Vapaasana


Join the forum, it's quick and easy

Vapaasana
Vapaasana
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 

 


Rechercher Tarkennettu haku

Viimeisimmät aiheet
» Yksi mennyt kesäpäivä ja lapsenlapset
Aikamme hämmästyttävä kehitys EmptyEilen kello 9:31 am kirjoittaja Hellevi

» Täällä meitä riisutaan
Aikamme hämmästyttävä kehitys EmptyEilen kello 9:23 am kirjoittaja Hellevi

» Hengellinen väkivalta /”Pahat henget tulee mun sisään jos syön mielialalääkkeitä”
Aikamme hämmästyttävä kehitys EmptyEilen kello 8:58 am kirjoittaja Hellevi

»  Avoimuudesta / Saako kaikki kertoa/Pitääkö kaikki kertoa?
Aikamme hämmästyttävä kehitys EmptyEilen kello 8:45 am kirjoittaja Hellevi

» Milloin lähimmäistä koskeva rakkaus saa alkaa ja milloin ei?
Aikamme hämmästyttävä kehitys EmptyEilen kello 8:38 am kirjoittaja Hellevi

» SISÄINEN LANKEEMUS
Aikamme hämmästyttävä kehitys EmptyEilen kello 8:30 am kirjoittaja Hellevi

» Kun sydämeni suree
Aikamme hämmästyttävä kehitys EmptyEilen kello 8:11 am kirjoittaja Hellevi

» Teuvo V. Riikonen / Pistin lihassa
Aikamme hämmästyttävä kehitys EmptyEilen kello 7:39 am kirjoittaja Hellevi

»  Voiko kristityssä olla paha henki?
Aikamme hämmästyttävä kehitys EmptyEilen kello 7:28 am kirjoittaja Hellevi

Joulukuu 2023
MaTiKeToPeLaSu
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Kalenteri Kalenteri


Aikamme hämmästyttävä kehitys

Siirry alas

Aikamme hämmästyttävä kehitys Empty Aikamme hämmästyttävä kehitys

Viesti kirjoittaja Vierailija Ti Joulu 05, 2017 8:45 am

Aikamme hämmästyttävä kehitys (The Startling Developments Of Our Day)

”Niin olkaa kärsivällisiä, veljet, Herran tulemukseen asti. Katso, peltomies odottaa maan kallista hedelmää, kärsivällisesti sitä vartoen, kunnes saa syksyisen sateen ja keväisen. Olkaa tekin kärsivällisiä, vahvistakaa sydämenne, sillä Herran tulemus on lähellä.”Jaakob 5:7-8”Mutta tämä yksi älköön olko teiltä, rakkaani, salassa, että "yksi päivä on Herran edessä niinkuin tuhat vuotta ja tuhat vuotta niinkuin yksi päivä".

Ei Herra viivytä lupauksensa täyttämistä, niinkuin muutamat pitävät sitä viivyttelemisenä, vaan hän on pitkämielinen teitä kohtaan, sillä hän ei tahdo, että kukaan hukkuu, vaan että kaikki tulevat parannukseen. Mutta Herran päivä on tuleva niinkuin varas, ja silloin taivaat katoavat pauhinalla, ja alkuaineet kuumuudesta hajoavat, ja maa ja kaikki, mitä siihen on tehty, palavat.”2. Piet. 3:8-10”Sentähden olkaa tekin valmiit, sillä sinä hetkenä, jona ette luule, Ihmisen Poika tulee.”Matteus 24:44

Tässä LTN:n numerossa tutkimme aikamme hämmästyttävää kehitystä, joka osoittaa, että olemme yhä lähempänä Herramme ja Vapahtajamme Jeesuksen Kristukse takaisintulemusta. Odotus Kristuksen paluusta on ollut käynnissä Hänen lähdöstään saakka. Sen jälkeen kun Jeesus nousi Taivaaseen Apostolien tekojen luvussa 1, Hänen opetuslapsensa seisoivat katsoen taivaalle, kunnes kaksi enkeliä ilmestyi ja kysyivät miehiltä Apostolien tekojen luvussa 1:11, ”Galilean miehet, mitä te seisotte ja katsotte taivaalle? Tämä Jeesus, joka otettiin teiltä ylös taivaaseen, on tuleva samalla tavalla, kuin te näitte hänen taivaaseen menevän.”

Siihen ajankohtaan mennessä, jolloin apostoli Pietari kirjoitti toisen kirjeensä, kristillisessä kirkossa oli syntynyt epäilyksiä Kristuksen paluusta, mikä sai Pietarin kirjoittamaan Toisen Pietarinkirjeen luvussa 3:8-9, ”Mutta tämä yksi älköön olko teiltä, rakkaani, salassa, että "yksi päivä on Herran edessä niinkuin tuhat vuotta ja tuhat vuotta niinkuin yksi päivä". Ei Herra viivytä lupauksensa täyttämistä, niinkuin muutamat pitävät sitä viivyttelemisenä, vaan hän on pitkämielinen teitä kohtaan, sillä hän ei tahdo, että kukaan hukkuu, vaan että kaikki tulevat parannukseen.”

Samalla tavoin meitä kehotetaan Jaakobin kirjeen luvussa 5:7, ”Niin olkaa kärsivällisiä, veljet, Herran tulemukseen asti. Katso, peltomies odottaa maan kallista hedelmää, kärsivällisesti sitä vartoen, kunnes saa syksyisen sateen ja keväisen.”Jumalan lapsina voimme aistia hengessämme, että Herran päivä lähestyy tunti tunnilta. Silti me ymmärrämme, että Jumalan aikajana on tuntematon ihmiskunnalle, eikä kukaan mies tai nainen tule koskaan ratkaisemaan, milloin Raamatussa mainitut lopunaikojen tapahtumat tulevat toteutumaan.

Jeesus kertoi meille selkeästi, että Hänen paluunsa tulee olemaan hetkellä, jolloin kukaan ei odota sitä. Matteuksen luvussa 24:44 Jeesus sanoo meille, ”Sentähden olkaa tekin valmiit, sillä sinä hetkenä, jona ette luule, Ihmisen Poika tulee.”Näistä  Vapahtajamme selkeistä ohjeista huolimatta, monet miehet ja naiset ovat tehneet ennustuksia maailmanlopusta. Esimerkiksi paavi Sylvester II uskoi maailman loppuvan tammikuun 1. päivänä v. 1000 jKr.

(1) Paavi Innocent III ennusti, että maailma loppuisi 666 vuotta islamin nousun jälkeen vuonna 1284.
(2) Kristoffer Kolumbus, mies, joka sattumalta löysi Pohjois-Amerikan päästäkseen Intiaan, ennusti aluksi, että maailma loppuisi vuonna 1656 ja sitten myöhemmin vuonna 1658.

(3) Jehovan todistajien perustaja Charles Taze Russell opetti, että Jeesus palaisi vuonna 1874.
(4) Vuonna 1988 seurasi paniikki, kun entinen NASA-insinööri Edgar Whisenant kirjoitti kirjan nimeltä ”88 Reasons Why the Rapture Could be in 1988 (88 syytä miksi ylöstempaus voisi tapahtua vuonna 1988)”. Kirja, josta painettiin 3.2 miljoonaa kopiota, ennusti, että Jeesus palaisi suorittamaan tempauksen joskus syyskuun 11.-13. päivinä 1988, juutalaisten uudenvuoden (Rosh Hashanah) viettoaikana. Tämä ennustus vaikutti tuhansiin, ja jotkut ihmiset menivät jopa niin pitkälle, että ottivat loparit työpaikoistaan.

(5) Radiosaarnaaja Harold Camping sai aikaan myös otsikoita vuonna 2011, kun hän ennusti aluksi, että ylöstempaus olisi 21. toukokuuta 2011, ja myöhemmin siirsi sen lokakuun 21. päiväksi 2011, kun hänen ensimmäinen ennustuksensa oli mennyt mönkään.

(6) Hämmästyttävää kyllä, Camping oli tehnyt ennustuksia tällä tavoin kaksitoista kertaa lähtien vuodesta 1978.
(7) Fox News ilmoitti syyskuun 15. päivänä 2017, että mies, johon he viittasivat ”kristillisenä numerologina”, nimeltään David Meade, oli ennustanut, että maailma loppuisi 23. syyskuuta 2017, kun salaperäinen Planet X oletettavasti törmäisi maaplaneettaan.

(8 Washington Post'in julkaisemassa artikkelissa, Meade, joka väitti olevansa tutkija eikä numerologi, pyrki selventämään kantaansa. ”Maailma ei ole loppumassa, mutta maailma, kuten me tunnemme sen, on loppumassa”, Meade totesi. Hän edelleen jatkoi sanoen, ”Merkittävä osa maailmasta ei tule olemaan samanlainen lokakuun alussa.”

(9)Päivämäärien asetteleminen lopunaikojen tapahtumille on tyhmänrohkeaa. Vaikka se voi olla hyvä tapa myydä kirjoja tai saavuttaa lyhyen aikavälin mainetta, se ei tee mitään rakentaakseen kristittyjä. Todellisuudessa tällaiset ennustukset ovat haitallisia ja saavat usein Jumalan ihmiset näyttämään naurunalaisilta. Olen kuitenkin vakaasti sitä mieltä, että Jeesus on tulossa, ja se voi tapahtua paljon nopeammin kuin useimmat ihmiset ajattelevatkaan.

Yksi asia on varma; kukaan ei tiedä Herramme paluun päivää tai hetkeä. Kuitenkin, kun Vapahtajamme tulee, se on suurin yllätys ja isoin keskeytys, jonka maailma on koskaan kokenut. [Eipä Samuel David ota huomioon apostoli Paavalin kirjoitusta 1. Tess. 5:4 jakeessa, jossa sanotaan: ”Mutta te, veljet, ette ole pimeydessä, niin että se päivä voisi yllättää teidät niinkuin varas”. Eli viisaille neitsyille Herran päivä ei tule yllätyksenä, vaan he aavistavat eli arvaavat sen hengellisen valvomisensa kautta. Suom. huom.]

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Aikamme hämmästyttävä kehitys Empty Tuomiopäivän profeetat tiedemaailmassa (The Doomsday Prophets Of Science)

Viesti kirjoittaja Vierailija Ti Joulu 05, 2017 8:56 amTuomiopäivän profeetat tiedemaailmassa (The Doomsday Prophets Of Science)Kumma kyllä, vaikka kristittyjä usein pilkataan uskomisesta siihen, että tämä maailma loppuu jonakin päivänä, niin tiedemiehiä ylistetään uskomisesta samaan asiaan. Lisäksi, kun ihmiset nauravat epäonnistuneille ennustuksille koskien Kristuksen paluuta, liberaaleilla ja tiedotusvälineillä on taipumus jättää huomiotta tiedemiesten väärät ennustukset ilmastonmuutoksesta.

Marraskuun 13. päivänä 2017 julkaistiin Oxford University Press'in Bioscience (Biotiede) -lehdessä asiakirja nimeltä "World Scientists' Warning to Humanity: A Second Notice (Maailman tiedemiesten varoitus ihmiskunnalle: Toinen kuulutus)". Tämän varoituksen, jonka on tarkoitus olla jatkoa vastaavalle julkaisulle vuonna 1992, allekirjoitti yli 15,000 tiedemiestä ympäri maailman.

(10) Tämän kiireellisen asiakirjan sanomana on, että ihmiskunta ja planeetta, jota me asutamme, ovat lähellä loppua johtuen globaalista lämpenemisestä ja ilmastonmuutoksesta. Näin ollen meille kerrotaan, että ihmisen käyttäytymistä on muutettava välittömästi.

Tarvittaviin muutoksiin, joihin ihmisten on ilmeisesti ryhdyttävä, kuuluu ”edistää ruokavalion muuttamista lähinnä kasvispohjaisiin elintarvikkeisiin”, ”edelleen vähentää hedelmällisyysastetta varmistamalla, että naisilla ja miehillä on mahdollisuus saada valistusta ja vapaaehtoisia perhesuunnittelupalveluita”, ”riisua raha-investointeja ja hankintoja positiivisen ympäristömuutoksen edistämiseksi”, ja ”arvioida tieteellisesti puolustettavaa, kestävää ihmisväestön kokoa pitkällä aikavälillä, samalla kun kootaan valtioita ja johtajia tukemaan tätä elintärkeää päämäärää.”

(11) Mitä he todella kertovat meille? Yksi asia on se, että he haluavat jokaisesta tulevan vegaani, tai että kukaan ei käytä minkäänlaisia eläintuotteita. Tämä vaatimus johtaisi tietysti hallinnon määräämään ruokavalioon, jossa ihmisille kerrotaan, mitä he voivat syödä. ”Hedelmällisyysasteen” vähentäminen tarkoittaa luonnollisesti syntyvien vauvojen määrän vähentämistä. (”Perhesuunnittelupalvelut” on kiertoilmaus abortille.) Rahainvestointien ja hankintojen riisuminen” puhuu uudesta maailmanlaajuisesta talousjärjestelmästä, joka todennäköisesti olisi luonteeltaan sosialistinen. Kaikista häiritsevin on heidän halunsa löytää ”kestävä ihmisväestön koko”.

Tällainen tavoite vaatisi epäilemättä maailman väestön massiivista vähentämistä. Nämä tieteellisen yhteisön diapoliset pyrkimykset riistäisivät ihmisiltä elämän, vapauden, ja onnellisuuden tavoittelun, mutta kuitenkin nämä tiedemiehet ja elitistit uskovat, että tämä on välttämätöntä heidän jumalattarensa pelastamiseksi, jota he kutsuvat ”Äiti Maaksi”. Itseasiassa prinssi William, joka on toisena jonossa Britannian valtaistuimelle, piti puheen 3. marraskuuta 2017, jossa hän väitti, että maailmassa on liian paljon ihmisiä.

”Afrikan nopeasti kasvavan ihmisväestön ennustetaan kasvavan yli kaksinkertaiseksi vuoteen 2050 mennessä – huikea kolmen ja puolen miljoonan ihmisen kasvu kuukaudessa. Ei ole epäilystäkään siitä, että tämä kasvu asettaaluonnon ja elinympäristöt valtavan paineen alle. Kaupungistuminen, infrastruktuurin kehittäminen, kultivointi kaikki hyviä asioita itsessään, mutta niillä on kauhea vaikutus, ellemme aloita suunnittelemaan ja toteuttamaan toimenpiteitä nyt”, prinssi William julisti.

(12) Tiedemaailman tuomiopäiväprofeetat kantavat yllään huomattavaa samankaltaisuutta verrattuna lopunaikojen päivämääräasettelijoihin. Esimerkiksi biologi Paul Ehrlich, joka tunnetaan vuoden 1968 kirjastaan ”The Population Bomb (Väestöpommi)”, ennusti kerran, että ”Englantia ei ole olemassa vuonna 2000”. Hän myöskin kertoi maailmalle vuonna 1970: ”Joskus seuraavien 15 vuoden aikana tulee loppu”, lausuen edelleen, että on oleva ”täydellinen planeettamme kapasiteetin romahdus kannatellakseen ihmiskuntaa”.

(13) Muuten, vastenmielinen tohtori Ehrlich totesi kerran, että sallimalla naisille rajoittamaton oikeus lapsiin on sama kuin antaa ihmisten ”heittää niin paljon roskaa naapurinsa takapihalle kuin haluavat”.
(14) Ei ole yllättävää, että Tri Ehrlich oli yksi yli 15,000 allekirjoittajasta kirjelmälle, johon aikaisemmin viitattiin (asiakirja 13.11.2017).

(15) Valitettavasti Ehrlich'in kaltaisia näkemyksiä ollaan omaksumassa yhä useammin. Marraskuun 15. päivänä 2017, NBC News julkaisi Travis Rieder'in kirjoittaman mielipidekirjoituksen, joka on tutkijaopiskelija Berman'in bioetiikan instituutissa. Tämän artikkelin otsikko julistaa: ”Tiede osoittaa, että lapset ovat vahingollisia maapallolle. Moraliteetti vihjaa siihen suuntaan, että lopetamme saamisoikeuden heihin.”

(16) Tässä kuvottavassa jutussa, monisanainen Tri Rieder vertaa murhaajan vapauttamista vankilasta lasten saamisoikeuteen. ”Jos vapautan murhaajan vankilasta, tietäen täysin, että hän aikoo tappaa viattomia ihmisiä, niin silloin minä kannan vastuuta näiden kuolemista – vaikka tappaja on myöskin täysin vastuussa. Mutta hänen vapauttamisensa ei tee häntä vähemmän vastuulliseksi. (hän teki sen!) Mutta hänen tekemisensä ei myöskään poista minun vastuuta.

Luulen, että jokin samankaltainen on totta, kun tulee kyse lasten hankkimisesta: Heti kun minun tyttäreni on itsenäinen toimitsija, hän tulee olemaan vastuussa päästöistään. Mutta tämä ei tee tyhjäksi minun vastuuta”, Rieder kirjoitti. Sitten hän kirjoitti: ”Jos uskot tämän näkemyksen vastuusta, voit lopulta myöntää, että monen lapsen hankkiminen on väärin, tai ainakin moraalisesti epäilyttävää normaalien ympäristösyiden takia.”

(17) Kuten olen jo aiemmin kirjoittanut, tämän asenteen ollessa nyt hyvin yleistä tiedeyhteisön sisällä, se onkin Raamatun profetian täyttymys. Luukkaan luvussa 23:29 Jeesus varoittaa meitä, ”Sillä katso, päivät tulevat, jolloin sanotaan: 'Autuaita ovat hedelmättömät ja ne kohdut, jotka eivät ole synnyttäneet, ja rinnat, jotka eivät ole imettäneet'.”Nuo päivät eivät enää ole tulossa, ne ovat jo täällä.Joka tapauksessa tieteen tuomiopäivän profeetat ovat useimmiten väärässä. Vuonna 2009, entinen Amerikan presidentti Al Gore varoitti, ”On 75 prosentin mahdollisuus, että koko pohjoisnavan jääkansi joinakin kesäkuukausina voisi olla täysin jäätön seuraavien 5-7 vuoden aikana.”

(18 Olemme nyt pääsemässä vuoden 2017 loppuun, ja Gore'n ennustus ei ole toteutunut. Samalla tavalla mies nimeltään Jim Hansen, jota joskus kutsutaan ”ilmastonmuutoksen tietoisuuden isäksi”, ennusti vuonna 1988, että osia New Yorkista olisi veden alla 20 vuodessa.

(19) Nyt on selvää, että tämä ennustus osoittautuu virheelliseksi, ja Hansen on ottanut takapakkia, väittäen pikemminkin, että ilmastonmuutoksen aiheuttama tuho tunnetaan seuraavien 50-150 vuoden kuluessa. ”Tulevatko täysipainoiset seuraukset olemaan 50 vuodessa, 100 vuodessa, 150 vuodessa? En voi kuvitella, että se voi olla suurempi kuin tuo aikajänne”, Hansen sanoi vuonna 2016.

(20) Ihmettelen näiden ilmastonmuutos-hälyttäjien uskomuksia. Valitettavasti valtaosa ihmisistä jatkaa heidän ympäristönsuojelu-agandan mukaisesti, eivätkä koskaan pysähdy ajattelemaan, että kun nämä tiedemiehet puhuvat maailman väestön supistamisesta, he eivät koskaan puhu itsestään tai eliittiluokasta. Miehet, naiset, ja lapset, jotka heidän mielestään on eliminoitava, ovat tavallisia ihmisiä. Nykytilanteessa maailmassa on enemmän ihmisiä, kuin yhden-maailman hallitus voi realistisesti hallita, ja se on todellinen syy, kun he ovat niin kiihkeitä vähentämään maailman väkimääriä kohti ”tieteellisesti puolustettavaa, kestävää ihmispopulaatiota."

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Aikamme hämmästyttävä kehitys Empty Vs: Aikamme hämmästyttävä kehitys

Viesti kirjoittaja Vierailija Ti Joulu 05, 2017 9:24 am


Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Aikamme hämmästyttävä kehitys Empty Vs: Aikamme hämmästyttävä kehitys

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa