Vapaasana


Join the forum, it's quick and easy

Vapaasana
Vapaasana
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 

 


Rechercher Tarkennettu haku

Viimeisimmät aiheet
» Kaunis uskonto
Daniel Kolenda, uusi susi Suomen Siionissa EmptyMa Syys 25, 2023 7:31 pm kirjoittaja Morosus

» Tukholman suomalainen helluntaiseurakunta
Daniel Kolenda, uusi susi Suomen Siionissa EmptyMa Syys 25, 2023 4:12 pm kirjoittaja Rea Aalto

» Korkeamman toivon tason sivuuttaminen
Daniel Kolenda, uusi susi Suomen Siionissa EmptyMa Syys 25, 2023 7:30 am kirjoittaja Vierailija

» Oikea apostoli on surkea apostoli kuulijoittensa tähden
Daniel Kolenda, uusi susi Suomen Siionissa EmptySu Syys 24, 2023 7:30 am kirjoittaja Vierailija

» Onko Pelastajasi palvelutehtäväsi vai Herra Jeesus?
Daniel Kolenda, uusi susi Suomen Siionissa EmptyLa Syys 23, 2023 7:02 am kirjoittaja Vierailija

» Olenko vihamiehesi kun puhun sinulle totuutta?
Daniel Kolenda, uusi susi Suomen Siionissa EmptyLa Syys 23, 2023 6:58 am kirjoittaja Vierailija

» C.O. Rosenius // Katso, käsiini olen minä sinut piirtänyt. Jes. 49:14.
Daniel Kolenda, uusi susi Suomen Siionissa EmptyPe Syys 22, 2023 1:16 pm kirjoittaja jarrut

» Kelle olemme kyyneleemme velkaa? Kuolemansurun moraalisesta merkityksestä
Daniel Kolenda, uusi susi Suomen Siionissa EmptyPe Syys 22, 2023 1:01 pm kirjoittaja jarrut

» Jmalan valtakunta on kuin suuri sairaala
Daniel Kolenda, uusi susi Suomen Siionissa EmptyTo Syys 21, 2023 12:47 pm kirjoittaja jarrut

Syyskuu 2023
MaTiKeToPeLaSu
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Kalenteri Kalenteri


Daniel Kolenda, uusi susi Suomen Siionissa

Siirry alas

Daniel Kolenda, uusi susi Suomen Siionissa Empty Daniel Kolenda, uusi susi Suomen Siionissa

Viesti kirjoittaja Vierailija Ke Elo 07, 2019 8:10 am

NAR-johtaja Daniel Kolenda, Reinhard Bonnken manttelinperijä, Keuruun juhannuskonferenssissa 2019 – varokaa uutta sutta Suomen Siionissa!

Samuel Korhonen alias Bileamin Aasi kertoo seuraavassa lukijakirjeessään (5.7.2019) väärästä profeetasta nimeltään Daniel Kolenda, joka on ”evankelista” Reinhard Bonnke'n työn jatkaja sekä yksi NAR-liikkeen johtajista, ja oli kutsuttu helluntailaisten Keuruun juhannuskonferenssin 2019 puhujavieraaksi. Lue https://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/evankelista-reinhard-bonnken-tyon-jatkaja-daniel-kolenda-juhannuskonferenssin-puhujavieraaksi/. Veli Korhonen antaa kaksi näytettä Kolendan puheista Keuruulla (talletettuja äänitiedostoja).

PÄIVITYS 19.7.2019 klo 14:00

Kannattaa ehkä lukea aluksi Hannun sivuilta tuore Samuel Korhosen artikkelisuomennos: Onko Reinhard Bonnke NAR -apostoli?Gary Gilley'n mukaan: ”Uusi apostolinen uskonpuhdistus (New Apostolic Reformation = NAR) on yksi suurimmista, laajimmista ja voimakkaimmista liikkeistä tämän päivän kristikunnassa, mutta silti se lentää paljolti tutkan alla. Jopa mukana olevat useinkaan eivät ymmärrä liikettä ja jopa kieltävät kuuluvansa siihen. Tämä sekaannus johtuu siitä, että NAR:illa ei ole virallista jäsenyyttä eikä edes virallista johtoa. Sensijaan NAR on enimmäkseen helluntailaisten ja karismaattisten kristittyjen, organisaatioiden ja seurakuntien löyhä koalitio, joita yhdistää määrättyjen Raamatun kohtien tietty ymmärrys ja tulkinta.”

Yksi NAR:in johtajista, ”evankelista” Daniel Kolenda, oli Keuruun juhannuskonferenssin pääpuhuja. Aasi kuunteli kaikki hänen kolme puhettaan ja yritti löytää niistä aidon evankeliumin siinä onnistumatta. Tulee mieleen, mitä viime vuosisadan englantilainen saarnamies tri. Martyn Lloyd-Jones sanoi:

"Minkä tahansa opetuksen mies sinulle ehkä tarjoaa, jos Kristus Golgatan ristillä ei ole sen keskiö ja ydin, niin minä väitän, että hän on väärä profeetta ja väärä opettaja. Eikä kukaan voi antaa toivoa yksilöihmiselle eikä maailmalle, ellei ole täydellisesti keskittynyt tuohon sovitukseen. Hän on väärä profeetta ja opettaja."

Kolendan puheissa villakoiran ydin oli, että kun otat vastaan tämän väärän tulen ja villihenkisen väärän voitelun, niin koko Suomi pelastuu. Tulee mieleen 1. Piet 4:18: ”Ja jos vanhurskas vaivoin pelastuu, niin mihinkä joutuukaan jumalaton ja syntinen?”

Ehkä tunnetuin NAR-apostoli on surullisenkuuluisan Bethel-kirkon Bill Johnson – Suomessakin hyvin tuttu TV7:lta. Hän on tehnyt valtavan määrän harhaoppisia kirjoja. Tästä yhden sellaisen mainokseen Amazon.com:issa. Siinä on mainittu noin 30 ”contributoria”, mm. Heidi Baker, Reinhard Bonnke, Daniel Kolenda, Quillermo Maldonado ym. ym. - kaikki samaa kategoriaa.

Kaksi katkelmaa ”evankelista” Daniel Kolendan kahden puheen lopusta Keuruulla juhannuksena 2019: Kolenda_clip1_fire (mp3) & Kolenda_clip2 (mp3)

Koska Daniel Kolenda on Bonnken ”manttelinperijä” niin lisäksi kolme vanhempaa artikkelia Reinhard Bonnke'n opetuksista ja toiminnasta: (1) Reinhard Bonnke: Epäraamatulliset opetukset ja teot (pdf), (2) Rikkaan miehen rukoukseen vastattiin (pdf) tai http://www.kristitynfoorumi.fi/danieleku.htm, (3) Reinhard Bonnke paljastettu (pdf).

Daniel Kolenda, uusi susi Suomen Siionissa Znar-l10Voisiko olla selvempää todistetta, kuin yllä oleva Suomen Helluntaikirkon logo, että harhaoppinen NAR/Latter Rain – ideologia on vallannut Suomen Helluntaikirkon? Mitä muuta nuo viisi pallosegmenttiä voisivat olla kuin NAR:in ”five fold ministries”?

On toivottavaa, että mahdollisimman moni lähettäisi näitä posteja eteenpäin totuuden edistämiseksi, koska suuri eksytys on jo suuressa määrin vallannut Suomen Siionin.

Bileamin Aasi (Samuel Korhonen)

http://nokialainen.blogspot.com/

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Daniel Kolenda, uusi susi Suomen Siionissa Empty Uusi rotu keskellämme (osa 3): Todd White

Viesti kirjoittaja Vierailija Ke Elo 07, 2019 8:17 am


Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa