Vapaasana


Join the forum, it's quick and easy

Vapaasana
Vapaasana
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 

 


Rechercher Tarkennettu haku

Viimeisimmät aiheet
» 1.Tim. 2: 11-15 Nainen opettajana
BibelFocus:Suuri luopumus/ ”Viettelysten täytyy tulla!” Olemmeko valmiit? Vai olemmeko jo vieteltyjä/ EmptyEilen kello 7:15 pm kirjoittaja Morosus

»  Suurin uhka (The Greatest Threat) :: By Daymond Duck
BibelFocus:Suuri luopumus/ ”Viettelysten täytyy tulla!” Olemmeko valmiit? Vai olemmeko jo vieteltyjä/ EmptyKe Helmi 21, 2024 10:07 am kirjoittaja jarrut

» Roomalaiskirjeen ydinsanoma
BibelFocus:Suuri luopumus/ ”Viettelysten täytyy tulla!” Olemmeko valmiit? Vai olemmeko jo vieteltyjä/ EmptyKe Helmi 21, 2024 5:03 am kirjoittaja Hellevi

» Aikamedia aivan pihalla kun on julkaissut Richard Foster'in eksytyskirjan HENGELLISET HARJOITUKSET – ASKELEITA KASVUUN
BibelFocus:Suuri luopumus/ ”Viettelysten täytyy tulla!” Olemmeko valmiit? Vai olemmeko jo vieteltyjä/ EmptyTi Helmi 20, 2024 9:00 am kirjoittaja Hellevi

» Turvallisuus vaarallisessa maailmassa
BibelFocus:Suuri luopumus/ ”Viettelysten täytyy tulla!” Olemmeko valmiit? Vai olemmeko jo vieteltyjä/ EmptyMa Helmi 19, 2024 9:10 am kirjoittaja jarrut

» Kiinan uiguurien vähemmistö ja digitaalisen valvonnan etiikka
BibelFocus:Suuri luopumus/ ”Viettelysten täytyy tulla!” Olemmeko valmiit? Vai olemmeko jo vieteltyjä/ EmptySu Helmi 18, 2024 3:59 pm kirjoittaja jarrut

» Uskonnollinen kokemus voi olla mielenhäiriö
BibelFocus:Suuri luopumus/ ”Viettelysten täytyy tulla!” Olemmeko valmiit? Vai olemmeko jo vieteltyjä/ EmptySu Helmi 18, 2024 10:32 am kirjoittaja Hellevi

» Abrahamin vaikea ongelma
BibelFocus:Suuri luopumus/ ”Viettelysten täytyy tulla!” Olemmeko valmiit? Vai olemmeko jo vieteltyjä/ EmptyPe Helmi 16, 2024 11:20 am kirjoittaja jarrut

»  Takaisin Babyloniin (Back To Babylon) :: By Daymond Duck
BibelFocus:Suuri luopumus/ ”Viettelysten täytyy tulla!” Olemmeko valmiit? Vai olemmeko jo vieteltyjä/ EmptyPe Helmi 16, 2024 10:24 am kirjoittaja jarrut

Helmikuu 2024
MaTiKeToPeLaSu
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829   

Kalenteri Kalenteri


BibelFocus:Suuri luopumus/ ”Viettelysten täytyy tulla!” Olemmeko valmiit? Vai olemmeko jo vieteltyjä/

2 posters

Siirry alas

BibelFocus:Suuri luopumus/ ”Viettelysten täytyy tulla!” Olemmeko valmiit? Vai olemmeko jo vieteltyjä/ Empty BibelFocus:Suuri luopumus/ ”Viettelysten täytyy tulla!” Olemmeko valmiit? Vai olemmeko jo vieteltyjä/

Viesti kirjoittaja jarrut La Marras 09, 2013 6:01 pm


Suuri luopumus osa1
Suom. Raamattu VT v. 1933 ja UT v. 1938.

Osa 1 ”Viettelysten täytyy tulla!” Olemmeko valmiit? Vai olemmeko jo
vieteltyjä?"

”Suuri Luopumus” on se otsikko, jonka olen valinnut tähän
kaksiosaiseen Raamatun tutkisteluun. Osalla yksi on alaotsikko

”Viettelysten täytyy tulla” Olemmeko valmiit? Vai olemmeko jo
vieteltyjä?”

ja tässä aion käydä läpi näitä kohtia:

1. Suuri Luopumus
2. Luopumuksen todellinen luonne
3. Luopumuksen pettävä luonne
Osalla kaksi (seuraava dokumentti) on alaotsikko ”Luopumuksen
apostolit”
-----------------------------------------------------------------------------------
Johdanto

Viettelysten täytyy tulla. Olemmeko valmiit? Vai olemmeko jo vieteltyjä? Aloitan esittelemällävähän taustaa sille, miksi ihmettelen sitä, voimmeko jo olla vieteltyjä.
Meillä nykyajan ruotsalaisilla on joskus kuva siitä, että Ruotsi on aina ollut ja edelleen on niin hieno ja erinomainen maa. Mutta totuus on, että 1700- ja 1800-luvuilla Ruotsia pidettiin yhtenä inhottavimmista ja vaarallisimmista maista Euroopassa. Ihmiset Etelä-Euroopasta tuskin uskalsivat vierailla Ruotsissa. Se johtui osittain pelosta, jota tunnettiin laajalle levinnyttä juopottelua ja väkivaltaisuuksia kohtaan, mutta myös likaa ja sairauksia koskevan pelon takia.

Tuohon aikaan suuri osa papistoa käytti väärin valta-asemaansa ja sorti lampaita sen sijaan, että antaisi heille sitä ruokaa ja huolenpitoa, jota he tarvitsivat. Kristillinen usko oli syvällisesti korruptoitunutta ja kansa oli suurelta osin hengellisesti lukutaidotonta. Ehkä osattiin psalmit ja Raamatun jakeet ulkoa, mutta harvoin tiedettiin, mitä ne tarkoittivat käytännössä.

Tosi evankeliumi oli pimentynyt kaikkien mahdollisten käskyjen ja harhaoppien alla. Varmasti tunnet laajalti levinneen köyhyyden, joka tuolloin vallitsi Ruotsissa ja joka sai noin 1,3 miljoonaa ruotsalaista jättämään Ruotsin saadakseen paremman elämän Amerikassa.

On aivan ilmeistä, että jokin yhtäkkiä muutti Ruotsin. Mikä se sitten oli?
Kyllä, siinä kristillisessä herätyksessä, joka alkoi palaa 1800-luvun puolivälissä Ruotsissa, tapahtui monessa ihmisessä syvällinen muutos sielussa. Vanhassa Testamentissa (VT) voimme nähdä, että kun kansa kääntyy uskollisuuteen Jumalaa ja Hänen Sanaansa kohtaan, niin se muuttaa maan perustuksiaan myöten. Näin juuri tapahtui Ruotsissa tuohon aikaan.

Tarkoitan sitä, että se herätyksen ajanjakso, jonka Ruotsi koki noin vuodesta 1850 aina hiukan 1900-luvun alkupuolelle asti, vaikutti siihen, että Ruotsista tuli yksi maailman eniten hyvin voivista ja solidaarisimmista maista. Rikollisuus ja moraalittomuus ottivat kunnolla takapakkia. Raittiusliikkeet kukoistivat. Ja me lähetimme paljon itsensä uhraavia avustustyöntekijöitä ja lähetyssaarnaajia auttamaan muita jopa Ruotsin rajojen ulkopuolella.

1900-luvun puolivälistä alkaen Ruotsista tuli sitten jonkinlainen idylli. Tähän aikaan – jopa poliitikkojen parissa – oli pyrkimystä luoda eräänlainen kansankoti, maa, jossa kaikilla oli hyvä olla. Monen tuohon aikaan mukana olleen mielestä tuo pyrkimys myös toteutui monella tavalla.
2
Samaan aikaan kun, Ruotsissa alkoivat asiat olla hyvin, alkoivat herätyksen tuulet kuolla. Sen sijaan, että näinä kuivuuden aikoina etsittiin Jumalaa, kääntyivät monet, sekä yksittäiset kristityt että kokonaiset seurakunnat, muihin lähteisiin. Uusia oppeja ja metodeja haettiin – ei vähiten USA:sta. Mihin olemme päätyneet? Saat kuvan Ruotsista numeroina (haettu Rikoksen ehkäisyneuvostosta). Yhden ainoan tunnin aikana tapahtuu:

15 murtoa
35 varkautta
2 ryöstöä
8 pahoinpitelyä
15 vahingontekoa
6 huumausainerikosta ja
2 rattijuopumusta
ja kaikki tämä tapahtuu yhden ainoan tunnin aikana ainoastaan Ruotsissa!
Yhden ainoan päivän aikana tapahtuu sitä paitsi:
10 väkivallantekoa
1 murha ja
5 itsemurhayritystä nuorten keskuudessa!
No miltä näyttää nyt kristikunnassa? Kyllä, katastrofi on kyllä oikein sana, jota voimme käyttää:
• 1500 seurakuntaa on lakannut toimimasta sitten ”kultavuosien”
• 220 vapaakirkkoseurakuntaa on lakannut olemasta vuosien 2000 ja 2005 välillä
• Vapaakirkkojen jäsenmäärä on laskenut dramaattisesti. Monet seurakunnat ovat yhdistyneet jäsenpulan takia. Yhdistyksiä lyödään yhteen jäsenpulan vuoksi.

Ja Ruotsin Kirkko menettää noin 70 000 jäsentä vuosittain. Samaan aikaan lisääntyy moraalittomuus ja individualismi ennen kuulumattomalla tavalla. Rikollisuus ja raakuus lisääntyvät lumivyöryn kaltaisesti. Itsemurhat, abortit, ja perverssi seksuaalisuus lisääntyvät väkivaltaisella intensiteetillä. Okkultismi ja uushengellisyys ovat suodattaneet kaikki yhteiskunnan osa-alueet, jopa kirkon. Terve kristillisyys ja aito herätys ehkäisisivät tätä suurelta osin. Siitä on olemassa Raamatun Sana ja me voimme todeta asian kerta toisensa jälkeen historiassa.

Joten: onko meillä sitten tervettä kristillisyyttä ja aitoa herätystä Ruotsissa tänä päivänä? Ei! On ilmeistä, että jotain tosisairasta on Kristuksen ruumiissa, muuten ei näyttäisi tältä. Ei näytä auttavan järjestää lisää kristillisiä konferensseja. Ei näytä auttavan järjestää lisää ylistys- ja rukousmanifestaatioita.

Strateginen rukous ja sota henkimaailmassa eivät myöskään toimi. Se, että haetaan apua julistajilta USA:sta ja muualta maailmasta, ei myöskään tuota tulosta, päinvastoin. Kaikki meidän satsauksemme näyttävät olevan turhia, jos katsotaan kokonaistulosta. Raamatun tutkistelun otsikossa voit vilaukselta nähdä sen, minkä koen olevan ongelmana.

Uskon,että voimme kuulla Jumalan äänen puhuvan meille yhteiskunnan negatiivisessa kehityksessä. Näin olivat asiat toistamiseen Jumalan kansalla Vanhan Testamentin aikana. Uskon, että Jumala kutsuu meitä katumukseen, kääntymykseen ja puhdistukseen siitä uskosta, joka on saastunut jostakin hyvin vakavasta asiasta.

Alaotsikon tähän osaan 1 olen hakenut Jeesuksen sanoista Luukkaan evankeliumissa luvussa 17:1"Jeesus sanoi opetuslapsillensa: On mahdotonta, että viettelykset jäisivät tulematta,3 mutta voi sitä, jonka kautta ne tulevat!" Kun luemme tätä Raamatun jaetta, ehkä tavallisinta on, että ajatellaan maailmallisia viettelyksiä, kuten esim. rahaa, tavaroita, valtaa ja seksiä. Mutta kuten tulemme näkemään, niin Raamattu varoittaa meitä ennen kaikkea hengellisistä viettelyksistä, vääristä profeetoista ja harhaopeista.

Saat myös yhden sitaatin Frank Mangsilta tässä johdannossa. Häneltä, joka on Ruotsin kaikkien aikojen suurin herätysevankelista. Frank Mangs sanoi näin:"Uskonnollisella alueella ei ihminen ole erityisen järkevä." Sillä kokemuksella, joka Frank Mangsilla oli takanaan, niin meidän täytyy kuunnella tätä. Ja sitä taustaa vasten, mitä Jeesus sanoi, että hengellisten viettelysten täytyy tulla, niin toivon, että ymmärrät, ettei lähtökohtamme ole erityisen hyvä.

Juuri sen takia Jeesus kerta toisensa jälkeen sanoo meille Uudessa Testamentissa (UT), että ” katsokaa, ettei teitä vietellä” ja ”olkaa varuillanne” Ja se tarkoittaa, että itse on aktiivinen. Ja silloin tulee olla avoimet silmät, etsiä totuutta, rukoilla ja lukea Raamattua.

Kehitys Ruotsissa on siis hyvin vakavaa. Nyt on korkea aika, että me kristityt kysymme itseltämme, mikä tähän on syynä. Tänä päivänä minä olen vakuuttunut siitä, että olemme omineet vierasta tulta, pahojen henkien oppeja, mikä on aiheuttanut sen, että Jumala on kääntänyt katseensa meistä pois.

Raamatun tutkistelun tarkoitus on sen takia näyttää meille suurta Luopumusta, jonka Raamattu sanoo tapahtuvan kristillisen kirkon sisällä lopun aikoina ja joka ilmeisesti on jo alkanut. Osoitan Raamatusta sen, mitä luopumus tarkoittaa. Puhun ovista, jotka johtavat tähän luopumukseen ja siitä, kuinka väärät profeetat ja harhaopit ovat sen työkaluja.

Nämä tiedot matkalaukussa ja Raamatun valossa yritän lopuksi paljastaa sen vieraan tulen, joka on johtanut Ruotsin kristillisyyden alkavaan luopumukseen. Tämä vie Ruotsin yhä lähemmäksi uhkaavaa tuhoa Juuri tämä vieras tuli saa todellisen uskon kuolemaan! [u]4. Moos. 26:61: ”Mutta Naadab ja Abihu kuolivat, kun toivat vierasta tulta Herran eteen.”
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Suuri Luopumus


Meidän täytyy aloittaa toteamalla, että kristillinen kirkko liikkuu kohti suurta luopumusta lopun aikoina. Tätä Raamattu saarnaa meille. Jos sitä ei ole ymmärtänyt, silloin ei olla yhtä avoimia Raamatun varoituksille harhaopeista. Silloin ollaan melko vaarallisella maaperällä. Kaikki kristityt eivät ole yhtä mieltä siitä, että lopun aikoina tulee suuri luopumus. Monet uskovat, että sen sijaan tulee valtava maailman laajuinen herätys. Eikä vähiten uskota näin, jos on omaksuttu sitä sanomaa, joka on esimerkiksi Rick Joynerin kirjoissa, jotka ovat valtavan harhaan johtavia. Minun ja monen muun vakaumus on, että Raamattu on valtavan selkeä varoittaessaan
jättiläismäisestä luopumuksesta kristillisestä uskosta.

Olemme juuri sen edessä ja juuri tämä luopumus tekee mahdolliseksi Antikristuksen esiin tulon lopun aikoina. Se on epämiellyttävä totuus, tiedän sen, mutta emme pääse sen ohi, jos luemme Raamattuamme. Paras vaihtoehto on olla valmiina tähän, sillä luulen meidän juuri nyt olevan siinä, mitä kutsun ”esiantikristilliseksi ajaksi”.

Jos on jokin Raamatun sana, jota minä haluan sinun painavan mieleesi, niin se on ennen kaikkea toinen Tessalonikalaiskirje, luku 2, UT:ssa. Siellä on jotain hyvin tärkeää meidän ajallemme jakeissa 1 – 12. Me luemme suuresta luopumuksesta siinä jakeissa 1 - 3: "Mutta mitä tulee meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen tulemukseen ja meidän kokoontumiseemme Hänen tykönsä, niin me pyydämme teitä, veljet, ettette anna minkään hengen ettekä sanan ettekä minkään muka meidän lähettämämme kirjeen heti järkyttää itseänne, niin että menetätte mielenne maltin, ettekä anna niiden itseänne peljästyttää, ikään kuin Herran päivä olisi jo käsissä. Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla.

Sillä se päivä ei tule, ennen kuin luopumus ensin tapahtuu, ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi." Paavali puhuu tässä Luopumuksesta määräisessä muodossa. Tämä siis on luopumus, joka on aivan jotain muuta kuin tavallista. Raamatun sana sanoo meille, että ennen kuin saamme tavata Jeesuksen – tarkkaa tätä – ennen kuin saamme kohdata Jeesuksen, niin tapahtuu suuri luopumus ja sitten ”Laittomuuden ihminen” tulee esiin, jonka me tulkitsemme olevan Antikristus. Joten luopumus valmistaa tietä Antikristukselle, hänelle, josta tulee lopun aikojen globaali diktaattori. Sitä tarkastelemme lähemmin hieman edempänä.

Katselemme tässä heti useita Raamatun jakeita, jotka selvästi viittaavat suureen luopumukseen, mutta ensin haluan nostaa esiin erään kertomuksen Raamatusta. Se on profeetallisena esikuvana suurelle luopumukselle ja Antikristuksen valtakunnalle lopun aikoina. Se on kertomus Baabelin tornista. Se on 1. Moos. 11: 1- 9. En lue kertomusta. Mutta haluan mainita sen, että Nooan tulvan jälkeen Jumalan tahto oli, että ihmiset vaeltaisivat yhteydessä Häneen. Mutta itse he halusivat uskonnon.

Joten mitä tapahtui? Niin, ihmiset kokoontuivat yhteen ja loivat uskontonsa Sinearin maassa, niin kuin on kirjoitettu. Tämä oli Jumalan tahdon vastaista, koska Hän oli käskenyt ihmisiä levittäytymään yli maanpiirin ja lisääntymään siellä. Sen sijaan ihmiset nyt kokoontuivat ykseyteen yhdessä ainoassa paikassa ja alkoivat rakentaa monumenttia, jonka tarkoitus oli koota ihmiset sen uskonnon ympärille, jota oli konstruoitu. Tämä oli Baabelin torni. Voimme siis sanoa, että se oli prototyyppi luopumuksesta ja siitä antikristillisestä valtakunnasta, joka tulee lopun aikoina.

Jumala näki vaaran ihmisten ykseydessä. Niinpä Hän antoi heille eri kielet. Se johti
hajaantumiseen ja ihmisten leviämiseen kaikkialle maailmaan. Ja Jumalan näkökulmasta katsoen tämä esti sen globaalin inhimillisen ykseyden, joka loppujen lopuksi voi tarkoittaa kaikkien ihmisten ikuista kadotusta.

Tämä ei kuitenkaan estänyt ihmisiä jatkamasta okkultistista rakentamistaan, joksi sitä voisi nimittää. Vähän siellä täällä maailmassa näemme vielä tänäänkin jäänteitä vanhasta babylonialaisesta uskonnosta. Totuus on se, että jäänteitä tästä ikivanhasta pakanuudesta elää taas enemmän ja enemmän New Agessa, salaseuroissa, mystiikassa ja sekoittuneena kristinuskoon.

Tämä on vakava aikainmerkki meille tänä päivänä. Luulen, että me nyt olemme saapuneet lopun aikojen suuren luopumuksen alkuun. Se siis tarkoittaa yritystä uudelleen rakentaa Baabelin torni, kuvaannollisesti sanoen. Tästä tulee se seitsenvuotinen antikristillinen valtakunta, josta Raamattu puhuu.

Nyt katsomme joitakin Raamatun jakeita, jotka selkeästi osoittavat suureen luopumukseen kristillisyydessä. Aloitamme Matt. 24: 11 - 12: "Ja monta väärää profeettaa nousee, ja he eksyttävät monta Ja sen tähden, että laittomuus pääsee valtaan, kylmenee useimpien rakkaus."

Nämä sanat ovat Jeesuksen puheesta lopun ajoista Matteuksen evankeliumissa, luvussa 24. On ilmeistä, että monet lankeavat siihen, mitä väärät profeetat tuovat esiin. Tämä saa aikaan sen, että todellinen rakkaus melkein kokonaan katoaa ennen kuin Jeesus tulee takaisin. Tässä ei ole kyse mistä rakkaudesta tahansa. Kreikkalainen alkuteksti puhuu agape-rakkaudesta, ilman rajoituksia olevasta rakkaudesta, jota on Jumalan elävässä seurakunnassa. Se rakkaus tulee siis
suurin piirtein katoamaan. Sehän tarkoittaa siinä tapauksessa suurta luopumusta. Joten emme tässä näe vilaustakaan maailmanlaajuisesta herätyksestä lopun aikoina.


Sanon kesken kaiken, että se herätys ja hengenvuodatus, josta profeetta Jooel puhuu VT:ssä, koskee Israelin ja juutalaisten hengellistä heräämistä lopun aikoina. Siellä tulee olemaan kouriintuntuvaa herätystä. Se tulee olemaan voimakas aikainmerkki lopun aikana. Mutta siitä en puhu tässä. Lue sen sijaan tekstini Jooelin profetiasta sivulla http://www.bibelfokus.se/joel

Seuraava Raamatun jae on Luuk. 18:8 ja se on Reformaatioraamatusta/ Reformationsbibeln. Kaikki muut Raamatun sitaatit ovat Ruotsalaisesta Kansanraamatusta (Svenska Folkbibeln), ellen muuta kirjoita. Mutta mielestäni sanajärjestys tässä on hyvä: "Kuitenkin, kun Ihmisen poika tulee, löytäneekö Hän uskoa maan päältä?"

Kreikan kielen perustekstissä on ”usko” määräisessä muodossa. Löytääkö Jeesus USKOA maan päältä, kun Hän tulee takaisin? Todellista Jumala-uskoa? Näissä Jeesuksen sanoissa mielestäni vilahtaa se, että uskovien joukko maan päällä tulee olemaan voimakkaasti pienentynyt lopun aikoina. Jeesushan sanoi myös, että ennen Hänen tuloaan tulee olemaan samanlaista kuin Nooan päivinä. Silloin oli vain kahdeksan henkilöä, jotka elivät täydessä uskollisuudessa Jumalalle. Joten ei se johdu uskovien ylöstempaamisesta, kun Jeesus ihmettelee, löytääkö Hän mitään uskoa maan päältä, kun Hän tulee vaan se johtuu suuresta luopumuksesta lopun aikoina!


Jatkamme 2. Piet. 2: 1 – 2

"teidänkin keskuudessanne on oleva valheenopettajia, jotka salaa kuljettavat sisään
turmiollisia harhaoppeja, kieltävätpä Herrankin, joka on heidät ostanut, ja tuottavat itselleen äkillisen perikadon Moni on seuraava heidän irstauksiaan ja heidän tähtensä totuuden tie tulee häväistyksi."

Tässä sanotaan, että monet lankeavat turmiollisiin oppeihin, joita väärät julistajat salaa tuovat esille. Tätä voidaan valitettavasti nähdä monella suunnalla kristillisyydessä tänä päivänä.

Hyppäämme kohtaan 2. Tim. 4: 3 - 4

"Sillä aika tulee, jolloin he eivät kärsi tervettä oppia, vaan omien himojensa mukaan
korvasyyhyynsä haalivat itselleen opettajia (ruotsal. Raamattu = opettajia toinen toisensa jälkeen) ja kääntävät korvansa pois totuudesta ja kääntyvät taruihin."
Tämä Raamatun jae puhuu mielestäni paljon meidän ajastamme. Siinä olisi aivan yhtä hyvin voinut olla, että hankitaan itselle ”yksi kristillinen pokkarikirja toisen jälkeen” tai ”yksi kristillinen TV-kanava toisen jälkeen”.

Näyttävät sensaatiot ovat mielenkiintoisempia kuin Raamatun opiskelu. Kreikan kielen perustekstin sana legendoille tarkoittaa suurin piirtein ”keksittyjä oppeja”. Näin juuri valitettavasti on monta kertaa kaupallisessa kristillisyydessä. Kirjat, joissa on näyttävä sanoma, myyvät paremmin kuin puhtaat Raamatun opiskelut. Se, että kääntää korvansa pois totuudesta ei ole mitään muuta kuin luopumusta.

Jos nyt palaamme taaksepäin jakeisiin 2.Tess. 2, niin näemme, mikä aiheuttaa luopumuksen. Jatkamme jakeista 9 -11: "Tuon (Laittoman) tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä ja kaikilla vääryyden viettelyksillä, niille, jotka joutuvat kadotukseen, sen tähden, etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen voidaksensa pelastua. Ja sen tähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen.".

Tässä näemme, että rakkaus totuuteen on aivan ratkaisevaa ja että Jumala haluaa antaa meille tämän rakkauden. Ja me myös näemme, mikä saa aikaan sen, että ihmisiä vedetään lopun aikojen luopumukseen: se on rakkaus merkkeihin ja ihmeisiin. Merkit ja ihmeet ovat siis vetovoima Antikristuksen esiin tulemisessa. Muista tämä! Tässä meidän täytyy ottaa vastaan varoitus ja tutkia perusteellisesti itsemme. Mikä meille on kaikkein rakkainta? Onko se Totuus vai ovatko ne huomiota herättävät kertomukset merkeistä ja ihmeistä?


Siis on olemassa monia Raamatun jakeita, jotka puhuvat siitä, että monet tulevat luopumaan totuudesta ja Jumalasta lopun aikoina. Ilmestyskirjan luvussa 13 saamme ehkä kaikkein pelottavimman kuvan tästä: ”Koko maa seurasi ihmetellen petoa ja he kumarsivat lohikäärmettä, koska se oli antanut sellaisen vallan pedolle, ja kumarsivat petoa sanoen: ”Kuka on pedon vertainen ja kuka voi sotia sitä vastaan?”…ja sen valtaan annettiin kaikki sukukunnat ja kansat ja kielet ja kansanheimot. Ja kaikki maan päällä asuvaiset kumartavat sitä, jokainen, jonka nimi ei ole kirjoitettu teurastetun Karitsan elämänkirjaan hamasta maailman perustamisesta."

Näetkö sen? KAIKKI maan asukkaat tulevat rukoilemaan Antikristusta jumalana lopun aikoina, kaikki paitsi Jeesuksen todelliset opetuslapset. Edessämme on valtava ekumeeninen liike ateistien, buddhistien, hindujen, bahai-uskovien, new-ageläisten, okkultistien, satanistien ja kaikkien luopuneiden kristittyjen joukossa, joka johtaa ykseyteen rukoilla Antikristusta messiaana ja jumalana. Tulee olemaan ykseyttä ja ekumeniaa, jota maailma ei ole koskaan aikaisemmin nähnyt, mutta ykseyttä, joka johtaa kadotukseen.

Miten ihmeessä voivat kristityt päätyä sitten tähän? Kyllä, tie sinne kulkee väärien profeettojen ja harhaoppien kautta. Syöttinä ovat voimakkaat hengelliset kokemukset ja ihmeet ja merkit. Se, että saatana voi onnistua houkuttelemaan suurin piirtein koko ihmiskunnan tähän Antikristuksen rukoilemiseen, vaatii häneltä monien eri ovien aukaisemista, monta eri tietä, jotka johdatetaan yhteen leveäksi luopumuksen tieksi. Minä näen, että olemme keskellä tätä ekumeenista jättiläisliikettä jo tänä päivänä. Ja se, joka johtaa tätä liikettä juuri nyt – kuule ja hämmästy – on paavi! Mainitsen hiukan siitä viimeisenä osassa kaksi. On olemassa monia asioita, jotka juuri
viittaavat siihen.

Joten lopun aikoina on vain kaksi uskonnollista ryhmää. Jättiläismäinen ja pieni. Jättiläismäinen ryhmä on Antikristuksen seuraajat ja se käsittää koko maailman, kaikki kielet ja kaikki uskonnot. Pieni ja vainottu ryhmä on Jeesuksen todelliset opetuslapset, jotka uskossa ja luottamuksessa ja kärsivällisyydessä pitävät kiinni Jumalan Sanasta. Mutta se tulee maksamaan monelle heistä elämän. Tämän Raamattu sanoo myös erittäin selvästi. Joten tällainen on uskonnollinen kartta
maailmanhistorian lopussa. Älä anna kenenkään uskotella sinulle päinvastaista. Näin usein valitettavasti saarnataan ja se johtaa ennen kuulumattomaan sokeuteen.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Luopumuksen TODELLINEN luonne


Nyt ajattelin katsella hiukan luopumuksen TODELLISTA luonnetta. Meidän tulee kysyä itseltämme, mikä on tunnusomaista luopumuksen hengelle, sille Antikristuksen hengelle, joka tulee olemaan niin hallitsevaa lopun aikoina. Tämä voi auttaa meitä olemaan valveilla jo nyt, kun tämä hiipii sisään seurakuntiimme ja yhteisöihimme pettävällä tavalla.

Mikä on Jumalan temppeli?

Luimme aikaisemmin 2. Tessalonikalaiskirjeestä Suuresta Luopumuksesta. Luemme eteenpäin 2. luvun jakeista 3 – 4: "Sillä se päivä ei tule ennen kuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi, tuo vastustaja, joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi kutsutaan, niin, että hän asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala. "

Jos katselemme vielä toisen kerran viimeistä virkettä ” niin, että hän asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala.”, niin monet luulevat, että Antikristus astuu jälleen rakennettuun fyysiseen temppeliin Jerusalemissa ja siellä julistautuu jumalaksi. Jos nyt kuitenkaan sellaista temppeliä ei tulisi taas Jerusalemiin - niin voi olla hiukan vaarallista jäädä odottamaan sellaista aikainmerkkiä. Silloin voi sokeutua sen suhteen, missä kohti olemme menossa lopun ajassa.


Se kreikan kielen sana, jota Paavali käytti tässä tekstissä temppelistä, on naos. Paavali käytti tätä sanaa kahdeksan kertaa kaikissa teksteissään ja kaikissa kahdeksassa kohdassa tarkoittaen kristittyjä Jumalan temppelinä. Kun UT:ssä puhutaan fyysisestä temppelirakennuksesta, niin tavallisesti käytetään kreikan sanaa hieron. Niin Paavali teki yksinomaan. Sanaa hieron käytetään (mitä minä voin havaita) 59 kertaa UT:ssä, mutta ei koskaan merkitsemään kristittyjä Jumalan temppelinä.

Siis ”Jumalan temppeli” 2. Tessalonikalaiskirjeen luvussa 2, jakeessa 4 viittaa täysin varmasti kristittyihin, yksilöinä ja kollektiiveina. Mehän olemme Jumalan temppeli tänä päivänä sen mukaan, mitä Paavali kirjoitti useissa muissa kirjeissään. Tästä voimme ymmärtää sen, että luopumus tulee merkitsemään ”hengenvaihtoa” kristityissä.Joku muu istuutuu luopuneiden kristittyjen sisäiseen temppeliin, heidän sydämiinsä.

Sinusta tulee kuin jumala

Luemme taas 2. Tess. 2: 3 – 4: "Sillä se päivä ei tule, ennen kuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi, tuo vastustaja, joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi kutsutaan ja asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala." Tässä lukee Laittomuuden ihminen, joka istuutuu Jumalan temppeliin ja ” sanoo olevansa jumala”. Tämä Raamatun jae on kaksimerkityksinen.

Ensiksikin se tarkoittaa luopumusta, että laittomuuden ihmistyyppi ottaa Jumalan paikan Hänen temppelissään ja julistautuu itse olevansa jumala tai jumalallinen. Tämä on persoonallista laittomuutta julkisena asiana ja tämä on tärkein tunnusmerkki luopumuksen TODELLISESTA luonteesta. Muista tämä! Luopunut on silloin, kun tekee itsensä jumalaksi ja näkee itsensä jumalallisena.

Että asia on näin, sen vahvistaa käänteisellä tavalla okkultistinen verkosto New Age. New Agessä odotetaan fyysisen Kristus-hahmon esiintuloa. Hän on nimeltään Kristus Maitreya. Hän tulee olemaan selvästi hyvä ehdokas viimeisten aikojen Antikristukseksi. Mutta New Agessä sanotaan myös, ettei Maitreya voi tulla esiin ennen kuin pääosa ihmiskunnasta on tajunnut sen, että he ovat itse jumalallisia. Siksi New Agen apostolit työskentelevät intensiivisesti levittääkseen tätä näkemystään kurssien, meditaation, joogan, istuntojen ja muiden terapiamuotojen kautta.

Ne, jotka eivät halua nähdä itseään jumalallisina, ovat New Agen mukaan ”syöpäsoluja” ihmiskunnan yhteisessä ruumiissa ja nämä estävät siksi Maitreyan esiintuloa. Siksi jotkut New Agen puolestapuhujat sanovat, että nämä syöpäsolut täytyy poistaa, elleivät he halua olla mukana kehityksessä. Osa sanoo suoraan, että heidät pitää tappaa.

Luopumus on siis se, mitä tarvitaan Antikristuksen esiin tulemiseen. Ja että näkee itsensä jumalallisena, on tämän luopumuksen todellista luonnetta. Tämä vahvistetaan käänteisesti New Agessä, joka sanoo, että kaikkien pitää tajuta olevansa jumalallisia ennen kuin Kristushahmo voi tulla esiin. Tämä on kaikkein tärkein kysymys New Agessä juuri nyt.

Se, että näkee itsensä jumalallisena, avaa periaatteessa paljon ovia pahuudelle. Jos itse on jumala, voi itse määritellä lait ja käskyt, mikä on hyvää ja pahaa, oikein tai väärin. Voi itse sanoa, mikä on syntiä ja mikä ei. New Agessä sanotaan esimerkiksi, että on syntiä uskoa siihen, että syntiä on olemassa ja ettei uskota omaan jumaluuteen (Kurssi ihmeissä). Mutta totuus on se, että itsensä jumalaksi korottaminen avaa ihmisen tulla pahojen henkien valtaamaksi.

Toinen dimensio Raamatun jakeessa 2. Tess. 2 on nimittäin se, että luopumuksessa, itsensä jumalaksi korottamisessa, tulee ”laiton”, ”kadotuksen lapsi” ja ottaa paikan luopuneiden kristittyjen sydämissä, siis Jumalan pyhässä temppelissä, joka on vandalisoitu. Tässä on kysymyksessä Antikristuksen hengen valtaus ihmisessä.


Kun ihmiskunta yhä enemmän löytää sisäisen jumaluutensa, niin silloin tämä on ”kosmisen Jeesuksen” tulo, sanotaan New Age- verkostossa. Tämä on se hengen valtaus, jota tarkoitan ja joka takaa fyysisen Antikristuksen tulon. Ja koko tämän hengen vaihto toteutetaan väärien profeettojen ja harhaoppien avulla, jotka ilmestyvät meidän kristillisissä seurakunnissamme. Sitä tarkastelemme enemmän osassa 2.


Viimeinen muokkaaja, jarrut pvm To Heinä 21, 2016 2:54 pm, muokattu 5 kertaa
jarrut
jarrut
Admin

Viestien lukumäärä : 2721
Join date : 24.10.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

BibelFocus:Suuri luopumus/ ”Viettelysten täytyy tulla!” Olemmeko valmiit? Vai olemmeko jo vieteltyjä/ Empty Vs: BibelFocus:Suuri luopumus/ ”Viettelysten täytyy tulla!” Olemmeko valmiit? Vai olemmeko jo vieteltyjä/

Viesti kirjoittaja jarrut La Marras 09, 2013 6:12 pm

Nyt ehkä voimme ymmärtää sen, mitä on jakeessa 7 2. Tessalonikalais - kirjeen luvussa 2. Luemme jakeet 6 - 7:

"Ja nyt te tiedätte, mikä pidättää niin että hän vasta ajallansa ilmestyy. sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi Se, joka nyt vielä pidättää, niin silloin ilmestyy tuo laiton."

Kuka on ”Hän”(ruotsalaisessa Raamatussa on ”se” sanan tilalla ”hän”). suom. huom.), joka ensin täytyy raivata pois tieltä, että Antikristus voi tulla esiin täysin näkyvästi? Sen täytyy olla Jumalan Pyhä Henki! Kun Jumalan kansa elää uskollisuudessa Jumalalle, niin Jumalan läsnäolo on maan päällä, kristityissä asuvan Pyhän Hengen kautta, sellaisessa laajuudessa, ettei Antikristuksen henki voi ottaa hallintavaltaa kokonaan. Siksi luopumus on niin tärkeää saatanalle.

Sillä kun kristityt ovat luopuneet riittävän suuressa määrin, silloin tie on avoin Antikristukselle. Samalla tavalla asiat olivat juutalaisten keskuudessa VT:n aikana. Kun he lankesivat, Jumala jätti temppelinsä ja silloin epäjumalat valtasivat ja täyttivät temppelin kokonaan. Siis hengen vaihto! Hes. 8:6: ”Ihmislapsi, näetkö sinä, mitä he tekevät – suuria kauhistuksia, joita Israelin heimo tekee täällä, että minä menisin kauas pois pyhäköstäni.”

(Ruotsalaisessa Raamatussa on sanat ”måste gå” eli minun täytyy mennä, suom. huom.) Nyt katselemme paria Raamatun kohtaa, jotka selkeästi näyttävät, että itsensä jumalaksi korottaminen on ydin luopumuksessa. Luemme saatanan lankeemuksesta Jesaja 14: 12 – 14 VT:ssä:

"’Kuinka olet taivaalta pudonnut, sinä kointähti, aamuruskon poika! Kuinka olet maahan syösty, sinä kansojen kukistaja! Sinä sanoit sydämessäsi: ”Minä nousen taivaaseen, korkeammalle Jumalan tähtiä minä istuimeni korotan ja istun ilmestysvuorelle, pohjimmaiseen Pohjolaan. Minä nousen kukkuloille, teen itseni Korkeimman vertaiseksi. " Saatana haluaa siis itse tulla jumalaksi tai sellaiseksi kuin Jumala. Se oli hänen lankeemuksensa ydin.

Niin voimme lukea ihmisen lankeemuksesta 1. Moos.3:4 - 6: "Niin käärme sanoi vaimolle:" Ette suinkaan kuole; vaan Jumala tietää, että sinä päivänä, jona te siitä syötte, aukenevat teidän silmänne, ja te tulette niin kuin Jumala tietämään hyvän ja pahan. Ja vaimo näki, että siitä puusta oli hyvä syödä ja että se oli ihana katsella.”Tämä on alkusynti kaiken synnin takana. Ydin kaikessa luopumuksessa. Se, että itse haluaa tulla jumalalliseksi tai niin kuin Jumala.

Jeesuksen jumaluuden kieltäminen

Nyt katselemme toista tunnusmerkkiä luopumuksen TODELLISESTA luonteesta, joka tulee luonnollisena seurauksena itsensä jumalaksi korottamisesta. Kyseessä on sen kieltäminen, että Jeesus on Jumala. En aio mennä syvemmälle tässä tärkeässä totuudessa, siinä, että Jeesus on Jumala tässä Raamattutunnissa. Jos haluat syventyä tähän aiheeseen, niin silloin voit sivulla http://bibelfokus.se/Jesus_sann_Gud ja lukea Jeesuksesta siellä. Mutta nyt saat kaksi Raamatun jaetta tästä joka tapauksessa.

Aloitamme 1. Joh.: 4: 1 - 3: ”Rakkaani, älkää jokaista henkeä uskoko, vaan koetelkaa henget, ovatko ne Jumalasta; sillä monta väärää profeettaa on lähtenyt maailmaan. Tästä te tunnette Jumalan Hengen: jokainen henki, joka tunnustaa Jeesuksen Kristukseksi, lihaan tulleeksi, on Jumalasta ja yksikään henki, joka ei tunnusta Jeesusta, ei ole Jumalasta; se on antikristuksen henki, jonka olette kuulleet olevan tulossa, ja se on jo nyt maailmassa."

Jeesuksen Kristuksen kieltäminen, siis, että Hän on Messias, on samaa kuin kieltää se, että Jeesus on Jumala. Että Hän on osa kolmiyhteistä Jumalaa. Tämä on tunnusmerkki Antikristuksen hengestä ja siitä, mitä myös kutsun luopumuksen tosi luonteeksi.

Näemme tämän saman tässä Raamatun jakeessa, 1. Joh. 2:22. "Kuka on valhettelija, ellei se, joka kieltää, että Jeesus ON Kristus? Hän on antikristus, se, joka kieltää Isän ja Pojan."

Se on Antikristuksen hengen vaikutuksen alainen, luopumuksen tosi luonteen alainen, joka kieltää, että Isä ja Poika ovat yhtä. Tämän kieltämisen eri variaatiot ovat perustavaa laatua olevia asioita useimmissa harhaopeissa ja muissa uskonnoissa kuin tosi kristittyjen joukossa. Jeesuksen sanotaan silloin olevan vain jumala toisten jumalien joukossa, hänen sanotaan olevan uudestisyntynyt ihminen. Hänen sanotaan olevan tavallinen ihminen, joka ”pukeutui Kristus – virkaan” lyhyeksi ajaksi, hänen sanotaan olevan korotettu oppimestari, profeetta jne. Aina sama kieltäminen.

Globaali ykseys ilman Jumalaa

Nyt tarkastelemme vielä yhtä tunnusmerkkiä luopumuksen TODELLISESTA luonteesta, Antikristuksen henkeä. Tämä myös tulee aivan kuin luonnollisena seurauksena itsensä jumalaksi korottamisesta. Kertomuksesta Baabelin tornista VT:ssä voimme ymmärtää, että yksi ihmiskunnan suurimmista vaaroista syntyy, kun se kääntää Jumalalle selkänsä ja tottelemattomuudessa Hänen käskyjään kohtaan, rakentaa globaalia yhteyttä. Juuri tähän Antikristuksen henki pyrkii, yhtenäiseen maailmaan, joka rukoilee Antikristusta.

Ilm.13: 3 – 4 ja 7 - 8: "Koko maa seurasi ihmetellen petoa ja he kumarsivat lohikäärmettä, koska se oli antanut sellaisen vallan pedolle, ja kumarsivat petoa sanoen:” Kuka on pedon vertainen ja kuka voi sotia sitä vastaan.?"

”ja sen [siis pedon, Antikristuksen] valtaan annettiin kaikki sukukunnat, kansat ja kielet ja kansanheimot.” Kaikki maan asukkaat tulevat rukoilemaan sitä. Ajattelepa, mitkä valtavat uskonnolliset globalisaatiovoimat ovat vaikuttaneet siihen, että tämä on
saatu aikaan! Yksi asia, joka vahvistaa tämän kolmannen tunnusmerkin on, että ne ryhmittymät, jotka käsittävät Luopumuksen todellisen luonteen, ovat yhä useammin juuri tätä globaalia uskonnollista yhteyttä aina yhdessä ajavia.

Yhteenveto

Näistä tarkasteluista voi vetää sen johtopäätöksen, joka on eniten tunnusomaista luopumuksen todelliselle luonteelle ja Antikristuksen hengelle. Tämä on myös tunnusmerkkinä siitä, että pitää tarkasti valvoa, milloin meidän tulee olla valveilla väärien profeettojen ja harhaoppien suhteen.

• Ilmaista itse olevansa jumala
• Kieltää, että Jeesus on Jumala, joka on ilmestynyt ihmisen ruumiiseen.
• Kieltää se, että Jeesus on ainoa tie ikuiseen elämään Jumalan luona
• Pyrkiä globaaliin ykseyteen, jossa Jumala käytännössä jätetään ulkopuolelle
Kaikessa siinä, mihin ihmiset voivat ryhtyä, ovat nämä ilmiöt luultavasti inhottavimpia Jumalan silmissä. Se on tätä luopumusta, joka laskee perustan lopun aikojen Baabelin tornille: Antikristuksen valtakunnalle!

Todellisen evankeliumin perusta

Jos tämä käännetään toisin päin, silloin voimme saada myös aavistuksen siitä, mikä raamatullisen ja todellisen evankeliumin pohjan täytyy olla ollakseen todellinen ja pelastava evankeliumi. Silloin siitä tulee tämän näköinen:
• Ihminen on ihminen eikä voi koskaan tulla miksikään muuksi. Ihminen on synnin orja. Hänen täytyy syntyä uudesti saadakseen iankaikkisen elämän.
• Jeesus on Jumala ja yhtä Isän kanssa.
• Jeesus on ainoa tie ikuiseen elämään Jumalan luona.
10
• Mikään valtakunta ei voi pysyä paitsi Jumalan valtakunta. Jumalan valtakunnassa voivat vain uudestisyntyneet olla kansalaisia.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Luopumuksen pettävä luonne

Nyt olemme tarkastelleet luopumuksen todellista luonnetta. Sitten aiomme katsoa sitä, kuinka pettäväksi luopumus voi meille tulla. Luopumus ei tule päällemme, kun makaamme tai nukumme, teemme työtä tai kun luemme Raamattua. Se tulee, jos meitä väärät profeetat ja harhaopit houkuttelevat, jos viis veisaamme rakkaudelle Raamattua kohtaan. Raamattu varoittaa tästä kerta toisensa ja toisensa jälkeen ja usein emme näe, kuinka vakava tämä sanoma on ja miten suuren tilan se saa Raamatussa.

Puhuessamme luopumuksesta, niin tärkeimpänä asiana täytyy nähdä saatana, joka haluaa saada meidät kaikki kristityt jättämään terveen uskon. Jos hän nyt haluaa saada niin monta kuin mahdollista kulkemaan leveällä, luopumukseen ja ikuiseen kadotukseen johtavalla tiellä, niin hän tietysti on avannut monta pettävää, juuri sinne johtavaa ovea. On kyse siitä, että täytyy olla valtavan tietoinen tästä.

Tänä päivänä on olemassa massoittain sellaisia kutsuvia ovia, jotka ovat meille
auki. Niistä säteilee valoa, mutta ne johtavat pimeyteen. Älä luulekaan, että nämä ovet tulevat näyttämään pelottavilta. Älä usko, että ne ovat luotaan työntäviä. Sen sijaan ne tulevat olemaan valtavan houkuttelevia. Kaikki tiet luopumukseen voivat näyttää niin valtavan hyviltä alussa, jos ei ole valvova ja elä lähellä Raamattua ja Jumalaa.


Saatanan työkalut avata näitä ovia luopumukseen meille ovat väärät profeetat. Kuten näemme, on heidän pettävä säteilynsä juuri sitä, mikä siinä on pettävää. Meidän täytyy siksi opiskella sitä, mitä Raamattu sanoo väärien profeettojen ominaisuuksista ja esiintymisestä. Missä he ilmestyvät? Kuinka he käyttäytyvät? Mitä he saavat aikaan? Mikä on heidän sanomansa? Mikä meitä houkuttelee heidän luokseen?

Asiahan on kyllä niin, että meillä on melko erilaisia kuvia siitä, miltä väärä profeetta näyttää, mitä se tarkoittaa, mitä he tekevät, mistä heitä löytää jne. Monet ajattelevat esimerkiksi, että väärät profeetat ovat julistajia eri lahkoissa ja muissa uskonnoissa. Mutta tavallisesti Raamattu ei viittaa näihin. Katsoessamme Raamattua näemme joukon kuvauksia ja ominaisuuksia, jotka kuvaavat vääriä profeettoja. Emme ehkä ole miettineet niitä niin usein. Ja jos meillä on vääränlainen kuva vääristä profeetoista, niin se voi vähentää valveillaoloamme. Joten tutkikaamme näitä kuvauksia ja ominaisuuksia.

Aloitetaan kolmella Raamatun jakeella.

Apt. 20:30: "ja teidän omasta joukostanne nousee miehiä, jotka väärää puhetta puhuvat, vetääkseen opetuslapset mukaansa." Matt. 24:24: "Sillä vääriä Kristuksia ja vääriä profeettoja nousee ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä niin, että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin." Matt. 24:5: "Sillä monta tulee minun nimessäni sanoen: ”Minä olen Kristus, ja he eksyttävät monta."

Tästä löysimme väärien profeettojen kolme ominaisuutta

• He astuvat esiin kristillisessä kirkossa (tähän viittaavat monet Raamatun jakeet)
• He yrittävät johtaa Jumalan lapsia, Jeesuksen opetuslapsia, harhaan.
• He ilmaisevat olevansa messiaita. Heprean sana messias tarkoittaa ” ” ”voideltu”. He sanovat siis omaavansa erityisen voitelun, että he ovat jotain enemmän kuin tavalliset ihmiset.


Otamme mukaan yhden Raamatun jakeen 2 Piet. 2:1–3

"Mutta myös valheprofeettoja oli kansan seassa, niin kuin teidänkin keskuudessanne on oleva valheenopettajia, jotka salaa kuljettavat sisään harhaoppeja, kieltävätpä Herrankin, joka on heidät ostanut ja tuottavat itselleen äkillisen perikadon. Ja moni on seuraava heidän irstauksiaan, ja heidän tähtensä totuuden tie tulee häväistyksi. Ja ahneudessaan he valheellisilla sanoilla kiskovat teistä hyötyä."

Tässä löysimme nämä kaksi ominaisuutta.

• He hankkivat epäoikeudenmukaisesti rahoja kannattajiltaan.
• He elävät irstaudessa ja ylellisyydessä.


Sen, että houkutukset tulevat pettävällä tavalla, voimme nähdä useissa Raamatun kohdissa. Aloitamme Matt. 7:15: "Kavahtakaa vääriä profeettoja, jotka tulevat teidän luoksenne lammastenvaatteissa, mutta sisältä ovat raatelevaisia susia." Tässä me näimme yhden tärkeän ominaisuuden lisää.

• Väärillä profeetoilla voi olla hyvin kiillotettu, pehmeä ja hieno ulkokuori. He ovat luultavasti sekä charmikkaita ja hauskoja. Ulkopuoli on siis hyvin kiillotettu. Väärät profeetat voivat esiintyä lämminsydämisinä, kiltteinä, anteliaina, harkitsevina jne. Pettäjien otsassa ei siis tule lukemaan ”Väärä profeetta”. Ihmiset lankeavat saarnaajien valtavan lumoavan charmin, heidän huumorinsa tai suorastaan siistin ulkonäkönsä edessä. Toiset lankeavat ehkä saarnaajien jyrkkien painotusten, heidän suorien asenteidensa tai profetaallisen omapäisyyden takia tai ehkä suorastaan heidän rikkauksiensa ja menestyksensä takia.

Otamme viimeisen ominaisuuden kohdasta 2. Kor. 11:13 "Sillä semmoiset ovat valheapostoleja, petollisia työntekijöitä, jotka tekeytyvät Kristuksen apostoleiksi. Eikä ihme, sillä saatana itse tekeytyy valkeuden enkeliksi." Väärät profeetat tulevat voimassa ja vallassa. He tulevat esiin ikään kuin he olisivat suoraan Jeesuksen lähettämiä, Kristuksen apostoleita. He tulevat esiin omaten vaikutteita yliluonnollisista asioista, joita pian tarkastelemme. He ovat hohtavan valon ympäröimiä, mutta väärän valon. Mutta on kyseessä pukeutumisesta, jonka he ovat lainanneet saatanalta.

Nyt olemme nähneet joitakin kohtia, jotka kuvaavat väärien profeettojen luonnetta vähän toisella tavalla kuin ehkä me tavallisesti olemme ajatelleet. Ota tämä itseesi. Se tulee vahvistamaan valveillaoloasi.

• He esiintyvät kristillisessä kirkossa.
• He yrittävät johtaa harhaan Jumalan lapsia, Jeesuksen opetuslapsia.
• He ilmaisevat olevansa messiaita, mikä tarkoittaa ”voideltuja”. He sanovat omaavansa erityisen voitelun, olevansa jotain enemmän kuin tavallisia ihmisiä (niin monet sanovat tänään).
• He kiskovat epäoikeudenmukaisesti rahaa kannattajiltaan väärän opetuksen kautta.
• Ja he elävät irstaudessa ja ylellisyydessä.
• Väärillä profeetoilla on hyvin kiillotettu, pehmeä ja hieno ulkokuori.
• He esiintyvät Kristuksen apostoleina vallalla ja voimalla ja Jumalalta saamansa tehtävän edustajina.


Olemme nyt katselleet enimmäkseen sitä, mitä voimme kutsua väärien profeettojen ulkokuoreksi (pinnaksi). Nyt liikumme hiukan enemmän hengelliselle tasolle.
Aloitamme lukemalla Jer. 28:8–9.

"Ne profeetat, jotka ovat olleet ennen minua ja ennen sinua muinaisuudesta asti, ovat
ennustaneet sotaa, onnettomuutta ja ruttoa monia maita ja suuria valtakuntia vastaan. Mutta se profeetta, joka ennustaa rauhaa, tunnetaan siitä, että hänen sanansa toteutuu, profeetaksi, jonka HERRA on totisesti lähettänyt." (ruotsalainen Raamattu sanoo: Mutta jos se profeetta, joka profetoi menestystä, todella on Herran lähettämä, se tiedetään vasta, kun hänen sanansa on käynyt toteen, suom. huom.)Tässä näemme sen, mikä on tunnusomaista tosi profeetalle.

Jeremia ottaa yhteen tässä kertomuksessa väärän profeetan Hananjan kanssa, joka juuri on profetoinut onnea ja vapautusta. Jeremia on läpivalaissut väärän sanoman ja sanoo periaatteessa, että aidot profeetat tulevat varoitusten ja tuomion sanojen kanssa, jotka saavat aikaan Jumalan kansan kääntymyksen. Se on normaalitapaus, kun kyseessä ovat tosi profeetat, laita tämä mieleesi! Tämän vastakohta tulee sen takia tunnusmerkiksi vääristä profeetoista. Normaalisti he tulevat mukanaan sanoma menestyksestä, onnesta ja herätyksestä, myös silloin, kun Jumalan kansa on syvimmässä luopumuksessa.

Nyt katselemme yhtä väärien profeettojen hyvin vaarallista ominaisuutta. Juuri se houkuttelee ennen kaikkea niitä, jotka nälkäisinä etsivät hengellisiä sensaatioita ja kokemuksia. Kyseessä ovat merkit ja ihmeet. Kuten näemme, Jumala antaa itse asiassa merkkien ja ihmeiden tapahtua väärien profeettojen joukossa. Kuten näimme.2 Tess. 2. luvussa aikaisemmin, niin luopumus johtuu siitä, että Totuutta ei rakasteta ylimpänä kaikesta ja ettei haluta ottaa vastaan sitä rakkautta totuuteen, jonka Jumala haluaa meille antaa. Kuten tulemme näkemään seuraavasta Raamatun jakeesta, niin Jumala tulee testaamaan uskoamme tällä tavoin. Hän haluaa nähdä, mitä asetamme korkeimmalle: hengelliset sensaatiot vai Totuuden, Jumalan Sanan.

Luemme kohdasta 5. Moos. 13:1–3: "Jos teidän keskuuteenne ilmestyy profeetta tai unennäkijä ja lupaa sinulle jonkun tunnusteon tai ihmeen, ja jos sitten todellakin tapahtuu se tunnusteko tai ihme, josta hän puhui sinulle sanoen:” Lähtekäämme seuraamaan muita jumalia, joita te ette tunne ja palvelkaamme niitä, niin älä kuuntele sen profeetan puhetta tai sitä unennäkijää, sillä Herra, teidän Jumalanne, ainoastaan koettelee teitä tietääksensä, rakastatteko Herraa, teidän Jumalaanne, kaikesta sydämestänne ja kaikesta sielustanne." Näemme tässä Raamatun jakeessa, että merkit ja ihmeet ovat niitä, joilla väärät profeetat houkuttelevat Jumalan lapsia. Se sanoo, etteivät merkit ja ihmeet ole minkäänlainen takuu
aitoudesta!

On vielä yksi Raamatun jae, jonka haluan, että erityisen vakavasti laitat mieleesi ja jota mietiskelisit. Se on Matt. 7:21–23 (Raamattu 2000): "Ei jokainen, joka sanoo minulle: ”Herra, Herra” pääse taivasten valtakuntaan, vaan se, joka tekee minun taivaallisen isäni tahdon. Moni sanoo minulle sinä päivänä:” Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?” Ja silloin minä lausun heille julki:” Minä en ole koskaan teitä tuntenut, menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät' [te ”laittomat”, i Kansanraamatussa]." Tämä on suunnattoman tärkeä, ajattelemisen arvoinen Raamatun jae, joka sisältää uskomattoman tärkeitä varoituksia meille!

Ajattele olevasi tässä tilanteessa, jonka Jeesus meille kuvailee. Tässä monta suurta julistajaa seisoo Jeesuksen edessä itse tuomiopäivänä. On ilmeistä, että Jeesus on karkottanut heidät ja siksi nämä julistajat uskovat, että siinä täytyy olla jokin virhe. Niin he osoittavat suuria voimatekojaan, joita he ovat tehneet Jeesuksen nimessä ja selittävät näiden kyllä olevan todiste siitä, että he saavat olla mukana taivaassa. Juuri näihin asioihin he viittaavat:

• He ovat profetoineet Jeesuksen nimessä
• He ovat ajaneet ulos demoneja Jeesuksen nimessä
• He ovat tehneet monta ihmetekoa Jeesuksen nimessä


Ajattelepa, miten paljon ihmisiä on täytynyt olla mukana näiden julistajien kokouksissa! Monet ovat saaneet kokea parantumisen ja muita ihmeitä, sillä voidaan ymmärtää, että nämä voimateot ovat todella tapahtuneet, koska Jeesus ei sano niitä vastaan siinä kohdassa. Mutta se, mitä Jeesus vastaa näille julistajille, on, että heidän toimintansa ei koskaan ole ollut Jumalan tahdon mukaista, koska Jeesus sanoo, ettei Hän koskaan ole tuntenut heitä (kreikan perustekstissä on sana ”ei koskaan”). Nämä julistajat ovat olleet laittomia ihan alusta alkaen.

He ovat eläneet kirkossa, mutta eivät koskaan Jumalan tahdon mukaan. He eivät ole koskaan eläneet Jumalan Sanan mukaan. Mutta kuitenkin he ovat tehneet kaiken Jeesuksen nimessä. Ja ehkä juuri siksi ovat kaikki seuraajat ottaneet vastaan heidän sanomansa suurella ilolla ja kiitollisuudella, mutta silloin olematta tarkkoja heidän julistuksensa sisällöstä!

Erittäin mielenkiintoinen kysymys on silloin: Keitä he ovat? Keitä nämä julistajat ovat, joita Jeesus kohtaa niin voimakkaasti viimeisenä päivänä? On aivan selvää, että tässä eivät ole kyseessä jotkut kalpeat liberaaliteologit. Sen sijaan voimme olla varmoja, että tämä Raamatun jae käsittelee monia tämän päivän suuria julistajia, jotka kokoavat tuhansia ihmisiä ihmekampanjoihinsa, mutta joissa todellinen evankeliumi ei ole mukana. Tämän Raamatun jakeen pitäisi saada meidät säpsähtämään oikein kunnolla!

Tämä Raamatun jae sanoo meille myös, että me emme voi tuomita yhteisöjä sen perusteella, mitä tapahtuu tai miten suuria ne ovat. Kuten luimme 5. Mooseksen kirjasta aikaisemmin, niin Jumala sallii voimatekojen tapahtuvat asettaakseen meidät kokeeseen. Joten meidän täytyy katsoa sisältöä julistuksessa voidaksemme ratkaista, ovatko kyseessä väärät profeetat vai ei. Taas kerran on kyse siitä, että täytyy olla tarkka Totuuden suhteen ja osata Raamattunsa. Tämä on luopumuksen pettävää luonnetta. Toivon sinun tuntevan asian vakavuuden!

Nyt olemme saaneet esiin raamatullisen kuvan vääristä profeetoista. Siis tällaisia me voimme odottaa väärien profeettojen olevan tänä päivänä: valon hohde ympärillään ja Raamattu valmiina! He liikkuvat suunnattomien ihmismäärien seassa, joissa vaikuttaa tapahtuvan ihmeitä ja merkkejä. He kohtaavat ihmisiä, joilla on valtavia parantumisen tarpeita. Puhutaan ehkä paljon hyväntekeväisyydestä ja erilaisista panostuksista köyhien ja kärsivien auttamiseksi. Ehkä löydämme heidät istuen mukavissa TVsohvissamme ja joskus heidän ympärillään on paljon ylellisyyttä.

Älä siis luule väärien profeettojen tulevan joistakin likaisista yhteyksistä. Oletettavasti he saarnaavat sekä puhtautta että kuuliaisuutta. Merkkejä ja ihmeitä tapahtuu. Voimatekoja tapahtuu. Pahoja henkiä ajetaan ulos jne. Ja kaikki tapahtuu Jeesuksen nimessä. Jos nyt, lähtien niistä ominaisuuksista, joita olemme löytäneet, antaisimme kuvan modernista väärästä profeetasta, niin se voisi olla tällainen:

"Tämä julistaja aloitti tavallisena pastorina. Jonkun ajan kuluttua raamattukoulussa hän sai uusia ilmestyksiä ja aivan uuden, ainutlaatuisen voitelun palvelutehtäväänsä. Yhtäkkiä hänen julistukseensa ilmestyi lataus sekä kaunopuheisuutta, huumoria että auktoriteettia. Suuria ihmisjoukkoja tulee nyt hänen kokouksiinsa kokeakseen kaikki ne merkit ja ihmeet, joita siellä tapahtuu hänen mahtavan voitelunsa kautta. Mahtavia profetioita lausutaan tulevasta tulesta ja herätyksestä.

Monet jättävät vanhat seurakuntansa ja liittyvät jäseniksi tähän uuteen liikkeeseen. Ihmiset uhraavat suuria summia toimintaan voimakkaan julistuksen kautta, jossa sanotaan:” Mitä kylvät, sen saat niittää” ja ”Anna, niin tulet saamaan” Sekä pastori että hänen ” ministrynsä” (palvelutehtävänsä) ovat tämän kautta tulleet siunatuiksi ja saavat jatkuvasti lisääntyvää ylellisyyttä. Sitä paitsi panostetaan suuriin lähetyskampanjoihin ympäri maailmaa. Ja kaikki tapahtuu Jeesuksen nimessä!

Kiinnitä huomiota nyt tarkasti siihen, että Raamatun mukaan voi siis tämä kuvaus väärästä profeetasta, jonka juuri annoin, erittäin hyvin pitää paikkansa. Ajattele sitä! Juuri tämä on luopumuksen pettävää luonnetta, ja on suunnattoman tärkeää, että meillä on tämä asia tietoisuudessamme. Ei siis voi hyväksyä kaikkia tämän päivän suuria julistajia heidän kiiltävästä ulkokuorestaan, heidän voimakkaasta palvelustehtävästään tai valtavista kokouksistaan päätellen. Sen sijaan täytyy osata Raamattunsa ja tarkasti tutkia heidän julistustaan voidakseen ratkaista, kuka on väärä tai oikea profeetta. Siihen kiinnitämme enemmän huomiota osassa kaksi.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lopetus


Lopetamme tämän osan 1 Raamatun jakeella Apt.17:11: "Nämä (Berean juutalaiset) olivat jalompia kuin Tessalonikan juutalaiset; he ottivat sanan vastaanhyvin halukkaasti ja tutkivat joka  päivä kirjoituksia, oliko asia niin." Tällä tavalla otettiin Paavalin opetus vastaan Bereassa Kreikassa. Mieti, kuinka sinä otat vastaan uutta opetusta. Menetkö tarkistamaan Raamatusta, ovatko asiat niin kuin opetetaan? Pitääkö se, mitä näet ja kuulet, paikkansa Raamatun kanssa? Se on sinun paras suojasi vääriä profeettoja ja harhaoppeja vastaan. Ei tarvitse omata koulutusta löytääkseen totuuden Jumalasta. Jumala on mukanamme etsiessämme totuutta, siitä voimme olla 100-prosenttisen varmoja, jos se nyt on juuri totuus, mitä olemme etsimässä.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lennart Jareteg, 2009
Översättning till finska/ Käännös suomeksi
Sylvi Hänninen, 2010
http://media.bibelfokus.se/docs/fi/Suuri_luopumus_1.pdf


Viimeinen muokkaaja, jarrut pvm Ma Tammi 05, 2015 11:02 am, muokattu 1 kertaa
jarrut
jarrut
Admin

Viestien lukumäärä : 2721
Join date : 24.10.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

BibelFocus:Suuri luopumus/ ”Viettelysten täytyy tulla!” Olemmeko valmiit? Vai olemmeko jo vieteltyjä/ Empty Suuri Luopumus Osa 2: ”Luopumuksen apostolit

Viesti kirjoittaja jarrut La Marras 09, 2013 6:33 pm

Suuri Luopumus Osa 2: ”Luopumuksen apostolit”


Tässä käymme läpi näitä kohtia:


• Antikristillinen vaihto/aikakausi
- toden vaihtaminen
- esiintyjät historiassa
- vaihdon ajankohdan apostolit
- toinen henki!

• Luopumuksen ekumenia


Voi olla melko vaikeaa ymmärtää joitakin osia ajatuksistani tässä osassa, ellet ole ensin lukenut
osaa 1. Joten mielellään lue se ensin. Osa 1 on linkissä

http://media.bibelfokus.se/docs/Det_Stora_Avfallet_1.pdf[/center]

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Antikristillisen vaihdon aikakausi Toden vaihtaminen


Ensimmäisessä osassa katselimme luopumuksen todellista luonnetta, sitä luonnetta, joka kasvaa
esiin luopumuksen ihmisissä.Nyt katselemme toisesta näkökulmasta sitä, jonka saatana haluaa saada aikaan väärien profeettojen ja harhaoppien kautta niin, että luopumuksen luonne voi kasvaa ihmisissä ja kukoistaa täytenä luopumuksena.

Aloitamme katsomalla, mitä saatana haluaa vaihtaa pois meidän uskostamme – antikristillisen vaihdon, kuten olen halunnut kutsua sitä. Paavali antaa meille aavistuksen tästä 2. Kor. 11: 3 – 4. Ehkä tiedätte, että Paavalilla oli suuria ongelmia väärien apostolien kanssa Korintin seurakunnassa.

Luulenpa, että tilanne Korintissa muistuttaa melko paljon meidän aikaamme: "Mutta minä pelkään, että niin kuin käärme kavaluudellaan petti Eevan, niin teidän mielenne ehkä turmeltuu pois vilpittömyydestä ja puhtaudesta, joka teissä on Kristusta kohtaan. Sillä jos joku tulee ja saarnaa jotakin toista Jeesusta kuin sitä, jota me olemme saarnanneet, tai jos te saatte toisen hengen tai toisen evankeliumin kuin minkä olette vastaanottaneet, niin sen te hyvin kärsitte."

Tässä meillä on antikristillinen vaihto kolmessa kohtaa.


1. Ensiksi Paavali puhui vääristä apostoleista, jotka tuovat mukanaan toisen Jeesuksen Se, että joku puhuu Jeesuksesta tänään, voi olla ilman arvoa aivan kokonaan. Kysymys kuuluu: MISTÄ Jeesuksesta he puhuvat? Onko se Raamatun Jeesus? Onko kyseessä se Jeesus, joka on ainoa tie Jumalan luo. Onko kyseessä se Jeesus, joka on yhtä Jumalan Kaikkivaltiaan Isän kanssa, vai onko se toinen Jeesus?

2. Toinen asia ovat väärät apostolit, jotka tuovat vieraan hengen. Kysymys on: Onko se Raamatun Pyhä Henki, josta näemme manifestaatioita monissa yhteyksissä tänä päivänä? Onko kyseessä se Henki, joka tulee Jumalalta vai onko kyseessä vieras henki?

3. Ja sitten Paavali puhui vieraasta evankeliumista Monet puhuvat myös evankeliumista, mutta meidän täytyy kysyä mistä. Monet puhuvat ”Tuomaksen evankeliumista, Juudaksen mukaan” tai ” parantamisen evankeliumista” jne. Meidän täytyy kysyä, onko meillä mukanamme Raamatun evankeliumi. Ja tiedämmekö me itse: Mikä on todella Raamatun evankeliumi? Tätä meidän pitää myös uskaltaa kysyä itseltämme!

4. Sitten haluan lisätä neljännen kohdan, joka luopumuksen apostoleilla on mukanaan ja se on”toinen MINÄ”. Minä, joka herjaten sanoo” MINÄ OLEN” Minä olen jumalallinen. Kun katselemme hiukan lähemmin eri julistajia ja yhteisöjä, niin tähystämme näitä neljää aluetta, joissa tämä antikristillinen vaihto tapahtuu. Ne ovat sellaisia julistajia ja yhteisöjä, jotka palvelevat suurta luopumusta.

Edustajat historiassaJos tutkitaan okkultismia, uushengellisyyttä, mystiikkaa, New Age:a jne. joudutaan ennemmin tai myöhemmin menemään takaisin aina babylonialaisten valtakuntaan saakka. Juuri täällä ihmiskunta ensi kertaa yritti yhdistyä eräänlaisen uskonnon ympärille, jossa itsensä jumalaksi julistaminen oletettavasti oli keskeisintä.

Baabelin tornin piti seisoa monumenttina tälle ykseydelle. Me tiedämme, miten kävi. Jumala hajotti ihmiskunnan ykseysprojektin ja ihmiset levisivät ympäri maapallon. Mutta heidän okkultistisia kokemuksiaan ja oppejaan ei hajotettu. Nämä tiedot ovat säilyneet läpi koko maailmanhistorian. Ja silloin voi kysyä itseltään, ketkä ovat läpi koko historian olleet luopumuksen todellisen luonteen ja antikristillisen vaihdon kantajia?

Mitä minä voin ymmärtää, on, että eivät suinkaan vähiten salaseurat ja veljeskunnat ole olleet näiden okkultististen oppien kantajia läpi kaikkien aikojen. On myös muita ryhmittymiä ja seuroja, jotka ovat niin toimineet, mutta salaseuroilta puuttuu vastakappale, koska he ovat liikkuneet kaikkien rajojen ja kulttuurien yli.


VapaamuuraritSuurin kaikista näistä salaseuroista ovat vapaamuurarit. Annan heidän olla esimerkkinä siitä, mitä monet salaseurat edustavat. Jos tuntee heidän pitkän historiansa ja valtavan vaikutuksensa maailmaan, niin tämä on hyvin pelottavaa. Vapaamuurarit ovat okkultistinen liike, jossa korkeimmissa asteissa USA:ssa näytetään voitavan oppia, että Jumalan nimi on Lucifer Mutta ei tätä mielellään laiteta esiin kyltteihin eikä kerrota yleisölle tai veljille alemmissa asteissa.

Vapaamuurarit edustavat rajojen poistoa kaikkien eri uskontojen väliltä. Vapaamuurareille Jeesus on vain yksi monista oppimestareista. Siellä opetetaan, että ihminen voi saavuttaa pelastuksen ja jumalallisen tason asteisiin perustuvan oppijärjestelmän kautta, jossa riitit ja symbolit ovat valtavan keskeisiä. Luulen uskaltavani sanoa, että vapaamuurarius on yksi niistä väkevistä
voimista, kun kyseessä on kristillisen uskon korruptoituminen. Jäljempänä seuraavissa sitaateissa
voit nähdä, kuinka vapaamuurarit ovat luopumuksen todellisen luonteen kantajia. Voimme silloin ymmärtää, että kaikki se, mikä on joutunut heidän kanssaan kosketuksiin, on luultavasti saastunut.

Yksi korkeimmista ja vaikutusvaltaisimmista vapaamuurareista, keitä ikinä on ollut, oli nimeltään Albert Pike. Häntä siteerataan tänäänkin ahkerasti itse vapaamuurareiden joukossa. On eräs hyvin hämmennystä herättävä sitaatti  häneltä, jonka sanotaan tulevan hänen kirjastaan Moraalit ja opit (Morals and dogma). Tutkittuani hieman tätä jälkeenpäin, luulen sitaatin sen sijaan tulleen kirjeestä, jonka Pike on kirjoittanut. Vapaamuurarit itse kieltävät kokonaan tämän sitaatin olevan Piken kirjoittama (mikä voi olla ymmärrettävää). Mutta sitaatti ei suinkaan ole kaukana siitä, mitä muuten voidaan saada esille heidän uskostaan ja toiminnastaan sisäpiireissä. (new age-liike on myös yrittänyt raaputtaa pois selvän yhteytensä Luciferiin. New ageverkostossa oli aikaisemmin toimintaa, jonka nimi oli Lucifer trust (Lucifer-säätiö).

Se kastettiin Lucis-säätiöksi, kun piti aloittaa yhteistyö YK:n kanssa!) Olivatpa asiat miten hyvänsä, tässä on tämä kuuluisa sitaatti ”vapaamuurareiden paavilta” Albert Pikelta: "Teille, suvereeni kenraali-inspektori, sanomme tämän ja te voitte antaa sen takaisin veljille 32., 31. ja 30.:nnessä asteissa: Vapaamuurareiden uskonto pitää säilyttää puhtaudessa lusiferistisessa opissa. Jos Lucifer ei olisi Jumala, miksi sitten Adonai, kristittyjen Jumala, jonka teot osoittavat hänen julmuutensa, vilppinsä ja vihansa ihmistä kohtaan, barbaariutensa ja inhonsa tiedettä kohtaan, miksi sitten Adonai ja hänen pappinsa puhuisivat pahaa hänestä. Kyllä, Lucifer on jumala"

Piken kirjoittamasta kirjeestä, katso,
http://www.christian-restoration.com/fmasonry/miscellaneous.htm - Leo Taxil's 'confession (huom.! tätä linkkiä ei ole suomennettu) Laita tämä mieleesi. Lucifer näyttää olevan vapaamuurareiden jumala, sillä kun edempänä näet, ketkä ovat olleet tai ovat vapaamuurareita, niin tämä on hyvin vakavaa.

Se, mitä vapaamuurarit muuraavat, on Baabelin tornin jälleenrakentaminen – raamatullisesti puhuen – siis antikristillinen valtakunta. Tässä on vain yksi sitaatti kirjasta, jonka on kirjoittanut eräs vapaamuurari nimeltään J F Newton:"Vapaamuurariuden henki! Kyllä, tämä henki hallitsee kaikkialla maapallolla, jota se varmasti loppujen lopuksi tuleekin tekemään, silloin tulevat… lait olemaan siunaus ja rukouksen temppeli yhden ainoan yksinkertaisen uskon talo."

Tässä tunnistetaan taas luopumuksen todellinen luonto: ihmisten maailmanlaajuinen ykseys ilman Raamatun Jumalaa.Otamme esiin yhden sitaatin samasta kirjasta, joka näyttää vapaamuurareiden opetuksen itsensäjumalaksi korottamisesta. Tätä voidaan kutsua lusiferistiseksi opetukseksi: "Vapaamuurarius on jotain enemmän kuin perinne, enemmän kuin yhteisö, se on yksi jumalallisen elämän muoto maan päällä. Tässä on vapaamuurariuden suuri salaisuus, se, että se tekee ihmisen tietoiseksi hänen itsensä sisäisestä jumaluudestaan.” · J F Newton, Vapaamuurarit – heidän historiansa, tarkoituksensa ja filosofiansa-.

Jos nyt tiedetään, että monta sataa pappia Ruotsissa on vapaamuurareita, että monet entiset piispat ovat sitä – Martin Lönnebo on esimerkiksi korkeimman asteen vapaamuurari – niin silloin on kaikki syy huoleen. Kaikki nämä okkultistiset salaseurat sekoittavat itää ja länttä, siis babylonialaista pakanuutta kristinuskon kanssa. Vapaamuurareissa näemme antikristillisen vaihdon. Tässä tapahtuu vaihto johonkin muuhun Jeesukseen, vieraaseen evankeliumiin, vieraaseen henkeen ja toisenlaiseen MINÄÄN. On paljon enemmän sanottavaa vapaamuurareista, mutta tässä on kaikki, mitä voin ottaa mukaan tähän.


MystikotEräs toinen suuri yhteisö, jossa luopumuksen todellista luonnetta on edustettu läpi historian, ovat kaikkien maailman erilaisten mystikkojen seurat. Niin sanoessani tarkoitan seuroja sekä buddhismissa, hinduismissa, new age:ssä ja jopa niin kutsutussa kristillisessä mystiikassa. Tässä tuodaan esiin okkultistista kokemusta siitä, että ihminen kaikkein sisimmässään on jumalallinen. Se, mitä mystikot ovat tehneet, on oppeja ja hengellisiä harjoituksia, jotka johtavat tähän kokemukseen että itse ollaan jumalallisia. Kyseessä on meditaatio, jooga, hengitysharjoitukset, mietiskelevä rukous ym. Näiden metodien kautta mystikot kokevat, että Jumala on antanut sielun, elävöittänyt ja yhteen liittänyt kaiken ja kaikki.

Se, mikä on huolestuttavaa, on, että kristillisessä mystiikassa saadaan samoja sisäisiä, hengellisiä kokemuksia kuin esim. hinduismissa ja new age:ssa. Tässä on syy siihen, että kristityt mystikot yhä enemmän avautuvat kaikkien uskontojen rajat ylittävälle ekumenialle. Kristityt mystikot näkevät asian siten, että muiden uskontojen edustajat harjoittavat samaa kokemusta kohdata jumala sisimmässään ilman että he ovat kohdanneet Jeesuksen. Synti mystikoille tarkoittaa siksi sitä, että ihminen on niin vahingoittunut, ettei hän voi nähdä jumalallista luontoaan. Pelastus ja
uudestisyntyminen tarkoittavat siksi sisäisen jumalallisen luonteensa löytämistä. Saat joitakin sitaatteja, jotka viittaavat tähän.

Maharishi Mahesh Yogi
Aloitamme hyvin paljastavalla sitaatilla transsendenttisen mietiskelyn aikaisemmalta johtajalta, Maharishi Mahesh Yogilta:

"Ole hiljaa ja tiedä olevasi Jumala". M. M. Yogi, Meditations of M. M. Yogi Ehkä meitä ei hämmennä kuulla tätä niin okkultistiselta henkilöltä kuin Maharishi, mutta siitä tuleevakavaa, kun kristityt kulkevat tähän suuntaan.

Robert SchullerTranssendenttista mietiskelyä kuvaa hyvin keskittyminen erilaisten mantrojen käyttöön. Tässä yhteydessä voi olla mielenkiintoista nähdä pari sitaattia pastori Robert Schullerilta– tehän tiedätte hänet ja hänen lasikirkkonsa ja TVohjelmansa ” Hour of Power” (Voiman Tunti). Hän sanoo näin:

" Kaikkein tehokkaimmat mantrat käyttävät ”M-äännettä”. Voit saada tunteen toistamalla sanoja ”Minä olen, Minä olen (engl. I am, I am) uudelleen ja uudelleen. Transsendenttinen mietiskely ei ole uskonto, eikä myöskään se välttämättä ole antikristillinen." Robert Schuller, Peace of Mind through Possibility Thinking Mielenrauha Mahdollisuuden Ajattelemisen Kautta

Tässä kohden alkaa olla huolestuttavaa, kun tunnettu pastori lainaa hengellistä tekniikkaa TM:stä (transsendenttisesta mietiskelystä). ”I am” tarkoittaa ”minä olen” Ja sehän on Jumalan nimi,
vaikkakin tässä tarkoitus on oma minuus!

Otamme vielä yhden Robert Schullerin sitaatin:
" Hae energiaa pyhitetyn eristyneisyyden, rauhan ja hiljaisuuden keskuksesta. Koe, kuinka sinä heräät eloon rukouksen puutarhassa, jota kutsutaan mietiskelyksi. Kyllä, new age:n kannattajat ovat saaneet käsityksen meditaatiosta. Herätys, kristityt! Kuunnelkaa minua! Älkäämme luopuko ihmeellisestä, jumalan antamasta mietiskelyn lahjasta ojentamalla sen niille, jotka ovat ulkopuolella meidän uskomme."

Robert Schuller, Prayer: My Soul's Adventure with God / Rukous: Sieluni seikkailu Jumalan kanssa. Nyt voi olla mielenkiintoista tietää, että Robert Schuller on korkeimman, 33. asteen vapaamuurari USA:ssa. Schullerilla on myös ollut henkilöitä, joilla on suoria yhteyksiä New Ageen, TVohjelmassaan ” Hour of Power”. Tästä johtuen joka tapauksessa minä olen valtavan järkyttynyt siitä, että ruotsalainen kristillinen TV-kanava Kanal -10 lähetti juuri hänen TV-ohjelmansa. Kirjoitin kanavalle Kanal – 10 näistä Robert Schullerin ongelmista, mutta minun kirjeeseeni ei edes vastattu. Tämän Raamatun tutkistelun kautta voit miettiä vähän sitä, mitä oikeastaan Kanal 10 – kanava, Norge Visionen Norjassa sekä ei vähimpänä God Channel/God TV lähettävät.


Thomas MertonNyt hyppäämme suurimpaan oppimestariin kristillisessä mystiikassa,
katoliseen trappistimunkkiin nimeltään Thomas Merton. Hän kirjoitti mm.
näin:"On ihmeellinen kohtalo olla jäsen ihmiskunnassa…Jospa he vain
voisivat nähdä itsensä sellaisina, kuin he todella ovat… oletan, että
suuri ongelma tulisi siitä, että meidän pitäisi kumartua ja rukoilla
toinen toisiamme… Kaikkein sisimmässämme on ei-minkään-piste,
johon synti ei ole koskenut, puhtaan totuuden piste. Tämä pieni piste
on puhdas Jumalan ihanuus meissä. Se on kaikissa."

Thomas Merton, Conjectures of a Guilty Bystander/ Syyllisen sivustaseuraajan arveluja Merton siis tarkoittaa, että koska jokaisella ihmisellä on jumalallinen sisimmässään, niin on syytä kumartua ja rukoilla toinen toistaan! Mystikoilla on tapana ilmaista se näin. Siis, että kaikissa ihmisissä on jumalallinen kipinä, niin pakanoissa kuin kristityissäkin. Siis, että kaikki syvällä kaikkein sisimmässään ovat jumalallisia. Tämä on täysin vastoin Raamatun opetusta. Jeesus sanoi, että ihmisen sisimmästä tulee ainoastaan pahuutta.

Wilfred StinissenYksi ruotsalaisen, hyvin tunnetun mystikon, Wilfred Stinissenin, sitaatti
puhuu samaa kieltä. Stinissen on katolinen pappi ja karmeliittamunkki.
Tämä on hänen kirjastaan "Yö on minun valoni":
" Mutta sinä olet enemmän kuin ulkopuoli ja sisäpuoli. On olemassa
kolmas elementti, nimittäin sielun keskus. Juuri siellä sinä olet
Jumalan kuva, jossa sinä olet Jumalan sukua, ”jumalallinen”."
Wilfred Stinissen, Natten är mitt ljus/ Yö on minun valoni.


William ShannonOtamme yhden tunnetun kristillisen mystikon ja katolisen papin, William Shannonin, sitaatin. Hän kirjoittaa näin siitä, mitä synti oikeastaan on:"Tämä asian unohtaminen, että olemme yhtä Jumalan kanssa, ei ole vain henkilökohtainen kokemus, se on kollektiivinen kokemus ihmiskunnassa. Todellakin, tämä on tie ymmärtää alkuperäinen synti. Me olemme Jumalassa, mutta ei vaikuta siltä, että tietäisimme sen. Olemme paratiisissa, mutta emme tajua sitä."


William Shannon, Seeds of Peace/ Rauhan siemenetSynti on siis tiedon ja kokemuksen ongelma mystikkojen mukaan. Pelastuksessa ja uudestisyntymisessä on siis silloin kysymys tiedon saamisesta tai kokemuksista siitä, että olemme jumalallisia sisimmässämme. Kristityt mystikot tarkoittavat jopa sitä, että tämä jumalallinen luonto on jopa niissä, jotka eivät ole kristittyjä. Tämä on siis syy mystikkojen rajat ylittävään
ekumeniaan, hedelmään, jota olemme havainneet enemmän ja enemmän viime aikoina.


Henri Nouwen
Otamme viimeisen sitaatin eräältä kristilliseltä mystikolta ja se on tunnetulta
katoliselta teologilta, Henri Nouwenilta. Tässä tulee valtavan selväksi
uskontojen välinen teologia, jolla mystiikka on häntä ohjannut eteenpäin.

Hän kirjoittaa näin:
"Tänä päivänä uskon henkilökohtaisesti, että koska Jeesus tuli
avaamaan oven Jumalan taloon, voivat kaikki ihmiset mennä sisään
siitä ovesta, siitä huolimatta, tuntevatko he Jeesuksen vai
eivätkö. Tänä päivänä näen kutsunani olevan auttaa jokaista ihmistä
etsimään oman tiensä Jumalan luo."

Henri Nouwen, Sabatical Journey / Sapatin matka

Kuten näet, Henri Nouwenin mukaan kaikki tiet johtavat Jumalan luo. Mutta Raamattu sanoo, että
Jeesus on ovi ja ettei kukaan tule Isän tykö menemättä Hänen kauttaan. Jeesuksen tunteminen on siis ehdottoman välttämätöntä tullakseen pelastetuksi!

YhteenvetoJos nyt laitan tämän yhteen, niin mystiikka edustaa toista MINÄÄ kuin sitä, minkä Raamattu sanoo, koska se väittää meidän olevan jumalallisia itsessämme. Juuri tässä Jeesus alennetaan joksikin aivan muuksi kuin Jumalaksi ja Kristuksen risti ja uhrikuolema kadottavat kokonaan pelastavan merkityksensä. Mystiikka siis esittää toisen Jeesuksen ja vieraan evankeliumin. Ja kokonaan vastoin Jumalan tahtoa mystikot rakentavat ekumeniaa, josta tulee lopunaikojen Baabelin torni. Mystiikka on siksi, epäilemättä, työkalu antikristillisessä vaihdossa, ja meidän kristittyjen pitää olla tarkasti varuillamme kaiken sen edessä, joka haluaa vetää meitä tähän suuntaan.

New agen kannattajien joukossa tehtiin tutkimus USA:ssa. Tuli ilmi, että noin 31 % oli tullut okkultistiseen new age -verkostoon kristillisen mystiikan kautta, kuten mietiskelevän rukouksen ja kristillisen meditaation kautta. Tästä new agen kannattajat riemuitsevat. Kuten sanoin osassa 1, niin new age tietää, että heidän Kristus Maitreyan esiin tulemisen edellytys on, että valtava enemmistö ihmiskunnasta oppii tietämään itsensä jumalallisuuden. Tie sinne käy new agen mukaan lähinnä mietiskelyn kautta. Niin heidän suurin toiveensa new age:ssa on, että me kristityt avautuisimme mystiikalle, koska se palvelee heidän tarkoituksiaan. Ajattele sitä. New age haluaa, että me kristityt etsiytyisimme sisäänpäin, mietiskelyn, joogan ja syventymisen kautta. He tietävät, mihin se johtaa!

Lisään vielä, että ennen kaikkea katolinen kirkko on kristillisen mystiikan esiin tuoja. Sen ymmärtää helposti niistä sitaateista, joita tässä otin esiin. Ne antavat meille selityksen moneen niistä luopumuksen opeista, joita on Katolisessa kirkossa ja joista keskustellaan aivan liian vähän tänä päivänä.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vaihdon apostolitNyt hyppäämme seuraavaan kohtaan, jonka olen nimittänyt Vaihdon apostoleiksi. Tässä saat esimerkkejä liikkeistä ja persoonista, jotka ovat olleet tai ovat antikristillisen vaihtumisen työkaluja.Olen vakuuttunut siitä, että new age:n johtajat osoittavat suosiotaan myös kaikille niille henkilöille ja yhteisöille, joita esittelen tässä.

MormonitAloitamme mormoneista. Kuten ehkä tiedät, Josef Smith aloitti
mormoniliikkeen. Hän oli kotoisin eräästä evankelisesta herätyksestä noin
vuodelta 1820. Hän saarnasi, että Jumala oli ollut tavallinen ihminen, mutta
oli sittemmin kehittynyt tullakseen siksi jumalaksi, joka hän on tänä päivänä
ja että hän asuu toisella planeetalla. Samalla tavoin ihmisestä tulee
jumalallinen ja hän pääsee samalle tasolle kuin Jumala.

Mistä kaikki sitten alkoi?
Niin, hän sanoi kokeneensa enkelivierailun. Enkeli kutsui itseään
Moroniksi. Tämä henki välitti nämä opit Jeesuksen alentamisesta ja
ihmisen korottamisesta. Joten Josef Smithissä näemme antikristillisen
vaihtumisen apostolin.

Mormonit vaihtavat Jeesuksen toiseksi Jeesukseksi, evankeliumin
vieraaksi evankeliumiksi, Pyhän Hengen vieraaksi hengeksi ja
ihmisen toiseksi MINÄKSI.

Eräs tosiasia, joka on erityisen mielenkiintoinen tietää, on,
että Josef Smith oli vapaamuurari. Minulle se antaa selityksen siitä,
mistä hänen oppiensa perustus on tullut.


Jehovan todistajatHyppäämme Jehovan todistajiin.Charles Russell aloitti liikkeen 1800-luvun
lopussa. Hän oli kotoisin reformoidusta kirkosta. Russell itse sanoi
kokeneensa monta enkelivierailua ja ottaneensa vastaan ilmestyksiä
suoraan Jumalalta. Hän opetti, että Jeesus taivaassa oli sama kuin
arkkienkeli Mikael. Jeesus tuli sitten maan päälle tavallisena ihmisenä. Kun
hän nousi ylös kuolleista, niin tämä oli uudestisyntyminen, ja se tapahtui
vain hengellisesti. Jeesus ei ole siis Jehovan todistajien keskuudessa muu
kuin uudestisyntynyt ihminen, mutta häneltä puuttuu fyysinen ruumis.
Näemme siis tässä tyypillisen Jeesuksen alentamisen vieraaksi
evankeliumiksi. Tässä kohden sinun pitää huomata, että myös Charles
Russell oli vapaamuurari.

Christian Science/Kristillinen tiede
Nyt katsomme hiukan okkultistista ja gnostilaista liikettä nimeltään Christian
Science/Kristillinen tiede, jonka Mary Baker Eddy aloitti 1870- luvulla. Hän
oli kotoisin reformoidusta kirkosta. Erään sairautensa aikana hän sanoi
saaneensa ilmestyksen Jeesukselta, joka johti siihen, että tämä liike
muodostettiin. Christian Science opettaa, että vain hengellinen on todellista
ja fyysisestä ja materiaalisesta ei pidä ottaa vaikutuksia. Siksi sairaudet
ovat vain illuusioita, jotka parannetaan hengellisellä tiedolla.[/u]

jarrut
jarrut
Admin

Viestien lukumäärä : 2721
Join date : 24.10.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

BibelFocus:Suuri luopumus/ ”Viettelysten täytyy tulla!” Olemmeko valmiit? Vai olemmeko jo vieteltyjä/ Empty Vs: BibelFocus:Suuri luopumus/ ”Viettelysten täytyy tulla!” Olemmeko valmiit? Vai olemmeko jo vieteltyjä/

Viesti kirjoittaja jarrut La Marras 09, 2013 6:41 pm


Tämän tyyppinen harhaoppi mahtuu käsitteen gnostilaisuus alle.

Juuri sitä vastaan jo varhainen kristillinen kirkko sai taistella hyvin kovasti melkein 2000 vuotta sitten. Myös Christian Scienceliikkeellä on yhteys vapaamuurareihin. Maryn puoliso oli nimittäin vapaamuurari. Koska Maryn kirjoissa voi nähdä joitain vapaamuurareiden symboleja, niin se kuiskaa meille, että hänen opetuksensa on hakenut ideoita sieltä.

Syy siihen, että otan Christian Science
– liikkeen esimerkiksi, on, että heidän oppinsa ovat voimakkaasti
vaikuttaneet amerikkalaiseen uskonliikkeen suurimpaan ja
ensimmäiseen teologiin – Essek Kenyoniin.
Häneltä sitten tunnetumpi Kenneth Hagin on ottanut suurimman
osan opetuksistaan. Kenyon kävi yliopistoa, jolla oli kytkentä
Christian Science – liikkeeseen. Hän on myöntänyt, että heidän oppinsa
vaikutti häneen paljon. Kenyon päätyi vähitellen harhaoppiin siitä, että
Jeesus kuoli hengellisesti, että Jeesus syntyi uudestaan ja että me olemme
aivan tasa-arvoisia Jeesuksen kanssa. Tässä sinulla siis on useita
henkilöitä, jotka ovat toimineet ”antikristillisen vaihdon" apostolein

UskonliikeNyt voisi olla sopivaa katsoa lähemmin amerikkalaista Uskonliikettä, joka on myös vaikuttanut maahamme valtavan paljon. Menestysteologia on ehkä tunnetumpi käsite. Tässä on tunnettuja julistajia kuten: Kenneth Hagin, Benny Hinn, Kenneth Copeland, Rodney Howard Browne, Oral Roberts, Roberts Liardon, Creflo Dollar ja monta muuta. Näitä voidaan kutsua etummaisiksi henkilöiksi.

Se teologia, jolle Uskonliike on rakennettu – ja jolla kaikki julistus täydellisestä terveydestä, rikkaudesta ja menestyksestä lepää – on suuressa määrin samaa kaikilla julistajilla liikkeen sisällä.Lyhyesti se sanoo näin: Adam oli puutarhassa Jumalan kuva ja tasa-arvoinen Jumalan kanssa. Hän oli Jumala ilmestyneenä lihaan. Hänet oli asetettu vallitsemaan jumalana täällä maan päällä. Kun Adam teki syntiä, hän luovutti vallan saatanalle, joka nyt on tämän maailman jumala ja joka hallitsee maan päällä.


Ja koska Jumala oli luovuttanut kaiken vallan maan päällä Aatamille, niin Jumala ei voi puuttua asioihin täällä. Jumala asetti siksi näyttämölle suunnitelman viedä ihmiset takaisin heidän jumalalliseen statukseensa. Se tapahtui Jeesuksen kautta. Sen voiman kautta, joka ihmiselle on annettu uudestisyntymisen kautta, hänen pitää puhumalla ”uskon sanoja” auktoriteetissa käskeä saatanaa päästämään irti kaikesta siitä, jonka sanotaan kuuluvan uudestisyntyneelle ihmiselle. Rukous Jumalalle ei ole oikea tie, vaan se on hengellinen sodankäynti ja puhuminen auktoriteetilla, josta on kyse. Sen, minkä ”puhut uskossa”, voit saada. Kaikki Jumalan lupaukset, koko perintö on saavutettavissa ”poimimalla se esiin uskossa” tässä ja nyt.

Kun kyseessä on Jeesuksen sovitustyö, sanoo Uskonliike, ettei sovitus tapahtunut ristillä vaan helvetissä, jossa Jeesusta kiusasivat pahat henget. Tämän tapahtuman aikana Jeesus menetti jumalallisen henkensä ja tuli yhdeksi saatanan luonteen kanssa. Norjalainen julistaja ilmaisee sen näin, että ”Jeesuksesta tuli läpimätä”. Kun kidutus helvetissä oli ohi, sanotaan, että Jeesus uudestisyntyi hengessään, aivan kuten esim. Jehovan todistajat sanovat. Hänestä tuli siten ensimmäinen ihminen, joka kulki tämän tien. Sillä tavoin hän avasi meille tien tulla tarkalleen samanlaiseksi kuin hän.

Käytännössä sanotaan, että Jeesus oli vain tavallinen ihminen, joka saattoi kuolla hengellisesti ja sitten uudestisyntyä ja sillä tavoin voittaa jumalallisuuden. Tästä johtuen Uskonliikkeen saarnaajat voivat sanoa, että me uudestisyntyneinä olemme Kristus tai että me olemme jumalia. Tämä on siis Uskonliikkeen perustalla oleva teologia. Huomaa, että juuri tähän teologiaan KAIKKI muu opetus Uskonliikkeessä perustuu! Vaikkakin Uskonliike tänä päivänä, paljon kritiikin takia, on kätkenyt pimeään eniten ristiriitaisuuksia aiheuttaneet osat teologiastaan, niin tästä kokonaiskonseptista ei voi irrottaa osia. Sinä saat koko paketin – riippumatta siitä, haluatko vai et.

jarrut
jarrut
Admin

Viestien lukumäärä : 2721
Join date : 24.10.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

BibelFocus:Suuri luopumus/ ”Viettelysten täytyy tulla!” Olemmeko valmiit? Vai olemmeko jo vieteltyjä/ Empty Vs: BibelFocus:Suuri luopumus/ ”Viettelysten täytyy tulla!” Olemmeko valmiit? Vai olemmeko jo vieteltyjä/

Viesti kirjoittaja jarrut La Marras 09, 2013 6:45 pm

Kenneth HaginAion ottaa joitakin Kenneth Haginin sitaatteja. Häntä pidetään
Uskonliikkeen suurena ”isänä”. Hän ei elä enää, mutta useimmilla
tämän päivän Uskonliikkeen julistajilla on joku yhteys häneen.
Esimerkiksi sen jälkeen, kun Ulf Ekman oli käynyt Kenneth Haginin
raamattukoulun USA:ssa, hän aloitti Livets Ord (Elämän Sana-) –
seurakunnan. Koko heidän toimintansa ja menestyksensä perustuu
Kenyonin ja Haginin oppeihin. [b]Ja Livets Ord – yhteisö on myös
kääntänyt, myynyt ja jakanut monta sekä Haginin että Kenyonin
kirjaa.

Kenneth Hagin itse sanoo, että hän on saanut opetuksensa suoraan kohtaamisistaan Jeesuksen kanssa. Tästä huolimatta paljon hänen kirjojensa sisältämästä opetuksesta on suoraa kopiointia Kenyonin kirjoittamista kirjoista, mistä on monta todistetta. Tässä tulee kaksi Haginin sitaattia, joissa hän sanoo, että me olemme ” kuin Jumala”, että me olemme Kristus:"Uskova on yhtä paljon Jumalan inkarnaatio kuin mitä Jeesus on. Me olemme Kristus." Kenneth Hagin, Word of faith/ Uskon Sana

"Meidät on istutettu Majesteetin oikealle puolelle. Kaikki on asetettu meidän jalkojemme alle"
Kenneth Hagin, Uskovan auktoriteetti Tämä siis käsittelee vaihtumista toiseen MINÄÄN. Tässä korotetaan ihminen jumalalliseen statukseen, meistä tulee ”niin kuin Jumala” ja meille luvataan valtaistuin Jumalan tasolla. Tätähän juuri saatana halusi itse ja juuri näin hän houkutteli Adamin ja Eevan mukaan. Kuka puhuu Kenneth Haginin kautta? Minun mielestäni se on melko selvää.

Nyt luemme pitkän Haginin sitaatin, jossa hän opettaa, että Jeesus kuoli hengellisesti ja sai
saatanan luonnon. Tämä on ns. JDS -oppi, ja JDS tulee englanninkielisestä ilmauksesta "Jesus
died spiritually": "hengellinen kuolema tarkoittaa enemmän kuin että on erossa Jumalasta. Se tarkoittaa myös, että omistaa saaanan luonteen … Jeesus maistoi kuolemaa, hengellistä kuolemaa…alhaalla kärsivien vankilassa - alhaalla, itse helvetissä – Jeesus tyydytti oikeudenmukaisuuden vaatimukset aivan meidän jokaisen puolesta, koska hän kuoli meidän sijastamme… ollessaan Jumalan sysäämän vihan ja tuomion alla, Jeesus tunsi, että tämä rikkoi hänen ja Isän yhteyden täydellisesti. Miksi Jeesuksen piti syntyä? Tullakseen meidän kaltaiseksemme; erotetuksi Jumalasta. Hän maistoi hengellistä kuolemaa jokaisen ihmisen puolesta."

Kenneth Hagin, the Name of Jesus / Jeesuksen nimi
Otamme vielä yhden Haginin sitaatin:
"Jeesus oli ensimmäinen persoona, joka ikinä on uudestisyntynyt."
How Jesus Obtained His Name/ Kuinka Jeesus Sai Nimensä, Tulsa;
Rhema, äänikasetti #44H01

Tässä Hagin esitti siis aivan toisen Jeesuksen kuin Raamatun Jeesuksen. Jeesuksesta tulee vain ihminen, joka on uudestisyntynyt. Hagin esitti myös vieraan evankeliumin, että sovitus olisi
tapahtunut helvetissä eikä ristillä. Hän toi myös esiin vieraan hengen, jonka näytän myöhemmin.
Kaikki tämä aivan selvästi tekee Kenneth Haginista antikristillisen vaihdon apostolin.

[color=#cc3333]Se, mitä Raamattu sanoo, on, että Jeesus ON Jumala eikä voi olla yhtä pahuuden ja saatanan kanssa. Hänessä ei ole valon ja pimeyden vaihtelua. Hänen ei tarvitse syntyä uudelleen. Kuolema ristillä ja Jeesuksen veriuhri on täydellinen uhri, joka tarvitaan syntiemme edestä. Se riittää ja se on täytetty. Se on Raamatun, Jeesus ja Raamatun evankeliumi.
jarrut
jarrut
Admin

Viestien lukumäärä : 2721
Join date : 24.10.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

BibelFocus:Suuri luopumus/ ”Viettelysten täytyy tulla!” Olemmeko valmiit? Vai olemmeko jo vieteltyjä/ Empty Vs: BibelFocus:Suuri luopumus/ ”Viettelysten täytyy tulla!” Olemmeko valmiit? Vai olemmeko jo vieteltyjä/

Viesti kirjoittaja jarrut La Marras 09, 2013 6:50 pm

Kenneth Copeland


Nyt katselemme hiukan Kenneth Copelandia. Hän on tänä päivänä yksi amerikkalaisen Uskonliikkeen eturivin johtajista. Copeland on suoraan Kenneth Haginin oppilapsi. Hän sanoo mm. näin ihmisen luonnosta:"Jumala loi Adamin toiveestaan käsin tuottaa itselleen jälkeläisiä. Edenin puutarhassa Hän juuri teki näin. Adam ei ollut vain vähän Jumalan kaltainen, hän ei ollut edes Jumalalle alamainen, Adam on yhtä paljon Jumala kuin Jeesus … Edenin puutarhassa Adam oli lihaksi ilmitullut Jumala."

K. Copeland, "Following the Faith of Abraham 1"/ Abrahamin uskon seuraaminen 1, sivu A, Forth Worth, Texas, K. Copeland Ministries, 1989, äänikasetti #01-3001 Otamme vielä yhden sitaatin:

"Sinun täytyy tajuta, ettet ole hengellisesti skitsofreeninen – puoliksi Jumala ja puoliksi saatana – sinä olet aivan kokonaan jumala." Kenneth Copeland, Believer's Voice of Victory/ Uskovan voiton ääni, maaliskuu, 1982.

Kuten näet näistä kahdesta sitaatista, Copeland tekee ihmisestä jumalan. Muistatko, mitä sanoin aikaisemmin new age:stä? Juuri tähän suuntaan new age haluaa ihmiskunnan menevän, jotta heidän Kristus Maitreyansa voi astua esiin, siis Antikristus. Haginin ja Copelandin opetus siis edistää Antikristuksen esiin tulemista! Mikä henki silloin toimii?!

Otan vielä yhden Kenneth Copelandin sitaatin, jossa hänen näkemyksensä Jeesuksen luonnosta tulee selvästi esiin:"Ja Jumala alkoi puhua, ja Jeesuksesta tuli ensimmäinen kuolleista noussut. Hän oli ensimmäinen ihminen, joka koskaan on syntynyt uudesti, synnistä, sairaudesta,' demoneista, kuolemasta elämään."

Videoleikkeestä

Copelandin mukaan Jeesus siis jätti synnin ja demonien likaaman elämän, kun hän syntyi uudesti. Ei tässä puhu mikään muu kuin Antikristuksen henki. Se, mitä Copeland sanoo, ei' vähäisimmässäkään määrin pidä yhtä Raamatun kanssa. Sen sijaan se on täysin linjassa antikristillisen vaihdon kanssa. Jeesus alennetaan aina voimassa olevasta asemastaan' Jumalana, ja meidät ihmiset tehdään jumalallisiksi.


Benny Hinn


Benny Hinn on tänä päivänä se parantamisen julistaja Uskonliikkeessä, joka ehkä eniten vetää ihmisiä kokouksiinsa. Kokonaiset jalkapalloareenat täyttyvät, kun hän saapuu. Hän on mm. sanonut näin: "Älä sano minulle, että kuulut Jeesukselle. Sinä olet kaikki, mitä Hän oli ja kaikki, mitä Hän on ja mitä ikinä tulee olemaan… Se (uusi ihminen) sanoo:” Minä olen kuin Hän on.” Juuri sitä se sanoo… Niin kuin Hän oli, niin me olemme maailmassa. Jeesus sanoi, ” Menkää minun nimessäni, menkää minun sijastani.” Älä sano ” Minä kuulun”. Sano ” Minä olen, Minä olen, Minä olen, Minä olen."

Benny Hinn, "Our Position in Chris/ Asemamme Kristuksessa #2-The World Made Flesh"/”Sana Lihaksi Tulleena”, Orlando, FL; Orlando Christian Centre, 1991,äänikasetti #A031190-2, sivu B

MINÄ OLEN, se on Jumalan nimi. Kun Jeesus sanoi ” MINÄ OLEN”, niin hänet melkein kivitettiin. On siis ennen kuulumattoman herjaavaa sanoa näin – jos et satu olemaan Jeesus ja Jumala haluaa sanoa. Tässä täytyy poimia esiin yksi sitaatti new age – liikkeen edustajalta, koska tulee niin selväksi, että se, mitä Benny Hinn sanoo, käsittelee samaa antikristillistä vaihtoa kuin mitä on new age:ssä.:

"Tämä MINÄ OLEN on Jumala… tämä MINÄ OLEN olet sinä…Jumala, joka tietää olevansa Jumala, Jumala, joka tietää olevansa sinä, ja sinä, joka tiedät olevasi Jumala."John Randolph Price, the Planetary Commision/ Planetaarinen Valtuutus Totta kai on huomattavaa, miten samalla tavalla he opettavat? Kun tarkastelee Uskonliikettä, niin huomaa, että suuri osa heidän julistajistaan omaa sen väärän profeetan luonteen, jota katselimme osassa

1:

• He tulevat kristillisestä kirkosta.
• He viettelevät Jumalan lapsia.
• He sanovat heillä olevan erityisen voitelun.
• He kiskovat hyötyä kannattajiltaan ja elävät uskomattoman loisteliaasti.
• Tapahtuu merkkejä ja ihmeitä, joka tapauksessa niistä puhutaan paljon.

Nämä julistajat ovat sitä paitsi antikristillisen vaihdon apostoleja, koska he tuovat mukanaan toisen Jeesuksen, vieraan evankeliumin, toisen minän ja lisäksi vieraan hengen, jota pian katselemme. Kyse on samasta luopumuksen tosi luonteesta kuin salaseuroilla, mystikoilla, new age:illä, Jehovan todistajilla, Mormoneilla jne. Toivon, että pystyt näkemään tämän. Nyt ehkä ihmettelet, miksi en ole ottanut mitään suoraa esimerkkiä Ruotsin Uskonliikkeestä. Luulenpa, että riittää, kun sanon, että Livets Ord, Arken ja muut ruotsalaisen liikkeen jäsenet edustavat tarkasti samaa teologiaa pohjimmiltaan kuin amerikkalainenkin liike. He kulkevat käsikynkkää näiden julistajien kanssa, joita olen siteerannut. Voit silloin itse ymmärtää, mistä on kyse. Silloin meidän kaikkien pitäisi puhaltaa pasuunaan sen sijaan, että puolustelisimme tätä!
jarrut
jarrut
Admin

Viestien lukumäärä : 2721
Join date : 24.10.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

BibelFocus:Suuri luopumus/ ”Viettelysten täytyy tulla!” Olemmeko valmiit? Vai olemmeko jo vieteltyjä/ Empty Vs: BibelFocus:Suuri luopumus/ ”Viettelysten täytyy tulla!” Olemmeko valmiit? Vai olemmeko jo vieteltyjä/

Viesti kirjoittaja jarrut La Marras 09, 2013 6:53 pm

Toinen henki – Okkultistinen henkikaste
Vielä vakavammin ovat asiat, kun tarkastellaan, mikä henki toimii väärissä karismaattisissa liikkeissä. Ennen kuin teemme niin, haluan, että tiedät henkikasteen ja hengellä täyttymisen esiintyvän myös okkultistisissa piireissä, mutta siellä selvästikin on kyse toisesta hengestä. Hindugurujen joukossa esiintyy henkikastetta, jota kutsutaan nimellä ”Shakti-pat”. ”Shakti” tarkoittaa energiaa, ja ”pat” merkitsee kättä. Tällä tarkoitetaan, että jumalallinen energia siirtyy kätten päällepanemisen kautta. Energialla, joka tässä välittyy, on tavallisesti nimi ” Kundalini” ja se tarkoittaa ”käärmevoima”, mikä on melko paljastavaa.

New age:n sisällä käytetään vastaavaa henkikastetta, ja siellä sitä kutsutaan usein ”Dikshaksi”, ”Deekshaksi” tai engl. nimellä ”Oneness blessing”, siis ykseyden siunaukseksi. Luen listan useista niistä manifestaatioista, joita esiintyy okkultistisen henkikasteen yhteydessä. Tämän listan olen koonnut guruilta ja new age:n kannattajat sanovat itse, että heidän ”henkikasteensa” manifestoituu.
Okkultistinen henkikaste:• sen voi kokea ”kuka tahansa”. Ei siis tarvitse olla jäsen,
eikä uudestisyntynyt jne.
• Kielilläpuhumista (ainoastaan äänteitä, joskus kieliä)
• Kontrolloimattomia vapinoita tai liikkeitä vartalossa
• Kumoon kaatumista
• Lämpöä tai pistäviä tuntemuksia vartalon eri osissa
• Äänien kuulemista, näkyjen ja visioiden näkemistä ja
valoilmiöiden kokemista ruumiin
ulkopuolella.
• Energiavirtoja
• Voi esiintyä eri eläinten ääntelyä sen henkilön kautta,
joka ottaa vastaan tämän
henkikasteen.

• Spontaania laulua ilman sanoja
• Hysteeristä naurua tai itkua
• Ekstaattisia ilonilmauksia
• Ja syntyy tarve kokea tätä
uudelleen kerta kerran jälkeen.

Tätä listaa voi itse asiassa pidentää, mutta nämä ilmaukset ovat kaikkein mielenkiintoisimpia. Tätä kutsutaan joskus Kundalini-ilmiöksi. Jos nyt pitää olla varma, että ne hengelliset kokemukset, joita tapahtuu kristillisessä henkikasteessa, todella ovat aitoja, niin tarkoitan, että on varminta saada nämä vahvistetuiksi Raamatun avulla. Ihmisten todistukset voivat olla melko harhaan johtavia..
jarrut
jarrut
Admin

Viestien lukumäärä : 2721
Join date : 24.10.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

BibelFocus:Suuri luopumus/ ”Viettelysten täytyy tulla!” Olemmeko valmiit? Vai olemmeko jo vieteltyjä/ Empty Vs: BibelFocus:Suuri luopumus/ ”Viettelysten täytyy tulla!” Olemmeko valmiit? Vai olemmeko jo vieteltyjä/

Viesti kirjoittaja jarrut La Marras 09, 2013 6:55 pm

Katsotaanpa niintä hengellisiä ilmiöitä, joista Raamattu todistaa kristillisen henkikasteen yhteydessä, tai jotka seuraavat henkikastetta:Raamatullinen henkikaste:
[
[b]• Ainoastaan niille, jotka ovat kääntyneet Jeesuksen
puoleen ja syntyneet uudesti
Joh. 14:16–17, Apt. 2:38, Gal. 3:2
• Kielilläpuhumista (oikeita kieliä tai enkelten kieliä) – Apt. 2:4-8
• Voima tulla Jeesuksen todistajiksi – Apt. 1:8
• Saarnaaminen ja profetointi alkavat – Apt. 4:31, 19:6
• Tulee aivan uusi rohkeus julistaa – Apt. 2:14–36, 4:31
• Syntyy ”Koinonia" – itsensä uhraava rakkaus – Apt. 2:44–46
• Maa vapisi, ihmiset itse eivät vapisseet – Apt. 4:31
• Ihminen tulee vakuuttuneeksi synnistä – Joh. 16:8
• Muita ihmisiä johdetaan katumukseen ja kääntymykseen – Apt. 2: 37–41
Kuten näet, on tällä listalla ja okkultistisella henkikasteella
melko iso ero. Ja luulenpa, ettei tätä
listaa voi jatkaa paljoa enempää.

Videofilmissäni tässä Raamatun opetuksessa näytän kaikki Raamatun kohdat, sitaatit, paljon kuvia ja lisäksi useita hyvin puhuttelevia ja pelottavia videoleikkeitä. Yritän nyt kuvailla jotakin siitä, mitä nämä videoklipit sisältävät pitäen silloin mielessä yllä olevat listat.
jarrut
jarrut
Admin

Viestien lukumäärä : 2721
Join date : 24.10.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

BibelFocus:Suuri luopumus/ ”Viettelysten täytyy tulla!” Olemmeko valmiit? Vai olemmeko jo vieteltyjä/ Empty Vs: BibelFocus:Suuri luopumus/ ”Viettelysten täytyy tulla!” Olemmeko valmiit? Vai olemmeko jo vieteltyjä/

Viesti kirjoittaja jarrut La Marras 09, 2013 6:57 pm

Marjoe GortnerTunnetko Marjoe Gortnerin?

Tämä persoona on valtavan mielenkiintoinen. Hän nimittäin työskenteli evankelistana ja parantumisen julistajana olematta itse uskossa. Hän teki sitä ainoastaan rahan takia ja tämä oli hänen ainoa tulonlähteensä. Hän oli oppinut mitä konsteja tarvittiin luomaan oikea ilmapiiri niin, että ihmiset saisivat ”hengellisiä kokemuksia”. Kysymys kuuluu: Mikä henki oli toiminnassa hänen kokouksissaan? Vai olivatko ne vain psykologisia ilmiöitä?

Se, mikä on ennen kaikkea mielenkiintoista meille tässä, on, että ne hengelliset manifestaatiot, joita tapahtui Marjoen kokouksissa, olivat tarkasti samanlaisia kuin ne, joita tapahtuu monien tämän päivän julkkisjulistajien kautta. Tämän osoitan myös videoklipeissäni. Lisäksi nämä manifestaatiot pitävät yhtä kaikkein eniten okkultistisen henkikasteen kanssa. Marjoe Gortner väsyi aikaa myöten omaan toimintaansa ja hän teki silloin filmin, jossa hän halusi näyttää, kuinka helppoa on huijata ihmisiä hengellisiin kokemuksiin. ” Kunhan vain etusivu on pyhä”, kuten hän itse sen ilmaisi, niin homma toimii.Kenneth HaginKenneth Hagin oli se, joka alkoi opettaa, että ihminen voi kokea jotakin, jota he kutsuivat nimellä holy drunkness (”pyhä humala”). Hänen mukaansa se tarkoittaa sitä, että ollaan humalassa Pyhästä Hengestä niin, että myös käyttäydytään ikään kuin oltaisiin humalassa. Hagin tarkoitti, että opetuslapset ensimmäisenä helluntaina saivat tämän kokemuksen pyhästä humalasta. Mutta jos luemme Raamattuamme, niin näemme, että opetuslapset saarnasivat niin voimallisella tavalla, että tuhansittain ihmisiä tuli syvään katumukseen ja he pelastuivat. Niin ei olisi tapahtunut, jos opetuslapset kuten Kenneth Hagin olisivat ryömineet ympäriinsä maassa.

Näemme myös Raamatusta, että jotkut pilkkaajat tekivät pilaa hengenvuodatuksesta ensimmäisenä helluntaina sanomalla, että opetuslapset olivat humalassa. Mutta pilkkaajia ei pidä pitää luotettavina todistajina. Opetuslapset olivat maltillisia, tasapainoisia ja julistivat ”Jumalan valtavia tekoja” niillä kielillä, joita he eivät normaalisti osanneet. Niissä videoklipeissä, joita minulla on Kenneth Haginista, hän on tarkasti saarnannut siitä voitelusta, joka antaa nk. pyhän humalan.

Se, mitä sitten tapahtuu kokouksessa, on, Haginin mukaan, tämän hengen vuodatus. Ja mitä sitten tapahtuu? Ihmisiä liukuu tuoleiltaan, he ryömivät ja ryömivät pitkin maata, he laskeutuvat makuulle ja vapisevat, he nauravat ja huutavat hysteerisesti ja juoksevat ja hyppivät ympäri huoneistoa. Hagin itse sihisee ja pistää kielensä ulos kuin käärme. Mikä henkikaste muistuttaa tätä? Mitä mieltä olet?
jarrut
jarrut
Admin

Viestien lukumäärä : 2721
Join date : 24.10.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

BibelFocus:Suuri luopumus/ ”Viettelysten täytyy tulla!” Olemmeko valmiit? Vai olemmeko jo vieteltyjä/ Empty Vs: BibelFocus:Suuri luopumus/ ”Viettelysten täytyy tulla!” Olemmeko valmiit? Vai olemmeko jo vieteltyjä/

Viesti kirjoittaja jarrut La Marras 09, 2013 7:01 pm

Rodney Howard Browne


Rodney Howard Browne, on pastorina seurakunnassa The River,
Tampassa, Floridassa. Hän on se, joka on vienyt eteenpäin Haginin pyhää
humalaa. Hän on itse kutsunut itseään Holy Ghost bartender. Siis Pyhän
Hengen baarimikoksi, joka tarjoilee hengellisiä drinkkejä itse humalan takia.
Aivan kuten Hagin, Copeland ja Benny Hinn on Rodney Howard Browne
ollut Ruotsissa. Viimeksi hän oli pari vuotta sitten Uskonliikkeessä
Arkenissa Tukholmassa. Niissä videoklipeissä, joita minulla on Brownen
kokouksista, tapahtuu suunnilleen samoja asioita kuin Haginin kokouksissa.
Mutta tässäkin näemme kauhistuttavan kielilläpuhumisen väärinkäytön, kun
Browne käyttää sitä painaessaan ihmisiä lattiaan.


”Toronton siunaus”


On myös mielenkiintoista katsoa sitä, mikä henki on voinut olla toiminnassa
niin kutsutussa Toronton siunauksessa. Se, mitä minä tiedän, on, että
Rodney Howard Browne toi tämän ”vieraan tulen” Vineyard -seurakuntaan
nimeltään Toronto Airport Fellowship. Heidän tunnetuin johtajansa on John
Arnott. Kun katsoo videoklippejä Torontosta, näkee samoja asioita kuin Kenneth
Haginilla ja Rodney Howard Brownella. Mutta mitkä erityisesti pistävät silmään,
ovat kaikki eri eläinten äänet ja eläinten käyttäytymiset, joissa jopa on
laitettu koiran pääsuojus kaulan ympäri useille henkilöille.
Ihmiset haukkuvat kuin koirat, ihmiset kiekuvat kuin kukot,
ulisevat kuin sudet jne. Niissä kuulee myös kauheita korvia
vihlovia kirkumisia ja näkee kramppeja muistuttavia
liikkeitä. Ja ihmiset pyörivät ympäri ja tekevät kuperkeikkoja.
Minkä henkikasteen luulet tämän olevan?


Jos katsotaan filmejä Benny Hinnin kokouksista, niin kaikkein tavallisin manifestaatio on se, että ihmiset kaatuvat voimakkaasti taaksepäin. Jos joku ei niin tee, niin joskus näkyy se, kuinka Benny Hinn ottaa ylimääräisen otteen siitä ihmisestä ja aivan kuin pakottaa vartalon alas. Raamatussa ei ole ainoatakaan esimerkkiä siitä, että joku kaatui taaksepäin Pyhän Hengen voimasta. Totta kai silloin ihmetyttää se, että monissa yhteisöissä samaistetaan taaksepäin kaatuminen siihen, että henkilö täyttyy Pyhällä Hengellä? Muista nyt, että okkultistisessa henkikasteessa tämä on tavallinen ilmiö. Jopa Marjoe Gortnerin väärissä kokouksissa kaaduttiin taaksepäin koko ajan, mutta ei ikinä Raamatussa!
jarrut
jarrut
Admin

Viestien lukumäärä : 2721
Join date : 24.10.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

BibelFocus:Suuri luopumus/ ”Viettelysten täytyy tulla!” Olemmeko valmiit? Vai olemmeko jo vieteltyjä/ Empty Vs: BibelFocus:Suuri luopumus/ ”Viettelysten täytyy tulla!” Olemmeko valmiit? Vai olemmeko jo vieteltyjä/

Viesti kirjoittaja jarrut La Marras 09, 2013 7:04 pm

Vertailua


Jos katselemme taaksepäin listaa okkultistisesta henkikasteesta, niin on pelottavaa nähdä se, että Kenneth Haginiin ja Toronton siunaukseen, Lakelandiin jne. – liittyvillä ryhmillä esiintyvät ilmiöt pitävät yhtä kaikkein parhaiten tämän listan kanssa. Ei sen listan kanssa, joka liittyy raamatulliseen henkikasteeseen. Käymme taas listaa läpi.

Okkultistinen henkikaste Väärät karismaattiset piirit

Sen voi kokea ”kuka tahansa” √

Kielilläpuhumista – enimmäkseen outoja äänteitä √

Kontrolloimattomia vapinoita tai liikkeitä √

Kaatumista maahan · √

Lämpöä tai pistäviä tuntemuksia √

Ääniä, näkyjä ja visioita, valoilmiöitä √

Energiavirtoja √

Erilaisia eläinten ääniä √

Spontaania laulua ilman sanoja √

Hysteeristä naurua tai itkua √

Ekstaattisia ilonilmauksia √

Tarve kokea uudelleen kerta toisensa jälkeen √

Kuten näet, on hyvin huolestuttavia samankaltaisuuksia okkultistisen ja sen kasteen välillä, jota voi nähdä ja kuulla karismaattisissa piireissä. Se, mitä Raamattu kuvaa henkikasteesta, on siis kaukana juuri näistä manifestaatioista. Kun nyt olen tätä tutkinut, niin tunnen, että me näissä karismaattisissa piireissä liikkuneet kristityt olemme aikaa myöten saaneet melko epäraamatullisen kuvan raamatullisesta kristillisestä henkikasteesta.

Aito henkikaste käsittää ennen kaikkea sen, että se vie meidät ulos maailmaan julistamaan evankeliumia, ei kokoontumaan kerta toisensa jälkeen kokouksiin, joissa meidän omat hengelliset kokemuksemme ovat keskipisteessä. Paina tämä mieleesi! Se on valtavan tärkeää! Apt. 1:8: ”Vaan kun Pyhä Henki tulee teihin, niin te saatte voiman ja te tulette olemaan minun todistajiani sekä Jerusalemissa että koko Juudeassa ja Samariassa ja aina maan ääriin saakka."
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
jarrut
jarrut
Admin

Viestien lukumäärä : 2721
Join date : 24.10.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

BibelFocus:Suuri luopumus/ ”Viettelysten täytyy tulla!” Olemmeko valmiit? Vai olemmeko jo vieteltyjä/ Empty Vs: BibelFocus:Suuri luopumus/ ”Viettelysten täytyy tulla!” Olemmeko valmiit? Vai olemmeko jo vieteltyjä/

Viesti kirjoittaja jarrut La Marras 09, 2013 7:08 pm


"Luopumuksen ekumenia"
Tässä viimeisessä kohdassa, joka käsittelee luopumuksen ekumeniaa, haluan osoittaa tätä hyvin huomiota herättävää asiaa, että innokkaimmat ekumenian ajajat meidän maassamme tänään ovat: Uskonliike, mystikot ja Katolinen kirkko. Kaikki he työskentelevät sen hyväksi, jota kutsutaan Ykseyden kirkoksi Östanbäckin luostarin yhteydessä, jota myös tukee Ruotsin kirkon Keidas -liike. Livets Ord – yhteisö on antanut tukensa ja apunsa sinne ja omistaa myös webbitoiminimen enhetenskyrka.se.

Nyt luemme kappaleen katolisen kirkon katekismuksesta. Kun ensimmäisen kerran näin sen, sain ahaa-kokemuksen, sillä yhtäkkiä sain valmiiksi koko kuvan. Tässä meillä on nimittäin yhteinen, yhdistävä perusta kaikille niille, jotka kattavat luopumuksen ekumenian ja luopumuksen tosi luonteen!

Katolisen kirkon katekismus, artikkeli 460


"…Sillä Jumalan Poika tuli ihmiseksi tehdäkseen meidät Jumalaksi. Jumalan ainoa Poika halusi, että me saisimme osan hänen jumaluudestaan ja otti meidän luontomme, että hän, joka tuli ihmiseksi, tekisi ihmisistä jumalia."Sinä näet nyt, että tämä on aivan sama perusta kuin new age:ssä, vapaamuurareilla, mystikoilla, Uskonliikkeessä jne. Ei ole ihme, että on ekumeeninen liike näiden ryhmien välillä ja että he vetävät samaan suuntaan! Tämä on luopumuksen ekumeniaa!

Ekumenian eri siltojaJos tätä tutkii tarkemmin, näkee, että Uskonliike tänä päivänä muodostaa sillan evankelisesta kristillisyydestä katoliseen kirkkoon. Tässä näkyy myös, että kristillinen mystiikka tekee sillan evankelisesta kristillisyydestä sekä katoliseen kirkkoon, new Age:en että itämaisiin uskontoihin.

Kuka käytännössä kokoaa yhteen
ekumeenista työtä sillan toisella puolella?
Kyllä, siellä katolinen kirkko rakentaa
globaalia superkirkkoa. Voi kyllä sanoa,
että tämä luopumuksen ekumenia
käynnistyi todella vuonna 1986 kun paavi
Johannes Paavali II kokosi kaikkien
maailman uskontojen ja
uskonsuuntausten edustajat yhteiseen
rukouspäivään.

Siellä oli taikureita,
shamaaneja, buddhistimunkkeja jne. Näky
oli se, ett kaikki rukoilivat omalla tavallaan samaa jumalaa.

Tämä uskontojen välinen ekumeeninen
työ on sittemmin jatkunut ja kehittynyt edelleen,
ja sitä johtaa tänä päivänä paavi.
Se, että Uskonliike on silta katoliseen kirkkoon, on todistettu
monella tavalla sekä Ruotsissa että ympäri maailman. Livets
Ord:issa viime aikoina käynyt on kyllä noteerannut vedon
katolilaisuuteen päin.

Ulf Ekmanin näky sekä paavista, ehtoollisesta
ja neitsyt Mariasta on kääntynyt kohti katolista oppia. Ehtoollisen
vietto Livets Ord:issa näyttää aivan toiselta tänään. Livets Ord:in
tuki Östanbäckin luostarille ja Ykseyden kirkolle on toinen merkki,
kuten myös Ekmanin yhteistyö piispa Anders Arboreliuksen kanssa.

En ota enempää kuin tämän luopumuksen ekumeniasta tässä dokumentissa. Jos olet kiinnostunut tietää enemmän, voit kuunnella tai lukea minun viisi radio-ohjelmaani kristillisestä ykseydestä ja ekumeniasta kotisivullani. http://www.bibelfokus.se/ekumeni

Huom!

Tätä linkkiä ei ole suomennettu!
Sen, minkä olen ottanut esiin tässä Raamatun tutkistelussa, on vain murto-osa kaikesta siitä materiaalista, jonka olen käynyt läpi. Mutta sen perusteella, jonka olen tässä ottanut esiin, olen sitä mieltä, että voimme sanoa näin: Viettelysten täytyy tulla, ja me OLEMME jo vieteltyjä!!! Valitettavasti se on totuus.

Ne yhteisöt, jotka olen nostanut esiin tässä Raamatun opetuksessa, käsittävät sekä luopumuksen tosi luonteen luopumuksen pettävän luonteen, väärien profeettojen ominaisuudet ja antikristillisen vaihtumisen. Ja monet kristityt on huijattu tähän uskoon, että kyseessä on aito hengenvuodatus.

Nyt on korkea aika meidän alkaa ottaa tämä erittäin vakavasti! Älä usko siihen, että tämä olisi menossa poispäin. Tämä ilmestyy esiin koko ajan uusissa pakkauksissa. Jos meidän milloinkaan pitää taistella kristittyinä, niin sen aika on nyt.

Ehkä meidän pitäisi myös tehdä niin kuin tehtiin apostolisena aikana. Luemme Apt. 19:18–19:"Ja monet niistä, jotka olivat tulleet uskoon, menivät ja tunnustivat ja ilmoittivat tekonsa. Ja useat niistä, jotka olivat taikuutta harjoittaneet, kantoivat kirjansa kokoon ja polttivat ne kaikkien nähden."

Kreikan kielen sana taikuudelle kreikankielisessä perustekstissä tarkoittaa ”puuhailla jonkun hyödyttömän kanssa”, siis jonkin, joka ei ole hyvää uskollemme. Joten tämä sana voi hyvinkin puhua meille siitä, että meidän tulee heittää pois sellaiset asiat, joista olen tänä päivänä puhunut. Ota se itseesi, olen vakuuttunut, että Herra haluaa puhua meille jokaiselle, että siivoaisimme sekä uskomme että kirjahyllymme.

Sen sijaan, että alituiseen etsisimme uusia asioita, meidän pitäisi kysyä vanhaa, kunniallista, raamatullista ja puhdasta evankeliumia. Sitä, miltä näytti silloin, kun se asetti Ruotsin jaloilleen
1800-luvun lopussa ja 1900-luvun alussa. Vielä viimeinen Raamatun jae, joka puhuu juuri tästä.
Se on Jer. 6:16:

"Näin on Herra sanonut: ”Astukaa teille ja katsokaa ja
kysykää muinaisia polkuja. Kysykää,
mikä on hyvä tie ja vaeltakaa sitä niin te löydätte levon sieluillenne."
Joten älä etsi uutta. Etsi sen sijaan alkuperäistä, väärentämätöntä ja aitoa.
Haluan myös kehottaa rukoilemaan itsesi, seurakuntasi ja Ruotsin puolesta.


Rukoilkaammeyhdessä katumusta siitä, kuinka olemme ottaneet vierasta tulta, opetusta ja henkiä, jotka eivät ole olleet Jumalasta. Rukoilkaamme puhdistusta tästä harhaopista ja kaikista epäpuhtaista hengistä. Irtisanoudu kaikesta, mikä ei ole Jumalasta. Sen jälkeen rukoilkaamme tervettä ja raikasta herätyksen tuulta Ruotsin ylle. Minun vakaumukseni on, että emme saa sellaista raikasta tuulta ennen kuin olemme käyneet käsiksi näihin asioihin. Sellainen aito herätys ei ala esiintymislavoilta tai estradeilta, ei manifestaatioista, konferensseista tai kampanjoista. Se alkaa mökeistä ja asumuksista yksinkertaisten, uskollisten Jeesuksen opetuslasten luota, jotka ovat lapsia suhteessaan Jumalaan!
Aamen!

Lennart Jareteg, 2009
Översättning till finska/ Käännös suomeksi
Sylvi Hänninen, 2010
http://media.bibelfokus.se/docs/fi/Suuri_luopumus_2.pdf
jarrut
jarrut
Admin

Viestien lukumäärä : 2721
Join date : 24.10.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

BibelFocus:Suuri luopumus/ ”Viettelysten täytyy tulla!” Olemmeko valmiit? Vai olemmeko jo vieteltyjä/ Empty UskonSana liike

Viesti kirjoittaja jarrut Ke Loka 04, 2017 7:02 am

Uskonliike


Nyt voisi olla sopivaa katsoa lähemmin amerikkalaista Uskonliikettä, joka on myös vaikuttanut maahamme valtavan paljon. Menestysteologia on ehkä tunnetumpi käsite. Tässä on tunnettuja julistajia kuten: Kenneth Hagin, Benny Hinn, Kenneth Copeland, Rodney Howard Browne, Oral Roberts, Roberts Liardon, Creflo Dollar ja monta muuta. Näitä voidaan kutsua etummaisiksi henkilöiksi.

Se teologia, jolle Uskonliike on rakennettu – ja jolla kaikki julistus täydellisestä terveydestä, rikkaudesta ja menestyksestä lepää – on suuressa määrin samaa kaikilla julistajilla liikkeen sisällä. Lyhyesti se sanoo näin: Adam oli puutarhassa Jumalan kuva ja tasa-arvoinen Jumalan kanssa. Hän oli Jumala ilmestyneenä lihaan. Hänet oli asetettu vallitsemaan jumalana täällä maan päällä. Kun Adam teki syntiä, hän luovutti vallan saatanalle, joka nyt on tämän maailman jumala ja joka hallitsee maan päällä.

Ja koska Jumala oli luovuttanut kaiken vallan maan päällä Aatamille, niin Jumala ei voi puuttua asioihin täällä. Jumala asetti siksi näyttämölle suunnitelman viedä ihmiset takaisin heidän jumalalliseen statukseensa. Se tapahtui Jeesuksen kautta. Sen voiman kautta, joka ihmiselle on annettu uudestisyntymisen kautta, hänen pitää puhumalla ”uskon sanoja” auktoriteetissa käskeä saatanaa päästämään irti kaikesta siitä, jonka sanotaan kuuluvan uudestisyntyneelle ihmiselle. Rukous Jumalalle ei ole oikea tie, vaan se on hengellinen sodankäynti ja puhuminen auktoriteetilla, josta on kyse. Sen, minkä ”puhut uskossa”, voit saada. Kaikki Jumalan lupaukset, koko perintö on saavutettavissa ”poimimalla se esiin uskossa” tässä ja nyt.

Kun kyseessä on Jeesuksen sovitustyö, sanoo Uskonliike, ettei sovitus tapahtunut ristillä vaan helvetissä, jossa Jeesusta kiusasivat pahat henget. Tämän tapahtuman aikana Jeesus menetti jumalallisen henkensä ja tuli yhdeksi saatanan luonteen kanssa. Norjalainen julistaja ilmaisee sen näin, että ”Jeesuksesta tuli läpimätä”. Kun kidutus helvetissä oli ohi, sanotaan, että Jeesus uudestisyntyi hengessään, aivan kuten esim. Jehovan todistajat sanovat. Hänestä tuli siten ensimmäinen ihminen, joka kulki tämän tien. Sillä tavoin hän avasi meille tien tulla tarkalleen' samanlaiseksi kuin hän.

Käytännössä sanotaan, että Jeesus oli vain tavallinen ihminen, joka saattoi kuolla hengellisesti ja sitten uudestisyntyä ja sillä tavoin voittaa jumalallisuuden. Tästä johtuen Uskonliikkeen saarnaajat voivat sanoa, että me uudestisyntyneinä olemme Kristus tai että me olemme jumalia. Tämä on siis Uskonliikkeen perustalla oleva teologia. Huomaa, että juuri tähän teologiaan KAIKKI muu opetus Uskonliikkeessä perustuu!

Vaikkakin Uskonliike tänä päivänä, paljon kritiikin takia, on kätkenyt pimeään eniten ristiriitaisuuksia aiheuttaneet osat teologiastaan, niin tästä kokonaiskonseptista ei voi irrottaa osia. Sinä saat koko paketin – riippumatta siitä, haluatko vai et.
*
_________________
jarrut
jarrut
Admin

Viestien lukumäärä : 2721
Join date : 24.10.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

BibelFocus:Suuri luopumus/ ”Viettelysten täytyy tulla!” Olemmeko valmiit? Vai olemmeko jo vieteltyjä/ Empty Vs: BibelFocus:Suuri luopumus/ ”Viettelysten täytyy tulla!” Olemmeko valmiit? Vai olemmeko jo vieteltyjä/

Viesti kirjoittaja jarrut Pe Joulu 27, 2019 9:29 am

"Toinen henki – Okkultistinen henkikasteVielä vakavammin ovat asiat, kun tarkastellaan, mikä henki toimii väärissä karismaattisissa liikkeissä. Ennen kuin teemme niin, haluan, että tiedät henkikasteen ja hengellä täyttymisen esiintyvän myös okkultistisissa piireissä, mutta siellä selvästikin on kyse toisesta hengestä. Hindugurujen joukossa esiintyy henkikastetta, jota kutsutaan nimellä ”Shakti-pat”. ”Shakti” tarkoittaa energiaa, ja ”pat” merkitsee kättä. Tällä tarkoitetaan, että jumalallinen energia siirtyy kätten päällepanemisen kautta. Energialla, joka tässä välittyy, on tavallisesti nimi ” Kundalini” ja se tarkoittaa ”käärmevoima”, mikä on melko paljastavaa.

New age:n sisällä käytetään vastaavaa henkikastetta, ja siellä sitä kutsutaan usein ”Dikshaksi”, ”Deekshaksi” tai engl. nimellä ”Oneness blessing”, siis ykseyden siunaukseksi. Luen listan useista niistä manifestaatioista, joita esiintyy okkultistisen henkikasteen yhteydessä. Tämän listan olen koonnut guruilta ja new age:n kannattajat sanovat itse, että heidän ”henkikasteensa” manifestoituu.


Okkultistinen henkikaste:


• sen voi kokea ”kuka tahansa”. Ei siis tarvitse olla jäsen,
eikä uudestisyntynyt jne.
• Kielilläpuhumista (ainoastaan äänteitä, joskus kieliä)
• Kontrolloimattomia vapinoita tai liikkeitä vartalossa
• Kumoon kaatumista
• Lämpöä tai pistäviä tuntemuksia vartalon eri osissa
• Äänien kuulemista, näkyjen ja visioiden näkemistä ja
valoilmiöiden kokemista ruumiin ulkopuolella.
• Energiavirtoja
• Voi esiintyä eri eläinten ääntelyä sen henkilön kautta,
joka ottaa vastaan tämän henkikasteen.

• Spontaania laulua ilman sanoja
• Hysteeristä naurua tai itkua
• Ekstaattisia ilonilmauksia
• Ja syntyy tarve kokea tätä uudelleen kerta kerran jälkeen.

Tätä listaa voi itse asiassa pidentää, mutta nämä ilmaukset ovat kaikkein mielenkiintoisimpia. Tätä kutsutaan joskus Kundalini-ilmiöksi.Jos nyt pitää olla varma, että ne hengelliset kokemukset, joita tapahtuu kristillisessä henkikasteessa, todella ovat aitoja, niin tarkoitan, että on varminta saada nämä vahvistetuiksi Raamatun avulla. Ihmisten todistukset voivat olla melko harhaan johtavia..Takaisin alkuun Siirry alas

BibelFocus:Suuri luopumus/ ”Viettelysten täytyy tulla!” Olemmeko valmiit? Vai olemmeko jo vieteltyjä/ Empty Vs: BibelFocus:Suuri luopumus/ ”Viettelysten täytyy tulla!” Olemmeko valmiit? Vai olemmeko jo vieteltyjä/

Viesti kirjoittaja jarrut lähetetty La Marras 09, 2013 6:55 pm
Katsotaanpa niintä hengellisiä ilmiöitä, joista Raamattu todistaa kristillisen henkikasteen
yhteydessä, tai jotka seuraavat henkikastetta:
Raamatullinen henkikaste:
• Ainoastaan niille, jotka ovat kääntyneet
Jeesuksen puoleen ja syntyneet uudesti
Joh. 14:16–17, Apt. 2:38, Gal. 3:2
• Kielilläpuhumista (oikeita kieliä tai enkelten kieliä) – Apt. 2:4-8
• Voima tulla Jeesuksen todistajiksi – Apt. 1:8
• Saarnaaminen ja profetointi alkavat – Apt. 4:31, 19:6
• Tulee aivan uusi rohkeus julistaa – Apt. 2:14–36, 4:31
• Syntyy ”Koinonia" – itsensä uhraava rakkaus – Apt. 2:44–46
• Maa vapisi, ihmiset itse eivät vapisseet – Apt. 4:31
• Ihminen tulee vakuuttuneeksi synnistä – Joh. 16:8
• Muita ihmisiä johdetaan katumukseen ja kääntymykseen – Apt. 2: 37–41
Kuten näet, on tällä listalla ja okkultistisella
henkikasteella melko iso ero. Ja luulenpa, ettei tätä
listaa voi jatkaa paljoa enempää.

Videofilmissäni tässä Raamatun opetuksessa näytän kaikki Raamatun kohdat, sitaatit, paljon kuvia ja lisäksi useita hyvin puhuttelevia ja pelottavia videoleikkeitä. Yritän nyt kuvailla jotakin siitä, mitä nämä videoklipit sisältävät pitäen silloin mielessä yllä olevat listat."

jarrut

jarrut
jarrut
Admin

Viestien lukumäärä : 2721
Join date : 24.10.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

BibelFocus:Suuri luopumus/ ”Viettelysten täytyy tulla!” Olemmeko valmiit? Vai olemmeko jo vieteltyjä/ Empty Vs: BibelFocus:Suuri luopumus/ ”Viettelysten täytyy tulla!” Olemmeko valmiit? Vai olemmeko jo vieteltyjä/

Viesti kirjoittaja Hellevi Ma Huhti 19, 2021 7:36 am

"Älä pelkää pieni lauma!

Ilman Jeesusta Kristusta
ei kenelläkään ole paikkaa pyhitettyjen joukossa!"

jarrut


Hellevi
Hellevi

Viestien lukumäärä : 1997
Join date : 13.11.2017

Morosus likes this post

Takaisin alkuun Siirry alas

BibelFocus:Suuri luopumus/ ”Viettelysten täytyy tulla!” Olemmeko valmiit? Vai olemmeko jo vieteltyjä/ Empty Vs: BibelFocus:Suuri luopumus/ ”Viettelysten täytyy tulla!” Olemmeko valmiit? Vai olemmeko jo vieteltyjä/

Viesti kirjoittaja Vierailija La Syys 16, 2023 9:35 am

"Älä pelkää pieni lauma!

Ilman Jeesusta Kristusta
ei kenelläkään ole paikkaa pyhitettyjen joukossa!"

jarrut

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

BibelFocus:Suuri luopumus/ ”Viettelysten täytyy tulla!” Olemmeko valmiit? Vai olemmeko jo vieteltyjä/ Empty Vs: BibelFocus:Suuri luopumus/ ”Viettelysten täytyy tulla!” Olemmeko valmiit? Vai olemmeko jo vieteltyjä/

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa