Vapaasana


Join the forum, it's quick and easy

Vapaasana
Vapaasana
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 

 


Rechercher Tarkennettu haku

Viimeisimmät aiheet
» Yksi mennyt kesäpäivä ja lapsenlapset
William Nielsen: Förberedelsen för Antikrists världsregering EmptyEilen kello 9:31 am kirjoittaja Hellevi

» Täällä meitä riisutaan
William Nielsen: Förberedelsen för Antikrists världsregering EmptyEilen kello 9:23 am kirjoittaja Hellevi

» Hengellinen väkivalta /”Pahat henget tulee mun sisään jos syön mielialalääkkeitä”
William Nielsen: Förberedelsen för Antikrists världsregering EmptyEilen kello 8:58 am kirjoittaja Hellevi

»  Avoimuudesta / Saako kaikki kertoa/Pitääkö kaikki kertoa?
William Nielsen: Förberedelsen för Antikrists världsregering EmptyEilen kello 8:45 am kirjoittaja Hellevi

» Milloin lähimmäistä koskeva rakkaus saa alkaa ja milloin ei?
William Nielsen: Förberedelsen för Antikrists världsregering EmptyEilen kello 8:38 am kirjoittaja Hellevi

» SISÄINEN LANKEEMUS
William Nielsen: Förberedelsen för Antikrists världsregering EmptyEilen kello 8:30 am kirjoittaja Hellevi

» Kun sydämeni suree
William Nielsen: Förberedelsen för Antikrists världsregering EmptyEilen kello 8:11 am kirjoittaja Hellevi

» Teuvo V. Riikonen / Pistin lihassa
William Nielsen: Förberedelsen för Antikrists världsregering EmptyEilen kello 7:39 am kirjoittaja Hellevi

»  Voiko kristityssä olla paha henki?
William Nielsen: Förberedelsen för Antikrists världsregering EmptyEilen kello 7:28 am kirjoittaja Hellevi

Joulukuu 2023
MaTiKeToPeLaSu
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Kalenteri Kalenteri


William Nielsen: Förberedelsen för Antikrists världsregering

Siirry alas

William Nielsen: Förberedelsen för Antikrists världsregering Empty William Nielsen: Förberedelsen för Antikrists världsregering

Viesti kirjoittaja jarrut Ti Syys 22, 2015 2:04 pmFörberedelsen för Antikrists världsregering
Förberedelsen för Antikrists världsregering har som vi förstått pågått under en mycket lång tid. Den sker etappvis och de flesta människor förstår inte vad som är på gång. Ett led i denna förberedelse är som sagt ekumeniken och den sammanblandning med olika läror och andra religioner som nu sker helt öppet. På detta sätt blir katolska kyrkan, new age och andra olika läror och tankar mer och mer involverat i kyrkornas ekumeniska arbete.Då kyrkorna nu välkomnar det mesta bara man har namnet Jesus på läpparna kan vi förvänta oss att snart också islam och kanske hinduismen gör sig påmind och vill in i det ekumeniska arbetet. Och så måste det ju vara när en diktator ska ta över och styra hela världen. Och ekumeniken utgör som sagt en väsentlig del av förberedelserna för Antikrist. Jag måste säga att det är med stor smärta och bedrövelse jag ser hur Sveriges kristna i ekumenikens namn blir förförda till att ha gemenskap med människor som förespråkar onda andars läror.

Och katolska kyrkan som hjälpte fram Hitler till makten, och som hade varit med och planerat både kriget och judeutrotningen, hon (skökan) står nu också bakom EU. Om katolska imperiet och islam får som de önskar och strävar efter, då kan det snart bli nya förföljelser för judar och kristna (de otrogna) och kanske ett nytt världskrig.

För sådan är Satans kyrka. Hat och förföljelser mot kristna och judar har funnits sedan apostlarnas tid. Förföljelser och dödande från både det katolska imperiet och det islam gjort i guds namn, har vi också klart och tydligt dokumenterade genom historien.

Men när antikrist träder fram offentligt och tar makten över världens nationer så kan detta gå väldigt fort och överraskande. I världspolitiken pågår en förberedelse för Antikrist och hans världsregering, men det pågår också skumma otäcka saker i religiöst avseende världen över. De flesta kyrkorna har nu blivit religiösa diktaturer som till varje pris skall bygger upp en falsk ”ekumenik” och på så sätt förenas till en stor enhets kyrka där alla får plats.

Ekumeniken och den falska "karismatiska väckelsen" med Rick Warren och katolska kyrkan i spetsen, är just nu redskap till att förföra människor och binda dem ännu hårdare till ekumeniken och ett nytt evangelium. Alla deras trogna lärjungar världen över, samt den allians de samarbetar med i Sverige, är därför grovt skyldiga till förräderi mot Jesus Kristus och Kristi Kropp. Lämnar man inte dessa antikristliga sammanhang går man förlorad.

Hundratals statskyrkopräster, pastorer och ledare inom frikyrkorna har kommit med bland frimurare och hemliga ordnar via katolska kyrkan. De dyrkar varandra, sina kyrkor och samfund. Såsom avgudar är deras kyrkotraditioner och samfundsläror. Villolärorna och vänskap med världen är viktigare för dem än Guds ord. Därför har de gått allt längre in i villfarelse och andlig död.

För att Guds sanna församling inte ska dras med i detta avfallens ekumenik så måste de kristna ut ifrån skökans kyrkor och de falska lärorna. När Jesus kommer tillbaka så ska det finnas en Guds församling som är redo. Han hämtar ingen kyrka och inget samfund. Han hämtar sin församling! Upp. 18:e kapitel.

Bibelns Gud är rättfärdig och till skillnad från antikrist, tvingar Han aldrig någon till lydnad. Däremot, dömer han dem som förkastar honom. Människor vill ha en annan gud som passar dem och deras själviska behov - och de kommer att få det. Samtidigt som de blir mer eller mindre tvingade att lämna den Herre som köpt dem med sitt eget blod.

Denna situation passar som handen i handsken för den siste antikrist. När tillräckligt många ropar högt nog, och är villiga att göra vad som helst, då kommer vilddjuret. Medan EU med sina lydstater ramar in medborgarna i ett allt trängre kontrollnät, pågår en gigantisk omvälvning av våra samhällen: ett nytt religiöst maktsystem gör vad jag tror, snart sitt intåg.

Islam sätter i verket erövringen av Europa. Frankrike är landet där islamiseringen har gått längst. Idag räknar man officiellt 4 miljoner muslimer. Den verkliga siffran är mycket större, troligtvis mellan 6 och 7 miljoner troende. Islam är redan landets andra religion. Man räknar redan 1430 officiella moskéer i Frankrike. På grund av den konstant icke bemästrade flöde av immigranter och högt födelsetal hos den muslimska befolkningen kommer islam att vara den största religionen i Frankrike år 2015.

Frankrike räknar idag flera muslimer än Albanien och Bosnien tillsammans. Och deras antal växer snabbt i alla länder. Om inget händer inom två generationer, kommer Frankrike inte längre att bestå av en europeisk befolkning, och detta för första gången i hela historien.

Tyskland, Italien, Spanien, Belgien och Holland följer samma ödesdigra väg, med några års fördröjning. Sedan fallet av Romerska Imperiet, har Europa aldrig upplevt en liknande historisk omvandling. Ett vilddjur har börjat att vakna i Europa och det växer sig starkare. Dess natur är att det öppet hatar Jesus Kristus den sanne Guden och judar samt kristna mer än något annat på denna jord. Detta pågår med stark religiös politisk hjälp från krafter (med pengar) som snart kommer att träda fram på den världsliga arenan.

Vad som händer med ett land där islam lyckats etablera sig i majoritet vet vi. 14 sekler av islams historia och en hel världsdel lär oss att då koranens lagar tillämpas betyder det slutet för yttrandefrihet och pluralism. Islam är enväldig till sin natur i likhet med fascism och kommunism.

Islam är ett totalitärt system som var ännu mer djävulsk än katolska kyrkan under medeltiden. Det är värt att notera den stora sympati som EU hyser idag för arabländerna (och lika stor antipati för Israel). Det går knappt en vecka utan deklarationer som har till syfte att läxa upp Israel för att främja goda relationer med islamska länder.

Katolska kyrkan är också ute på charmoffensiv och utvidgar snart ekumeniken till att omfatta även islam. De kanske rent av i slutändan kommer att arbeta tillsammans. Katolska kyrkans och islams mål och strävan har alltid varit kontrollen över allt vad religion heter. Vid ett besök i Bagdad 1999 kunde man se Johannes Paulus II kyssa koranen offentligt.

Vid slutet av varje ramadan manar katolska präster (och även lutheranska) att be för "våra muslimska bröder och systrar" ty, "vi har ju samma gud". Kan detta vara ett närmande till samarbete? Att muslimerna inte tänker i liberal-ekumeniska termer är helt klart, enligt koranens strikta lära: Är islams mål världsherraväldet. Men det är också katolicismens! De här två tycks ha samma mål och strävan, är inte det märkligt?

Vad som skall komma ur allt detta, när dessa diktatoriska maktfaktorer strålar samman, är ännu inte helt klart. Men trenden är tydlig. Vi går sakta men säkert mot ett överstatligt styre av politisk och religiös natur som är totalitärt.

Ett citat som visar lite vad fundamentalistiska islamister strävar efter.

islamisten Adnan Oktar ( Harun Yahya)

”Därför, när han återvänder, kommer Jesus (fred vare med honom) kalla alla människor till samma gudomliga religion: Islam. I själva verket, avslöjar Koranen att islam är den enda religionen som Gud godkänner: ”Religionen med Gud är Islam” (Koranen 3:19).

När Jesus (fred vare med honom) återvänder till jorden, kommer han rena kristendomen för sina korrupta element styra folken enligt Koranen (den sista gudomliga texten), och samla alla människor på jorden in i islamiska moraliska värderingar”. Slut citat

Att jag granskar islam ur kristen synvinkel är inte så konstigt, eftersom många präster och imamer mer och mer går ut offentligt och säger att man inte vill assimileras i västvärlden. Dessutom så kräver många islamska ledare oavsett var man etablerar sig i världen vilja införa sharialagar.

Får man inte det så följer många ändå de islamiska påbuden och vissa lagar. Som månggifte eller stympning av små flickor. Konverterar någon från islam till kristendom eller till någon annan religion, så är det inte ovanligt att man förskjuts av hela sin familj och sin släkt - eller blir dödad. Kalla fakta avslöjade att imamer via dold inspelning uppmuntrade muslimer till att bryta mot svensk lag. Jag såg pogrammet själv. Detta är helt otroligt! Känns laglöshetens ande igen?

Kristna reagerar inte märkbart utan har koncentrerat sig mer på Katolska kyrkans intrång i kristenheten, vilket är mycket bra. Men under tiden så vinner islam mark och det byggs nya moskéer varje år. Om muslimerna får bestämma (vilket de oftast får) kommer det snart att finnas minst ett par stycken i varje svenska stad.

2005 beräknade Sveriges Radio att det fanns cirka 120 källarmoskéer i Sverige. De stora officiella moskéerna är nu 15 till antalet och de flesta finns i Sydsverige. Lägg märke till att vid folk räkningen 1930 i Sverige uppgav endast 15 personer att de var muslimer. Jämför det med det nu ca 350000 muslimer som nu finns i landet och den tillväxttakten ökar konstant hela tiden. Av de tio tusental personer som beräknas invandra till Sverige under de två närmaste åren väntas de flesta vara muslimer.

Nu går det inte att ge någon säker siffra på något sådant, eftersom det är helt beroende på var man drar gränsen för vem som är muslim och vem som inte är det. Men Islamic Center beräknar antalet muslimer i Sverige till 350000. I Europa är antalet muslimer lite mer än 20 miljoner. Det går såklart inte att säga exakt hur många muslimer det finns i hela världen, men en uppskattning som har gjorts menar på att det är mellan 1,2 till 1,57 miljarder.

Att se islam som en ofarlig religion som inte har med antikrist framträdande att göra - är utopi. Enligt traditionell sharialag är det en brottslig gärning att tala illa om profeten som i de flesta fallen har påföljden dödsstraff. Det är också avskyvärt att vara otrogen och inte tillhöra islam. Straffet kan tillämpas även i modern tid och ett välkänt nutida exempel är då Irans dåvarande härskare Ayatollah Khmeini dödsdömde Salman Rushdie. Detta borde väl väcka lite tankar om vad islam är i grund och botten.

Här har vi en religion som öppet går tillväga med att sätta dödsstraff på människor som de anser ha kränkt islam eller deras profet. Det luktat antikristlig ondska, laglöshet och våld lång väg, men många kristna bryr sig inte.

Dan 7:25 ”Denne skall tala mot den Högste och ansätta den Högstes heliga. Han skall sätta sig i sinnet att förändra HELIGA TIDER OCH LAGAR, och de skall ges i hans hand under en tid och tider och en halv tid”.

Det är dags att se sanningen som den faktiskt är. Islam är oavsett vad vi tycker, den största fienden till kristen evangelisk tro och har under lång tid förföljt kristna. Man hånar och hädar öppet de kristnas Gud. Hundra tusentals eller ännu fler människor har torterats ihjäl, där inte bara människor med en annan tro har eliminerats utan även andra med annan övertygelse har fått känna av hatet från Islam ledare.

Den muslimska anden heter död och fruktan och har sina rötter i underjorden. Katolska kyrkans ande heter lögn, bedrägeri och har också sina rötter i underjorden. Därför hatar dessa två antikristliga system judar och andefyllda kristna. När dessa religiösa kolosser vaknar till liv ordentligt i Europa kommer många kristna och judar att få känna av islams och katolska kyrkans vrede mot kristendomen och Guds Ord på ett sätt man inte gjort innan.

Katolska kyrkan kommer på den dagen inte att hjälpa en enda frikyrkopastor, församling eller andlig ledare i Sverige. Skökan kommer då verkligen att visa sin sanna onda natur och visa sitt hat mot allt som står för levande evangelisk kristendom. Katolicismens och islams läror är därför en aktiv cancer som äter sig in i kristenheten i Sverige och skapar andlig död. lägg märke till att jag inte menar dessa människor - utan lärorna de sprider!

När jag nu har pekat ut islam och katolska kyrkan som en av de största fienderna till judar och kristna. Säger jag inte att alla inom dessa sammanhang är utstuderade onda och fanatiska fiender till evangeliet. Det finns godhjärtade människor i alla religiösa sammanhang. Jag tror därför att många muslimer och katoliker kommer att bli frälsta och räddade för evigheten den sista tiden.

Men jag kommer alltid att kritisera och peka ut villoläror och beteenden i Kristi Kropp som inte har Guds Ord som grund. Jag kommer aldrig att acceptera Katolska kyrkans läror, islam, liberalteologi, New age och det österländska tänkandet.

Däremot så har jag en skyldighet att älska alla människor oavsett religion eller nationalitet. Det klarar jag inte av utan Guds nåd i Jesus Kristus som ger mig kraft att leva i Honom.

William
Undervisning
..
Kopiering av allt matrial gjort av William Nielsen är tillåten att ge vidare gratis.
(Ej för komersiellt bruk)
. .

http://www.ingahopplosa.com/bibelundervisning/f%C3%B6rberedelsen-f%C3%B6r-antikrists-v%C3%A4rldsregering
jarrut
jarrut
Admin

Viestien lukumäärä : 2615
Join date : 24.10.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa