Vapaasana


Join the forum, it's quick and easy

Vapaasana
Vapaasana
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 

 


Rechercher Tarkennettu haku

Kesäkuu 2021
MaTiKeToPeLaSu
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    

Kalenteri Kalenteri

Yhteistyökumppanit


Ulla Christina Sjöman ja parantamiskokoukset Munkkivuoren kirkossa

Siirry alas

Ulla Christina Sjöman ja parantamiskokoukset Munkkivuoren kirkossa Empty Ulla Christina Sjöman ja parantamiskokoukset Munkkivuoren kirkossa

Viesti kirjoittaja Hellevi Ke Tammi 03, 2018 8:44 amUlla Christina Sjöman 3/3
Henkilökuvat > Kaivo
Munkkivuoren kirkossa ihmiset paranevat rukouksen voimasta.

Ulla-Christina Sjöman on Helsingin Luukkaan seurakunnan lehtori, joka tunnetaan esirukousilloistaan Munkkivuoren kirkossa.

Sjöman on vetänyt esirukousiltoja Munkkivuoressa jo 34 vuoden ajan. Nämä vuosikymmenet hän on saanut todistaa sitä, miten Jumala viikko toisensa jälkeen parantaa ihmisiä sairauksista. - Ihmeellisintä ja tärkeintä kuitenkin on ihmisen hengellinen paraneminen, Sjöman sanoo.

Ulla-Christina Sjöman syntyi vuonna 1926, kuusi kuukautta oman merikapteeni-isänsä kuoleman jälkeen. Hän vietti lapsuuden vuotensa Helsingin Ullanlinnassa. Ulla-Christina olisi halunnut kirurgiksi, mutta päätyi sittenkin teologiseen tiedekuntaan.

1970-luvulla hän kohtasi elävän Jumalan uudella tavalla. Tästä alkoi uusi Pyhän Hengen täyteinen kausi hänen elämässään, josta esirukoustyö on sen kaunis hedelmä.

Ulla-Christina Sjöman täyttää maaliskuussa 2006 80 vuotta.
Kaivo
Syvähaastattelusarja, jossa tavataan suomalaisia hengellisiä aikuisia. Jokaisen vieraan kanssa tavataan kolme kertaa. Tuotantokaudet 2005-2009.

Ensimmäisessä jaksossa puhutaan aina haastateltavan juurista, mistä hän on tulossa ja minne menossa. Toisessa ja kolmannessa ohjelmassa puhutaan niistä käänteistä ja elämän helmistä, jotka ovat matkan varrella syntyneet - toisinaan puristuksissa.
Hellevi
Hellevi

Viestien lukumäärä : 1061
Join date : 13.11.2017

Takaisin alkuun Siirry alas

Ulla Christina Sjöman ja parantamiskokoukset Munkkivuoren kirkossa Empty Vs: Ulla Christina Sjöman ja parantamiskokoukset Munkkivuoren kirkossa

Viesti kirjoittaja Hellevi Ke Tammi 03, 2018 8:50 am

Suuresti ihmettelen kuinka  Ulla Christina Sjöman on onnistunut pitkältä yli 34 vuotta harrastamaan omaa rukoustoimintaansa,
eikä kukaan ole puuttunut hänen toimintaansa! Hovioikeuden neuvos Paavo Hiltunen aikoinaan jo ihmetteli
Ulla Christinan ja erään toisen naisen riivajien ajamista kirkossa. Näköjään toiminta on saanut kaikessa rauhassa jatkua.
Miksikähän?
Hellevi
Hellevi

Viestien lukumäärä : 1061
Join date : 13.11.2017

Takaisin alkuun Siirry alas

Ulla Christina Sjöman ja parantamiskokoukset Munkkivuoren kirkossa Empty "Eksorkistien” tiimi

Viesti kirjoittaja Hellevi Ke Tammi 03, 2018 8:58 am
https://vapaasana.swedishforum.net/t325-paavo-hiltunen-siunauksia-syvyydesta?highlight=siunauksia+syvyydest%C3%A4
Kirjoitus alunperin löytyy http://www.kristitynfoorumi.fi/siunauksiasyvyys.htm

”Eksorkistien” tiimiJos minulla oli vielä epäilyksiä bashamilaisuutta kohtaan, niin ne suurimmaksi osaksi hälvenivät, kun mainitsemani veli johdatti minut Helsingissä toimivaan ryhmään, joka oli erikoistunut sairaitten puolesta rukoilemiseen ja "eksorkismiin”. Ryhmän kantajoukkona oli neljä 55—65 –vuotiasta naishenkilöä. Kun katselin näitä miellyttäviä ja arvokkaita naisia, jotka kaikki kuuluivat evankelis-luterilaiseen kirkkoon, ja joista yksi oli seurakunnan lehtori (Olavi Peltolan saama tieto Paavo Hiltuselta, että tämä nainen on Ulla-Christina Sjöman), en voinut olla ihmettelemättä, mikä oli saanut heidät ryhtymään näin raskaaseen tehtävään. Lieneeköhän kirkko valtuuttanut heitä tällaiseen toimintaan?'


Naiset kertoivat toimineensa Bashamin ja Brooksin kir­jojen ohjeiden mukaan jo viiden vuoden ajan ajaen ulos riivaajia. Lehtori kertoi karkottaneensa ihmisistä peräti 2000 demonia tänä aikana! Hieman tätä laskemista ihmet­telin muistellen Daavidin syntiä (1 Ak 21) ja Jeesuksen sanaa Mt 7: 22, 23 voimateoilla kerskumisesta. Noviisina tällä uudella alueella en kuitenkaan rohjennut sanoa mitään.

Erääksi syyksi sille, että niin monet uskovat luulevat heissä olevan pahoja henkiä, McAlister mainitsee joukko­psykoosin. Kysymyksessä on eräiden kristillisten piirien muotivillitys. On helppo mennä joukon mukana. Jollei mene mukaan, voidaan pitää hengellisesti velttona tai pahempanakin. "Joukossa tyhmyys tiivistyy", sanotaan. Koska kaikki lähimmät ystäväni näin uskoivat, en tahtonut olla muita epäilevämpi, poiketa ryhmästä. Tämä oli turval­linen arvokas yksityiskoti. Nämä olivat herttaisia, miellyt­täviä ihmisiä. Vanhempia uskovia, joilla täytyi olla perus­teita väitteilleen. Kokeneita sielunhoitajia. Heillä oli armolahjoja (?).

Mutta kukaan meistä ei tuntenut vihollisen voimaa, ja niin menimme kaikki harhaan.

Olen karvaasti saanut opetella läksyä: "Älkää uskoko ystävää, älkää luottako uskottuun" (Mka 7: 5). En kuiten­kaan halua ketään tuomita, he tekivät tätä saatanan pettä­minä kuten minäkin, kuvitellen auttavansa ihmisiä. Olin vapaaehtoisesti, uteliaisuudesta, antanut itse pettää itseäni. En voinut syyttää muita kuin itseäni.

Kyselin naisilta heidän työstään.

Miten ihmiset löysivät tähän yksityiskotiin? Kirkossa pidettyjen parantamiskokousten tiimoilta.

Olivatko he uskovia vai uskomattomia? Sekä että, eroa ei tehty. Rukoiltiin molempien puolesta ja ajettiin riivaajia ulos sen mukaan kuin ihmiset halusivat.

Voiko uskovissakin olla riivaajia? Totta kai, ja usein juuri Pyhällä Hengellä täytetyissä. Naiset kertoivat useita esimerkkejä.

Miten saatiin selville, että jossakin henkilössä oli pahoja henkiä? Kolme näistä neljästä naisesta ilmoitti, että heillä oli lahja saada asia selville rukoillessaan (he kutsuivat lahjaa joko "henkien erottamisen lahjaksi' tai "tiedon sanaksi"). Yksi naisista oli nimenomaan erikoistunut tähän ”tunnistamistyöhön", jota hän teki omassa kodissaan ennen tilaisuutta. Luettelon saattoi sitten vielä toinen tar­kistaa.

Näin saatiin paperille kirjoitettu luettelo, joka käsitti esim. sellaisia henkien nimiä, kuin edellä on kerrottu. Luettelo saattoi käsittää jopa 20—30 nimeä, ehkä enem­mänkin. Toisissa oli vain muutamia.

Erikoista oli, että noudattaen Brooksin kirjasta lukemiani ohjetta, ensimmäisenä luettelossa oli "valtiasde­moni", ja sitten pienemmät järjestyksessä. Eksorkismi onnistui vain, jos väkevin saataisiin ensiksi ulos. Siksi oikean luettelon saaminen etukäteen oli tärkeätä. Tämän luettelon mukaan sitten toimittiin "istunnossa".

Toimiko tämä systeemi? Kyllä, epäonnistumisia oli vain harvoin sattunut.

Miten ulosajaminen sitten tapahtui? Siihen erityisesti kaksi naisista oli saanut valtuudet. He toimivat aina yhdessä. Toinen heistä, uskossaan vahvempi, luettelon mukaan käski henkiä ulos.

Myöhemmin olin pari kertaa tällaisessa tilaisuudessa ja havaitsin, että molemmat naiset ensin yleisesti rukoilivat tuolissa istuvan "potilaan" puolesta ja sitten laskivat kumpikin kätensä hänen olkapäälleen ja alkoivat kielillä puhuen käskeä henkiä ulos. Heidän kertomansa mukaan henki tuli ulos toisen naisen suun kautta! Hän kuulemma tiesi sen ja riensi silloin kylpyhuoneeseen oksentamaan hengen ulos! "Potilas" sen sijaan pääsi vähällä vaivalla. Hän vain istui paikallaan luultavasti tuntematta tai tietä­mättä enempää. Koko "istunto" kesti muutaman minuutin, vaikeissakin tapauksissa vain tunnin verran. Samana päi­vänä saattoi olla potilaiden jono odottamassa. Käsittelyä jatkettiin, kunnes naiset väsyivät.

Entä tulokset? Sen suhteen naisilla tuntui olevan vahva usko. "Potilaat" olivat "vapautuneet" oireistaan. Palasi­vatko he uudelleen? Kyllä, menettelyä täytyi joskus toistaa montakin kertaa, kunnes kaikki henget oli varmasti ajettu ulos.

Mistä sen tiesi? Herra sen heille ilmoitti. Naiset korosti­vat lopuksi Raamatun sanaa Mt 12: 43-45, jossa kehote­taan täyttymään Hengellä ulosajamisen jälkeen, muuten henki voi palata takaisin. He rukoilivat joka kerta, että Herra täyttäisi syntyneen tyhjiön.

Naisten innostus ja usko oli vakuuttavaa, joskin tässä oli piirteitä, jotka tuntuivat hupsuilta. Mutta onhan muussakin hengellisessä työssä liioitteluja ja persoonallisia poikkeami­sia, miksei tässä? Jos halusin päästä eteenpäin, minun oli ilmeisesti ummistettava silmäni virheiltä. Se heidän sanansa minua jäi kuitenkin askarruttamaan, että he olivat viiden vuoden kuluttua olleet pakotettuja lopettamaan säännöllisen toimintansa "ahdistuksensa takia". Sen nyt hyvin, itse ahdistukseen jouduttuani, ymmärrän! Nyt he enimmäkseen antoivat kirjeitse neuvoja ja harjoittivat esi­rukoustoimintaa.

Erityisesti mietin, miksi käskemistä piti toistaa pitkiä aikoja ja miksi ulosajamisessa puhuttiin kielillä. Basham, jota myös tämä kohta näyttää askarruttaneen, selitti sen siten, että se aika ei vielä ollut tullut, jolloin yksi käskysana riitti, kuten Jeesuksella. Hänhän ajoi henget ulos sanalla (Mt 8: 16). Nimien kysyminen tuntui myös oudolta, mutta Mk 5: 9 kertoi Jeesuksen näin tehneen.

Hellevi
Hellevi

Viestien lukumäärä : 1061
Join date : 13.11.2017

Takaisin alkuun Siirry alas

Ulla Christina Sjöman ja parantamiskokoukset Munkkivuoren kirkossa Empty Vs: Ulla Christina Sjöman ja parantamiskokoukset Munkkivuoren kirkossa

Viesti kirjoittaja Hellevi Ke Tammi 03, 2018 9:09 am

Kuinkahan monet ovatkaan ottaneet oppia joistakin kirjoista, niinkuin yllä mainitussa tapauksessa, Bashamin ja Brooksin kir­jojen ohjeiden mukaan?

Riivajien opit ja armolahjoja matkivat toiminnat repivät ja rikkovat, tällaiset puoskarit aiheuttavat
ihmisille mielenterveydellisiä häiriöitä, joissakin tapauksissa niin vaikeita,
ettei heistä tule enää terveitä, vaan jäävät  ihmisraunioiksi.
Hellevi
Hellevi

Viestien lukumäärä : 1061
Join date : 13.11.2017

Takaisin alkuun Siirry alas

Ulla Christina Sjöman ja parantamiskokoukset Munkkivuoren kirkossa Empty Vs: Ulla Christina Sjöman ja parantamiskokoukset Munkkivuoren kirkossa

Viesti kirjoittaja Stiina Ke Tammi 03, 2018 11:48 am

Kävin alle viisi kertaa ystävien kanssa (houkuttelivat tosi uskovaisena lehtorina) ja yhden kerran yksinään (yht 4). Silloin todellakin pahat henget ilmaantuivat, joten sanouduin irti kaikesta, kaikesta yliluonnollisesta. En halunnut kuunnella enää mitään muuta, kuin. lakihenkisiä, naiset ruotuun pistäviä luterilaisia, pönäköitä, ankaria miespappeja ja siitä sainkin sitten kunnon synnintunnon, joka ajoi minut Kristuksen syliin; ei enää vaihtoehtoa. Lopulliseen varmuteen pääsin Pistin lihassa kirjan ja tämän Tuomenoksan Kristukseen sidottuja -kirjan avulla ja rukouksen. Ketään en saanut mukaani ystävistäni, vaan jäin yksin, hylättynä ja petettynä. En uskalla vieläkään mennä oikeaan enkä vasempaan. Lähden heti, kun voin pois ja suljen korvani. En pysty ottamaan mitään yliluonnollista jne. Ankara luterilaisuus maistuu minulle todella hyvin. Luotettavia naisluterilaisia vaan tarvitaan kovasti. Naisilla on erilaisia hengellisiä tarpeita, joita miehet eivät varsinkaan koskaan ymmärrä. Sielunhoitajan on oltava ehdottomasti nainen minulle, samoin mielellään lääkärin ja opettajan. On erilaisa naisia, mutta monia samanlaisia kuin minä, siksi erehtyivät herttaiseen U-C:n ja ihastuivat. Puhui vielä ruotsinkielellä, joten tuntui turvalliselta, kun ei tarvinnutkaan ymmärtää. Tunnustan, että jo ensimmäisellä kerralla huomasin telepatian, mutta ajattelin so what. Kaikki oli tosi hyvää ja kaikki tuntui Jumalalta. Onhan U-C ainoan, oikean uskon, uskovainen lehtori, jolle oli todella tilausta. Suuri Jumalan lahja tänne murheenlaaksoon, missä kirkossakin alistettiin ja haukuttiin aina vain. Siksi helluntailaisuuskin alkoi vetämään jne.
Joten tietämättömyys ja tarve nosti U-C:n ja monet jäivät. Keskinkertaiset ja maallistuneet kirkkouskovaiset naiset harrastivat jo vuosia salaa miehiltään okkultismia ja selvänäkijöitä, kunnes omatunto ei enää soimannut kirkossakaan. Oli jotain omaa "hengellisyyttä", joka toimi eikä syyttänyt. Tällaisia olivat myös lestadiolaiseet naiset keskenään, muistin jälkeenpäin. Hui! Pikkulapsena vielä oikea shamaani sai asua naapurissa ja siellä käytiin, minäkin, vaikka se oli minulle muusta syystä kielletty kuin okkultistisista. En halua mistään, mistään hinnasta olla enää tekemisissä minkään sellaisen kanssa missään. Kunpa Jeesus Kristus varjelisi minua, kun on anteeksi antanutkin. En luota armolahjoihin, liian suuri riski. Olen pyytänyt, että Jumala käyttää vaarallisia armolahjoja tarvittaessa, minä en huoli muuta kuin oikean tiedon sanat ja pelastavan uskon. Olen nähnyt, että S pääsee kiusaamaan oikeatakin kristittyä ns. armolahjoilla. Matti Vuolanne on mielestäni sellaisen armolahjan saanut, että kestää S:n yritykset ja hyökkäykset. Minä en.

Stiina

Viestien lukumäärä : 1329
Join date : 04.08.2017
Paikkakunta : Helsinki

Takaisin alkuun Siirry alas

Ulla Christina Sjöman ja parantamiskokoukset Munkkivuoren kirkossa Empty Vs: Ulla Christina Sjöman ja parantamiskokoukset Munkkivuoren kirkossa

Viesti kirjoittaja Hellevi Pe Tammi 05, 2018 10:48 am

Kun katselin näitä miellyttäviä ja arvokkaita naisia, jotka kaikki kuuluivat evankelis-luterilaiseen kirkkoon, ja joista yksi oli seurakunnan lehtori (Olavi Peltolan saama tieto Paavo Hiltuselta, että tämä nainen on Ulla-Christina Sjöman), en voinut olla ihmettelemättä, mikä oli saanut heidät ryhtymään näin raskaaseen tehtävään. Lieneeköhän kirkko valtuuttanut heitä tällaiseen toimintaan?'

Hyvin suuresti ihmettelen, ettei edes Rovasti Olavi Peltola puuttunut näitten naisten toimintaan, kun sai tästä tietää! Herää kysymys, liekö O.Peltola ollut tietoinen tuosta toiminnasta ja mahdollisista toiminta valtuuksistakin?

Ulla -Christina Sjöman ei kuitenkaan ole ainut eksorkisti, on heitä ollut muitakin ja vieläkin on muita. Pirkko Jalovaara oli, mutta joutui tekemisiin virkavallan kanssa, eikä enää ole paratumiskokouksia ilmoitettu.

Ilpoisten piiristä Tuula Ekbom & co, on myös yksi rukouksella parantava ennustaja.

Pirkko Vesavaara on eksorkisti puoskari ja erikoistunut liukuhihna ennustamiseen.

Hellevi
Hellevi

Viestien lukumäärä : 1061
Join date : 13.11.2017

Takaisin alkuun Siirry alas

Ulla Christina Sjöman ja parantamiskokoukset Munkkivuoren kirkossa Empty Vs: Ulla Christina Sjöman ja parantamiskokoukset Munkkivuoren kirkossa

Viesti kirjoittaja Stiina Pe Tammi 05, 2018 12:48 pm

Kaikissa on vikansa, Peltolassakin. Koskaan ennen Hiltusta ei tullut moitteen sanaa U-C:sta. Hedelmä näytti taivaalliselta ja U-C oli fiksu, söpö, kiltti ja turvallisen tuntuinen "täti"-ihminen. Hänen bestiksensä oli karismaattisempi ja ohjaili U-C:tä. Riita tulikin sitten aikanaan kunniasta heidän välilleen.
Ainakin kaksi kirkkoherraa oli Munkkivuoressa (aik. Munkkiniemessä) U-C:n aikana. Jotain riitoja oli, koska ainakin ensimmäinen kirkkoherra oli tiukkapipoinen "naisvihaaja": ei koruja, ei meikkejä, ei edes huulipunaa, ei minihameita ei hyvällä katsottu edes housupukua. Tietenkään tätä ei kaikki noudattaneet ja kestivät arvostelun. U-C:n tiistai-illoista puhun. En koskaan nähnyt exorkismia, enkä ollut kuullutkaan ennen Hiltusta. (Hiltusella oli muuten huono maine, ennen kuin Peltola hyväksyi hänet julkisesti.)
Vaikka Peltola & co. olisivat pystyneet nostamaan mökän, ei heillä mitään valtaa tähän olisi ollut. En pysty edelleenkään sanomaan U-C:stä mitään pahaa. Paha kokemus oli minun omani, joka tuli naiiviin kristittyyn väärästä hengestä minussa tai Munkkivuoren ilmapiirissä. Monet sen aikaiset ystäväni kävivät hänen illoissaan säännöllisesti vuosia onnellisina. U-C ei myöskään liittänyt itseään näihin myöhempiin karismaatikoihin, piti erihenkisinä. Myöhemmistä vaiheistaan en mitään enää tiedä. Viimeinen kertani oli n. vuonna 1990 ja ensimmäinen n. vuonna 1980 (en muista), joten kovin paljoa minulla ei ole kokemusta hänestä. Uskoin hänen vilpittömyyteensä täysin ja toivoin saavani paikan hänen piiristään, toisin onneksi "johdatettiin".
En muuten kertaakaan maksanut mitään ja kerran onnellisena vein vanhan lasten vinkulelun keräykseen. Ei Peltolalla siis ollut mitään mihin tarttua, epäilykset vain.
p.s. Paholainen hyökkää erityisesti oikeiden kristittyjen kimppuun eikä väärien. Vaikka todella omistaisit täydellisen henkien erottamisen lahjan (sellaista ei kellään ole), olisi se vastustuksen takiakin jo täysin mahdotonta tässä maailmassa ennen kuin saat lisää tukijoita. Sitäpaitsi ei Jumala ole meitä kutsunut taistelemaan ihmisiä vastaan, vaan vääriä henkiä ja vääriä oppeja vastaan. Mitään ei ihminen voi, jos Jumala ei lähde mukaan. Eivät edes armolahjat auta, koska ovat epätäydellisiä ja ei niissä Jumala ole läheskään aina mukana. Sekin on eksytystä, jos uskoo omaan armolahjaansa 100 %. Riitaakaan J ei siunaa. Parannuksen paikalle joutuu. Maailma on maailma ja ihminen on ihminen eikä muuksi muutu. Jumala on Jumala emmekä me käske Jumalaa armolahjoillakaan. Ihanaa, että on armo ja pelastus Jeesuksessa Kristuksessa. "Joka itsekkyyden peltoon kylvää, se siitä turmeluksen niittää. Joka Henkeen kylvää, se pelastuu". "Kokonaan Jumalan teko, ei liha mitään hyödytä". Meillä paremmin tietävillä on vain "velvollisuus" opettaa toista oikein, ei tuhota eikä tuomita. Jumala on Kaikkivaltias. Meitä riivaa erilaiset synnit ja epäilykset, viha, kunnianhimo, oikeassaolemisen tarve jne. Kukaan ei pääse Taivaaseen ilman Kristuksen ansaitsemaa armoa puolestamme. Se riittää.

Stiina

Viestien lukumäärä : 1329
Join date : 04.08.2017
Paikkakunta : Helsinki

Takaisin alkuun Siirry alas

Ulla Christina Sjöman ja parantamiskokoukset Munkkivuoren kirkossa Empty Vs: Ulla Christina Sjöman ja parantamiskokoukset Munkkivuoren kirkossa

Viesti kirjoittaja Hellevi La Tammi 06, 2018 10:39 am

Taistelu ei todellakaan ole ihmisä vastaan. Eikä se mitään edes hyödyttäisi.

Sivusta katsojana ei silti voi olla, ja katsella kun ihmisiä johdatetaan eksytysten kuiluihin.
Osaahan Perkele tekeytyä Valkeuden enkeliksi, fiksuksi ja filmaattiseksi ja vielä nöyräksikin,
ja monilla armolahjoilla tai luuloarmolahjoilla  lumotaan vilpittömien ihmisten sydämet.
Maine ja pankkitilit  kasvavat, hyväuskoisten kustannuksella.

Kaikenlaisia luuloriivaajia muita vaivoja kun ihmisistä jatkuvasti ajetaan ulos,
tulee heistä invalideja, jotka eivät enää koskaan jaksa parantua
kun luottamus ja   terve arvostelukyky on kadonnut.

Yhä uudelleen ja uudelleen kierrellään eri rukoilijoiden käsien alla ja
saadaan uusia lupauksia ja uusia henkiä ja riivaajia ajetaan.

Tämä vain lisääntyy.

Ihmiset sairastavat henkisesti sielullisesti ja ruumiillisesti.
Moni jättää työpaikkansa ja alkaa rukoilijaksi. Onko se Jumalan kutsu, sitä ei kysytä
itse, eikä sitä kysytä enää muuallakaan, kunhan vain joku välittää jollakin tavalla.

Healingrooms palveluita mainostetaan ja Meediotkin kelpaavat auttajiksi,
kun osaavat sopivasti käyttää Raamatun Sanaa, ja onhan heillä kykyjä.
Ihmisinä he ovat varmasti oikein miellyttäviä ja luottamusta  herättäviä,
eivätkä puhu synneistä ja helvetistä ja parannuksen teosta mitään, sillä
heidän mielestään Taivaaseen pääsevät kaikki,  kummituksetkin
 täältä sinne autetaan,  TV:ssä esiintyessään he saavat mainosta.  Matteuksen evankeliumi
24:24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee,
ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät,
jos mahdollista, valitutkin.


24:4 Silloin Jeesus vastasi ja sanoi heille: "Katsokaa, ettei kukaan teitä eksytä.
24:5 Sillä monta tulee minun nimessäni sanoen: 'Minä olen Kristus', ja he eksyttävät monta.
24:6 Ja te saatte kuulla sotien melskettä ja sanomia sodista; katsokaa, ettette peljästy.
Sillä näin täytyy tapahtua, mutta tämä ei ole vielä loppu.
24:7 Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan,
ja nälänhätää ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin.

24:8 Mutta kaikki tämä on synnytystuskien alkua.
24:9 Silloin teidät annetaan vaivaan, ja teitä tapetaan,
ja te joudutte kaikkien kansojen vihattaviksi minun nimeni tähden.

]24:10 Ja silloin monet lankeavat pois, ja he antavat
toisensa alttiiksi ja vihaavat toinen toistaan.

24:11 Ja monta väärää profeettaa nousee, ja he eksyttävät monta.
24:12 Ja sentähden, että laittomuus pääsee valtaan, kylmenee useimpien rakkaus.
24:13 Mutta joka vahvana pysyy loppuun asti, se pelastuu.

Emme me pääse Taivaaseen sillä että olemme oikeassa opissa, emme oikeilla armolahjoillakaan,
emmekä sillä, että joku oikeaoppinen on saattanut meidät uskontielle. Emme silläkään, että
olemme kilttejä ja auttavaisa emmekä koskaan  sano pahaa sanaa kenestäkään. Sekään ei meille
Taivasta takaa, että osaisimme Raamatun ulkoa kannesta kanteen ja pystymme sieltä laataamaan
Raamatunpaikkoja joka tilanteessa.

Ei meitä pelasteta upotuskaste eikä vauvakaste, ei ripppikoulu
eikä raamattukoulu. Taivas ei aukea kielilläpuhumisella, eikä profetoimalla. Ei riivaajia ajamalla eikä
paranemisella. Ei se aukea myöskään jollekin erityiselle uskonlahkolle tai Kirkolle.
Ei Lutherilaiselle eikä Lestadiolaiselle. Eikä Helluntailaiselle. Ei Jehoville eikä Mormoneille, eikä
Muslimi-oppisille, Budhalaisille tai Hinduille. Ei joogaajille eikä eremiiteille ei munkeille eikä nunnille,
ei shamaaneille eikä marttyyreille. Mikään nimike tai titteli ei Taivasta avaa, ei yliopistot eikä
tutkinnot. Ei edes suuret rahalahjoitukset tai brutto-kolehti joka tilistä.


Vain Jeesus Kristus yksin on Tie, Totuus ja Elämä.
Usko Häneen, niin et huku, joka vahvana pysyy loppuun asti, se pelastuu.


Hellevi
Hellevi

Viestien lukumäärä : 1061
Join date : 13.11.2017

Takaisin alkuun Siirry alas

Ulla Christina Sjöman ja parantamiskokoukset Munkkivuoren kirkossa Empty Vs: Ulla Christina Sjöman ja parantamiskokoukset Munkkivuoren kirkossa

Viesti kirjoittaja Stiina La Tammi 06, 2018 8:50 pm

Hyvä kirjoitus. Toivottavasti kukaan ei ole muuta väittänytkään. En sano aamen, koska tykkään, että tästä väännetään eri sanoin samasta asiasta vaikka joka päivä edelleen. Vahvistaa kuitenkin. Haluan tietää eksytyksistäkin, vaikka omat vaaransa mielestäni siinäkin.
Luterilaiselle on tärkeää ja uskoa vahvistavaa, että on kastettu (saanut kasteen) ja todella vahvistava ehtoollisen sakramentti, kun on oikein toimitettu ja vielä kun olisi varma, että muutkin ovat oikealla mielellä. Emme me silti pidä, että se pelastus on kasteessa tai ehtoollisessa, kyllä se on meillekin yksin Kristuksen täytetyssä työssä (Risti) eikä missään muussa, mutta annettuna, näkyvänä vahvistuksena Pyhissä Sakramenteissa, jotka pitää osata oikein nauttia, siksi rippikoulu ja tunnustus. Luulen ymmärtäväni oikein Luhterin lausuman:"Minut on kastettu, olen pelastuva." Täytyy tietää mihin uskoo, ei se mikään automaatti ole eikä tehtynä tekona mitään auta. "Yksin Uskosta, yksin Armosta, yksin Jeesuksen Kristuksen tähden". Sydän on oikein kun: "Armahda minua syntistä!" Isä Meidän -rukos syytä rukoilla ajatuksella päivittäin, pysyy uskossa.
Miten se toisen hyväksyminen voi olla niin vaikeaa?
Minäkin ajattelen, että hellarit menevät valtakuntaansa ratkaisulla, kielilläpuhumisella tms. upotuskasteella, jatkuvasti kokouksissa käymällä, erityisen voitelun saamisella. Omalla ulkoisella hurskailulla jne., PYH. alien
p.s. Kukaan ei myöskää pelastu nöyrtymällä, mutta luonnostaan ylpeä ihminen joutuu nöyrtymään Luojansa edessä. Muuten ei uskoa synny. Onko suomen kieli niin vaikeaa, ettei toisia pysty ymmärtämään, vai eikö asiaa pysty selittämään? Ei pysty tyhjentävästi selittämään, koska se on elettävä. Emme näe toisen sydämeen. Ei sitä lakiakaan tule aina paukuttaa, varsinkaan jo pelästyneille ja sairaille. Laki ei missään olosuhteissa pysty pelastamaan ketään. Suurin osa joutuu epätoivoon tai paatuu. Kaikki ovat todellakin samalla viivalla Jumalan edessä = yhtä syntisiä ja kadotukseen meneviä ilman Kristusta. Paljon on ihmisiä syystä tai toisesta ilman Kristusta (järkyttävää). Tosin Jumalan asia ei minun.
Luterilaiset lukevat erityisesti evankeliumeja (Joh), kirjeitä (Room, Gal, Ef, Kor). Hellarit Apostolien tekoja, Tess. kirjeitä, Johanneksen ilmestystä. Siitäkö väärinymmärrykset? En ole teologi, mutta 56 vuotta olen osannut lukea Raamattua, joten eiköhän olisi ihme, jos jotain ei olisi jäänyt muistiin. Ensimmäisen Raamuttuni heitin 27 vuotiaana seinään. Kaksi muuta on kulunut aikojen saatossa puhki. Oletan, että tätä palstaa lukee muutkin, kuin Hellevi, Rea, Arkikalusto, Jarrut ja minä. En erityisesti ajattele ketään teistä kirjoittaessani. Kirjoitan olemattomalla lahjallani, mitä sylki suuhun tuo, pääasiassa itselleni, helpottaa, kun voi näinkin purkaa päätänsä. En ole enää saanut rukouksista huolimatta uskovaa ystävää, puhumattakaan samanmielisestä. Parhaat ystäväni ja sukulaiseni ovat "nukkuvia" luterilaisia, joita en saa herättää. Entiset ystäväni ja yksi sukulainen ovat mielestäni harhassa, ei ole yhteisymmärrystä enää. Jos
Lähetyshiippakunta keksii naisille tasa-arvoisen palvelupaikan, luultavasti liityn heihin. Nyt olen varautuneena viidesläinen ja körttiläinen. Viidesläisissä voi joutua törmäyskurssille karismaatikkojen ja lakihenkisten kanssa, körttiläiset ovat mielestäni liian liberaaleja (avioliittokys.). Siionin virret hoitavat kyllä vielä hyvin. Lestadiolaiset eivät tule kysymykseenkään enää. Huono kuva. Itse olen tietysti aikuisen oikeasti se kaikkein suurin viallinen, syntinen törppö itsessäni enkä voi muuksi tulla. Eivät tosin nekään, jotka luulevat jotain olevansa, joten usein olenkin vasta kolmanneksi syntisin. Paavali on varannut sen ensimmäisen paikan itselleen jo 2000 vuotta sitten. Wink

Onko teistä sittenkin ikävää, että joku rupesi kirjoittamaan omiaan tälle hiljaiselle foorumille? Koin että sitä suorastaan kerjättiin, niin että vihdoin uskaltauduin. Mielestäni te kirjoitatte hyvin ja olette koulutettuja, mutta ette paljoakaan uskalla jakaa henkilökohtaista.

Stiina

Viestien lukumäärä : 1329
Join date : 04.08.2017
Paikkakunta : Helsinki

Takaisin alkuun Siirry alas

Ulla Christina Sjöman ja parantamiskokoukset Munkkivuoren kirkossa Empty Vs: Ulla Christina Sjöman ja parantamiskokoukset Munkkivuoren kirkossa

Viesti kirjoittaja jarrut Su Tammi 07, 2018 9:12 am

Onko teistä sittenkin ikävää, että joku rupesi kirjoittamaan omiaan tälle hiljaiselle foorumille? Koin että sitä suorastaan kerjättiin, niin että vihdoin uskaltauduin. Mielestäni te kirjoitatte hyvin ja olette koulutettuja, mutta ette paljoakaan uskalla jakaa henkilökohtaista.


Stiina

   Viestien lukumäärä : 90
   Join date : 04.08.2017

 


Ei ole ollenkaan ikävää, Stiina, hyvä että tulit kirjoittamaan! Kiitos  viisaista ja Kristityn ihmisen  elämänkokemusta huokuvista kirjoituksistasi, jotka ovat olleet siunaukseksi minulle ja varmasti myös monille lukijoillekin!
jarrut
jarrut

Viestien lukumäärä : 2641
Join date : 24.10.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

Ulla Christina Sjöman ja parantamiskokoukset Munkkivuoren kirkossa Empty Vs: Ulla Christina Sjöman ja parantamiskokoukset Munkkivuoren kirkossa

Viesti kirjoittaja Stiina Su Tammi 07, 2018 9:22 pm

Kiitokset. Pidän ystävän rohkaisuna tarpeeseen; lämmittää. Luterilaisena minun pitäisi kyllä jaksaa pysyä paikallani maan matosena, mutta...
Annat minulle syytä jaksaa kilvoitella helluntailaisten ymmärtämistä ja suvaitsemista niistä parista vakavasta teologisesta käsityserosta huolimatta.

Stiina

Viestien lukumäärä : 1329
Join date : 04.08.2017
Paikkakunta : Helsinki

Takaisin alkuun Siirry alas

Ulla Christina Sjöman ja parantamiskokoukset Munkkivuoren kirkossa Empty Vs: Ulla Christina Sjöman ja parantamiskokoukset Munkkivuoren kirkossa

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa