joka ei tunnusta Jeesusta, ei ole Jumalasta; se on antikristuksen henki, jonka olette kuulleet olevan tulossa, ja se on jo nyt maailmassa.” (1 Jh 4:1-4.)

Muista tämä; muutoin lankeat mukaan alkaneeseen antikristuksen palvontaan, ja uskomaan väärän profeetan valheita.

2 Kr 1:13. Sillä eihän siinä, mitä teille kirjoitamme, ole muuta, kuin mikä siinä on luettavana ja minkä te myös ymmärrätte; ja minä toivon teidän loppuun asti ymmärtävän

ÄLÄ USKO EDELLÄ OLEVAA SUORALTA KÄDELTÄ VAAN TUTKISKELE KIRJOITUKSISTA ONKO NÄIN.
Tyrkytänkö omaa näkemystäni toisille? Pois se. Älä ihmeessä ojentautuko minun näkemysteni mukaan.
Älä ojentaudu ihmisten esittämien näkemysten mukaan. Älä ojentaudu oppipykälien mukaan. Älä ojentaudu ryhmäsi oppinäkemyksen mukaan. Ojentaudu Raamatun Sanan mukaan.

Ei edelläoleva ole tarkoitettu omaksuttavaksi ainoana ”oikeana” näkemyksenä”. Ompa vain esille tuotu monia näkökulmia yksipuoliseksi käyneeseen keskusteluun. Olkoon edelläoleva ärsykkeeksi lähteä tutkimaan itse Raamatusta. Löydät varmaan kirjoituksestani monia kohtia jotka haluat Raamatun Sanalla osoittaa vääriksi - tee se. Siis Raamattu käteen ja tutkiskelemaan Kirjoituksia. Sieltä se Totuus löytyy - ei ihmisten mielipiteistä.

Jumala on suurempi kuin meidän käsityskykymme. En itsekään väitä, että edellä esitetyt näkemykset ovat juuri niitä ainuita oikeita näkemyksiä. Tulevat tapahtumat ovat vakaasti Jumalan hallinnassa, ei niistä ole tarvis murehtia taikka ei niitä edes ole tarvis ymmärtää ja käsittää. Ne tapahtuva Jumalan suunnitelman mukaan tarkasti; ymmärsimme taikka emme.
Ja varmasti emme ymmärrä niistä kuin hitusen, mutta ei ole tarviskaan ymmärtää. Kunhan vain uskomme Jeesukseen syntiemme sovittajana, niin se riittää pelastuksemme perustaksi. Ei se lopussa muutu miksikään toiseksi. ”Usko Herraan Jeesukseen niin pelastut”.

”Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä”.
Totisesti tuo riittää. Amen!
Voi sitä, joka tuon pelastuksentien monimutkaisemmaksi yrittää vääntää, ja valhetta syöttää.
VALHEEN LEVITTÄJÄ ON EKSYTTÄJÄ. Valheen uskonut on eksynyt. (”.. Jumala lähettää väkevän eksytyksen, niin että he uskovat vaiheen”)

Admin
Admin

Viestien lukumäärä : 136
Join date : 23.10.2013
Ikä : 73
Paikkakunta : Ruotsi

https://vapaasana.swedishforum.net

Takaisin alkuun Siirry alas

 Voitto Ramu: Pedon merkki mikä ja milloin osa 2. Empty Vs: Voitto Ramu: Pedon merkki mikä ja milloin osa 2.

Viesti kirjoittaja jarrut Su Toukokuu 17, 2020 8:33 am

Nostan
jarrut
jarrut
Admin

Viestien lukumäärä : 2615
Join date : 24.10.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

 Voitto Ramu: Pedon merkki mikä ja milloin osa 2. Empty Vs: Voitto Ramu: Pedon merkki mikä ja milloin osa 2.

Viesti kirjoittaja Rea Aalto To Marras 18, 2021 1:56 pm

Suosittelen!

Rea Aalto

Viestien lukumäärä : 551
Join date : 23.10.2013
Ikä : 73
Paikkakunta : Ruotsi

Takaisin alkuun Siirry alas

 Voitto Ramu: Pedon merkki mikä ja milloin osa 2. Empty Vs: Voitto Ramu: Pedon merkki mikä ja milloin osa 2.

Viesti kirjoittaja Rea Aalto Pe Marras 19, 2021 12:50 pm

Lainaus:Se että merkki, kaupankäynnin väline, on kädessä tai
otsassa on huomionarvoista. Äläkä ajattele mikrosirua.
Olisiko asia sitten jo ratkaistu? Olisiko hengellinen
muuttunut elektroniikaksi?
Yksiselitteisesti: nykyisin levitettävissä monisteissa kerrottu
mikrosiru (jolla väitetään suuret määrät ihmisiä olevan
jo merkitty) ei voi olla pedon merkki. Miksi?
Siitä yksinkertaisesta syystä, että ketään uskovaa ei ole vielä
tapettu sen tähden että eivät ole kumartaneet pedon kuvaa.
Pedon kuvan kumartaminen ja siitä kieltäytyneitten tappaminen
on ennen pedon merkillä merkitsemistä.
(käsite, ”mikrosiru”,
on ollut mätäkuun juttuna liikkeellä jo 90-luvun puolestavälistä
alkaen, ja väitetään sen olleen käytössä ennen sitä toiset viisi vuotta).


Kannattaa miettiä ja tutkia tarkkaan Raamatusta , Voitto Ramu tutki ja kirjoitti aikoinaan erittäin laajasti tässäkin kohdassa on paljon miettimistä!
Itse en oikein usko että pedon merkkiä laitetaan fyysisesti ihmisiin, vaan että tämä on hengellisesti ajateltava asia, mitä mieltä olet?

Rea Aalto

Viestien lukumäärä : 551
Join date : 23.10.2013
Ikä : 73
Paikkakunta : Ruotsi

Takaisin alkuun Siirry alas

 Voitto Ramu: Pedon merkki mikä ja milloin osa 2. Empty Vs: Voitto Ramu: Pedon merkki mikä ja milloin osa 2.

Viesti kirjoittaja Morosus La Marras 20, 2021 7:34 pm

Näyttää ilmeiseltä meihin laitettavan sirun tai vastaavan; jossa on kaikki henkilötietomme;
Sairaustietomme,pankki, kela, kirjasto, ajokortti,... passit, jne.
Kättä heilauttaen skannerille tiedot välittyy.
Se avaa ovet talot yhtiöissä ja työpaikalla;kun on liitetty tietoihin kulku oikeus.
Myös samalla paikannus hoituu; kun olet sen kautta verkossa.
Ilman sitä et voi ostaa, myydä, liikkua..

Tämä on näkemykseni; ei Jumalan Sanaa.

Morosus

Viestien lukumäärä : 170
Join date : 24.02.2020

Takaisin alkuun Siirry alas

 Voitto Ramu: Pedon merkki mikä ja milloin osa 2. Empty Vs: Voitto Ramu: Pedon merkki mikä ja milloin osa 2.

Viesti kirjoittaja Rea Aalto La Marras 20, 2021 7:56 pm

Morosus kirjoitti:Näyttää ilmeiseltä meihin laitettavan sirun tai vastaavan; jossa on kaikki henkilötietomme;
Sairaustietomme,pankki, kela, kirjasto, ajokortti,... passit, jne.
Kättä heilauttaen skannerille tiedot välittyy.
Se avaa ovet talot yhtiöissä ja työpaikalla;kun on liitetty tietoihin kulku oikeus.
Myös samalla paikannus hoituu; kun olet sen kautta verkossa.
Ilman sitä et voi ostaa, myydä, liikkua..

Tämä on näkemykseni; ei Jumalan Sanaa.


Näin minäkin luulin pitkän aikaa, tuo opetus  oli jäänyt alitajuntaan  helluntaiseurakunnassa ollessani.Olen karistanut sen mielestäni, kuten muutkin helluntaiherätyksen harhaopit!


Voitto Ramun kirjoituksesta saa minun mielestäni  selkeän näkemyksen! Raamatun Sanalla vahvistettu!

En siis usko, että se pedon merkki laitetaan ihmisiin elektronisesti, vaan että se on hengellistä!
Mutta tottakai noita kaikenlaisia uusia tapoja otetaan yhä enemmän käytäntöön!
Keskustelin juuri eilen >Göteborgilaisen ystävän kanssa aiheesta, ja hän kertoi nähneensä
kaupan kassalla, kun eräs mies maksoi "kädellänsä" eli hän oli ottanut ihonsa alle jonkin sirun!

En tiennytkään että se jo olisi käytännössä mahdollista

Rea Aalto

Viestien lukumäärä : 551
Join date : 23.10.2013
Ikä : 73
Paikkakunta : Ruotsi

Takaisin alkuun Siirry alas

 Voitto Ramu: Pedon merkki mikä ja milloin osa 2. Empty Ilmestyskirja on profetiaa!

Viesti kirjoittaja Hellevi Su Marras 21, 2021 7:46 am

Koko pedonmerkkiasia kuuluu Ilmestyskirjan profetiaan.
Ilmestyskirja:

13:1 Ja minä näin pedon nousevan merestä; sillä oli kymmenen sarvea
ja seitsemän päätä, ja sarvissansa kymmenen kruunua, ja sen päihin
oli kirjoitettu pilkkaavia nimiä.
13:2 Ja peto, jonka minä näin, oli leopardin näköinen, ja sen jalat
ikäänkuin karhun, ja sen kita niinkuin leijonan kita. Ja lohikäärme
antoi sille voimansa ja valtaistuimensa ja suuren vallan.

13:3 Ja minä näin yhden sen päistä olevan ikäänkuin kuoliaaksi haavoitetun,
mutta sen kuolinhaava parantui. Ja koko maa seurasi ihmetellen petoa.
13:4 Ja he kumarsivat lohikäärmettä, koska se oli antanut sellaisen
vallan pedolle, ja kumarsivat petoa sanoen: "Kuka on pedon vertainen,
ja kuka voi sotia sitä vastaan?"

13:5 Ja sille annettiin suu puhua suuria sanoja ja pilkkapuheita,
ja sille annettiin valta tehdä sitä neljäkymmentä kaksi kuukautta.
13:6 Ja se avasi suunsa Jumalaa pilkkaamaan, pilkatakseen hänen
nimeänsä ja hänen majaansa, niitä, jotka taivaassa asuvat.
13:7 Ja sille annettiin valta käydä sotaa pyhiä vastaan ja
voittaa heidät, ja sen valtaan annettiin kaikki sukukunnat
ja kansat ja kielet ja kansanheimot.

13:8 Ja kaikki maan päällä asuvaiset kumartavat sitä,
jokainen, jonka nimi ei ole kirjoitettu teurastetun Karitsan
elämänkirjaan, hamasta maailman perustamisesta.

13:9 Jos kenellä on korva, hän kuulkoon.

13:10 Jos kuka vankeuteen vie, niin hän itse vankeuteen joutuu;
jos kuka miekalla tappaa, hänet pitää miekalla tapettaman.
Tässä on pyhien kärsivällisyys ja usko.

13:11 Ja minä näin toisen pedon nousevan maasta, ja sillä oli
kaksi sarvea niinkuin karitsan sarvet, ja se puhui niinkuin lohikäärme.
13:12 Ja se käyttää kaikkea ensimmäisen pedon valtaa sen nähden
ja saattaa maan ja siinä asuvaiset kumartamaan ensimmäistä petoa,
sitä, jonka kuolinhaava parani.

13:13 Ja se tekee suuria ihmeitä, niin että saa tulenkin taivaasta
lankeamaan maahan ihmisten nähden.
13:14 Ja se villitsee maan päällä asuvaiset niillä ihmeillä, joita
sen sallittiin tehdä pedon nähden; se yllyttää maan päällä
asuvaiset tekemään sen pedon kuvan, jossa oli miekanhaava ja joka virkosi.
13:15 Ja sille annettiin valta antaa pedon kuvalle henki, että pedon
kuva puhuisikin ja saisi aikaan, että ketkä vain eivät kumartaneet
pedon kuvaa, ne tapettaisiin.

13:16 Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät,
sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa,
13:17 ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki:
pedon nimi tai sen nimen luku.

13:18 Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun;
sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi.

Raamattu sanoo vielä
2 Pietarinkirje:
1:19 Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin,
jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta,
kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne.

1:20 Ja tietäkää ennen kaikkea se, ettei yksikään Raamatun profetia
ole kenenkään omin neuvoin selitettävissä;

1:21 sillä ei koskaan ole mitään profetiaa tuotu esiin ihmisen tahdosta,
vaan Pyhän Hengen johtamina ihmiset ovat puhuneet sen, minkä saivat Jumalalta.
Ihminen ei voi omasta järjestään selittää tai tulkata Raamatun profetioita.
Raamattu selittää itse itsensä. Uskoville on vuosien varrella syötetty
vaikka minkälaista mikrosiruasiaa, mukamas Jumalan Sanana,
jota ei edes saanut kyseenalaistaa, eikä arvioida,
siitäkään huolimatta vaikka Raamattu itse niin opettaa!

Moni pappi tulkkaa Raamattuakin oman päänsä mukaan, ja kyllä mekin usein niin teemme,
emmekä kuitenkaan tajua mitä Jumalan Henki tahtoo seurakunnalle sanoa.Danielin kirjassa sanotaan
8:26 Ja näky illoista ja aamuista, josta oli puhe, on tosi.
Mutta sinä lukitse näky, sillä se tarkoittaa kaukaista aikaa."
12:4 Mutta sinä, Daniel, lukitse nämä sanat ja sinetöi
tämä kirja lopun aikaan asti. Monet sitä tutkivat,
ja ymmärrys lisääntyy.

1.Korinttolaiskirje:

2:6 Kuitenkin me puhumme viisautta täydellisten seurassa, mutta emme
tämän maailman viisautta emmekä tämän maailman valtiasten, jotka kukistuvat,
2:7 vaan me puhumme salattua Jumalan viisautta, sitä kätkettyä, jonka Jumala
on edeltämäärännyt ennen maailmanaikoja meidän kirkkaudeksemme,
2:8 sitä, jota ei kukaan tämän maailman valtiaista ole tuntenut - sillä jos
he olisivat sen tunteneet, eivät he olisi kirkkauden Herraa ristiinnaulinneet -
2:9 vaan, niinkuin kirjoitettu on: "mitä silmä ei ole nähnyt eikä korva kuullut,
mikä ei ole ihmisen sydämeen noussut ja minkä Jumala on valmistanut niille,
jotka häntä rakastavat."

2:10 Mutta meille Jumala on sen ilmoittanut Henkensä kautta,
sillä Henki tutkii kaikki, Jumalan syvyydetkin.
2:11 Sillä kuka ihminen tietää, mitä ihmisessä on,
paitsi ihmisen henki, joka hänessä on?

Samoin ei myös kukaan tiedä, mitä Jumalassa on, paitsi Jumalan Henki.
2:12 Mutta me emme ole saaneet maailman henkeä, vaan sen Hengen,
joka on Jumalasta, että tietäisimme, mitä Jumala on meille lahjoittanut;
2:13 ja siitä me myös puhumme, emme inhimillisen viisauden opettamilla sanoilla,
vaan Hengen opettamilla, selittäen hengelliset hengellisesti.

2:14 Mutta luonnollinen ihminen ei ota vastaan sitä,
mikä Jumalan Hengen on; sillä se on hänelle hullutus,
eikä hän voi sitä ymmärtää, koska se on tutkisteltava hengellisesti.

Hellevi
Hellevi

Viestien lukumäärä : 1922
Join date : 13.11.2017

Takaisin alkuun Siirry alas

 Voitto Ramu: Pedon merkki mikä ja milloin osa 2. Empty Vs: Voitto Ramu: Pedon merkki mikä ja milloin osa 2.

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa